הינה לכן התשובה של בעיית "יבשות" פורומים
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%..._%D7%94_90-9-1
ואיזה חלק מה"עוגה" אתם?
באו נפריח את הכלל בפורום![]()
הינה לכן התשובה של בעיית "יבשות" פורומים
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%..._%D7%94_90-9-1
ואיזה חלק מה"עוגה" אתם?
באו נפריח את הכלל בפורום![]()
ספוילר
הפורום יבש כי הוא הפנה את הגב לקהל שלו, אנשים נרשמו לפורום הזה בגלל שהוא היה פורום פוקימון ולא פורום כללי, אני אמרתי את זה לפני חצי שנה לפני שנה ולפני שנתיים, בתור פורום כללי נהיה כישלון גדול יש את *** ואף אחד לא יכול להתחרות, תראו מה עשיתם עם ההחלטה שלכם במקום להגיד את הפורום הוא הפך ללא רלוונטי וליבש יותר, פעם הייתי נכנס לפה כל יום, היום נדיר שאני בכלל זוכר שהאתר הזה קיים, לפחות הייתם הופכים את הפורום לפורום אנימה אז אולי היה סיכוי אבל בתור פורום כללי, נו באמת, תודו בכישלון שלכם לפחות, או יותר נכון שרותם יודע בכילשון שלו, כולכם רציתם להאמין שיצא מהפורום הכללי משהו מבחינת גולשים חדשים והדבר היחיד שיצא זה כישלון גדול ועצוב של קהילת פוקימון שמתה בגלל רשלנות והחלטות טיפשיות
אני מסכים חלקית
המעבר לפורום כללי לא מוצלח,אבל אם אנשים היו עדיין מתענינים בפוקימון החלק שלו היא יותר מלה בגולשים
פשוט מי שאהב פוקמון כבר התבגר ועברה הפופולריות שלו
כנראה לא קראת את הכתבה של 90:9:1 היא מדברת על התופעה הכללית הרשת
תיקרה ותגיד את דעתך בנושא
ספוילר
אנשים אל רוצים לבוא לפורום שפוקימון בו הוא תת קטגוריה וכן באים אנשים לפורמי הפוקימון שפה, העבודה שהרבה אנשים מדברים שם בהשוואה לכמות המשתמשים בפורום.
העובודות מדברות בעד עצמן כשהיה פורום פוקימון בלי הפכו את כל הפורום לכללי או ששינו לו את העיצוב לMYFORUM ודחקו את פוקימון לצד אז היו הרבה משתמשים ואפילו שברנו שיאים במספר הגולשים.
אתה מדבר בעד עצמך כשאתה אומר שמי שאהב פוקימון התבגר אבל יש מלא ילדים שאני מוצא באינטרנט שמחפשים מקום כמו שהיה פה פעם לדבר בו על פוקימון, שמע אני לא אומר שהתפקיד הזה הוא לשרת את אוהבי הפוקימון וזהו לתמיד, אבל אתם יריתם לעצמכם כדור ברגל שלקחתם החלטה לשנות הפורום הזה הפך לעוד סתם פורום כמו כל שאר הפורומים הכללים הכושלים בארץ שוב יש את***ואי אפשר להתחרות בו, ** פורום מתקדם יותר מבחינת האתר פורום נוח יותר מהפורום הזה, ויש בו הכל, כאן אין אם מי לדבר והפורום הזה מרגיש טיפה עלוב בצורה הזו, אין לו איזה קהל יעד או משהו כזה, הוא סתם עוד פורום, כמו ספינה ששטה ללא מטרה.
זה כעיקרון דיון על איזה חלק אנחנו מהעוגה? כי אם זה טענה על זה שהפורום יבש אז....
בכל אופן נראה איך זה יתקדם...
אני מניח שאני מה9% רוב הזמן...
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
נתחיל בזה שאני גם היתי נגד המעבר ואני לא מ"אתם" אני גולש רגיל ואין לי חלק השום החלטהאנשים אל רוצים לבוא לפורום שפוקימון בו הוא תת קטגוריה וכן באים אנשים לפורמי הפוקימון שפה, העבודה שהרבה אנשים מדברים שם בהשוואה לכמות המשתמשים בפורום.
העובודות מדברות בעד עצמן כשהיה פורום פוקימון בלי הפכו את כל הפורום לכללי או ששינו לו את העיצוב לmyforum ודחקו את פוקימון לצד אז היו הרבה משתמשים ואפילו שברנו שיאים במספר הגולשים.
אתה מדבר בעד עצמך כשאתה אומר שמי שאהב פוקימון התבגר אבל יש מלא ילדים שאני מוצא באינטרנט שמחפשים מקום כמו שהיה פה פעם לדבר בו על פוקימון, שמע אני לא אומר שהתפקיד הזה הוא לשרת את אוהבי הפוקימון וזהו לתמיד, אבל אתם יריתם לעצמכם כדור ברגל שלקחתם החלטה לשנות הפורום הזה הפך לעוד סתם פורום כמו כל שאר הפורומים הכללים הכושלים בארץ שוב יש את Fxp ואי אפשר להתחרות בו, Fxp פורום מתקדם יותר מבחינת האתר פורום נוח יותר מהפורום הזה, ויש בו הכל, כאן אין אם מי לדבר והפורום הזה מרגיש טיפה עלוב בצורה הזו, אין לו איזה קהל יעד או משהו כזה, הוא סתם עוד פורום, כמו ספינה ששטה ללא מטרה.
אני לא חושב שמעניין אנשים שפורום הוא תת פורום או כללי אם היה עניין בו היו הרבה נושאים בפורום ולפי מה שאני רואה הדבר לא כזה
בנושא הזה רציתי להגיד שעניין האי השתתפות אנשים באינטרנט זה דבר כלל עולמי
כן זה דיון על באיזה חלק כל אחד מאיתנו ב"עוגה"זה כעיקרון דיון על איזה חלק אנחנו מהעוגה? כי אם זה טענה על זה שהפורום יבש אז....
בכל אופן נראה איך זה יתקדם...
אני מניח שאני מה9% רוב הזמן...
אך גם על הנושא של השתתפות שלנו בכללי בשיתוף באינטרנט
ספוילר
שמע נפתח בתקופה האחרונה פורום חדש על אנימה ********* והוא מצליח, זה למה, כי הוא פונה לקהל מסויים, הפורום שלנו מנסה לפנות לכל הקהלים ובסוף יוצא שהוא לא פונה לאף קהל, מאז השתנה הפורום לא נכנסו פה משתמשים חדשים בתור משתמשי מפתח (משתמשים שממש משפיעים על הפורום ופעילים בו מאוד) בסופו של דבר מי שגולש פה עכשיו זה התמצית של של מה שנשאר מפורום פוקימונס, תביא כמה דוגמאות למצב כללי עולמי ואני אגיד לך שבשנייה אחת אתה יכול לשנות את המצב בלי עוגה ובלי עוגיות, הפורום הזה צריך כיוון, קהל יעד, צריך משהו שיבדל אותו מפורומים אחרים, לא רוצים פוקימון סבבה, תעשו פורום אנימה, לא רוצים פורום אנימה, תעשו פורום בנושא קקי ואסלות, אבל לפחות שיהיה נושא וקהל יעד, הפורום הזה הוא ספינה ששטה ללא יעד, תראה את האתר של היטמן יש לו אתר ******** וזה אתר מצליח מאוד, איך זה יכול להיות? פורום חי וקיים, אני פתחתי החודש פרויקט פוקדע ישראל וגם הפרויקט שלי מצליח מאוד ויש בו הרבה אנשים, איך זה יכול להיות? אנשים רוצים לבוא למקום בו הכותרת של המקום עצמו מתארת את החיבור שלהם, פעם היינו קהילת פוקימון, היום זה קהילת פורומים כללית, אגיד זאת שוב ופעם האחרונה כי הדיון הזה לא יציל את הפורום, פורום כללי זה קקה, רוצים להצליח תבחרו נושא
לאחר צפיה בפורום במשך שבוע שרוב האנשים בבית שיכול להיות מאוד טוב מבחינת תגובות אני רואה שבפורום המצב הוא 99:0.99:0.1 וזה במקרה הטוב
כמעט ולא נפתחים נושאים חדשים ואלו שניפתחים כמעט ולא זוכים לתגובות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)