Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    ש.ב.

Spoiler ספוילר

לא בדיוק, ההתחלה נכונה אבל גם תכתוב את זה לא רק תסביר, תתחיל את הסיפור

מכווה שזה מה שהתכבנת שנעשה...
    ציטוט פורסם במקור על ידי jigels po צפה בהודעה
    אני שונא שיעורי בית , אבל בכל זאת :

א.העלילה שבחרתי היא בעצם באה מהעולם של פרסי ג'קסון , רק שהדמויות הראשיות אחרות , שהדמויות של פרסי ג'קסון (החצויים לא כולל לוק) בעצם בקושי מופיעות .
    אני גם כמובן מוסיף דמויות , מסעי חיפוש חדשים , ביתנים חדשים (לדוגמא אין ביתן הרקולס) ועוד...

ב."איך קוראים לך?" גולד שאל את הנערה , "קוראים לי אנבת'." היא אמרה , "לי קוראים גולד." גולד אמר , "קוראים לי אסונה." אסונה אמרה , "ולי קוראים דני." אמרתי , "קיצור של דניאל." " בכל מקרה , איך נדע שאת דוברת אמת?" שאלתי , רק אז ראיתי שהיא קשורה ברגליים ובידיים , "נראה לך שאשקר לך?תוכלו להרוג אותי מתי שתרצו כשאני קשורה ככה." אנבת' אמרה אמרה , "טוב , זה נכון." גולד אמר .
    שחררתי אותה מהחבלים שקשרו אותה , "תודה רבה." אנבת' הביטה בי , לפתע הרגשתי שאנחנו מתחילים לזוז , "מתחילים לשוט." גולד אמר בשמחה .
    "בואי איתנו לחדר ולא תצטרכי להיות קשורה ככה." אסונה אמרה .
    'אני לא מאמין שלוק יעשה דבר כזה.' חשבתי בכעס , לאחר כמה דקות הגענו לחדר שלנו , "ברוכה הבאה." גולד ואסונה אמרו.
    "רגע , מי הוא ההורה האלוהי שלכם?" אנבת' שאלה , "אנחנו לא ממש יודעים." אני אמרתי בעצב , ולפתע סמל של שלד התעופף מעל הראש שלי ,של אסונה ושל גולד , "לא , זה לא טוב בכלל , עוד אחד זה לא היה נורא כל כך , אבל עוד שלושה!!" היא אמרה בלחץ , "עוד שלושה מה?" שאלתי בלחץ , "טוב , עוד שלושה בנים של שלושת הגדולים :האדס , זאוס ופוסידון." היא אמרה בלחץ "גילינו כבר בן פוסידון אחד בשם פרסי ג'קסון ובת זאוס אחת בשם תאליה גרייס, אבל עכשיו יש גם אותכם כבני האדס." היא הוסיפה , מרוב שהופתענו עזבנו את הנשק שלנו."בני האדס, אל המוות."אני , אסונה וגולד אמרנו ביחד , מופתעים מאוד.

החיים קשים0: יש מכשפות מרושעות כמוני שנקראות ''מורות'' שנותנות ש.ב
    אוקיי, קודם כל נבחן את יכולת התיקון העצמית שלך, אני אתן רק הערות שמציקות קצת ואז את השאר תתקן במשימה הבאה שתפורסם בפוסט שאחרי זה.
    דבר ראשון-אתה משתמש יותר מידי במילים מהשורש א.מ.ר תחשוב על מילים נרדפות\דרך לצמצם אותם. זה קצת מציק שכל כמה מילים יש ''אמר'' ''אמרתי'' ''אמרה''.
    תיאורים-איך דניאל שחרר את אנב'ת מהחבלים? (אנב'ת היא לא דמות ראשית מפרסי?)
    בנוסף הגילוי של האב האלוהי היה מהיר מידי ולא היו תיאורי בינתיים-איפה הם? מה הם מרגישים? מי קשר את אנב'ת ולמה? איך הופיע הסמל? מה הייתה תגובת החבורה לסמלים, מבטים? וכולי

ציטוט פורסם במקור על ידי קפטן ליאון צפה בהודעה
    ש.ב:

הגיבור הוא טייס שהתרסק בעולם אחר ומוזר. הוא חוקר את העולם ההוא ומנסה לשרוד.הסיפור מתחיל בכך שהטייס מספר איך הוא הגיע לעולם ההוא ושהוא גם מספר על מה שקורה לו שם. התיאור הוא חלק חשוב בסיפור זה מכיוון שהנושא הוא פנטזיה ולכן אני אתאר. מקווה שיצא לי טוב
    אוקיי יופי, עכשיו תעביר את זה לכתוב (:
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    מה אני אמור לעשות?
    לא כתבת לי הארה...

כמו תמיד. עמיטריד.

3. student of Gakuen Alice

שיעור 2
    למי שסיים את ש.ב של שיעור 1, אנחנו עוברים עכשיו לשיעור 2. (רק מי שסיים) אחרי זה תהיה לכם קצת מנוחה עד שהרוב ידביקו קצב.
    מי שסיים צריך לעשות דבר פשוט-לבחון את עצמו.
    אני רוצה שתתקנו לעצמכם את הקטע ממקודם, תסתמכו על איזה פרמטרים שתרצו אבל גם באלה:
    -מילים שכתבתם בטעות פעמיים
    -שגיאות כתיב
    -פיסוק נכון
    -חזרה על אותה מילה יותר מידי פעמים או מילים מאותו שורש
    -תיאורי ביניים
    -תיאור הדמויות בצורה נכונה ובתזמון נכון
    -לא לקפוץ מזמן לזמן אלה אם כן זה חלק מעלילת הסיפור
    -את השאר תמצאו בעצמכם
    -מומלץ להסתכל ב''נקודה להרחבה'' בסוף הודעה זו

ש.ב
    1.כפי שכבר הבנתם, לתקן את העבודות שלכם משיעור 1 על פי הפרמטרים שלמעלה.
    2.(רשות), מומלץ למען הבנת מושג ספרותי חשוב) קראו את נקודה להרחבה וכתבו:
    א.מה היא בעצם תפנית עלילתית?
    ב.דוגמא לתפנית עלילתית

נקודה להרחבה
    היום בנקודה להרחבה נלמד על תפנית עלילתית.
    הרבה פעמים אשר אדם כלשהו קורא ספר הוא מתחיל להשתעמם-למה? מסיבה פשוטה מאוד-העלילה צפוייה מידי והוא חוזה מה יקרה!-איזה דמויות יתאהבו? איזה ימותו? איזה יבגדו בחבורה? מי הרע ומי הטוב? זה לא ממש משנה מה המקרה, כל עוד הקורא חוזה זאת-הספר צפוי ומתחיל לשעמם במהרה.
    אז..איך אנחנו מונעים שעמום בסיפור שלנו?
    שפוט מאוד! משתמשים בתפנית עלילתית.
    תפנית עלילתית היא מושג ספרותי מאוד מפורסם ואחד מהמושגים אשר רוב הסופרים משתמשים בו כיום ובכלל. תפנית עלילתית היא בעצם תפנית בסיפור, הסופר רואה שהסיפור שלו צפוי מידי, משעמם מידי וללא אירועים מיוחדים ולכן הוא משתמש בתפנית עלילתית.
    לדוגמא: סיפור שבו מסופר על עלילה כלשהי, שבתוכה שלוש חברים טובים(שני בנים ובת), שניים מהם תמיד היו יחד בקשר רומנטי-מכירים מאז הילדות, תמכו אחד בשני, יצאו לדייטים, התנשקו והחבר השלישי תמיד היה איתם בקשר טוב במובן של ידיד-הוא יצא לדייטים עם בנות אחרות, ואפילו השיג חברה קבועה. הסופר מבין שזה צפוי מידי-ולכן הוא גורם לטוויסט-הוא גורם לחבר השלישי ולבת להתקרב יותר ויותר, בתוספת רגשות השניים כלפי הדמויות האחרות יכול לצאת טוויסט מותח ורגשני.
    בחלק מהסיפורים סופרים מטמינים רמזים מטרימים לקראת התפנית אשר הולכת לבוא-מי שקולט את הרמז יהיה מוכן לקראתה ומי שלא יהיה מופתע לחלוטין. כמובן שישנה תפנית עלילתית שיכולה לגרום לקוראים לעזוב את הסיפור-כך שאסור שהיא תהיה מסובכת מידי.

לקריאה מורחבת:
    כאן

כאן

לכאן אני מפנה אותכם במיוחד, יש כאן 4 צעדים לתפנית עלילתית והוא מסביר טוב מאוד(אם יהיו בקשות אני יתרגם לעברית):
    כאן
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    לא הבנתי
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. student of Gakuen Alice
    עמות-תכתוב סיפור, את הרעיון שלך. ליאון-אותו דבר כמו עמית, תכוב את הסיפור

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הנה

Spoiler ספוילר
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    טל לצערי אני נעלץ לעזוב את הפעילות...

יותר מידי מתכונות ובגרויות....

אבל אני אשמח לעשות את זה איתך אחרי שתעבור לחץ המחנים בפרטי

כמו תמיד. עמיטריד.

8. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי קפטן ליאון צפה בהודעה
    הנה

Spoiler ספוילר
    אוקיי קודם כל קבל ח''ח כי אני רואה שיפור מסיפורים קודמים (: הבעיה היא-אתה לא מייסם מה שאומרים לך. עכשיו תבצע את משימה 2. אני רוצה שתשים לב לדברים שהכי הפריעו לי:
    -אין יותר מידי מידע לגבי מה שקורה-מה העולם הזה? למה אמזונס? יש הרבה סיפורים שמתחילים באפלוליות כזאת כך שאם נגיד תתחיל לתת פירוט, לעצור ולחזור אחורה בסוף הפרק או בפרק אחריו אז בסדר.
    -אי פירוט-זה הדבר הכי חשוב שמפריע לי אז שים לב!. אתה לא מפרט. אתה לא יכול לכתוב ''העברתי את הלילה'' וישר להמשיך משם-איפה הוא מצא את מקום הלינה ואיך? מה עבר עליו לפני השינה ובלילה? רגשות? איך הוא השיג את הזחל הענק והאיך הזחל נראה? איך הדמות הראשית נראת? מה הספינה הזאת בעצם?
    -אל תכתוב בסיפור את המילה ''ביפנוכו זאת מילה מדרגה נמוכה ובסיפורים מומלץ להשתמש בשפה בינונית-גבוהה.
    -אותו דבר כמו למעלה עם ה''חמישה לילות'' מה קרה בלילות? מה קרה בימים?
    את שאר הפרמטרים כתבתי בשיעור 2
    בהצלחה! אני מצפה להרבה ממך (:

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •