Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מייסד האתר והפורום
    הרבה זמן לא רכבתי על אופניים ועכשיו עשיתי מסלול רכיבה עם חברים במשך 45 דקות ואני מותש והשרירים של הרגליים חלשים מאוד.
    אגב, לכולם היו אופניים עם הילוכים ורק אני לקחתי אופניים מעפנות של חבר חח

יש לכם טיפים מה מומלץ לעשות לפני \ אחרי רכיבה על אופניים בשביל לשמור על כושר?

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בעקרון מתיחות...
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    מה הקשר בין מתיחות לכושר ?oם
    הדבר היחיד שיש לך לעשות זה לנסוע על אופנים. אופניים עובדות על שרירים שונים לגמרי מהליכה וריצה (אני מניח שהרגשת את זה P: )
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל ראשי
    יש קשר ע-נ-ק בין מתיחות לכושר ידידי.
    כאשר אתה מותח את השרירים, לא רק הרגליים, אבל ברכיבה בעיקר הרגליים - יש צורך לעשות במתיחות אינטנסיביות לפני הרכיבה, כאשר אתה מותח את השריר אתה מחמם אותו לקראת מה שאמור לבוא, מה שכרגע מגיע זה רכיבה, השריר פועל באופן רציף במשך הזמן שנקבע. חשוב מאוד לעשות לפחות 10 דקות של מתיחות לפני, התיאומים בעיקר, ארבע ראשי, אלו שרירים שעובדים גם כשעומדים רגיל, אך ברכיבה הם במאמץ תמידי ומאומץ.
    פלופי, ריצה ורכיבה זה לא כ"כ שונה. אתה מגזים באופן קיצוני.
    יותם, אני ממליץ לך לשמור על סדר נשימות קבוע, כיוון שרכיבה עובד גם על דופק, וכאשר הדופק אינו סדיר (נשימות לא מסודרות) אתה מתעייף, חשוב להכניס הרבה אוויר, ולהוציא את *כולו!*
    עדיף להיות עם אופניים עם הילוכים, מדי פעם לעלות או להוריד במידת הצורך, ככה השריר עובד באופן רציף על אותו מאמץ שנקבע להבדיל מריצה בחוץ שאתה יכול לעלות ולהוריד קצב, אתה לא יכול להישאר באותו קצב ועוצמה בריצה, זה תמיד מתישהו יעלה או ירד.
    מקווה שעזרתי לך.
    בהצלחה!

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    נכון, אני אוהבת לצאת לרכיבות אופניים ופעם ב.. רק אם יש לי כח לריצות, לפני זה אני תמיד עושה מתיחות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    אני אישית לא רוכב על אופניים, אלא עושה ריצות.
    חובה לעשות מתיחות ולחמם את השריר בין 7~10 דקות, אחרת כולך יהיה תפוס יום אחרי, והביצועים בזמן האימונים יהיו חלשים מאוד והרבה פחות אפקטיביים אם אתה מתחיל להתאמן כשהשריר "קר".

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    מתיחות שומר עליך מפציעות. בשביל לחמם את שרירים אתה יכול לעשות גם רכיבה קלה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    מתיחות שומר עליך מפציעות. בשביל לחמם את שרירים אתה יכול לעשות גם רכיבה קלה.
    בשביל לחמם את השריר מומלץ לעשות מתיחות, ואף ריצה קלה מאוד בשביל לא לגרום לשריר להיות במצב שהוא לא פעיל.

9. אני ניניני אני סמל מיני
    תתחיל ברכיבה קלה של כמה דקות,תעצור באיזה מקום ותעשה מתיחות...כדאי גם לאכול פחמימות פשוטות לפני שיהיה קצת אנרגייה.
    בקשר לשרירים ועייפות,זה כבר כושר וסיבולת ככה שאין לי טיפ מיוחד בשבילך חוץ מלרכוב ולרכוב וזה נבנה לאט לאט-שרירים,צורת נשימה סדירה וסיבולת ריאות ולב.
    גם כשאני התחלתי לרוץ זה היה מעייף בהתחלה..לפני שנה הייתי מסיים 200 ב11 ובריצות חופשיות לא הייתי מחזיק אחרי ה25 דקות גג.. היום אני מסיים 2000 בכמעט 8:30(עדיין יש לאן לשאוף) ויוצא למסולולים של 40+ דקות בכיף

בהצלחה רותם (:

קרדיט ענק לרועי!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •