"ווישמר זנק ישירות אל עבר סטארלי ונסה לתפוס אותו בעודך ממשיך עם המהומה בסיבוב השני שלך!" אקרא לעבר ווישמר, מנסה לראות כיצד אני יכול לגרום לווישמר לתפוס את סטארלי.אדם~
אתה משחרר את ווישמר המתחיל לצרוח ולבעוט בכל מקום- יוצר גלי קול כחולים המתפוצצים על סטארלי, שאת שמו גילית דרך הפוקידע. סטארלי קם ויוצא עם מתקפה מהירה ומעיף את ווישמר על גבו.
סייבר~
סנטרנט עושה כבקשתך ובעזרת זנב ברזל הוא ממש עף לעברו של סטאריו והוא מתחיל לשרוט אותו בחוזקה. סטאריו מקשיח את עצמו ואז יוצא עם דחיפה חזקה ומעיף את סנטרט לאחור.
אינג'ל~
"זאת שריטה רצינית" אומר האדם "שמי ג'ארד. הפוקימונים שלך בסדר גמור, הם כולם למטה אוכלים" אומר לך ג'ארד בחיוך.
"אם אתה מרגיש יותר טוב אתה מוזמן לרדת, אבל אני חושב שמאלני תאלץ אותך לחזור לנוח" הוא אומר ואז צוחק בקול גדול.
אדם~
וושימר ממשיך לצרוח וגלי קול כחולים ממשיכים להיווצר מפיור, אבל כשהוא מנסה לתפוס את סטארלי, הוא פשוט נופל ממנו עם דחיפה קלה. הגפיים שלו קצרות מידי בשביל זה.
אמבר~
את יוצאת מהמרכז וממשיכה בדרך לעיר צ'ריגרוב. אחרי עשרים דקות של הליכה איטית ורגועה, את סוף סוף מגיעה לעיר. את מבחינה במרכז גדול יחסית, חנות ואי שם באופק רצועת חוף קטנה ליד האגם.
"ווישמר, בפעם האחרונה בכל הכוח! מהומה!" אפקוד על ווישמר הקטן. "תחשוב שאתה במצוקה ואף אחד לא יכול לשמוע אותך, תחשוב שהכל תלוי בקול שלך!" אמהר לסתום את האוזניים שלי באצבעותיי.אדם~
וושימר ממשיך לצרוח וגלי קול כחולים ממשיכים להיווצר מפיור, אבל כשהוא מנסה לתפוס את סטארלי, הוא פשוט נופל ממנו עם דחיפה קלה. הגפיים שלו קצרות מידי בשביל זה.
יאללה אנשים אני בעוד 3 גימלים! מרתון?
אמבר~
את שולחת את פיידג'י לקרב והוא יוצא עם מתקפה מהירה, ומצליח לשלוף את פיוניון מתוך המים ומטיל אותו בעצמה על האדמה הסלעית, עליה את עומדת. פיוניון פותח את פיו וממנה יוצא סילון של מים הפוגעים ישירות בפידג'י.
אדם~
בהנפת יד אתה שולח פוקדור חדש לעברו של סטארלי. הפוקדור נפתח וכולא בתוכו את סטארלי ומתחיל להתנדנד במצד לצד. סטארלי נלכד!
"מצויין!" אקרא בשמחה. "לתפוס סטארלי זה הישג. ווישמר, אני מאוד גאה בך, הישג מרשים מאוד!" אומר ואלטף את ראשו. לאחר מכן אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך לעבר העיר...אדם~
בהנפת יד אתה שולח פוקדור חדש לעברו של סטארלי. הפוקדור נפתח וכולא בתוכו את סטארלי ומתחיל להתנדנד במצד לצד. סטארלי נלכד!
אמבר~
איזה כיף לך חח
אני גם סיימתי עעם זה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בדיוק כשפידג'י בא לתקוף שוב עם מתקפה מהירה, פיוניון קופץ אחורה ושולח לב כתום מפיו. הלב עף ישירות לעברו של פידג'י ומתפוצץ עליו. את מעט מופתעת ממתקפת המשיכה, ואז את מגלה שהפיוניון בעצם נקבה, פידג'י מתאהב בה לגמרי והוא רק מצייץ סביבה. לא נראה שהפיוניון הזאת בקטע של להלחם בכם.
אדם~
אתה מרים את הפוקדור של סטארלי וממשיך ללכת לכיוון העיר. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בהתפצלות דרכים. דרך המובילה צפונה לאזור הררי יותר ודרך מערבה לכיוון העיר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)