Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 336
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אינג'ל~
    אתה מתחיל לרוץ בפאניקה מוחלטת אחרי שידך כבר קיבלה גוון כחול ומתחיל לחזור לעיר, כשאתה נתקל בבחור גבוה ושרירי הלבוש שחורים, אבל כשהוא רואה את ידך המדממת פרצופו הזעוף מתחלף לתדהמה "אתה בסדר ילד?" הוא שואל ואחוז בידך השנייה ומוביל אותך לאחד מהבתים.
    "מלאני בואי הנה!" הוא קורא "מלאני עכשיו!" הוא צועק. מהחדר האחורי מגיעה אישה כבת 30 לערך ועליה סינור מטבח כשהיא רואה את ידך השוטטת דם היא מלבינה "אוי ואבוי" היא אומרת ומנערת את ראשה ורצה אליך. היא משחררת מפוקדור ביוטיפליי יפה והיא מפזרת עליך אבקת שינה.
    אתה מתעורר כשהשמש שוקעת. אתה מסתכל ורואה שאתה עם בגדים תחתונים בלבד ושכוב על מיטה. ידך מכוסה בתחבושת לבנה.
    "אוי סוף סוף התעוררת" אומר האיש "הפחדת אותנו לרגע. מה עשה לך את הפצע הזה? בבקשה אל תגיד שזאת הלהקת סוואלו, נכון?"שואל האיש.
    "לא לא הפעם זה לא הם, דווקא חיפשתי אותם מקודם"אומר ואסתכל איפה אני נמצא.
    "תפסתי פוקימון ונפגעתי, איפה הפוכדורים שלי ?"אשאל.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    אתה משחרר את ווישמר המתחיל לצרוח ולבעוט בכל מקום- יוצר גלי קול כחולים המתפוצצים על סטארלי, שאת שמו גילית דרך הפוקידע. סטארלי קם ויוצא עם מתקפה מהירה ומעיף את ווישמר על גבו.
    "ווישמר זנק ישירות אל עבר סטארלי ונסה לתפוס אותו בעודך ממשיך עם המהומה בסיבוב השני שלך!" אקרא לעבר ווישמר, מנסה לראות כיצד אני יכול לגרום לווישמר לתפוס את סטארלי.

3. משתמש מתקדם

אמבר~
    את מחזירה את מדקיפ לפוקדור וממשיכה בדרכך. אחרי רבע שעה את מבחינה במרכז קטן ליד התפצלות של הדרך. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אחות ג'וי חייכנית אשר מרפאת לך את הפוקימונים בשמחה.
    "עוד משהו?" היא שואלת בחיוך כנה אחרי שהיא מחזירה לך את הפוקדורים.
    "לא, תודה רבה," אני אומרת ומודה לה, ויוצאת מהמרכז.
    אני ממשיכה בהתלהבות לעבר העיר צ'ריגרוב.

4. the bitch is back
    סייבר~
    סנטרנט עושה כבקשתך ובעזרת זנב ברזל הוא ממש עף לעברו של סטאריו והוא מתחיל לשרוט אותו בחוזקה. סטאריו מקשיח את עצמו ואז יוצא עם דחיפה חזקה ומעיף את סנטרט לאחור.

אינג'ל~
    "זאת שריטה רצינית" אומר האדם "שמי ג'ארד. הפוקימונים שלך בסדר גמור, הם כולם למטה אוכלים" אומר לך ג'ארד בחיוך.
    "אם אתה מרגיש יותר טוב אתה מוזמן לרדת, אבל אני חושב שמאלני תאלץ אותך לחזור לנוח" הוא אומר ואז צוחק בקול גדול.

אדם~
    וושימר ממשיך לצרוח וגלי קול כחולים ממשיכים להיווצר מפיור, אבל כשהוא מנסה לתפוס את סטארלי, הוא פשוט נופל ממנו עם דחיפה קלה. הגפיים שלו קצרות מידי בשביל זה.

אמבר~
    את יוצאת מהמרכז וממשיכה בדרך לעיר צ'ריגרוב. אחרי עשרים דקות של הליכה איטית ורגועה, את סוף סוף מגיעה לעיר. את מבחינה במרכז גדול יחסית, חנות ואי שם באופק רצועת חוף קטנה ליד האגם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל ראשי
    אדם~
    וושימר ממשיך לצרוח וגלי קול כחולים ממשיכים להיווצר מפיור, אבל כשהוא מנסה לתפוס את סטארלי, הוא פשוט נופל ממנו עם דחיפה קלה. הגפיים שלו קצרות מידי בשביל זה.
    "ווישמר, בפעם האחרונה בכל הכוח! מהומה!" אפקוד על ווישמר הקטן. "תחשוב שאתה במצוקה ואף אחד לא יכול לשמוע אותך, תחשוב שהכל תלוי בקול שלך!" אמהר לסתום את האוזניים שלי באצבעותיי.

6. the bitch is back
    אדם~
    ווישמר מתאמץ חזק נורא וצורח עם כל ראיותיו והפיצוץ מחריש אוזניים. סטארלי ניפגע קשה מהקול הנוראי ומתנגש בעץ בחוזקה, ואז נופל מעולף על האדמה.
    גיל! 3>

7. משתמש מתקדם

את יוצאת מהמרכז וממשיכה בדרך לעיר צ'ריגרוב. אחרי עשרים דקות של הליכה איטית ורגועה, את סוף סוף מגיעה לעיר. את מבחינה במרכז גדול יחסית, חנות ואי שם באופק רצועת חוף קטנה ליד האגם.
    "רצועת חוף..." אני ממלמלת לעצמי. "אולי אוכל למצוא שם פוקימונים חזקים...".
    אני מתקדמת במהירות לעבר רצועת חוף הקטנה ליד, ומחפשת מסביב פוקימונים.

8. the bitch is back
    אמבר~
    את רצה לחוף ומחפשת פוקימונים חזקים, כשלפתע את מבחינה במשהו שוחה במים, קרוב אלייך. את מוציאה את הפוקידע ומגלה שזה פינויון .
    גיל! 3>

9. משתמש מתקדם
    אמבר~
    את רצה לחוף ומחפשת פוקימונים חזקים, כשלפתע את מבחינה במשהו שוחה במים, קרוב אלייך. את מוציאה את הפוקידע ומגלה שזה פינויון .
    'פינוין... פוקימון באמת מעניין.. בוא נראה עד כמה הוא חזק...' אני אומרת בלבי, ומחייכת. אני זורקת את הפוכדור של פידג'י ארצה. "פידג'י, צא! התחל את הקרב במתקפה מהירה!".

10. מנהל ראשי
    אדם~
    ווישמר מתאמץ חזק נורא וצורח עם כל ראיותיו והפיצוץ מחריש אוזניים. סטארלי ניפגע קשה מהקול הנוראי ומתנגש בעץ בחוזקה, ואז נופל מעולף על האדמה.
    ״הגיע הזמן לתפוס את סטארלי!״ אקרא ואשליך עוד פוקדור. ״צא פוקדור!״

11. the bitch is back
    יאללה אנשים אני בעוד 3 גימלים! מרתון?

אמבר~
    את שולחת את פיידג'י לקרב והוא יוצא עם מתקפה מהירה, ומצליח לשלוף את פיוניון מתוך המים ומטיל אותו בעצמה על האדמה הסלעית, עליה את עומדת. פיוניון פותח את פיו וממנה יוצא סילון של מים הפוגעים ישירות בפידג'י.

אדם~
    בהנפת יד אתה שולח פוקדור חדש לעברו של סטארלי. הפוקדור נפתח וכולא בתוכו את סטארלי ומתחיל להתנדנד במצד לצד. סטארלי נלכד!
    גיל! 3>

12. משתמש מתקדם
    יאללה אנשים אני בעוד 3 גימלים! מרתון?

אמבר~
    את שולחת את פיידג'י לקרב והוא יוצא עם מתקפה מהירה, ומצליח לשלוף את פיוניון מתוך המים ומטיל אותו בעצמה על האדמה הסלעית, עליה את עומדת. פיוניון פותח את פיו וממנה יוצא סילון של מים הפוגעים ישירות בפידג'י.

חחח ולי יש עכשיו מתכונת במתמטיקה בבית ספר.. כמה כיף שסיימתי מתמטיקה שנה שעברה.
    ~~~~~
    "פידג'י, אנחנו לא נוותר," אני אומרת בטון קשוח. "המשך שוב עם מתקפה מהירה, ולאחר מכן - מתקפת רוח במלוא הכוח!".

13. מנהל ראשי
    אדם~
    בהנפת יד אתה שולח פוקדור חדש לעברו של סטארלי. הפוקדור נפתח וכולא בתוכו את סטארלי ומתחיל להתנדנד במצד לצד. סטארלי נלכד!
    "מצויין!" אקרא בשמחה. "לתפוס סטארלי זה הישג. ווישמר, אני מאוד גאה בך, הישג מרשים מאוד!" אומר ואלטף את ראשו. לאחר מכן אחזיר אותו לפוקדור ואמשיך לעבר העיר...

14. the bitch is back
    אמבר~
    איזה כיף לך חח
    אני גם סיימתי עעם זה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בדיוק כשפידג'י בא לתקוף שוב עם מתקפה מהירה, פיוניון קופץ אחורה ושולח לב כתום מפיו. הלב עף ישירות לעברו של פידג'י ומתפוצץ עליו. את מעט מופתעת ממתקפת המשיכה, ואז את מגלה שהפיוניון בעצם נקבה, פידג'י מתאהב בה לגמרי והוא רק מצייץ סביבה. לא נראה שהפיוניון הזאת בקטע של להלחם בכם.

אדם~
    אתה מרים את הפוקדור של סטארלי וממשיך ללכת לכיוון העיר. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בהתפצלות דרכים. דרך המובילה צפונה לאזור הררי יותר ודרך מערבה לכיוון העיר.
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה מרים את הפוקדור של סטארלי וממשיך ללכת לכיוון העיר. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה מבחין בהתפצלות דרכים. דרך המובילה צפונה לאזור הררי יותר ודרך מערבה לכיוון העיר.
    ____
    אני מחליט להמשיך לכיוון העיר. אני חייב לרפא את הפוקימונים שלי ובכלל, אני סקרן לראות את העיר!

עמוד 12 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •