Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 23 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 336
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    איזה המשך תמוהה יצא לך~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה משחרר את לידבה והיא יוצאת עם אגרוף אחד הזוהר בצהוב בהיר ופוגעת בדיוק בראשו של סלופוק. סלופוק מרים את ראשו ומסתכל בטימטום עליה בזמן שהיא עפה גבוה באוויר. הוא כנראה מחליט שזה לא מעניין וממשיך לרחרח בעקבות האוכל שלך.
    ״זה בסדר.״ אלחוש לעצמי ואזרוק על סלופוק פוקדור, אולי זה יצליח. שמעתי על מישהי שככה תפסה פסיידק.

2. the bitch is back
    אמבר~
    פידג'י עם סנפו השנייה מצליח להעיף מעט חול לתוך עיניו של קרבי ובתור אינסטינקט משחרר את הצבת השנייה שלו האוחזת בכנפו של פידג'י ומשחרר אותו. פידג'י עף גבוה ומתחיל לנפנף בכנפיו בכוח ויוצר משב של רוח חזקה המעיפה את קרבי אחורנית. את מבחינה שכנפו של פידג'י מעט עקומה מהאחיזת צבט של קרבי.
    קרבי שולח את שתי צבתותיו קדימה ושולח משתיהן עשרות בועות קטנות העפות לכל עבר.

אדם~
    אתה זורק פוקדור לעברו של סלופוק, ואכן בלי יותר מידי בלאגנים הוא נלכד בגלגול הראשו
    ן.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אמבר~
    פידג'י עם סנפו השנייה מצליח להעיף מעט חול לתוך עיניו של קרבי ובתור אינסטינקט משחרר את הצבת השנייה שלו האוחזת בכנפו של פידג'י ומשחרר אותו. פידג'י עף גבוה ומתחיל לנפנף בכנפיו בכוח ויוצר משב של רוח חזקה המעיפה את קרבי אחורנית. את מבחינה שכנפו של פידג'י מעט עקומה מהאחיזת צבט של קרבי.
    קרבי שולח את שתי צבתותיו קדימה ושולח משתיהן עשרות בועות קטנות העפות לכל עבר.
    'פידג'י נפגע קשה מלפיתת הצבת של קרבי...' אני אומר בלבי בעצב.
    "פידג'י, הישאר באוויר לעת עתה. יהיה מסוכן מאוד אם תהיה קרוב אליו ותיתפס על ידי הצבתות שלו. המשך במתקפות משבי רוח בכל הכוח, וכך תעיף גם את הבועות שלו לכיוונו!".

4. the bitch is back
    אמבר~
    פידג'י עף כמה שיותר גבוה בתחום שעוד הוא יכול לפגוע בקרבי וממשיך ליצור רוחות העפות ביחד לעברו של קרבי. לבסוף בעזרת הרוח שפידג'י יוצר והבועות שקרבי פשוט מפוצץ על עצמו קרבי מובס ומתעלף על האדמה.
    גיל! 3>

5. משתמש מתקדם
    אמבר~
    פידג'י עף כמה שיותר גבוה בתחום שעוד הוא יכול לפגוע בקרבי וממשיך ליצור רוחות העפות ביחד לעברו של קרבי. לבסוף בעזרת הרוח שפידג'י יוצר והבועות שקרבי פשוט מפוצץ על עצמו קרבי מובס ומתעלף על האדמה.
    "כל הכבוד, פידג'י!" אני אומרת, מושיטה את היד כך שפידג'י ינחת עליה. "אני עוד מעט אלך למרכז פוקימונים ונבדוק מה הבעיה בכנף שלך, בינתיים תנוח בפוכדור שלך," אני אומרת ומחזירה אותו לפוכדור שלו. אני מחפשת אחר פוקימונים נוספים בסביבה..

6. the bitch is back
    אמבר~
    את מחזירה את פידג'י לפוקדור שלו וממשיכה ללכת ליד המים כשלפתע את מבחינה בנער צעיר היושב עם חכה ליד המים.
    "שלום" הוא אומר לך בחיוך ואז רואה את הפוקדור על החגורה שלך "את מאמנת? רוצה קרב?" הוא שואל בהתלהבות ומכין פוקדור ביד
    גיל! 3>

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה זורק פוקדור לעברו של סלופוק, ואכן בלי יותר מידי בלאגנים הוא נלכד בגלגול הראשון.
    ״וואו!״ אקרא בהתלהבות ואמהר להוציא אותו ולהגיש לו קצת אוכל, מזכיר לעצמי שעלי להרכיב לו אוכל נכון וכך לשאר הפוקימונים שלי. ״שלום סלובוק! הנה לך שארית המנה שהתחלת לאכול!״ לא אלאה אותו בשיחות ארוכות מדי.

8. משתמש מתקדם
    אמבר~
    את מחזירה את פידג'י לפוקדור שלו וממשיכה ללכת ליד המים כשלפתע את מבחינה בנער צעיר היושב עם חכה ליד המים.
    "שלום" הוא אומר לך בחיוך ואז רואה את הפוקדור על החגורה שלך "את מאמנת? רוצה קרב?" הוא שואל בהתלהבות ומכין פוקדור ביד
    "כן," אני אומר בקרירות לדייג, וזורקת את הפוכדור של מדקיפ ארצה. "מדקיפ, צא! הגיע הזמן להילחם!".

9. Kibō no chi
    סייבר~
    סנטרנט עושה כבקשתך ובעזרת זנב ברזל הוא ממש עף לעברו של סטאריו והוא מתחיל לשרוט אותו בחוזקה. סטאריו מקשיח את עצמו ואז יוצא עם דחיפה חזקה ומעיף את סנטרט לאחור.

"השתמש בגלגול הגנה, ואז תקוף בשריטות שוב! תנסה להתמקד באבן החן שנמצאת במרכז גופו!"

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    אדם~
    אחרי שאתה מזכיר לעצמך שעליך להתחיל להתאמן ברצינות עם הפוקימונים שלך, כי הם לא הכי מאומנים ואתה אחרי הכל מתאמן, אתה נותן לסלופוק את המשך המנה שהוא אכל- ואותה הוא אוכל בתאבון.

אמבר~
    "מדקיפ הא?" אומר הנער בחיוך מתלהב ומשחרר מהפוקדור שלו פרס .
    "אוקי פרס בוא נתחיל!" קורא הנער בהתלהבות יתרה "תתחיל עם שריטה ואז תעבור למציצת חיים!" ממשיך והפוקימון שלו יוצא לעבר מדקיפ שלך כשציפורניו זוהרות בלבן בהיר.

סייבר~
    אני אוהב אותך
    עשה אותי ברכות נדב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנטרט קופץ אחורנית ומכדרר עצמו ככדור, ואז כמו קפיץ משתחרר ומצליח לשרוט מעט את אבן החן שבאמצע גופו של סאריו. סטאריו מתחיל להיסתובב במהירות במקום ואז כמו כוכב נופל, הוא משגר עצמו במהירות לעברו של סנטרט ומצליח לפגוע בו בחוזקה.
    גיל! 3>

11. משתמש מתקדם

אמבר~
    "מדקיפ הא?" אומר הנער בחיוך מתלהב ומשחרר מהפוקדור שלו פרס .
    "אוקי פרס בוא נתחיל!" קורא הנער בהתלהבות יתרה "תתחיל עם שריטה ואז תעבור למציצת חיים!" ממשיך והפוקימון שלו יוצא לעבר מדקיפ שלך כשציפורניו זוהרות בלבן בהיר.
    מה לדייג פרס?! מה קשור?! XD
    ~~~~
    "מאדקיפ, התחמק במהירות!" אני אומר לו. "לאחר מכן, סטירת בוץ' על עיניו כדי לטשטש אותו; ואז, נשיכה בכל הכוח!".

12. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    אתה בודק את היד ורואה שהיא הרבה יותר טוב והכאב לא משתק אותך. "טוב, אם אתה רוצה ללכת כבר, אתה יכול רק תדאג טוב טוב לא להעמיס על היד יותר מידי ותיקח כל שלוש שעות כדור נגד כאבים" מסבירה לך מלאני ומביאה לך כדורים.
    "אתה תיהיה בסדר" היא מוסיפה בחיוך, לוקחת את המגש עם הצלחות הריקות ויוצאת מהחדר.
    "יש דרך כלשהי שבה אני אוכל להחזיר לכם ?"אשאל עם חיוך
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

13. the bitch is back
    אמבר~
    אז מה? Xd הוא יכול להיות מנסה ללכוד פוקימון מים עם חכה חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    מדקיפ קופץ הצידה ומצליח להימנע מהשריטות של פרס ובדיוק שהוא בא להשתמש בסתירת בוץ, פרס קופס על גבו של מדקיפ ונושך אותו ומוצץ ממנו קצת חיים. מדקיפ מנער אותו ממנו ומעיף עליו את הבוץ הסמיך. פרס נוהם בקול, אבל זה לא מזיז למדקיפ והוא נושך אותו בגב.
    את מסתכלת על המאמן ואת רואה חיוך גדול על פניו. "חהחה! היכולת של פרס שלי הופעלה עכשיו! אפקט הנבגים גורם לפוקימון שלך לישון!" הוא צוחק בקול "פרס השתמש בשריטה שוב!"

אינג'ל~
    "תתפשט" פוקד עליך ג'ארד ומתחיל להוריד את בגדיו. אתה מבחין גם במאלני שמתחילה להוריד אף היא את בגדיה ועל ערוותה היא שמה סטרפ-און וככך שניהם דופקים אותך ביחד. לאחר שסיימו הם מתלבשים שוב ומשארים אותך על הרצפה של החדר עירום ומושפל.
    "לא משהו שאנחנו יכולים לחשוב עליו" אומר לך ג'ארד בחיוך "רק שתשמור על עצמך, ואם תזדקק למשהו תידע שתמיד תוכל לבוא אלינו" הוא אומר בחיוך.
    גיל! 3>

14. Kibō no chi

סייבר~
    אני אוהב אותך
    עשה אותי ברכות נדב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנטרט קופץ אחורנית ומכדרר עצמו ככדור, ואז כמו קפיץ משתחרר ומצליח לשרוט מעט את אבן החן שבאמצע גופו של סאריו. סטאריו מתחיל להיסתובב במהירות במקום ואז כמו כוכב נופל, הוא משגר עצמו במהירות לעברו של סנטרט ומצליח לפגוע בו בחוזקה.
    מה עשיתי? ):
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סנטרט, השתמש בזנב ברזל וכרוך אותו מסביב לסטאריו, ואז תעיף אותו במלוא הכוח הרחק ממך!" אפקוד במהירות.

Spoiler ספוילר

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    "תתפשט" פוקד עליך ג'ארד ומתחיל להוריד את בגדיו. אתה מבחין גם במאלני שמתחילה להוריד אף היא את בגדיה ועל ערוותה היא שמה סטרפ-און וככך שניהם דופקים אותך ביחד. לאחר שסיימו הם מתלבשים שוב ומשארים אותך על הרצפה של החדר עירום ומושפל.
    "לא משהו שאנחנו יכולים לחשוב עליו" אומר לך ג'ארד בחיוך "רק שתשמור על עצמך, ואם תזדקק למשהו תידע שתמיד תוכל לבוא אלינו" הוא אומר בחיוך.
    יזין אתה בדרך כלל עושה קו כזה בין לבין הבהלת XD
    ---------------------
    "אם תצטרכו עזרה מתופס תפנו אליי אני אעשה לכם איזה דיל "אומר ואגיש להם את מספר הפלאפון שלי.
    "שוב תודה"אומר ואצא מהדירה לעבר החנות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 14 מתוך 23 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •