Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 23 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 336
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~אחרי שאתה מזכיר לעצמך שעליך להתחיל להתאמן ברצינות עם הפוקימונים שלך, כי הם לא הכי מאומנים ואתה אחרי הכל מתאמן, אתה נותן לסלופוק את המשך המנה שהוא אכל- ואותה הוא אוכל בתאבון.
    ״כולכם, החוצה!״ אני אקרא לכל הפוקימונים שלי בשמחה. ״הגיע הזמן להתחיל ולהזיז את הטוסיק, כולם סביב האגם!״ אני עצמי את מתח ואתחיל לרוץ בזריזות. ״ווישמר תמתח את הרגליים כמה שאפשר, סלובוק מהר יותר, לא להתעכב! ליידיבה וסטארלי לא לעוף!!!״
    לאחר כמה סיבובים אקרא לווישמר ואגיד לו לבוא קרוב. אוציא את בובת האימונים שלי ואדריך אותו לקראת ההתקפה החדשה. ״אנחנו הולכים ללמוד נגיחה על חושית! עליך ללמוד להשתמש בכח הרצון שלך ולהעביר אותו לראש ואז לנגוח בבובה. דמיין על כמה אתה נחוש לעשות את זה, רכז את כל כולך לזה ופשוט נגח את הבובה!״

2. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אמבר~
    אז מה? Xd הוא יכול להיות מנסה ללכוד פוקימון מים עם חכה חחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    מדקיפ קופץ הצידה ומצליח להימנע מהשריטות של פרס ובדיוק שהוא בא להשתמש בסתירת בוץ, פרס קופס על גבו של מדקיפ ונושך אותו ומוצץ ממנו קצת חיים. מדקיפ מנער אותו ממנו ומעיף עליו את הבוץ הסמיך. פרס נוהם בקול, אבל זה לא מזיז למדקיפ והוא נושך אותו בגב.
    את מסתכלת על המאמן ואת רואה חיוך גדול על פניו. "חהחה! היכולת של פרס שלי הופעלה עכשיו! אפקט הנבגים גורם לפוקימון שלך לישון!" הוא צוחק בקול "פרס השתמש בשריטה שוב!"

"אוי לא, מדקיפ, התעורר," אני אומרת בבהלה. "אקדח מים, נשיכה... כל דבר שיגרום לך לתקוף! קדימה מאדקיפ!" אני אומרת, ניגשת לזירה ומנסה לעורר אותו.

3. the bitch is back
    סייבר~
    שנינו יודעים מה לא עשית וזה אותי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנטרט מצליח, בקושי רב, את זנבו סביב החלק האמצעי של סטאריו ומנסה להעיף אותו בכוח ממנו, אבל סטאריו מצליח להיסתובב במקום- מה שגורם לסנטרט לקבל סחרחורת ולהניח את סטאריו. סנטרט נראה ירוק מהבחילה ואבן אחרי כל הסיבובים האלה הוא מקיא על אחד מהסלעים.

אינג'ל~
    "רגע רגע. אתה לוכד?" שואלת אותך מלאני בהתעניינות ובחיוך מסתורי. "הייתי נורא רוצה לדעת אם בתור טובה אישית תוכל לנסות ללכוד לי צ'אנסי?" היא ממשיכה "היא מאוד נדירה במחוז הזה. ואני מתכוונת למאוד מאוד נדירה. הפעם האחרונה שמישהו ראה צ'אנסי פראית זה היה כמעט לפני 13 שנה וזה היה קצת ליד גולדנרוד בצפון! אז מה אתה אומר? תוכל לעשות לנו טובה קטנה?"

אדם~
    אתה והפוקימונים שלך מתחילים לעשות עיקופים סביב האגם הענק, וכבר אחרי חצי סיבוב אתה רואה שאף אחד מהם לא בכושר. סלופוק לעומת זאת לא נראה שהוא בכלל בקטע של ריצה והוא פשוא מוצא פינה מוצלת ומתיישב שם- מה שגורם לך לתפוס אותו ולהריץ אותו בכוח. אחרי חמישה עיקופים מייגעים לחלוטין, אתה פונה לווישמור ומנסה להסביר לו את המתקפה. ווישמור מהנהן ומנסה להתרכז ואז חובט בבובה בראשו, אבל לא נעשה לה נזק רציני כמו שציפית.

אמבר~
    "היי! היי! היי! לא להתערב חמודה!" נובח עליך הנער "מאמנים לא נכנסים לקרבות!" ממשיף לנזוף בך. בינתתים בקרב מדקיפ ישן שנת ישרית ואילו פרס מצליח לשרוט אותו עוד כמה פעמים.
    לפתע מדקיפ מתעורר ושולח מפיו אקדח מים רצינימ ומעיף את פרס לאחור.
    "אהה לא פייר! פרס מהר מציצת חיים!" קורא הנער.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה

אינג'ל~
    "רגע רגע. אתה לוכד?" שואלת אותך מלאני בהתעניינות ובחיוך מסתורי. "הייתי נורא רוצה לדעת אם בתור טובה אישית תוכל לנסות ללכוד לי צ'אנסי?" היא ממשיכה "היא מאוד נדירה במחוז הזה. ואני מתכוונת למאוד מאוד נדירה. הפעם האחרונה שמישהו ראה צ'אנסי פראית זה היה כמעט לפני 13 שנה וזה היה קצת ליד גולדנרוד בצפון! אז מה אתה אומר? תוכל לעשות לנו טובה קטנה?"
    "אני אבדוק מה אני יכול לעשות בנידון"אומר עם חיוך.
    "יש עוד בקשה ?"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. Kibō no chi
    סייבר~
    שנינו יודעים מה לא עשית וזה אותי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סנטרט מצליח, בקושי רב, את זנבו סביב החלק האמצעי של סטאריו ומנסה להעיף אותו בכוח ממנו, אבל סטאריו מצליח להיסתובב במקום- מה שגורם לסנטרט לקבל סחרחורת ולהניח את סטאריו. סנטרט נראה ירוק מהבחילה ואבן אחרי כל הסיבובים האלה הוא מקיא על אחד מהסלעים.

ואני גם לא אעשה יא סוטה ):
    ~~~~~~~~~~~~
    "סנטרט, חזור!" אני צועקת ביאוש ומחזירה את סנטרט אל הכדור.
    "צא ג'יגליפאף" אני קוראת ומוציאה את הפוקימון החדש שלכדתי לא מזמן.
    "ג'יגליפאף, השתמש בשירה!"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מתקדם
    [size="1"]
    אמבר~
    "היי! היי! היי! לא להתערב חמודה!" נובח עליך הנער "מאמנים לא נכנסים לקרבות!" ממשיף לנזוף בך. בינתתים בקרב מדקיפ ישן שנת ישרית ואילו פרס מצליח לשרוט אותו עוד כמה פעמים.
    לפתע מדקיפ מתעורר ושולח מפיו אקדח מים רצינימ ומעיף את פרס לאחור.
    "אהה לא פייר! פרס מהר מציצת חיים!" קורא הנער.
    "התרחק ממנו, מדקיפ," אני אומר. "ואז אקדח מים בכל הכוח! לאחר מכן, צא אליו בדילוגים, ואז תקוף בנשיכה בכל הכוח!".

7. the bitch is back
    אינג'ל~
    "לא" אומרת לך מלאני ומביאה לך מעט כריכים לדרך. אתה מודה לה ויוצא מהבית שלהם ועומד שם ברחוב הראשי. לפתע אתה מבחין בנייר מתעופף ברחוב. אתה מרים אוו ורואה שעליו רשום שסוזי סוואן, נמרבה המצליחה ביותר במחוז, נמצאת בעיר והיא מוכנה לתת ביצת פוקימון למי שיצליח לנצח אותה בקרב.

סייבר~
    לא, אתה סוטה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מחליפה בין סנטרט לבין ג'יגליפאף והוא יוצא מאושר וזחוח כולו ומתחיל לשיר בקול נעים וחלומי. אחרי מספר שניות את רואה את סטאריו נשען על אבן גדולה ונראה כאילו הוא ישן בנעימים.

אמבר~
    מדקיפ קופץ הצידה ועם הזנב הקטן שלו בטעות הוא מעיף אותו לאחור ואז שולח עליו אקדח מים רציני. פרס מועף אחרונית בעצמה אדירה ומתעלף במקום.
    "טוב ניצחת אותי" אומר הנער בבאסה ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור. הוא ניגש אליך ומוציא 250$ על הניצחון שלך ואז חוזר ויושב על שפת האגם בודק מה עם חכתו.
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    "לא" אומרת לך מלאני ומביאה לך מעט כריכים לדרך. אתה מודה לה ויוצא מהבית שלהם ועומד שם ברחוב הראשי. לפתע אתה מבחין בנייר מתעופף ברחוב. אתה מרים אוו ורואה שעליו רשום שסוזי סוואן, נמרבה המצליחה ביותר במחוז, נמצאת בעיר והיא מוכנה לתת ביצת פוקימון למי שיצליח לנצח אותה בקרב.

סייבר~
    לא, אתה סוטה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מחליפה בין סנטרט לבין ג'יגליפאף והוא יוצא מאושר וזחוח כולו ומתחיל לשיר בקול נעים וחלומי. אחרי מספר שניות את רואה את סטאריו נשען על אבן גדולה ונראה כאילו הוא ישן בנעימים.

אמבר~
    מדקיפ קופץ הצידה ועם הזנב הקטן שלו בטעות הוא מעיף אותו לאחור ואז שולח עליו אקדח מים רציני. פרס מועף אחרונית בעצמה אדירה ומתעלף במקום.
    "טוב ניצחת אותי" אומר הנער בבאסה ומחזיר את הפוקימון שלו לפוקדור. הוא ניגש אליך ומוציא 250$ על הניצחון שלך ואז חוזר ויושב על שפת האגם בודק מה עם חכתו.
    ' שווה ניסיון' אחשווב לעצמי ואחפש את המרבה.

9. the bitch is back
    אינג'ל~
    אתה מתחיל להיסתובב בעיר עד שלבסוף אתה רואה במה גדולה במרכזה עומדת נערה המחזיקה ביצה גדולה בידה.
    "אז מי מכם לוזרים הולך לנצח אותי ולקבל את הביצה הזאת?" היא שואלת בקול רם ומעצבן ואז צוחקת לכף ידה
    גיל! 3>

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    אתה מתחיל להיסתובב בעיר עד שלבסוף אתה רואה במה גדולה במרכזה עומדת נערה המחזיקה ביצה גדולה בידה.
    "אז מי מכם לוזרים הולך לנצח אותי ולקבל את הביצה הזאת?" היא שואלת בקול רם ומעצבן ואז צוחקת לכף ידה
    "אני מוכן להתנדב"אומר וארים את ידי הבריאה.

11. the bitch is back
    אינג'ל~
    "הא?" היא אומרת ונראית מעט מופתעת למראך החבול "אוקי" היא אומרת בחיוך נבזי "הקרב הוא 2 על 2 אין החלפות. מוכן?" היא שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון סגול הלובש שמלה אדומה ושיערו בלונדיני ארוך .
    "תכיר את ג'ינקס! הרבתי אותה בעצמי והיא אחת מהפוקימונים הכי חזקים שעומדים ברשותי! ג'ינקס התחילי עם מדיטציה ואז תעברי לנשיקה מלבבת!"
    גיל! 3>

12. משתמש מתקדם
    [size="1"]
    אמבר~
    "כל הכבוד, מאדקיפ!" אני אומרת ומחייכת ליצור הביצות התכול הקטן, ואז מחזירה אותו לפוכדור.
    אני פוסעת לעבר מרכז הפוקימונים בצ'ריגרוב, על מנת לרפא את פידג'י ומאדקיפ, ואז מחפשת אחר חנות הפוקימונים של אותה העיר.

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    "הא?" היא אומרת ונראית מעט מופתעת למראך החבול "אוקי" היא אומרת בחיוך נבזי "הקרב הוא 2 על 2 אין החלפות. מוכן?" היא שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון סגול הלובש שמלה אדומה ושיערו בלונדיני ארוך .
    "תכיר את ג'ינקס! הרבתי אותה בעצמי והיא אחת מהפוקימונים הכי חזקים שעומדים ברשותי! ג'ינקס התחילי עם מדיטציה ואז תעברי לנשיקה מלבבת!"
    תכלס חבול ניקרו אותי דקרן אותי הרדימו אותי:-(
    —----------------

"קבוטו תתחמק ואז תשתמש בשריטה" אומר ואוציא את קבוטו.

14. the bitch is back
    אמבר~
    את הולכת במהירות למרכז ומרפאת את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי התורנית. לאחר מכן, את מתחילה להיסתובב בעיר ומגלה חנות ענקית. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אלייך "שלום, במה אוכל לעזור לך?"

אינג'ל~
    אכן פצוע קשה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולח את קבוטו המצליח להתחמק בקלות מהנשיקה שג'ינקס מנסה לתת לו.
    "ג'ינקס כדור אנרגיה!" קוראת סוזן וג'ינקס שלה פותחת את פיה וכדור ירוק-כחול נוצר לפניה והוא משתגר במהירות לעברו של קבוטו ופוגע בו קשה מאוד.
    "מה זה הפוקימון הזה?" שואלת אותך סוזן ומרימה גבה "אני מכירה כמעט את כל הפוקימונים ואת הדבר הזה פעם ראשונה אני רואה!"
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אמבר~
    את הולכת במהירות למרכז ומרפאת את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי התורנית. לאחר מכן, את מתחילה להיסתובב בעיר ומגלה חנות ענקית. את ניכנסת פנימה ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אלייך "שלום, במה אוכל לעזור לך?"

אינג'ל~
    אכן פצוע קשה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה שולח את קבוטו המצליח להתחמק בקלות מהנשיקה שג'ינקס מנסה לתת לו.
    "ג'ינקס כדור אנרגיה!" קוראת סוזן וג'ינקס שלה פותחת את פיה וכדור ירוק-כחול נוצר לפניה והוא משתגר במהירות לעברו של קבוטו ופוגע בו קשה מאוד.
    "מה זה הפוקימון הזה?" שואלת אותך סוזן ומרימה גבה "אני מכירה כמעט את כל הפוקימונים ואת הדבר הזה פעם ראשונה אני רואה!"
    "את השיחה נשמור לאחרי הקרב?"אשאל עם חיוך,' אני מעדיף שלא כל העולם ואישתו ידעו שמצאתי פוקימון כזה נדיר'
    "קבוטו תשתמש בקרן קוטב תעקוב אחרי הקרן ואז תשתמש בשריטה"

עמוד 15 מתוך 23 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •