Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 336
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ״וואו!״ אומר בהתלהבות. ״אני אקח את מס׳ 2. אין יותר כיף מלקחת את מספר המזל שלי!״

כריס:
    אתה מתלהב למראה כל הפוכדורים ולוקח את מספר 2 בגלל שלדעתך אין משהו יותר כיף מלקחת את מספר המזל שלך ואז אתה נכנס לתוך המעבדה של הפרופסורית.
    לאחר שיחת היכרות קצרה עם הפרופסורית היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד ( ) "זהו הפוקידע!" היא מציגה את המכשיר בהתלהבות "בעזרתו תוכל לקבל מידע על כל פוקימון החי במחוז הזה" היא מסבירה מה הוא מסוגל לעשות ועוברת לחמשת החפצים הבאים שהם כדורים קטנים ( )"אלו הם הפוכדורים" אומרת לך ג'וניפר "בעזרתם תוכל ללכוד פוקימונים פראיים. אך דע לך שהם היחידים שתקבל לכן תחשוב טוב מאוד לפני שאתה לוכד פוקימון" היא אומרת לך ברצינות רבה ועונדת לך שעון ליד( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא אומרת לך "בעזרתו תוכל להתקשר אללי מכל מקום במחוז ובכל זמן למקרה שתצטרך עזרה" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור איתו נכנסת למעבדה "מעניין איזה פוקימון נמצא בפוכדור הזה" היא אומרת וזורקת אותו באוויר.
    מהפוכדור יוצא פוקימון קטן בצבע אדום שעל ידיו יש חרבות ( ) "זהו פאוניארד!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!".
    מה תעשה?
    ציטוט:
    ״כל הכבוד לכם!״ אקרא בקול לפוקימונים שלי ואחבק את ווישמר אז ארוץ לפוקימון שפעם היה ווארמפל ובודק עליו בפוקדע, אולי הוא למד משהו חדש...

2. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    סייבר~
    הכל חוזר אלייך וקקה בידך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ג'יגליפאף מסתער לעברו של סטארמי וחובט בו בחוזקה ומעיף אותו על הסלעים. סטארמי מנסה לקום, אבל כוחו אבד לו והאבן חן שבמרכזו נכבית. סטאריו מתעלף.
    "עבודה טובה ג'יגליפאף!" אשבח את ג'יגליפאף בזמן שאוציא כדור ריק ואזרוק אותו על סטאריו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מתקדם

אמבר~
    "ובכן נשיראו לי כמה דיסקים עם מתקפות. פוקדורים מסוגים שונים, סוכרייה נדירה אחרונה, כמה מרפאים, חבל הצלה" אומרת האישה ונראה שהיא אומרת הכל מהזיכרון. "משהו מעניין אותך?" שואלת בחיוך.

"דיסקים עם מתקפות? נשמע טוב," אני אומרת למוכרת. "אילו מתקפות בדיוק נשארו לך?".
    'מתקפות חזקות עשויות לגרום לפוקימונים שלי להיות חזקים יותר,' אני אומרת בלבי.

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ון~
    אתה יוצא מביתה של הפרופסור ומחפש לעצמך פינה שקטה ששם אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת (זה מראנדום). מתוך הפוקדור יוצאת כמו מה שנראה כדור של גז שחור המרחף סביבך. עד שאתה מבין שהפוקימון שמרחפת שם היא לא אחרת מגסטלי . גסטלי מעלה גיחוך ואז מרחפת סביבך בחיבה. נראה שהיא מנסה להתחכך בך, אבל זה לא כ"כ עובד בגלל שהיא פשוט עוברת דרכך.
    "וואי גסטלי, אדיר" אני אומר בהתרגשות ואז בטיפשות אני מנסה לחבק אותה ועובר דרכה כמובן.
    אני עושה פרצוף מאוכזב אבל מתאושש תוך כמה שניות, "בואי נתחיל לזוז~" אני אומר לגסטלי ומתחיל ללכת.
    חמוף

5. the bitch is back
    אדם~
    אתה מוזמן להגיב גם בשלך u know...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
    אתה משבח את פוקימונך ואז בודק מידע על ווארמפל, שעכשיו הוא קאסקון ושהוא למד התקשחות.
    קאסקון נראה מבסוט מההתפתחות הפתאומית.

סייבר~
    את זורקת פוקדור ריק על סטאריו ובשניות הוא לוכד אותו בפנים. הפוקדור מתנערמצד לצד ולבסוף נעצר.
    סטאריו נלכד

אמבר~
    "אממ רגע אני אחפש" אומרת המוכרת החביבה ולבסוף מוציאה 4 דיסקים "טוב יש לי פה חפירה, כדור צל, שאיבת ג'יגה ופיצוץ אש. כל דיסק עולה 350$ וישר לך את ארבעתם ב 1100$" ממשיכה בחביבות.

ג'ון~
    ד"א יש לך אוהל התייחדות ששם אתה יכול להרבות פוקימונים :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה מתחיל ללכת יחד עם גסטלי שמעופפת סביבך והופכת את העננה סביבה לצורות ופרצופים גדולים המשעשעים אותך נורא. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שאתה כבר מחוץ לעיר ואתה על שביל פתוח מוקף בעצים ושיחים. אתה הולך ברוגע עד שלפתע אתה מבחין בתזוזה בין השיחים. אתה מתקרב ומבחין במשהו סגול ומהיר קופץ לאחד מהעצים. אתה עוצר ובוחן שוב ואז מגלה שהדבר הסגול הוא איפום
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. אבל הופיר יותר
    ג'ון~
    ד"א יש לך אוהל התייחדות ששם אתה יכול להרבות פוקימונים :P
    אתה מתחיל ללכת יחד עם גסטלי שמעופפת סביבך והופכת את העננה סביבה לצורות ופרצופים גדולים המשעשעים אותך נורא. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שאתה כבר מחוץ לעיר ואתה על שביל פתוח מוקף בעצים ושיחים. אתה הולך ברוגע עד שלפתע אתה מבחין בתזוזה בין השיחים. אתה מתקרב ומבחין במשהו סגול ומהיר קופץ לאחד מהעצים. אתה עוצר ובוחן שוב ואז מגלה שהדבר הסגול הוא איפום
    רוצה לבוא איתי לאוהל ההתייחדות עומר?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אייפום, הא? נחמד.." אני ממלמל לי.
    "מה את אומרת גסטלי? שנלך על זה?" אני מסתכל אליה ואומר עם חיוך נחוש.
    "תשתמשי בהיפנוזה על האייפום ההוא כדי להרדים אותו ולאחר מכן תתקפי עם אגרוף קרח" אני אומר לגסטלי ברגע שאני מקבל ממנה את האוקיי.
    חמוף

7. the bitch is back
    ג'ון~
    אתה יודע שכן!
    גסטלי מגחכת כאישור ואז עפה לעברו של איפום ועיניה זוהרות בכחול בהיר ונראה שכל הסביבה מולה מחשיכה ועד מהרה איפום מתחיל להירדם. גסטלי מצחקקת באישור ואז העננה הסובבת אותה הופכת לאגרוף ענקי המעלה קרח וחובטת באיפום בעצמה ומפילה אותו מהעץ.
    גיל! 3>

8. Kibō no chi
    סייבר~
    את זורקת פוקדור ריק על סטאריו ובשניות הוא לוכד אותו בפנים. הפוקדור מתנערמצד לצד ולבסוף נעצר.
    סטאריו נלכד

'ואו, אני ממש טובה בזה כנראה. איך זה שאני לא תופסת לעזאזל?' אחשוב לעצמי ואחזיר את ג'יגליפאף לכדור. לאחר מכן, אלך אל החנות בצ'ריגרוב בכדי לחדש את מלאי הפוקדורים שלי.

Spoiler ספוילר

9. אבל הופיר יותר
    ג'ון~
    אתה יודע שכן!
    גסטלי מגחכת כאישור ואז עפה לעברו של איפום ועיניה זוהרות בכחול בהיר ונראה שכל הסביבה מולה מחשיכה ועד מהרה איפום מתחיל להירדם. גסטלי מצחקקת באישור ואז העננה הסובבת אותה הופכת לאגרוף ענקי המעלה קרח וחובטת באיפום בעצמה ומפילה אותו מהעץ.
    :פותח אוהל:
    - - - - - - - - -
    "זה העיר אותו?" אני שואל את עצמי.
    "טוב, ליתר ביטחון, גסטלי תשתמשי בהיפנוזה עוד פעם כדי לוודא שהוא ישן ותתקפי שוב באגרוף קרח" אני אומר לה.
    חמוף

10. מנהל ראשי
    שם בפורום: itayQT
    שם+ שם משפחה: פול מיקס.
    מראה:
    רקע: פול הוא ילד לא רגיל, הוא נולד במחוז גו'טו בכפר אזליה, נולד למשפחה מיוחדת, משפחתי דגלה בדורותיה להיות מאמני פוקימונים מהשורה הראשונה! משפחתי הוציאה עשרות מאמרים, ספרים, סרטים המיועדים על איך לגדל פוקימונים, איך להיות מהטופ! אחד מן הספרים היה "כיצד להתחבר לפוקימון ולהיות איתו כאחד", הספר הזה משך אותי, הספר לימד והסביר כיצד להיות מגדל פוקימונים, ולהיות מרפא. מאז ומתמיד הרגשתי חיבור לפוקימונים, חיבור לפוקימונים מהסוג האחר, כאלה לא הכי חזקים ולא מהשורה הראשונה בקרבות. אני התחברתי יותר לחלשים, לפוקימונים שאכן יש לי מה לתרום להם, מהידע שלי ומהיכולות שלי. כאשר הגעתי לגיל 14, החלטתי לממש את חלומי ולהפוך להיות מגדל פוקימונים, לעזור ולדאוג לפוקימונים שלא תמיד יכולים להסתדר לבד, לגדל אותם ולהפוך אותם לטופ! אז חלומי להפוך להיות מאמן פוקימונים ומרפא מקצועי! ואני יודע שאגשים את החלום, עם הרבה עבודה קשה ומסירות לפוקימונים!
    סוג המאמן שבחרתי: מרפא.
    התחלתי: לא למלא
    הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: X

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    סוזן מחייכת קלות ואז מעלימה את החיוך במבט רציני "ג'ינקס אבקת שלב על המתקפה שלו!" ג'ינקס מושיטה יד אחת קדימה ונושפת בחוזקה. משם נוצרת אבקה לבנה-תכולה וקרה אשר מקפיאה את האבקה הורודה והירוקה שגלום מפזר- ומקפיאה אותה במקום והיא נופת כמו שלג על הבמה.
    "ג'ינקס כדור אנרגיה ואז חבטה!" קוראת סוזן ברצינות וג'ינקס שלה שוב יוצרת כדור אנרגיה ירוקה-כחולה מפיה ושולחת אותה לעבר גלום.
    "גלום תשתמש שאיבת מגה!" אומר 'גלום חזק יותר הפעם זה אמור לעבוד' אחשוב לעצמי.
    "גלום תתן לה להתקרב אליך על מנת לחבוט ואז תשתמש באבקת שינה מטווח אפס ככה לא יהיה לה זמן להקפיא את האבקה"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. משתמש מתקדם
    [SIZE="1"]
    אמבר~
    "אממ רגע אני אחפש" אומרת המוכרת החביבה ולבסוף מוציאה 4 דיסקים "טוב יש לי פה חפירה, כדור צל, שאיבת ג'יגה ופיצוץ אש. כל דיסק עולה 350$ וישר לך את ארבעתם ב 1100$" ממשיכה בחביבות.

"לא, אין לי צורך בארבעתם, אשמח לקבל לבינתיים רק את מתקפת החפירה," אני אומרת. 'לפי דעתי מאדקיפ יכול ללמוד אותה, ובכך תהיה לו עוד מתקפה..'.

13. the bitch is back
    סייבר~
    אתה מתלונן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את הולכת לעבר החנות במצב רוח נהדר ושם יושבת בחורה בגילך :כל פוקדור הוא 150$. כמה את רוצה?" היא שואלת בחיוך.

ג'ון~
    fuckin yahh free sex!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
    גסטלי שוב עפה לעברו של איפום, שגם ככה ישן ומנסה להפנט אותו שוב- אבל מכיוון שהוא כבר ישן זה לא עוזר לה. גסטלי הופכת את העננה סביבה שוב לאגרוף ענקי המתחיל להכחיל והיא מכה את איפום בחוזקה ומרסקת אותו בקרקע.
    איפום עדיין ישן.

איתי מצטער, עדיין לא הספקתי לערוך כבר המקום נתפס

אינג'ל~
    גלום מתחיל לזהור בירוק והוא שולח קרן לעבר הכדור אנרגיה ומצליח לשאוב ממנו כמחצית מהאנרגיה, אבל הכדור עדיין נשאר והוא מצליח לפגוע בגלום. גלוםם מחכה מוכן עם אבקה בזמן שג'ינקס מסתערת עליו כשידה הענקית שלוחה קדימה לחבטה הוא מרסס על כל פניה את אבקת השניה והיא נופלת ישנה על הבמה.
    "ג'ינקס התעוררי מיד!" פוקדת עליה סוזן ועל פרצופה ארשת בטוחה "אם לא השתמשי בדיבור שינה!"

אמבר~
    "אוקי, רק המתקפה הזאת? גם הקרן בועות יכולה להתאים לו. לפי מה שאני זוכרת מדקיפ לא יודע קרן בועות." מנסה לשכנע אותך המוכרת
    גיל! 3>

14. אבל הופיר יותר
    ג'ון~
    fuckin yahh free sex!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
    גסטלי שוב עפה לעברו של איפום, שגם ככה ישן ומנסה להפנט אותו שוב- אבל מכיוון שהוא כבר ישן זה לא עוזר לה. גסטלי הופכת את העננה סביבה שוב לאגרוף ענקי המתחיל להכחיל והיא מכה את איפום בחוזקה ומרסקת אותו בקרקע.
    איפום עדיין ישן.
    נראה לך שאני אקח ממך כסף ):
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "DAFUQ איך אני אמור לדעת אם הוא התעלף ):" אני ממלמל.
    "תמשיכי לתקוף עם אגרוף קרח עד שהוא יתעלף לגמרי" אני אומר לגסטלי ומחכה בסבלנות שהקרב ביניהם יגמר.
    חמוף

15. Kibō no chi
    סייבר~
    אתה מתלונן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את הולכת לעבר החנות במצב רוח נהדר ושם יושבת בחורה בגילך :כל פוקדור הוא 150$. כמה את רוצה?" היא שואלת בחיוך.

תמיד. תעדכן ת'חנות אגב
    ~~~~~~~
    "3" אגיד בהחלטיות ואתן למוכרת 450$. לאחר מכן, אודה למוכרת ואתחיל ללכת לכיוון העיר וויולט.

Spoiler ספוילר

עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •