Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 23 ראשוןראשון ... 1220212223 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 336
  1. the bitch is back
    ג'ון~
    אמת.. טוב אל תלך לשם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הניחוח המתוק שקומבי פיזרה מתחילה להשפיע גם עליך ואתה מעט מאבד ריכוז אבל מתאפס בדיוק שקומבי נושכת שוב את גסטלי בחוזקה. גסטלי מרפלקס חובטת בה עם העננה שלה בצורת אגרוף קרח. קומבי לא מוותרת ומתחילה לפזר שוב אבקה ורודה בעלת ריח מתוק ונעים ואז יוצרת רוח חזקה, אבל גסטלי מתחמקת מזה בקלות.

אדם~
    לידבה מנסה שוב, בדרך אחרת ופותחת את פיה ומנסה חזק ומצליחה ליצור קרן של אור ירוקה ודקה אבל היא מהבהבת במהירות ונכבית.

אינג'ל~
    "זה גם טוב" אומרת בשקט ונשענת על העץ שלה. "אז נקים מחנה או משהו? הם יהיו שם קצת זמן" אומרת בחיוך.

סייבר~
    נידורן קופצת מהפוקדור שלה מעט תשושה, אבל קופצת לעברם של הביצים וחובטת בהם עם זנב הזוהר בסגול בהיר. אגסקיוטו פותחים את פיהם ועשרות ביצים קטנות עפות על נידורן ומתפוצצים עליה בחוזקה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ג'ון~
    אמת.. טוב אל תלך לשם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הניחוח המתוק שקומבי פיזרה מתחילה להשפיע גם עליך ואתה מעט מאבד ריכוז אבל מתאפס בדיוק שקומבי נושכת שוב את גסטלי בחוזקה. גסטלי מרפלקס חובטת בה עם העננה שלה בצורת אגרוף קרח. קומבי לא מוותרת ומתחילה לפזר שוב אבקה ורודה בעלת ריח מתוק ונעים ואז יוצרת רוח חזקה, אבל גסטלי מתחמקת מזה בקלות.
    מאוחר מדי, בגללך אני שם ):
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "גסטלי, תנסי להשאר מרוכזת, אל תתני לאבקה להשפיע עליך!" אני קורא ומנסה להתאושש לגמרי מהשפעת האבקה.
    "יש לי רעיון.." אני מתחיל למלמל, "גסטלי, תתחילי להסתובב בין העצים ותיצרי מעגל סביב קומבי, לאט לאט תקטיני את המעגל וכשתהי קרובה מספיק תסתערי עליה עם אגרוף קרח נוסף ואם צריך אז גם ליקוק" אני אומר לגסטלי ומחכה שתעשה זאת, מקווה שהתוכנית תצליח.
    חמוף

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    "זה גם טוב" אומרת בשקט ונשענת על העץ שלה. "אז נקים מחנה או משהו? הם יהיו שם קצת זמן" אומרת בחיוך.
    כבר מתחיל להחשיך ?
    ----------------
    "רעיון טוב"אומר ואתחיל לבנות את האוהל.
    "אז מה את עושה בעיירה הזאת ?"אשאל.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. the bitch is back
    ג'ון~
    לשחרר אותך בערבות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    התוכנית שלך אכן מצליחה וגסטלי מבלבלת את קובי לחלוטין ומצליחה להפתיע אותה במהירות וחובטת בה עם אגרוף קרח הרסני הממוטט את קומבי ומעלף אותה במקום.

אינג'ל~
    כנראה שכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תוך רבע שעה אתה מקים אוהל שאתה שומר בתרמילך ואתה מתיישב ליד סוזן "ובכן אני התייאשתי מהמכונים פה, הם חלשים נורא אז החלטתי לשעשע את עצמי ולחפש יריב ראוי לקרב" אומרת ברצינות "או אפילו לאיזו שותפות. אבל- אל תעלב כמובן, לא מצאתי עדיין אחד כזה"
    גיל! 3>

5. אבל הופיר יותר
    ג'ון~
    לשחרר אותך בערבות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    התוכנית שלך אכן מצליחה וגסטלי מבלבלת את קובי לחלוטין ומצליחה להפתיע אותה במהירות וחובטת בה עם אגרוף קרח הרסני הממוטט את קומבי ומעלף אותה במקום.
    יש לך כרטיס יציאה מהכלא במקרה? ):
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "יפה מאוד!!" אני קורא בהתרגשות אל גסטלי ומחמיא לה על הקרב, שמח שהיא הצליחה לעלף את הקומבי.
    אני זורק פוקדור ריק על הקומבי המעולפת, מחכה שתלכד, לוקח את הפוקדור, מסמן לגסטלי לעקוב אחרי וממשיך בדרך.
    חמוף

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    כנראה שכן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תוך רבע שעה אתה מקים אוהל שאתה שומר בתרמילך ואתה מתיישב ליד סוזן "ובכן אני התייאשתי מהמכונים פה, הם חלשים נורא אז החלטתי לשעשע את עצמי ולחפש יריב ראוי לקרב" אומרת ברצינות "או אפילו לאיזו שותפות. אבל- אל תעלב כמובן, לא מצאתי עדיין אחד כזה"
    "לא נעלב, בסוף עוד תאכלי את המילים האלה "אומר ואצחק מעט.
    "מה את אומרת על ארוחת ערב ?"אשאל ואוציא את פוקימוניי.

7. the bitch is back
    מישהו יודע מה קורה עם צחי?

ג'ון~
    אתה זורק פוקדור ריק על קומבי ואחרי כמה נידנודים, הפוקדור נעצר. קומבי נלכדה!
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בהתפצלות דרכים.. אחת פונה צפונה ונראית הררית למדי והשנייה תוביל אותך ישר לצ'ריגרוב.

אינג'ל~
    סוזן מצחקקת ומהנהנת בראשה ומשחררת גם את הג'ינקס שלה המחייכת אליך ומנופפת בידה הגדולה "יש לי כמה שימורים בתיק ויש לי גם תפוחי אדמה. רוצה שאני אבשל?" שואלת בחיוך ומתחילה להכין אוכל ואתה מארגן אש. אחרי שעה קלה אתם שבעים וכך גם הפוקימונים שלכם. "אז איפה אתה גר?" שואלת אותך סוזן בהתעניינות.
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    סוזן מצחקקת ומהנהנת בראשה ומשחררת גם את הג'ינקס שלה המחייכת אליך ומנופפת בידה הגדולה "יש לי כמה שימורים בתיק ויש לי גם תפוחי אדמה. רוצה שאני אבשל?" שואלת בחיוך ומתחילה להכין אוכל ואתה מארגן אש. אחרי שעה קלה אתם שבעים וכך גם הפוקימונים שלכם. "אז איפה אתה גר?" שואלת אותך סוזן בהתעניינות.
    "אהממ זה קצת מסובך, אני לא גר במקום קבוע. המשפחה שלי מנהלת קרקס"אומר.
    "ככה שיוצא שבשנה אנחנו עוברים ממקום למקום לפחות 5 או 6 פעמים"

9. אבל הופיר יותר
    מישהו יודע מה קורה עם צחי?

ג'ון~
    אתה זורק פוקדור ריק על קומבי ואחרי כמה נידנודים, הפוקדור נעצר. קומבי נלכדה!
    אתה מרים את הפוקדור וממשיך בדרכך. אחרי כמה רגעים, אתה מבחין בהתפצלות דרכים.. אחת פונה צפונה ונראית הררית למדי והשנייה תוביל אותך ישר לצ'ריגרוב.
    'הממ.. הדרך ההררית נראית מגניבה, אולי אני אחזור לשם אחר כך..' אני חושב לאחר ערעור לאן לפנות.
    אני מחליט לפנות לדרך השנייה המובילה לעיר כדי שאוכל לרפא את הפוקימונים שלי ואולי לקנות משהו נחמד.
    חמוף

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    לידבה מנסה שוב, בדרך אחרת ופותחת את פיה ומנסה חזק ומצליחה ליצור קרן של אור ירוקה ודקה אבל היא מהבהבת במהירות ונכבית.
    "מעולה ליידיבה!" אקרא בהתלהבות "בדיוק ככה! תמשיכי עם זה!"
    בנתיים אתחיל לחשוב על הצוות שיש לי עד כה. עד כמה אני מרוצה איתם והאם כולם צריכים להמשיך איתי...

11. משתמש מתקדם
    האם אני יכול להירשם למשחק? נראה ממש מעניין מה שאתם עושים!

12. the bitch is back
    אינג'ל~
    "קרקס?" שואלת סוזן ומרימה גבה "רגע, נראה לי שהייתי פעם בקרקס שלכם!" אומרת בהתלהבות ומחייכת "בטח אדיר לגור בקרקס!" ממשיכה כשלפתע אתה שומע רעש מהעצים. אתה מרים את מבטך ורואה פוקימון כחול מעופף מעופף לו בין העצים.

ג'ון~
    אתה מחליט ללכת ישירות לצ'ריגרוב וממש בתחילת השביל, אתה מבחין בנערה גבוהה המסתכלת עליך ישירות. "היי! אתה שם! קוראת ברצינות "מה דעתך על קרב?" שואלת בנחישות ומרימה פוקדור לאוויר ומכוונת אותו עליך.

אדם~
    ליידבה מנסה שוב ופותחת את פיה וקרן של אור ירוקה יוצאת ממנה ומגיעה עד לסלופוק והוא מורם מעט באוויר, אבל הקרן מתאדה תוך כמה רגעים. היא לא מקבלת שום עצמה מלידבה. בינתיים אתה חושב וסוקר את כל הפוקימונים שלך.

Coco pops~ אין מקום כרגע.
    גיל! 3>

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    "קרקס?" שואלת סוזן ומרימה גבה "רגע, נראה לי שהייתי פעם בקרקס שלכם!" אומרת בהתלהבות ומחייכת "בטח אדיר לגור בקרקס!" ממשיכה כשלפתע אתה שומע רעש מהעצים. אתה מרים את מבטך ורואה פוקימון כחול מעופף מעופף לו בין העצים.
    'זובאט, אחד כזה יכול להועיל לי' אחשוב.
    "אם תסלחי לי אני צריך אחד כזה לשישיה שלי"אומר ואקום.
    "באטרפריי צאי השתמשי ביריית חוט בשביל לתפוס את זובאט ולהפיל אותו לרצפה, אחר כך תשתמשי בנבגי הלם על מנת לשתק אותו"אומר ואוציא את באטרפריי.

14. אבל הופיר יותר
    ג'ון~
    אתה מחליט ללכת ישירות לצ'ריגרוב וממש בתחילת השביל, אתה מבחין בנערה גבוהה המסתכלת עליך ישירות. "היי! אתה שם! קוראת ברצינות "מה דעתך על קרב?" שואלת בנחישות ומרימה פוקדור לאוויר ומכוונת אותו עליך.
    'מעניין..' אני חושב על ההצעה.
    "אם זה רק קרב אחד על אחד אני חושב שיהיה בסדר" אני אומר לה ומסמן לגסטלי להתקדם.
    "תזהרי גסטלי, זה יכול להיות כל פוקימון, בתור התחלה תתחמקי ואפילו תעזרי בעצים כדי לא להפגע" אני אומר לה ומחכה שיתחיל הקרב.
    חמוף

15. Kibō no chi

סייבר~
    נידורן קופצת מהפוקדור שלה מעט תשושה, אבל קופצת לעברם של הביצים וחובטת בהם עם זנב הזוהר בסגול בהיר. אגסקיוטו פותחים את פיהם ועשרות ביצים קטנות עפות על נידורן ומתפוצצים עליה בחוזקה.
    "נידורן, חזרי" אמלמל בעצבים ואחזיר אותה. היא תשושה מדי.
    אני מוציאה את סטאריו ופוקדת עליו להשתמש בהחלמה, ולאחר מכן אומרת לו לתקוף בסיבוב מהיר.

Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 23 ראשוןראשון ... 1220212223 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •