Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 336
  1. the bitch is back
    אדם~
    הוא ברח מהרעש חח
    לא חובה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווישמר מפסיק את המהומה שלו ונרגע ואז עם אוזנו הגדולה מחטיף לפוקימון האדום חבטה רצינית בבטנה, ומעיף אותה לאחור. הפוקימון מתעצבנת ופותחת את פיה ויוצרת רעש על קולי, אבל לא נראה שזה משפיע בכלל על ווישמר. הפוקימון נראית מעט מופתעת ועוברת במקום לדחיפה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    סייבר~
    את מרימה את הפוקדור של סנטרט וממשיכה בדרכך. לא עוברות כמה דקות, ואת מבחינה בדרך חסומה. את מעט מהססת וצועדת מספר צעדים אחורה ואת רואה שביל המוסתר בין העצים.
    את הולכת בשביל ועד מהרה את רואה התפצלות בדרך. את מבחינה בשלט המורה שהדרך הצפונית מגיעה לשביל סגור ואילו המערבי מגיע ישירות לצ'ריגרוב.

'יש לי עוד זמן' אחשוב לתומי. 'אין מה למהר'
    אלך בדרך הצפונית לראות אם יש שם משהו מעניין, אולי יהיו שם כמה פוקימונים שאי אפשר למצוא באיזור ניו בארק.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    סייבר~
    את מחליטה לפנות לשביל הצפוני ואחרי כמה דקות הליכה, את מגיעה לעמק ,סגור יחסית המוקף בהרים, אבל כולו ירוק ומלא בעצים גבוהים מאוד. את מתחילה לטייל לך על הדשא ואת מבחינה סביבך כמה רטטות () בקרבתך מסתובבים חופשיים. את ממשיכה לטייל כשאת מבחינה על אחד מהעצים באטרפריי אחד נח לו בשמש. ואז מולך את מבחינה ביצור ורוד העומד על אבן ושר לעצמו. את מתמקדת בפוקימון ורואה יצור עגול בעל אוזניים כחתול ועיניים גדולות וכחולות .
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    הוא ברח מהרעש חח
    לא חובה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווישמר מפסיק את המהומה שלו ונרגע ואז עם אוזנו הגדולה מחטיף לפוקימון האדום חבטה רצינית בבטנה, ומעיף אותה לאחור. הפוקימון מתעצבנת ופותחת את פיה ויוצרת רעש על קולי, אבל לא נראה שזה משפיע בכלל על ווישמר. הפוקימון נראית מעט מופתעת ועוברת במקום לדחיפה.
    ״עכשיו למתקפה הבאה!״ אקרא לעבר ויישמר. מנסה לצפות בכל אחד מהמתקפות שלו. ״חמוק ואז השתמש בהדהמה!!!״

5. the bitch is back
    אדם~
    בזמן שאתה בוחן את המתקפות של ווישמר, הקרב ממשיך להשתולל בין ווישמר לפוקימון. ווישמר מנסה להישתמש בהדהמה, אבל מקבל בוקס בפנים מהפוקימון ועף אחורנית על גבו.
    הוא עוד לא מספיק לקום והוא מקבל בוקס נוסף בישבנו והוא מועף לרגליך בכאב גדול.
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    אדם~בזמן שאתה בוחן את המתקפות של ווישמר, הקרב ממשיך להשתולל בין ווישמר לפוקימון. ווישמר מנסה להישתמש בהדהמה, אבל מקבל בוקס בפנים מהפוקימון ועף אחורנית על גבו.
    הוא עוד לא מספיק לקום והוא מקבל בוקס נוסף בישבנו והוא מועף לרגליך בכאב גדול.
    מה לעזאזל? זאת תגובה רצינית יענו? מה הקשר בוקס לדחיפה? הלוווו להתרכז.

״ויישמר! לא לוותר!״ אני קורא לויישמר במטרה לעודד אותו. ״עכשיו השתמש בזריקה כדורית!״

7. Kibō no chi
    סייבר~
    את מחליטה לפנות לשביל הצפוני ואחרי כמה דקות הליכה, את מגיעה לעמק ,סגור יחסית המוקף בהרים, אבל כולו ירוק ומלא בעצים גבוהים מאוד. את מתחילה לטייל לך על הדשא ואת מבחינה סביבך כמה רטטות () בקרבתך מסתובבים חופשיים. את ממשיכה לטייל כשאת מבחינה על אחד מהעצים באטרפריי אחד נח לו בשמש. ואז מולך את מבחינה ביצור ורוד העומד על אבן ושר לעצמו. את מתמקדת בפוקימון ורואה יצור עגול בעל אוזניים כחתול ועיניים גדולות וכחולות .
    מראה הג'יגליפאף שובה אותי. 'זה פוקימון שמתפתח באמצעות אבן ירח' אני חושבת לעצמי, בעודי מעבירה בראשי כל פיסת מידע שיש לי על צורת ההתפתחות שלו. 'זה בהחלט פוקימון שאני ארצה לראות מתפתח'
    בלי יותר מדי חשיבה נוספת, אני שולחת את נידורן אל שדה הקרב ומורה לה להשתמש בבעיטה כפולה על ג'יגליפאף.

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    אדם~
    כן אמא... מצטער על חוסר הריכוז שלי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווישמר קופץ על רגליו במהירות ומתאפס על עצמו, ושניות לפני שהוא מקבל בוקס נוסף, הוא משליח עצמו קדימה לאוויר ותופס שתי ידיים של הפוקימום ואז מסתובב באוויר ומעיף את הפוקימון לאוויר בחוזקה והיא מתרסקת באדמה, אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ אפקטיבית עליה. הפוקימון מתעצבנת ומנסה שוב לחבוט בווישמר שלך עם אגרוף.

סייבר~
    נידורן קופצת במהירות לעברו של ג'יגליפאף ואז קופצת באוויר ומצליחה לבעוט בו בצד ולהעיף אותו מהאבן ואז מרסקת עליו בעיטה נוספת.
    ג'יגליפאף קופץ, מעט מופתע ומנער את ראשו ומתחיל לשיר בקול צלול ובהיר שיר ערס נעים למשמע- שמעט מרדים אותך, אבל את מצליחה לשמור על ריכוז וכך גם נידורן שלך.
    כשהוא מבין שזה לא עוזר הוא עובר לגישה התקפית יותר ויוצא לעברה של נידורן בחבטה חזקה, ומצליח להפיל אותה מהרגליים.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    סייבר~
    את מרימה את הפוקדור של סנטרט וממשיכה בדרכך. לא עוברות כמה דקות, ואת מבחינה בדרך חסומה. את מעט מהססת וצועדת מספר צעדים אחורה ואת רואה שביל המוסתר בין העצים.
    את הולכת בשביל ועד מהרה את רואה התפצלות בדרך. את מבחינה בשלט המורה שהדרך הצפונית מגיעה לשביל סגור ואילו המערבי מגיע ישירות לצ'ריגרוב.

אינג'ל~
    אתה בוחן את הבחור, והוא נראה בערך בגילך, רק מעט נמוך יותר אבל בהרבה יותר חסון, בעל שיער בלונדיני ובעל מכנסיים קצרים וחולצת טי. "שמי ארנולד. בעיקרון אני מאמן, אבל אני לא מצליח ללכוד פוקימון מסויים, וחשבתי אולי תוכל לעזור לי. אני אשלם לך כמובן לפי שכר שתבקש- במידה ולא מוגזם מידי" הוא אומר בחיוך "יש סיכוי שאתה עוזר לי?"

אדם~
    אתה משחרר את ווישמר לפעולה והוא מתחיל לצרוח ולחבוט בדברים בכל מקום מסביבו ויוצר רעש נוראי המחריש אוזניים, ואתה שומע אנשים בקרבת מקום צועקים עליכם להפסיק את הרעש הנוראי הזה.
    לפתע, משום מקום נופלת על ווישמר פוקימון אדומה, דמויית חיפושית ועם סט ידיים אחד שלה, אוטמת את ראשה מהרעש.
    היא נראית עצבנית למדי.

Garchomp-man~
    לא התקבלת בגלל שהרקע שלך קצר ולא מספק. בנוסף המקצוע שבחרת תפוס.
    אם אתה רוצה להרחיב את העניין אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
    " איזה פוקימון אתה מחפש?" אשאל "את המחיר נקבע אחר כך"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. the bitch is back
    אינג'ל~
    "אוי זה שטויות. אני רוצה שתלכוד לי את הגרבלר שנמצא צפונית לכאן." הוא אומר בחיוך "הבעיה שלי, שיש לי רק פוקימון חשמל שלא עוזר לי נגדו" הוא מסביר בפשטות.
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    אדם~
    כן אמא... מצטער על חוסר הריכוז שלי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווישמר קופץ על רגליו במהירות ומתאפס על עצמו, ושניות לפני שהוא מקבל בוקס נוסף, הוא משליח עצמו קדימה לאוויר ותופס שתי ידיים של הפוקימום ואז מסתובב באוויר ומעיף את הפוקימון לאוויר בחוזקה והיא מתרסקת באדמה, אבל לא נראה שהמתקפה כ"כ אפקטיבית עליה. הפוקימון מתעצבנת ומנסה שוב לחבוט בווישמר שלך עם אגרוף.
    "ויישמר מהומה!" אפקוד על ויישמר ואגבש תוכנית בראש. "ואז חבטה!"

12. Kibō no chi
    [size="1"]
    סייבר~
    נידורן קופצת במהירות לעברו של ג'יגליפאף ואז קופצת באוויר ומצליחה לבעוט בו בצד ולהעיף אותו מהאבן ואז מרסקת עליו בעיטה נוספת.
    ג'יגליפאף קופץ, מעט מופתע ומנער את ראשו ומתחיל לשיר בקול צלול ובהיר שיר ערס נעים למשמע- שמעט מרדים אותך, אבל את מצליחה לשמור על ריכוז וכך גם נידורן שלך.
    כשהוא מבין שזה לא עוזר הוא עובר לגישה התקפית יותר ויוצא לעברה של נידורן בחבטה חזקה, ומצליח להפיל אותה מהרגליים.

"הגיע הזמן לנצל את הזירה - נידורן, השתמשי בבעיטה כפולה בכדי לדחוק את ג'יגליפאף לכיוון האבן עליה עמד קודם, ולאחר מכן הטיחי אותו עליה באמצעות זנב רעל! בנוסף, אם הוא מנסה לשיר שוב השתמשי בנהמה בכדי שלא תוכלי לשמוע את השירה שלו!"

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    "אוי זה שטויות. אני רוצה שתלכוד לי את הגרבלר שנמצא צפונית לכאן." הוא אומר בחיוך "הבעיה שלי, שיש לי רק פוקימון חשמל שלא עוזר לי נגדו" הוא מסביר בפשטות.
    "תוביל אותי לשם" אומר בחיוך.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. the bitch is back
    אדם~
    התבלבלתי, הוא לא יכול לעשות כלום חוץ מהמתקפה הזאת ל2-5 תורות שלך..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ווישמר מתחיל לצרוח וליצור גלי קול קטנים וכחולים מפיו והוא בועט באדמה בחוזקה והפוקימונית צועקת מכאב מהרעש המחריד.
    למרות זאת היא לא מוותרת ולפתע אגרופה הימני מתחיל לזהור בירוק בהיר מאוד והיא חובטת בצד גופו של ווישמר ומעיפה אותו לאחור. נראה שהיא התחזקה מאוד אחרי האגרוף שלה.

סייבר~
    נידורן יוצאת במהירות עם בעיטה כפולה ומזנקת במהירות לכיוונו של ג'יגליפאף ומצליחה לבעוט בו פעם אחת. אבל, ג'יגליפאף מתכונן לשנייה ותופס את רגלה של נידורן ומעיף אותה לאוויר. ג'יגליפאף לא מוותר ויוצא במהירות עם חבטה ומעיף אותה בעודה באוויר, בעזרת חבטה. נידורן למרות החבטה הקשה מצליחה לפגוע בג'יגליפאף עם זנב הרעל שלה.

אינג'ל~
    "אהה מה?" אומר במעט לחץ "אהה טוב. אני מניח שבסדר" הוא אומר במעט חשש אבל מוביל אותך לשם.
    אחרי רבע שעה של הליכה מאומצת, אתם מגיעים לשדה גדול בתוך עמק יפהפה המוקף בהרים גבוהים.
    "טוב, פעם אחרונה ראיתי אותו מסתובב באיזור שם" הוא אומר ומצביע לך על נקודה רחוקה צפונית ממך. "אני אחכה פה" הוא אומר בחיוך מתנצל.
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    "ווישמר, פעם אחרונה, הפעם תרוץ היישר לעברה ותנסה להגיע כמה שיותר קרוב לאוזן שלה!" אפקוד על ווישמר. הפוקדע עדכן אותי כי אין באפשרותי עדיין להחליף מתקפה, על אף שזו הפעם האחרונה בכל מקרה.

עמוד 4 מתוך 23 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •