אינג'ל~
בזמן שהפוקדור שזרקת על באטרפריי כולא אותו בתוכו, מורדרד יוצא עם ריח מתוק ומפזר לכל עבר אבקה ורודה וריחנית הגורמת לגרבלר לרכז את תשומת הלב שלו בו. כשהוא מתחיל להתקרב, ומבט רעב על פניו, מורדרד מתחיל לזהור באדום וקרן של אור נשלחת ממנו וקושרת את גרבלר. גרבלר נעצר לשנייה ואז הסטת יד קלה קוטע את הספיגה של אודיש וממשיך לצעוד לכיוונו.
אדם~
אתה שולח פוקדור חדש לעברו של הפוקימון המעולף ובלי יותר מידי בעיות הוא נלכד.
'טוב אני לא מסוגל לנצח אותו בקרב רגיל'אחשוב לעצמי ובזמן שגרבלר מתרכז בריח המתוק אזרוק פוכדור כבד לעברו של גרבלר.אינג'ל~
בזמן שהפוקדור שזרקת על באטרפריי כולא אותו בתוכו, מורדרד יוצא עם ריח מתוק ומפזר לכל עבר אבקה ורודה וריחנית הגורמת לגרבלר לרכז את תשומת הלב שלו בו. כשהוא מתחיל להתקרב, ומבט רעב על פניו, מורדרד מתחיל לזהור באדום וקרן של אור נשלחת ממנו וקושרת את גרבלר. גרבלר נעצר לשנייה ואז הסטת יד קלה קוטע את הספיגה של אודיש וממשיך לצעוד לכיוונו.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אינג'ל~
אחרי כמה דקות של יאוש אתה זורק פוקדור כבר ושחור לעברו של גרבלר המתמקד בריח, אבל עם יד אחת תופס את הפוקדור ושובר אותו לרסיסים. ואז מחייך אליך ריוך נבזי ומתחיל להתגלגל אליך במהירות.
אדם~
אתה מתחיל לרוץ לעיר הבאה שלפתע, אתה מבחין לצד הדרך מרכז קטן ונטוש למראה.
אתה נכנס פנימה ושם יושבת אחות ג'וי משועממת למראה פותרת סודוקו. "אפשר לעזור?" היא שואלת בחיוך ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך.
"דרך צלחה!" היא אומרת אחרי חמש דקות שהיא מרפאת את הפוקימונים שלך.
אינג'ל~
מורדרד מתחיל לפזר אבקה ורודה לכל עבר ומושך לכיוונו את גרבלר כשלפתע הוא זוהר באור לבן ובהיר. הוא התפתח לגולם!.
גלום עומד מולו ושולח קרן אור ירוקה לעברו של גרבלר ומוצץ ממנו את רוב החיים שלו.
גרלבר נראה חלש באופן קיצוני.
סייבר~
נידורן רצה לעברו של ג'יגליפאף ושורטת אותו מכד צד ואז מחסלת אותו במהירות עם זנב רעל.
ג'יגליפאף נוחת על האדמה הקשה מעולף.
שם בפורום: Creep
שם+ שם משפחה: אמבר ריד
מראה:
רקע: אמבר ריד היא לא בחורה טיפוסית. היא נולדה למשפחה מבוססת בעיירה ניו-בארק. אביה של אמבר הוא סוחר מפורסם בעיר גולדנרוד, ואמה, ג'ולייט ריד, סופרת ידועה במחוז ג'וטו אשר ידועה בזכות סדרת ספריה "בין מחשבותיה של הליידי". לאמבר אחות הגדולה ממנה בשנה, אליזבת'. אמבר ואליזבת' נורא דומות, אך מסתבר שבאופי הם ללא ספק ההפך הגמור. אליזבת' דומה יותר לאמה - עדינה, מנומסת, אצילה, נשית בעוד שאמבר ההפך - נמרצת, עקשנית, ברברית, פזיזה והמונית. אמבר לא בעלת תחומי עניין נשיים: היא לא מתעניינת באופנה ובמראה, אלא כבר מגיל קטן התעניינה בפוקימונים ובעוצמתם. היא אהבה לחטט בעיתונים שאביה השאיר על השולחן בסלון ולחפש אודות פוקימונים חזקים, בעיקר פוקימונים אגדיים.
כתוצאה מההבדלים הגדולים בין אליזבת' ואמבר, הם נמצאות ביחסי יריבות יומיומיים אחת עם השנייה. הם רבות על כל דבר קטן ואליזבת' כל הזמן מזלזלת בהתעניינותה של אמבר בפוקימונים כי היא חושבת שזה מטופש. אביה של אמבר, לעומת זאת, תומך מאוד בחלומה של אמבר להיות מאמנת פוקימונים. הוא מספר לה סיפורים על פוקימונים אגדיים לפני השינה.
יום אחד, אמבר מצאה בחצרה קטרפי קטן. אמבר החליטה לאמץ את קטרפי (ללא פוכדור), לנעול אותו בכלוב ולגדל את הקטרפי שמצאה. לעיתים קרובות היא נהגה להוציא אותו מהכלוב ולנסות לאמן אותו על מנת לחזק אותו, אבל בסופו של דבר נכשלה, והקטרפי היה מותש וגוסס. כמה ימים לאחר מכן, מצאה אמבר את הכלוב ריק וגילתה שקטרפי נעלם. מאותו יום למדה אמבר לקח, שחשוב לאמן פוקימונים כדי שיהיה חזק, אך לא צריך לעשות זאת בצורה אינטנסיבית כל כך, אחרת זה עושה נזק לפוקימון.
מאז שהפנימה את אותו הלקח, אמבר גדלה להיות בחורה עקשנית, קשוחה, שחלומה להיות בעלת צוות הפוקימונים החזק ביותר שקיים.
סוג המאמן שבחרתי: הלוחם
התחלתי: ---
הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות: להתקבל. אני יודע שאני אמנם משתמש חדש בפורום, אך נרשמתי לפורום רק כי התגעגעתי לחת''ם. אני חת''מניק ותיק, אל תדאג.
אני יוצא משם וממשיך בדרכי במטרה לאמן את הפוקימונים שלי. הגיע הזמן להתחיל תכלס.אדם~
אתה מתחיל לרוץ לעיר הבאה שלפתע, אתה מבחין לצד הדרך מרכז קטן ונטוש למראה.
אתה נכנס פנימה ושם יושבת אחות ג'וי משועממת למראה פותרת סודוקו. "אפשר לעזור?" היא שואלת בחיוך ואתה מגיש לה את הפוקדורים שלך.
"דרך צלחה!" היא אומרת אחרי חמש דקות שהיא מרפאת את הפוקימונים שלך.
אני גומל בליבי החלטה להיות מתאמן, גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה.
אינג'ל~
אתה משבח את הפוקימון שלך ואז במהירות זורק פוקדור כבד ושחור על גרבלר המעולף. תוך כמה שניות הוא נלכד!
אתה מרים את הפוקדור שלו וחוזר לעבר המאמן שמודה לך נורא.
"אז כמה אני חייב לך?" הוא שואל בחיוך "300$ יספיק?"
סייבר~
בנידנוד אחד של הפוקודור ג'יגליפאף נלכד!
אמבר~
רשום!
מוזמן להתחיל
אדם~
מה זאת התגובה התקועה הזאת?! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יצאת מהמרכז ואתה עומד נחוש להצליח...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)