ילד קקי...אדם~
מה זאת התגובה התקועה הזאת?! ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יצאת מהמרכז ואתה עומד נחוש להצליח...
~~~~~~~~
אני יוצא לשדה על מנת למצוא עוד פוקימונים פראיים. במטרה להתחיל לאמן ..
אני יוצאת במהירות מן המעבדה, מנסה להסתיר את התרגשותי הרבה לכבוד מסע הפוקימונים הראשון שלי.
'מעניין איזה פוקימון אני אקבל' אני תוהה בלבי. 'אני מקווה שזה יהיה פוקימון התחלתי טוב, שיגדל להיות פוקימון חזק וקשוח!'.
בהתלהבות משולבות עם פזיזות, אני זורקת את הפוכדור כדי לגלות את הפוקימון ההתחלתי שלי.
"פוכדור צא!".
אדם~
אתה יוצא מהמרכז ומחפש שדה פנוי, ועד מהרה אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד המעופף בקרבת מקום
אמבר~
מה השם שלך רק? =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את זורקת את הפוקדור שלך גבוה באוויר וממנו יוצא פוקימון קטן ומוכר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספוילר
אינג'ל~
"מקובל עליי!" הוא אומר בחיוך ולוקח ממך את הפוקדור ומגיש לך את הכסף. "יש לך איזה כרטיס או משהו? אם אנשים ישאלו מאיפה שאני אוכל להפנות אליך" הוא אומר בחיוך
צחי.
ואין לי באמת קטרפי נכון? XD
זה היה סתם כי זה פוקימון כזה שקפץ לי בראש שיכול להיות שיהיה נפוץ בגינה..
~~~~
"מאדקיפ..." אני לוחשת בקול חלוש ומחייכת.
'מאדקיפ... אני חושבת שקראתי עליו באיזה עיתון פעם. הוא מתפתח בסופו של דבר לסוואמפרט, שהוא ללא ספק פוקימון חזק!'.
"היי שלום מאדקיפ," אני אומרת ומתכופפת ליצור הביצות התכול והקטן. "אני אמבר, ואתה ואני הולכים ביחד לנצח את כולם!".
אמבר~
לא חחח
אם אתה רוצה אפשר לארגן אחד חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מדקיפ מסתכל עלייך ומהנהן באישור. נראה שהוא מאשר אותך ומחכה לראות מה תעשו.
אינג'ל~
"תודה" הוא אומר בחיוך ומסתלק משם, משאיר אותך לבד בדרך הזאת.
אדם~
אתה מתעלם מההופיפ וממשיך ברכך ואחרי עשר דקות הליכה קצרה, אתה מבחין בעץ ועליו יושב סטארלי קטן![]()
אדם~
אתה משחרר את ווישמר המתחיל לצרוח ולבעוט בכל מקום- יוצר גלי קול כחולים המתפוצצים על סטארלי, שאת שמו גילית דרך הפוקידע. סטארלי קם ויוצא עם מתקפה מהירה ומעיף את ווישמר על גבו.
אמבר~
אתה מתחילה ללכת בנחישות דרך היציאה מהעיר ואחרי עשר דקות, את נמצאת על שביל ארוך מוקף יער וכל כולו מכוסה בדשא ירוק ויפה. לפתע, על אחד מהעצים הקרובים אלייך, את מבחינה בפוקיון קטן וחום יושב על עץ ומצייץ בקול. את מזהה אותו במהירות כפידג'י.
אינג'ל~
אתה מכניס את הכסף לארנקך וממשיך ללכת. אחרי עשר דקות אתה חוזר לשביל הראשי המוביל לעיר הבאה, אבל לפני שאתה מספיק לדרוך בו כבר עוצרת אותך נערה ושואלת לקרב.
אמבר~
מדקיפ יוצא בזריזות ומפיו יוצא סילון של מים הנשפך על פידג'י, המופתע מהמתקפה ונופל מהעץ. אבל לפני שהוא מתרסק, הוא נוסק כנפיים ועף לאוויר ואז יוצא עם מתקפת דחיפה- הפוגעת ישירות במדקיפ.
מדקיפ מנצל את ההיזדמנות ומצליח לנשוך את פידג'י בחוזקה.
אינג'ל~
"נהדר!" אומרת הנערה ומשחררת מאוויל. "קדימה מאוויל התחל בנשיכה!" קוראת הנערה בשמחה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)