Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 100
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    התחלה:

אתם קמים בבוקר ליום רגוע ושמשי בעיר טווינליף שהפכה להיות מרכז חיי האדם במחוז יונובה לאחר מרד הפוקימונים.
    אתם אוכלים ארוחת בוקר ושומעים בחדשות על מלחמות שונות שמתרחשות בעולם בין בני האדם לפוקימונים ואביכם אומר לכם "אני מקווה שתצליחו להביא שינוי לעולם הזה".
    אתם שומעים את חידוש הקרבות מאזור דרך 1 הנמצא בצפון העיר בדרכם למעבדה של רופסור ג'וניפר לאחר שאכלתם ארוחת בוקר טובה ונפרדתם מהוריכם שנשארו בבית.
    בכניסה למעבדה אתם שומעים הודעה קולית "אנא ביחרו את אחד הפוכדרוים הממוספרים בין 0-17 שנמצאים ליד האינטרקום וכנסו איתם למעבדה" ההודעה נכבת וליד האינטרקום אתם רואים באמת פוכדורים שונים שממוספרים בדר עולה מ-0 ל-17.
    מה תעשו?
    ״וואו!״ אומר בהתלהבות. ״אני אקח את מס׳ 2. אין יותר כיף מלקחת את מספר המזל שלי!״

2. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    כולם התקבלו!!!
    התחלה:

אתם קמים בבוקר ליום רגוע ושמשי בעיר טווינליף שהפכה להיות מרכז חיי האדם במחוז יונובה לאחר מרד הפוקימונים.
    אתם אוכלים ארוחת בוקר ושומעים בחדשות על מלחמות שונות שמתרחשות בעולם בין בני האדם לפוקימונים ואביכם אומר לכם "אני מקווה שתצליחו להביא שינוי לעולם הזה".
    אתם שומעים את חידוש הקרבות מאזור דרך 1 הנמצא בצפון העיר בדרכם למעבדה של רופסור ג'וניפר לאחר שאכלתם ארוחת בוקר טובה ונפרדתם מהוריכם שנשארו בבית.
    בכניסה למעבדה אתם שומעים הודעה קולית "אנא ביחרו את אחד הפוכדרוים הממוספרים בין 0-17 שנמצאים ליד האינטרקום וכנסו איתם למעבדה" ההודעה נכבת וליד האינטרקום אתם רואים באמת פוכדורים שונים שממוספרים בדר עולה מ-0 ל-17.
    מה תעשו?
    אז יוצאים לדרך! אני אקח את פוקדור מספר 10! מספר המזל שלי.

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    'רק עד 17' אתעכזב 'אין פה את מספר המזל שלי 42' אחשוב עצוב 'טוב נלך על מזל' אחליט אעצום את עיני אושיט את ידי קדימה ואזיז אותה מצץ לצד על הפוקדורים אעצר באופן רנדומאלי לגמרי ואכח את הפוקדור שיצא לי...
    אנדרו:
    אתה מתאכזב מעצם העובדה שהמספרים הם רק עד 17 בגלל שמספר הזמל שלך הוא 42 ולכן אתה מחליט ללכת על מזל ואתה לוקח בראנדומאליות פוכדור אחד ממוספר ונכנס למעבדה.
    במעבדה מחכה לך פרופסורית צעירה שאתה מזהה שהיא ג'וניפר וניגש עליה תוך כדי קח שאתה מציג את עצמך.
    "שלום לך אנדרו" אומרת הפרופסורית ומציגה את עצמה כג'וניפר "אני רואה שאתה בחרת את פכודור מספר 13!" היא אומרת "אבל לפני שנראה איזה פוקימון מתחבא שם אני רוצה לתת לך את הפוקידע" היא אומרת ומגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "בעזרת הפוקידע תוכל לקבל מידע על כל פוקימון שתיתקל בו במהלך המסע שלך" היא אומרת ומגישה לך עוד חפצים "אלו הם חמישה פוכדורים ריקים ( )" היא אומרת לך ומגישה לך חמישה כדורים קטנים "בגלל שאי אפשר לרכוש יותר פוכדורים הם יהיו היחידים שלך אז תבחר את הפוקימון שאתה רוצה ללכוד בהם בכובד ראש!" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור הממוספר שלך "בוא נראה מי יצא ממנו" היא אומרת לך וזורקת את הפוכדור באוויר וממנו יוצא פוקימון דמוי חרק בצבע סגול/אדום ( ).
    "זהו וניפיד!" היא אומרת לך "הפוקימון הזה די נפוץ ביונובה וחיי רק בה" היא מסבירה לך עליו "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך יחד עם השותף החדש שלך" היא אומרת בחיוך ומגישה לך עוד חפץ אחד (
    ) "זהו מכשיר הקשר, בעזרתו תוכל ליצור איתי קשר בכל מקום!" היא מסבירה לך ושמה לך אותו על היד.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    אפשר שינקס כהתחלתי?
    -------------
    "יש מספר המזל שלי פה..." לוקח את פוכדור מספר 11
    תומאס:
    אני עושה פה ראנדומלי את הפוקימון שיוצא בעזרת אתר אינטרנט והמסר הוא רק הסוג של הפוקימון, אני לא אחראי על הפוקימון שיוצא,הוא יכול להיות מפותח או נפוץ.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    אתה שמח בגלל שמספר המזל שלך נמצא בין הפוכדורים ואתה לוקח את פוכדור מספר 11 ונכנס לתוך המעבדה שם מחכה לך הפרופסור ג'וניפר.
    לאחר שיחת היכרות קצרה היא עוברת לדבר איתך על הדברים החשובים באמת.
    "תקשיב לי תומאס" היא אומרת לך "זהו הפוקידע!" היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "הוא מכיל מידע על כל פוקימון הנמצא במחוז הזה" היא אומרת לך ועוברת לחמישה חפצים אחרים "אלו הם הפוכדורים" היא אומרת לך ומגישה לך חמישה כדורים קטנים ( ) "אלו הם היחידים שתקבל כך שתבחר בכובד ראש את הפוקימונים שאתה מתכוון לתפוס במהלך המסע שלך" היא אומרת ומגישה לך גם שעון קטן ( ) "בעזרת השעון הזה נוכל לשמור על קשר בכל מקום" היא אומרת לך ואז לוקחת ממך את הפוכדור "מעניין איזה פוקימון ייצא משם" היא אומרת וזורקת את הפוכדור באוויר ממנו יוצא פטיט שלג ענק ( ) "זהו קריוגינל!" היא מציגה אותך בפני הפוקימון שיצא מהפוכדור "עכשיו כשיש לך שותף תוכל לצאת למסע שלך!" היא אומרת לך בחיוך.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי חמוף צפה בהודעה
    'מגניב יש פה 7, זה המספר הכי טוב בעולם ):' אני חושב ולוקח את הפוקדור שעליו המספר 7.
    לאחר מכן, אני נכנס אל תוך המעבדה כשהפוקדור עדיין ביד שלי.
    ג'ון:
    אתה לוקח את פוכדור מספר 7 בגלל שאתה חושב שמספר 7 הוא המסר הכי טוב בעולם ואתה נכנס למעבדה שהפוכדור בידך ושם מחכה לך הפרופסור ג'וניפר.
    לאחר שיחת היכרות קצרה ביניכם היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "ג'ון זהו הפוקידע!" היא מציגה בפניך את המכשיר "בפוקידע נמצא כל המידע על כל פוקימון החי במחוז הזה והוא יעזור לך בקבלת מידע על פוקימונים שאתה לא מזהה" היא מסבירה לך עליו ומגישה לך אחר כך חמישה כדורים קטנים ( ) "אלו הם הפוכדורים שבעזרתם אתה לוכד פוקימונים" היא אומרת לך "אז דע לך שאלא הם היחדים שתקבל בגלל שהפוקימונים גרמו להפסקת ייצור הפוכדורים, תחשוב טוב לפני שתלכוד פוקימון" היא אומרת לך ומגישה לך גם שעון קטן ( ) "זהו מכשיר הקשר שלך, תוכל בעזרץו לטלפן אליי לעזרה בכל מקום ובכל שעה!" היא אומרת לך ולוקחת מידך את הפוכדור שאיתו נכנסת "אני מתה לדעת איזה פוקימון תקבל!" היא אומרת לך וזורקת את הפוכדור באוויר.
    מהפוכדור יוצא פוקימון בצבע ירוק בהיר ויש לו שני חרבות חדות במקום ידיים (
    ).
    "יצא לך סייטר!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי tzuf23 צפה בהודעה
    לא אהיה כאן עד מחר מאוחר בערב

יאי אגיד ואקח את מספר המזל שלי 11 בשמחה מרובה
    ג'יק:
    אין בעיה.
    --------------
    אתה לוקח את הפוכדור מספר 11 בשמחה רבה ונכנס לתוך המעבדה של הפרופסורית.
    במעבדה אתה רואה את פרופסור ג'וניפר ואתם עורכים שיחצ היכרות קצרה.
    בתום השיחה היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "זהו הפוקידע!" היא אומרת לך "במכשיר הזה נמצא כל מידע על כל פוקימון שחי במחוז הזה והוא ישמש אותך הרבה מאוד במהלך המסע שלך" היא מסבירה לך ועוברת לחמשת החפצים הבאים שהם כדורים קטנים ( ) "אלו הם הפוכדורים" היא מציגה בפנייך את הכדורים "בעזרתם תוכל ללכוד פוקימונים שונים ברחבי המחוז. אך דע זאת, אלו הם הפוכדורים היחידים שיהיו בבעלותך לכן בחר בחוכמה את הפוקימון אותו אתה רוצה ללכוד ולאמן" היא אומרת לך ועונדת לך שעון קטן ( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא מסבירה לך "תוכל לדבר איתי בכל מקום ובכל זמן כל פעם שתצטרך עזרה" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור שבחרת "מעניין אותי איזה פוקימון ייצא ממנו" היא אומרת וזורקת אותו באוויר.
    מהפוכדור יוצאת פוקימון קטנה (
    ) "זוהי סמוצ'אם!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות.
    "עכשיו אתה יכול לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה

כריס:
    אתה מתלהב למראה כל הפוכדורים ולוקח את מספר 2 בגלל שלדעתך אין משהו יותר כיף מלקחת את מספר המזל שלך ואז אתה נכנס לתוך המעבדה של הפרופסורית.
    לאחר שיחת היכרות קצרה עם הפרופסורית היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "זהו הפוקידע!" היא מציגה את המכשיר בהתלהבות "בעזרתו תוכל לקבל מידע על כל פוקימון החי במחוז הזה" היא מסבירה מה הוא מסוגל לעשות ועוברת לחמשת החפצים הבאים שהם כדורים קטנים ( )"אלו הם הפוכדורים" אומרת לך ג'וניפר "בעזרתם תוכל ללכוד פוקימונים פראיים. אך דע לך שהם היחידים שתקבל לכן תחשוב טוב מאוד לפני שאתה לוכד פוקימון" היא אומרת לך ברצינות רבה ועונדת לך שעון ליד( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא אומרת לך "בעזרתו תוכל להתקשר אללי מכל מקום במחוז ובכל זמן למקרה שתצטרך עזרה" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור איתו נכנסת למעבדה "מעניין איזה פוקימון נמצא בפוכדור הזה" היא אומרת וזורקת אותו באוויר.
    מהפוכדור יוצא פוקימון קטן בצבע אדום שעל ידיו יש חרבות (
    ) "זהו פאוניארד!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!".
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    אז יוצאים לדרך! אני אקח את פוקדור מספר 10! מספר המזל שלי.
    מייק:
    אתה אומר בקול שאתה יוצא לדרך ואתה לוקח את פוכדור מספר 10 בגלל שזה מספר המזל שלך ואתה ניגש לתוך המעבדה של הפרופסורית.
    במעבדה אתה עורך איתה שיחה קצרה ואז היא מציגה בפנייך מכשיר קטן בצבע אדום ובוגדל כף יד(
    ) "זהו הפוקידע!" היא אומרת לך בגאווה "במכשיר הזה ניתן למצוא את כל המידע על כל פפוקימון החי במחוז הזה!" היא אומרת בגאווה רבה ועוברת לחמשת החפצים הבאים שנמצאים לידה ( ) "אלו הם הפוכדורים!" היא אומרת לך "איתם תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי העולם" היא מסבירה לך "אך דע לך שאלה הפוכדורים היחידים שיהיו לך" היא אומרת לך ברצינות ועונדת לך שעון קטן ( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא מסבירה לך "איתו תוכל להתקשר אליי בכל מקום ובכל זמן שתצטרך עזרה!" היא אומרת.
    "בוא נראה איזה פוקימון מחכה לך בתוך הפוכדור הזה!" היא אומרת בהתרגשות ולוקחת אותו ומשליכה אותו באוויר ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי פיל קטן בצבע תכלת (
    ) "קיבלת פאנפי!" היא אומרת לך בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז שלנו, אז בהצלחה לך!" היא אומרת לך בגאווה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדרו:
    אתה מתאכזב מעצם העובדה שהמספרים הם רק עד 17 בגלל שמספר הזמל שלך הוא 42 ולכן אתה מחליט ללכת על מזל ואתה לוקח בראנדומאליות פוכדור אחד ממוספר ונכנס למעבדה.
    במעבדה מחכה לך פרופסורית צעירה שאתה מזהה שהיא ג'וניפר וניגש עליה תוך כדי קח שאתה מציג את עצמך.
    "שלום לך אנדרו" אומרת הפרופסורית ומציגה את עצמה כג'וניפר "אני רואה שאתה בחרת את פכודור מספר 13!" היא אומרת "אבל לפני שנראה איזה פוקימון מתחבא שם אני רוצה לתת לך את הפוקידע" היא אומרת ומגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "בעזרת הפוקידע תוכל לקבל מידע על כל פוקימון שתיתקל בו במהלך המסע שלך" היא אומרת ומגישה לך עוד חפצים "אלו הם חמישה פוכדורים ריקים ( )" היא אומרת לך ומגישה לך חמישה כדורים קטנים "בגלל שאי אפשר לרכוש יותר פוכדורים הם יהיו היחידים שלך אז תבחר את הפוקימון שאתה רוצה ללכוד בהם בכובד ראש!" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור הממוספר שלך "בוא נראה מי יצא ממנו" היא אומרת לך וזורקת את הפוכדור באוויר וממנו יוצא פוקימון דמוי חרק בצבע סגול/אדום ( ).
    "זהו וניפיד!" היא אומרת לך "הפוקימון הזה די נפוץ ביונובה וחיי רק בה" היא מסבירה לך עליו "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך יחד עם השותף החדש שלך" היא אומרת בחיוך ומגישה לך עוד חפץ אחד (
    ) "זהו מכשיר הקשר, בעזרתו תוכל ליצור איתי קשר בכל מקום!" היא מסבירה לך ושמה לך אותו על היד.
    מה תעשה?
    "איזה סוג הוא?" אשאל ואבדוק אותו בפוקידע "חרק?!!?" עצרח ואחזיק את פי כדי לא להקיא "אהה פרופסור ג'וניפר אני יכול להחליף פוקימון" אשאל בנימוס "אני סונא חרקים" אגיד לה

כמו תמיד. עמיטריד.

5. מנהל ראשי

כריס:
    אתה מתלהב למראה כל הפוכדורים ולוקח את מספר 2 בגלל שלדעתך אין משהו יותר כיף מלקחת את מספר המזל שלך ואז אתה נכנס לתוך המעבדה של הפרופסורית.
    לאחר שיחת היכרות קצרה עם הפרופסורית היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד ( ) "זהו הפוקידע!" היא מציגה את המכשיר בהתלהבות "בעזרתו תוכל לקבל מידע על כל פוקימון החי במחוז הזה" היא מסבירה מה הוא מסוגל לעשות ועוברת לחמשת החפצים הבאים שהם כדורים קטנים ( )"אלו הם הפוכדורים" אומרת לך ג'וניפר "בעזרתם תוכל ללכוד פוקימונים פראיים. אך דע לך שהם היחידים שתקבל לכן תחשוב טוב מאוד לפני שאתה לוכד פוקימון" היא אומרת לך ברצינות רבה ועונדת לך שעון ליד( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא אומרת לך "בעזרתו תוכל להתקשר אללי מכל מקום במחוז ובכל זמן למקרה שתצטרך עזרה" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור איתו נכנסת למעבדה "מעניין איזה פוקימון נמצא בפוכדור הזה" היא אומרת וזורקת אותו באוויר.
    מהפוכדור יוצא פוקימון קטן בצבע אדום שעל ידיו יש חרבות ( ) "זהו פאוניארד!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!".
    מה תעשה?
    ציטוט:
    ״שלום לך, אני כריס ואני הולך לאמן אותך. יחד אנחנו הולכים להיות בלתי מנוצחים.״ אומר לפוקימון שלי ואחזיר אותו לפוקדור לאחר ליטוף קל בראש. ״אני מודה לך על הכל פרופ׳!״
    אני אצא מהמעבדה ואתחיל ללכת הלאה לכיוון העיר הבאה, בידיעה כי כעת אני מתחיל את מסע הפוקימונים שלי.

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ון:
    אתה לוקח את פוכדור מספר 7 בגלל שאתה חושב שמספר 7 הוא המסר הכי טוב בעולם ואתה נכנס למעבדה שהפוכדור בידך ושם מחכה לך הפרופסור ג'וניפר.
    לאחר שיחת היכרות קצרה ביניכם היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "ג'ון זהו הפוקידע!" היא מציגה בפניך את המכשיר "בפוקידע נמצא כל המידע על כל פוקימון החי במחוז הזה והוא יעזור לך בקבלת מידע על פוקימונים שאתה לא מזהה" היא מסבירה לך עליו ומגישה לך אחר כך חמישה כדורים קטנים ( ) "אלו הם הפוכדורים שבעזרתם אתה לוכד פוקימונים" היא אומרת לך "אז דע לך שאלא הם היחדים שתקבל בגלל שהפוקימונים גרמו להפסקת ייצור הפוכדורים, תחשוב טוב לפני שתלכוד פוקימון" היא אומרת לך ומגישה לך גם שעון קטן ( ) "זהו מכשיר הקשר שלך, תוכל בעזרץו לטלפן אליי לעזרה בכל מקום ובכל שעה!" היא אומרת לך ולוקחת מידך את הפוכדור שאיתו נכנסת "אני מתה לדעת איזה פוקימון תקבל!" היא אומרת לך וזורקת את הפוכדור באוויר.
    מהפוכדור יוצא פוקימון בצבע ירוק בהיר ויש לו שני חרבות חדות במקום ידיים (
    ).
    "יצא לך סייטר!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?
    "מגניב, קיבלתי סייטר~!" אני קורא בהתלהבות יתרה.
    "תודה רבה פרופסור" אני אומר בהתרגשות ויוצא החוצה יחד עם סייטר (ולוקח את הפוקדור שלו מהפרופסור כמובן).
    אני הולך קדימה כמה מטרים ואז אומר "בוא נבדוק מה יש לפוקדע להגיד עליך", מוציא את הפוקדע ובודק את המידע על סייטר.
    לאחר שכל עיסוקי נגמרו אני ממשיך בדרך, מחזיר את סייטר לפוקדור רק אם הוא לא מעוניין/לא רוצה להשאר בחוץ.
    חמוף

7. משתמש מנוסה

[/FONT][/COLOR]
    תומאס:
    אני עושה פה ראנדומלי את הפוקימון שיוצא בעזרת אתר אינטרנט והמסר הוא רק הסוג של הפוקימון, אני לא אחראי על הפוקימון שיוצא,הוא יכול להיות מפותח או נפוץ.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    אתה שמח בגלל שמספר המזל שלך נמצא בין הפוכדורים ואתה לוקח את פוכדור מספר 11 ונכנס לתוך המעבדה שם מחכה לך הפרופסור ג'וניפר.
    לאחר שיחת היכרות קצרה היא עוברת לדבר איתך על הדברים החשובים באמת.
    "תקשיב לי תומאס" היא אומרת לך "זהו הפוקידע!" היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "הוא מכיל מידע על כל פוקימון הנמצא במחוז הזה" היא אומרת לך ועוברת לחמישה חפצים אחרים "אלו הם הפוכדורים" היא אומרת לך ומגישה לך חמישה כדורים קטנים ( ) "אלו הם היחידים שתקבל כך שתבחר בכובד ראש את הפוקימונים שאתה מתכוון לתפוס במהלך המסע שלך" היא אומרת ומגישה לך גם שעון קטן ( ) "בעזרת השעון הזה נוכל לשמור על קשר בכל מקום" היא אומרת לך ואז לוקחת ממך את הפוכדור "מעניין איזה פוקימון ייצא משם" היא אומרת וזורקת את הפוכדור באוויר ממנו יוצא פטיט שלג ענק ( ) "זהו קריוגינל!" היא מציגה אותך בפני הפוקימון שיצא מהפוכדור "עכשיו כשיש לך שותף תוכל לצאת למסע שלך!" היא אומרת לך בחיוך.
    מה תעשה?
    "אוקיי קריוגינל בוא נצא כבר" חוטף את הדברים ורץ החוצה.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

8. מנהל ראשי
    [/COLOR]
    [/COLOR]מייק:
    אתה אומר בקול שאתה יוצא לדרך ואתה לוקח את פוכדור מספר 10 בגלל שזה מספר המזל שלך ואתה ניגש לתוך המעבדה של הפרופסורית.
    במעבדה אתה עורך איתה שיחה קצרה ואז היא מציגה בפנייך מכשיר קטן בצבע אדום ובוגדל כף יד(
    ) "זהו הפוקידע!" היא אומרת לך בגאווה "במכשיר הזה ניתן למצוא את כל המידע על כל פפוקימון החי במחוז הזה!" היא אומרת בגאווה רבה ועוברת לחמשת החפצים הבאים שנמצאים לידה ( ) "אלו הם הפוכדורים!" היא אומרת לך "איתם תוכל ללכוד פוקימונים פראיים ברחבי העולם" היא מסבירה לך "אך דע לך שאלה הפוכדורים היחידים שיהיו לך" היא אומרת לך ברצינות ועונדת לך שעון קטן ( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא מסבירה לך "איתו תוכל להתקשר אליי בכל מקום ובכל זמן שתצטרך עזרה!" היא אומרת.
    "בוא נראה איזה פוקימון מחכה לך בתוך הפוכדור הזה!" היא אומרת בהתרגשות ולוקחת אותו ומשליכה אותו באוויר ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי פיל קטן בצבע תכלת (
    ) "קיבלת פאנפי!" היא אומרת לך בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז שלנו, אז בהצלחה לך!" היא אומרת לך בגאווה.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]"ואו קיבלתי פאנפי" אני אומר בהתלהבות יתרה!
    "פותח את הפוקידע, קורא מעט על פאנפי בהתלהבות" רץ לעבר פרופסור "תודה רבה!"
    אני תופס את הפוקדור ושולח אותו לעבר פאנפי ומחזיר אותו לפוקדור.
    אני רץ במהירות לעבר הדלת ואומר "תודה, אני יוצא למסע שלי!" ומתקדם לעבר העיר הקרובה.

9. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    "איזה סוג הוא?" אשאל ואבדוק אותו בפוקידע "חרק?!!?" עצרח ואחזיק את פי כדי לא להקיא "אהה פרופסור ג'וניפר אני יכול להחליף פוקימון" אשאל בנימוס "אני סונא חרקים" אגיד לה
    אנדרו:
    אתה מתאכזב מאוד מכך שוניפיד הוא סוג חרק ולכן אתה מבקש מפרופסור ג'וניפר להחליף פוקימון בגלל שאתה שונא חרקים.
    אתה שם לב שוניפיד נפגע וג'וניפר מסתכלת עלייך בעצבנות "יכולת ללחוש לי את זה, עכשיו הוא פגוע וזה יכול להחזיר אותו למצב של השתוללות!" היא אומרת לך בכעס "אני אבחר את הפוכדור הבא שתקבל ואני לא מבטיחה שהתוצאה תיהיה כפי שאתה רוצה!" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור שעליו המספר 8.
    "בוא נראה מי מסתתר כאן" היא אומרת בהתרגשות ומהפוכדור יוצאת פוקימון רוח קטנה שעפה באוויר (
    ) "זוהי מיסדריווס" מציגה ג'וניפר את הפוקימון שקיבלת "לא תינתן לך אשרות להחליף עכשיו!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    ״שלום לך, אני כריס ואני הולך לאמן אותך. יחד אנחנו הולכים להיות בלתי מנוצחים.״ אומר לפוקימון שלי ואחזיר אותו לפוקדור לאחר ליטוף קל בראש. ״אני מודה לך על הכל פרופ׳!״
    אני אצא מהמעבדה ואתחיל ללכת הלאה לכיוון העיר הבאה, בידיעה כי כעת אני מתחיל את מסע הפוקימונים שלי.
    כריס:
    אתה עורך שיחת היכרות קצרה עם פאוניארד ומציג את עצמך ואומר לו שאתם הולכים להתאמן ביחד ולהיות בלתי מנוצחים ואתה שם לב לאש בעיניים שלו ולהתרגשות שלו.
    אתה מחזיר את פאוניארד לפוכדור שלו ומודה לפרופסורית בצאתך מהמעבדה על כל מה שהיא עשתה בשבילך ואתה מתקדם לכיוון דרך מספר 1.
    קולות הקרבות שנשמעו בדרכיך למעבדה נשמעים כאילו התגברו ואתה רואה צוות של אנשים עם פוקימונים שונים נלחמים בלהקת ציפורים גדולה מאוד (
    ) שמנסה לפרוץ לעיר והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי חמוף צפה בהודעה
    "מגניב, קיבלתי סייטר~!" אני קורא בהתלהבות יתרה.
    "תודה רבה פרופסור" אני אומר בהתרגשות ויוצא החוצה יחד עם סייטר (ולוקח את הפוקדור שלו מהפרופסור כמובן).
    אני הולך קדימה כמה מטרים ואז אומר "בוא נבדוק מה יש לפוקדע להגיד עליך", מוציא את הפוקדע ובודק את המידע על סייטר.
    לאחר שכל עיסוקי נגמרו אני ממשיך בדרך, מחזיר את סייטר לפוקדור רק אם הוא לא מעוניין/לא רוצה להשאר בחוץ.
    ג'ון:
    אתה קורא בהתלהבות שקיבלת סייטר וסייטר שלך מתחיל לרקוד מהתרגשות לידך.
    אתה מודה לפרופסורית ולוקח את הפוכדור של סייטר ויוצא יחד עם סייטר החוצה.
    אתה בודק את סייטר בפוקידע החדש שקיבלת ומהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "סייטר, החרבות של סייטר נהפכו להיות חזקות מאוד במרוצת השנים וסייטר בדרך כלל אוהב לחזק אותם על ידי כך שהוא חותך אובייקטים קשים" הקול משתתק.
    אתה מחזיר את סייטר לתוך הפוכדור שלו בגלל שאתה רואה שאין לו חשק להשאר בחוץ ואתה מתקדם לכיוון דרך מספר 1.
    קולות הקרבות שנשמעו בדרכיך למעבדה של הפרופסורית מתחזקים ואתה שם לב לחבורה של אנשים עם פוקימונים שונים מנסים למנוע מקבוצה גדולה של ציפורים (
    ) להכנס והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "אוקיי קריוגינל בוא נצא כבר" חוטף את הדברים ורץ החוצה.
    תומאס:
    אתה אומר לקריוגינל שלך למהר ולצאת ואתה חוטף את הדברים שלך ויוצא מהמעבדה בדרכיך לדרך מספר 1 בה תתחיל את המסע שלך.
    קולות הקרב שנשמעו בדרכיך למעבדה של הפרופסורית מתחזקים ואתה שם לב לקבוצה של אנשים עם הפוקימונים שלהם מנסים למנוע מקבוצה של ציפורים (
    ) להיכנס לתוך העיר והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    "ואו קיבלתי פאנפי" אני אומר בהתלהבות יתרה!
    "פותח את הפוקידע, קורא מעט על פאנפי בהתלהבות" רץ לעבר פרופסור "תודה רבה!"
    אני תופס את הפוקדור ושולח אותו לעבר פאנפי ומחזיר אותו לפוקדור.
    אני רץ במהירות לעבר הדלת ואומר "תודה, אני יוצא למסע שלי!" ומתקדם לעבר העיר הקרובה.[/quote]
    מייק:
    אתה אומר בהתלהבות שקיבלת פאנפי ואתה מהר פותח את הפוקידע שלך כדי לקבל עליו מידע.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי המסביר "פאנפי,הוא חזק מאוד פיזית למרות גודלו והוא מסוגל לסחוב על גבו משקל של אדם מבוגר" הקול משתתק.
    אתה מודה לפרופסור ולוקח איתך במהירות את הפוכדור של פאנפי ומחזיר את פאנפי לתוכו.
    אתה רץ במהירות לדלת ומודה שוב פעם לפרופסורית ומתחיל לצעוד לכיוון העיר הבאה.
    בדרך לכיוון דרך מספר 1 שמובילה לעיר הבאה קולות הקרב שנשמעו בדרכיך למעבדה מתחזקים ואתה שם לב לקבוצה של אנשים והפוקימונים שלהם שמנסים לחסום להקת ציפורים (
    ) המנסות לפרוץ לתוך העיר והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדרו:
    אתה מתאכזב מאוד מכך שוניפיד הוא סוג חרק ולכן אתה מבקש מפרופסור ג'וניפר להחליף פוקימון בגלל שאתה שונא חרקים.
    אתה שם לב שוניפיד נפגע וג'וניפר מסתכלת עלייך בעצבנות "יכולת ללחוש לי את זה, עכשיו הוא פגוע וזה יכול להחזיר אותו למצב של השתוללות!" היא אומרת לך בכעס "אני אבחר את הפוכדור הבא שתקבל ואני לא מבטיחה שהתוצאה תיהיה כפי שאתה רוצה!" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור שעליו המספר 8.
    "בוא נראה מי מסתתר כאן" היא אומרת בהתרגשות ומהפוכדור יוצאת פוקימון רוח קטנה שעפה באוויר (
    ) "זוהי מיסדריווס" מציגה ג'וניפר את הפוקימון שקיבלת "לא תינתן לך אשרות להחליף עכשיו!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?
    'אחחח' אחשוב "טוב נסתדר" אגיד לה "סליחה על כל התרכה" אתנצל ואצה לדרכי שהפוקימון רוח שלי מרחפת מאחורי "בוא נראה מה הפוקידע אומרת עליך" אגיד ואבדוק

כמו תמיד. עמיטריד.

11. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ון:
    אתה קורא בהתלהבות שקיבלת סייטר וסייטר שלך מתחיל לרקוד מהתרגשות לידך.
    אתה מודה לפרופסורית ולוקח את הפוכדור של סייטר ויוצא יחד עם סייטר החוצה.
    אתה בודק את סייטר בפוקידע החדש שקיבלת ומהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "סייטר, החרבות של סייטר נהפכו להיות חזקות מאוד במרוצת השנים וסייטר בדרך כלל אוהב לחזק אותם על ידי כך שהוא חותך אובייקטים קשים" הקול משתתק.
    אתה מחזיר את סייטר לתוך הפוכדור שלו בגלל שאתה רואה שאין לו חשק להשאר בחוץ ואתה מתקדם לכיוון דרך מספר 1.
    קולות הקרבות שנשמעו בדרכיך למעבדה של הפרופסורית מתחזקים ואתה שם לב לחבורה של אנשים עם פוקימונים שונים מנסים למנוע מקבוצה גדולה של ציפורים (
    ) להכנס והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    אני רואה את האנשים ומתקרב אליהם במהירות וזהירות רבה.
    "מה קורה פה?" אני מנסה לשאול את אחד מהם ומקווה לקבל תשובה במהירות.
    אני מוציא את סייטר מהפוקדור, "תאגוף את הציפורים בכך שתסתובב מסביבם בשימוש במתקפה מהירה, בזמן שאתה מסתובב תשתמש בגל ואקום על כמה מהם" אני אומר לו מה לעשות.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    תומאס:
    אתה אומר לקריוגינל שלך למהר ולצאת ואתה חוטף את הדברים שלך ויוצא מהמעבדה בדרכיך לדרך מספר 1 בה תתחיל את המסע שלך.
    קולות הקרב שנשמעו בדרכיך למעבדה של הפרופסורית מתחזקים ואתה שם לב לקבוצה של אנשים עם הפוקימונים שלהם מנסים למנוע מקבוצה של ציפורים (
    ) להיכנס לתוך העיר והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    "צא עכשיו תעזור להם" אומר לקריוגינל
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

13. מנהל ראשי
    מייק:
    אתה אומר בהתלהבות שקיבלת פאנפי ואתה מהר פותח את הפוקידע שלך כדי לקבל עליו מידע.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי המסביר "פאנפי,הוא חזק מאוד פיזית למרות גודלו והוא מסוגל לסחוב על גבו משקל של אדם מבוגר" הקול משתתק.
    אתה מודה לפרופסור ולוקח איתך במהירות את הפוכדור של פאנפי ומחזיר את פאנפי לתוכו.
    אתה רץ במהירות לדלת ומודה שוב פעם לפרופסורית ומתחיל לצעוד לכיוון העיר הבאה.
    בדרך לכיוון דרך מספר 1 שמובילה לעיר הבאה קולות הקרב שנשמעו בדרכיך למעבדה מתחזקים ואתה שם לב לקבוצה של אנשים והפוקימונים שלהם שמנסים לחסום להקת ציפורים (
    ) המנסות לפרוץ לתוך העיר והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]
    "מה קורה פה?" אני שואל בתמימות.
    אני מוציא את הפוקדור מהכיס ושולח את פאנפי החוצה "פאנפי, תפזר את ההפגנה, השתמש בTAKLE."

14. מנהל ראשי
    כריס:
    אתה עורך שיחת היכרות קצרה עם פאוניארד ומציג את עצמך ואומר לו שאתם הולכים להתאמן ביחד ולהיות בלתי מנוצחים ואתה שם לב לאש בעיניים שלו ולהתרגשות שלו.
    אתה מחזיר את פאוניארד לפוכדור שלו ומודה לפרופסורית בצאתך מהמעבדה על כל מה שהיא עשתה בשבילך ואתה מתקדם לכיוון דרך מספר 1.
    קולות הקרבות שנשמעו בדרכיך למעבדה נשמעים כאילו התגברו ואתה רואה צוות של אנשים עם פוקימונים שונים נלחמים בלהקת ציפורים גדולה מאוד ( ) שמנסה לפרוץ לעיר והם צריכים עזרה.
    מה תעשה?
    "פאוניארד, צא!" אקרא במהירות. "אם אתה רוצה להיות בלתי מנוצח, עליך ללמוד לשלב בין ההתקפות שלך לפקודות שלי. אני יכול להדריך אותך להיות רב עוצמה ועל כן עליך להיות קשוב. אנחנו הולכים להפיל שתי ציפורים במכה אחת. קפוץ גבוה ותסתובב במהירות והשתמש בשריטה, נעץ את הסכינים שלך ובאחד הציפורים וזנק במהירות לעבר ציפור נוסף, ותוריד אותם מטה!"

15. משתמש מנוסה
    שם: צוף
    *
    [/COLOR]
    ג'יק:
    אין בעיה.
    --------------
    אתה לוקח את הפוכדור מספר 11 בשמחה רבה ונכנס לתוך המעבדה של הפרופסורית.
    במעבדה אתה רואה את פרופסור ג'וניפר ואתם עורכים שיחצ היכרות קצרה.
    בתום השיחה היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד (
    ) "זהו הפוקידע!" היא אומרת לך "במכשיר הזה נמצא כל מידע על כל פוקימון שחי במחוז הזה והוא ישמש אותך הרבה מאוד במהלך המסע שלך" היא מסבירה לך ועוברת לחמשת החפצים הבאים שהם כדורים קטנים ( ) "אלו הם הפוכדורים" היא מציגה בפנייך את הכדורים "בעזרתם תוכל ללכוד פוקימונים שונים ברחבי המחוז. אך דע זאת, אלו הם הפוכדורים היחידים שיהיו בבעלותך לכן בחר בחוכמה את הפוקימון אותו אתה רוצה ללכוד ולאמן" היא אומרת לך ועונדת לך שעון קטן ( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא מסבירה לך "תוכל לדבר איתי בכל מקום ובכל זמן כל פעם שתצטרך עזרה" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור שבחרת "מעניין אותי איזה פוקימון ייצא ממנו" היא אומרת וזורקת אותו באוויר.
    מהפוכדור יוצאת פוקימון קטנה (
    ) "זוהי סמוצ'אם!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות.
    "עכשיו אתה יכול לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!" היא אומרת לך.
    מה תעשה?
    [COLOR=SlateGray]

איכסה אני לוחש לפרפוסור ג'וניפר אני לא מתכוון לגעת בפוקימון הזה אני שונא נשיקות אפשר להחליף

בבקשה.
    בבקשה תלחצו

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •