Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 100
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    'אחחח' אחשוב "טוב נסתדר" אגיד לה "סליחה על כל התרכה" אתנצל ואצה לדרכי שהפוקימון רוח שלי מרחפת מאחורי "בוא נראה מה הפוקידע אומרת עליך" אגיד ואבדוק
    אנדרו:
    אתה אומר לפרופסורית שאתה חושב שתסתדר ומתנצל בפניה על כל העבודה הקשה שהיא נאלצה לעבור ואתה יוצא לדרכיך שפוקימון הרוח שקיבלת נמצאת לידך ואתה מחליט לבדוק מה הפוקידע אומר עליה ולכן אתה שולף אותו מולה.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "מיסדריוויס, בדרך כלל מפחידה אנשים בלילות בגלל שהיא מקבלת את כוחה מפחד של אנשים" הקול משתתק.
    אתה ומיסדריוויס שלידך מתקדמים לכיוון דרך מספר 1 וקולות הקרבות שנשמעו בדרכיך למעבדה התחזקו ואתה שם לב לקבוצה של אנשים והפוקימונים שלהם מנסים למנוע כניסה של להקת ציפורים (
    ) גדולה וצריכים עזרה.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי חמוף צפה בהודעה
    אני רואה את האנשים ומתקרב אליהם במהירות וזהירות רבה.
    "מה קורה פה?" אני מנסה לשאול את אחד מהם ומקווה לקבל תשובה במהירות.
    אני מוציא את סייטר מהפוקדור, "תאגוף את הציפורים בכך שתסתובב מסביבם בשימוש במתקפה מהירה, בזמן שאתה מסתובב תשתמש בגל ואקום על כמה מהם" אני אומר לו מה לעשות.
    ג'ון:
    אתה רואה את האנשים ומתקרב אליהם במהירות ובזהירות ושואל את אחד האנשים מה קורה כאן.
    האדם אומר לך "הפידובים האלה מנסים לרוץ לתוך העיר שלנו ולפגוע בבני האדם, הם פוקימונים מאוד עקשניים ומעצבנים" הוא מסנן לעבריך ואתה מוציא את סייטר שלך מהפוכדור שלו ואומר לו להשתמש במתקפה מהירה כדי להדוף כמה מהפידובים שנמצאים שם ושישתמש בגל ואקום על כמה מהם.
    סייטר ממהר למשמע פקודתך והודף מספר פידובים בעזרת מתקפה מהירה וגל ואקום ואתה שם לב שהפידובים נסוגים להם.
    "תודה לך ילד" אומר לך האדם שדיברת איתו "אני רואה שאתה מאמן חדש, תזהר מאוד בדרכים שלך, לפוקימונים לא משנה כבר את מי הם תוקפים!" הוא אומר לך בלחץ ונוטש אותך בדרך מספר 1.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "צא עכשיו תעזור להם" אומר לקריוגינל
    תומאס:
    אתה אומר לקיוגינל שלך לצאת ולעזור לאנשים האלה והוא מתחיל לרחף לאזור הקרב.
    אתה שם לב שהוא נפגע רבות על ידי הפידובים וסופג נזק כבד ואחד האנשים שם צועק לך "תפקוד עליו משהו, הוא לא נלחם לבד!".
    מה תעשה?

"מה קורה פה?" אני שואל בתמימות.
    אני מוציא את הפוקדור מהכיס ושולח את פאנפי החוצה "פאנפי, תפזר את ההפגנה, השתמש בTAKLE."[/quote]
    מייק:
    אתה שואל בתמימות "מה קורה פה?" ואחד האנשים אומר לך שהפידובים העקשנים האלה מנסים שוב פעם לפרוץ לעיר ולפגוע בתושביה.
    אתה מוציא את פאנפי מהפוכדור שלו שבכיסך ואומר לו שיפזר את ההפגנה וישתמש בהתקלה.
    פאנפי רץ לתוך הקרב ומתקיל מספר רב של פידובים בעוצמה ואתה שם לב שהפידובים נסוגים חזרה לדרך מספר 1.
    "תודה לך ילד!"| אומר לך האדם שהסביר לך מה הלך שם "אני רואה שאתה מאמן חדש אז דע זאת, לפוקימונים לא אכפת במי הם פוגעים, לכן תיזהר מאוד בדרך שלך, אין לדעת מה יתקוף אותך!" הוא אומר לך דברים אלה בצורה מלחיצה ביותר.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Charmander צפה בהודעה
    "פאוניארד, צא!" אקרא במהירות. "אם אתה רוצה להיות בלתי מנוצח, עליך ללמוד לשלב בין ההתקפות שלך לפקודות שלי. אני יכול להדריך אותך להיות רב עוצמה ועל כן עליך להיות קשוב. אנחנו הולכים להפיל שתי ציפורים במכה אחת. קפוץ גבוה ותסתובב במהירות והשתמש בשריטה, נעץ את הסכינים שלך ובאחד הציפורים וזנק במהירות לעבר ציפור נוסף, ותוריד אותם מטה!"
    כריס:
    אתה מוציא את פאוניארד שלך במהירות ואומר לו שאם הוא רוצה להיות בלתי מנוצח עליו ללמוד לשלב בין ההתקפות שלו לפקודות שלך ואתה גם מסביר לו שאתה יכול להדריך אותו להיות רב עוצמה ולכן עליו להיות קשוב לך ופאוניארד מהנהן בהסכמה.
    אתה אומר לו שאתם עומדים להוריד שני ציפורים במכה אחת ולכן שיקפוץ גבוה ויסתובב במהירות תוך כדי שימוש בשירטה כדי שינעץ את הסכינים בציפור אחת ואז שיזנק במהירות על ציפור אחרת.
    פאוניארד מזנק לאוויר לגובה רב ומתחיל להסתובב ומשתמש בשריטה שפוגעת קשה באחד מהפידובים ואז הוא מזנק על פידוב אחר ושורט גם אותו.
    אתה שם לב שהפידובים נסוגים חזרה לדרך מספר 1 ואחד האנשים שהיו בקרב אומר לך "אני רואה שאתה מאמן חדש ולכן אומר לך זאת, היזהר בכל מהלך שאתה עושה שם בחוץ, לפוקימונים לא אכפפת במי הם פוגעים!" הוא אומר לך בצורה מאוד מלחיצה את הדברים.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי tzuf23 צפה בהודעה
    איכסה אני לוחש לפרפוסור ג'וניפר אני לא מתכוון לגעת בפוקימון הזה אני שונא נשיקות אפשר להחליף

בבקשה.
    אתה לוחש לפרופסורית שאתה לא מתכוון לגעת בפוקימון הזה בגלל שאתה שונא נשיקות אז אתה מבקש להחליף אותו.
    "איך אפשר שלא לאהוב את היצור הקטן?" שואלת אותך ג'וניפר ומרימה אותה "אז אני אשמור עליה ואתן לך פוקימון אחר!" היא אומרת ולוקחת את הפוכדור עליו הספרה 5.
    "בוא נראה מי מסתתר כאן!" היא אומרת וזורקת את הפוכדור שעליו הספרה 5 וממנו יוצא פוקימון קטן בעל ציבע ורוד חלש ורגליו בצבע חום ( ) "זהו טיירוגואה" היא מציגה בפניך את הפוקימון "זהו הפוקימון שאתה תמשיך איתו את המסע ללא אפשרות להחליף אותו!" היא נוזפת בך.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: צוף
    הצעה לכולם לא לכתוב דברים למ" ת דרך טבלט
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    [/COLOR][/COLOR]
    אתה לוחש לפרופסורית שאתה לא מתכוון לגעת בפוקימון הזה בגלל שאתה שונא נשיקות אז אתה מבקש להחליף אותו.
    "איך אפשר שלא לאהוב את היצור הקטן?" שואלת אותך ג'וניפר ומרימה אותה "אז אני אשמור עליה ואתן לך פוקימון אחר!" היא אומרת ולוקחת את הפוכדור עליו הספרה 5.
    "בוא נראה מי מסתתר כאן!" היא אומרת וזורקת את הפוכדור שעליו הספרה 5 וממנו יוצא פוקימון קטן בעל ציבע ורוד חלש ורגליו בצבע חום ( ) "זהו טיירוגואה" היא מציגה בפניך את הפוקימון "זהו הפוקימון שאתה תמשיך איתו את המסע ללא אפשרות להחליף אותו!" היא נוזפת בך.
    מה תעשה?[/QUOTE]

"או היטמוןטופ אני בדרך טוב ילא בוא נצא" אני אומר בזמן שאני רץ לכיוון דרך 1 בבטיחון מחולט שכל מה שיקרה אני אפתור בקלות
    בבקשה תלחצו

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס:
    אתה מוציא את פאוניארד שלך במהירות ואומר לו שאם הוא רוצה להיות בלתי מנוצח עליו ללמוד לשלב בין ההתקפות שלו לפקודות שלך ואתה גם מסביר לו שאתה יכול להדריך אותו להיות רב עוצמה ולכן עליו להיות קשוב לך ופאוניארד מהנהן בהסכמה.
    אתה אומר לו שאתם עומדים להוריד שני ציפורים במכה אחת ולכן שיקפוץ גבוה ויסתובב במהירות תוך כדי שימוש בשירטה כדי שינעץ את הסכינים בציפור אחת ואז שיזנק במהירות על ציפור אחרת.
    פאוניארד מזנק לאוויר לגובה רב ומתחיל להסתובב ומשתמש בשריטה שפוגעת קשה באחד מהפידובים ואז הוא מזנק על פידוב אחר ושורט גם אותו.
    אתה שם לב שהפידובים נסוגים חזרה לדרך מספר 1 ואחד האנשים שהיו בקרב אומר לך "אני רואה שאתה מאמן חדש ולכן אומר לך זאת, היזהר בכל מהלך שאתה עושה שם בחוץ, לפוקימונים לא אכפפת במי הם פוגעים!" הוא אומר לך בצורה מאוד מלחיצה את הדברים.
    מה תעשה?
    "אני מודה לך אדוני על דבריך המאוד נחמדים, אך אני מודע למצב ולסכנות. אני לא חושש." אומר ביהירות. "אני מודע היטב לפוקימון שלי ואני לא הולך לפגוע בו. אני הבטחתי להוריי כי אני אמצא דרך להגיע אל ליבם של הפוקימונים וזה בדיוק מה שאני עושה. תודה לך על הכל בכל מקרה. יום טוב."
    אני לא אתחצף אך אהיה ישיר. לאחר מכן אסתובב ואחזיר את פאוניארד לפוקדור שלו, לוחש לו עד כמה שאני גאה בו וכמה חזק הוא. לאחר מכן, אמשיך לעבר דרך מס' 1.

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדרו:
    אתה אומר לפרופסורית שאתה חושב שתסתדר ומתנצל בפניה על כל העבודה הקשה שהיא נאלצה לעבור ואתה יוצא לדרכיך שפוקימון הרוח שקיבלת נמצאת לידך ואתה מחליט לבדוק מה הפוקידע אומר עליה ולכן אתה שולף אותו מולה.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "מיסדריוויס, בדרך כלל מפחידה אנשים בלילות בגלל שהיא מקבלת את כוחה מפחד של אנשים" הקול משתתק.
    אתה ומיסדריוויס שלידך מתקדמים לכיוון דרך מספר 1 וקולות הקרבות שנשמעו בדרכיך למעבדה התחזקו ואתה שם לב לקבוצה של אנשים והפוקימונים שלהם מנסים למנוע כניסה של להקת ציפורים ( ) גדולה וצריכים עזרה.
    מה תעשה?
    'להפחיד ההה...' אחשוב "אני יודע" אגיד מרוצה "תקשיבי תנסי להפוך לבלתי נראה את הרי רוח אז זה לא אמור להיות בעיה ואז תגיעי לאמצע המהומה ותבהילי את כולם!" אגיד "זה יהיה קורע!!" אתכל לצחקק

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    תומאס:
    אתה אומר לקיוגינל שלך לצאת ולעזור לאנשים האלה והוא מתחיל לרחף לאזור הקרב.
    אתה שם לב שהוא נפגע רבות על ידי הפידובים וסופג נזק כבד ואחד האנשים שם צועק לך "תפקוד עליו משהו, הוא לא נלחם לבד!".
    מה תעשה?
    "קיוגינל..רסיסי קרח." אני אומר ועוצם עיניים בבושה מחוסר הניסיון שלי.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ון:
    אתה רואה את האנשים ומתקרב אליהם במהירות ובזהירות ושואל את אחד האנשים מה קורה כאן.
    האדם אומר לך "הפידובים האלה מנסים לרוץ לתוך העיר שלנו ולפגוע בבני האדם, הם פוקימונים מאוד עקשניים ומעצבנים" הוא מסנן לעבריך ואתה מוציא את סייטר שלך מהפוכדור שלו ואומר לו להשתמש במתקפה מהירה כדי להדוף כמה מהפידובים שנמצאים שם ושישתמש בגל ואקום על כמה מהם.
    סייטר ממהר למשמע פקודתך והודף מספר פידובים בעזרת מתקפה מהירה וגל ואקום ואתה שם לב שהפידובים נסוגים להם.
    "תודה לך ילד" אומר לך האדם שדיברת איתו "אני רואה שאתה מאמן חדש, תזהר מאוד בדרכים שלך, לפוקימונים לא משנה כבר את מי הם תוקפים!" הוא אומר לך בלחץ ונוטש אותך בדרך מספר 1.
    מה תעשה?
    "תודה על הטיפ" אני מודה לאיש ההוא שדיבר איתי.
    'וואו, זה היה אינטנסיבי, לא היה לי זמן אפילו לחשוב לשנייה על לתפוס אחד מהם..' אני חושב די מופתע לאחר כמה שניות ונשאר לעמוד במקום.
    אני מתאושש מזה לאחר כמה זמן, "כדאי שנמשיך, ובזהירות.." אני ממלמל לי, "חזור סייטר" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
    לאחר שכל ההכנות הנפשיות שלי מגיעות לסופם אני אוזר טיפה אומץ ומתחיל להתקדם בדרך.
    חמוף

7. מנהל ראשי
    "מה קורה פה?" אני שואל בתמימות.
    אני מוציא את הפוקדור מהכיס ושולח את פאנפי החוצה "פאנפי, תפזר את ההפגנה, השתמש בTAKLE."
    מייק:
    אתה שואל בתמימות "מה קורה פה?" ואחד האנשים אומר לך שהפידובים העקשנים האלה מנסים שוב פעם לפרוץ לעיר ולפגוע בתושביה.
    אתה מוציא את פאנפי מהפוכדור שלו שבכיסך ואומר לו שיפזר את ההפגנה וישתמש בהתקלה.
    פאנפי רץ לתוך הקרב ומתקיל מספר רב של פידובים בעוצמה ואתה שם לב שהפידובים נסוגים חזרה לדרך מספר 1.
    "תודה לך ילד!"| אומר לך האדם שהסביר לך מה הלך שם "אני רואה שאתה מאמן חדש אז דע זאת, לפוקימונים לא אכפת במי הם פוגעים, לכן תיזהר מאוד בדרך שלך, אין לדעת מה יתקוף אותך!" הוא אומר לך דברים אלה בצורה מלחיצה ביותר.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]
    "תודה רבה על האזהרה והעצה אדוני" אני אומר.
    לאחר כמה היסוסים אני חוזר ואומר "פאנפי, חזור אל הפוקדור, עשית עבודה מעולה"
    ולאחר-מכן אני ממשיך לצעוד לעבר המשך המסע.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי tzuf23 צפה בהודעה
    "או היטמוןטופ אני בדרך טוב ילא בוא נצא" אני אומר בזמן שאני רץ לכיוון דרך 1 בבטיחון מחולט שכל מה שיקרה אני אפתור בקלות
    ג'יק:
    אתה יוצא עם טיירוגואה מהמעבדה של פרופסור ג'וניפר ושניכם מתקדמים באופן בטוח לכיוון דרך מספר 1.
    בדרכיכם שלם אתה שומע שקולות הקרב שנשמעו כשהיית בדרך למעבדה התחזקו ואתה שם לב לקבוצה של אנשים והפוקימונים שלהם מנסים למנוע מלהקת גדולה של ציפורים (
    ) לפרוץ פנימה אבל הם במיעוט מספרי.
    מה תעשה?
    "אני מודה לך אדוני על דבריך המאוד נחמדים, אך אני מודע למצב ולסכנות. אני לא חושש." אומר ביהירות. "אני מודע היטב לפוקימון שלי ואני לא הולך לפגוע בו. אני הבטחתי להוריי כי אני אמצא דרך להגיע אל ליבם של הפוקימונים וזה בדיוק מה שאני עושה. תודה לך על הכל בכל מקרה. יום טוב."
    אני לא אתחצף אך אהיה ישיר. לאחר מכן אסתובב ואחזיר את פאוניארד לפוקדור שלו, לוחש לו עד כמה שאני גאה בו וכמה חזק הוא. לאחר מכן, אמשיך לעבר דרך מס' 1.
    כריס:
    אתה מודה לאיש על דבריו ואומר לו שאתה מודע למצב ולסכנות אך אינך חושש ואתה מודע היטב לפוקימון שלך ואתה לא הולך לפגוע בו כי הבטחת להוריים שלך שאתה תמצא דרך להגיע לליבם של פוקימונים וזה בדיוק מה שאתה עושה.
    אתה מסתובב ומחזיר את פאוניארד לפוכדור שלו ולוחש לו כמה אתה גאה בו ושניכם מתקדמים לכיוון דרך מספר 1.
    הדרך יחסית שקטה אך כל כמה זמן נשמע רשרוש מבין השיחים עד שלפתע שאתה קרוב לעיר אקומולה פוקימון קטן מזנק עלייך והוא דומה קצת לגור כלבים (
    ).
    הוא מתחיל להתקיל אותך בניסיון לגרום לך לסגת אחורה.
    מה תעשה?
    'להפחיד ההה...' אחשוב "אני יודע" אגיד מרוצה "תקשיבי תנסי להפוך לבלתי נראה את הרי רוח אז זה לא אמור להיות בעיה ואז תגיעי לאמצע המהומה ותבהילי את כולם!" אגיד "זה יהיה קורע!!" אתכל לצחקק
    אנדרו:
    אתה אומר למיסדריוויס להעלים את עצמה כמו שרוחות עושות ואז להגיע לאמצע המהומה ולהבהיל את כולם כי לדעתך זה יהיה מצחיק.
    מיסדריוויס מגיעה למרכז ההמולה ומשחררת צעקה מפחידה שגורמת לפידובים להתחיל לתקוף אותה מלחץ ואז היא משגרת גל פסיכו עוצמתי שהודף את כל הפידובים ומבריח אותם חזרה לדרך 1.
    "תודה לך ילד" אומר לך אחד האנשים שנלחמו בפידובים "אני רואה שאתה מאמן חדש אז אומר לך זאת" הוא מתחיל לדבר בצורה מלחיצה "העולם שבחוץ מסוכן מאוד, לפוקימונים לא אכפת במי הם פוגעים!" הוא אומר לך בצורה מפחידה ומלחיצה.
    מה תעשה?
    "קיוגינל..רסיסי קרח." אני אומר ועוצם עיניים בבושה מחוסר הניסיון שלי.
    תומאס:
    אתה אומר לקריוגינל להשתמש ברסיס קרח ואתה עוצם עיניים בבושה עקב חוסר הניסון שלך.
    קריוגינל מתחיל ליצור בפיו רסיס קרח גדול ומשגר אותו על הפידובים הנלחמים ופוגע בהם בעוצמה קשה וגורם לבריחתם.
    "תודה לך ילד" אומר לך אחד האנשים שנלחם "אתה מאמן חדש, רואים זאת לכן ארשה לי לומר לך זאת" הוא מתחיל לדבר בצורה מפחידה ומלחיצה "העולם שם זה עולם משוגע, לפוקימונים לא אכפת את מי הם תוקפים ופוצעים!" הוא משתתק.
    מה תעשה?
    "תודה על הטיפ" אני מודה לאיש ההוא שדיבר איתי.
    'וואו, זה היה אינטנסיבי, לא היה לי זמן אפילו לחשוב לשנייה על לתפוס אחד מהם..' אני חושב די מופתע לאחר כמה שניות ונשאר לעמוד במקום.
    אני מתאושש מזה לאחר כמה זמן, "כדאי שנמשיך, ובזהירות.." אני ממלמל לי, "חזור סייטר" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
    לאחר שכל ההכנות הנפשיות שלי מגיעות לסופם אני אוזר טיפה אומץ ומתחיל להתקדם בדרך.
    ג'ון:
    אתה מודה לאיש הנחמד על הטיפ שלו וחושב לעצמך שהקרב היה די אינטנסיבי ולא היה לך אפילו הזדמנות ללכוד אחד מהם!
    אתה מתאושש מזה לאחר זמן מה ומחליט שעלייך להתקדם בזהירות ואתה מחזיר את סייטר לתוך הפוכדור שלו.
    לאחר שאתה מסיים את כל הההכנות הנפשיות שלך אתה מקבל קצת אומץ ומתחיל להתקדם בדרך מספר 1.
    הדרך שקטה, שקטה מידי וכל כמה זמן נשמע רחש קטן בקרבת מקום.
    לאחר הליכה לא מעטה אתה ממתחיל לראות את העיר אקומולה מאחד השיחים מזנק פוקימון קטן בעל שיניים גדולות (
    ) ומתחיל להדוף אותך בעצבים אחורה!
    מה תעשה?
    "תודה רבה על האזהרה והעצה אדוני" אני אומר.
    לאחר כמה היסוסים אני חוזר ואומר "פאנפי, חזור אל הפוקדור, עשית עבודה מעולה"
    ולאחר-מכן אני ממשיך לצעוד לעבר המשך המסע.
    מייק:
    אתה מודה לאיש על האזהרה והעצה שנתן לך ולאחר כמה היסוסים אתה מחזיר את פאנפי לפוכדור שלו ואומר לו שהוא עשה עבודה מעולה.
    אתה מתחיל ללכת בדרך מספר 1 והשקט שם הוא שקט של לפני הסערה, כל כמה מטרים שאתה מתקדם נשמע רחש קרוב אלייך מבין השיחים ושאתה ממש קרוב לעיר אקומולה מזנקת עלייך פוקימון דמוי צבי קטנה (
    ) ודוחפת אותך בעוצמה אחורה כדי שלא תתקדם יותר!
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה מודה לאיש על דבריו ואומר לו שאתה מודע למצב ולסכנות אך אינך חושש ואתה מודע היטב לפוקימון שלך ואתה לא הולך לפגוע בו כי הבטחת להוריים שלך שאתה תמצא דרך להגיע לליבם של פוקימונים וזה בדיוק מה שאתה עושה.
    אתה מסתובב ומחזיר את פאוניארד לפוכדור שלו ולוחש לו כמה אתה גאה בו ושניכם מתקדמים לכיוון דרך מספר 1.
    הדרך יחסית שקטה אך כל כמה זמן נשמע רשרוש מבין השיחים עד שלפתע שאתה קרוב לעיר אקומולה פוקימון קטן מזנק עלייך והוא דומה קצת לגור כלבים ( ).
    הוא מתחיל להתקיל אותך בניסיון לגרום לך לסגת אחורה.
    מה תעשה?
    ציטוט:
    ״אנחנו לא דואגים כלל.״ אוציא את פאונירד ואצווה עליו להסתובב במהירות כשסכיניו מופנים לצדדים, בדיוק כמו שעשה עם בידאף!

10. משתמש מנוסה
    תומאס:
    אתה אומר לקריוגינל להשתמש ברסיס קרח ואתה עוצם עיניים בבושה עקב חוסר הניסון שלך.
    קריוגינל מתחיל ליצור בפיו רסיס קרח גדול ומשגר אותו על הפידובים הנלחמים ופוגע בהם בעוצמה קשה וגורם לבריחתם.
    "תודה לך ילד" אומר לך אחד האנשים שנלחם "אתה מאמן חדש, רואים זאת לכן ארשה לי לומר לך זאת" הוא מתחיל לדבר בצורה מפחידה ומלחיצה "העולם שם זה עולם משוגע, לפוקימונים לא אכפת את מי הם תוקפים ופוצעים!" הוא משתתק.
    מה תעשה?
    "אוקיי..." אני אומר לחוץ מעט וממשיך בדרכי.
    "קריוגינל...אתה חושב שיש עוד פוקימונים נחמדים כמוך שירצו להצטרף אלינו?" אני שואל את קריוניגל.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

11. משתמש מנוסה
    שם: צוף
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1431925]ג'יק:
    אתה יוצא עם טיירוגואה מהמעבדה של פרופסור ג'וניפר ושניכם מתקדמים באופן בטוח לכיוון דרך מספר 1.
    בדרכיכם שלם אתה שומע שקולות הקרב שנשמעו כשהיית בדרך למעבדה התחזקו ואתה שם לב לקבוצה של אנשים והפוקימונים שלהם מנסים למנוע מלהקת גדולה של ציפורים (
    מה תעשה?

אני ארוץ לכיוונם ואגיד טיירוגאה תקפוץ באוויר ותפגע בהם עם בעיטה נמוכה ואחרי זה תלך לצד השני תקפוץ באוויר ותתקוף אותם מאחור עם בעיטה נמוכה
    בבקשה תלחצו

12. מנהל ראשי
    מייק:
    אתה מודה לאיש על האזהרה והעצה שנתן לך ולאחר כמה היסוסים אתה מחזיר את פאנפי לפוכדור שלו ואומר לו שהוא עשה עבודה מעולה.
    אתה מתחיל ללכת בדרך מספר 1 והשקט שם הוא שקט של לפני הסערה, כל כמה מטרים שאתה מתקדם נשמע רחש קרוב אלייך מבין השיחים ושאתה ממש קרוב לעיר אקומולה מזנקת עלייך פוקימון דמוי צבי קטנה (
    ) ודוחפת אותך בעוצמה אחורה כדי שלא תתקדם יותר!
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

אני מתסכל על הפוקימון דמוי הצבי הקטן ואומר "מה אתה רוצה ממני?" מיד לאחר מכן אני שולף את הפוקדור מכניס "פאנפי אני בוחר בך!" במהרה אני חושב לתקוף ולהדוף חזרה את הפוקימון הקטן דמוי הצבי, אך לפני הכל אני מוציא את הפוקדע ושואל "איזה מתקפות פאנפי יודע?" כדי שאני אדע כיצד להתמודד כנגד הצבי הקטן אני אומר.

13. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ון:
    אתה מודה לאיש הנחמד על הטיפ שלו וחושב לעצמך שהקרב היה די אינטנסיבי ולא היה לך אפילו הזדמנות ללכוד אחד מהם!
    אתה מתאושש מזה לאחר זמן מה ומחליט שעלייך להתקדם בזהירות ואתה מחזיר את סייטר לתוך הפוכדור שלו.
    לאחר שאתה מסיים את כל הההכנות הנפשיות שלך אתה מקבל קצת אומץ ומתחיל להתקדם בדרך מספר 1.
    הדרך שקטה, שקטה מידי וכל כמה זמן נשמע רחש קטן בקרבת מקום.
    לאחר הליכה לא מעטה אתה ממתחיל לראות את העיר אקומולה מאחד השיחים מזנק פוקימון קטן בעל שיניים גדולות ( ) ומתחיל להדוף אותך בעצבים אחורה!
    מה תעשה?
    'הו שיט!' אני מתחיל לחשוב ומתגונן מפניו טיפה.
    אני מתחיל לרוץ לאחור במהירות סבירה ובאותו הזמן זורק את הפוקדור של סייטר ומוציא אותו החוצה.
    "סייטר, תשתמש באסטרטגיה מהקרב הקודם, תאגוף אותו עם מתקפה מהירה ותשתמש בגל ואקום" אני אומר לו קצת לחוץ.
    חמוף

14. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדרו:
    אתה אומר למיסדריוויס להעלים את עצמה כמו שרוחות עושות ואז להגיע לאמצע המהומה ולהבהיל את כולם כי לדעתך זה יהיה מצחיק.
    מיסדריוויס מגיעה למרכז ההמולה ומשחררת צעקה מפחידה שגורמת לפידובים להתחיל לתקוף אותה מלחץ ואז היא משגרת גל פסיכו עוצמתי שהודף את כל הפידובים ומבריח אותם חזרה לדרך 1.
    "תודה לך ילד" אומר לך אחד האנשים שנלחמו בפידובים "אני רואה שאתה מאמן חדש אז אומר לך זאת" הוא מתחיל לדבר בצורה מלחיצה "העולם שבחוץ מסוכן מאוד, לפוקימונים לא אכפת במי הם פוגעים!" הוא אומר לך בצורה מפחידה ומלחיצה.
    מה תעשה?
    " כן כן משתגיד" אומר ואזלזל בוא "בואי היינו פה" אומר לפוקימון שלי (הכינוי שלה הוא רוח טוב?)

כמו תמיד. עמיטריד.

15. משתמש מנוסה
    ״אנחנו לא דואגים כלל.״ אוציא את פאונירד ואצווה עליו להסתובב במהירות כשסכיניו מופנים לצדדים, בדיוק כמו שעשה עם בידאף!
    כריס:
    אתה אומר שאתה לא מודאג בכלל ומוציא את פאוניארד שלך ומבקש ממנו להשתמש במתקפה שהוא ישתמש כנגד הפידובים ממקודם.
    פאוניארד מתחיל להסתובב במהירות כאשר סכיניו מופנות לצדדים והוא שורט בעוצמה את הכלב הקטן.
    הכלב הקטן סובל ובמצווחה שלו מגיע פוקימון אחר שיתפוס את מקומו, הפוקימון ורוד יחסית גדול (
    )שמחליף את מקומו בקרב ומשתמש בסטירה כפולה על פאוניארד שלך!
    מה תעשה?
    "אוקיי..." אני אומר לחוץ מעט וממשיך בדרכי.
    "קריוגינל...אתה חושב שיש עוד פוקימונים נחמדים כמוך שירצו להצטרף אלינו?" אני שואל את קריוניגל.
    תומאס:
    אתה שואל את קיוגינל תוך כדי זה שאתה לחוץ אם לדעתו יש עוד פוקימונים נחמדים כמוהו שירצו להצטרף אליכם והוא מסמן לך לא עם ראשו.
    שניכם מתחילים להתקדם בדרך מספר 1 ולא נתקלים בשום דבר חיי אך כל הזמן שומעים רחישות מכל מיני מקומות בדרך עד שאתם מגיעים קרוב לעיר אקומולה ושם מזנק עליכם פידוב (
    ) קטן מהאלה שנלחמתם בהם קודם והוא מתחיל להתקיל בעוצמה את קיוגינל שלך.
    מה תעשה?
    [quote=tzuf23;1432005]
    ג'יק:
    מה תעשה?

אני ארוץ לכיוונם ואגיד טיירוגאה תקפוץ באוויר ותפגע בהם עם בעיטה נמוכה ואחרי זה תלך לצד השני תקפוץ באוויר ותתקוף אותם מאחור עם בעיטה נמוכה
    ג'יק:
    אתה רץ לכיוון האנשים הנלחמים ואומר לטיירוגואה לקוץ באוויר לפגוע בהם עם בעיטה נמוכה ואז ללכת לצד ותקוף אותם מאחור בבעיטה נמוכה.
    טיירוגואה לא מבין מה אתה רוצה ממנו בגלל שהוא לא יודע להשתמש בבעיטה נמוכה ולכן הוא קופץ באוויר ומשתמש בהתקלה ואז הולך מאחוריהם ומשתמש שוב בהתקלה ומבריח את הפידובים.
    "תודה לך ילד" אומר לך אחד מהאנשים שנלחמו בפידובים "אני רואה שאתה מאמן חדש אז אני אומר לך זאת" הוא מתחיל לדבר בקול מלחיץ "העולם בחוץ מסוכן מאוד עכשיו, לפוקימונים לא אכפת במי הם פוגעים!" הוא אומר לך בצורה מלחיצה ומפחידה.
    מה תעשה?
    אני מתסכל על הפוקימון דמוי הצבי הקטן ואומר "מה אתה רוצה ממני?" מיד לאחר מכן אני שולף את הפוקדור מכניס "פאנפי אני בוחר בך!" במהרה אני חושב לתקוף ולהדוף חזרה את הפוקימון הקטן דמוי הצבי, אך לפני הכל אני מוציא את הפוקדע ושואל "איזה מתקפות פאנפי יודע?" כדי שאני אדע כיצד להתמודד כנגד הצבי הקטן אני אומר.
    מייק:
    אתה מסתכל על פוקימון הצבי הקטן ושואל אתו מה הוא רוצה ממך וזו מחזירה לך בנהמה מלאת עצבים. אתה שולף את הפוכדור של פאנפי ומוציא אותו לקרב אתה מוציא את גם את הפוקידע כדי לקבל מידע על המתקפות של פאנפי.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "פאנפי יודע:רחרוח בלשי,התקלה,בועת מגן ונהמה" הקול משתתק. בנתיים הצבי הקטן משתמש בהתקלה על פאנפי שלך ופוגעת בו בעוצמה.
    מה תעשה?
    'הו שיט!' אני מתחיל לחשוב ומתגונן מפניו טיפה.
    אני מתחיל לרוץ לאחור במהירות סבירה ובאותו הזמן זורק את הפוקדור של סייטר ומוציא אותו החוצה.
    "סייטר, תשתמש באסטרטגיה מהקרב הקודם, תאגוף אותו עם מתקפה מהירה ותשתמש בגל ואקום" אני אומר לו קצת לחוץ.
    ג'ון:
    אתה מתחיל להתגונן מפני הפוקימון שמתקיף אותך ומתחיל לרוץ במהירות סבירה ובאותו הזמן זורק את הפוכדור של סייטר כדי שיעזור לך.
    אתה אומר לסייטר להשתמש באותה אסטרטגיה כמו עם הפידובים אז הוא משתמש במהירות במתקפה מהירה ובגל ואקום שמעיפים את הפוקימון באוויר בעוצמה.
    הפוקימון הקטן משחרר צווחה חזקה ולמקום מגיע פוקימון דמוי כלב בוגר (
    ) שנושך את סייטר שלך בעוצמה וגורם לו לסבל רב!
    מה תעשה?
    " כן כן משתגיד" אומר ואזלזל בוא "בואי היינו פה" אומר לפוקימון שלי (הכינוי שלה הוא רוח טוב?)
    אנדרו:
    סבבה
    -------
    אתה אומר לאדם מה שתגיד בצורה מזלזלת ואומר לרוח שלך שהייתם פה ושניכם מתקדמים בדרך.
    דרך 1 די ריקה אך כל הזמן נשמע רחש מהצדדים כאילו עוקבים אחריכם וכאשר אתה ורוח מגיעים קרוב לעיר אקומולה מזנק עליכם פוקימון עכבר קטן בצבע אפור (
    ) שלא נותן לכם להמשיך בדרכיכם.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •