אני אצעק לפאנפי "היזהר! תתחמק! קפוץ לעבר השמיים, מיד לאחר מכן השתמש בהתקלה בכל הכוח פאנפי!" אני אומר בהיסוסמייק:
אתה שולח את פאנפי לעבר סקראגי ואומר לו להשתמש בהתקלה עליו וזה מתקיל אותו בעוצמה והודף את סקראגי אחורה למקום בו הוא עמד בהתחלה.
אתה מוסיף לקודות שלך גם שישתמש בבועת מגן שמחזקת את רמת ההגנה של פאנפי וגם בנהמה שמחלישה את רמת העוצמה של סקראגי והופכת את כוחו הפיזי הרב לפחות אפקטיבי בקרב.
סקראגי רץ לעבר פאנפי ומשתמש בבעיטה תחתונה חזקה שגורמת לפאנפי המון נזק וסקראגי מתכונן להשתמש בה שוב.
מה תעשה?
"הו לא אתה לא!" אצרח בכל הכוח. "פאוניארד, נעץ את החרב שלך בקרקע ותסתובב על צירה ובעט את לאדינו ממך! לאחר מכן תקפוץ בכל הכוח באוויר ותנחת עם שריטה בכל הכוח, חסל אותו!"כריס:
אתה אומר לעצמך בשקט שאתה חייב לתפוס את הפוקימון הזה והיא לא הולכת לברוח לך ואז אתה אומר לה שהיא הראשונה והאחרונה שתסתור לפוקימון שלך ואתה אומר לפאוניארד להסתובב שסכיניו בצדדים ולשרוט את הפוקימונית הזו בכל הכוח שלו וזה מה שהוא עושה וגורם לה נזק רב מאוד שמפיל אותה על הרצפה אך היא משתמש בהתקלה ומעיפה את פאוניארד באוויר כמה מטרים.
אתה בודק בפוקידע כדי לגלות אם פאוניארד שלך למד עד עכשיו מתקפות חדשות, מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "פאוניארד למד במהלך הדרך פזילה" הקול משתתק.
אודינו קמה ומתחיל להשתמש בסטירה כפולה שוב פעם על פאוניארד שלך.
מה תעשה?
תומאס:
פתחת את עמוד 5 ואתה מקבל ביצה של פוקימון מסוג נורמאל ()
----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה פוקד על קיוגינל בעצבנות שישתמש שוב פעם ברסיס קרח וזה גם כן בעצבנות משתמש ברסיס קרח ומפיל את פידוב על הרצפה חסר כוחות.
פידוב צווח בקול לעזרה אך אף אחד לא מגיע כדי לעזור לו.
מה תעשה?
מייק:
אתה צועק לפאנפי להיזהר מהבעיטה התחתונה של סקראגי ושיקפוץ לשמיים בכדיי להתחמק ממנה לפני שהוא ייפגע ממנה ושיקפוץ לשמיים והשתמש בכל הכוח שלו במתקפת התקלה.
פאנפי מצליח לזנק במהירות ולהתחמק מהמתקפה של סקראגי ומתקיל אותו מהאוויר.
סקראגי יורד על ברכו כשהוא חסר כוחות לחלוטין אך נראה נחוש לא לתת לך לעבור.
מה תעשה?
כריס:
אתה צועק לאודינו שהיא לא תסתור שוב פעם לפאוניארד שלך ואתה מבקש מפאוניארד שינעץ את חרבו באדמה ויתחיל להסתובב על הצירה ויבעט שאודינו וכך הוא עושה וגורם לה נזק רב.
אתה מוסיף לפקודות שלך את הפקודה שפאוניארד יקפוץ באוויר וימחת עם שריטה בכל הכוח שלו ויחסל את אודינו.
פאוניארד הנחוש מזנק באוויר ושורט את אודינו בחוזקה וזו נופלת על הארץ חסרת כוחות לחלוטין.
מה תעשה?
ג'יק:
אתה אומר לטיירוגואה לתקוף את החתולה הגדולה עם התקלה ותעתוע כדי שהוא יוכל לברוח לצד שני ובנתיים אתה לומד אם הוא למד מתקפה חדשה אך הפוקידע משיב לך בשלילב ולכןאתה מבקש ממנו שיחזור על סדר פעולותיו והוא פוגע שוב פעמיים בחתולה.
החתולה מתעצבנץ אפילו יותר ושורטת בחוזקה אץ טיירוגואה שלך ומתכוננת למתקפת כפות זעם.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"פה נגמרו ימי הדרור שלך לאדינו!״ אקרא בכל הכח ואזרוק עליו פוקדור. ״ברוך הבא לצוות שלי.״כריס:
אתה צועק לאודינו שהיא לא תסתור שוב פעם לפאוניארד שלך ואתה מבקש מפאוניארד שינעץ את חרבו באדמה ויתחיל להסתובב על הצירה ויבעט שאודינו וכך הוא עושה וגורם לה נזק רב.
אתה מוסיף לפקודות שלך את הפקודה שפאוניארד יקפוץ באוויר וימחת עם שריטה בכל הכוח שלו ויחסל את אודינו.
פאוניארד הנחוש מזנק באוויר ושורט את אודינו בחוזקה וזו נופלת על הארץ חסרת כוחות לחלוטין.
מה תעשה?
"אל תדעגי רוח" אגיד תשתמשי בנהמה ובזמן שהיאמוחדת תעשי עוד גל פסיכו לפסיכית הזו!" אומר ואגחחאנדרו:
אתה מחפש את הצבי והעכבר שעזרת להם מקודם ומנסה לשרוק להם לעזרה אך הם אינם מגיעים ולכן אתה אומר לרוח להשתמש בגל פסיכו על הפוקימון שתוקפת אתכם.
רוח שלך משגרת גל פסיכו עוצמתי אך לא מספיק כדי לעצור את החתולה העצבנית שמשתמש במכה מוזרה שגורמת לרוח להיראות לעיני כל ואז גם בכפות זעם שלא אמורות לפגוע בה גרמו לנזק ואתה מבין שהחתולה השתמש בראיית הנסתן ורוח שלך חשופה מפני פגיעות פיזיות עכשיו.
מה תעשה?
כמו תמיד. עמיטריד.
"סייטר תשתמש בגל ואקום על האדמה כדי להעיף עליו חול ואז כשדעתו מוסחת תתרחק משם ותשתמש במיקוד אנרגיה, תחכה בסבלנות שהוא יעשה את הצעד הראשון ואז בשימוש במתקפה מהירה תעבור למצב בו אתה מאחורי הגב שלו ותתקוף אותו עם כמה שיותר גלי ואקום" אני אומר לו ומקווה שהאסטרטגיה תעבוד.
חמוף
אצעק לעבר סקראגי "אני אינני מעוניין בקרב, אך אם אתה לא מוותר, אני שם!"מייק:
אתה צועק לפאנפי להיזהר מהבעיטה התחתונה של סקראגי ושיקפוץ לשמיים בכדיי להתחמק ממנה לפני שהוא ייפגע ממנה ושיקפוץ לשמיים והשתמש בכל הכוח שלו במתקפת התקלה.
פאנפי מצליח לזנק במהירות ולהתחמק מהמתקפה של סקראגי ומתקיל אותו מהאוויר.
סקראגי יורד על ברכו כשהוא חסר כוחות לחלוטין אך נראה נחוש לא לתת לך לעבור.
מה תעשה?
אתן לפאנפי את ההוראה, "פנאפי, השתמש בכל הכוח עכשיו, השתמש בועת מגן ונהמה ומיד לאחר מכן, חזור אחורה, כך תנופה והשתמש בהתקלה! הפעם בכל הכוח" אני צועק.
תומאס:
אתה חושב שהפידוב פצוע ולכן אתה אומר לקיוגינל לסחוב אותו על ראשו ושניכם מחפשים מקום לטפל בו.
לאחר חיפוש של כמה דקות אתה מתייאש ויחד עם קריוגינל אתה מטפל בפידוב שמתעורר מבולבל ולא רגוע בגלל שאתה מטפל בו אך יש בו שינוי לעומת הקרב שהיה לך מולו והוא מגיש לך ביצה של פוקימון בצבע ורוד ומתעופף לדרכו.
מה תעשה?
ג'יק:
אתה אומר לטיירוגואה להשתמש בתעתוע כדי להתחמק ולקפוץ באוויר כדי להשתמש בהתקלה ואז בתעתוע שוב.
טיירוגואה משתמש בתעתוע אך לא מצליח לעצור את החתולה ששרטה אותו 5 פעמים בחוזקה והפילה אותו לאדמה.
טיירוגואה מזנק לאוויר לאחר שהוא קם ומתקיל בעוצמה את החתולה שנופלת לאדמה באפיסת כוחות אך עדיין מנסה למנוע ממך להתקדם למרות שאינה יכולה לזוז.
מה תעשה?
כריס:
אתה אומר לאודינו שנגמרו ימי הדרור שלה ואתה זורק פוכדור עליה ואומר "ברוכה הבאה לצוות שלי".
הפוכדור שואב את אודינו באור אדום פנימה ונופל על הקרקע בנדנודים.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
ספוילר
מה תעשה?
אנדרו:
אתה אומר לרוח לא לדאוג ומבקש ממנה להשתמש בנהמה שמחלישה את העוצמה של החתולה ואתה מוסיף ומבקש ממנה להשתמש בגל פסיכו על החתולה הפסיכית הזו ואתה מצחקק בזמן שרוח משגרת גל פסיכו חזק מאוד שפוגע בעוצמה בחתולה!
החתולה קמה ומשתמש בכפות זעם 5 פעמים וגורמת נזק רב לרוח שלך.
מה תעשה?
ג'ון:
אתה אומר לסייטר להשתמש בגל ואקום על האדמה כדי להעיף חול על עיניו של הכלב ולהסיח את דעתו ואז להתרחק ולהשתמש במיקוד אנרגייה ולהמתין עד שהכלב יעשה מהלך ואז שישתמש במתקפה מהירה כדי שיגיע אל מאחוריי גבו של הכלב וישתמש בגל ואקום עליו.
סייטר מעיף חול על הכלב בעזרת גל הואקום שלו ובורח הצידה כדי למקד את האנרגייה שלו.
סייטר ממתין עד שהכלב מתחיל לרוץ לכיוונו במטרה להתקיל אותו ומשתמש במתקפה מהירה כדי להגיע אל מאחוריי גבו ומשתמש בגל ואקום עוצמתי שמפיל את הכלב על האדמה חסר כוחות להמשיך.
אתה רואה שהגור הקטן שחסם את דרכיך מקודם צולע לעבר הכלב הבוגר שדמעות בעיניו.
מה תעשה?
מייק:
אתה צועק לעבר סקראגי שאניך מעוניים בקרב אך אם הוא לא מוותר אז גם אתה לא ואתה מורה לפאנפי להשתמש בכל הכוח שלו בבועת מגן שמחזקת את ההגנה שלו ובנהמה שמחלישה את רמת העוצמה של סקראגי ושיחזור אחורה כדי לקחת תנופה לקראת התקלה.
פאנפי לוקח תנופה ורץ בהתקלה חזקה שמעיפה את סקראגי באוויר.
סקראגי נוחת על הרצפה ומנסה לקום על ברכיו אך נופל מחוסר כוחות להמשיך לחסום אותך.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
'מה..?' אני מתחיל לחשוב מופתע.
"סייטר, חזור לפוקדור בינתיים" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור שינוח טיפה, עדיין מופתע לגמרי.
"הייתי בטוח שכל הפוקימונים האלה סתם רעים או משהו.." אני ממלמל לעצמי ומתחיל ללכת לכיוון הכלב.
אני מנצל את כל הכוח שנשאר לי (לאחר שכבר הספיקו להתנפל עלי) ומרים אותו מהאדמה, מחזיק אותו בשתי הידיים שלי.
"אל תדאג, אני אדאג שיטפלו בו" אני אומר בקושי לגור ההוא ואז מתחיל לרוץ בהמשך הדרך כשהכלב בידיים שלי, מקווה שיהי מרכז פוקימונים בהמשך.
חמוף
"מה עובר עליך?" עצעק על החתולה "את תמיד ככה סתם מעיפה סטירות לפוקימוני רוח?" אתצבן "רוח עופי גבוהה כדי שהיא לא תוכל לפגוע בך ואז תשתמשי בטינה ומיד אכר כך גל פסיכו שוב!"אנדרו:
אתה אומר לרוח לא לדאוג ומבקש ממנה להשתמש בנהמה שמחלישה את העוצמה של החתולה ואתה מוסיף ומבקש ממנה להשתמש בגל פסיכו על החתולה הפסיכית הזו ואתה מצחקק בזמן שרוח משגרת גל פסיכו חזק מאוד שפוגע בעוצמה בחתולה!
החתולה קמה ומשתמש בכפות זעם 5 פעמים וגורמת נזק רב לרוח שלך.
מה תעשה?
כמו תמיד. עמיטריד.
אצעק לעבר סקראגי, "אתה נראה לי פוקימון חזק מאוד!"מייק:
אתה צועק לעבר סקראגי שאניך מעוניים בקרב אך אם הוא לא מוותר אז גם אתה לא ואתה מורה לפאנפי להשתמש בכל הכוח שלו בבועת מגן שמחזקת את ההגנה שלו ובנהמה שמחלישה את רמת העוצמה של סקראגי ושיחזור אחורה כדי לקחת תנופה לקראת התקלה.
פאנפי לוקח תנופה ורץ בהתקלה חזקה שמעיפה את סקראגי באוויר.
סקראגי נוחת על הרצפה ומנסה לקום על ברכיו אך נופל מחוסר כוחות להמשיך לחסום אותך.
מה תעשה?
אגיד לפאנפי בצעקה "השתמש בהתקלה, פעם נוספת"
מיד לאחר מכן אני מכניס את היד אל הכיס וצועק "פוקדור צא!" אני זורק פוקדור לעבר סקראגי בתקווה לתפוס אותו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)