"סקראגי, השתמש בסופת חול על הפוקימון עם הראשון הכחול" אני צועק. "הצל את פנאנפי" אני קורא בזעקת יאוש.מייק:
אתה פאנפי וסקראגי נסוגים לאחור לתוך מרכז הפוקימונים שממנו בדיוק יצאתם ואתה רואה ששני הפוקימונים שחוסמים לכם את הדרך לא מתכוונים לזוז מתישהוא לכן אתה אומר לפאנפי וסקראגי שאין טעם שתישארו שם ותחכו שהם יתקיפו.
אתה יוצא עם שני הפוקימונים שלך מהדלת הראשית של מרכז הפוקימונים ואומר לפאנפי להשתמש בהתקלה לפוקימון הציפור ובזמן שפאנפי מתקיל את הציפור אתה מוציא את הפוקידע שלך וסורק מהר את סקראגי כדי לדעת אילו מתקפות הוא יודע. מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "סקראגי שלך יודע להשתמש ב-פזילה,בעיטה תחתונה ומתקפת חול" הקול משתתק ואתה אומר לסקראגי תוך כדי להשתמש בהתקלה אך מכיוון שהוא אינו יודע את ההתקפה הזו הוא משתמש בבעיטה תחתונה לתוך הראש של הפוקימון הכחול.
הציפור לא נשארת חייבת ומתחילה לנקר את פאנפי שלך והפוקימון הכחול המרחף משתמש במתקפת בועות על סקראגי שלך.
מה תעשה?
מיד לאחר מכן, "סקראגי השתמש בבעיטה תחתונה על על הפוקימון עם הראש הכחול!"
אני שואל את פאנפי "אתה בסדר?" פאנפי מהנהן בראשו עם חיוך קטן, ונעמד כאילו הוא מוכן שוב לקרב!" "הכל נראה בסדר עם פאנפי אני מניח", אני קורא לפאנפי בקול ואומר "פאנפי, השתמש בבועת מגן והנהמה, ומיד לאחר מכן התקלה בכל הכוח"