Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 100 מתוך 100
  1. מנהל ראשי
    מייק:
    אתה פאנפי וסקראגי נסוגים לאחור לתוך מרכז הפוקימונים שממנו בדיוק יצאתם ואתה רואה ששני הפוקימונים שחוסמים לכם את הדרך לא מתכוונים לזוז מתישהוא לכן אתה אומר לפאנפי וסקראגי שאין טעם שתישארו שם ותחכו שהם יתקיפו.
    אתה יוצא עם שני הפוקימונים שלך מהדלת הראשית של מרכז הפוקימונים ואומר לפאנפי להשתמש בהתקלה לפוקימון הציפור ובזמן שפאנפי מתקיל את הציפור אתה מוציא את הפוקידע שלך וסורק מהר את סקראגי כדי לדעת אילו מתקפות הוא יודע. מהפוקידע נשמע קול מתכתי האומר "סקראגי שלך יודע להשתמש ב-פזילה,בעיטה תחתונה ומתקפת חול" הקול משתתק ואתה אומר לסקראגי תוך כדי להשתמש בהתקלה אך מכיוון שהוא אינו יודע את ההתקפה הזו הוא משתמש בבעיטה תחתונה לתוך הראש של הפוקימון הכחול.
    הציפור לא נשארת חייבת ומתחילה לנקר את פאנפי שלך והפוקימון הכחול המרחף משתמש במתקפת בועות על סקראגי שלך.
    מה תעשה?
    "סקראגי, השתמש בסופת חול על הפוקימון עם הראשון הכחול" אני צועק. "הצל את פנאנפי" אני קורא בזעקת יאוש.
    מיד לאחר מכן, "סקראגי השתמש בבעיטה תחתונה על על הפוקימון עם הראש הכחול!"
    אני שואל את פאנפי "אתה בסדר?" פאנפי מהנהן בראשו עם חיוך קטן, ונעמד כאילו הוא מוכן שוב לקרב!" "הכל נראה בסדר עם פאנפי אני מניח", אני קורא לפאנפי בקול ואומר "פאנפי, השתמש בבועת מגן והנהמה, ומיד לאחר מכן התקלה בכל הכוח"

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדרו:
    עמית י'רשע ליפרד כבר הייתה חסרת הכרה
    ------------------------------------------------------------------
    אתה פוקד על רוח שלך לחסל את ליפרד חסרת ההכרה וזו משתמש בגל פסיכו שגורם לאובדן פוקימון נוסף בעולם ושניכם מתקדמים הלאה בעיר ההרוסה אקומולה עד שפוקימון (
    ) ניגש אליכם בהפתעה מאחד הביניים ההרוסים ואתה שם לב שהוא עצבני מאוד על מה שעשית לליפרד המסכנה והוא מתחיל לתקוף אתכם.
    מה תעשה?
    למה רשע? אני לא אוהב אותה... וגם למה שאני אבזבז את הפוקדור שלי על פוקימון חסר רחמים שתוקף אותי!
    -----

"אוקי ומה אתה אמור להיות" אשאל "טינה ואז גל פסיכו" אפקוד על רוח "אף אחד לא מתעשק איתי

כמו תמיד. עמיטריד.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    תומאס:
    אתה אומר לקריוגינל להתחיל ללכת משם בנימה עצובה ואתה משאיר את הצבי הקטנה מאחורה ושומע לאחר כמה זמן צרחות ובכי ואתה מבין שהצבי הקטנה כבר לא עוד.
    אתה מתקדם עם קריוגינל ומגיע לכניסה לעיר אקומולה ושם אתה נבלם על ידי חתולה גדולה (
    ) שמתחילה לשרוט אותך ואת קריוגינל שלך בעוצמה!
    מה תעשה?
    "היי לא יפה..." אני אומר בזעם.
    "כנס בחתולה קריונגינל רסיסי קרח" אני אומר עצבני.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

4. משתמש מנוסה
    שם: צוף
    [U][B]
    ג'יק:
    אתה ניגש לחתולה ומתחיל לטפל בה בכניסה של העיר אקומולה ואומר לה שלא היה לך כוונה לפגוע בה ורק רצית לעבור ותוך כדי אתה סורק אותה בפוקידע שלך.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "ליפרד,הפוקימון האכזר, ליפרד מופיע ונעלמת בצורה לא צפויה והרבה מאמנים נמשכים אליה בגלל הפרווה שלה" הקול משתתק.
    ליפרד מודה לך ונעלמת בצורה לא צפוייה ואתה נכנס לתוך העיר.
    העיר עצמה הרוסה ונראת כעיר רפאים ולאחר כמה זמן של הליכה שני פוקימונים מופיעים מולך וחוסמים לך את הדרך (
    , ) ומתקיפים אותך!
    לפניי שהם מגיעים אלייך ליפרד שטיפלת בה מקודם מופיעה בהפתעה וחוסמת אותם ואתה מבין שהיא באה להגן עלייך.
    מה תעשה?

[/FONT]

אגיד לטיירוגואה להשתמש בתעתוע ואז בהתקלה מהאוויר על העשב ושיגיד ללפירד שתעזור לו ואז אני סורק את טיירוגואה בפוקידע לבדוק עם הוא למד משהו חדש ואחרי זה אני אנסה לתפוס את ליפרד ואגיד לטיירוגואה להשתמש בתעתוע ואז להתקיף מהאוויר עם התקלה על האש
    בבקשה תלחצו

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ון:
    אתה לוחש לסייטר שאתם תיכנסו שנייה לתוך מרכז הפוקימונים ושלושתיכם ניגשים חזרה פנימה לותך המרכז.
    אתה מתחיל לחשוב איך אתה נפטר משני הפוקימונים שחוסמים לך את הדרך ומחפש פיתרון ואתה חושב לעצמיך שסייטר במצב טוב והוא יכול להלחם אך הגור שעדיין נח על הראש שלך כרגע לא מסוגל ולפתע אתה קופץ ואומר שיש לך רעיון ואתה פוקד על סייטר לנצל את ההרס שבאזור ושיתחיל למקד אנרגייה ויתחיל לעבור מבניין לבניין בעזרת מתקפה מהירה ושיתקוף תוך כדי בגלי ואקום כמה שהוא יכול את שני הפוקימונים.
    סייטר מהנהן ומתחיל למקד אנרגיה למשך כמה שניות עד שהוא נעלם במהירות אל עבר הבניין הבא ומתחיל לשלוח גלי ואקום בקצב מסחרר.
    הפוקימון בעל הטפרים והמבט המרושע נוחת מחוסר הכרה אך הנמלה שמוגנת בשיריון מתכת שורדת את ההתקפה של סייטר עם מעט נזק ומתחילה להתקרב אלייך ואל הגור שעלייך בתוך המרכז בעצבנות.
    מה תעשה?
    "סייטר!! תגיע לפה עם מתקפה מהירה ותשתשמש בגלי ואקום!!" אני צועק כדי שישמע אותי ומתחיל ליסוג לאחור.
    ברגע שסייטר מתחיל להלחם עם הפוקימון ההוא ומסיח את דעתו מאיתנו אני רץ החוצה אל הפוקימון המעולף ולוקח אותו חזרה למרכז.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    "סקראגי, השתמש בסופת חול על הפוקימון עם הראשון הכחול" אני צועק. "הצל את פנאנפי" אני קורא בזעקת יאוש.
    מיד לאחר מכן, "סקראגי השתמש בבעיטה תחתונה על על הפוקימון עם הראש הכחול!"
    אני שואל את פאנפי "אתה בסדר?" פאנפי מהנהן בראשו עם חיוך קטן, ונעמד כאילו הוא מוכן שוב לקרב!" "הכל נראה בסדר עם פאנפי אני מניח", אני קורא לפאנפי בקול ואומר "פאנפי, השתמש בבועת מגן והנהמה, ומיד לאחר מכן התקלה בכל הכוח"
    מייק:
    אתה אומר לסקראגי להשתמש במתקפת חול על הפוקימון הציפור ומבקש ממנו בייאוש שיציל את פאנפי וסקראגי משגר המון חול לעיניים של הציפור וגורם לה לפספס את פאנפי שמתגלגל הרחק ממנה.
    אתה מבקש מסקראגי שישתמש גם בבעיטה תחתונה על הפוקימון בעל הראש הכחול וסקראגי מזנק ונותן לו בעיטה שמעיפה אותו הרחק הרחק אל האופק.
    אתה שואל את פאנפי אם הוא בסדר וזה מהנהן לך ונעמד מוכן לקרב, אתה פוקד עליו להשתמש בבועת מגן ובנהמה ואז מיד בהתקלה שפוגעת בציפור וגורמת לה לעוף הרחק הרחק.
    מהכניסה לעיר נשמעות צעקות של פוקימונים עצבניים שמתקרבים אלייך במהירות.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Amitlv צפה בהודעה
    למה רשע? אני לא אוהב אותה... וגם למה שאני אבזבז את הפוקדור שלי על פוקימון חסר רחמים שתוקף אותי!
    -----

"אוקי ומה אתה אמור להיות" אשאל "טינה ואז גל פסיכו" אפקוד על רוח "אף אחד לא מתעשק איתי
    אנדרו:
    חחח, רשמתי שהיא איבדה את ההכרה, יכולת לעזוב אותה לנפשה ולהמשיך XD
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה שואל את הפוקימון מה הוא אמור להיות בדיוק ומרוח שלך אתה מבקש שתשתמש בטינה ואז בגל פסיכו ואומר שאף אחד לא מתעסק איתך.
    רוח משתמשת בטינה ובגל פסיכו חזקים שפוגעים בעוצמה בפוקימון המוזר אך הוא נשאר עומד ומשגר עליכם עלי טער רבים שפוגעים בך וברוח וגורמים לך להמון שריטות על הידיים.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "היי לא יפה..." אני אומר בזעם.
    "כנס בחתולה קריונגינל רסיסי קרח" אני אומר עצבני.
    תומאס:
    אתה אומר לחתולה בזעם שמה שהיא עשתה לא יפה ואז אתה פונה בעצבנות לקיוגינל ואומר לו להשתמש ברסיס קרח על החתולה הזו.
    קריוגינל משגר רסיס קרח אך החתולה נעלמת לפתע ונופיע מאחורי קריוגניל ושורטת אותו בעוצמה ואתה מבין שהיא ממש מהירה ובעלת יכולות אתלטיות טובות.
    החתולה מתחילה לשרוט אותך ואת קריוגינל שוב והפעם על ידייך מופיעות שריטות רבות.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי tzuf23 צפה בהודעה
    אגיד לטיירוגואה להשתמש בתעתוע ואז בהתקלה מהאוויר על העשב ושיגיד ללפירד שתעזור לו ואז אני סורק את טיירוגואה בפוקידע לבדוק עם הוא למד משהו חדש ואחרי זה אני אנסה לתפוס את ליפרד ואגיד לטיירוגואה להשתמש בתעתוע ואז להתקיף מהאוויר עם התקלה על האש
    ג'יק:
    אתה אומר לטיירוגואה להשתמש בתעתוע ואז בהתקלה מהאוויר על פוקימון קוף העשב ושיבקש מליפרד לעזור לו בזמן שאתה סורק אותו ומגלה שהוא למד שבירת לבנים.
    בנתיים טיירוגואה וליפרד נלחמים עם שני הקופים ומצליחים לגרום להם לסגת אחורה מעט אך הם לא נשארים חייבים ופוצעים את שני הפוקימונים שבצדך בעזרת להביור וכדורי זרע.
    אתה מנסה לתפוס את ליפרד אך היא מסרבת כרגע בגלל הקרב בו היא משתתפת.
    אתה וקד על טיירוגואה לחזור על מה שהוא עשה עם קוף העשב רק שהפעם יעשה זאת על קוף האש וכך הוא עושה והודף את שני הקפוים הצדה והם בורחים.
    אתה שואל בסוף את לירד האם היא מעוניינת להיות בצוות שלך והיא מהנהנת באישור ואתה לוכד אותה בתוך פוכדור.
    מה תעשה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי חמוף צפה בהודעה
    "סייטר!! תגיע לפה עם מתקפה מהירה ותשתשמש בגלי ואקום!!" אני צועק כדי שישמע אותי ומתחיל ליסוג לאחור.
    ברגע שסייטר מתחיל להלחם עם הפוקימון ההוא ומסיח את דעתו מאיתנו אני רץ החוצה אל הפוקימון המעולף ולוקח אותו חזרה למרכז.
    ג'ון:
    אתה צועק לסייטר שיחזור למרכז הפוקימונים בעזרת מתקפה מהירה ושישתמש בגלי ואקום.
    סייטר חוזר במהירות ומגן עלייך מפני חרק הפלדה הזה בעזרת גלי ואקום שהודפים אותו אחורה בזמן שאתה נסוג.
    אתה רץ מהר החוצה תוך כדי חיפוי של סייטר ולוקח איתך את הפוקימון המעולף חזרה לתוך המרכז.
    בנתיים סייטר מבריח את חרק הפלדה והפוקימון המעולף שהכנסת לתוך מרכז הוקימונים מתעורר מבולבל לגמרי ודי מפוחד בגלל שאתה עזרת לו ואתה מבין שהוא במעין שלב שממנו הוא יוכל לחזור להיות פוקימון רגיל מלפני המהפכה.
    מבחוץ נשמעים קולות שאגה רבים של פוקימונים רבים המתקרבים לאזור והם לא נשמעים מרוצים בכלל.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    מייק:
    אתה אומר לסקראגי להשתמש במתקפת חול על הפוקימון הציפור ומבקש ממנו בייאוש שיציל את פאנפי וסקראגי משגר המון חול לעיניים של הציפור וגורם לה לפספס את פאנפי שמתגלגל הרחק ממנה.
    אתה מבקש מסקראגי שישתמש גם בבעיטה תחתונה על הפוקימון בעל הראש הכחול וסקראגי מזנק ונותן לו בעיטה שמעיפה אותו הרחק הרחק אל האופק.
    אתה שואל את פאנפי אם הוא בסדר וזה מהנהן לך ונעמד מוכן לקרב, אתה פוקד עליו להשתמש בבועת מגן ובנהמה ואז מיד בהתקלה שפוגעת בציפור וגורמת לה לעוף הרחק הרחק.
    מהכניסה לעיר נשמעות צעקות של פוקימונים עצבניים שמתקרבים אלייך במהירות.
    מה תעשה?
    "פאנפי וסקראגי תהיו מוכנים, לא הולך להיות קל עכשיו" אני עומד ומחכה לפוקימונים המתקרבים, עומד בצפייה רבה.

8. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדרו:
    חחח, רשמתי שהיא איבדה את ההכרה, יכולת לעזוב אותה לנפשה ולהמשיך Xd
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה שואל את הפוקימון מה הוא אמור להיות בדיוק ומרוח שלך אתה מבקש שתשתמש בטינה ואז בגל פסיכו ואומר שאף אחד לא מתעסק איתך.
    רוח משתמשת בטינה ובגל פסיכו חזקים שפוגעים בעוצמה בפוקימון המוזר אך הוא נשאר עומד ומשגר עליכם עלי טער רבים שפוגעים בך וברוח וגורמים לך להמון שריטות על הידיים.
    מה תעשה?
    מה רוח הייתה אומרת אם הייתי נותן לתוקף שלה לחיות?
    ------------------

"פוקימון עשב הה...." אומר "אני אוהב פוקימוני עשב "רוח עופי גבוהה כדי שיהיה לך הרבה מקום להתחמק מהמתקפות ואז תשתמשי בעוד סיבוב של גל פסיכו וטינה

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מנוסה
    שם: צוף
    [COLOR=DarkOrchid]ג'יק:
    [COLOR=SlateGray]אתה אומר לטיירוגואה להשתמש בתעתוע ואז בהתקלה מהאוויר על פוקימון קוף העשב ושיבקש מליפרד לעזור לו בזמן שאתה סורק אותו ומגלה שהוא למד שבירת לבנים.
    בנתיים טיירוגואה וליפרד נלחמים עם שני הקופים ומצליחים לגרום להם לסגת אחורה מעט אך הם לא נשארים חייבים ופוצעים את שני הפוקימונים שבצדך בעזרת להביור וכדורי זרע.
    אתה מנסה לתפוס את ליפרד אך היא מסרבת כרגע בגלל הקרב בו היא משתתפת.
    אתה וקד על טיירוגואה לחזור על מה שהוא עשה עם קוף העשב רק שהפעם יעשה זאת על קוף האש וכך הוא עושה והודף את שני הקפוים הצדה והם בורחים.
    אתה שואל בסוף את לירד האם היא מעוניינת להיות בצוות שלך והיא מהנהנת באישור ואתה לוכד אותה בתוך פוכדור.
    מה תעשה?

אני אוציא את ליפרד וארוץ איתה ועם טיירוגואה להריסות מרכז הפוקימונים ואז אני מחפש תרופות ודברים כאלה ומתחיל לטפל בפצעים ולרפות את ליפרד ואת טיירוגואה
    בבקשה תלחצו

10. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=Green]
    תומאס:
    אתה אומר לחתולה בזעם שמה שהיא עשתה לא יפה ואז אתה פונה בעצבנות לקיוגינל ואומר לו להשתמש ברסיס קרח על החתולה הזו.
    קריוגינל משגר רסיס קרח אך החתולה נעלמת לפתע ונופיע מאחורי קריוגניל ושורטת אותו בעוצמה ואתה מבין שהיא ממש מהירה ובעלת יכולות אתלטיות טובות.
    החתולה מתחילה לשרוט אותך ואת קריוגינל שוב והפעם על ידייך מופיעות שריטות רבות.
    מה תעשה?
    "עכשיו קריוגינל אתה יותר חזק..." אני אומר ומנסה לגרום לו לנצח.
    "עכשיו קריוגינל תסתובב הכי מהר שאתה יכול ותשגר רסיסי קרח לכל בכיוונים.." אני צועק במטרה שיקשיב לי...
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •