פורסם במקור על ידי Saber כן הוא נחמד חח נמנממננמ.. אני מתחיל להרשם, אבל.. לאיזה עולם להירשם? כאילו, לאיפה אתה נרשמת?
IMA LADY
ג'וטו, אבל זה לא משנה אפשר לעבור חח
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי Charmander היי משה יאללה כולם להירשם לתחרות שירה, יהיה גדול! אווו לפחות מישהו פה נחמד
דור? :o היי משה ^^
טלי את גם משחקת בזה? ):
פורסם במקור על ידי Fearlessness דור? :o היי משה ^^ היי טלי > מישהו פה כן זוכר אותי?
פורסם במקור על ידי Saber ג'וטו, אבל זה לא משנה אפשר לעבור חח אה גמאני בג'וטו.. קוראים לי פקוקי שלח לי בקשה P:
תפסתי גריימר זוהר Wut
פורסם במקור על ידי sexy Boy היי טלי > מישהו פה כן זוכר אותי? D: מה נשמע? דור!! אתה לא עונה לי
פורסם במקור על ידי Saber תפסתי גריימר זוהר Wut חחחחחחחח אני עכשיו עובד S: אני שודד בנק עם חברים O:
פורסם במקור על ידי Fearlessness D: מה נשמע? דור!! אתה לא עונה לי מה? אני???
פורסם במקור על ידי Fearlessness D: מה נשמע? דור!! אתה לא עונה לי אקח את זה כתשובה חיובית הכל דבש איך אצלך? וואוו מה קרה לפורום
פורסם במקור על ידי SEXY BOY אקח את זה כתשובה חיובית הכל דבש איך אצלך? וואוו מה קרה לפורום באמת מה קרה?
פורסם במקור על ידי SEXY BOY אקח את זה כתשובה חיובית הכל דבש איך אצלך? וואוו מה קרה לפורום אצלי הכל בסדר :] כן דור, אתה! זאת אני, טלי
פורסם במקור על ידי Fearlessness אצלי הכל בסדר :] כן דור, אתה! זאת אני, טלי אה לא זיהיתי ): הכינוי הזה.. וואו שנים שלא דיברנו O:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום