פורסם במקור על ידי KookiPakuki אה לא זיהיתי ): הכינוי הזה.. וואו שנים שלא דיברנו O: שיניתי ממזמן ואתה לא התייחסת ^%$#*@&^%$#
פורסם במקור על ידי Fearlessness שיניתי ממזמן ואתה לא התייחסת ^%$#*@&^%$# מה עד שבכלל נכנסתי לפורום.. פתאום ראיתי איזה משתמש חדש עם כינוי ארוך ומוזר ): מה יכולתי לעשות )':
IMA LADY
פורסם במקור על ידי KookiPakuki מה עד שבכלל נכנסתי לפורום.. פתאום ראיתי איזה משתמש חדש עם כינוי ארוך ומוזר ): מה יכולתי לעשות )': פגעת בי...
פורסם במקור על ידי Fearlessness פגעת בי... לאאאאאאאאאאא ): סלחי לי ):
יא מגעיל
חמוף
פורסם במקור על ידי KookiPakuki לאאאאאאאאאאא ): סלחי לי ): הבטחת לי חתונה עם סנאים ורודים!!!!!!!!1
פורסם במקור על ידי Fearlessness הבטחת לי חתונה עם סנאים ורודים!!!!!!!!1 אני ניסיתי והבנתי שאני פייל בצייר !! )))))))))))))))))))))))))))))))))):
פורסם במקור על ידי KookiPakuki אני ניסיתי והבנתי שאני פייל בצייר !! )))))))))))))))))))))))))))))))))): אבל.... הבטחת!!
פורסם במקור על ידי KookiPakuki באמת מה קרה? אהמ.. לא יודע נעלמו מלא אנשים שהיו פה ונהיה יותר שקט בהרבה.. דור זה אתה?!
אני אעשה זאת -|:<
אז, רק חתונה!
פורסם במקור על ידי Fearlessness אז, רק חתונה! מה הרגע אמרתי שאני אעשה זאת.. אוקיי.. AS U WISH .. כן משה זה אני D: גמאיתך שנים לא דיברתי! ממצב?
פורסם במקור על ידי KookiPakuki מה הרגע אמרתי שאני אעשה זאת.. אוקיי.. AS U WISH .. כן משה זה אני D: גמאיתך שנים לא דיברתי! ממצב? כן כי לא נכנסתי כבר שנה בערך אני מעולה, מה איתך זנחת את ג'ואי?
נדב
יאעי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום