פורסם במקור על ידי ilan תודה עדיין מחכה לchampion spotlight של aatrox רק שהוא יצא אילן
פרישה
פורסם במקור על ידי draven רק שהוא יצא אילן הספוטלייגט' יוצא יום לפני שהוא יוצא והוא אמור לצאת ה*שבוע* אז אם הוא לא יוצא היום אז aatrox יצא חמישי או שישי
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו. anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
פורסם במקור על ידי חמוף אני שאלתי קודם תענה היום יום שלישי אז אתה גם תענה קודם חנוניהו החנון המרקד
שלום
וברכה
בוקר טוב!
NYO HO HO BITCH
אני פשוט שונא רופא שיניים!!!!1 ובמיוחד בצבא!!!
פורסם במקור על ידי saber איזה יום אתה בfsn אל תתחכם אותו יום, לא נגעתי בזה
חמוף
פורסם במקור על ידי Ilan הספוטלייגט' יוצא יום לפני שהוא יוצא והוא אמור לצאת ה*שבוע* אז אם הוא לא יוצא היום אז aatrox יצא חמישי או שישי >הספוטלייגט' i loled
פורסם במקור על ידי חמוף >הספוטלייגט' i loled שתוק
פורסם במקור על ידי חמוף אותו יום, לא נגעתי בזה אז תיגע בזה. ואני לא מדבר על הבולבול שלי.
ספוילר סיקורים: K-on!!|Steins;gate
פורסם במקור על ידי saber אז תיגע בזה. ואני לא מדבר על הבולבול שלי. אתה גם ככה לא יכול לדבר עליו , כי אין לך אחד כזה ~~
פורסם במקור על ידי draven אתה גם ככה לא יכול לדבר עליו , כי אין לך אחד כזה ~~ מצחיק רצח משהו לא אמיתי אין פשוט אין דברים כאלה מאיפה הבאת את התגובה השנונה הזאת יא מצחיקול קיצר שתוק
פורסם במקור על ידי draven אתה גם ככה לא יכול לדבר עליו , כי אין לך אחד כזה ~~ סמוך על סחבק. יש לו.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ? [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי flupy סמוך על סחבק. יש לו. פורסם במקור על ידי saber מצחיק רצח משהו לא אמיתי אין פשוט אין דברים כאלה מאיפה הבאת את התגובה השנונה הזאת יא מצחיקול קיצר שתוק בואו לא נלהיט את האווירה גם ככה יש פה משהו מסריח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום