Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 24 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 352
  1. the bitch is back
    ריאן~
    אתה מחזיר את פיצ'ו במהירות לפוקדור שלך ומעט נוזף בעצמך ששכחת שהוא עוד פצוע מהקרב הקודם שלך. אתה בוהה במאנקי המעולף מספר שניות ואז שולף פוקדור חדש מהתיק שלך, מכוון וזורק אותו.
    הפוקדור בעודו באוויר נפתח וקרן של אור יוצאת מתוכו ונשלחת לעברו של מאנקי הנשאב לתוך הקרן ומשם לפוקדור.
    הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל. אחרי כמה שניות נעצר. מאנקי נלכד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריאן~
    אתה מחזיר את פיצ'ו במהירות לפוקדור שלך ומעט נוזף בעצמך ששכחת שהוא עוד פצוע מהקרב הקודם שלך. אתה בוהה במאנקי המעולף מספר שניות ואז שולף פוקדור חדש מהתיק שלך, מכוון וזורק אותו.
    הפוקדור בעודו באוויר נפתח וקרן של אור יוצאת מתוכו ונשלחת לעברו של מאנקי הנשאב לתוך הקרן ומשם לפוקדור.
    הפוקדור נופל על האדמה ומתחיל להתגלגל. אחרי כמה שניות נעצר. מאנקי נלכד.
    ״נהדר״ אומר בחיוך רחב ואקח את הפוכדור של מאנקי ואשים אותו במקום בטוח אצלי, אחר כך אחזור לעיר ורידיאן ואלך למרכז הפוקימונים וארפא את שניהם, אחר כך אחזור לדרך העיר פיוטר אך הפעם אפנה במסלול היער העבות ולא לכיוון ההרים

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    פעם אחרת? חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן מתאפס במהירות וזוהר באור כתום וזוהר ואז רץ לאחד מהשיחים הגבוהים ומתחבא מפני נידורן, והמלכודת שלך פעולת. נידורן רצה בעקבות נידורן שלך לתוך השיחים ואחרי כמה דקות אתם שומעים מהומה רצינית ונידורן מועפת בעצמה מאחד מהעצים ומתרסקת על גזע עץ בצד השני של הקרחת יער.
    "אוי ואבוי נידורן!" קורא קורן ונראה מעט מהוסס "נידורן אתה יכולה להמשיך?" שואל אותה ונידורן מתאמצת לקום, אבל לבסוף נעמדת.
    "אוקי בואי תנסי עוקץ רעל!" הוא מורה לה ברצינות.
    חחחח מסתלבט אה?!?
    ------------
    'יש מעולה! הוא הצליח!' אחשוב לעצמי, ארגע ואחייך עכשיו כשאני בטוח יותר. "נידורן ניקור, צור מקור ארוך ועבה. הטה אותו מצד לצד בפרעות וכך העף את העוקצים הקרבים ובאים לצידך" אסביר בדקדקנות.
    לאחר מכן אנסה לגמור את הקרב בפקודה "אוקיי נידורן מיקוד אנרגיה, ושוב ניקור רוץ וחתוך אותה בלא רחם!"

.

4. the bitch is back
    ריאן~
    אתה מרים את הפוקדור של מאנקי ומתחיל ללכת בחזרה לעבר העיר. אחרי רבע שעה ארוכה אתה מבחין שוב באיזור ירוק ושלו ולפניך נפרשת שוב העיר ורודיאן עם כל תכולתה. בלי להתמהמה אתה הולך ישירות למרכז. בתוך המרכז אתה ניפגש עם אישה נמוכה בעלת מדי אחות ושיער ורוד המסוד בתסרוקת מעט מוזרה. אתה מזהה אותה כאחות ג'וי.
    "שלום" היא אומרת בחיוך ואתה מגיש לה במהירות את הפוקימונים שלך. "עוד משהו?" שואלת וכשאתה מסרב היא מודה לך ומאחלת בהצלחה.
    אחרי עוד עשר דקות הליכה אתה מגיעה לשביל קצר ושם אתה ניתקל בגרין העומד בכניסה ליער ובוחן אותה. לא נראה שהוא שם לב אליך.

ריצ'י~
    נידרן נוהם בקול ולפתע כיפת אור ירוקה ענקית נוצרת סביבו והודפת את העוקץ רעל של הנידורן של קורן.
    "וואו זאת הייתה מתקפת ההגנה!" קורא בהתלהבות קורן "אתה יודע שכל הפוקימונים שמוסגלים ללמוד מתקפות יכולים ללמוד את המתקפה הזאת?" שואל אותך "המתקפה הזאת מגינה על הפוקימון שלך מכל ההתקפות שלי! וואו אף פעם לא ראיתי את המתקפה הזאת בפועל! ידעת שלרוב הפוקימונים שלומדים אותה לבד הם פוקימונים שיש להם סוג של שריון?" ממשיך לדבר קורן בזמן ששני הפוקימונים שלכם ממשיכים להיאבק. בתוך כיפת ההגנה שלו נידורן מתחיל לזהור בכתום בהיר ואז כשהכיפה נעלמת הוא מסתער על נידורן ופוגע בה בחוזקה עם מתקפת הניקור שלו ומחסל אותה.
    "וואי זה היה קרב מרתק! כל הכבוד לך!" אומר קורן בחיוך ומתקרב אליך עם יד מושטת לשלום.
    גיל! 3>

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    נידרן נוהם בקול ולפתע כיפת אור ירוקה ענקית נוצרת סביבו והודפת את העוקץ רעל של הנידורן של קורן.
    "וואו זאת הייתה מתקפת ההגנה!" קורא בהתלהבות קורן "אתה יודע שכל הפוקימונים שמוסגלים ללמוד מתקפות יכולים ללמוד את המתקפה הזאת?" שואל אותך "המתקפה הזאת מגינה על הפוקימון שלך מכל ההתקפות שלי! וואו אף פעם לא ראיתי את המתקפה הזאת בפועל! ידעת שלרוב הפוקימונים שלומדים אותה לבד הם פוקימונים שיש להם סוג של שריון?" ממשיך לדבר קורן בזמן ששני הפוקימונים שלכם ממשיכים להיאבק. בתוך כיפת ההגנה שלו נידורן מתחיל לזהור בכתום בהיר ואז כשהכיפה נעלמת הוא מסתער על נידורן ופוגע בה בחוזקה עם מתקפת הניקור שלו ומחסל אותה.
    "וואי זה היה קרב מרתק! כל הכבוד לך!" אומר קורן בחיוך ומתקרב אליך עם יד מושטת לשלום.
    "יש ניצחנו!" אקרא בהתלהבות אל נידורן שלי כשאר אצפה בו מביס את נידורן לפי הפקודה שלי. "אלך אליו במהירות אתכופף ואלטף אותו כשאומר בחיוך "כל הכבוד, נתת קרב מצויין ולמדת מתקפה חדשה! אדיר נידורן!" לאחר מכן אפנה אל קורן, אלך אליו כשבראשי 'חופררררר...' אך אומר באדיבות "קרב מצויין, אתה מאמן מעולה ויודע רבות על עולם הפוקימונים, אתה תיהיה מאמן נהדר" ואלחץ את ידו.
    אסיים ב-"ואני בטוח (מקווה שלא) ניפגש בעתיד" ואלך לי לדרכי במהרה מנופף לו לשלום.

.

6. משתמש מנוסה
    ריאן~
    אתה מרים את הפוקדור של מאנקי ומתחיל ללכת בחזרה לעבר העיר. אחרי רבע שעה ארוכה אתה מבחין שוב באיזור ירוק ושלו ולפניך נפרשת שוב העיר ורודיאן עם כל תכולתה. בלי להתמהמה אתה הולך ישירות למרכז. בתוך המרכז אתה ניפגש עם אישה נמוכה בעלת מדי אחות ושיער ורוד המסוד בתסרוקת מעט מוזרה. אתה מזהה אותה כאחות ג'וי.
    "שלום" היא אומרת בחיוך ואתה מגיש לה במהירות את הפוקימונים שלך. "עוד משהו?" שואלת וכשאתה מסרב היא מודה לך ומאחלת בהצלחה.
    אחרי עוד עשר דקות הליכה אתה מגיעה לשביל קצר ושם אתה ניתקל בגרין העומד בכניסה ליער ובוחן אותה. לא נראה שהוא שם לב אליך.

[/color][/size]
    ״גרין?״ אומר ואתקדם אליו, ״מה אתה עושה כאן? אתה לא אמור לחפש את רד?״ אשאל בסקרנות

7. the bitch is back
    ריצ'י~
    "כן תודה! גם אני בטוח שאתה תצליח!" הוא אומר בהתלהבות ומחזיר את נידורן שלו לפוקדור. אתה מנופף לו לשלום והוא במקום רץ אחריך "אז אתה הולך לורידיאן נכון? וואי איזו שאלה טיפשית ברור שאתה הולך לשם. אי אפשר להגיע למקום אחר בשביל הזה! בוא נלך ביחד" הוא אומר לך בחיוך ומתחיל ללכת לידך, למרות החוסר נוחות שלך אתה לא מוצא מה לומר לו וככה שניכם הולכים ואתה מנסה להתעלם מדיבורי הסרק שלו על כל דבר שאתם רואים בדרך. לפתע, אתה שומע זימזום חזק באזור. אתע עומד מוכן ומחפש בעקבות הקול. אתה סורק את המקום עד שלפתע אתה מבחין בפוקימון אדום גדול הנראה כמו שפרירית עף לו בקרבת מקום ורעש הכנפיים שלו יוצר את הזימזום.

ריאן~
    גרין מבלי להשיט את פרצופו פוזל לעברך ועם אצבעו הוא מרים אותו כנגד פיו בסימן של שקט והוא חוזר להתבונן ביער בריכוז. אתה מסתכל לאיפה שהוא מסתכל ורואה תנועה מהירה בין השיחים הגבוהים. לרגע אתה מבחין בצללית גדולה המתקרבת אליכם במהירות ולפתע אתה נופל על האדמה הופוקימון ענקי גוחן מעליך ונוהם בקול נוראי וגובה. "אל תזוז" מורה לך גרין ושולף פוקימון גדול ואדום אותו אתה מזהה מידית כסיזור. הפוקימון הנחשי השחור שגוחן מעליך נושף ופותח את פיו מול פרצופך ולפתע נעלם והוא והפוקימון של גרין נאבקים בצד.
    "אתה בסדר?" הוא שואל בקול רציני ועוזר לך לקום "משהו מפריע לפוקימונים. מגיעים לפה פוקימונים חזקים יותר, פראיים יותר וכאלה שאפילו לא מהאיזור שלנו" הוא אומר ברצינות "אני בטוח שזה קשור גם לההיעלמות של רד. בגלל זה אני פה. מחפש הקשר בין ההיתפרעות של הפוקימונים הפראיים באיזור. איך הולך אצלך? כבר מצאת רמזים כלשהם? אותות לגברי רד?" שואל אותך גרין.
    גיל! 3>

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    "כן תודה! גם אני בטוח שאתה תצליח!" הוא אומר בהתלהבות ומחזיר את נידורן שלו לפוקדור. אתה מנופף לו לשלום והוא במקום רץ אחריך "אז אתה הולך לורידיאן נכון? וואי איזו שאלה טיפשית ברור שאתה הולך לשם. אי אפשר להגיע למקום אחר בשביל הזה! בוא נלך ביחד" הוא אומר לך בחיוך ומתחיל ללכת לידך, למרות החוסר נוחות שלך אתה לא מוצא מה לומר לו וככה שניכם הולכים ואתה מנסה להתעלם מדיבורי הסרק שלו על כל דבר שאתם רואים בדרך. לפתע, אתה שומע זימזום חזק באזור. אתע עומד מוכן ומחפש בעקבות הקול. אתה סורק את המקום עד שלפתע אתה מבחין בפוקימון אדום גדול הנראה כמו שפרירית עף לו בקרבת מקום ורעש הכנפיים שלו יוצר את הזימזום.
    "היי מה זה?" אומר מופתע לגביי הפוקימון החדש לי, אבוא להוציא תפוקדע אך אנצור את הפעולה באמצע כשכבר אניח מראש שקורן יתחיל שוב לדבר...
    'פוקדע מהלך...' אחשוב לעצמי, קצת מיואש ממנו אך אסתיר זאת. "אתה מעוניין בפוקימון הזה? אשאל באדיבות ליפני כשאאחוז בפוקדור של נידורן בידי.

.

9. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="green"]
    ריאן~
    גרין מבלי להשיט את פרצופו פוזל לעברך ועם אצבעו הוא מרים אותו כנגד פיו בסימן של שקט והוא חוזר להתבונן ביער בריכוז. אתה מסתכל לאיפה שהוא מסתכל ורואה תנועה מהירה בין השיחים הגבוהים. לרגע אתה מבחין בצללית גדולה המתקרבת אליכם במהירות ולפתע אתה נופל על האדמה הופוקימון ענקי גוחן מעליך ונוהם בקול נוראי וגובה. "אל תזוז" מורה לך גרין ושולף פוקימון גדול ואדום אותו אתה מזהה מידית כסיזור. הפוקימון הנחשי השחור שגוחן מעליך נושף ופותח את פיו מול פרצופך ולפתע נעלם והוא והפוקימון של גרין נאבקים בצד.
    "אתה בסדר?" הוא שואל בקול רציני ועוזר לך לקום "משהו מפריע לפוקימונים. מגיעים לפה פוקימונים חזקים יותר, פראיים יותר וכאלה שאפילו לא מהאיזור שלנו" הוא אומר ברצינות "אני בטוח שזה קשור גם לההיעלמות של רד. בגלל זה אני פה. מחפש הקשר בין ההיתפרעות של הפוקימונים הפראיים באיזור. איך הולך אצלך? כבר מצאת רמזים כלשהם? אותות לגברי רד?" שואל אותך גרין.

״עוד לא..״ אשיב לרד, ״אבל אם זה יעזור לך,לפני שהגעתי לפיוטר ראיתי טיילו,שהוא גם שייך למחוז הואן״ אומר לרד במקרה והמידע הוא שימושי.
    ״שמעת על אחותי? הכל בסדר איתה?״ אשאל את גרין בעניין

10. the bitch is back
    ריצ'י~
    "האממ יאנמה. זה פוקימון מסוג חרק" מתחיל לומר לעצמו קורן בסקרנות ובוחן את הפוקימון. "לפי הגודל שלו ורעש הזמזום שלו הוא כבר פוקימון בוגר והוא מאוד יהיה שימושי בקרבות ארוכים. לפי מה שנראה לי היכולת שלו היא נקודות מהירות ככה הוא יהיה אחד מהפוקימונים המהירים ביותר שיש." מתחיל להסביר לך ואתה רק חורק את שיניך בכעס.
    "לא נראה לי שאני ארצה אותו כ"כ. המראה שלו מפריע לי" מבטל קורן את דבריך ומושך בכתפיו.

ריאן~
    בעוד סיזור של גרין משסף ללא הרף את הפוקימון הנחשי, אתה מתעלם לגמרי מהמצב "לא ראיתי אותה. פעם אחרונה ששמעתי עליה משהו היא הייתה בעיר ורמיליון. רצה שומעה שם שיש 4 אבני פיתוח נדירות במעמקי הנמל שם אשר לא נגמרות מעולם. כמה אנשים טענו שראו שם את רד. אז הבנתי שהיא שם עם כמה שותפים שלה." אומר גרין. לפתע מהיער יוצא פוקימון זהה אשר זוחל במהירות כמו שוט לעברו של גרין וכורך את גופו השחור סביב ידיו והוא בעזרט מבט משתק, מצליח לשתק לגמרי את גרין העומד קפוא תחת ההתקפה של הפוקימון הפרוע.
    גיל! 3>

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    "האממ יאנמה. זה פוקימון מסוג חרק" מתחיל לומר לעצמו קורן בסקרנות ובוחן את הפוקימון. "לפי הגודל שלו ורעש הזמזום שלו הוא כבר פוקימון בוגר והוא מאוד יהיה שימושי בקרבות ארוכים. לפי מה שנראה לי היכולת שלו היא נקודות מהירות ככה הוא יהיה אחד מהפוקימונים המהירים ביותר שיש." מתחיל להסביר לך ואתה רק חורק את שיניך בכעס.
    "לא נראה לי שאני ארצה אותו כ"כ. המראה שלו מפריע לי" מבטל קורן את דבריך ומושך בכתפיו.
    "אוקיי, זכותך ותודה. צא נידורן!" אומר לקורן בקריצה ואוציא את נידורן החוצה. אדאג שנידורן ואני נמשוך את צומת ליבו של יאנמה כדי להתחיל איתו קרב שקול.
    לאחר מכן הורה לנידורן "אוקיי תשתמש במיקוד אנרגיה ואז רוץ אל מאחורי יאנמה לעבר עץ חזק ועבה, נטר ממנו ותקוף באגרוף יניקה!"

.

12. משתמש מנוסה
    שם בפורום: Sheldoon Cooper
    שם במשחק: תומאס בלאק
    רקע:
    תומאס נולד לפני כ13 שנה בעיר פאלט שבמחוז קאנטו המפורסם. אימו היתה מגדלת פוקימונים ואביו מאמן מצליח שטייל במחוז. הוריו נפגשו על הספינה ששטה לאי סיניבר כאשר אביו היה בדרכו לאתגר את מנהיג מכון האש באי עם הבלסטויז שלו בעוד אימו חיפשה פוקימון אש לצוות שלה. הם התחברו והמשיכו לטייל ביחד במחוז, ואימו עודדה את אביו בליגת הפוקימונים שם הודח ברבע הגמר. לאחר הליגה טיילו השניים יחדיו במחוז ובסוף הפכו לזוג ואחרי כמה שנים התחתנו והשתקעו בעיר פאלט.
    הוריו החליטו לפתוח בית גידול לפוקימונים שישמש גם כזירת קרב. הזירה יכולה לשמש את המאמנים שמגיעים לעיר וגם את הפוקימונים החדשים שנולדו באזור ולעזור להם להתחזק לפני שהם יוכלו לדאוג לעצמם. לאחר שתומאס נולד הוא נדבק גם כן בחיידק הפוקימונים מאימו ואביו. הוא היה רץ בין הטיפולים של אימו בפוקימונים השונים, היה עומד ליד אביו במהלך האימונים שלו ואף ניסה להילחם בקטרפי פראי כשהיה בן 4, ניסיון לא טוב שגרם לו לבסוף להיות תקוע וקשור בחוטים במשך שעתיים עד שהוריו קלטו בדיוק מה קרה (XD)
    הוריו פגשו במהלך הליגה את רד שהגיע לשם במטרה לצפות במאמנים החדשים שינסו לאתגר אותו לאחר הליגה. אביו התרשם מאוד ממגוון הפוקימונים השונים שהיו לו, ובמיוחד מהפיקאצ'ו שלו. הוא נהג לספר לתומאס על הפיקאצ'ו והחוזק שלו, ותומאס הקשיב לסיפורים וחש חיבה לסוג החשמל.
    יום אחד אביו נסע לטייל במחוז ג'וטו למשך שלושה חודשים בחיפוש אחר פוקימונים חדשים ושיטות אימון חדשות שיוכלו לעזור לו בקרבות זירת הקרב שלו ופגש שם שוב את רד. והם ערכו קרב ביניהם, בו השתמש אביו בהאונדום שלו (אותו תפס באי סיניבר) כנגד הוינאזור של רד, אבל הוינאזור הצליח לבסוף לנצח לאחר קרב צמוד מאוד. רד שיבח את אביו על הקרב והחליט להעניק לו מתנה - הוא לימד את הבלסטויז של אביו מתקפה מאוד יחודית - פיצוץ גיג'ה (Giga Impect). לאחר מכן אביו הצטרף לכמה ימים עם רד ונוצר ביניהם קשר חברי מאוד. לפני שנפרדו הפתיע רד את אביו והביא לו במתנה ביצת פוקימונים צהובה עם פסים שחורים. כאשר חזר אביו לעיר פאלט הוא הציג את הפוקימון שבקע ממנה - אלקיד! האלקיד הספיק להתפתח עד אז לאלקטרובאז וכאשר תומאס ראה אותו הוא הרגיש משיכה מסויימת, וידע כשיגדל, הוא יחל את המסע עם אלקיד.
    לפני כחודש בזמן שעזר לאימו לטפל בפידג'י פצוע, חזר אביו מטיול בעיר סוער. התברר להם שרד נעלם ושהפיקאצ'ו שלו הגיע אל מעבדתו של הפרופסור. אביו הסביר להם שמקימים משלחת חיפוש לחפש אותו והם בוחרים נערים שיוכלו לעשות זאת תוך כדי מסע הפוקימונים שלהם. תומאס הבין שזו ההזדמנות שלו לצאת למסע ומיד הודיע לאביו שהוא רוצה לצאת. תומאס כיבד את רד וידע כמה חשובה החברות בין אביו לרד. אביו ואימו ישר הסכימו לו לצאת למסע. תומאס ידע מיד באיזה פוקימון יבחר להתחיל את מסעו - אותו פוקימון שאביו קיבל כמתנה מרד - אלקיד. כעת הוא יוצא את המסע ובזמן שיחפש את רד, הוא מתכוון גם לזכות בליגה ולהקדיש את הניצחון לאביו ולרד.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי: אלקיד
    תגים:
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים (),פוקדע( )אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים( ),פנס( ),שעון ( )
    הערות/הארות: איווי, טורטוויג, קרבות מעניינים :} ושתדגיש לי את ההמשכים ותגדיל קצת את הכתב (בכל זאת, חצי עיוור)

13. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="green"]ריצ'י~
    "האממ יאנמה. זה פוקימון מסוג חרק" מתחיל לומר לעצמו קורן בסקרנות ובוחן את הפוקימון. "לפי הגודל שלו ורעש
    ריאן~
    בעוד סיזור של גרין משסף ללא הרף את הפוקימון הנחשי, אתה מתעלם לגמרי מהמצב "לא ראיתי אותה. פעם אחרונה ששמעתי עליה משהו היא הייתה בעיר ורמיליון. רצה שומעה שם שיש 4 אבני פיתוח נדירות במעמקי הנמל שם אשר לא נגמרות מעולם. כמה אנשים טענו שראו שם את רד. אז הבנתי שהיא שם עם כמה שותפים שלה." אומר גרין. לפתע מהיער יוצא פוקימון זהה אשר זוחל במהירות כמו שוט לעברו של גרין וכורך את גופו השחור סביב ידיו והוא בעזרט מבט משתק, מצליח לשתק לגמרי את גרין העומד קפוא תחת ההתקפה של הפוקימון הפרוע.
    ״גרין!״ אקרא בבהלה ואשחרר מיד את פיצ׳ו מהפוכדור שלו, ״פיצ׳ו תשתמש מיד בסטירה כפולה בשביל לנתק את הקשר בין סויםר לגרין! אחר כך מיד תשתמש במכת ברק!״ אקרא במהירות בכדי שיפעל מהר

14. מנהל ראשי
    שם בפורום: itayQT
    שם במשחק: מייק
    רקע:"ואו זה הוא" אני צועק כשראיתי את רד לראשונה ממש שעות ספורות לפני שנעלמו עקבותיו. אני אומר לעבר רד "רד, רד, חכה! אני רוצה לספר לך משהו!" הוא עונה לי בזריזות, "כן ילד?", והיה נראה כי רד מעט חושש וטיפה לחוץ. עניתי לרד, "אני מעריץ שלך!" והוא עונה לי בהיסוס ובזריזות "כבוד הוא לי" ורד ממשיך בדרכו ונעלם יחד עם האפלה. לא ייחסתי לכך חשיבות באותו הרגע, אמרתי לעצמי מן הסתם הוא בן-אדם עסוק. אך כעבור זמן מה נודע לי כי רד לא נמצא זמן מה, והתחלתי לקשר הכל. אולי זה בגללי? אולי הייתי יכול לעצור את זה? אולי כל זה קרה בגלל שעיכבתי אותו? הכל היה יכול לקרות ולא ידעתי מדוע. החלטתי שמאותו הרגע - אני שם לעצמי מטרה! לדעת מה קרה! לפתור את הבעיה ולהחזיר אותו הביתה!
    שמי מייק, ואני גר בעיר פיוטר שליד יער ורידיאן. נולדתי למשפחה ממוצעת, אמא שעוסקת בגידול פוקימונים, ואבא שהוא שוטר שעוזר לתפוס פושעים. החלום שלי היה להמשיך את ששושלת אבי ולהיות שוטר כמוהו, ממש "להציל את האומה", אבל מאותו הרגע, מהסיפור שקרה עם רד הצבתי לעצמי מטרה ואמרתי לעצמי. מוותר ועוזב הכל עד שרד לא חוזר - אני לא חושב ולא עושה כל דבר אחר. כמובן שהורי לא היו מודעים למטרתי, כל-כך רציתי לספר להם אבל הייתי בטוח שיצחקו עלי שישמעו ויגידו זה לא עניינך. עזרתי אומץ, לקחתי את אבי לשיחה, סיפרתי לו את מטרתי ומה אני הולך לעשות! אבי היה נרגש מאוד לשמוע שזוהי מטרתי. אבי אמר לי בכל זועם! "לך תעשה את זה! זהו היעוד שלך! להחזיר ולהשיב הביתה את רד!" הייתי כל-כך נרגש! ומיד יצאתי למסע! וצעקתי בקול "אבא, תודה! אעשה הכל ואשיב אותו חזרה!"

תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי: Chimchar - צי'מצ'אר -
    תגים:
    כסף:1000$
    ציוד: 5 פוקדורים (),פוקדע( )אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים( ),פנס( ),שעון ( )
    הערות/הארות: אין

15. the bitch is back
    ריצ'י~
    קורן מושך בכתפו "נראה לי אני אתקדם. מי יודע אולי ניפגש שוב" הוא אומר בחיוך ומנופף לך לשלום. אתה בינתיים מוציא את נידורן, שעדיין מעט תשוש מהקרב נגד קורן, אבל הוא יוצא זקוף ובטוח בעצמו ומתחיל לזהור באור כתום בהיר ואז עיניו זוהרות באור אדום בוהק ואז רץ לגזע עץ מאחורי יאנמה, המעט מופתע לראות אתכם והוא נפגע חזק מאגרוף היניקה השחור של נידורן ונופל על האדמה. יאנמה מנער את ראשו ועף באוויר וגופו זוהר באור ירוק ובמהירות אדירה תוקף את נידורן בדחיפה ומעיף אותו לאחור.
    לפתע שני הפוקימונים זוהרים בסגול בהיר. יאנמה מורעל בעזרת היכולת של נידורן.

ריאן~
    פיצ'ו יוצא רענן מהפוקדור שלו והוא קופץ לעברו של הסוויפר השני החונק את גרין והוא מתחיל לחבוט פעמיים בראשו של סוויפר אשר פותח את פיו ולשונו יוצאת החוצה במהירות והוא מלחשש לעברכם בזעם והוא מניח לגרין אבל בהצלפת זנב קופץ על פיצ'ו ומתחיל לחנוק אותו במקום. פיצ'ו נלחץ מעט ומשחרר מכת חשמל רצינית על סוויפר והוא משחרר את האחיזה בפיצ'ו.
    בינתיים סיזור ממשיך להיאבק בסוויפר הראשון ולא נראה שהקרב ביניהם יסתיים בקרוב. סוויפר מרים את ראשו ונוהם בקול גבוה ואז הוא זוחל במהירות לעברו של פיצ'ו כשלשונו בחוץ והוא מלקק את פיצ'ו בפניו. פי'צו רועד מהמתקפה אבל לא נראה שהשפיעה עליו יותר מידי.

מייק~ תתחיל
    תומאס~ סורי >>
    גיל! 3>

עמוד 10 מתוך 24 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •