Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 352
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    קורן מושך בכתפו "נראה לי מורעל בעזרת היכולת של נידורן.

ריאן~
    פיצ'ו יוצא רענן מהפוקדור שלו והוא קופץ לעברו של הסוויפר השני החונק את גרין והוא מתחיל לחבוט פעמיים בראשו של סוויפר אשר פותח את פיו ולשונו יוצאת החוצה במהירות והוא מלחשש לעברכם בזעם והוא מניח לגרין אבל בהצלפת זנב קופץ על פיצ'ו ומתחיל לחנוק אותו במקום. פיצ'ו נלחץ מעט ומשחרר מכת חשמל רצינית על סוויפר והוא משחרר את האחיזה בפיצ'ו.
    בינתיים סיזור ממשיך להיאבק בסוויפר הראשון ולא נראה שהקרב ביניהם יסתיים בקרוב. סוויפר מרים את ראשו ונוהם בקול גבוה ואז הוא זוחל במהירות לעברו של פיצ'ו כשלשונו בחוץ והוא מלקק את פיצ'ו בפניו. פי'צו רועד מהמתקפה אבל לא נראה שהשפיעה עליו יותר מידי.
    מה עושה הקסמה?

״פיצ׳ו קדימה!״ אקרא ואחייך כשרעיון יעלה בראשי, ״פיצ׳ו תתקיף את סויפר במכת ברק! כשהוא יתחמק ויתקרב אליך בשביל לתקוף אותך לתטעין גל הלם אבל אל תשגר אותו על סויפר! חכה שהוא יגע בך בשביל שההשפעה תעבור אליו! אחר כל תשתמש בתוכנית מרושעת ומכת ברק נוספת!״ אדריך את פיצ׳ו בנחישות ואביט בגרין לראות אם הוא בסדר

2. מנהל ראשי
    התחלה:
    "שלום לכולם ותודה שהגעתם" אומרת נערה מבוגרת מכם רק בקצת. הבחורה היפה הזאת הלכה שידיה משולבות לאחור ושיערה החום גולש עד מעל לישבנה. הנערה הציגה עצמה מקודם כבלו. מאמנת מנוסה במקום השלישי בגמר הליגה של רמת אינדיגו וכמו כן מפקדת המבצע. "אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם שלמרות המצב הקשה הסכמתם להתגייס בבעיה החמורה בה אנחנו נתקלנו" אומרת ברצינות ומסתכלת עליך ישירות. ליתר ביטחון אתה מסב את ראשך מצד לצד ורואה עוד כשלושים נערים ונערות בני גילך וכמה מבוגרים יותר הנראים מאוד נחושים כמוך.
    "כפי שאתם כולכם יודעים רד, אלוף הליגה ומאמן פוקימונים מנוסה שאין שני לו נעלם לפני ארבעה חודשים לאחר שקיבל מכתב ממאמן מסתורי. לפני מספר שבועות התגלה פיקה של רד חבול במיוחד על ידי ילו" ממשיכה ומחווה בידה לנערה נמוכה מאוד עם כוכב בוקרים רחב ונעלי בוקרים ובידה השנייה חכה. ילו מחייכת אליכם מעט נבוכה מהמעמד אבל מרצינה כשהיא רואה שכל העיניים עליה.
    "ילו תיהיה האחראית עליכם במהלך המשימה ואליה בלבד תצטרכו לדווח במקרה ויש לכם חדשות או תגליות בנושא רד. מצידי השני נמצא גרין, מנהיג מכון ורידיאן והזוכה במקום השני בליגת הפוקימונים" ושוב מחווה ידה לבחור רציני העומד בשילוב ידיים ונראה שמעט משועמם מדיבוריה של בלו ומגלגל מידי פעם את עיניו בתסכול ברור "פיקה של רד כרגע נמצא תחת חזקתו ויכול להיות שהוא יצטרך לעבור לאחד מכם מידי פעם. עכשיו הסתדרו בשורה והיכנסו בתור ישר ומסודר לתוך המעבדה של פרופסור אוק לקבלת הפוקימון הראשון שלכם" אומרת ומתחילה להוביל אתכם ברצינות יתרה לעבר הכניסה הקידמית של המעבדה. בפנים עומד איש זקן עם שיער מאפיר העומד זקוף ולידו בחורה עם שיער חום בהיר אשר מחזיקה מגש גדול ועליו כמה וכמה פוקדורים. היא מגישה לך פוקדור ופרופסור אוק מביא לך פוקידע חדישה וחמישה פוקדורים.
    "שיהיה ברור, המשימה שלכם לגלות מה קרה לרד בלבד! במקרה חירום התקשרו אליי ואני כבר אדאג לעזור לכם" אומרת בלו וילו מהנהנת באדישות.
    "בהצלחה לך" אומרת ילו בביישנות ומביאה לך גם את המספר טלפו שלה "גם אני אהיה זמינה, אבל לא בטוחה עד כמה אוכל לעזור בשעת קרב" היא מצחקקת קלות ואז משחררת פוקימון ציפור עם שלושה ראשים ועולה על גבו ונעלמת באופק.
    נשארת לבד, עם פוקימון חדש בידך ועם משימה חשובה בליבך.
    אני ניגש הצידה, עם מלא ביטחון במשימה הקרובה שברצוני להצליח בה ואומר "אערוך כרגע היכרות עם הפוקימון החדש שלי ואכיר"! אני אומר בנוסף "אנחנו יחד נציל את רד ונשיב אותו הביתה".

3. the bitch is back
    ריאן~
    מוריד התקפה.. http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Charm_(move)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו קופץ באוויר ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא שולח אותם כנגד סוויפר המלחשש בזעם וזנבו בוהק באור סגול ורעיל למראה והוא שולח אותו במהירות לעברו של פיצ'ו הקטן השלך, המקשיב לרעיונך ובשנייה שזנבו של פיצ'ו משספת את ביטנו הוא משחרר את הגל הלם על סוויפר, המקשח ונופל לאחור משותק.
    לאחר שבריר שנייה, עיניו של פיצ'ו זוהרות בשחור והילה אפלה נוצרת סביבו ומתפשטת באזור ואז מתוך האפלה הוא שולח מכת ברק ענקית לעברו של סוויפר ופוגע בו חזק, אבל ההדף בו שוב גם בו.
    לפתע סוויפר זוהר בלבן בהיר ונראה כאילו עורו מתקלף ולפניך עומד סוויפר בריא יותר ונרא יותר גדול ממה שהיה. הוא נושף ברוגז ואז מנסה שוב לשסף את פיצ'ו עם זנבו.
    אתה מסתכל על גרין העדיין קפוא מהשיתוק של סוויפר.

מייק~
    אתה הולך הצידה, נחוש בדעתך להיות הראשון המוצא את רד ואז משחרר את הפוקימון שקיבלת מהפוקדור. מתוכו יוצאת פוקימון קטנה וכתובה הנראית כמו קוף ובמקום זנב בוהרת לה להבה קטנה.
    "צ'ימי צ'ימי!" היא קוראת בהתלהבות. אתה בודק בפוקידע ומגלה שזאת צ'ימיצ'אר פוקימון הקופיף.
    צ'ימיצ'אר קופצת מאושר כשהיא רואה אותך ואז בלי היסוס מטפסת על גבך ומתיישבת על ראשך וקוראת בהתלהבות.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    מייק~
    אתה הולך הצידה, נחוש בדעתך להיות הראשון המוצא את רד ואז משחרר את הפוקימון שקיבלת מהפוקדור. מתוכו יוצאת פוקימון קטנה וכתובה הנראית כמו קוף ובמקום זנב בוהרת לה להבה קטנה.
    "צ'ימי צ'ימי!" היא קוראת בהתלהבות. אתה בודק בפוקידע ומגלה שזאת צ'ימיצ'אר פוקימון הקופיף.
    צ'ימיצ'אר קופצת מאושר כשהיא רואה אותך ואז בלי היסוס מטפסת על גבך ומתיישבת על ראשך וקוראת בהתלהבות.
    אני מגלה באושר את הפוקימון שקיבלתי ואומר "יש, קיבלתי בדיוק את מה שרציתי!" אני מחייך אל צ'ימצאר ואומר לו "אנחנו נצא למסע יחד ונציל את רד, ובנוסף נהפוך להיות החברים הטובים ביותר!" עם כל המהומה, אני שולף את היד אל הכיס שלי, מוציא את הפקדקס, פותח אותו על צ'ימצ'אר ושואל "אילו מתקפות צ'ימצ'אר יודעת?" ואני אומר בתמימות.

5. משתמש מנוסה
    ריאן~
    מוריד התקפה.. http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/charm_(move)
    פיצ'ו קופץ באוויר ועשרות ניצוצות חשמליים נוצרים סביבו והוא שולח אותם כנגד סוויפר המלחשש בזעם וזנבו בוהק באור סגול ורעיל למראה והוא שולח אותו במהירות לעברו של פיצ'ו הקטן השלך, המקשיב לרעיונך ובשנייה שזנבו של פיצ'ו משספת את ביטנו הוא משחרר את הגל הלם על סוויפר, המקשח ונופל לאחור משותק.
    לאחר שבריר שנייה, עיניו של פיצ'ו זוהרות בשחור והילה אפלה נוצרת סביבו ומתפשטת באזור ואז מתוך האפלה הוא שולח מכת ברק ענקית לעברו של סוויפר ופוגע בו חזק, אבל ההדף בו שוב גם בו.
    לפתע סוויפר זוהר בלבן בהיר ונראה כאילו עורו מתקלף ולפניך עומד סוויפר בריא יותר ונרא יותר גדול ממה שהיה. הוא נושף ברוגז ואז מנסה שוב לשסף את פיצ'ו עם זנבו.
    אתה מסתכל על גרין העדיין קפוא מהשיתוק של סוויפר.

מייק~
    אתה הולך הצידה, נחוש בדעתךא קוראת בהתלהבות. אתה בודק בפוקידע ומגלה שזאת צ'ימיצ'אר פוקימון הקופיף.
    אפשר להוסיף את מאנקי גם לקרב או שלא?

״היכולת של סויפר..״ אמלמל ואנסה לחשוב על רעיון חלופי, ״ פיצ׳ו תרוץ לכיוון סויפר ותפתיע אותו עם הקסמה! אחר כך תשתמש שוב בתוכנית מרושעת ואז תתגרה בסויפר בכדי שיתקרב אליך ואז תטען את עצמיך במכת ברק וכשהוא ייגע בך תחשמל אותו כהוגן! אתה מסוגל קדימה!״ אדריך את פיצ׳ו ואעודד אותו בכדי שיצליח

6. the bitch is back
    מייק~
    צ'ימיצ'אר קופצת מעל ראשך ונעמדת מולך ועושה פוזות של שרירים בזמן שהפוקידע מגלה לך שצ'ימיצ'אר יודעת שריטה, פזילה, גחלת ואגרוף ממוקד. בזמן שהפוקידע מגלה לך מתקפה, צ'ימיצ'אר עושה פוזות של המתקפה ואחרי שהיא מסיימת צ'ימיצ'אר מתחילה לצחקק בקול. לפתע אתה רואה את ילו מתקרבת אליך בחיוך. "איך הולך מייק?" היא שואלת בחיוך "אני רואה שקיבלת צ'ימיצ'אר. היא יחסית נדירה במחוז שלנו" היא אומרת בחיוך ורוכנת מעליה ומלטפת את ראשה. צ'ימיצ'אר מחייכת ונותנת לילו ללטף אותה בהנאה מרובה.

ריאן~
    לא. קרבות הוגנים..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו רץ במהירות לעברו של סוויפר מדלג מעל זנבו הזוהר של סוויפר, קופץ לאוויר קורץ לסוויפר ואז שולח עשרות לבבות מפיו כשהוא מושיט את ידו כאילו הוא נישק אותה.
    סוויפר מסתכל ונראה כאילו הוא מחייך למראה פיצ'ו הקטן אשר מצידו זוהר שוב בשחור והאפלה סביבו מתפשטת והוא טוען מכת ברק שרק מחכה להשתחרר. ובדיוק שסוויפר מנסה בתרגיל מתומרן לפגוע בפיצ'ו מאחור, פיצ'ו קופץ ישירות אל פרצופו של סוויפר ופוגע בו ישירות בפנים בחוזקה.
    למרות הכל סוויפר עדיין עומד זקוף ונראה שאפילו הוא מצחקק מפיצ'ו הקטן ולפני שאתה מספיק לומר משהו הוא כורך עצמו סביב פיצ'ו בחוזקה והוא ממקד את עיניו בפיצ'ו הנאבק, אבל לפתע פיצ'ו מסתכל לעיניו בחזרה וקופא כמו גרין.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    [color="yellowgreen"]מייק~
    צ'ימיצ'אר שהיא ]

ריאן~
    לא. קרבות הוגנים..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו רץ במהירות לעברו של סוויפר מדלג מעל זנבו הזוהר של סוויפר, קופץ לאוויר קורץ לסוויפר ואז שולח עשרות לבבות מפיו כשהוא מושיט את ידו כאילו הוא נישק אותה.
    סוויפר מסתכל ונראה כאילו הוא מחייך למראה פיצ'ו הקטן אשר מצידו זוהר שוב בשחור והאפלה סביבו מתפשטת והוא טוען מכת ברק שרק מחכה להשתחרר. ובדיוק שסוויפר מנסה בתרגיל מתומרן לפגוע בפיצ'ו מאחור, פיצ'ו קופץ ישירות אל פרצופו של סוויפר ופוגע בו ישירות בפנים בחוזקה.
    למרות הכל סוויפר עדיין עומד זקוף ונראה שאפילו הוא מצחקק מפיצ'ו הקטן ולפני שאתה מספיק לומר משהו הוא כורך עצמו סביב פיצ'ו בחוזקה והוא ממקד את עיניו בפיצ'ו הנאבק, אבל לפתע פיצ'ו מסתכל לעיניו בחזרה וקופא כמו גרין.
    ״פיצ׳ו לא!״ אקרא בלחץ ואביט בפיצ׳ו, ״קדימה אתה חייב להיאבק! פיצ׳ו רק עוד מכת ברק אחת בכל הכוח! תעצום את עינייך ותתעלם מהמבט של סויפר! קדימה אתה מסוגל לעשות את זה תשחרר את מכת הברק החזקה ביותר שלך החוצה!!״ אצעק החוזקה ואקווה שפיצ׳ו יצליח להכות בסויפר, אם לא והוא ממשיך לאחוז בו בצעד נןאש ארוץ לסויפר ואבעט בו ואתן אגרופים לראשו בכדי שישחרר את פיצ׳ו

8. the bitch is back
    ריאן~
    פיצ'ו אינו מגיב אליך והוא ממוקד רק במבטו המשתק והמהנט של סוויפר אשר פותח את פיו בזעם, ולרגע אתה חושש שהוא יבלע את פיצ'ו שלך. אתה מנסה לרוץ לעברו של סוויפר ואתה מתחיל להכות אותו, אבל בהנפת זנב מהירה הוא דוחף אותך אחורה ואתה מתרסק על האדמה הקשה.
    "אוי לא" אתה אומר לעצמך משותק מכאב ומפחד. אתה מבחין שעדיין סיזור וסוויפר השני נלחמים בלי הפסק ולא נראה שסיזור יעזור לך בקורב. אתה עומד חושש אובד עצות כשלפתע אתה שומע קול נשי ומוכר "רוח מערבולת!" אתה מסתובב ורואה דמות שאינך מצליח לזהות אותה כי השמש בדיוק מאחוריה והיא שחורה לגמרי. לפתע פוקימון גדול עם שלושה ראשים מתחיל לסובב אותם במהירות ורוח מסובבת יוצאת משום מקום ומעיפה את שני הסוויפרים גבוה לאוויר ומעלימה אותם במעמקי היער.
    "אתה בסדר?" אתה שומע מאחוריך. אתה מסתובב ומגלה שזאת ילו שהגיע להצלתכם "ראיתי הכל, אבל פחדתי להתערב" אומרת בכנות ואז עוזבת אותך ורצה לעבר פיצ'ו. לפתע, היא נוגעת בו והוא זוהר קלות ואז נראה שהוא בריא ושלם, היא עושה אותו דבר לגרין והוא פותח עיניים ומסתכל עליה בחשדנות.
    "מה קורה פה?" שואל אותה, ושניהם מתעלמים ממך "לא יודעת. אני מרגישה שמשהו רע קורה ביער. אני מרגישה את זה בתוכי. משהו משגע את הפוקימונים. משהו רע" היא אומרת ברצינות ושמה יד אחת על ליבה. שניהם לפתע מסתכלים עליך במעט חשש "אתה תיהיה בסדר, רק תזהר שאתה נכנס ליער" אומר לך גרין ומנופף בידו ומורה לך ללכת משם במהירות "במידה ואתה נתקל שוב במשהו שאתה לא מסוגל להלחם תברח משם כמה שיותר מהר. ברור?" שואל
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    מייק~
    צ'ימיצ'אר קופצת מעל ראשך ונעמדת מולך ועושה פוזות של שרירים בזמן שהפוקידע מגלה לך שצ'ימיצ'אר יודעת שריטה, פזילה, גחלת ואגרוף ממוקד. בזמן שהפוקידע מגלה לך מתקפה, צ'ימיצ'אר עושה פוזות של המתקפה ואחרי שהיא מסיימת צ'ימיצ'אר מתחילה לצחקק בקול. לפתע אתה רואה את ילו מתקרבת אליך בחיוך. "איך הולך מייק?" היא שואלת בחיוך "אני רואה שקיבלת צ'ימיצ'אר. היא יחסית נדירה במחוז שלנו" היא אומרת בחיוך ורוכנת מעליה ומלטפת את ראשה. צ'ימיצ'אר מחייכת ונותנת לילו ללטף אותה בהנאה מרובה.
    אני עונה לשאלה של ילו "כן, קיבלתי את צ'ימיצ'אר, אני נורא נלהב ונרגש! הוא נראה פוקימון מדהים ואנחנו בטוח נעבור יחד הרבה!"

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    קורן מושך בכתפו "נראה לי אני אתקדם. מי יודע אולי ניפגש שוב" הוא אומר בחיוך ומנופף לך לשלום. אתה בינתיים מוציא את נידורן, שעדיין מעט תשוש מהקרב נגד קורן, אבל הוא יוצא זקוף ובטוח בעצמו ומתחיל לזהור באור כתום בהיר ואז עיניו זוהרות באור אדום בוהק ואז רץ לגזע עץ מאחורי יאנמה, המעט מופתע לראות אתכם והוא נפגע חזק מאגרוף היניקה השחור של נידורן ונופל על האדמה. יאנמה מנער את ראשו ועף באוויר וגופו זוהר באור ירוק ובמהירות אדירה תוקף את נידורן בדחיפה ומעיף אותו לאחור.
    לפתע שני הפוקימונים זוהרים בסגול בהיר. יאנמה מורעל בעזרת היכולת של נידורן.
    אעעע.. לרגע חשבתי שהוא למד toxic.
    ----------
    "יפה נידורן, איזה יופי של מהלך!" אשבח אותו ואחשוב לעצמי 'תזמון טוב גם להפעלת היכולת...' אנסה לחשוב על איך להמשיך ואומר "נידורן התקדם אליו בזהירות ואז כשאתה קרוב פזילה, המשך ככה ובלבל אותו קצת ואז קפוץ על גבו ונקר עם ניקור"

.

11. משתמש מנוסה
    ריאן~
    פיצ'ו אינו מגיב אליך והוא ממוקד רק במבטו המשתק והמהנט של סוויפר אשר פותח את פיו בזעם, ולרגע אתה חושש שהוא יבלע את פיצ'ו שלך. אתה מנסה לרוץ לעברו של סוויפר ואתה מתחיל להכות אותו, אבל בהנפת זנב מהירה הוא דוחף אותך אחורה ואתה מתרסק על האדמה הקשה.
    "אוי לא" אתה אומר לעצמך משותק מכאב ומפחד. אתה מבחין שעדיין סיזור וסוויפר השני נלחמים בלי הפסק ולא נראה שסיזור יעזור לך בקורב. אתה עומד חושש אובד עצות כשלפתע אתה שומע קול נשי ומוכר "רוח מערבולת!" אתה מסתובב ורואה דמות שאינך מצליח לזהות אותה כי השמש בדיוק מאחוריה והיא שחורה לגמרי. לפתע פוקימון גדול עם שלושה ראשים מתחיל לסובב אותם במהירות ורוח מסובבת יוצאת משום מקום ומעיפה את שני הסוויפרים גבוה לאוויר ומעלימה אותם במעמקי היער.
    "אתה בסדר?" אתה שומע מאחוריך. אתה מסתובב ומגלה שזאת ילו שהגיע להצלתכם "ראיתי הכל, אבל פחדתי להתערב" אומרת בכנות ואז עוזבת אותך ורצה לעבר פיצ'ו. לפתע, היא נוגעת בו והוא זוהר קלות ואז נראה שהוא בריא ושלם, היא עושה אותו דבר לגרין והוא פותח עיניים ומסתכל עליה בחשדנות.
    "מה קורה פה?" שואל אותה, ושניהם מתעלמים ממך "לא יודעת. אני מרגישה שמשהו רע קורה ביער. אני מרגישה את זה בתוכי. משהו משגע את הפוקימונים. משהו רע" היא אומרת ברצינות ושמה יד אחת על ליבה. שניהם לפתע מסתכלים עליך במעט חשש "אתה תיהיה בסדר, רק תזהר שאתה נכנס ליער" אומר לך גרין ומנופף בידו ומורה לך ללכת משם במהירות "במידה ואתה נתקל שוב במשהו שאתה לא מסוגל להלחם תברח משם כמה שיותר מהר. ברור?" שואל
    ״אוקיי״ אאשר את הדברים שגרין אמר,אחזיר את פיצ׳ו לםוכדור לאחר שאשבח אותו על הקרב ואיפרד משניהם ואתחיל בהליכה דרוכה וזהירה ביער, אשים לב לרעשים סביב וכשאבחין במשהו אתחבא ואביט בזהירות

12. the bitch is back
    מייק~
    ילו מחייכת ומהנהנת בראשה "אכן, צ'ימיצ'אר שלך תיגדל להיות פוקימונית חזקה במיוחד! אני פשוט רואה אותה בעתיד הקרוב מצליחה להגיע למקומות גדולים!" אומרת לך בהתלהבות ילו ואז עוצרת את עצמה "בכל מקרה תישמור עליה טוב והיא תעשה בשבילך אותו דבר" אומרת לך ילו ואז משחררת את דודריו שלה, עולה על גבו ונעלמת משם בריצה משאירה אתכם לבד.

ריצ'י~
    חכה! הוא ילמד! (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    ינדורן מתקדם לעבר יאנמה ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב ובהיר ויאנמה נעצר במקום לכמה שניות, מה שנותן לנידורן את ההזדמנות לקפוץ על גבו. נידורן נוהם קלות ואז אור נוצר לפני פיו ויוצר צורה של מקור ענקי והוא מנקר את יאנמה בגבו. בפעם השנייה, יאנמה נופל על האדמה, ונידורן פשוט מתגלגל ממנו הצידה.
    יאנמה מזמזם בקול גבוה והוא זוהר שוב בירוק ואז הוא יוצא במתקפה מהירה במיוחד ומעיף את נידורן לאחור בחוזקה.
    נידורן, שעוד פצוע מהקרב הקודם נראה סובל מהמתקפה החזקה של יאנמה, שבינתיים מתכונן לתקוף שוב.

ריאן~
    איזה אדישות!
    אתה נפרד מהם במהירות, במעט חשש אתה נכנס ליער הענקי הזה בצעד כושל, עוד רועד מהמתקפה האכזרית של סוויפר. כל רישרוש או תזוזה ביער מקפיצה אותך לגמרי ולא פעם אתה מוצא את עצמך מתחבא מתוך שיח. אחרי כשעה כזאת, אתה מבין שאין זכר לסוויפרים הנוראים ואתה קצת יותר בטוח בעצמך, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון כחול וקטן הנראה כמו גוש של פסטה הולך בקרבת מקום
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="yellowgreen"]מייק~
    ריאן~
    איזה אדישות!
    אתה נפרד מהם במהירות, במעט חשש אתה נכנס ליער הענקי הזה בצעד כושל, עוד רועד מהמתקפה האכזרית של סוויפר. כל רישרוש או תזוזה ביער מקפיצה אותך לגמרי ולא פעם אתה מוצא את עצמך מתחבא מתוך שיח. אחרי כשעה כזאת, אתה מבין שאין זכר לסוויפרים הנוראים ואתה קצת יותר בטוח בעצמך, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון כחול וקטן הנראה כמו גוש של פסטה הולך בקרבת מקום
    למה אדישות?

״זה טנגלה!״ אקרא בהתלהבות ואביט בפוקימון, ״גם לאליס היה טנגלה! עכשיו הוא טנגרוט׳!״ אומר בגאווה, ״מאנקי צא!״ אומר ואשחרר את מאנקי החוצה, ״מאנקי קדימה! השתמש במיקוד אנרגיה ואז בבעיטה נמוכה!״ אומר למאנקי במהירות

14. the bitch is back
    ריאן~
    אני הולך משם בסבבה.. מה עם הירהור מהותי על מה הלך שם בין גרין וילו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את מאנקי המשלב את ידיו ומסתכל עליך במעט בוז ואז מושך בידיו ומפהק, אבל זוהר באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום בהיר והוא רץ לעברה של טנגלה ורגלו זוהרת באור אדום והוא מפיל את טנגלה על גבה.
    טאנגלה קופצת על רגליה ומסתכלת עליכם בזעם ועשרות גפנים יוצאים מגופה והם מצליפים כהוגן במאנקי.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    ריאן~
    אני הולך משם בסבבה.. מה עם הירהור מהותי על מה הלך שם בין גרין וילו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את מאנקי המשלב את ידיו ומסתכל עליך במעט בוז ואז מושך בידיו ומפהק, אבל זוהר באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום בהיר והוא רץ לעברה של טנגלה ורגלו זוהרת באור אדום והוא מפיל את טנגלה על גבה.
    טאנגלה קופצת על רגליה ומסתכלת עליכם בזעם ועשרות גפנים יוצאים מגופה והם מצליפים כהוגן במאנקי.
    חחחחחחח אני רוצה להתקדם xd מה עושה חמידה?

״קדימה מאנקי אם נעבוד ביחד נוכל לנצח!״ אומר למאנקי בעידוד ואנסה להתחבב עליו יותר, ״תנסה לקפוץ ולהתחמק מהגפנים,כשתיתקל בגפן שיהיה לך קל לתפוס אותה אני רוצה שתתפוס אותה בשתי ידיים וככה תטיל את טנגלה בעץ הקרוב!״ אדריך את מאנקי ואוסיף, ״ובלי לבזבז זמן תשתמש בסביבה ובגיפך האתלטי והמהיר בכדי לטפס על העצים ולהסתתר בין הענפים, כשטנגלה לא תשים לב תקפוץ לכיוונה ותשרוט אותה כהוגן! (אם ראית כוכב הקופים המרד אז ניסיתי לחקות את הסצינה שהקופים על הגשר ואז השימפנזים קופצים מלמעלה xd אני חולה על הסרט הזה)״,אחמיא למאנקי תוך כדי ההוראות בכדי לנסות להתחבב עליו

עמוד 11 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •