Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 352
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    "ברור!" אומר רובי בהתלהבות "הוא ואני היינו שכנים לפני כמה שנים" מגלה לך רובי "האמת אבא שלי הוא היה הדוור שהביא לו את המכתב הנוראי הזה! רק אם הוא היה מפספס את רד אולי כל זה לא היה קורא!" אומר בפנים חמוצות. בינתייים אתה מזדחל על ארבע בין השיחים בעקבות הפוקדור שלך, באותו זמן אתה מאזין לשיחה של רובי ושל ג'סי "אז חשבת על מה שהצעתי?" שואל אותה בשקט. אתה לא שומע את התשובה של ג'סי כי בדיוק אתה מתנגש בגזע עץ.
    אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא את הפוקדור, וכשאתה בא לבדוק אם יש שם משהו, אתה מגלה שכפתור שיחרור נשרף מהאש ואינך יכול לבדוק אם הוא לכד משהו בתוכו.
    ״מצאתי את זה.״ אומר בשמחה ואחזיר אותו לכיס. כשאגיע למרכז הפוקימונים אבקש עזרה בעניין. לאחר מכן אצא ואביט ברובי. ״מה ההצעה שהצעת לג׳ס?״ אשאל בקור, מקבל כבר תחושב שאני יודע על מה מדובר.

2. the bitch is back
    מייק~
    "אין צורך לכעוס ילד!" קורא הנער והולך אחריך בצעד נחוש "בוא נתחיל מחדש, שמי תומאס. תומאס בלאק! ואני הולך להיות המאמן שימצא את רד!" הוא אומר בנחישות ובו בזמן אתה מבחין כיצד הוא עובר מעל הקאטרפי הקטן וכמעט רומס אותו ברגליו. "מה דעתך על איזה קרב ידידותי?" שואל בחיוך מלא בשיניים לבנות.

ריאן~
    אתה מתעלם לגמרי? >< מאנקי ישן! איך הוא יתקוף?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מאנקי ישן לו בנעימים בזמן שטנגלה שולחת את גפניה קדימה בצורת אגרוף וחובטת במאנקי ישירות בראשו ומעיפה אותו גבוה על אחד מהעצים ושם הוא נשאר ישן עמוק, אינו שומע כלל את הוראותיך.
    טנגלה, לפי מה שאתה רואה מצחקקת קלות לעצמה ואז שולחת גפן ארוכה לעברו של מאנקי הישן ומעיפה אותו מהעץ.

ריצ'י~
    לך על זה :p
    נידורן צווח וכיפת אור ירוק נוצרת סביבו ויאנמה תוקף את הכיפה שלוש פעמים בערך עם מתקפות מהירות חזקות ומהירות במיוחד המצליחות להזיז מעט את נידורן אחורנית. שניות לפני שההגנה יורדת ממנו אור לבן ובוהק בוהק לפני פיו והוא כבר מכין ניקור בפיו. הכיפה נעלמת ונידורן יוצא לפעולה. בדיוק כשיאנמה מתקרב לתקוף אותו נידורן מנקר אותו בדיוק בפנים בחוזקה אדירה.
    יאנמה מועף לאחור ומתעלף שם.

כריס~
    "לא חשוב" מבטל אותך רובי "לא משהו שצריך לעניין אותך. תשמור על עצמך בחורצ'יק" אומר לך בטון מתנשא מעט ואז קורץ לג'סי "את יודעת איך ליצור איתי קשר" אומר לה בשקט באוזן ואז מתחיל ללכת משם, משאיר אותך ואת ג'סי באמצע היער החצי שרוף.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    מייק~
    "אין צורך לכעוס ילד!" קורא הנער והולך אחריך בצעד נחוש "בוא נתחיל מחדש, שמי תומאס. תומאס בלאק! ואני הולך להיות המאמן שימצא את רד!" הוא אומר בנחישות ובו בזמן אתה מבחין כיצד הוא עובר מעל הקאטרפי הקטן וכמעט רומס אותו ברגליו. "מה דעתך על איזה קרב ידידותי?" שואל בחיוך מלא בשיניים לבנות.
    אחשוב ואחשוב ואני מתחיל להילחץ, אך צ'ימיצ'אר מסתכל לעברי במבט קטן ובעל מלא ביטחון ומחייך. אשיב לבחור, "אשמח לקרב ידידות, אך זהו הקרב הראשון שלי עם צ'ימיצ'אר" אני אומר בהיסוס, בוא זמנית מסתכל על צ'ימיצ'אר הקטן כשהוא נועץ בעברי חיוך מלא בביטחון. מיד לאחר מכן אני מסתכל אל עבר הבחור ומחכה לתשובתו.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    מייק~
    "אין צורך לכעוס ילד!" ]

ריאן~
    אתה מתעלם לגמרי? >< מאנקי ישן! איך הוא יתקוף?
    מאנקי ישן לו בנעימים בזמן שטנגלה שולחת את גפניה קדימה בצורת אגרוף וחובטת במאנקי ישירות בראשו ומעיפה אותו גבוה על אחד מהעצים ושם הוא נשאר ישן עמוק, אינו שומע כלל את הוראותיך.
    טנגלה, לפי מה שאתה רואה מצחקקת קלות לעצמה ואז שולחת גפן ארוכה לעברו של מאנקי הישן ומעיפה אותו מהעץ.

ריצ'י~
    שם.

אותך ואת ג'סי באמצע היער החצי שרוף.
    פאק איך שכחתי? חחחחחחחחח

״מאנקי קדימה תתעורר!״ אקרא בלחץ לגבי המראה של מאנקי המעולף, ״תנסה לקום! קדימה קום!״ אקרא בקול ואקווה שיתעורר, ״אם אתה מתעורר תנסה לברוח לענפי עץ ולנוח!״ אוסיף

5. the bitch is back
    מייק~
    ו...? שוב יותר ממשהו אחד.. אני צריך לעשות לך המשך כפרה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תומאס מחייך במעט ניבזיות ומרים פוקדור "בוא נראה אותך מתמודד עם זה!" הוא קורא ומשחרר פוקימון צהוב וקטן עם פסים שחורים על בטנו "קיד!" קורא הפוקימון שנראה קשוח וחסין מאוד.
    "הכר את אלקיד שלי! אלקיד הוא פוקימון חשמלי, אבל הוא מסוגל לכל כך הרבה מזה!" מהלל את עצמו תומאס "עכשיו אלקיד התחל עם משהו קליל פזילה ואז מתקפה מהירה!"

ריאן~
    כי אתה לא מתעמק במה שאני רושם!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מפציר בפני מאנקי שיתעורר, אבל הוא פשוט מתקרב עם גוש עלים על האדמה וחוזר לישון. בינתיים, טנגלה מצליפה לו פעם אחת ואז נראית משועממת למדי מהקרב היבש, והיא פשוט מנתקת את עצמה מהאדמה ופשוט מתחילה ללכת משם במהירות, משאיה אותך ואת מאנקי הישן מאחור.
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    כריס~
    "לא חשוב" מבטל אותך רובי "לא משהו שצריך לעניין אותך. תשמור על עצמך בחורצ'יק" אומר לך בטון מתנשא מעט ואז קורץ לג'סי "את יודעת איך ליצור איתי קשר" אומר לה בשקט באוזן ואז מתחיל ללכת משם, משאיר אותך ואת ג'סי באמצע היער החצי שרוף.
    _
    אני מביט ברובי בזעם ופשוט לא מאמין. הוא נמצא פה מולי, ופשוט דורך עליי. עיניי נדלקו בזעם וסימנתי לעצמי כי עליי להביס אותו. מוקדם לאתגר אותו לקרב עכשיו, אך אני הולך ללא ספק להילחם מולו ולהביס אותו.
    אני רואה אותו מתרחק ממני ואז אני דופק לג'סי מבט שמעולם לא נתתי לה, "אני מחכה. אני לא מתקדם מפה עד שלא תגידי לי מה הולך פה..."

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    לך על זה :p
    נידורן צווח וכיפת אור ירוק נוצרת סביבו ויאנמה תוקף את הכיפה שלוש פעמים בערך עם מתקפות מהירות חזקות ומהירות במיוחד המצליחות להזיז מעט את נידורן אחורנית. שניות לפני שההגנה יורדת ממנו אור לבן ובוהק בוהק לפני פיו והוא כבר מכין ניקור בפיו. הכיפה נעלמת ונידורן יוצא לפעולה. בדיוק כשיאנמה מתקרב לתקוף אותו נידורן מנקר אותו בדיוק בפנים בחוזקה אדירה.
    יאנמה מועף לאחור ומתעלף שם.
    "הו כן!!!! זהו ניצחתי את הנודניק הזה!!!" אקרא מאושר ומתוך שמחה ארוץ ואחבק את נידורן הקטן. אנחה גדולה ורגועה אשחרר לאוויר אחרי הקרב המייגע הזה, אחייך אל נידורן הקטן ואומר "אתה ממש חזק, כלכך הרבה קרבות שרדת בהצלחה היום, אני חושב שזהו מעכשיו אתה נח!" אומר ואחזיר אותו לפוקדור שלו.
    אביט ביאמנה השוכב שם מעולף ואחשוב לעצמי 'מממ... במחשבה שנייה הוא באמת היה יריב עמיד וקשוח, וגם מהיר מאוד, אולי' אמשיך לשכנע את עצמי כמה דקות עד שאחליט "אתפוס אותו!"
    ואוציא בהתרגשות פוקדור ריק ללכוד את השפרירית הקטנה

.

8. מנהל ראשי
    מייק~
    אני מהנהן בראשי ואומר "כן". אומנם אני מלא בחששות לגבי הקרב הראשון שלי אך אני בטוח כי צימיצ'אר תוכל לעשות את זה! אני פונה אל צ'ימיצ'אר "צ'ימיצ'אר? את מוכנה לקרב הזה?" אני שואל.

9. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="yellowgreen"]
    ריאן~
    כי אתה לא מתעמק במה שאני רושם!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מפציר בפני מאנקי שיתעורר, אבל הוא פשוט מתקרב עם גוש עלים על האדמה וחוזר לישון. בינתיים, טנגלה מצליפה לו פעם אחת ואז נראית משועממת למדי מהקרב היבש, והיא פשוט מנתקת את עצמה מהאדמה ופשוט מתחילה ללכת משם במהירות, משאיה אותך ואת מאנקי הישן מאחור.

חחחחחח רק הפעם זה קרה

״סנובית נפוחה..״ אמלמל בעצבים למראה טנגלה ההולכת, ״תחזור מאנקי היית נהדר״ אומר ואחזיר את מאנקי לפוכדור ואמשיך ללכת בזהירות ובדריכות ביער

10. the bitch is back
    כריס~
    "אוי אולי תפסיק עם הפוזה" מנפנפת אותך ג'סי לראשונה בחייה מה שמשאיר את שניכם בהלם מוחלט. "לא קרה כלום. כמה מאמנים קיבלו משימה מבלו ללכת לבדוק בשבעת האיים שמועה שרד נצפה שם" מתחילה לספר לך ג'סי "רובי, הציע לי להצטרף אליהם. זה הכל!" מסיימת ג'סי ומסתכלת על האפני "אמרתי לו שאני לא מעוניינת כי אני יחד איתך! אנחנו נגלה ביחד מה קרה לרד ולא משנה מה. אז אתה מוכן לרדת מזה ולבוא?" אומרת לך ג'סי מהשאריות שנשארו מאומץ שלה.

ריצ'י~
    נידורן, המאושר למראה מהניצחון האדיר שלו על יאנמה החזק גורר אותו, ממש לטפס עליך מאושר ועל הדרך בטעות לשרוט אותך מעט עם עורו המחוספס. אתה מתעלם מזה, משבח אותו ואז מחזיר אותו למנוחה בפוקדור שלו. אתה מתבונן ארוכות ביאנמה וזוכר את הקרב הקשה שהיה לך עימו. 'אין ספק שהוא קשוח' אתה חושב לעצמך ואז בצעד מוזר בעינייך עד מאוד אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על יאנמה.
    הפוקדור נפתח וקרן של אור בהיר כולא את יאנמה בתוכו ואז נופל על האדמה מתגלגל מצד לצד עד שנעצר.
    יאנמה נלכד.

מייק~
    אמרתי לך הגבת לא נכון.. תערוך :X

ריאן~
    ואחרונה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את מאנקי הישן מתלהם על טאנגלה שככה בקלות עוזבת את הקרב, ואז הולך משם בזהירות יתרה. אחרי רבע שעה אתה מבחין בנער צעיר הלובש גופייה לבנה וכובע קש גדול ובידו מחזיק רשת פרפרים.
    "היי אתה מאמן?" שואל אותך בחיוך מתלהב.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    [size="2"][color="darkorange"]
    ריאן~
    ואחרונה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את מאנקי הישן מתלהם על טאנגלה שככה בקלות עוזבת את הקרב, ואז הולך משם בזהירות יתרה. אחרי רבע שעה אתה מבחין בנער צעיר הלובש גופייה לבנה וכובע קש גדול ובידו מחזיק רשת פרפרים.
    "היי אתה מאמן?" שואל אותך בחיוך מתלהב.
    ״כן״ אשיב לנער ואבחן אותו בסקרנות, ״ואתה?״ אשאל אותו, ״מה אתה עושה כאן לבד?״ אוסיף בהתעניינות

12. the bitch is back
    ריאן~
    "אני כאן בשביל לאמן את הפוקימונים שלי" אומר ומסתכל עליך במבט עקום "אני הולך להיות אלוף הליגה הבא! גם אם זה אומר שאני אצטרך להביס את רד בכבודו!" אומר הנער בקול בטוח ואז מסתכל על ההלם שלך.
    "למה קרה משהו?" שואל בסקרנות
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    כריס~
    "אוי אולי תפסיק עם הפוזה" מנפנפת אותך ג'סי לראשונה בחייה מה שמשאיר את שניכם בהלם מוחלט. "לא קרה כלום. כמה מאמנים קיבלו משימה מבלו ללכת לבדוק בשבעת האיים שמועה שרד נצפה שם" מתחילה לספר לך ג'סי "רובי, הציע לי להצטרף אליהם. זה הכל!" מסיימת ג'סי ומסתכלת על האפני "אמרתי לו שאני לא מעוניינת כי אני יחד איתך! אנחנו נגלה ביחד מה קרה לרד ולא משנה מה. אז אתה מוכן לרדת מזה ולבוא?" אומרת לך ג'סי מהשאריות שנשארו מאומץ שלה.
    ״אם את אומרת.״ אומר, מופתע לטובה מהתנהגותה של ג׳ס. ״בואי נמשיך לכיוון העיר.״ אומר בעודי מביט במפה בהתעניינות...

14. משתמש מנוסה
    ריאן~
    "אני כאן בשביל לאמן את הפוקימונים שלי" אומר ומסתכל עליך במבט עקום "אני הולך להיות אלוף הליגה הבא! גם אם זה אומר שאני אצטרך להביס את רד בכבודו!" אומר הנער בקול בטוח ואז מסתכל על ההלם שלך.
    "למה קרה משהו?" שואל בסקרנות
    הנער יראה לי מעט חשוד,׳הוא לא יודע מה קרה לרד שהוא מתכנן לנצח אותו?׳ אחשוב בעניין ואביט בנער במבט רגיל ולא חשדני, ״רד נעלם..אתה לא יודע מזה?״ אשאל את הנער

15. the bitch is back
    כריס~
    ג'סי מחייכת למרות מבטה המעט זועף "רק עוד משהו אחד" היא אומרת בקול רציני ואז מסתובבת לעבר הופיפ ומגישה לו פוקדור והופיפ צוהל מאושר ולוכד את עצמו.
    ג'סי לכדה הופיפ.
    היא נעמדת מסדרת את שיערה הארוך והשופע ואז הולכת לעברך ושניכם מתחילים ללכת יחד לעבר העיר.
    אחרי שעה קלה והליכה נעימה בלי יותר מידי תקלות, אתם מגיעים לעיר גדולה ומפותחת שכל שביליה מרוצפים באבן לבנה יפה שנשחקה עם השנים.
    אתה מבחין בכמה מאמנים המאמנים את הפוקימונים שלהם בכיף ליד בניין גדול שרשום עליו בגדול 'האקדמיה הראשונה לפוקימונים' בכתב יפה ומסולסל. ממש לידו אתה רואה גם מרכז וחנות וממש באופק, אתה מבחין במכון. בהמשך אחרי המכון אתה רואה יער ענקי המתפרש לכל עבר ואילו בצד המערבי אתה מבין בהרים גדולים שביניהם יש גיא גדול.

ריאן~
    הנער מסתכל עליך בשוק "אתה משקר!" הוא אומר בקול חסר אופי. "אין שום סיכוי שרד נעלם! אתה שקרן עלוב ואני אוכיח את זה! אני אנצח אותך בקרב ואתה תספר לי את האמת!" אומר הנער כמעט בבכי ואז שולף פוקדור גדול ומשחרר לאוויר פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו צרעה "בידריל שלי תראה לך מה זה! צאי בידריל! תיקפי אותו עם עוקץ כפול!" צווח המאמן בזעם.
    גיל! 3>

עמוד 13 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •