Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 352
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    נידורן, המאושר למראה מהניצחון האדיר שלו על יאנמה החזק גורר אותו, ממש לטפס עליך מאושר ועל הדרך בטעות לשרוט אותך מעט עם עורו המחוספס. אתה מתעלם מזה, משבח אותו ואז מחזיר אותו למנוחה בפוקדור שלו. אתה מתבונן ארוכות ביאנמה וזוכר את הקרב הקשה שהיה לך עימו. 'אין ספק שהוא קשוח' אתה חושב לעצמך ואז בצעד מוזר בעינייך עד מאוד אתה שולף פוקדור חדש ושולח אותו על יאנמה.
    הפוקדור נפתח וקרן של אור בהיר כולא את יאנמה בתוכו ואז נופל על האדמה מתגלגל מצד לצד עד שנעצר.
    יאנמה נלכד.
    קורן הלך? הוא פשוט לא רצה לתפוס את יאנמה... הוא לא נשאר לראות אותי נלחם?
    -----------
    "טוב אז חבר ראשון לצוות, מזל טוב לי" אומר בלי התרגשות מיותרת, מחוייך ארים את הפוקדור. באנחה קלה אחליט "הה... אוקיי זהו לעכשיו, נידורן חזור!" אומר ואחזיר אותו 'הוא התאמן די ויותר לעד עכשיו. אתן לו לנוח בפוקדור בנתיים'

.

2. the bitch is back
    ריצ'י~
    כן... הוא הבין שאין לו למי לחפור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את נידורן למנוחה קלה בפוקדור שלך ומסתכל סביבך כשלפתע אתה רואה דמות צועדת לבדה בין העצים. אתה עומד דרוך, מוכן להכל כשאתה מבחין שהדמות יוצאת מהצללים זאת בחורה בלונדינית בערך בת גילך, רק מעט יותר גבוה . הבחורה מסתכלת עליך מעט מופתעת ונראית כאילו הוקל לה מאוד "אוי מזל שאני רואה מישהו!" אומרת באושר "הלכתי פה לאיבוד כבר כמעט שעתיים! איזה שלושה אודישים חצופים סיבכו אותי והוליכו אותי לאיבוד עד שהבנתי מה קורה!" אומרת ואז מתרסקת על האדמה בלי הקדמה ואז נשכבת לאחור "יש לך מים אולי? שלי נגמרו לפני שעה בערך! איזה חום!!" קוראת הנערה ומתנשמת עמוק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="darkorange"]כריס~
    ריאן~
    הנער מסתכל עליך בשוק "אתה משקר!" הוא אומר בקול חסר אופי. "אין שום סיכוי שרד נעלם! אתה שקרן עלוב ואני אוכיח את זה! אני אנצח אותך בקרב ואתה תספר לי את האמת!" אומר הנער כמעט בבכי ואז שולף פוקדור גדול ומשחרר לאוויר פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו צרעה "בידריל שלי תראה לך מה זה! צאי בידריל! תיקפי אותו עם עוקץ כפול!" צווח המאמן בזעם.
    ״פיצ׳ו קדימה!״ אקרא ואשחרר את פיצ׳ו מהפוכדור, ״פיצ׳ו עצור את העוקץ הכפול עם גל הלם!״ אקרא מיד ואביט בנער, ״אתה לא שמעת שהוא נעלם? כל המחוז יודע מזה! אתה בייר יותר מדי זמן!״ אומר למאמן בקול רציני ואחכה לתשובתו

4. מנהל ראשי
    תומאס מחייך במעט ניבזיות ומרים פוקדור "בוא נראה אותך מתמודד עם זה!" הוא קורא ומשחרר פוקימון צהוב וקטן עם פסים שחורים על בטנו "קיד!" קורא הפוקימון שנראה קשוח וחסין מאוד.
    "הכר את אלקיד שלי! אלקיד הוא פוקימון חשמלי, אבל הוא מסוגל לכל כך הרבה מזה!" מהלל את עצמו תומאס "עכשיו אלקיד התחל עם משהו קליל פזילה ואז מתקפה מהירה!"
    אקרא לצ'ימיצ'אר בקול "קפוץ לצד והתחמק מן המתקפות! לאחר מכן, תגיע במהירות לעבר אלקיד והשתמש באגרוף ממוקד!" אני אומר לצ'ימיצ'אר. אני חושב ואומר "זה לא הסוף, צ'ימיצ'אר, מיד לאחר האגרוף הממוקד השתמש בגחלת במלוא הכוח על אלקיד!"

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    ג'סי מחייכת למרות מבטה המעט זועף "רק עוד משהו אחד" היא אומרת בקול רציני ואז מסתובבת לעבר הופיפ ומגישה לו פוקדור והופיפ צוהל מאושר ולוכד את עצמו.
    ג'סי לכדה הופיפ.
    היא נעמדת מסדרת את שיערה הארוך והשופע ואז הולכת לעברך ושניכם מתחילים ללכת יחד לעבר העיר.
    אחרי שעה קלה והליכה נעימה בלי יותר מידי תקלות, אתם מגיעים לעיר גדולה ומפותחת שכל שביליה מרוצפים באבן לבנה יפה שנשחקה עם השנים.
    אתה מבחין בכמה מאמנים המאמנים את הפוקימונים שלהם בכיף ליד בניין גדול שרשום עליו בגדול 'האקדמיה הראשונה לפוקימונים' בכתב יפה ומסולסל. ממש לידו אתה רואה גם מרכז וחנות וממש באופק, אתה מבחין במכון. בהמשך אחרי המכון אתה רואה יער ענקי המתפרש לכל עבר ואילו בצד המערבי אתה מבין בהרים גדולים שביניהם יש גיא גדול.
    "אוקיי." אומר לג'סי ואחייך אליה. "אם הייתי רד. איפה לדעתך הייתי מתחבא? אני מניח שהדבר הנכון ביותר לעשות הוא ללכת למרכז הפוקימונים. מאמנים נוודים נמצאים שם כל הזמן ואנחנו נוכל לגלות קצת יותר לגבי מסע החיפוש ולהשלים פערים. אני יודע שאני לא מגניב כמו רובי, אבל אני מבטיח לך שהבחירה שלך נכונה, אני אשמור עליך ותמיד אהיה מאחוריך. גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה. אגב, זה גם הזמן הטוב ביותר לרפא את הפוקימונים שלנו ולתת להפיני מנוחה טובה! מה דעתך על הרעיון שלי?"

6. the bitch is back
    ריאן~
    "זה שקר! רד לא יכול סתם ככה להיעלם!" צורח הנער הצעיר בזמן שהפיצ'ו שלך קופץ מהפוקדור שלו ושולח עם גל של חשמל כחול העוצר את בידריל ומצליח לשתק אותה.
    "בידריל תתגברי על זה ותשלחי עוקץ רעל!" קורא הנער. בידריל מנערת את ראשה ומכוונת את העוקץ הנמצא בחלק גוף התחתון שלה ושולחת אותו לעבר פיצ'ו שמתחמק ממנו בקלות ע"י ניתור הצידה.
    "תגלה לי מי אתה!" צועק הנער "דודה שלי היא השוטרת ג'ני והיא תעצור אותך על שקרים!" אומר הנער, שבמבט שני אתה מבחין שהוא צעיר ממך בהרבה ולא היית נותן לו יותר מגיל 10.
    הילד נופל על ברכיו ומתחיל לבכות במרץ "רד לא יכול להיעלם!" בוכה הילד "הוא פשוט לא יכול!"

מייק~
    ושוב.. צ'ימיצ'אר נקבה.. יש לה פות >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אלקיד של תומאס מסתכל ישירות על צ'ימיצ'אר ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב בהיר וצ'ימיצ'אר לא יכולה שלא לבהות בעיניים המהפנטות האלה ואתה מבחין שהיא מצטמררת מפחד, אבל היא מתעשת מהר וקופצת הצידה, מתחמקת מהמתקפה המהירה והמפתיעה של אלקיד של תומאס. היא רצה מהר לעברו של אלקיד וטוענת אגרוף ממוקד ופוגעת לאלקיד בפניו ומעיפה אותו לאחור, אבל הוא מתגלגל לאחור ובנחישות מהירה הוא שולח מכת ברק רצינית לעברה ופוגע בה ישירות.
    צ'ימיצ'אר מתנערת מהמתקפה ומושיטה את ידייה קדימה ושולחת ממש מבין כפותיה עשרות כדוריות אש אדומות לעברו של אלקיד, המתחמק מכולן עם מתקפה מהירה.
    "אלקיד פעם הבאה שהיא משתמשת בארגוף ממוקד השתמש באגרוף דינמאיט בחזרה!" קורא תומאס ברצינות "ועכשיו תקוף אותה עם מתקפה מהירה!"

כריס~
    "רעיון חכם. אבל אני חוששת שרד לא יתחבא סתם ככה בעיר ורידיאן! אחרי הכל כולם מכירים אותו כאן" אומרת ג'סי, אבל מושכת בכתפיה והולכת איתך ישר למרכז.
    שניכם נכנסים למבנה גדול עם גג רעפים אדום וממש בכניסה אתה מבחין באישה צעירה בעלת שיער ורוד היושבת שם בחיוך "שלום במה אוכל לעזור לכם?" שואלת באדיבות האחות ג'וי. ג'סי מסבירה לה שאתם צריכים ריפוי לפוקימונים שלכם והאחות לוקחת אותם ממכם ולאחר כמה דקות מחזירה לכם אותם בריאים ושלמים.
    "משהו נוסף?" שואלת בחיוך.
    גיל! 3>

7. מנהל ראשי
    כריס~
    "רעיון חכם. אבל אני חוששת שרד לא יתחבא סתם ככה בעיר ורידיאן! אחרי הכל כולם מכירים אותו כאן" אומרת ג'סי, אבל מושכת בכתפיה והולכת איתך ישר למרכז.
    שניכם נכנסים למבנה גדול עם גג רעפים אדום וממש בכניסה אתה מבחין באישה צעירה בעלת שיער ורוד היושבת שם בחיוך "שלום במה אוכל לעזור לכם?" שואלת באדיבות האחות ג'וי. ג'סי מסבירה לה שאתם צריכים ריפוי לפוקימונים שלכם והאחות לוקחת אותם ממכם ולאחר כמה דקות מחזירה לכם אותם בריאים ושלמים.
    "משהו נוסף?" שואלת בחיוך.
    "ברור שלא חשבתי שנמצא אותו פה במרכז הפוקימונים אחותי!" אומר בקול דמוי נעלב. "מה אני, אדיוט?"
    אטול בהכרת תודה את הפוקדורים שלי ואחזיר אותם לכיס. בכיס ארגיש את הפוקדור השבור. "שני דברים. דבר ראשון, יש לי פה פוקדור שעשוי להיות שם פוקימון שנזקק לעזרה רפואית, הוא נמצא שם אך הכפתור לא עובד. תוכלי בבקשה לפתוח את הפוקדור?"

8. מנהל ראשי
    אלקיד של תומאס מסתכל ישירות על צ'ימיצ'אר ועיניו מתחילות לזהור באור צהוב בהיר וצ'ימיצ'אר לא יכולה שלא לבהות בעיניים המהפנטות האלה ואתה מבחין שהיא מצטמררת מפחד, אבל היא מתעשת מהר וקופצת הצידה, מתחמקת מהמתקפה המהירה והמפתיעה של אלקיד של תומאס. היא רצה מהר לעברו של אלקיד וטוענת אגרוף ממוקד ופוגעת לאלקיד בפניו ומעיפה אותו לאחור, אבל הוא מתגלגל לאחור ובנחישות מהירה הוא שולח מכת ברק רצינית לעברה ופוגע בה ישירות.
    צ'ימיצ'אר מתנערת מהמתקפה ומושיטה את ידייה קדימה ושולחת ממש מבין כפותיה עשרות כדוריות אש אדומות לעברו של אלקיד, המתחמק מכולן עם מתקפה מהירה.
    "אלקיד פעם הבאה שהיא משתמשת בארגוף ממוקד השתמש באגרוף דינמאיט בחזרה!" קורא תומאס ברצינות "ועכשיו תקוף אותה עם מתקפה מהירה!"
    ~ בורח לי מהראש שהיא בת אני לא רגיל חח אבל אני אתרגל בשלב מסויים..
    ___

"צ'ימיצ'אר זה הזמן שלך" אני אומר, "השתמשי בלי פחד בגחלת על הריצפה על מנת לסכל את המתקפה של אלקיד וכתוצאה מכך הוא לא יוכל להתקרב אלייך! מיד לאחר מכן קפצי לאוויר והשתמשי בגחלת ישירות על אלקיד!".

"צ'ימיצ'אר את מסוגלת!" אני שולח לצ'ימיצ'אר חיזוקים.

9. משתמש מנוסה
    ריאן~
    "זה שקר! רד לא יכול סתם ככה להיעלם!" צורח הנער הצעיר בזמן שהפיצ'ו שלך קופץ מהפוקדור שלו ושולח עם גל של חשמל כחול העוצר את בידריל ומצליח לשתק אותה.
    "בידריל תתגברי על זה ותשלחי עוקץ רעל!" קורא הנער. בידריל מנערת את ראשה ומכוונת את העוקץ הנמצא בחלק גוף התחתון שלה ושולחת אותו לעבר פיצ'ו שמתחמק ממנו בקלות ע"י ניתור הצידה.
    "תגלה לי מי אתה!" צועק הנער "דודה שלי היא השוטרת ג'ני והיא תעצור אותך על שקרים!" אומר הנער, שבמבט שני אתה מבחין שהוא צעיר ממך בהרבה ולא היית נותן לו יותר מגיל 10.
    הילד נופל על ברכיו ומתחיל לבכות במרץ "רד לא יכול להיעלם!" בוכה הילד "הוא פשוט לא יכול!"

[/color][/size]
    אביט בילד במבט עצוב,אוציא מים מהתיק שלי ואתקדם אליו, ״אני ריאן,מפלוגת החיפוש של רד״ אשיב לילד ואושיט אליו את המים, ״אחותי אליס גם בצוות החיפוש אבל של מאמני האליט בפלוגת החיפוש״ אוסיף, ״אני מבטיח שאם רק תיתן לי להסביר הכל יהיה בסדר,אנחנו באותו צד״ אסביר לו בקול רגוע ואקווה שיקשיב

10. the bitch is back
    כריס~
    האחות ג'וי מסתכלת עליך מעט מופתעת "החלפתי לך אותו כבר. על חשבון הבית!" אומרת בחיוך ומצחקקת קלות. "מה הדבר השני?" שואלת אותך בקול נעים וחם.

מייק~
    צ'ימיצ'אר מכוונת את ידה על האדמה לפני אלקיד ושולחת עשרות כדוריות אש קטנות לעבר האדמה לפני אלקיד. האדמנה מתחילה לבעור מחום מה שמאלץ לא רק את אלקיד לעצור את התזוזה שלו, גורם גם לך ולתומאס לקפוץ על ענף גבוהה כי הסוליות של הנעליים שלכם התחילו להינמס. למרות זאת שני הפוקימונים ממשיכים להלחם וצ'ימיצ'אר מזנקת בקלילות ומושיטה את ידה ושולחת שוב עשרות כדוריות אש על אלקיד הנפגע קשות.
    "אלקיד מכת ברק ואז השתמש באגרוף דינמאיט!" קורא תומאס ברצינות.

ריאן~
    "פלוגת חיפוש?" שואל הילד "לפםני כמה זמן הוא נעלם? מה קרה לו? איך הגיוני שלא שמעתי על זה בכלל?" שואל הילד והדמעות ממשיכות לזלוג לו בין הידיים.
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    סקווירטל קשלך נעמדת זקוף בתוך שריונה ואז פותחת את פיה ומשם יוצא סילון ענקי של בועות כחולות ובהירות אשר עפות על הפוקימון הקטן, אשר פותח את פיו וחוט לבן ודקיק נשלח משם במהירות והוא מנסה להצליף עם החוט על הבועות ומצליח לפוצץ מספר גדול שלהן, אבל רובות מתפוצצות עליו והוא זועק מכאב. לפתע עיניו זוהרות באדום והאור סביבו מחשיך וכל מה שנשאר מסביב זה פרצוף מפחיד במיוחד אשר מרתיע את סקווירטל אשר קופאת במקומה ואז הוא שולח עוד חוט דקיק וארוך אשר נקשר על אחת מרגליה, והוא מנסה להפיל אותה על גבה, אבל סקווירטל תופסת בחוט ומושכת אותו בעצמה לעברה ואז דוחפת אותו בחזרה על העץ.
    "סקווירטל תחזיקי חזק בחוט ותמשכי אותו לעברך, ברגע שהפוקימון מתקרב תשתמשי בקרן בועות ותעיפי אותו לעבר אחד העצים!"אומר במהירות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. מנהל ראשי
    כריס~
    האחות ג'וי מסתכלת עליך מעט מופתעת "החלפתי לך אותו כבר. על חשבון הבית!" אומרת בחיוך ומצחקקת קלות. "מה הדבר השני?" שואלת אותך בקול נעים וחם.

"אנחנו בעקבות רד. אנחנו משתייים לפלוגת החיפוש. מאחר שאת נמצאת במכון ושומעת מאמנים כל היום, תהיתי, אולי במקרה שמעת חדשות כלשהן לגבי רד?" אומר בנימוס.

13. משתמש מנוסה
    אותך בקול נעים וחם.
    ריאן~
    "פלוגת חיפוש?" שואל הילד "לפםני כמה זמן הוא נעלם? מה קרה לו? איך הגיוני שלא שמעתי על זה בכלל?" שואל הילד והדמעות ממשיכות לזלוג לו בין הידיים.
    ״רד נעלם לפני כמה חודשים וכל המחוז הרתם לחפש אותו״ אסביר לילד, ״הוא נעלם מסיבות מסתוריות,לא ידוע מי לקח אותו״ אוסיף ואציע לו מים, ״לא כדאי להיות עכשיו ביער לבד,מסתובבים פה פוקימונים מסוכנים,רוצה להמשיך איתי לעיר פיוטר?״ אשאל את הילד בחיוך

14. מנהל ראשי
    מייק~
    צ'ימיצ'אר מכוונת את ידה על האדמה לפני אלקיד ושולחת עשרות כדוריות אש קטנות לעבר האדמה לפני אלקיד. האדמנה מתחילה לבעור מחום מה שמאלץ לא רק את אלקיד לעצור את התזוזה שלו, גורם גם לך ולתומאס לקפוץ על ענף גבוהה כי הסוליות של הנעליים שלכם התחילו להינמס. למרות זאת שני הפוקימונים ממשיכים להלחם וצ'ימיצ'אר מזנקת בקלילות ומושיטה את ידה ושולחת שוב עשרות כדוריות אש על אלקיד הנפגע קשות.
    "אלקיד מכת ברק ואז השתמש באגרוף דינמאיט!" קורא תומאס ברצינות.
    "צ'ימיצ'אר השתמשי בגחלת על מכת הברק של אלקיד בכדי לעצור אותה" אני פוקד על צ'ימיצ'אר. "בנוסף צ'ימיצ'אר התחמקי מאגרוף הדינמאיט וקפצי לאוויר ומהאוויר השתמשי בגחלת בחוזקה לעבר אלקיד!" אני אומר.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    כן... הוא הבין שאין לו למי לחפור
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את נידורן למנוחה קלה בפוקדור שלך ומסתכל סביבך כשלפתע אתה רואה דמות צועדת לבדה בין העצים. אתה עומד דרוך, מוכן להכל כשאתה מבחין שהדמות יוצאת מהצללים זאת בחורה בלונדינית בערך בת גילך, רק מעט יותר גבוה . הבחורה מסתכלת עליך מעט מופתעת ונראית כאילו הוקל לה מאוד "אוי מזל שאני רואה מישהו!" אומרת באושר "הלכתי פה לאיבוד כבר כמעט שעתיים! איזה שלושה אודישים חצופים סיבכו אותי והוליכו אותי לאיבוד עד שהבנתי מה קורה!" אומרת ואז מתרסקת על האדמה בלי הקדמה ואז נשכבת לאחור "יש לך מים אולי? שלי נגמרו לפני שעה בערך! איזה חום!!" קוראת הנערה ומתנשמת עמוק.
    ארים גבה בנוגע לכל ההתרחשות. אך בגמגום קל אומר "א... כן, כן הינה מים!" ואוציא לה בקבוק. אביט בה בשקט עד שתסיים לשתות ואשאל לבסוף "אז מי את? מה את? באה משום מקום ושותה לי ככה מהמים" ואז אקרוץ לה שלא תפרש זאת ככעס. אנסה לצחוק איתה בנחמדות

.

עמוד 14 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •