אוףףף קרס לי המחשב שנייה לפני ששלחתי תגובה!
אינג'ל~
טוב שחזרת! 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל, שוב תופסת בחוט ומנסה למשוך את הפוקימון הקטן, אבל הפוקימון משחרר את החוט, וגורם לסרוויקטל למעוד אחורנית, מה שנותן לו מספיק זמן בשביל לשלוח מטר של מחטים קטנים וסגולים לעברה ומצליח לשרוט את עורה.
סקווירטל מתעצבנת ופותחת את פיה ושולחת משם עשרות בועות מים הפוגעות הפוקימון הקטן ומטיחות אותו על גזע העץ הגדול.
הפוקימון, עומד שטוף מים ופצוע כמהה אבל עדיין עומד והוא מנסה לשלוח שוב את מטר החצים לעברה.
כריס~
האחות ג'וי ממתינה לרגע ומנסה לחשוב ולאחר כמה שניות נראה שעולה לה משהו בראש. "טוב, זאת רק שמועה, אבל שמעתי מכמה מאמנים שעברו מלפני כמה ימים, שהם שמעו שצפו בנער קופץ לתוך מצולות נמל ורמליון. אמרו שלנער היה פוליווארט וגרידוס" אומרת לכם ברצינות. "יכול להיות שזה רד. אבל לשם מה הוא צלל למעמקי הנמל? נכון יש את האגדה הזאת, אבל אני בספק נורא אם היא אמיתית או שזה בכלל היה רד" אומרת לכם האחות ג'וי.
"דרך אגב, בגלל שהמערכת להעברת פוקימונים קרסה לפני כשבוע במידה ותרצו לשמור פה פוקימון במרכז זה אפשרי ואנחנו נעביר אותו כשהמערכת תחזור." אומרת לכם בחום האחות ג'וי.
ריאן~
"זה פשוט לא הגיוני! איזה מאמן בכלל יכול ללכוד את רד?" שואל הנער. בדיוק אז משב של רוח מקפיאה נושבת באוויר, וצמרמורת חדה עוברת בעמוד השדרה שלך. 'משהו לא כשורה' אתה חושב לעצמך.
הנער נעמד "יש פה מישהו שצופה עלינו" הוא אומר במעט חשש "אני מרגיש את זה. בוא נזוז מפה מהר. מוכן?" שואל אותך ופניו מרצינות, מה שמשווה לו מראה בוגר מידי מגילו האמיתי.
מייק~
צ'ימיצ'אר עושה כדבריך ושולחת כנגד המכת ברק של אלקיד עשרות כדוריות של אש מידיה ושתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות בבת אחד בבום ענקי.
שני הצדדים מכסים את עיניהם ואת פיהם כדי לא לשאוף את העשן הכבד המתפזר סביבכם. צ'ימיצ'אר שיותר רגילה לחום ולעשן מסתדרת לגמרי ובעוד אלקיד נאבק לנשום, היא כבר מזנקת לעברו ושולחת שוב גחלת מבין שתי ידיה והמתקפה פוגעת בו קשה.
"אלקיד אנחנו לא מוותרים פזילה שוב ואז אגרוף דינאמיט!" קורא תומאס בנוקשות.
עיניו של אלקיד זוהרות באור צהוב ובהיר, ואתה מבחין גם מבעד לעשן, וקולט איזה מראה נוראי זה עומד לפניך.
אלקיד ממהר וידו השמאלית זוהרת באור לבן ומבריק והוא מחטיף לצ'ימיצ'אר ישירות בלסת ומעיף אותה על האדמה בחוזקה.
ריצ'י~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה חוטפת ממך את הבקבוק מים ושותה כמעט ממחציתו ואז מתנשמת עמוקות. "אני דילן!" אומרת בחיוך, קופצת על רגליה במהירות ולוחצת לך את היד במהירות. "אני מאמנת כמובן!" אומרת בצחוק נשענת על רגל אחת ומנידה באצבעה מצד לצד. "נראה לך אני אסתובב באמצא המקום הזה סתם? בדיוק קיבלתי את הפוקימון שלי מפרופסור אוק!" היא אומרת בגאווה ואז קולטת את הפוקדורים התלויים על החגורה שלך.
"אז גם אתה מאמן הא?" שואלת ומוציאה לשון "הייתי מאתגרת אותך, אבל לפי המצב נראה לי שהפוקימונים שלך עייפים" היא אומרת ואז פורצת בצחוק לא צפוי. "בכל מקרה תודה על המים. דרך אגב שמי דילן!" אומרת בחום ובקול טיפה צווחני ואז מתחילה ללכת משם, מבלי לייחס לך יותר מידי יחס.