Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 24 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 352
  1. the bitch is back
    אוףףף קרס לי המחשב שנייה לפני ששלחתי תגובה!

אינג'ל~

טוב שחזרת! 3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל, שוב תופסת בחוט ומנסה למשוך את הפוקימון הקטן, אבל הפוקימון משחרר את החוט, וגורם לסרוויקטל למעוד אחורנית, מה שנותן לו מספיק זמן בשביל לשלוח מטר של מחטים קטנים וסגולים לעברה ומצליח לשרוט את עורה.
    סקווירטל מתעצבנת ופותחת את פיה ושולחת משם עשרות בועות מים הפוגעות הפוקימון הקטן ומטיחות אותו על גזע העץ הגדול.
    הפוקימון, עומד שטוף מים ופצוע כמהה אבל עדיין עומד והוא מנסה לשלוח שוב את מטר החצים לעברה.

כריס~
    האחות ג'וי ממתינה לרגע ומנסה לחשוב ולאחר כמה שניות נראה שעולה לה משהו בראש. "טוב, זאת רק שמועה, אבל שמעתי מכמה מאמנים שעברו מלפני כמה ימים, שהם שמעו שצפו בנער קופץ לתוך מצולות נמל ורמליון. אמרו שלנער היה פוליווארט וגרידוס" אומרת לכם ברצינות. "יכול להיות שזה רד. אבל לשם מה הוא צלל למעמקי הנמל? נכון יש את האגדה הזאת, אבל אני בספק נורא אם היא אמיתית או שזה בכלל היה רד" אומרת לכם האחות ג'וי.
    "דרך אגב, בגלל שהמערכת להעברת פוקימונים קרסה לפני כשבוע במידה ותרצו לשמור פה פוקימון במרכז זה אפשרי ואנחנו נעביר אותו כשהמערכת תחזור." אומרת לכם בחום האחות ג'וי.

ריאן~
    "זה פשוט לא הגיוני! איזה מאמן בכלל יכול ללכוד את רד?" שואל הנער. בדיוק אז משב של רוח מקפיאה נושבת באוויר, וצמרמורת חדה עוברת בעמוד השדרה שלך. 'משהו לא כשורה' אתה חושב לעצמך.
    הנער נעמד "יש פה מישהו שצופה עלינו" הוא אומר במעט חשש "אני מרגיש את זה. בוא נזוז מפה מהר. מוכן?" שואל אותך ופניו מרצינות, מה שמשווה לו מראה בוגר מידי מגילו האמיתי.

מייק~
    צ'ימיצ'אר עושה כדבריך ושולחת כנגד המכת ברק של אלקיד עשרות כדוריות של אש מידיה ושתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות בבת אחד בבום ענקי.
    שני הצדדים מכסים את עיניהם ואת פיהם כדי לא לשאוף את העשן הכבד המתפזר סביבכם. צ'ימיצ'אר שיותר רגילה לחום ולעשן מסתדרת לגמרי ובעוד אלקיד נאבק לנשום, היא כבר מזנקת לעברו ושולחת שוב גחלת מבין שתי ידיה והמתקפה פוגעת בו קשה.
    "אלקיד אנחנו לא מוותרים פזילה שוב ואז אגרוף דינאמיט!" קורא תומאס בנוקשות.
    עיניו של אלקיד זוהרות באור צהוב ובהיר, ואתה מבחין גם מבעד לעשן, וקולט איזה מראה נוראי זה עומד לפניך.
    אלקיד ממהר וידו השמאלית זוהרת באור לבן ומבריק והוא מחטיף לצ'ימיצ'אר ישירות בלסת ומעיף אותה על האדמה בחוזקה.

ריצ'י~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הנערה חוטפת ממך את הבקבוק מים ושותה כמעט ממחציתו ואז מתנשמת עמוקות. "אני דילן!" אומרת בחיוך, קופצת על רגליה במהירות ולוחצת לך את היד במהירות. "אני מאמנת כמובן!" אומרת בצחוק נשענת על רגל אחת ומנידה באצבעה מצד לצד. "נראה לך אני אסתובב באמצא המקום הזה סתם? בדיוק קיבלתי את הפוקימון שלי מפרופסור אוק!" היא אומרת בגאווה ואז קולטת את הפוקדורים התלויים על החגורה שלך.
    "אז גם אתה מאמן הא?" שואלת ומוציאה לשון "הייתי מאתגרת אותך, אבל לפי המצב נראה לי שהפוקימונים שלך עייפים" היא אומרת ואז פורצת בצחוק לא צפוי. "בכל מקרה תודה על המים. דרך אגב שמי דילן!" אומרת בחום ובקול טיפה צווחני ואז מתחילה ללכת משם, מבלי לייחס לך יותר מידי יחס.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~

הנערה חוטפת ממך את הבקבוק מים ושותה כמעט ממחציתו ואז מתנשמת עמוקות. "אני דילן!" אומרת בחיוך, קופצת על רגליה במהירות ולוחצת לך את היד במהירות. "אני מאמנת כמובן!" אומרת בצחוק נשענת על רגל אחת ומנידה באצבעה מצד לצד. "נראה לך אני אסתובב באמצא המקום הזה סתם? בדיוק קיבלתי את הפוקימון שלי מפרופסור אוק!" היא אומרת בגאווה ואז קולטת את הפוקדורים התלויים על החגורה שלך.
    "אז גם אתה מאמן הא?" שואלת ומוציאה לשון "הייתי מאתגרת אותך, אבל לפי המצב נראה לי שהפוקימונים שלך עייפים" היא אומרת ואז פורצת בצחוק לא צפוי. "בכל מקרה תודה על המים. דרך אגב שמי דילן!" אומרת בחום ובקול טיפה צווחני ואז מתחילה ללכת משם, מבלי לייחס לך יותר מידי יחס.
    חחח אביט בה ואתחיל לצחוק קצת ״חח... זה שם בן״ אעקוץ ומבלי להגיד מילה נוספת פשוט אעקוף אותה בהליכתי ואמשיך לי בדרכי. ״דרך צלחה נערה מוזרה... תדאגי להשיג עוד מים״

.

3. the bitch is back
    ריצ'י~
    "דילן זה לא שם של בן!" כועסת עליך הבחורה ומתחילה לרדוף אחריך בצחוק ואז תופסת אותך במהירות שלא ציפית אליה "ומה השם שלך חכמולוג גדול? זואי אולי?" שואלת ומרימה מעט את אפה גבוה.
    גיל! 3>

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    "דילן זה לא שם של בן!" כועסת עליך הבחורה ומתחילה לרדוף אחריך בצחוק ואז תופסת אותך במהירות שלא ציפית אליה "ומה השם שלך חכמולוג גדול? זואי אולי?" שואלת ומרימה מעט את אפה גבוה.
    אופתע מהכוח שיש לה באחיזה אך לא אראה זאת כלל. כדי לא לתת לה צל של ספק שהתרגשתי מכך... ״שמי הוא ריצ'ארד, חברים קוראים לי ריצ'י״ ואחייך עלייך חיוך ציני.
    ״תגידי נוכל לדון בעניין השם המרתק שלי והשם 'המיוחד' שלך תוך כדי הליכה... נתעקנו פה מספיק. העיר וורידיאן נורא קרובה ואני לא רוצה להגיע בלילה״

.

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    האחות ג'וי ממתינה לרגע ומנסה לחשוב ולאחר כמה שניות נראה שעולה לה משהו בראש. "טוב, זאת רק שמועה, אבל שמעתי מכמה מאמנים שעברו מלפני כמה ימים, שהם שמעו שצפו בנער קופץ לתוך מצולות נמל ורמליון. אמרו שלנער היה פוליווארט וגרידוס" אומרת לכם ברצינות. "יכול להיות שזה רד. אבל לשם מה הוא צלל למעמקי הנמל? נכון יש את האגדה הזאת, אבל אני בספק נורא אם היא אמיתית או שזה בכלל היה רד" אומרת לכם האחות ג'וי.
    "דרך אגב, בגלל שהמערכת להעברת פוקימונים קרסה לפני כשבוע במידה ותרצו לשמור פה פוקימון במרכז זה אפשרי ואנחנו נעביר אותו כשהמערכת תחזור." אומרת לכם בחום האחות ג'וי.
    "ורמיליון הא?" אמלמל ואתכנן את המסע שלי. "אני מודה לך! אני חושב שאני יודע למה רד ילך לשם. אגב, תוכלי לספר לי מה ההגדה שהזכרת? האם את מדברת על אגדת אבני הפיתוח?"

6. the bitch is back
    ריצ'י~
    "בטח בוא נלך!" אומרת לך בהתלהבות דילן ומתחילה ללכת במהירות בזמן שהיא סוקרת את השטח. אתם מתחילים לדבר ומגלה שהיא מהעיר פיושה, אבל היא לא מעוניינת להרחיב על זה יותר מידי. אתה מגלה בנוסף, שהיא גם חלק מהצוות חיפוש של רד, אבל זאת לא המטרה שלה. "אני רוצה להיות מנהיגת מכון" אומרת ברצינות ופשוט מחכה לצחוק שלך, אבל לפני שאתה מספיק להגיב אתה מבחין שהיער מתמעט ואתם עומדים מול עיירה גדולה שכולה מכוסה באבן לבנה ויפה. אתה מסתכל סביב ורואה עשרות אנשים מטיילים מהיום הנעים בחוץ. במרחק מה ממכם אתה רואה את המרכז פוקימונים של העיר וממש צמוד אליו חנות גדולה. בהמשך אתה רואה מבנה גדול ומעט מבודד ועליו אתה מצליח לזהות את הכיתוב 'מכון'. השביל שעליו אתם הולכים מתפצל בנקודה מסוימת. אתה מבחין באחד שנסלל צפונה לתוך יער פראי למראה ואילו שביל אחר שנוטה יותר מזרחה והוא עובר בין שני הרים גדולים.
    "אז מה בא לך לעשות?" שואלת בחיוך דילן.

כריס~
    "בדיוק" אומרת האחות ג'וי ופניה מעט מרצינות "אבל רק שתדע, עשו עשרות צלילות באיזור הנמל ולא התגלה שם כלום. ואני לא מתכוונת רק לצוללנים, אלא גם לצוללות מיוחדות. לא מצאו שם כלום. בכל מקרה האיזור כולו שורץ באין סוף פוקימוני מים נוראיים השוכנים שם מתחת למים. שמעתי באחותי האחות של העיר שם פעם צפו שם בווילורד! אתם קולטים עד כמה המקום הזה עמוק?" אומרת בהתלהבות האחות ג'וי.
    "בכל מקרה אם תצטרכו עוד משהו אשמח לעזור!"
    גיל! 3>

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    "בדיוק" אומרת האחות ג'וי ופניה מעט מרצינות "אבל רק שתדע, עשו עשרות צלילות באיזור הנמל ולא התגלה שם כלום. ואני לא מתכוונת רק לצוללנים, אלא גם לצוללות מיוחדות. לא מצאו שם כלום. בכל מקרה האיזור כולו שורץ באין סוף פוקימוני מים נוראיים השוכנים שם מתחת למים. שמעתי באחותי האחות של העיר שם פעם צפו שם בווילורד! אתם קולטים עד כמה המקום הזה עמוק?" אומרת בהתלהבות האחות ג'וי.
    "בכל מקרה אם תצטרכו עוד משהו אשמח לעזור!"
    "תודה רבה לך האחות ג'וי." אומר לך בנימוס אפנה לג'סי. "שמעת את זה? זה יכול להיות קצה חוט ממשי! יש מי שחותר אחר אבני הפיתוח, שמעתי שרק כך פוקימונים מסויימים מסוגלים להתפתח! כנראה שרד רוצה לפתח את אחד הפוקימונים שלו או משהו... הבעיה היחידה היא שיש שם פוקימוני מים מסוכנים... ברור לי שצ'ארמנדר או פיינקו לא יוכלו לעור לנו, אפילו לא האפיני שלך, אבל אולי כדאי ללכת לשם ולראות אחר סימנים אחר רד... מה דעתך?"

8. מנהל ראשי
    צ'ימיצ'אר עושה כדבריך ושולחת כנגד המכת ברק של אלקיד עשרות כדוריות של אש מידיה ושתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות בבת אחד בבום ענקי.
    שני הצדדים מכסים את עיניהם ואת פיהם כדי לא לשאוף את העשן הכבד המתפזר סביבכם. צ'ימיצ'אר שיותר רגילה לחום ולעשן מסתדרת לגמרי ובעוד אלקיד נאבק לנשום, היא כבר מזנקת לעברו ושולחת שוב גחלת מבין שתי ידיה והמתקפה פוגעת בו קשה.
    "אלקיד אנחנו לא מוותרים פזילה שוב ואז אגרוף דינאמיט!" קורא תומאס בנוקשות.
    עיניו של אלקיד זוהרות באור צהוב ובהיר, ואתה מבחין גם מבעד לעשן, וקולט איזה מראה נוראי זה עומד לפניך.
    אלקיד ממהר וידו השמאלית זוהרת באור לבן ומבריק והוא מחטיף לצ'ימיצ'אר ישירות בלסת ומעיף אותה על האדמה בחוזקה.
    "צ'ימיצ'אר, צ'ימיצ'אר! את בסדר? אני צועק בקול. "אני יודע שאת מסוגלת להביס אל אלקיד, עכשיו זה הכל! סמכי עלי וננצח את הקרב הזה!" "צ'ימיצ'אר השתמשי באגרוף ממוקד לעבר האדמה ותצרי בור גדול וכנסי לתוכו וחכי שם, כשאת רואה את אלקיד מתקרב אלייך השתמשי בגחלת לעבר השמיים, כלומר מחוץ לבור הגדול שיצרת! מיד לאחר מכן קפצתי לעבר אלקיד והשתמשי בשריטות במלוא העוצמה!"

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    "בטח בוא נלך!" אומרת לך בהתלהבות דילן ומתחילה ללכת במהירות בזמן שהיא סוקרת את השטח. אתם מתחילים לדבר ומגלה שהיא מהעיר פיושה, אבל היא לא מעוניינת להרחיב על זה יותר מידי. אתה מגלה בנוסף, שהיא גם חלק מהצוות חיפוש של רד, אבל זאת לא המטרה שלה. "אני רוצה להיות מנהיגת מכון" אומרת ברצינות ופשוט מחכה לצחוק שלך, אבל לפני שאתה מספיק להגיב אתה מבחין שהיער מתמעט ואתם עומדים מול עיירה גדולה שכולה מכוסה באבן לבנה ויפה. אתה מסתכל סביב ורואה עשרות אנשים מטיילים מהיום הנעים בחוץ. במרחק מה ממכם אתה רואה את המרכז פוקימונים של העיר וממש צמוד אליו חנות גדולה. בהמשך אתה רואה מבנה גדול ומעט מבודד ועליו אתה מצליח לזהות את הכיתוב 'מכון'. השביל שעליו אתם הולכים מתפצל בנקודה מסוימת. אתה מבחין באחד שנסלל צפונה לתוך יער פראי למראה ואילו שביל אחר שנוטה יותר מזרחה והוא עובר בין שני הרים גדולים.
    "אז מה בא לך לעשות?" שואלת בחיוך דילן.
    "דבר ראשון למרכז הפוקימונים. הנידורן שלי חייב את זה, וגם היאנמה שלי מעולף" אסביר לה וכך בעצם יוודא לה על הפוקימונים שברשותי. ואז בעוד אנחנו מתקדמים למרכז אוסיף בפירוט "אחר-כך נסתובב בעיר נדבר עם אנשים ונראה מה אנשים עושים כאן כדי להעביר את הזמן. אם תרצי נבקר בחנות. אני לא אלך למכון כרגע! אני צריך אימונים נוספים!"

.

10. משתמש מנוסה
    ריאן~
    "זה פשוט לא הגיוני! איזה מאמן בכלל יכול ללכוד את רד?" שואל הנער. בדיוק אז משב של רוח מקפיאה נושבת באוויר, וצמרמורת חדה עוברת בעמוד השדרה שלך. 'משהו לא כשורה' אתה חושב לעצמך.
    הנער נעמד "יש פה מישהו שצופה עלינו" הוא אומר במעט חשש "אני מרגיש את זה. בוא נזוז מפה מהר. מוכן?" שואל אותך ופניו מרצינות, מה שמשווה לו מראה בוגר מידי מגילו האמיתי.

.[/color][/size]
    [:
    הנערה ובקול טיפה צווחני ואז מתחילה ללכת משם, מבלי לייחס לך יותר מידי יחס.[/color]
    ״קדימה״ אשיב לו במהירות ואמשיך איתו בזריזות, ״פיצ׳ו הישאר בחוץ ובוא איתנו,אולי נצטרך לעזרה שלך״ אומר לו ואלך במהירות עם הילד ביער,דרוך ומוכן לפעולה.

11. the bitch is back
    כריס~
    ג'סי נראית מעט מהססת ואז מהנהנת בראשה. "אתה יודע אבל שיקח לנו מלא זמן להגיע לשם?" אומרת בקול רציני "אנחנו רק בורידיאן. אנחנו צריכים לחצות כמעט חצי מחוז עד שנגיע לשם" אומרת ואז פונה אל האחות ג'וי "סליחה על ההטרדה. אבל שמעת על עוד משהו משונה שקורה במחוז?" האחות ג'וי מהססת לרגע ואז מהנהנת בראשה "שמעתי שיש בעיות במפעל חשמל אחרי סרוליין. ממש ליד מערת האבן המובילה לעיר לבנדר" אומרת ונראה שהיא לא שלמה עם החלטתה לספר לכם את זה.

מייק~
    צ'ימיצ'אר קופצת באוויר ומסתובבת באוויר כשאגרופה מושט למטה והוא מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והיא פוערת בור ענקי ממש באמצע השביל והיא נכנסת לתוכו.
    תומאס מסתכל עליך במבט מבולבל. "אתה מודע לזה שפשוט כלאת את הפוקימון שלך בפנים כן?" שואל אותך ונראה שהוא מתפתה לא לצחוק לך בפנים "אלקיד עצור הכל ופשוט תשלח מכת ברק פנימה!" קורא בקול בטוח ורציני.
    אלקיד שלו מצחקק כמו מאמנו ושולח מבין האנטנות הקטנות שעל ראשו מכת חשמל הנשלחת ישירות לתוך הבור ופוגעת חזק בצ'ימיצ'אר.
    "אתה צריך להתחיל לחשוב על אסטרטגיות שיכולות לפעול" אומר לך בשחצנות תומאס הבטוח בניצחונו. למרות המתקפה הישירה שספגה צ'ימיצ'אר היא קופצת לפתע מהבור ומסתערת על אלקיד ושורטת אותו בכוח נוראי ומעיפה אותו אחורה על האדמה פצוע קשה.
    שני הפוקימונים שלכם נראים תשושים נורא.

ריצ'י~
    אתה מתחיל לדבר לדילן, אבל אתה מבחין שהיא מתמקדת במשהו אחר. קרב בין שני מאמנים ונראה שהיא מזיזה את ראשה יחד עם המתקפות בהתלהבות.
    "ראית את המהלך של הטארוס הזה! ראית איך הוא השתמש בקידוח קרן?! זה היה מדהים!" אומרת באושר "והמהלך של של סייטר של הריקוד חרבות? זה היה מהלך גאוני!" מתפעלת דילן "אמרת משהו לא?" שואלת אותך ומחייכת לעבר הפוקימונים "מרכז.. כן בטח בוא נלך" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת יחד איתך לעבר המרכז ואתה מבחין שהיא מגישה לאחות ג'וי גם שני פוקדורים.
    "אז מה אתה רוצה לעשות עכשיו?" שואלת אחרי ששניכם מקבלים את הפוקמונים שלכם בחזרה.

ריאן~
    זוכר שביקשת אקשן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את פיצ'ו ומתחיל ללכת יחד עם הנער שמציג את עצמי בינתיים כדניאל. אחרי כמה מטרים אתה שומע רעש המעביר בך שוב צמרמורת נוראית.
    אתה מסתובב ורוח פרצים קפואה נושפת בפניך. "איפה הפיקאצ'ו?" אתה שומע לפתע מכל מקום. "אחד מכם בטוח יודע היכן הוא!" אתה מזהה בקול שזה קול של אישה. והיא נשמעת רצינית. אתה מסתכל סביב ומבחין באישה העומדת על צוק גבוה. שיערה האדום מתנפנף ברוח והיא מסתכלת עליכם ישירות, למרות שאינך יכול לראות את עיניה .
    "אני לא אשאל את זה שוב! איפה פקיאצ'ו?!" קוראת בזעם ומרימה פוקדור נוצץ מידיה ומשחררת פוקימון שנראה כמו אישה בעלת שיער בלונדיני ארוך ולובשת שמלה .
    האישה מצביעה עליכם לפוקימון, הקופצת למטה ופותחת את פיה ורוח מקפיאה מעיפה את שניכם לאחור.
    "חייבים לברוח!" קורא דניאל כשלפתע הוא נעצר ואתה מבחין שמשהו שקוף מכסה את ידו ורגליו.
    "תעלול יפה לא?" אומרת האישה בצחוק מרושע מעט ואתה מבחין שהיא מחזיקה בבובת קרב הנראית כמו דניאל.
    "תברח" מסנן דניאל מבין שיניו. אתה מבחין שהקרח מתחיל להתפשט ולכסות חלק נכבד מגופו.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="darkorange"]
    ריאן~
    זוכר שביקשת אקשן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את פיצ'ו ומתחיל ללכת יחד עם הנער שמציג את עצמי בינתיים כדניאל. אחרי כמה מטרים אתה שומע רעש המעביר בך שוב צמרמורת נוראית.
    אתה מסתובב ורוח פרצים קפואה נושפת בפניך. "איפה הפיקאצ'ו?" אתה שומע לפתע מכל מקום. "אחד מכם בטוח יודע היכן הוא!" אתה מזהה בקול שזה קול של אישה. והיא נשמעת רצינית. אתה מסתכל סביב ומבחין באישה העומדת על צוק גבוה. שיערה האדום מתנפנף ברוח והיא מסתכלת עליכם ישירות, למרות שאינך יכול לראות את עיניה .
    "אני לא אשאל את זה שוב! איפה פקיאצ'ו?!" קוראת בזעם ומרימה פוקדור נוצץ מידיה ומשחררת פוקימון שנראה כמו אישה בעלת שיער בלונדיני ארוך ולובשת שמלה .
    האישה מצביעה עליכם לפוקימון, הקופצת למטה ופותחת את פיה ורוח מקפיאה מעיפה את שניכם לאחור.
    "חייבים לברוח!" קורא דניאל כשלפתע הוא נעצר ואתה מבחין שמשהו שקוף מכסה את ידו ורגליו.
    "תעלול יפה לא?" אומרת האישה בצחוק מרושע מעט ואתה מבחין שהיא מחזיקה בבובת קרב הנראית כמו דניאל.
    "תברח" מסנן דניאל מבין שיניו. אתה מבחין שהקרח מתחיל להתפשט ולכסות חלק נכבד מגופו.
    האמת נזכרתי במשהו,אני ממש אהבתי את המשחק שלך בעקבות האלים,אני ממש אהבתי את האקשן שם,חבל שסגרת אותו

"מה פתאום!" אסנן לו בחזרה ואשחרר את מאנקי, "מאנקי תשבור את הקרח במהירות באמצעות בעיטה נמוכה! תיזהר על ידיו ורגליו של דניאל!" אדריך את מאנקי בזהירות, "לא ראינו שום פיקאצ'ו,יש לי רק פיצ'ו" אשיב לאישה ואסמן לפיצ'ו להתקרב אליי

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה

אינג'ל~

טוב שחזרת! 3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל, שוב תופסת בחוט ומנסה למשוך את הפוקימון הקטן, אבל הפוקימון משחרר את החוט, וגורם לסרוויקטל למעוד אחורנית, מה שנותן לו מספיק זמן בשביל לשלוח מטר של מחטים קטנים וסגולים לעברה ומצליח לשרוט את עורה.
    סקווירטל מתעצבנת ופותחת את פיה ושולחת משם עשרות בועות מים הפוגעות הפוקימון הקטן ומטיחות אותו על גזע העץ הגדול.
    הפוקימון, עומד שטוף מים ופצוע כמהה אבל עדיין עומד והוא מנסה לשלוח שוב את מטר החצים לעברה.
    מי מכיר אותך ):
    --------
    "סקווירטל תיכנסי לתוך השריון שלך בשביל לחסום את המתקפה ואז תסיימי את הקרב בקרן בועות ממוקדת"

לבחור הנחמד שמעלי :
    תברחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ):
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. מנהל ראשי
    מייק~
    צ'ימיצ'אר קופצת באוויר ומסתובבת באוויר כשאגרופה מושט למטה והוא מתחיל לזהור באור לבן ובהיר והיא פוערת בור ענקי ממש באמצע השביל והיא נכנסת לתוכו.
    תומאס מסתכל עליך במבט מבולבל. "אתה מודע לזה שפשוט כלאת את הפוקימון שלך בפנים כן?" שואל אותך ונראה שהוא מתפתה לא לצחוק לך בפנים "אלקיד עצור הכל ופשוט תשלח מכת ברק פנימה!" קורא בקול בטוח ורציני.
    אלקיד שלו מצחקק כמו מאמנו ושולח מבין האנטנות הקטנות שעל ראשו מכת חשמל הנשלחת ישירות לתוך הבור ופוגעת חזק בצ'ימיצ'אר.
    "אתה צריך להתחיל לחשוב על אסטרטגיות שיכולות לפעול" אומר לך בשחצנות תומאס הבטוח בניצחונו. למרות המתקפה הישירה שספגה צ'ימיצ'אר היא קופצת לפתע מהבור ומסתערת על אלקיד ושורטת אותו בכוח נוראי ומעיפה אותו אחורה על האדמה פצוע קשה.
    שני הפוקימונים שלכם נראים תשושים נורא.
    אני מסתכל לעבר צ'ימיצ'אר התשושה בתקווה כי אולי כן נשאר לה מעט כוח לקרב, אני קורא לה בקול "צ'ימיצ'אר, אני יודע שאת מסוגלת, תתני עוד פוש אחרון". אני מסתכל לעבר צ'ימיצ'אר ומחייך לעברה. "צ'ימיצ'אר, השתמשי באגרוף ממוקד בשארית כוחותיך!"

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    אתה מתחיל לדבר לדילן, אבל אתה מבחין שהיא מתמקדת במשהו אחר. קרב בין שני מאמנים ונראה שהיא מזיזה את ראשה יחד עם המתקפות בהתלהבות.
    "ראית את המהלך של הטארוס הזה! ראית איך הוא השתמש בקידוח קרן?! זה היה מדהים!" אומרת באושר "והמהלך של סייטר של הריקוד חרבות? זה היה מהלך גאוני!" מתפעלת דילן "אמרת משהו לא?" שואלת אותך ומחייכת לעבר הפוקימונים "מרכז.. כן בטח בוא נלך" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת יחד איתך לעבר המרכז ואתה מבחין שהיא מגישה לאחות ג'וי גם שני פוקדורים.
    "אז מה אתה רוצה לעשות עכשיו?" שואלת אחרי ששניכם מקבלים את הפוקמונים שלכם בחזרה.
    אביט בה בעיניים פעורות לרגע כי הסברתי לה במדיוק מה אחר-כך, אכה במצחי אך אחייך אליה באומרי "אתה לא מקשיבה אה?..." ואוסיף שנית "נסתובב בעיר נדבר עם אנשים ונראה מה אנשים עושים כאן כדי להעביר את הזמן. אם תרצי נבקר בחנות. לא אלך למכון כרגע! אני צריך אימונים נוספים!"

.

עמוד 15 מתוך 24 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •