Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 352
  1. the bitch is back
    ריאן~
    מה נראה לך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל ובוחן שגופך בעיקר שרוט וחבול ואתה מדמם בקטנה מעל הגבה. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומנסה לצלצל למישהו, אבל אתה לא מצליח להשיג קליטה.
    אתה מאבד עשתונות ומשחרר את הפוקימונים שלך, הפצועים קשה מהחבטה החזקה של ג'ינקס. הם שניהם מסתכלים סביב, אבל גודל המערה היא 2 מטר על 4 מטר ואין שום סימן ליציאה אחרת חוץ מהקיר קרח החוסם את היציאה.
    הקור מהקרח מתחיל להשפיע עליך ואתה מרגיש אבוד לחלוטין.

מייק~
    מה מוזר להוסיף למשפט "קדימה בואי נתחיל ללכת לעיר הבאה" אומר לה ואתחיל ללכת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה וצ'ימיצ'אר מתחילים ללכת בין השיחים והעצים מנסה לפלס לשניכם דרך מהירה ונוחה לעיר ורידיאן. לפתע אתה שומע רעש באיזור. אתה מסתכל ואתה רואה עשרות יצורים קטנים וצהובים המנתרים בין העצים. אתה מתבונן יותר טוב ורואה שאלה סאנקורן . אתה מבחין בכמה המתעכבים מאחור.

אינג'ל~
    יעבור לך כפרה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה נאנח מהבריחה של הפוקימון הקטן, אבל מושך בכתפיך ומתחיל לרוץ במעמקי היער הכי מהר שאתה יכול. מלי הרבה להתמהמה אתה רואה לפתע את העיר ורידיאן נפרסת מולך. בלי היסוס או התעמקות אתה רץ ישירות למרכז וניגש לאחת מהאחיות ג'וי העובדות שם המרפאה לך את הפוקימונים שלך בשמחה.
    "משהו נוסף?" שואלת בחיוך.

ריצ'י~
    כן חנות רגילה.. ויש יותר מאחת בעיר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האישה מגלגלת את עיניה וחוזרת לכריך ולמגזין שלה ונותנת לך להסתובב בחנות. אתה מסתכל בין המעברים ולא רואה משהו מיוחד במיוחד. פוקדורים מסוגרים שונים, כמה אבנים יקרות מידי לכיסך, אופניים וחכה ישנה ומעט שבורה.

אוליבר~
    אתה, מאושר מקבלת הפוקימון הראשון שלך, שולף את הפוקידע ומחפש קצת מידע על הפוקימון. אתה מגלה ששמו סינדקוויל והוא מסוג אש טהור. בנוסף אתה מגלה שהוא נפוץ במיוחד במחוז השכן, מחוז ג'וטו. אתה מסתכל לעברו של סינדקוויל והוא רק מסב את ראשו ממך במעט סנוביות.

כריס~
    "אני חושבת שכן" אומרת ג'סי בחיוך ומודה לאחות ג'וי בהנדת ראש. "אתה רוצה לעשות עוד משהו בעיר?" שואלת אותך בחיוך "יש מפה שני דרכים. אחת דרך היער ישר לפיוטר ועוד אחת דרך 22 שמובילה לליגה" אומרת ג'סי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    אינג'ל~
    יעבור לך כפרה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה נאנח מהבריחה של הפוקימון הקטן, אבל מושך בכתפיך ומתחיל לרוץ במעמקי היער הכי מהר שאתה יכול. מלי הרבה להתמהמה אתה רואה לפתע את העיר ורידיאן נפרסת מולך. בלי היסוס או התעמקות אתה רץ ישירות למרכז וניגש לאחת מהאחיות ג'וי העובדות שם המרפאה לך את הפוקימונים שלך בשמחה.
    "משהו נוסף?" שואלת בחיוך.

"לא "אומר עם חיוך ואחזיר את הפוקדורים למקומם, מיד אחר כך אצא מהבניין ואמשיך בדרכי לעבר יער ורדיאן. ' בזבזתי יותר מידי זמן ' אחשוב לעצמי ואגביר את הקצב.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    ריאן~
    מה נראה לך?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל ובוחן שגופך בעיקר שרוט וחבול ואתה מדמם בקטנה מעל הגבה. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומנסה לצלצל למישהו, אבל אתה לא מצליח להשיג קליטה.
    אתה מאבד עשתונות ומשחרר את הפוקימונים שלך, הפצועים קשה מהחבטה החזקה של ג'ינקס. הם שניהם מסתכלים סביב, אבל גודל המערה היא 2 מטר על 4 מטר ואין שום סימן ליציאה אחרת חוץ מהקיר קרח החוסם את היציאה.
    הקור מהקרח מתחיל להשפיע עליך ואתה מרגיש אבוד לחלוטין.

מייק~
    מה מוזר להוסיף למשפט "יש מפה שני דרכים. אחת דרך היער ישר לפיוטר ועוד אחת דרך 22 שמובילה לליגה" אומרת ג'סי
    וואלה לא יודע xd ומה זה איפה תקעת אותי אתה רוצה להרוג אותי בכוונה?

״פיצ׳ו ומאנקי אתם חייבים לשבור את הקיר הזה,מאנקי להשתמש במיקוד אנרגיה ואז בעיוה נמוכה בניסיון לשבור את הקרח ופיצ׳ו אחריו תנסה להשתמש שלוש פעמים בתוכנית מרושעת ואז תתקוף במכת ברק הכי חזקה שלך,לפני זה תנסה להשתמש בסטירה כפולה״ אדריך אותם ואתפלל לטוב,אנסה לקום ואקווה לנס בעודי מחפש עוד פוקימונים במערה

4. מנהל ראשי
    מייק~
    מה מוזר להוסיף למשפט "קדימה בואי נתחיל ללכת לעיר הבאה" אומר לה ואתחיל ללכת?
    אתה וצ'ימיצ'אר מתחילים ללכת בין השיחים והעצים מנסה לפלס לשניכם דרך מהירה ונוחה לעיר ורידיאן. לפתע אתה שומע רעש באיזור. אתה מסתכל ואתה רואה עשרות יצורים קטנים וצהובים המנתרים בין העצים. אתה מתבונן יותר טוב ורואה שאלה סאנקורן . אתה מבחין בכמה המתעכבים מאחור.
    "צ'ימיצ'אר זוהי ההזדמנות שלנו לעוד קרב!". אני מתבונן לעבר סאנקורן מספר שניות, וקורא לצ'ימיצ'אר להשתמש בגלחת, "צ'ימיצ'אר השתמשי בגחלת, לאחר מכן קפצתי והשתמשי באגרוף ממוקד! וכל זה שיהיה בהפתעה, סאנקורן לא יודע שאנחנו רוצים להתקיפו, בואי ננצל את זה."

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    כן חנות רגילה.. ויש יותר מאחת בעיר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האישה מגלגלת את עיניה וחוזרת לכריך ולמגזין שלה ונותנת לך להסתובב בחנות. אתה מסתכל בין המעברים ולא רואה משהו מיוחד במיוחד. פוקדורים מסוגרים שונים, כמה אבנים יקרות מידי לכיסך, אופניים וחכה ישנה ומעט שבורה.
    איזו עיר משעממת. שוממת מאנשים אף אחד לא עושה כלום?
    -----------
    "טוב, חנות משעממת ומדכאת כמו המוכרת בה" אמלמל ואקווה שהיא תשמע אותי בעוד אני יוצא מהחנות. אאנח בשעמום ואמשיך ללכת סביב לעיר. לחפש מבנים מעניינים או לחפש אדם או שתיים לדבר איתם... אחשוב לעצמי לרגע 'היי אולי במבנה האקדמיה הגדול יהיה דבר מה לעשות!' ואכוון עצמי אליו.
    (מצטער שאני מורח, אני באמת מנסה לגלות מה יש לעשות פה. כתוב במפה שיש הרבה מה לעשות)

.

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    "אני חושבת שכן" אומרת ג'סי בחיוך ומודה לאחות ג'וי בהנדת ראש. "אתה רוצה לעשות עוד משהו בעיר?" שואלת אותך בחיוך "יש מפה שני דרכים. אחת דרך היער ישר לפיוטר ועוד אחת דרך 22 שמובילה לליגה" אומרת ג'סי
    ״אין לנו סיבה ללכת לליגה..״ אומר בשקט. לרגע קט צפו לי כל הסיפורים על סטאריו, אחי הגדול, הייתי נחוש להוכיח לאבי שאני בן לא פחות מוצלח. ״אני מציע שניגש לפיוטי, שם נוכל לבחון את היכולות שלנו במכון שבעיר, אני שמעתי שזה מכון שמתמחה בפוקימוני אבן, עלי לתפוס פוקימון שיכול לסייע לי בקרב שם ולאמן אותו. חוצמזה, אני חושב שאני צריך לאמן את צ׳ארמנדר במתקפה נוספת נחוצה.״ אומר לג׳סי ואמשיך לצעוד לעבר העיר פיוטר.

7. משתמש מנוסה

אוליבר~
    אתה, מאושר מקבלת הפוקימון הראשון שלך, שולף את הפוקידע ומחפש קצת מידע על הפוקימון. אתה מגלה ששמו סינדקוויל והוא מסוג אש טהור. בנוסף אתה מגלה שהוא נפוץ במיוחד במחוז השכן, מחוז ג'וטו. אתה מסתכל לעברו של סינדקוויל והוא רק מסב את ראשו ממך במעט סנוביות.

אתה לא תנזוף בי בה"פ @:
    ---------------------
    "וואו סינדקוויל!" אומר בשמחה ואפנה אליו "שלום סינדקוויל אני המאמן שלך" ואלך איתו לכיוון דרך 1
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. the bitch is back
    אינג'ל~
    תזכור בשביל מה יצאת בכלל למסע הזה.. >>
    תתחיל לחקור כפרעליך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לאחות ג'וי, נפרד ממנה ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר, כשלפתע אתה מבחין בהתקהלות ענקית החוסמת לך את השביל. אתה מגלגל את עיניך ונאנח עמוקות ומפלס את דרכך לאמצע ההתקהלות. אתה מבחין בשני אנשים, מאמן גבוה ושרירי בעל שיער בלונדיני אשר מתמודד בקרב פוקימונים מול בחורה גבוהה צרת גזרה בעלת שיער בהיר נורא וארשת פנים רציניות, אך חמות .
    האנשים מסביב צוחרים וצוהלים למראה הקרב האדיר המתנהל ביניהם. המאמן מצווה על פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו דבורה גדולה . ואילו הנערה נלחמת עם פוקימון מדהים ביופיו, הנראה כמו שועל צהוב בעל תשע זנבות . אתה מזהה את הפוקימון של הנערה בתור ניינטיילס, ואילו את הפוקימון של יריבה, אתה נאלץ לפתוח פוקידע ומגלה שזאת וויפקווין. פוקימון מלכת הדבורים והיא מאוד נדירה. היא המתפתחת של קומבי נקווה, מה שלמעשה נדיר בעצמו כי רק אחוז קטן מקובי הן נקבות.
    באופן מפתיע, הקרן נגמר לטובת הבחור הבלונדיני והוספקווין שלו, למרות שגם היא ספגה מהלומות כבדות.
    הבחור מחייך ומתלהב לקהל, שולח נשיקות לאוויר ואילו הנערה, לא נראית מצוברחת מידי והיא מנופפת אף היא לקהל.
    "אז יש מישהו שרוצי לנסות מולי קרב?" שואל הבחור ומסתכל לכל עבר, ואתה רואה שהוא לא באמת מצפה לקבל תשובה.

ריצ'י~
    תחפש כפרות עליך...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנער את ראשך, יוצא מהחנות הדלה הזאת והולך ישירות לאקדמיה שראית בכניסה לעיר.
    אחרי שעה קלה, אתה מגיע למבנה גדול מאוד, מחופה באבן ובעל גג רעפים כחולים. אתה נכנס דרך שער ברזל ענקי לשביל מרוצף באבנים צהובות, ומצדדיו ישנן מדשאות מטופחות מאוד. אתה מבחין בכמה נערים ונערים רצים במדשאות בחברת פוקימונים שונים ומגוונים. אתה הולך בשביל ופתע נרה בערך בגילך קופצת מולך. שיערה חום וארוך והיא לבושה בשמלה ירוקה "שלום!" היא קוראת בהתלהבות "שמי טניה! אתה מצטרף חדש? אתה צריך סיור? עברת את המבחן קבלה של פיבי?" שואלת בקולה הצווחני והגבוה.

כריס~
    ג'סי נראית מעט מופתעת מהגילוי שלך "איך שאתה רוצה" אומרת באנחה קלה והולכת אחריך לעבר השביל המוביל ליער ורידיאן. אחרי הליכה של מחצית השעה, אתם יוצאים מהעיר ומגיעים לשביל קצר, ומעט ערום מעצים וצמחים המתפתל ישר מולכם. אתם הולכים שניכם בהליכה רגועה ואיטית, ולפתע אתה מבחין בנערה רצה לכיוונכם במהירות נראה שהיא מעט פצועה . "עזרו לי! בבקשה תעזרו לי!!!" היא צועקת ומתגשת בך, מחזיקה בחוזקה את שרוולי חולצתך ובוכה בפראות. ג'סי מסתכלת עליך מופתעת ומתכופפת לעברה של הנערה "את.. את בדר?" שואלת אותה, אבל הנערה בהיסטריה מוחלטת ולא עונה לה. אתה מבחין שעל מפרק ידה יש צמיד זכוכית גדול הנראה דוקרני למראה.

אוליבר~
    אתה מעדיף פליק בטוסיק?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מציג את עצמך לסינדקוויל, הנראה זועף ופשוט מסב ממך את מבטו בזעם. כשאתה מנסה ללטף את ראשו, הוא וקפץ אחורנית במהירות ונושף עליך ניצוצות של אש. לא נראה שהוא מחבב אותך במיוחד. אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר כשלפתע גרין תופס אותך בידך. "אתה בטוח שאתה מוכן לצאת למסע הזה בכלל?" שואל בקול רציני ומשלב את ידו ומסתכל עליך במבט המעביר בך אי נוחות רצינית.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    תזכור בשביל מה יצאת בכלל למסע הזה.. >>
    תתחיל לחקור כפרעליך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מודה לאחות ג'וי, נפרד ממנה ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר, כשלפתע אתה מבחין בהתקהלות ענקית החוסמת לך את השביל. אתה מגלגל את עיניך ונאנח עמוקות ומפלס את דרכך לאמצע ההתקהלות. אתה מבחין בשני אנשים, מאמן גבוה ושרירי בעל שיער בלונדיני אשר מתמודד בקרב פוקימונים מול בחורה גבוהה צרת גזרה בעלת שיער בהיר נורא וארשת פנים רציניות, אך חמות .
    האנשים מסביב צוחרים וצוהלים למראה הקרב האדיר המתנהל ביניהם. המאמן מצווה על פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו דבורה גדולה . ואילו הנערה נלחמת עם פוקימון מדהים ביופיו, הנראה כמו שועל צהוב בעל תשע זנבות . אתה מזהה את הפוקימון של הנערה בתור ניינטיילס, ואילו את הפוקימון של יריבה, אתה נאלץ לפתוח פוקידע ומגלה שזאת וויפקווין. פוקימון מלכת הדבורים והיא מאוד נדירה. היא המתפתחת של קומבי נקווה, מה שלמעשה נדיר בעצמו כי רק אחוז קטן מקובי הן נקבות.
    באופן מפתיע, הקרן נגמר לטובת הבחור הבלונדיני והוספקווין שלו, למרות שגם היא ספגה מהלומות כבדות.
    הבחור מחייך ומתלהב לקהל, שולח נשיקות לאוויר ואילו הנערה, לא נראית מצוברחת מידי והיא מנופפת אף היא לקהל.
    "אז יש מישהו שרוצי לנסות מולי קרב?" שואל הבחור ומסתכל לכל עבר, ואתה רואה שהוא לא באמת מצפה לקבל תשובה.
    יצאתי למסע לתפוס פוקימונים ולהפוך להכי טוב, רד זה סתם תירוץ בשביל לקבל פוקימון בחינם ):
    לא אמור להיות לה זנב יותר?
    --------------
    "אני אנסה" אומר ואדחף בין האנשים עד אעמוד מולו.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    תחפש כפרות עליך...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנער את ראשך, יוצא מהחנות הדלה הזאת והולך ישירות לאקדמיה שראית בכניסה לעיר.
    אחרי שעה קלה, אתה מגיע למבנה גדול מאוד, מחופה באבן ובעל גג רעפים כחולים. אתה נכנס דרך שער ברזל ענקי לשביל מרוצף באבנים צהובות, ומצדדיו ישנן מדשאות מטופחות מאוד. אתה מבחין בכמה נערים ונערים רצים במדשאות בחברת פוקימונים שונים ומגוונים. אתה הולך בשביל ופתע נרה בערך בגילך קופצת מולך. שיערה חום וארוך והיא לבושה בשמלה ירוקה "שלום!" היא קוראת בהתלהבות "שמי טניה! אתה מצטרף חדש? אתה צריך סיור? עברת את המבחן קבלה של פיבי?" שואלת בקולה הצווחני והגבוה.
    אופתע ממנה לרגע ואתבלבל מעט בדברי "מה?! אמממ.. ה... מבחן קבלה?" אפלוט במן גמגום שכזה. אקח שנייה לנשום רגע ואסדר דברי "לא האמת שאין לי מושג, אני סתם מאמן תייר העובר בדרך. המקום הזה משך אותי אליו מתוך סקרנות!" ואחייך אליה בנחמדות. "אגב שמי ריצ'ארד, או ריצ'י. איך שתרצי"
    "אפשר איזה סיור או הדרכה?" אשאל בציפייה.

.

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ג'סי נראית מעט מופתעת מהגילוי שלך "איך שאתה רוצה" אומרת באנחה קלה והולכת אחריך לעבר השביל המוביל ליער ורידיאן. אחרי הליכה של מחצית השעה, אתם יוצאים מהעיר ומגיעים לשביל קצר, ומעט ערום מעצים וצמחים המתפתל ישר מולכם. אתם הולכים שניכם בהליכה רגועה ואיטית, ולפתע אתה מבחין בנערה רצה לכיוונכם במהירות נראה שהיא מעט פצועה . "עזרו לי! בבקשה תעזרו לי!!!" היא צועקת ומתגשת בך, מחזיקה בחוזקה את שרוולי חולצתך ובוכה בפראות. ג'סי מסתכלת עליך מופתעת ומתכופפת לעברה של הנערה "את.. את בדר?" שואלת אותה, אבל הנערה בהיסטריה מוחלטת ולא עונה לה. אתה מבחין שעל מפרק ידה יש צמיד זכוכית גדול הנראה דוקרני למראה.
    ״מה הולך כאן?״ אשאל את הנערה. את בורחת ממישהו?״ אשאל בנחישות, לאחר מכן אביט לעבר ג׳סי ״יש לך יכולת להוציא את האפיני ולבקש ממנה להרגיע אותה ולרפא אותה?״

12. the bitch is back
    אינג'ל~
    פחות.. ולמה שיהיה לה עוד זנב?
    אתה מרים יד ונעמד מול כולם וקורא בקול מעט מהוסס "אני אנסה" אתה אומר. הבחור בוחן אותך מחייך ואז מושך בכתפיו ומסמן לך עם ידו להתקרב. "מה שמך?" שואל ואתה עונה לו בביטחון. "חחח טוב, רק בגלל שאתה כזה חמוד אם תנצח אתה תקבל ביצה" אומר לך בהתלהבות ושולף מתיק גבו ביצה כדולה שבתוכה ישנו פוקימון מסתורי. הנער הולך לצידה השני של הזירה ושולח את וויספקווין שלו קדימה "אתה מוזמן להתחיל" אומר לך בחיוך. "דרך אגב, שמי מורגן. השלישי בתור בליגת הואן ושני בליגת מחוז קולומביה הרחוקה" מכריז בפני כולם, יותר מבפניך.

ריצ'י~
    טניה מתנצלת "אני פשוט אחראית קבלה לנרשמים החדשים, אבל בשמחה אעשה לך סיור" אומרת בהתלהבות, מעט פחותה ממקודם שחשבה שאתה נרשם לאקדמיה. היא מסתובבת ומסמנת לך עם ראשה לעקוב אחריה. "האקדמיה נוסדה לפני כמעט 35 שנה ומבין המאמנים המפורסמים ביותר למדו כאן בשלב כולשהו. פרופסור אוק, קורט מכין הפוקדורים, מרבי הפוקימונים המפורסמים של מחוז ג'וטו ופירס מנהיג מכון הקרח בג'וטו גם כן. בבית ספר מלמדים על מקצועות הפוקימונים כמו סוגים, מתקפות, דרכי גידול, וכמובן קרבות" בזמן שהיא מדברת אתם עוברים ליד רחבה ענקית מלאה בזירות שונות. חלקן נראות כמו בריכה וחלקן בעלות גבעות קרח. "כיום הבית ספר מונה כ 6500 תלמידים ומכיל כ 220 חברי צוות. כל בכל מחזור נבחר להיות ראש מועצת השכבה האחראי על כל הפעילויות נוספות במערכת הלמידה, כגון פסטיבלים, תחרויות וכיותא בזאת" אומרת לך בהתלהבות מאוסה ועוברת איתך ליד קפיטריה גדולה. "כמו כן, יש אצלנו את את הספריות המתקדמות ביותר במחוז והוא מכיל מלמעלה ל 980000 ספרים. רובן כמובן על מחקר על הפוקימונים השונים" ממשיכה להסביר לך אתם עוברים בכל הבית ספר והיא מסבירה לך על כל הבית ספר מכף רגל ועד ראש "שאלות נוספות?" שואלת בחיוך.

כריס~
    "האפני לא יכולה לרפא אנשים" אומרת לך ג'סי ברצינות הנערה פשוט בוכה ומייללת כשלפתע אתה רואה שצמיד הקרח מתחיל להתפשט במהירות על זרועה ומתחיל לכסות אותה "בבקשה תעזרו לי מצידי תכרתו לי את היד אבל בבקשה תעזרו לי להוריד את זה!!!" צווחת הנערה בבכי היסטרי.
    [/color]
    גיל! 3>

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    פחות.. ולמה שיהיה לה עוד זנב?
    אתה מרים יד ונעמד מול כולם וקורא בקול מעט מהוסס "אני אנסה" אתה אומר. הבחור בוחן אותך מחייך ואז מושך בכתפיו ומסמן לך עם ידו להתקרב. "מה שמך?" שואל ואתה עונה לו בביטחון. "חחח טוב, רק בגלל שאתה כזה חמוד אם תנצח אתה תקבל ביצה" אומר לך בהתלהבות ושולף מתיק גבו ביצה כדולה שבתוכה ישנו פוקימון מסתורי. הנער הולך לצידה השני של הזירה ושולח את וויספקווין שלו קדימה "אתה מוזמן להתחיל" אומר לך בחיוך. "דרך אגב, שמי מורגן. השלישי בתור בליגת הואן ושני בליגת מחוז קולומביה הרחוקה" מכריז בפני כולם, יותר מבפניך.
    כי בתור וולפיקס היה לה זנב אחד יותר @:
    -------------------
    "סקווירטל צאי,השתמשי בטבעת אקווה מיד אחר כך עברי לבועות. תמלאי את כל הזירה"אומר ואוציא את סקווירטל

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    טניה מתנצלת "אני פשוט אחראית קבלה לנרשמים החדשים, אבל בשמחה אעשה לך סיור" אומרת בהתלהבות, מעט פחותה ממקודם שחשבה שאתה נרשם לאקדמיה. היא מסתובבת ומסמנת לך עם ראשה לעקוב אחריה. "האקדמיה נוסדה לפני כמעט 35 שנה ומבין המאמנים המפורסמים ביותר למדו כאן בשלב כולשהו. פרופסור אוק, קורט מכין הפוקדורים, מרבי הפוקימונים המפורסמים של מחוז ג'וטו ופירס מנהיג מכון הקרח בג'וטו גם כן. בבית ספר מלמדים על מקצועות הפוקימונים כמו סוגים, מתקפות, דרכי גידול, וכמובן קרבות" בזמן שהיא מדברת אתם עוברים ליד רחבה ענקית מלאה בזירות שונות. חלקן נראות כמו בריכה וחלקן בעלות גבעות קרח. "כיום הבית ספר מונה כ 6500 תלמידים ומכיל כ 220 חברי צוות. כל בכל מחזור נבחר להיות ראש מועצת השכבה האחראי על כל הפעילויות נוספות במערכת הלמידה, כגון פסטיבלים, תחרויות וכיותא בזאת" אומרת לך בהתלהבות מאוסה ועוברת איתך ליד קפיטריה גדולה. "כמו כן, יש אצלנו את את הספריות המתקדמות ביותר במחוז והוא מכיל מלמעלה ל 980000 ספרים. רובן כמובן על מחקר על הפוקימונים השונים" ממשיכה להסביר לך אתם עוברים בכל הבית ספר והיא מסבירה לך על כל הבית ספר מכף רגל ועד ראש "שאלות נוספות?" שואלת בחיוך.
    לאחר ההסבר המפורט והברור אחשוב לעצמי וואוו "יופי של מקום..." ואומר לה "כן יש לי שאלה, יש כאן דבר כזה יום ניסיון?" ואחייך אליה.

.

15. the bitch is back
    אינג'ל~
    היה לה אחד פחות לא?
    ומי אמר שזאת אותה אחת? ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אתה משחרר את סקווירטל היוצאת מהפוקדור שלה במהירות ולפתע כמה טבעות כחולות מלאות במים זוהרות סביבה ועוטפים אותה במהירות מסחררת. סקווירטל במרכז זוהרת לרגע ואז עיניה זוהרות בכחול בהיר והיא פותחת את פיה ומשחררת מפיה עשרות בועות המתעופפות לכל עבר. הוויספקווין של הבחור מושיט את ידה קדימה, והיא זוהרת באור לבן ואז בחיתוך מהיר היא משספת את כל הבועות, לא נראה שהיא נפגעה מהמתקפה הזאת. "ריח מתוק ואז רוח!" קורא מורגן שנראה מעט נעלב שלא הצגת את עצמך. הפוקימון שלו מנפנפת בכנפיה במהירות ומתוכן יוצאת אבקה ורודה וריחנית העופפת את סקווירטל, שנראית מעט בהיי מהריח הנעים הזה והיא אינה מצליחה לחמוק מהרוח החזקה שוויספקווין יוצרת ומועפת אחורה.

ריצ'י~
    "ניסיון?" נראית מופתעת טיפה טניה מהשאלה. "נראה לי שאתה צריך לעבור את אחד מהמבחנים בשביל זה. אנחנו לא מכניסים לפה יותר מידי אנשים לבית הספר. אז יום ניסיון אני בספק. אבל אפשר לבדוק אצל פיבי" אומרת לך טניה ואז מתחילה להוביל אותך בין המסדרונות ועוברת ליד חדר מלא בפוקדורים מסודרים בשורות על מדפים המכסים את רוב החדר. היא פונה כמה פניות צדדיות ואז עולה במדרגות לקומה שלישית ומובילה אותך לחדר גדול ובו דלת עץ גדולה. טניה הולכת ודופקת בדלת ולאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ובחורה בערך בת 25 פותחת אותה ועל פניה הבעה רצינית "כן טניה?" שואלת אותה ושתיהן מתלחשות ביניהן ולאחר כמה רגעים האישה נגשת אליך "יום ניסיון? אין בעיה אבל תהייה צריך לעבור את המבחן" אומרת בחיוך פיבי, כפי שאתה מניח, "המבחן הוא בעצם שלוש קרבות נגד תלמידים שלנו. אם תצליח לנצח אותם אתה מוזמן להיות פה אפילו לשבוע ניסיון אם אתה מעוניין." אומרת לך בחיוך פיבי.
    גיל! 3>

עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •