Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 352
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    הזירה היא בעצם רחבה ענקית של כמעט עשר מטר על חמש עשרה, שנראית כאילו הכל טבעי. באמצע המגרש ישנה גבעה המשמשת גם כהר געש מזויף. גובה הגבעה הוא בערך 7 מטר ולוע ההר געש הוא שלוש על שלוש. מסביבכם ישנם המון עצים גבוהים ורוב המגרש נראה כמו יער פראי, חוץ מבריכות המחוברות בתחתיתן אחת לשנייה. ישנן חמש בריכות כאלה מפוזרות בכל הזירה כמו חמש בקובייה. אתם ממוקמים כרגע ממש ליד בריכה אחת ומסביבכם ישנם כמה שיחים. והוא נמצא ממש במדרון של הגבעה. יש כמה סלעים מפוזרים פה ושם, אבל הם לא משהו מסודר כמו שאר הזירה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "סניזל תתחיל עם נשיכה ואז תעבור לאגרוף קרח" קורא דון ברצינות ומשלח את הפוקימון החמקמק לעברו של נידורן. שניהם רצים אחד לעבר השני וסניזל שפיו זוהר באור שחור, מנסה לנשוך את נידורן, אבל נידורן קופץ הצידה ומתחמק מהנשיכה. שניהם רצים אחד לעבר השני עם אגרופים זוהרים ופוגעים אחד בשני ונהדפים לאחור.
    "סניזל קדימה שריטה ואז מתקפה מהירה!" קורא דון ונראה קצת נלהב מהקרב.
    "יופי נידורן, טוב!" אחדיר בוא מוטיבציה על הפעולה המהירה והטובה שלו כרגע. אסיק שהאימונים הרבים איתו והקושי שהטלתי עליו השתלמו כעת.
    'יש שריטה קודם' אחשוב והעלה חיוך קטנטן ואומר מיד "נידורן, מיקוד אנרגיה. ואז קפוץ במקום ברגע שיושיט ידו קדימה, עלה עלה ידו ואז נקר בקדחנות את פניו וגופו ללא רחם!"
    לאחר מכן אוסיף "כעת רוץ ומשוך אותו אחרייך אל החלק המיוער בזירה, הבט וחפש את החלק סבוך העצים ביותר של הזירה!"

.

2. the bitch is back
    כריס~
    אתה משחרר את צ'ארמנדר שמכה בראשו מרוב הלחץ שלך ומלי לירות כלום מפיו, בשביל לא לפגע בנערה המסכנה, הוא מסובב את זנבו כך שהלהבה שבקצה זנבו יגע בקרח המתפשט במהירות על הנערה. אחרי כמה דקות ארוכות אתם מבחינים בשינוי בקרח והוא מתחיל באטיות להינמס. הילדה בינתיים מאבדת את הכרתה מהלחץ, או מתשישות. אחרי שעה ארוכה ומתסכלת במיוחד אתם מצליחים להוציא את ידה מצמיד הקרח שרובו עדיין לא נמס והוא נשאר כפי שהוא.
    ג'סי מסתכלת עליך ועל הילדה המסכנה. "מה לכל הרוחות יכול היה לגרום לה לדבר הזה? ועוד יותר מזה מה נעשה איתה?" היא שואלת ונראה שמשהו מפריע לה מאוד כשהיא מסתכלת על הקרח.

אינג'ל~
    "אה. טוב אז שיהיה לך בהצלחה!" אומר מורגן בחיוך והוא מתחיל ללכת עם הנערה, שנראית מסופקת במיוחד. לפתע מורגן מסתובב ומסתכל עליך "אנחנו האמת גם הולכים לפיוטר. רוצה להצטרף אלינו?" שואל אותך בחיוך מורגן.

ריצ'י~
    "נידורן מיקוד אנרגיה ואז ניקור!" אתה קורא בהתלהבות כלשהי. נידורן עומד ומנסה להתרכז, אבל כלום לא קורא. שום אור בהיר וכתום כשהוא עושה תמיד את מיקוד האנרגיה שלו.
    "מ..מה?" אתה פולט ואתה רואה את פיבי, דון ואלכס מצחקקים. "זאת זירת הכוח. אתה לא יכול להשתמש בזירה הזאת שום מתקפה שהיא לא פיזית. כלומר מתקפות מיוחדות או סטאטוס לא יעבדו לך כאן" קורא דון בחיוך. למרות זאת, נידורן מצליח להתחמק מהשריטה של סניזל והוא מנקר את סניזל בחוזקה בגבו בעזרת הקרן אור המוקרת שהוא יוצר סביב פיו. מיד אחרי זה נידורן מתחיל לרוץ לעבר סבך של שיחים, אבל סניזל משתמש במתקפה המהירה שלו, משיג את נידורן ודוחף אותו באלגנטיות לתוך שיח מרווה ענקי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    "אה. טוב אז שיהיה לך בהצלחה!" אומר מורגן בחיוך והוא מתחיל ללכת עם הנערה, שנראית מסופקת במיוחד. לפתע מורגן מסתובב ומסתכל עליך "אנחנו האמת גם הולכים לפיוטר. רוצה להצטרף אלינו?" שואל אותך בחיוך מורגן.
    "אני אשמח "אומר וארוץ לעברו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. the bitch is back
    אינג'ל~
    אתה רץ לעברם ומורגן מקבל אותך בחום והוא מציג לך את הנערה "ג'וליה זה אינג'ל. אינג'ל גוליה. ג'וליה מתאמת. למרותש אין במחוז שלכם תחרויות תיאום מיוחדות, ג'וליה החליטה להצטרף אליי למסע שלי פה לזכות בליגה" אומר מורגן בחיוך. ג'וליה לא נראית כאילו היא מתייחסת אליך כל כך ומחייכת חיוך קר ועקום אליך.
    אחרי רבע שעה הליכה, שלושתכם מגיעים ליער ענקי. "סוף סוף יער ורידיאן המפורסם!" אומרת ג'וליה בהתלהבות, שקצת מפתיעה אותך. אתה מחייך ונכנס אחריהם לתוך יער עבות חשוך ואפלולי. ולפתע אתה שומע רעש מאחד העצים. אתה מסתכל לפתע מולך עומדת לטאה גבוהה וירוקה. משהו בה נראה לך מוכר ולכן אתה פותח את הפוקיע שלך לגלות עליה מידע. אתה מגלה שהפוקימון הוא טריקו . פוקימון לטאת העשב. והוא נפוץ רק בהואן. מה שגורם לך לטעות מה הוא עושה מסתובב חופשי ביער ורידיאן.
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="purple"]
    אוליבר~
    סתם לעשות לך חיים מעניינים! ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    בהתעלמות מוחלטת בגרין, אתה מחזיר את סינדקוויל ורץ ממנו. אתה מסתכל לאחור ורואה את גרין מושך בכתפיו ביאוש והולך לדבר עם בלו. אחרי חמישים מטר, אתה מגיע כבר לדרך 1 ומשחרר שם את סינדקוויל שעדיין נראה זועף.
    "אתה לא רוצה שאני אהיה המאמן שלך?" אתה שואל בקול מעט נעלב וסינדקוויל משלב את ידיו הקטנות ומסב ממך את מבטו ונושף עשן מפיו. הוא לא נראה כ"כ בקטע לענות לך.
    אתה מוציא ממני צדדים יצירתיים מידי
    ------------------------------
    "קדימה סינדקוויל בוא ננסה לעשות את זה! בוא נלך לקרב ביחד!" אצעק לו ואחפש איתו פוקימון פראי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה משחרר את צ'ארמנדר שמכה בראשו מרוב הלחץ שלך ומלי לירות כלום מפיו, בשביל לא לפגע בנערה המסכנה, הוא מסובב את זנבו כך שהלהבה שבקצה זנבו יגע בקרח המתפשט במהירות על הנערה. אחרי כמה דקות ארוכות אתם מבחינים בשינוי בקרח והוא מתחיל באטיות להינמס. הילדה בינתיים מאבדת את הכרתה מהלחץ, או מתשישות. אחרי שעה ארוכה ומתסכלת במיוחד אתם מצליחים להוציא את ידה מצמיד הקרח שרובו עדיין לא נמס והוא נשאר כפי שהוא.
    ג'סי מסתכלת עליך ועל הילדה המסכנה. "מה לכל הרוחות יכול היה לגרום לה לדבר הזה? ועוד יותר מזה מה נעשה איתה?" היא שואלת ונראה שמשהו מפריע לה מאוד כשהיא מסתכלת על הקרח.
    ״אני לא יודע מה נעשה איתה ג׳סי, אבל מה שבטוח הוא שאנחנו לא משאירים אותה פה. היא תשושה, אני הולך לקחת אותה למרכז!" אני אומר לג'סי ומרים את הנערה בעדינות. "כדאי שנזדרז!"

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    אתה רץ לעברם ומורגן מקבל אותך בחום והוא מציג לך את הנערה "ג'וליה זה אינג'ל. אינג'ל גוליה. ג'וליה מתאמת. למרותש אין במחוז שלכם תחרויות תיאום מיוחדות, ג'וליה החליטה להצטרף אליי למסע שלי פה לזכות בליגה" אומר מורגן בחיוך. ג'וליה לא נראית כאילו היא מתייחסת אליך כל כך ומחייכת חיוך קר ועקום אליך.
    אחרי רבע שעה הליכה, שלושתכם מגיעים ליער ענקי. "סוף סוף יער ורידיאן המפורסם!" אומרת ג'וליה בהתלהבות, שקצת מפתיעה אותך. אתה מחייך ונכנס אחריהם לתוך יער עבות חשוך ואפלולי. ולפתע אתה שומע רעש מאחד העצים. אתה מסתכל לפתע מולך עומדת לטאה גבוהה וירוקה. משהו בה נראה לך מוכר ולכן אתה פותח את הפוקיע שלך לגלות עליה מידע. אתה מגלה שהפוקימון הוא טריקו . פוקימון לטאת העשב. והוא נפוץ רק בהואן. מה שגורם לך לטעות מה הוא עושה מסתובב חופשי ביער ורידיאן.
    "מה הפוקימון הזה עושה בקאנטו?" אשאל. "בכל מקרה אם זה לא מפריע לכם אני מתכוון לתפוס אותו, פידג'י צא, תשתמש במתקפת חול בשביל לעוור את טריקו לכמה שניות, תנצל את הזמן בשביל לשלוח רוח לעברו"

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    "נידורן מיקוד אנרגיה ואז ניקור!" אתה קורא בהתלהבות כלשהי. נידורן עומד ומנסה להתרכז, אבל כלום לא קורא. שום אור בהיר וכתום כשהוא עושה תמיד את מיקוד האנרגיה שלו.
    "מ..מה?" אתה פולט ואתה רואה את פיבי, דון ואלכס מצחקקים. "זאת זירת הכוח. אתה לא יכול להשתמש בזירה הזאת שום מתקפה שהיא לא פיזית. כלומר מתקפות מיוחדות או סטאטוס לא יעבדו לך כאן" קורא דון בחיוך. למרות זאת, נידורן מצליח להתחמק מהשריטה של סניזל והוא מנקר את סניזל בחוזקה בגבו בעזרת הקרן אור המוקרת שהוא יוצר סביב פיו. מיד אחרי זה נידורן מתחיל לרוץ לעבר סבך של שיחים, אבל סניזל משתמש במתקפה המהירה שלו, משיג את נידורן ודוחף אותו באלגנטיות לתוך שיח מרווה ענקי.
    "נידורן לא לוותר! קדימה נמשיך באותה התכנית" אתמרץ אותו לפעול כפי שתכננתי. "רוץ אל החלק סבוך העצים והשיחים במידה הגדולה ביותר בזירה, אתה קטנצ'יק, רוץ בין השיחים והעצים בגמישות ודאג שיעקוב אחריך... לבסוף שתראה שתי עצים נורא צמודים חדור בינהם בגמישות עם הקוטן שלך וגרום לו להיתקע בין השתיים!" אסביר לו בתקווה גדולה מאוד שזה יצליח, אך עם זאת בחשש נורא גדול.
    במידה וזה יצליח אוסיף "נידורן עכשיו עוד אגרוף שאיבה" אקרא באומץ!

.

9. the bitch is back
    אוליבר~
    בחוסר רצון מובהק, סינדקוויל עוקב אחריך והוא נראה סתם זועף למדי. אחרי כמה דקות של הליכה מהירה שלך, וההליכה האיטית של סינדקוויל, אתם מגיעים שניכם לדרך 1. דרך ארוכה מוקפת ביער. אתה מתחילים ללכת בשביל ארוך כשלפתע, אתה מבחן בתולעת קטנה וירוקה מזדחלת לה לצד הדרך . אתה מזהה אותה במהירות כקאטרפי.

כריס~
    אתה מרים את הנערה ומתחיל לרוץ לעבר המרכז כג'סי רצה אחריך. אחרי רבע שעה. אתה בועט בדלת המרכז ורץ פנימה, וגרר סביבך עשרות מבטים מבולבלים. האחות ג'וי מבחינה בכם ורצה במהירות בזעם, עד שהיא רואה את הנערה המעולפת ואת כוויית הקור על זרועה. "בשם מיו הולך כאן?!" קוראת בפליאה, ואתה וג'סי מסבירים לה הכל. שעתיים עוברות ואתה וג'סי מתחילים להתייאש. לפתע האחות ג'וי והצ'אנסי שלה מגיחות מחדר עם קלסר גדול. "היא נפצעה קשות, אבל היא בהכרה. יש לכם מושג מה קרה לה? היא אמרה משהו?" שואלת בסקרנות ומרימה מעט גבה לכיוונכם.

אינג'ל~
    "יכול להיות שמישהו הרבה אותו ושחרר את הביצה" פולט מורגן, אבל אתה כבר רץ לעברו משחרר בדרך את פידג'י שלך לאוויר שעף מהפוקדור שלו במהירות ועם כנף אחת שלו נוגע באדמה ומעיף חול לתוך טריקו הקטן בעיניים והוא קורא בקול כואב בזמן שפידג'י עף לאוויר ומנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח ענקית המעיפה את טריקו על גזע עץ.
    משום מה טריקו לא מחזיר מלחמה, והוא נראה פצוע מאוד.

ריצ'י~
    נידורן מתחיל לרוץ במהירות ומוודה שסניזל עדיין בעקבותיו והוא מחפש בעקבות שני עצים צמודים. הוא מקיף את כל הזירה פעמיים, עד שאתם מבינים שאין, ובמקום זאת, הוא מסתובב לעברו של סניזל, שנראה מעט תשוש מהמרתון שלו, ואז באופן מפתיע קופץ באוויר ורגליו זוהרות באדום בהיר והוא בועט בסניזל פעמיים בבטן ומעיף אותו לאחור.
    נידורן למד בעיטה כפולה.
    "סניזל רוח קפואה!" קורא דון במהירות. סניזל מתאפס ואז מסתובב במקום במהירות ויוצר גלי קור סביבו ומעיף את הרוח על נידורן ופוגע בו נידורן נראה יחסית בסדר.
    גיל! 3>

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    "יכול להיות שמישהו הרבה אותו ושחרר את הביצה" פולט מורגן, אבל אתה כבר רץ לעברו משחרר בדרך את פידג'י שלך לאוויר שעף מהפוקדור שלו במהירות ועם כנף אחת שלו נוגע באדמה ומעיף חול לתוך טריקו הקטן בעיניים והוא קורא בקול כואב בזמן שפידג'י עף לאוויר ומנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח ענקית המעיפה את טריקו על גזע עץ.
    משום מה טריקו לא מחזיר מלחמה, והוא נראה פצוע מאוד.
    "מה לעזאזל, פידג'י עצור! חייבים להביא אותו למרכז הקרוב" אומר ואנסה ללכוד אותו.

11. the bitch is back
    אינג'ל~
    פידג'י נעצר באוויר וקורא בקול צלול. מורגן וג'וליה ניגשים אליך ומסתכלים על הטריקו החצי מועלף. אתה ניגש אליו בזהירות ורואה שהוא רועד וחבול קשות.
    "אל תלכוד אותו" אומר לך מורגן "אתה לא יודע מה גרם לו את זה ואם הוא בכלל של מישהו" מוסיף ואז משחרר את וויספקווין שלו "הוראת ריפוי" הוא אומר ברצינות והויספקווין זוהרת ומכוונת את קצה שמלתה, שנראית כמו כוורת ענקית והיא שולחת דבורים קטנות על טריקו ועוטפים אותו באור ירוק וטריקו נראה בסדר יותר.
    טריקו מסתכל עליכם ומתחיל לרוץ במהירות לעבר היער. וויספקווין לפתע טסה במהירות לעברו וחוסמת אותו.
    "מה אתה רוצה לעשות איתו? הוא נראה באמת כמו פוקימון שרק בקע" אומר לך מורגן.
    גיל! 3>

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    אתה מרים את הנערה ומתחיל לרוץ לעבר המרכז כג'סי רצה אחריך. אחרי רבע שעה. אתה בועט בדלת המרכז ורץ פנימה, וגרר סביבך עשרות מבטים מבולבלים. האחות ג'וי מבחינה בכם ורצה במהירות בזעם, עד שהיא רואה את הנערה המעולפת ואת כוויית הקור על זרועה. "בשם מיו הולך כאן?!" קוראת בפליאה, ואתה וג'סי מסבירים לה הכל. שעתיים עוברות ואתה וג'סי מתחילים להתייאש. לפתע האחות ג'וי והצ'אנסי שלה מגיחות מחדר עם קלסר גדול. "היא נפצעה קשות, אבל היא בהכרה. יש לכם מושג מה קרה לה? היא אמרה משהו?" שואלת בסקרנות ומרימה מעט גבה לכיוונכם.
    "היא נראתה די מיואשת, ביקשה שנכרות לה את היד. היא היתה במצב די מעורער." אמרתי בדאגה. היא נפצעה קשה ואני מקווה שהיא תהיה בסדר. "אגב, רדפו אחריה בדרילים..."

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    פידג'י נעצר באוויר וקורא בקול צלול. מורגן וג'וליה ניגשים אליך ומסתכלים על הטריקו החצי מועלף. אתה ניגש אליו בזהירות ורואה שהוא רועד וחבול קשות.
    "אל תלכוד אותו" אומר לך מורגן "אתה לא יודע מה גרם לו את זה ואם הוא בכלל של מישהו" מוסיף ואז משחרר את וויספקווין שלו "הוראת ריפוי" הוא אומר ברצינות והויספקווין זוהרת ומכוונת את קצה שמלתה, שנראית כמו כוורת ענקית והיא שולחת דבורים קטנות על טריקו ועוטפים אותו באור ירוק וטריקו נראה בסדר יותר.
    טריקו מסתכל עליכם ומתחיל לרוץ במהירות לעבר היער. וויספקווין לפתע טסה במהירות לעברו וחוסמת אותו.
    "מה אתה רוצה לעשות איתו? הוא נראה באמת כמו פוקימון שרק בקע" אומר לך מורגן.
    "בינתיים לשמור עליו"אומר ואוציא קצת אוכל מהתיק לאט לאט אתקרב לעברו של טריקו ובזהירות אשלח את ידי לעברו, במרחק קטן אעצור ואחכה שהוא יתקרב אליי על מנת לאכול.

14. the bitch is back
    כריס~
    "תכרתו לה את היד? למה? היה לה שם משהו?" שואלת האחות ונראה כאילו כל הצבע אזל מפניה. ג'סי מסבירה לה לפרטי פרטחם "ואתה טועה לא היו שום בידרלים" מוסיפה האחות ג'וי נראית כאילו היא הולכת להתמוטט בעצמה. " זה חזר" היא מלמלת ומתיישבת על הכיסא מולכם וצ'אנסי רצה להביא לה כוס מים במהירות. האחות מודה לה וגומעת את המים במהירות. "תקשיבו לי טוב. יש משהו ביער שתוקף מאמנים. הדבר הזה נעלם לפני ארבעה חודשים, אבל הוא חזר. הוא הקפיא אותם לגמרי. אנשים מתו ממכות קרח ישירות. יש שם פוקימון שהמקפיא מאמנים. עכשיו אני לא יודעת מה הפוקימון הזה או למה הוא עושה את זה. אבל חייבים לעצור אותו" היא אומרת ודמעה יורדת על לחייה. ג'סי מתקרבת אליה ומלטפת את גבה. "מה עם הנערה? אפשר להכנס אליה? אולי נוכל לשאול אותה מהיא זוכרת" שואלת ג'סי האחות ג'וי מהנהנת בשקטע, קמה על רגליה ומנקה את שמלתה מחייכת אליך בחיוך הדוק והולכת לדלפק שלה כשצ'אנסי אחריה.
    אתה נכנסים ורואה את הנערה שוכבת במיטה חבולה כולה, מחוברת למכשיר א.ק.ג. "אתם אלה שהצלתם אותי? תודה" היא אומרת בשקט ומסתכלת על שניכם.
    ג'סי נעמדת מאחוריך ודוחפת אותך קדימה עם כתפה.

אינג'ל~
    אתה יורד על ברכיך ומוציא אוכל לפוקימונים ומגיש אותו לטריקו, החוטף אותו במהירות ומתחיל לאכול אותו בתאבון. ואז אתה מבחין שהוא באמת קטן נורא ונדלקת הנורה שאומרת לך שהוא אכן תינוק.
    "איזה חמוד אותה!" צווחת ג'וליה למראה הטריקו הקטן שאוכל את האוכל ומסתכל עליכם בעייני כלב רטוב.
    "אני רוצה אותו!" היא קוראת בהתלהבות למרות שעד עכשיו היא לא העיפה בו מבט. "באמת ג'וליה, יש לך כבר בלוסום! למה את רוצה גם את טריקו? יש לך פוקימון עשב" אומר לך מורגן ברצינות "אז מה! הטריקו הזה יכול להיות דרך נהדרת לנצח בתחרויות! הוא לא פוקימון שצפוי שיהיה למתאם מוכשר! כי הוא לא הכי חינני. אני אוכל לעשות אותו מנצח! נכון אתה רוצה את זה?!" אומרת ג'וליה בקול מתוק עד גועל. לא נראה שטריקו רוצה ללכת איתה כ"כ.
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    אתה יורד על ברכיך ומוציא אוכל לפוקימונים ומגיש אותו לטריקו, החוטף אותו במהירות ומתחיל לאכול אותו בתאבון. ואז אתה מבחין שהוא באמת קטן נורא ונדלקת הנורה שאומרת לך שהוא אכן תינוק.
    "איזה חמוד אותה!" צווחת ג'וליה למראה הטריקו הקטן שאוכל את האוכל ומסתכל עליכם בעייני כלב רטוב.
    "אני רוצה אותו!" היא קוראת בהתלהבות למרות שעד עכשיו היא לא העיפה בו מבט. "באמת ג'וליה, יש לך כבר בלוסום! למה את רוצה גם את טריקו? יש לך פוקימון עשב" אומר לך מורגן ברצינות "אז מה! הטריקו הזה יכול להיות דרך נהדרת לנצח בתחרויות! הוא לא פוקימון שצפוי שיהיה למתאם מוכשר! כי הוא לא הכי חינני. אני אוכל לעשות אותו מנצח! נכון אתה רוצה את זה?!" אומרת ג'וליה בקול מתוק עד גועל. לא נראה שטריקו רוצה ללכת איתה כ"כ.
    "לא נראה כאילו הוא מתלהב מהרעיון "אומר בצחוק ואוציא עוד קצת אוכל הפעם אניח אותו קרוב יותר לגופי, בזהירות מבלי להפחיד אותו אנסה ללטף את ראשו.

עמוד 19 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •