Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 24 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 352
  1. the bitch is back
    אינג'ל~
    טריקו נותן לך ללטף את ראשו בזמן שהוא אוכל מהיד שלך וקורא בקול. "אז זה הוחלט. טריקו ילך עם אינג'ל" אומר מורגן בחיוך. ג'וליה משלבת את ידיה וזועפת כשלפתע רוח קפואה נושבת בחוזקה ביער.
    "מה הולך כאן?" צועקת ג'וליה מבעד לרוח החזקה. "אינג'ל רוץ!" קורא מורגן לפתע כשבדיוק משהו צהוב ואורך מכה בו ומרסק אותו על גזע עץ. ג'וליה צורחת וחוטפת מכה גם היא בגבה והיא נופלת על האדמה.
    "תברח" פולטת כשלפתע היא נמשכת מרגליה על ידי הדבר הצהוב.
    אתה, שהיית בתוך השיחים, לא מבחינים בך ואתה מהסס לרגע כשאתה שומע צרחה חזקה מג'וליה.
    "לא בבקשה לא!!!!!!!!!!!!!!!" ואז שקט.
    נשארת לבדך. אין לך מושג מה קורה. אתה לא מבחין יותר בג'וליה ובמורגן.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    אינג'ל~
    טריקו נותן לך ללטף את ראשו בזמן שהוא אוכל מהיד שלך וקורא בקול. "אז זה הוחלט. טריקו ילך עם אינג'ל" אומר מורגן בחיוך. ג'וליה משלבת את ידיה וזועפת כשלפתע רוח קפואה נושבת בחוזקה ביער.
    "מה הולך כאן?" צועקת ג'וליה מבעד לרוח החזקה. "אינג'ל רוץ!" קורא מורגן לפתע כשבדיוק משהו צהוב ואורך מכה בו ומרסק אותו על גזע עץ. ג'וליה צורחת וחוטפת מכה גם היא בגבה והיא נופלת על האדמה.
    "תברח" פולטת כשלפתע היא נמשכת מרגליה על ידי הדבר הצהוב.
    אתה, שהיית בתוך השיחים, לא מבחינים בך ואתה מהסס לרגע כשאתה שומע צרחה חזקה מג'וליה.
    "לא בבקשה לא!!!!!!!!!!!!!!!" ואז שקט.
    נשארת לבדך. אין לך מושג מה קורה. אתה לא מבחין יותר בג'וליה ובמורגן.
    "מה לעזאזל, פידג'י תעוף להזעיק עזרה !" אומר בפחד מרים את טריקו ומחסה את פיו על מנת שלא ירעיש.
    'אין לי מושג אם מה אני מתמודד כדאי שאני לא אנסה להילחם' אחשוב ואנסה ללכת מבלי להרעיש אחרי הדבר הצהוב.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    "תכרתו לה את היד? למה? היה לה שם משהו?" שואלת האחות ונראה כאילו כל הצבע אזל מפניה. ג'סי מסבירה לה לפרטי פרטחם "ואתה טועה לא היו שום בידרלים" מוסיפה האחות ג'וי נראית כאילו היא הולכת להתמוטט בעצמה. " זה חזר" היא מלמלת ומתיישבת על הכיסא מולכם וצ'אנסי רצה להביא לה כוס מים במהירות. האחות מודה לה וגומעת את המים במהירות. "תקשיבו לי טוב. יש משהו ביער שתוקף מאמנים. הדבר הזה נעלם לפני ארבעה חודשים, אבל הוא חזר. הוא הקפיא אותם לגמרי. אנשים מתו ממכות קרח ישירות. יש שם פוקימון שהמקפיא מאמנים. עכשיו אני לא יודעת מה הפוקימון הזה או למה הוא עושה את זה. אבל חייבים לעצור אותו" היא אומרת ודמעה יורדת על לחייה. ג'סי מתקרבת אליה ומלטפת את גבה. "מה עם הנערה? אפשר להכנס אליה? אולי נוכל לשאול אותה מהיא זוכרת" שואלת ג'סי האחות ג'וי מהנהנת בשקטע, קמה על רגליה ומנקה את שמלתה מחייכת אליך בחיוך הדוק והולכת לדלפק שלה כשצ'אנסי אחריה.
    אתה נכנסים ורואה את הנערה שוכבת במיטה חבולה כולה, מחוברת למכשיר א.ק.ג. "אתם אלה שהצלתם אותי? תודה" היא אומרת בשקט ומסתכלת על שניכם.
    ״את תהיי בסדר.״ אגש אליה ואחייך לעברה. ״אנחנו נצא מיד לראות מה הסיפור של הפוקימון הזה. ג׳סי זאת הזדמנות בשבילנו לראות אם זה קשור לרד באיזושהי צורה. את באה?״

4. the bitch is back
    אינג'ל~
    אתה מורה לפידג'י לעוף לקרוא לעזרה, כשלפתע הדבר הצהוב מופיע לפני פידג'י ומכה בו בחוזקה וגורם לו להתעלף במקום. פידג'י משותק נופל על האדמה בחוזקה ונופל קרוב אליך.
    טריקו נראה בהלם והוא מנסה לברוח מבין ידך, אבל אתה מחזק את אחיזתך בו. אתה מחזיר בלית ברירה את פידג'י לפוקדור ומתחיל ללכת שפוף על האדמה מנסה להתרחק כמה שיותר מהדבר הצהוב הזה כשלפתע אתה שומע קולות. "היה איתם עוד מישהו?" אתה שומע קול נשי למדי המעביר בך צמרמורת. אתה מנסה להציץ לראות מה זה, אבל אתה לא רואה זכר לאף אחד. לפתע אתה מרגיש נגיעה בכתפך. אתה מסתובב בלחץ ורואה את מורגן פצוע כולו. הוא מושיט לך משהו ואז רץ קדימה לעבר הקול.
    אתה מנסה לקרוא לו אבל זה אבוד. אתה מסתכל ורואה שהוא הביא לך ביצה גדולה. לפתע אתה רואה את מורגן מועף אחורה ואז צורח בקול גבוה "מי את? מה עשית לה?! ג'וליה!!!!" צורח ולפתע שאגה חזקה ואז כלום. שקט.

כריס~
    "לא!! אסור לכם להתקרב לשם! בבקשה אל תלכו לשם" מייבבת הנערה "זה נוראי! אני מתחננת אל תלכו לשם!" צועקת הנערה ודמעות גדולות עולות בעינייה ומתחילות לזלוג על פניה.
    ג'סי מתעלמת מהחוסר אכפתיות שלך והאטימות שלך כלפי הילדה ומגלגלת את עיניה ומסתכלת עליך בכעס ואז ניגשת לנערה ומחבקת אותה. "מה קרה שם?" שואלת אותה בקול חם ותומך. "זה היה נורא. טיילתי עם הבאטרפריי שלי שם. שמעתי שנצפו ביער כמה סורסקיטים והחלטתי לנסות ללכוד אחד. כשלפתע שמעתי קול נשי וגבוהה ששאל אותי איפה פיקה. ואז כשלא הבנתי מה קרה שם גוש צהוב כזה הכה את באטרפריי שלי והעיף אותו על האדמה והוא התעלף שם ולפני שהספקתי לעשות משהו הדבר הצהוב הזה העיף אותו על צמרת של אחד מהעצים ואז הצמיד הנוראי הזה הופיע משום מקום על היד שלי ולא הצלחתי להוריד אותו. איכשהו הצלחתי לברוח." אומרת הנערה "הבאטרפריי שלי עדיין ביער! בבקשה אני לא יכולה לתת לכם ללכת לשם! הפוקימון הזה בלתי מנוצח! הוא לא משחק! בבקשה.. אל תלכו לשם" היא אומרת ואז היא פשוט מתפרקת על ג'סי ובוכה בכל כוחה.
    ג'סי מרימה אליך את מבטה ומרימה את כתפיה כלא יודעת מה לעשות. "חמודה.. איך קוראים לך?" שואלת אותה והנערה מרימה את מבטה "ליסי" אומרת בכל חלש "את לא יודעת מה זה היה?" שואלת אותה ג'סי וליסי מנידה את ראשה. "אני רק יודעת שהרבה מאמנים בזמן האחרון נעלמים שם. לא חשבתי שזה אמיתי. היער ענק ותמיד אפשר ללכת שם לאיבוד. בבקשה אם אתם הולכים, אני יכולה לבוא איתכם? אני חייבת להחזיר אליי את באטרפריי. הוא בוודאי פצוע קשה והוא מבולבל כשאני לא איתו. בבקשה!"
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    אתה מורה לפידג'י לעוף לקרוא לעזרה, כשלפתע הדבר הצהוב מופיע לפני פידג'י ומכה בו בחוזקה וגורם לו להתעלף במקום. פידג'י משותק נופל על האדמה בחוזקה ונופל קרוב אליך.
    טריקו נראה בהלם והוא מנסה לברוח מבין ידך, אבל אתה מחזק את אחיזתך בו. אתה מחזיר בלית ברירה את פידג'י לפוקדור ומתחיל ללכת שפוף על האדמה מנסה להתרחק כמה שיותר מהדבר הצהוב הזה כשלפתע אתה שומע קולות. "היה איתם עוד מישהו?" אתה שומע קול נשי למדי המעביר בך צמרמורת. אתה מנסה להציץ לראות מה זה, אבל אתה לא רואה זכר לאף אחד. לפתע אתה מרגיש נגיעה בכתפך. אתה מסתובב בלחץ ורואה את מורגן פצוע כולו. הוא מושיט לך משהו ואז רץ קדימה לעבר הקול.
    אתה מנסה לקרוא לו אבל זה אבוד. אתה מסתכל ורואה שהוא הביא לך ביצה גדולה. לפתע אתה רואה את מורגן מועף אחורה ואז צורח בקול גבוה "מי את? מה עשית לה?! ג'וליה!!!!" צורח ולפתע שאגה חזקה ואז כלום. שקט.
    'למה כל זה קורה' אחשוב בפחד, בשקט אכניס את הביצה לתיק, ובעודי מחבק את טריקו בשביל שירגע אתקרב לאט למקום שממנו שמעתי תקולות.'אני לא יכול להשאיר אותם שם לבד'אחשוב ואנסה להציץ.

6. the bitch is back
    אינג'ל~
    אתה מכניס את הביצה לתיקך ומתחיל להסתכל סביב לפתע, אתה מבחין בזוג עיניים מאחורי משקפיי קריאה מסתכלות עליך ישירות ומבט גיחוך על פני האישה. "אז אתה המאמן השלישי שהיה איתם. קצת נמאס לי לשאול את זה. איפה פיקה?" שואלת שקול עדין וקר. אתה מבחין לראשונה בתור היצור הצהוב ואתה מגלה שזה לא יצור אלה שיער בלונדיני של פוקימון שאותו מזהה בתור ג'ינקס . "קדימה חמוד.. אין לי את כל היום. תגלה לי איפה פיקה שאוכל כבר להמשיך האלה" אומרת האישה ונראית זועפת יותר.
    גיל! 3>

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    אתה מכניס את הביצה לתיקך ומתחיל להסתכל סביב לפתע, אתה מבחין בזוג עיניים מאחורי משקפיי קריאה מסתכלות עליך ישירות ומבט גיחוך על פני האישה. "אז אתה המאמן השלישי שהיה איתם. קצת נמאס לי לשאול את זה. איפה פיקה?" שואלת שקול עדין וקר. אתה מבחין לראשונה בתור היצור הצהוב ואתה מגלה שזה לא יצור אלה שיער בלונדיני של פוקימון שאותו מזהה בתור ג'ינקס . "קדימה חמוד.. אין לי את כל היום. תגלה לי איפה פיקה שאוכל כבר להמשיך האלה" אומרת האישה ונראית זועפת יותר.
    'פיקה ?פיקאצ'ו אולי? טוב... על החיים ועל המוות..'אחשוב לעצמי.
    "את מדברת על הפיקאצ'ו?"אשאל בפחד, "איפה שני המאמנים האחרים נמצאים ?"אשאל ואנסה להוריד דמעה מעיניי בתקווה שהאימונים בקרקס ישתלמו.

8. the bitch is back
    אינג'ל~
    "טוב אתה לא יודע איפה הוא" אומרת בקול שקט "ג'ינקס חסלי אותו" אומרת ומסתובבת הצידה ומראה לך מראה מחריד של ג'וליה ושל ומורגן קפואים בתוך גוש של קרח. אתה בוהה בהם, אבל לא מאבד שליטה, ושניות לפני שהשיער של ג'ינקס פוגע בך אתה מחזיק חזק בקריטו וקופץ אחורנית, נופל על בטנך ומשם אתה פשוט מתחיל לרוץ כמטורף. אחרי כמעט קילומטר שג'ינקס רודפת אחריך כמשוגעת, אתה מבחין שהיא איבדה אותך. לפתע, אתה פונה שמאלה ומגלה לחרדתך גופה של נער בגילך, אתה מבחין בה בתוך מערה. לידו אתה מבחין בפיצ'ו ומאנקי. אתה רואה שהנער מת מפציעות קשות. אתה מנער את ראשך וממשיך לרוץ עוד חמש מאות מטר, עד שרגליך לא יכולות לזוז יותר ואתה קורס על האדמה. טריקו מסתכל עליך ונראה מעט מבולבל ונבוך. ברישרוש הראשון שאתה שומע אתה קופץ ומסתתר בין השיחים אבל נרגע שאתה מבחין שזה רק באטרפריי
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    "טוב אתה לא יודע איפה הוא" אומרת בקול שקט "ג'ינקס חסלי אותו" אומרת ומסתובבת הצידה ומראה לך מראה מחריד של ג'וליה ושל ומורגן קפואים בתוך גוש של קרח. אתה בוהה בהם, אבל לא מאבד שליטה, ושניות לפני שהשיער של ג'ינקס פוגע בך אתה מחזיק חזק בקריטו וקופץ אחורנית, נופל על בטנך ומשם אתה פשוט מתחיל לרוץ כמטורף. אחרי כמעט קילומטר שג'ינקס רודפת אחריך כמשוגעת, אתה מבחין שהיא איבדה אותך. לפתע, אתה פונה שמאלה ומגלה לחרדתך גופה של נער בגילך, אתה מבחין בה בתוך מערה. לידו אתה מבחין בפיצ'ו ומאנקי. אתה רואה שהנער מת מפציעות קשות. אתה מנער את ראשך וממשיך לרוץ עוד חמש מאות מטר, עד שרגליך לא יכולות לזוז יותר ואתה קורס על האדמה. טריקו מסתכל עליך ונראה מעט מבולבל ונבוך. ברישרוש הראשון שאתה שומע אתה קופץ ומסתתר בין השיחים אבל נרגע שאתה מבחין שזה רק באטרפריי
    "אני אחזור "אומר ברעד בעודי בוכה, הפעם באמת."למה! למה!" אחזור שוב ושוב על מילים אלה בזמן שאני מכה את הרצפה עם אגרופי. לאט לאט העצב מתחלף בכעס ובהדרגתיות האגרופים לרצפה יתחזקו. "למה אני כל כך חלש!"אומר בבכי.

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    "לא!! אסור לכם להתקרב לשם! בבקשה אל תלכו לשם" מייבבת הנערה "זה נוראי! אני מתחננת אל תלכו לשם!" צועקת הנערה ודמעות גדולות עולות בעינייה ומתחילות לזלוג על פניה.
    ג'סי מתעלמת מהחוסר אכפתיות שלך והאטימות שלך כלפי הילדה ומגלגלת את עיניה ומסתכלת עליך בכעס ואז ניגשת לנערה ומחבקת אותה. "מה קרה שם?" שואלת אותה בקול חם ותומך. "זה היה נורא. טיילתי עם הבאטרפריי שלי שם. שמעתי שנצפו ביער כמה סורסקיטים והחלטתי לנסות ללכוד אחד. כשלפתע שמעתי קול נשי וגבוהה ששאל אותי איפה פיקה. ואז כשלא הבנתי מה קרה שם גוש צהוב כזה הכה את באטרפריי שלי והעיף אותו על האדמה והוא התעלף שם ולפני שהספקתי לעשות משהו הדבר הצהוב הזה העיף אותו על צמרת של אחד מהעצים ואז הצמיד הנוראי הזה הופיע משום מקום על היד שלי ולא הצלחתי להוריד אותו. איכשהו הצלחתי לברוח." אומרת הנערה "הבאטרפריי שלי עדיין ביער! בבקשה אני לא יכולה לתת לכם ללכת לשם! הפוקימון הזה בלתי מנוצח! הוא לא משחק! בבקשה.. אל תלכו לשם" היא אומרת ואז היא פשוט מתפרקת על ג'סי ובוכה בכל כוחה.
    ג'סי מרימה אליך את מבטה ומרימה את כתפיה כלא יודעת מה לעשות. "חמודה.. איך קוראים לך?" שואלת אותה והנערה מרימה את מבטה "ליסי" אומרת בכל חלש "את לא יודעת מה זה היה?" שואלת אותה ג'סי וליסי מנידה את ראשה. "אני רק יודעת שהרבה מאמנים בזמן האחרון נעלמים שם. לא חשבתי שזה אמיתי. היער ענק ותמיד אפשר ללכת שם לאיבוד. בבקשה אם אתם הולכים, אני יכולה לבוא איתכם? אני חייבת להחזיר אליי את באטרפריי. הוא בוודאי פצוע קשה והוא מבולבל כשאני לא איתו. בבקשה!"
    ״אנחנו חייבים לחזור לשם. כרגע הבאת לי סיבה מצויינת למה עליי ללכת לשם.״ אומר בקול סמכותי. ״אבל אני לא הולך לקחת אותך איתנו. אני אדאג לבאטרפריי והוא יהיה בסדר. אני רק אבקש ממך את הפוקדור שלו כדי שאוכל להחזיר אותו אלייך בריא ושלם. ג׳ס, את הולכת להישאר פה איתה, את טובה בכל הקטע הזה של להיות נחמד ולהרגיע ובכלל, אני לא רוצה שתפגעי, את עדיין לא יכולה ללכת לשם. אני אלך עם הפוקימונים שלי ואטפל בזה!״
    לאחר מכן אני מסתובב ועוזב את המקום

11. the bitch is back
    אינג'ל~
    אתה מתחיל להכות בפראות את האדמה וצורח על גורל מורגן וג'וליה. טריקו מסתכל עליך ונראה קצת מבולבל, ולפתע אתה שומע קול ערב ונעים כמו משרוקית. אתה רואה את טריקו שר בקול צלול ונעים, ועד מהרה אתה נרדם.
    אתה מתעורר בשעת לילה מאוחרת. אתה רואה שסקווירטל ופידג'י מתחזקים מדורה קטנה. אתה מסתכל סביב מחפש את טריקו, ולא מבחין בו. לרגע קל אתה מרגיש צביטה בלב, אבל לפתע הוא צץ מהשיחים עם כמה זרדים גדולים שהוא מוסיף למדורה. הוא מחייך אליך ומחבק אותך בחום. שלושת הפוקימונים מסתכלים עליך בחום, ונראה שהם מוכנים לעשות בשבילך הכל. לפתע, אתה שומע רעש ואתה נדרך ויחד איתך שלושת הפוקימונים שלך. לפתע מאחד השיחים יוצא נער גבוה . "או שלום" הוא אומר בחיוך. לא נראה שהוא פצוע "תגיד ראית כאן במקרה מיאו? המיאו שלי משום מה ברח ואני לא מוצא אותו כבר שעה" אומר הנער.

כריס~
    "אני באה איתך מטומטם!" נובחת עליך ג'סי "אתה עד כדי כך אטום ומפגר שאתה ככה מבטל הכל?! מה עובר עליך?!" זועמת עליך ג'סי "אתה יודע מה. תלך אני אבל לא נשארת כאן בשביל לחכות לך. את הפוקימונים הארורים שלך תשאיר מאחור!" צועקת עליך דוחפת אותך הצידה ורצה החוצה מהחדר. ליסי לעומת זאת קמה מהמיטה, חבולה ופצועה עדיין. "לא מעניין אותי. אני באה" היא אומרת ומדדה אחריך. אתה יוצא החוצה ומבחין שכבר השמש מתחילה לשקוע והלילה יורד. אתה מעוצבן מתחיל ללכת במהירות מבלי להתייחס לליסי. שלמזלה, צ'ארמנדר שלך יוצא מהפוקדור שלו והולך לעזור לה והוא מסתכל עליך מעוצבן. ומניד בראשו. שלושתכם הולכים ואחרי רבע שעה אתם מגיעים ליער. "הגעתי משם" אומרת ליסי בחולשה ומצביעה מערבים מעט לאיפה שאתם עומדים. אתה מושך בכתפיך ומתחיל ללכת. אחרי עשר דקות ארוכות אתם כבר לא רואים שום דבר מהחושך. הזנב של צ'ארמנדר עוזר מעט אבל עדיין אתם לא רואים כלום.
    "אולי נעצור ללילה? וג'סי תיהיה בסדר?" שואלת ליסי הנראית מעט מפחדת לחזור לפה.
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    אתה מתחיל להכות בפראות את האדמה וצורח על גורל מורגן וג'וליה. טריקו מסתכל עליך ונראה קצת מבולבל, ולפתע אתה שומע קול ערב ונעים כמו משרוקית. אתה רואה את טריקו שר בקול צלול ונעים, ועד מהרה אתה נרדם.
    אתה מתעורר בשעת לילה מאוחרת. אתה רואה שסקווירטל ופידג'י מתחזקים מדורה קטנה. אתה מסתכל סביב מחפש את טריקו, ולא מבחין בו. לרגע קל אתה מרגיש צביטה בלב, אבל לפתע הוא צץ מהשיחים עם כמה זרדים גדולים שהוא מוסיף למדורה. הוא מחייך אליך ומחבק אותך בחום. שלושת הפוקימונים מסתכלים עליך בחום, ונראה שהם מוכנים לעשות בשבילך הכל. לפתע, אתה שומע רעש ואתה נדרך ויחד איתך שלושת הפוקימונים שלך. לפתע מאחד השיחים יוצא נער גבוה . "או שלום" הוא אומר בחיוך. לא נראה שהוא פצוע "תגיד ראית כאן במקרה מיאו? המיאו שלי משום מה ברח ואני לא מוצא אותו כבר שעה" אומר הנער.
    "לא ראיתי שום מיאו באזור" אומר בזמן שאני מוציא לשלושת הפוקימונים שלי אוכל.

13. the bitch is back
    אינג'ל~
    "טוב תודה" אומר הנער וממשיך משם משאיר אותך ואת הפוקימונים שלך לאכול. אחרי ארוחה מזינה ובריאה ארבעתכם שבעים ומלאים, כשלפתע הנער חוזר ונראה מעט חבול ושרוט. "אתה חייב לברוח מפה! יש כאן אישה משוגעת עם ג'ינקס שיורה לכל עבר קרן קרח!" אומר הנער ופשוט רץ משם במהירות לתוך השיחים הגבוהים ונעלם בהם.
    אתה שומע רעש במרחק מה ממך ואתה מבחין בעשרות פוקימונים נסים מהאזור הדרומי.
    גיל! 3>

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    "טוב תודה" אומר הנער וממשיך משם משאיר אותך ואת הפוקימונים שלך לאכול. אחרי ארוחה מזינה ובריאה ארבעתכם שבעים ומלאים, כשלפתע הנער חוזר ונראה מעט חבול ושרוט. "אתה חייב לברוח מפה! יש כאן אישה משוגעת עם ג'ינקס שיורה לכל עבר קרן קרח!" אומר הנער ופשוט רץ משם במהירות לתוך השיחים הגבוהים ונעלם בהם.
    אתה שומע רעש במרחק מה ממך ואתה מבחין בעשרות פוקימונים נסים מהאזור הדרומי.
    "סקווירטל תשתמשי בקרן בועות בשביל לכבות את המדורה מהר! "אומר אחכה שהיא תבצע את הפעולה ואז במהירות אחזיר את סקווירטל ופידג'י לפוקדורים, מיד אחר כך ארים את טריקו וארוץ צפונה.

15. the bitch is back
    אינג'ל~
    סקווירטלל במהירות מכבה את האש ואתה מחזיר את פידג'י ואותה לפוקדורים שלהם ומתחיל לרוץ כשטריקו בידייך. הדבר לא כזה נוח, בגלל שאתה צריך לנסות לפלס לעצמך את הדרך. ארחי כמה דקות אתה מבחין בנער כשהוא מחזיק מיאו בידו והוא רץ כמשוגע. אחרי עשר דקות, שניכם נעצרים ומתנשמים בחוזקה.
    "אתה מכיר אותה? היא נראית כאילו היא מחפשת מישהו" שואלת אותה ונעצר אחרי כל מילה להתנשם הוא מחזיר את המיאו שלו לפוקדור ומסתכל עליך ומתמתח קלות.
    גיל! 3>

עמוד 20 מתוך 24 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •