Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 352
  1. the bitch is back
    כריס~
    ליסי נראית מבולבלת ומעט אבודה "אני מאוד רוצה למצוא את באטרפריי שלי. אבל אני לא חושבת שאני יכולה להמשיך ללכת עכשיו. נוכל לעצור לישון קצת? כבר ממש מאוחר" שואלת אותך ליסי מבויישת.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ליסי נראית מבולבלת ומעט אבודה "אני מאוד רוצה למצוא את באטרפריי שלי. אבל אני לא חושבת שאני יכולה להמשיך ללכת עכשיו. נוכל לעצור לישון קצת? כבר ממש מאוחר" שואלת אותך ליסי מבויישת.
    "זה בסדר מבחינתי." אענה לה. אני לא כל כך מרוצה מתשובתה, אבל אני מניח שהיא פשוט לא יכולה להמשיך. אתיישב על הרצפה ואחלוץ נעליים. ואז פשוט אשען על התיק שלי, בתקווה להרדם.

3. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    אינג'ל~
    אתה נפרד מטובי ומתחיל ללכת לעבר פיוטר, מקווה שלא יתפסו אותך שוב המשוגעת והג'ינקס שלה. אחרי רבע שעה אתה מתחיל לראות את הידלדלות היער ועד מהרה אתה יוצא משם ומגיע שוב לדרך 2. אתה מבחין מימינך מערה ענקית, אבל הכניסה חסומה בגלל מפולת כבדה. ואז ממש לפניך, אתה מבחין בנער צעיר המתקרב אליך בצעד נחוש.
    "אתה שם! אם הצלחת לעבור את היער כנראה אתה שווה קרב!" קורא ועוד מלפני שאתה מספיק לענות הוא משחרר פוקדור לאוויר ומתוכו נשלח וופר
    "מה החוקים של הקרב ?"אשאל והחזיק בידי את הפוקדור של פידג'י.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    נידורן עומד נטוע במקום, איתן כנגד הרוח הקפואה שפוגעת בו ישירות. נידורן משפיל ממש לכמה רגעים את מבטו מהרוח הקפואה, רק בשביל להרים את מבטו והוא רואה את סניזל רץ אליו במהירות ומתנגש בו עם מתקפה מהירה ומעיף אותו אחורה. נידורן מתאפס ורץ קדימה לעברו של סניזל ובועט בו בצד ראשו פעם אחת ועם הרגל השנייה בסנטר של סניזל ומעיף אותו אחורנית לתוך סלע קטן. נידורן רץ אחורנית ואז דופק ספרינט רציני לעברו של סניזל המנסה להתאושש מהמכה החזקה נעמד זקוף, מנסה להגן על עצמו, אבל נידורן פשוט מזנק מעליו ומטעין בכפו אגרוף שחור משחור והוא פוגע בקצה הסלע ומצליח לשבור חתיכה קטנה ממנו, אשר מתגלגלת על סניזל במהירות ופוגעת בו. נידורן קופץ על ראש הסלע ונוהם בקול.
    "סניזל קדימה בוא נראה להם מזה כוח האקדמיה מספרי איקס!" קורא דון ברצינות. סניזל מצליב את ידו הקטנות בצורת איקס והן זוהרות באור ירקרק בהיר והוא שולח את האנרגיה ישירות על נידורן המתחמק בקלות, אבל המתקפה מנפצת את הסלע ומעיפה רסיסים לכל עבר.
    "נידורן מהר! ניקור, נפץ את הרסיסים הניתזים אלייך!" אפקוד במהירות שיא. לאחר מכן אוסיף מתוך אותו אדרנלין "עכשיו הפנה ראש על סניזל והכל אותו בניקור. משוך אותו אחורה נקר ואל תרפה, סגור אותו בשיטתיות אל תוך לוע הר הגעש" אסביר בבטחון.

.

5. the bitch is back
    כריס~
    אתה חולץ את נעלייך ונשען על התיק מסעות הכבד שלך כשליסי מנערת אותך. "אולי כדאי שנקים מחנה מסודר? נרגיש אולי יותר בטוחים לא לשכב על אמצע השביל כשיש את היצור החולני הזה, לא?" שואלת בחיוך מתנצל.

אינג'ל~
    הילד חושב לרגע "החוק היחידי הוא שאני אנצח!" קורא בהתלהבות "וופר תתחיל עם אקדח מים על מה שהוא משחרר ואז תשלח יריית בוץ!" קורא הילד והוא מחייך כולו.

ריצ'י~
    קרן האור המוקרת נוצרת לפני נידורן והוא מנפץ את הסלעים הקטנים ומשאיר מאחוריו רסיסי חול הנוצצים באור. נידורן אז קורא בקול והמקור אור גודל בהרבה והוא רץ לעברו של סניזל המנסה להגן על עצמו ע"י הצלבת ידיו אבל נידורן דוחק אותו לראש הגבעה.
    סניזל נראה מעט תשוש "קדימה סניזל אגרוף קרח!" קורא דון בקול רציני. ידיו של סניזל זוהרות באור תכול בהיר והוא חובט בפניו של נידורן והודף אותו אחורה. שני הפוקימונים נאבקים ממש על לוע הר הגעש.
    גיל! 3>

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    הילד חושב לרגע "החוק היחידי הוא שאני אנצח!" קורא בהתלהבות "וופר תתחיל עם אקדח מים על מה שהוא משחרר ואז תשלח יריית בוץ!" קורא הילד והוא מחייך כולו.
    "פידג'י צא! תתחמק מהאקדח מים ואז תשתמש ברוח"אומר ואשחרר את פידג'י מהפוקדור.

7. the bitch is back
    אינג'ל~
    פידג'י יוצא מהפוקדור שלו ומצליח להתחמק מסילון המים ואז נעצר באוויר ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח פרצים אשר מעיפה את וופר אחורנית. וופר חושק שיניים ואז פותח את פיו ושולח כדור בוץ לעברו של פידג'י, שפשוט לא מגיע אליו כי פידג'י עף באוויר.
    "וופר קדימה אקדח מים שוב!" קורא הילד בכעס.
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    פידג'י יוצא מהפוקדור שלו ומצליח להתחמק מסילון המים ואז נעצר באוויר ומתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח פרצים אשר מעיפה את וופר אחורנית. וופר חושק שיניים ואז פותח את פיו ושולח כדור בוץ לעברו של פידג'י, שפשוט לא מגיע אליו כי פידג'י עף באוויר.
    "וופר קדימה אקדח מים שוב!" קורא הילד בכעס.
    "פידג'י תצלול למטה בשביל לצבור מהירות ואז תשתמש בדחיפה ! בעזרת הצלילה תתחמק מהאקדח מים!"אומר

9. the bitch is back
    אינג'ל~
    פידג'י צולל במהירות למטה, ומצליח שוב לחמוק לפגוע ישירות בוופר עם דחיפה חזקה, ומעיף אותו אחורה.
    באופן מפתיע וופר מעולף. "לא וופר!" קורא הילד ורץ אל הפוקימון שלו ואז מתחיל לבכות. לפתע אתה מבחין שהילד הוא ממש צעיר, אולי בן 7. "אתה סתם בן אדם רשע! בטח אתה המפלצת שחוטפת את כל המאמנים ביער!" הוא צועק בבכי , מרים את וופר ומתחיל לרוץ במהירות.
    גיל! 3>

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    פידג'י צולל במהירות למטה, ומצליח שוב לחמוק לפגוע ישירות בוופר עם דחיפה חזקה, ומעיף אותו אחורה.
    באופן מפתיע וופר מעולף. "לא וופר!" קורא הילד ורץ אל הפוקימון שלו ואז מתחיל לבכות. לפתע אתה מבחין שהילד הוא ממש צעיר, אולי בן 7. "אתה סתם בן אדם רשע! בטח אתה המפלצת שחוטפת את כל המאמנים ביער!" הוא צועק בבכי , מרים את וופר ומתחיל לרוץ במהירות.
    "ילד! איפה הכסף !"אצעק וארוץ אחריי הילד.
    ------------------
    אחייך קלות לנוכח זה שהרגע השוו אותי למשוגעת ממקודם לאחר כמה שניות אתחיל לחפש פינה שקטה בשביל להתאמן, שאמצא מקום שקט הוציא החוצה גם את סקווירטל וטריקו.
    "פדג'י אני רוצה שתנסה לשלב את המהירות הגבוה שלך ואת מתקפת הדחיפה בשביל ליצור מתקפה חדשה, מתקפה מהירה. אם אתה צריך לצבור עוד מהירות תצלול כמו שעשית בקרב הקודם"
    "טריקו אתה הולך ללמוד מתקפה חדשה" אומר ואנסה להלהיב אותו. "תנסה בעזרת הידיים שלך לחפור במהירות באדמה. תנסה לחשוב שאתה פשוט מטפס על עץ הפוך"
    "סקווירטל את הולכת ללמוד להשתמש באקדח מים, השלב הראשון הוא להחליף את הבועות במים רגילים, תנסי לאגור את המים בפה ולירות אתם קדימה"

11. the bitch is back
    אינג'ל~
    חחחח אצל ריקי כהן p:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך המסתכלים עליך ונראה שהם הבינו מה אתה רוצה לעשות.
    פידג'י עף גבוהה באוויר ואז צולל במהירות וטוען דחיפה, אבל המתקפה לא מספיק מהירה לדעתך, והוא פשוט צולל ממש מהר לכיוון האדמה. מהצד השני סקווירטל קופצת מאושר ומתחיליה להעלות מים בפיה ואז משחררת אותם בזרם חלש שנראה מעט כמו מזרקה בלי מים. טריקו לעומתם מחבק את רגלך בחום ולא נראה שהוא בכלל מתייחס לשיטת האימון שלך.
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    חחחח אצל ריקי כהן p:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך המסתכלים עליך ונראה שהם הבינו מה אתה רוצה לעשות.
    פידג'י עף גבוהה באוויר ואז צולל במהירות וטוען דחיפה, אבל המתקפה לא מספיק מהירה לדעתך, והוא פשוט צולל ממש מהר לכיוון האדמה. מהצד השני סקווירטל קופצת מאושר ומתחיליה להעלות מים בפיה ואז משחררת אותם בזרם חלש שנראה מעט כמו מזרקה בלי מים. טריקו לעומתם מחבק את רגלך בחום ולא נראה שהוא בכלל מתייחס לשיטת האימון שלך.
    "פדג'י תנסה להוסיף בדרך למטה תנועת זיגזג המטרה היא שבעזרת הפניות החדות והמהירות הגבוה זה יראה כאילו אתה משתגר ממקום למקום"
    "סקווירטל תקחי נשימה עמוקה ותדמייני את כל גופך מתמלא במים, שאת חושבת שאת מוכנה תוציאי את כל המים החוצה במכה אחת."
    "טריקו בוא נעזוב את החפירה. תנוח, בזמן שאתה נח תדמיין את עצמך מוצף באור השמש ומקבל ממנה כוח"אומר לטריקו ואתיישב לידו. "תנסה לעצום עיניים ולראות את הקרני האור נספגים לגופך"

13. the bitch is back
    אינג'ל~
    פידג'י מתחיל לעוף במהירות וחותך את התעופה שלו בפניות חדות הצידה כל פעם, ולפתע אתה רואה שבעזרת המהירות שלו, אתה כבר בקושי מבחין בתנועה עצמה ונראה שהוא פשוט משתגר ממקום למקום.
    פידג'י למד מתקפה מהירה!
    סקווירטל בינתיים עושה כבקשתך אבל כנראה המחשבה על כל המים גרם לה צורך להשתין, והיא רצה מאחורי אחד מהעצים וחוזרת אחרי כמה דניות ונראית מסופקת מעצמה. וכשאתה נותן בה מבט נוקשה היא מחייכת בהתנצלות ומנסה שוב הפעם הזרם מים יוצא חזק יותר,, אבל לא ממוקד לגמרי והוא מתפשט לכל מקום.
    טריקו לעומת זאת קופץ ממך ומסתובב בשמש בהנאה מרובה וממש לשבריר שנייה זוהר בירוק בהיר אבל האור נכבה במהירות. לטריקו אפילו אין מושג שקרה משהו.
    גיל! 3>

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    קרן האור המוקרת נוצרת לפני נידורן והוא מנפץ את הסלעים הקטנים ומשאיר מאחוריו רסיסי חול הנוצצים באור. נידורן אז קורא בקול והמקור אור גודל בהרבה והוא רץ לעברו של סניזל המנסה להגן על עצמו ע"י הצלבת ידיו אבל נידורן דוחק אותו לראש הגבעה.
    סניזל נראה מעט תשוש "קדימה סניזל אגרוף קרח!" קורא דון בקול רציני. ידיו של סניזל זוהרות באור תכול בהיר והוא חובט בפניו של נידורן והודף אותו אחורה. שני הפוקימונים נאבקים ממש על לוע הר הגעש.
    אם הם ליד הלוע הם רחוקי מקרקע הרצפה המקורית נכון?
    ----------------
    'אוי שיט זה לא טוב, מה לעשות מה לעשות...' אחשוב בקדחנות על רעיון כלשהו ואז אומר בבטחון כשיצוץ לי הרעיון "מהר נידורן עוד ניקור, תתאמץ תשקיע. מקור גדול ואימתני אני רוצה כאן חבר!" אדריך אותו ואז אפקוד " הפל אותו על פניו בהנפת המקור הזה אל רגלו ואז הרם אותו מרגלו בעזרת המקור, פתח אותו ואחוז בוא, השלה אותו כאילו אתה מתכוון לזרוק אותו אל לוע ההר הגעש, וכשהו יתקף פחד השלח אותו בדיוק לצד השני מהגובה שעליו אתה נמצא אל תחתית הזירה, אל מרגלות ההר!"
    אעמוד שם איתן אך בליבי קוסס ציפורניים מחכה בתקווה שזה יצליח... נפילה מגובה כזה תניב נצחון כמעט בוודאות.

.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    פידג'י מתחיל לעוף במהירות וחותך את התעופה שלו בפניות חדות הצידה כל פעם, ולפתע אתה רואה שבעזרת המהירות שלו, אתה כבר בקושי מבחין בתנועה עצמה ונראה שהוא פשוט משתגר ממקום למקום.
    פידג'י למד מתקפה מהירה!
    סקווירטל בינתיים עושה כבקשתך אבל כנראה המחשבה על כל המים גרם לה צורך להשתין, והיא רצה מאחורי אחד מהעצים וחוזרת אחרי כמה דניות ונראית מסופקת מעצמה. וכשאתה נותן בה מבט נוקשה היא מחייכת בהתנצלות ומנסה שוב הפעם הזרם מים יוצא חזק יותר,, אבל לא ממוקד לגמרי והוא מתפשט לכל מקום.
    טריקו לעומת זאת קופץ ממך ומסתובב בשמש בהנאה מרובה וממש לשבריר שנייה זוהר בירוק בהיר אבל האור נכבה במהירות. לטריקו אפילו אין מושג שקרה משהו.
    "מעולה פידג'י" אומר עם חיוך רחב.
    "סקווירטל, תכיני בעזרת השפתיים שלך עיגול בשביל לנסות למקד את זרם המים"
    "טריקו תמשיך לדמיין את קרני השמש נאספות סביבך. תן להן להיכנס לגופך ולחזק אותך"

עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •