Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 352
  1. the bitch is back
    ריאן~
    אתה צריך חנות בשביל לקנות תרופות או ללכת למרכז שאפשר למצוא בכל מקום..
    ואתה לצטט רק את הקטע שלך בתגובה שלי? אין צורך בשל כולם :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו נושך את שפתיו בזעם ורץ במהירות לעברו של פרס הקטן וחובט בו ארבע פעמים עם ידו הקטנה ומצליח להעיף אותו על הצד. ואז ניצוצות שוב עולים בגופו והוא מחסל את פרס עם מכת ברק אימתנית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    אינג'ל~
    מצטער לגלות לך את הסוג הכמוס הזה שרק יחידי סגולה יודעים ((
    האם תסלח לי אי פעם?!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל משחררת את זנבה דרך השריון ומתחילה להזיז אותו מצד לצד במהירות. פידג'י נראה מרוכז בזה בריתוק ולא מוכן לעשרות הבועות היוצאות מפיה של סקווירטל המשחררת את ראשה מהשריון המוגן שלה והוא נפגע מהבועות.
    פידג'י מנער את ראשו ומרכז בסקווירטל ואז מתחיל לנפנף בכנפיו במהירות ויוצר משב רוח חזקה המעיף את סקווירטל לאחור על גב שריונה ונראה שהיא נתקעת כך הפוך.
    NEVER
    ------
    "סקווירטל תכניסי את כל גופך חוץ מהזנב לתוך השיריון, תשתמשי בזנב על מנת להפוך את עצמך"אומר.
    "אחר כך תשתמשי בבועות, תחכי לרגע שבו פידג'י ירד קצת ותורידי אותו למטה בעזרת דחיפה"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    ריאן~
    אתה צריך חנות בשביל לקנות תרופות או ללכת למרכז שאפשר למצוא בכל מקום..
    ואתה לצטט רק את הקטע שלך בתגובה שלי? אין צורך בשל כולם :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    פיצ'ו נושך את שפתיו בזעם ורץ במהירות לעברו של פרס הקטן וחובט בו ארבע פעמים עם ידו הקטנה ומצליח להעיף אותו על הצד. ואז ניצוצות שוב עולים בגופו והוא מחסל את פרס עם מכת ברק אימתנית.
    אני מהאייפון אז זה קצת מסובך, אני אנסה

״כל הכבוד פיצ׳ו!״ אקרא בתשואות כלפי פיצ׳ו וארוץ אליו וארים אותו,אלטף את ראשו בחיבה ואבדוק את מצבו, ״חייבים להחזיר אותו למרכז הפוקימונים״ אמלמל וארוץ בעוד פיצ׳ו בידיי חזרה לעיר פאלט ולמרכז הפוקימונים כדי שיטפלו בפיצ׳ו

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת בפעם הראשונה מפרופסור אוק מהפוקדור האדום שלו. הפוקדור נפתח וקרן של אור מתחילה לקבל צורה ולפניך עומד יוצור קטן וורוד הנראה כמו שפן קטן והוא קורא בקול, "נידו נידו!!" והוא מתחיל לקפצץ סביבך בהתלהבות. אתה מגלה בעזרת הפוקידע שלך שזה נידורן. פוקימון יחסית נפוץ מסוג רעל והיכולת שלו היא נקודות רעל. קרנו של נידורן ידועה בשל היכולות שלה ליצר רעל חזק וככל שהקרן שלו גדולה יותר כך הרעל שהיא מייצרת נחשב לקטלני יותר. בנוסף אתה מגלה שלנידורן מתחיל לזכר ונקבה וכל אחד מהם פוקימון שונה לחלוטין בכל יכולות וסגולות אחרים. המתקפות של נידורן הם פזילה, ניקור, מיקוד אנרגיה ואגרוף שאיבה.
    ליידבה בינתיים עף לו בין פרחים ונראה שהוא מוצץ מהם צוף בהתלהבות.
    'וואוו נידורן, איזה יופי של פוקימון להתחיל איתו את המסע!' אחשוב לעצמי. אקרא לו אליי אלטף את גופו ואציג את עצמי "היי נידורן, אני ריצ'י ואני המאמן שלך. אני מקווה שאתה מרוצה מהעניין כי אני ואתה הולכים לעבור הרפתקאות רבות יחד!"
    לאחר מכן אשים לב כי הליידבה לא באמת מצפה לקרב וזו הזדמנות מצויינת לפתוח קרב במכה אמתנית "נידורן הקשב, קודם מיקוד אנרגיה. אגור כוח ואז תקוף אותו בניקור" הורה בביטחון.

.

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אתה זורק את הפוקדור שלך ונפגש לראשונה בפוקימון שקיבלת. פוקימון קשוח בצבע כתום הנראה כמו דינוזאור ובקצה זנבו בוהרת להבה אדומה ויוקדת. "אהה קיבלת את לטאת האש צ'ארמנדר אני רואה" אומר גרין וניצוץ חיוך עולה בפניו "בהצלחה לך איתו" אומר לך ברצינות ואז מתחיל ללכת משם, כלא מעוניין במעשיך משאיר אותך לבד נלחם מול הפוקימון, שעליו אתה מגלה ששמו זה סנטרנט והוא מסוג נורמאל. הוא נחשב כפוקימון צופה מכיוון שהוא יכול לעמוד על זנבו ולצפות סכנה מאיימת ולדווח עליה לשאר חברי להקתו. בכללי, הפוקימון מאוד לחוץ וסקרן, אבל עם זאת יכול להיות יריב קשוח כשהוא נדחק לפינה.
    בינתיים, בזווית עיניך אתה רואה שהפאני הצליחה להביס את הרטטה השני והיא וג'סי מתחילות לחפש פוקימון נוספים בהתלהבות יתרה. צ'ארמנדר שלך עומד ומסתכל עליך במבט מגוחך ומחכה לראות מה אתה רוצה שיעשה. בינתיים סנטרט מתחיל לדלג לו בין השיחים ולא שם עליך יותר מידי.
    צ׳ארמנדר. בדיוק הפוקימון שרציתי. אבדוק בזריזות את המתקפות שלו, התאכזבתי לגלות שהוא לא יודע פיצוץ אש כמו ה׳ צ׳ארמנדר של אבי בבית או לפחות זנב ברזל, אך כל זה לא משנה יותר. מדובר בצ׳ארמנדר שלי. הפוקימון הראשון שהוא שלי ואיתו אביס כל אויב שלי.
    ״אל תביט בי כמו סלובוק! קוראים לי כריס בראון ואם אתה רוצה להיות בלתי מנוצח אני מציע לך להקשיב לעצתי! זנק לעבר סנטרנט והשתמש בלעיסה! הישאר עם הפה נעול ומתווך אפס כוון את הזנב שלך לפנים שלו ותירה עליו גחלת!״
    לג׳ס היתה נקודה בדבריה, גם אם איני מעוניין לתפוס את סנטרנט, הוא הזדמנות מעולה להכיר בצארמנדר וביכולתיו.

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    התחלה:
    "שלום לכולם ותודה שהגעתם" אומרת נערה מבוגרת מכם רק בקצת. הבחורה היפה הזאת הלכה שידיה משולבות לאחור ושיערה החום גולש עד מעל לישבנה. הנערה הציגה עצמה מקודם כבלו. מאמנת מנוסה במקום השלישי בגמר הליגה של רמת אינדיגו וכמו כן מפקדת המבצע. "אני רוצה להודות לכל אחד ואחד מכם שלמרות המצב הקשה הסכמתם להתגייס בבעיה החמורה בה אנחנו נתקלנו" אומרת ברצינות ומסתכלת עליך ישירות. ליתר ביטחון אתה מסב את ראשך מצד לצד ורואה עוד כשלושים נערים ונערות בני גילך וכמה מבוגרים יותר הנראים מאוד נחושים כמוך.
    "כפי שאתם כולכם יודעים רד, אלוף הליגה ומאמן פוקימונים מנוסה שאין שני לו נעלם לפני ארבעה חודשים לאחר שקיבל מכתב ממאמן מסתורי. לפני מספר שבועות התגלה פיקה של רד חבול במיוחד על ידי ילו" ממשיכה ומחווה בידה לנערה נמוכה מאוד עם כוכב בוקרים רחב ונעלי בוקרים ובידה השנייה חכה. ילו מחייכת אליכם מעט נבוכה מהמעמד אבל מרצינה כשהיא רואה שכל העיניים עליה.
    "ילו תיהיה האחראית עליכם במהלך המשימה ואליה בלבד תצטרכו לדווח במקרה ויש לכם חדשות או תגליות בנושא רד. מצידי השני נמצא גרין, מנהיג מכון ורידיאן והזוכה במקום השני בליגת הפוקימונים" ושוב מחווה ידה לבחור רציני העומד בשילוב ידיים ונראה שמעט משועמם מדיבוריה של בלו ומגלגל מידי פעם את עיניו בתסכול ברור "פיקה של רד כרגע נמצא תחת חזקתו ויכול להיות שהוא יצטרך לעבור לאחד מכם מידי פעם. עכשיו הסתדרו בשורה והיכנסו בתור ישר ומסודר לתוך המעבדה של פרופסור אוק לקבלת הפוקימון הראשון שלכם" אומרת ומתחילה להוביל אתכם ברצינות יתרה לעבר הכניסה הקידמית של המעבדה. בפנים עומד איש זקן עם שיער מאפיר העומד זקוף ולידו בחורה עם שיער חום בהיר אשר מחזיקה מגש גדול ועליו כמה וכמה פוקדורים. היא מגישה לך פוקדור ופרופסור אוק מביא לך פוקידע חדישה וחמישה פוקדורים.
    "שיהיה ברור, המשימה שלכם לגלות מה קרה לרד בלבד! במקרה חירום התקשרו אליי ואני כבר אדאג לעזור לכם" אומרת בלו וילו מהנהנת באדישות.
    "בהצלחה לך" אומרת ילו בביישנות ומביאה לך גם את המספר טלפו שלה "גם אני אהיה זמינה, אבל לא בטוחה עד כמה אוכל לעזור בשעת קרב" היא מצחקקת קלות ואז משחררת פוקימון ציפור עם שלושה ראשים ועולה על גבו ונעלמת באופק.
    נשארת לבד, עם פוקימון חדש בידך ועם משימה חשובה בליבך.
    'מעניין..' אני חושב, 'הייתי רוצה לדעת יותר על האנשים האלה..'.
    'בכל מקרה, עכשיו שקיבלתי את הפוקימון הראשון שלי לפחות כדאי שאכיר אותו!' אני חושב בהתרגשות ומחייך טיפה.
    אני מתקדם טיפה למקום נורמלי לעמוד בו ומוציא את הפוקימון מהפוקדור כדי לראות אותו במו עיניי.
    חמוף

7. the bitch is back
    אינג'ל~
    סקווירטל מצליחה בעזרת זנבה להפוך עצמה בחזרה על רגליה ואז משחררת מטר של בועות כחולות קטנות מפיה העפות ומסתחררות על פידג'י הקטן ופוצעות אותו קשה ונראה שהוא מתחיל לאבד גובה והוא עומד להתרסק על האדמה הקשה. כמה שניות לפני ההתרסקות סקווירטל קופצת לאוויר ועם ראשה דוחפת את פידג'י הקטן והמסכן בחוזקה והוא נופל מעולף על האדמה.

ריאן~
    אתה מרים את פיצ'ו ומתחיל לחזור בחזרה לעיר פאלט כשאתה מבחין לפתע במרכז קטן לצד הדרך, שלא הבחנת בו קודם. אתה מחליט להכנס פנימה ולא לבזבז זמן למראה פיצ'ו הפצוע והמורעל שלך שנראה שעומד לאבד את ההכרה כל רגע.
    אתה נכנס לאולם גדול יחסית המרוצף בקרמיקה צהובה ועל הקירות טפטים פירחוניים. ליד דלפק גדול עומדת אישה גבוהה בעלת שיער ורוד ושמלת אחות ולידה פוקימון ורודה המזכירה לך ביצה עם כובע אחות על הראש. אתה מזהה את שתיהן כאחות ג'וי וכצ'אנסי. אתה ניגש אליהן ובמהירות שתיהן מרפאות לך את פיצ'ו הנראה יותר טוב והוא מהנהן באיטיות בראשו כתודה.
    "עוד משהו שאפשר לעזור לך?" שואלת האחות ג'וי בחיוך.

ריצ'י~
    נידורן קורא באושר ונראה שהוא מאושר מההתחלה החדשה שלו והוא מהנהן בראשו וקופץ קדימה, לעברו של לידבה הממשיך להתעופף לו בקרבתכם עד שנח על גזע עץ, ומתחיל לזהור באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום ואז הוא נשלח לעברו של לידבה כשפיו מתחיל לזהור בלבן והוא משנה צורה לצורת מקור חד ואורך והוא דוקר את לידבה בגבו ומפיל אותו על האדמה. לידבה נראה מופתע אבל מתאפס במהירות ושולח גם את עצמו לעברו של נידורן ומצליח לדחוף אותו בחוזקה ומעיף מעט לאחור את נידורן.

כריס~
    צ'ארמנדר נראה מעט נרתע מהציווי האגרסיבי שלך ומנער את ראשו קצת אבל עושה כפקודתך וקופץ לעברו של סנטרט המדלג לו בשמחה בין השיחים. צ'ארמנדר שלך פותח את פיו ואז סוגר את פיו בחוזקה אדירה על פניו של סנטרט ,הצורח מכאב, וצ'ארמנדר רק מחזק את לסתותיו על גופו ואז זנבו נשלח על גבו של סנטרט ושולח עשרות כדוריות אש אדירות על גבו של סנטרט הק דוחופות אותו עמוק יותר לתוך פיו של צ'ארמנדר.
    אתה מסיט את מבטך ואתה רואה את ג'סי עומדת ליד הרטטות המעולפות ובעזרת האפני הן מרפאות את הרטטות הצוהלים מאושר ומתחילים לשחק עם האפיני. ג'סי מלטפת אותם באדיבות יתרה ואז נפרדת מהם בריאים ושלמים ומתחילה להסתובב באזור, כנראה לחפש פוקימונים אחרים.
    בינתיים סנטרט מצליח להתחמק מלסתותיו של צ'ארמנדר ונראה פצוע קשה מאוד אבל למרות זאת הוא פותח את פיו וסילון של מים גועשים יוצאים ממנו ונשלחים בחוזקה על צ'ארמנדר.
    אתה מופתע מהמתקפה ובודק במהירות בפוקידע שלך ומגלה שהמתקפה הייתה 'מתנה טבעית' והיא הפכה לסוג מים בזכות הגרגר קסוטו שהיה בפיו של סנטרט.

ג'ון~
    אתה מתרחק מעט מהמקום, מנסה לשמור על פרטיותך ומשחרר את הפוקימון שלך מהפוקדור שלו. מתוכו יוצא פוקימון קטן וכחול הנראה מעט זועף איך שהוא מביט בך והוא נושף מפיו ומנחיריו יוצא סילון קטן של מים. אתה מסתכל עליו בחיוך והוא רק מפנה את ראשו הצידה ומשלב את ידיו במירמור.
    אתה מסתכל סביב ורואה עוד כמה מאמנים עם הפוקימונים שלהם ולכולם נראה שיש קשר חיובי. במבט שני אתה מבחין בבלו מתקרבת אליך בחיוך "וואו טוטדייל" היא אומרת בחיוך ומשלבת את ידיה מאחוריה גבה. "לחבר קרוב מאוד שלי היה טוטדייל. עד עכשיו הוא התפתח לפרליגאיטר" היא מוסיפה "אם תצטרך משהו, קח את המספר שלי אני מכירה את הפוקימון הזה לעומק" ואז קורצת לך וממשיכה ללכת משם ואז אתה מבחין שעל כף ידך יש פתקית קטנה עם המספר שלה.
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    צ'ארמנדר נראה מעט נרתע מהציווי האגרסיבי שלך ומנער את ראשו קצת אבל עושה כפקודתך וקופץ לעברו של סנטרט המדלג לו בשמחה בין השיחים. צ'ארמנדר שלך פותח את פיו ואז סוגר את פיו בחוזקה אדירה על פניו של סנטרט ,הצורח מכאב, וצ'ארמנדר רק מחזק את לסתותיו על גופו ואז זנבו נשלח על גבו של סנטרט ושולח עשרות כדוריות אש אדירות על גבו של סנטרט הק דוחופות אותו עמוק יותר לתוך פיו של צ'ארמנדר.
    אתה מסיט את מבטך ואתה רואה את ג'סי עומדת ליד הרטטות המעולפות ובעזרת האפני הן מרפאות את הרטטות הצוהלים מאושר ומתחילים לשחק עם האפיני. ג'סי מלטפת אותם באדיבות יתרה ואז נפרדת מהם בריאים ושלמים ומתחילה להסתובב באזור, כנראה לחפש פוקימונים אחרים.
    בינתיים סנטרט מצליח להתחמק מלסתותיו של צ'ארמנדר ונראה פצוע קשה מאוד אבל למרות זאת הוא פותח את פיו וסילון של מים גועשים יוצאים ממנו ונשלחים בחוזקה על צ'ארמנדר.
    אתה מופתע מהמתקפה ובודק במהירות בפוקידע שלך ומגלה שהמתקפה הייתה 'מתנה טבעית' והיא הפכה לסוג מים בזכות הגרגר קסוטו שהיה בפיו של סנטרט.
    ״צ׳ארמנדר, תתרכז!״ אקרא לו, מזכיר לעצמי כי עלי להיות מרותק אך ורק בקרב. ״צ׳ארמנדר, לעיסה פעם נוספת, הפעם סיים את זה בשריטות!״ אפקוד (בהתאם לחוק שאסור לעשות את אותה מתקפה פעמיים...)

9. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    אינג'ל~
    סקווירטל מצליחה בעזרת זנבה להפוך עצמה בחזרה על רגליה ואז משחררת מטר של בועות כחולות קטנות מפיה העפות ומסתחררות על פידג'י הקטן ופוצעות אותו קשה ונראה שהוא מתחיל לאבד גובה והוא עומד להתרסק על האדמה הקשה. כמה שניות לפני ההתרסקות סקווירטל קופצת לאוויר ועם ראשה דוחפת את פידג'י הקטן והמסכן בחוזקה והוא נופל מעולף על האדמה.
    סקווירטל נקבה נכון ?
    ----------------
    "עבודה מעולה סקווירטל !"אומר ואלטף את ראשה בזמן שאני זורק פוכדור לעברו של פדג'י

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    נידורן קורא באושר ונראה שהוא מאושר מההתחלה החדשה שלו והוא מהנהן בראשו וקופץ קדימה, לעברו של לידבה הממשיך להתעופף לו בקרבתכם עד שנח על גזע עץ, ומתחיל לזהור באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באדום ואז הוא נשלח לעברו של לידבה כשפיו מתחיל לזהור בלבן והוא משנה צורה לצורת מקור חד ואורך והוא דוקר את לידבה בגבו ומפיל אותו על האדמה. לידבה נראה מופתע אבל מתאפס במהירות ושולח גם את עצמו לעברו של נידורן ומצליח לדחוף אותו בחוזקה ומעיף מעט לאחור את נידורן.
    "נידורן, לא נורא. זה היה יפה אל תאבד קור רוח!" אומר בנחישות ואחזק את רוחו של נידורן. לאחר מכן אוסיף "השתמש כעת במיקוד אנרגיה" ואחכה כמה שניות.
    לבסוף אקווה שנסיים את המהלך בהוראה "נתר אל לידבה מצד אחד לשני ואז הטח בו אגרוף יניקה!"

.

11. משתמש מנוסה
    [HTML][/HTML][QUOTE=Ritsuka kun;1433326]אינג'ל~

ריאן~
    אתה מרים את פיצ'ו ומתחיל לחזור בחזרה לעיר פאלט כשאתה מבחין לפתע במרכז קטן לצד הדרך, שלא הבחנת בו קודם. אתה מחליט להכנס פנימה ולא לבזבז זמן למראה פיצ'ו הפצוע והמורעל שלך שנראה שעומד לאבד את ההכרה כל רגע.
    אתה נכנס לאולם גדול יחסית המרוצף בקרמיקה צהובה ועל הקירות טפטים פירחוניים. ליד דלפק גדול עומדת אישה גבוהה בעלת שיער ורוד ושמלת אחות ולידה פוקימון ורודה המזכירה לך ביצה עם כובע אחות על הראש. אתה מזהה את שתיהן כאחות ג'וי וכצ'אנסי. אתה ניגש אליהן ובמהירות שתיהן מרפאות לך את פיצ'ו הנראה יותר טוב והוא מהנהן באיטיות בראשו כתודה.
    "עוד משהו שאפשר לעזור לך?" שואלת האחות ג'וי בחיוך.

[/ze][/QUO]

״לא, תודה רבה״ אודה לאחות ג׳וי ואצא מן המרכז ואנשיך בדרכי כשפיצ׳ו בידיי,מדי פעם אביט בו ואראה אם מצבו משתפר

12. the bitch is back
    כריס~
    בניעור ראש קל אתה מתאפס על עצמך ומשחרר לקרב את צ'ארמנדר המנסה שוב ללעוס את סנטרט, אבל לפני שהוא מספיק אתה מבחין את סנטרט משלב את ידיו וסוגר את עיניו ואז הן נפתחות, זוהרות באור אדום בהיר והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ע"י קפיצה הצידה לצד האפור של צ'ארמנדר ואז שניהם שולחים את ידיהם לאחור וציפורניהם מתחילות לזהור באור לבן בהיר ושניהם מתחילים לשרוט אחד את השני בחוזקה. צ'ארמנדר מתחיל להתנשף קלות מהמאמץ.

אינג'ל~
    זה רשום בדף לא? V_v
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל קופצת מאושר מהצלחתה בקרב הראשון שלה והיא מחבקת את רגלך בחום ומתחילה לפזר בועות בצורת לב בכל מקום. אתה מחייך ומעט מסמיק ומלטף את ראשה ואז שולף מתיקך פוקדור אדום ונוצץ ומכוון על פידג'י המעולף. הפוקדור נפתח בעודו באוויר וקרן של אור כולאת את הפוקימון המעופף בתוכו ואז נופל על האדמה, מתגלגל לכל עבר.
    לאחר מספר גילגולים נעצר. פידג'י נלכד.

ריצ'י~
    נידורן מהנהן בראשו ברצינות ומתחיל שוב להתמקד ולזהור באור בהיר עד שעיניו בוהקות באור אדום ואז הוא מנתר לעברו של לידבה ואגרופו מתחיל לזהור באור שחור כהה, המשאיר שובל של האנרגיה השחורה מאחוריו ואז חובט בלידבה בבטנו ומעיף אותו באוויר. לידבה נפגע קשה ופורש את כנפיו ואז עף במהירות לעברו של נידורן כשאגרופיו שלוחים קדימה והוא מצליח לפגוע פעמיים עם אגרוף שביט חלש במיוחד.

ריאן~
    אתה יוצא עם פיצ'ו מהמרכז ורואה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב והוא מניד בראשו כאומר תודה.
    גיל! 3>

13. אמאש'ך פלאפי ):

אינג'ל~
    זה רשום בדף לא? V_v
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל קופצת מאושר מהצלחתה בקרב הראשון שלה והיא מחבקת את רגלך בחום ומתחילה לפזר בועות בצורת לב בכל מקום. אתה מחייך ומעט מסמיק ומלטף את ראשה ואז שולף מתיקך פוקדור אדום ונוצץ ומכוון על פידג'י המעולף. הפוקדור נפתח בעודו באוויר וקרן של אור כולאת את הפוקימון המעופף בתוכו ואז נופל על האדמה, מתגלגל לכל עבר.
    לאחר מספר גילגולים נעצר. פידג'י נלכד.
    "את מסוגלת להמשיך להילחם ?"אשאל את סקווירטל בזמן שאני מרים את הפוקדור.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    נידורן מהנהן בראשו ברצינות ומתחיל שוב להתמקד ולזהור באור בהיר עד שעיניו בוהקות באור אדום ואז הוא מנתר לעברו של לידבה ואגרופו מתחיל לזהור באור שחור כהה, המשאיר שובל של האנרגיה השחורה מאחוריו ואז חובט בלידבה בבטנו ומעיף אותו באוויר. לידבה נפגע קשה ופורש את כנפיו ואז עף במהירות לעברו של נידורן כשאגרופיו שלוחים קדימה והוא מצליח לפגוע פעמיים עם אגרוף שביט חלש במיוחד.
    אחייך למראה המתרחש כי אזהה בזה הרגע הזדמנות לסיום הקרב.
    מיד הורה לנידורן ״קדימה נידורן הטה ראשך מטה מתחת לגופו, ואז נתר תחתיו כשאתה מכה בו עם ניקור!״

.

15. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="darkorange"]
    ריאן~
    אתה יוצא עם פיצ'ו מהמרכז ורואה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב והוא מניד בראשו כאומר תודה.
    ״אין בעיה חבר,אנחנו דואגים אחד לשני במסע הזה״ אומר לו בחיוך, אציע לו לשבת על הכתף שלי וככה נוכל ללכת ביחד, אני אמשיך בדרך עם פיצ׳ו

עמוד 4 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •