Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 352
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    בניעור ראש קל אתה מתאפס על עצמך ומשחרר לקרב את צ'ארמנדר המנסה שוב ללעוס את סנטרט, אבל לפני שהוא מספיק אתה מבחין את סנטרט משלב את ידיו וסוגר את עיניו ואז הן נפתחות, זוהרות באור אדום בהיר והוא מצליח להתחמק מהמתקפה ע"י קפיצה הצידה לצד האפור של צ'ארמנדר ואז שניהם שולחים את ידיהם לאחור וציפורניהם מתחילות לזהור באור לבן בהיר ושניהם מתחילים לשרוט אחד את השני בחוזקה. צ'ארמנדר מתחיל להתנשף קלות מהמאמץ.

״אוקיי צ׳ארמנדר תקשיב, עכשיו זו ההזדמנות שלנו להוכיח לאבא שלי שאנחנו חזקים ולא צריכים אותו, אל תוותר!״ אקרא לעברו במטרה לעודד אותו. ״צ׳ארמנדר תירה לעבר סנטרט גחלת ואז הסתער לעברו בלעיסה!״

2. the bitch is back
    אינג'ל~
    סקווירטל מרימה את ראשה ומחייכת אליך ומהנהנת בראשה להסכמה. נראה שיש לה עוד כוח להלחם. בדיוק שאתה מרים את ראשך להמשיך בדרך הפתוחה ונעימה אתה מבחין בכמה פוקימונים קטנים בצבע חום-כתום עם קרן קטנה על ראשם הזוחלים בקרבתך .

ריצ'י~
    נידורן מוריד את ראשו ובינתיים פיו הקטן זוהר באור לבן הנרה כמו מקור ענק והוא קופץ גבוהה באוויר כנגד ביטנו של לידבה ומעיף אותו באוויר בחוזקה אדירה. לידבה נפצע קשה ונופל חזק על האדמה בזמן שנידורן נופל בקלילות ונעמד על סלע ענקי וקורא בקול ומכריז על ניצחונו על לידבה המעולף.

ריאן~
    אתה ופיצ'ו מתחילים ללכת בדרך הארוכה ומבחין בכמה אנשים אשר עמדו לידך בזמן התדרוך של בלו ושל ילו ואתה רואה כמה מהם נלחמים מול פוקימונים כמו רטטה או פידג'י ולמרות זאת אתה מחליט למהר בדרכך כשלפתע אתה שומע זעקה קלושה וכשמשב רוח חזקה נושפת אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד הנסחף עם הרוח החזקה .

כריס~
    צ'ארמנדר נוהם בחוזקה ואז שולח את זנבו הצידה ועשרות להבות קטנות ואדמומות נשלחות ממנו לעברו של סנטרט החלש ופוגעות בו בחוזקה והוא מתחיל להעלות עשן מפרוותו החרוכה ולמרות זאת הוא מנער את ראשו ומנסה להתנגד ללעיסה של צ'ארמנדר בעזרת שריטות, אבל צ'ארמנדר מצליח לחמוק וקופץ מאחוריו ונושך בחוזקה בלבו והוא סוגר את לסתותיו על גבו. סנטרט מתעלף מעצמת המתקפה ומתעלף בפיו של צ'ארמנדר.
    "אוי ואבוי" אתה שומע לפתע ואתה רואה את ג'סי מזועזעת למראה והיא מכסה עם ידידה את פיה "מה יש לך?!" היא צווחת עליך ורצה לעברו של סנטרט ושולפת אותו מפיו של צ'ארמנדר ותוקעת גם בו מבט זועף, ונראה שהוא מתבייש במעשיו והיא מוציאה את האפיני שלה והיא מרפאת אותו במהירות. סנטרט מסתכל עליה בחיבה ונראה מעט נרתע ממך.
    "זה שצריך להלחם לא אומר שאתה חייב להיות אכזרי. תתבייש לך!" נוזפת בך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    [color="purple"
    ריאן~
    אתה ופיצ'ו מתחילים ללכת בדרך הארוכה ומבחין בכמה אנשים אשר עמדו לידך בזמן התדרוך של בלו ושל ילו ואתה רואה כמה מהם נלחמים מול פוקימונים כמו רטטה או פידג'י ולמרות זאת אתה מחליט למהר בדרכך כשלפתע אתה שומע זעקה קלושה וכשמשב רוח חזקה נושפת אתה מבחין בפוקימון קטן וורוד הנסחף עם הרוח החזקה .
    שאתה חייב להיות אכזרי. תתבייש לך!" נוזפת בך.[/color]
    ״הופיפ״ אומר בחיוך בעודי מביט בפוקימון מעופף לו ברוח, ״פוקימון נחמד מאוד,אולי ניפגש איתו בהמשך״ אומר בחיוך ואמשיך בדרכי בחיפוש אחר אימון לפיצ׳ו

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    נידורן מוריד את ראשו ובינתיים פיו הקטן זוהר באור לבן הנרה כמו מקור ענק והוא קופץ גבוהה באוויר כנגד ביטנו של לידבה ומעיף אותו באוויר בחוזקה אדירה. לידבה נפצע קשה ונופל חזק על האדמה בזמן שנידורן נופל בקלילות ונעמד על סלע ענקי וקורא בקול ומכריז על ניצחונו על לידבה המעולף.
    "כל הכבוד לך נידורן! קרב נהדר!" אשבח אותו כשאני מרוצה מאוד מיכולותיו. לאחר מכן אחליט להמשיך בדרך.
    'לידבה היה חלש מידי לתפיסה ונידורן צריך עוד אימון' אחשוב לעצמי מביט סביב ומגשש לפוקימון נוסף...

.

5. the bitch is back
    ריאן~
    אתה מתעלם מההופיפ הצווח אשר נסחף ברוח וממשיך ללכת כשלפתע אתה שומע קריאה חזקה "היי חכה רגע!" אתה שומע. אתה נעצר ומסתובב ואתה מבחין בנערה בלונדינית ששערה קלוע בצמה ארוכה התלויה על כתפה רצה לכיוונך . "אתה ריאן נכון?" היא שואלת ומתנשפת "אתה גם בצוות חיפוש לא?" היא שואלת ומסדרת את נשימתה ונעמדת זקוף "שמי שרה אני גם מצוות החיפוש!" אומרת בלי שום היסוס "אני רוצה להלחם מולך!" היא מכריזה ושולפת פוקדור מכיסה "אני נלחמת מול כל האנשים בצוות. אתה יודע לראות מה הרמה של כולם. מה דעתך?" שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון קטנה וכחולה שעל גבה צומחת פקעת ירוקה .

ריצ'י~
    אתה מתחיל ללכת בעקבות פוקימון נוסף להתמודד מולו ואתה יורד מהשביל ומתחיל ללכת דרך העצים בקו ישר. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שהגעת לשביל שוב. אתה מנער ראשך וחוזר בחזרה בקו ישר ושוב אתה נעמד מול השביל. אתה מסתכל סביב ולא מבחין בכלום חוץ מהעצים והדשא שעליו אתה הולך. לפתע אתה שומע ציחקוק באזור. אתה מסתכל שוב סביב ולא מבחין בכלום. אתה מחליט לנסות לעלות על השביל, אבל שלפתע אתה נמצא במעמקי היער ואין שום זכר לשביל.
    גיל! 3>

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    אתה מתחיל ללכת בעקבות פוקימון נוסף להתמודד מולו ואתה יורד מהשביל ומתחיל ללכת דרך העצים בקו ישר. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שהגעת לשביל שוב. אתה מנער ראשך וחוזר בחזרה בקו ישר ושוב אתה נעמד מול השביל. אתה מסתכל סביב ולא מבחין בכלום חוץ מהעצים והדשא שעליו אתה הולך. לפתע אתה שומע ציחקוק באזור. אתה מסתכל שוב סביב ולא מבחין בכלום. אתה מחליט לנסות לעלות על השביל, אבל שלפתע אתה נמצא במעמקי היער ואין שום זכר לשביל.
    "אווו יופי נהדר הלכתי לאיבוד!" אצעק ממורמר... אפתח את המפה ואנסה לחפש איזה שהם סימונים שיעזרו לי למצוא את הדרך בה הלכתי או לפחות דרך חלופית אל אותו כיוון.
    מבלי להתייחס לצחקוק ששמעתי אנסה להתמקד במטרה העכשוית שלי ולהבין היכן אני עומד...

.

7. משתמש מנוסה
    ריאן~
    אתה מתעלם מההופיפ הצווח אשר נסחף ברוח וממשיך ללכת כשלפתע אתה שומע קריאה חזקה "היי חכה רגע!" אתה שומע. אתה נעצר ומסתובב ואתה מבחין בנערה בלונדינית ששערה קלוע בצמה ארוכה התלויה על כתפה רצה לכיוונך . "אתה ריאן נכון?" היא שואלת ומתנשפת "אתה גם בצוות חיפוש לא?" היא שואלת ומסדרת את נשימתה ונעמדת זקוף "שמי שרה אני גם מצוות החיפוש!" אומרת בלי שום היסוס "אני רוצה להלחם מולך!" היא מכריזה ושולפת פוקדור מכיסה "אני נלחמת מול כל האנשים בצוות. אתה יודע לראות מה הרמה של כולם. מה דעתך?" שואלת ומשחררת מהפוקדור שלה פוקימון קטנה וכחולה שעל גבה צומחת פקעת ירוקה .

[/color][/size]
    ״אין שום בעיה״ אשיב לשרה, ״רק שתדעי שאת נלחמת מול אחיה הקטן של אליס מצוות החיפוש המתקדם!״ אומר ואתגאה באחותי.
    ״פיצ׳ו,היכון לקרב!״ אקרא ואסמן לפיצ׳ו להתכונן לקרב, ״תחכה למהלך של בלבזור, תקפוץ הצידה ותשתמש בשוק חשמלי!״׳אדריך את פיצ׳ו בנחישות

8. מנהל ראשי
    כריס~
    צ'ארמנדר נוהם בחוזקה ואז שולח את זנבו הצידה ועשרות להבות קטנות ואדמומות נשלחות ממנו לעברו של סנטרט החלש ופוגעות בו בחוזקה והוא מתחיל להעלות עשן מפרוותו החרוכה ולמרות זאת הוא מנער את ראשו ומנסה להתנגד ללעיסה של צ'ארמנדר בעזרת שריטות, אבל צ'ארמנדר מצליח לחמוק וקופץ מאחוריו ונושך בחוזקה בלבו והוא סוגר את לסתותיו על גבו. סנטרט מתעלף מעצמת המתקפה ומתעלף בפיו של צ'ארמנדר.
    "אוי ואבוי" אתה שומע לפתע ואתה רואה את ג'סי מזועזעת למראה והיא מכסה עם ידידה את פיה "מה יש לך?!" היא צווחת עליך ורצה לעברו של סנטרט ושולפת אותו מפיו של צ'ארמנדר ותוקעת גם בו מבט זועף, ונראה שהוא מתבייש במעשיו והיא מוציאה את האפיני שלה והיא מרפאת אותו במהירות. סנטרט מסתכל עליה בחיבה ונראה מעט נרתע ממך.
    "זה שצריך להלחם לא אומר שאתה חייב להיות אכזרי. תתבייש לך!" נוזפת בך.
    ״ג׳ס, אמרתי לך אלף פעם.״ אזדקף ואנער את בגדי, אוציא את הפוקדות של צ׳ארמנדר ואחזיר אותו לפוקדור ואתחיל ללכת. ״אני מעריך אותך על צורת ההתנהגות שלך אם הפוקח מונים שלך, אך אל נא תתערבי לי בחיים. אני מי שאני, הורינו גידלו אותי להיות משהו שאני אולי לא גאה בו, אך זה מי שאני ופה זה נגמר. אני לא מתכוון לתפוס את הפוקימון הזה, את באה?״

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    סקווירטל מרימה את ראשה ומחייכת אליך ומהנהנת בראשה להסכמה. נראה שיש לה עוד כוח להלחם. בדיוק שאתה מרים את ראשך להמשיך בדרך הפתוחה ונעימה אתה מבחין בכמה פוקימונים קטנים בצבע חום-כתום עם קרן קטנה על ראשם הזוחלים בקרבתך .
    "סקווירטל לפני שאנחנו נכנסים לקרב, אני רוצה שתנסי ללמוד מתקפה חדשה"אומר ואלטף את ראשה.
    "תשתמשי בבועות לעבר אחד העצים הקרובים, אבל הפעם תירי את הבועות על נקודה אחת במקום על שטח גדול"אומר ואצביע על אחד העצים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. the bitch is back
    ריצ'י~
    אתה שולף את הפוקידע שקיבלת במעבדה לפני כמה שעות ולוחץ על הפונקציה של המפה. אתה מסתכל טוב טוב ורואה שירדת מהשביל אבל אתה עדיין בדרך 1. אתה בוחן אותה טוב ורואה שאתה במרחק של 3 ק"מ העיר ורידיאן. ומבחין במסלול חילופי להגיע לשם דרך היער. אתה מרים את מבטך ומבחין שמבלי לזוז בכלל אתה שוב על השביל. אתה מסתכל שוב ולפתע אתה שומע קול של הפוקידע ואתה רואה תמונה של פוקימון קטן וכחול שעל ראשו צומחים עלים "אודיש- פוקימון העשב השוטה" אומרת הפוקידע ואז אתה מבין שנפלת לתעלול של חבורה של אודיש. אתה מסתכל שוב ומבחין בשלושה כאלה רצים ביער וצוחקים עליך חזק.

ריאן~
    "פלאוור התחילי עם גפן מצליפה!" קוראת שרה בולבאזאור שלה, פלאוור, מהנהנת בראשה ומבין פקעתה נשלח גפן ארוך וירוק המסתלסל בדרכו לפיצ'ו הקטן שלך, אשר נעמד נחוש כמול הגפן ובשנייה האחרונה מנתר הצידה ומשחרר מבין גופו הזעיר מכת חשמל העוברת בכל הגפן עד שמגיעה לפלאוור ופוגעת בה קשה. למרות המכה הגפן לא נעצר ונכרך סביב רגלו של פיצ'ו ומעיף אותו באוויר ומצליף בו בראשו ומפיל אותו על האדמה.
    "פלאוור נהמה ואז תעברי לחיתוך זעם!" קוראת שרה ומניפה את שערה לאחור ומצביעה לעבר פיצ'ו.

כריס~
    ג'סי משלבת את ידיה ומסתכלת עליך בעירבוב של כעס והזדהות. "אתה יודע שגם אני גדלתי באותו הבית כן?!" מתחילה לצעוק עליך "אתה לא חייב לקחת מהשמוק את הדברים האלה! אל תהפוך להיות כמוהו! קר ומתנשא! אני אחותך ואני הולכת איתך בהכל. אבל אני לא אסבול יחס כזה ליצורים מסכנים וחסרי ישע בגלל שאתה עצבני על החיים שנהרסו לנו! גם אני כועסת אבל אני בחיים אבל בחיים לא אוציא את זה על מישהו חלש או קטן ממני! ורצוי כל עוד אנחנו ביחד שגם אתה לא!" נוזפת בך ג'סי ואז מתחילה ללכת משם בזעם לכיוון צפון. אתה הולך אחריה מעט מהורהר אבל נחוש בדעתך ובצדקתך. לאחר כמה רגעים אתה מבחין במשהו צהוב קופץ בזווית עיניך. אתה מסב את מבטך ורואה עשרות פוקימונים קטנים וצהובים המנתרים כלהקה. אתה מזהה אותם כסאנקורן

אינג'ל~
    סקווירטל מהנהנת בראשה ולוקחת אוויר ומשחררת מפיה עשרות בועות לעבר גזע העץ עליו אתה מצביע. אבל התוצאה הינה שרק מספר בועות בודדות פוגעות בעץ ואילו כל השאר מתפזרות לכל עבר.
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    סקווירטל מהנהנת בראשה ולוקחת אוויר ומשחררת מפיה עשרות בועות לעבר גזע העץ עליו אתה מצביע. אבל התוצאה הינה שרק מספר בועות בודדות פוגעות בעץ ואילו כל השאר מתפזרות לכל עבר.
    'אהמ זה לא עובד ככה'אחשוב לעצמי ואז אומר "סקווירטל תשתמשי ביד שלך על מנת ליצור מעין קנה שירכז את הבועות, תשתמשי בבועות שוב."

12. מנהל ראשי
    ג'סי משלבת את ידיה ומסתכלת עליך בעירבוב של כעס והזדהות. "אתה יודע שגם אני גדלתי באותו הבית כן?!" מתחילה לצעוק עליך "אתה לא חייב לקחת מהשמוק את הדברים האלה! אל תהפוך להיות כמוהו! קר ומתנשא! אני אחותך ואני הולכת איתך בהכל. אבל אני לא אסבול יחס כזה ליצורים מסכנים וחסרי ישע בגלל שאתה עצבני על החיים שנהרסו לנו! גם אני כועסת אבל אני בחיים אבל בחיים לא אוציא את זה על מישהו חלש או קטן ממני! ורצוי כל עוד אנחנו ביחד שגם אתה לא!" נוזפת בך ג'סי ואז מתחילה ללכת משם בזעם לכיוון צפון. אתה הולך אחריה מעט מהורהר אבל נחוש בדעתך ובצדקתך. לאחר כמה רגעים אתה מבחין במשהו צהוב קופץ בזווית עיניך. אתה מסב את מבטך ורואה עשרות פוקימונים קטנים וצהובים המנתרים כלהקה. אתה מזהה אותם כסאנקורן
    אני יודע שהיא צודקת אך אני לעולם לא אודה בזה. ככה זה בנינו, שנים שנהגנו לריב אחד עם השני. בכל אופן, כמובן שמעולם לא הודתי בטעויותיי. הבטתי בפוקימונים שחלפו ולקחתי נשימה עמוקה, ניסיתי אפילו לחייך לעברם אך אני בטוח שיצא במקום חיוך איזה מבט מביע כאב.
    עליי לכבד את החלש ממני. אחליט בליבי להשתפר ואמשיך ללכת איתה, תר אחר פוקימון ראוי לתפיסה.

13. the bitch is back
    אינג'ל~
    סקווירטל עושה כדבריך ובעזרת ידיה יוצרת "צינור" ודרכו היא שולחת את הבועות ואכן כמה מהן מצליחות לצאת בקו ישר ופוגעות בעץ, השאר פשוט מסתובבות לכל עבר ומתפוצצות על האדמה או על הדשא.
    "איך הולך?" אתה שומע לפתע. אתה מסתובב ורואה את בלו יושבת על סלע ומחייכת אליך. אתה מבחין שהיא החליפה את בגדיה הרגילים לשמלה שחורה קצרה ולמגפיים לבנים גבוהים. "אני רואה שאתה קצת מסתבך. צריך עזרה?" שואלת בחיוך.

כריס~
    כנראה שג'סי קראה את מחשבותיך ונעצרת ומחכה לך ומחייכת חצי חיוך "מצטערת. הוצאתי עליך את הכעס שלי על מה שקרה" אומרת ומשפילה את מבטה ואז מרימה את מבטה ואתה מבחין בנחישותה ובאש בעיניה "אנחנו נמצא את רד ואז נראה לאבא מה זה!" אומרת לך. אתה מחייך ומרים את מבטך בזמן ששניכם מתחבקים ומבחין במשהו מוזר. איצטרובל גדול וכחול יושב בדיוק מעליכם . אתה מזהה במהירות שזה פוקימון ולא סתם פוקימון זה פאינקו.
    גיל! 3>

14. מנהל ראשי
    כריס~
    כנראה שג'סי קראה את מחשבותיך ונעצרת ומחכה לך ומחייכת חצי חיוך "מצטערת. הוצאתי עליך את הכעס שלי על מה שקרה" אומרת ומשפילה את מבטה ואז מרימה את מבטה ואתה מבחין בנחישותה ובאש בעיניה "אנחנו נמצא את רד ואז נראה לאבא מה זה!" אומרת לך. אתה מחייך ומרים את מבטך בזמן ששניכם מתחבקים ומבחין במשהו מוזר. איצטרובל גדול וכחול יושב בדיוק מעליכם . אתה מזהה במהירות שזה פוקימון ולא סתם פוקימון זה פאינקו.
    הבטתי לעבר פיינקו. החלטתי לנסות את פיינקו בקרב פוקימונים. "ג'סי שבי, תירגעי ותצפי בקרב. אני מבטיח שאתנהג יפה ואם פיינקו יהיה שווה את זה, אני עשוי גם לקבל פרס. צ'ארמנדר צא!"
    ברגע שצ'ארמנדר יצא החוצה אכין אותו לקראת הקרב. "צ'ארמנדר, אתה הוכחת יכולות מדהימות נגד הסנטרט ההוא, אני דווקא גאה בך. אך הציפיות שלי ממך הן הרבה יותר גבוהות מזה! עכשיו הקשב עליי צ'ארמנדר, זנק לעבר פיינקו ותירה לעברו גחלת!"

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל~
    סקווירטל עושה כדבריך ובעזרת ידיה יוצרת "צינור" ודרכו היא שולחת את הבועות ואכן כמה מהן מצליחות לצאת בקו ישר ופוגעות בעץ, השאר פשוט מסתובבות לכל עבר ומתפוצצות על האדמה או על הדשא.
    "איך הולך?" אתה שומע לפתע. אתה מסתובב ורואה את בלו יושבת על סלע ומחייכת אליך. אתה מבחין שהיא החליפה את בגדיה הרגילים לשמלה שחורה קצרה ולמגפיים לבנים גבוהים. "אני רואה שאתה קצת מסתבך. צריך עזרה?" שואלת בחיוך.
    "עזרה לא תזיק"אומר ואחייך.

עמוד 5 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •