Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 24 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 352
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    אתה שולף את הפוקידע שקיבלת במעבדה לפני כמה שעות ולוחץ על הפונקציה של המפה. אתה מסתכל טוב טוב ורואה רצים ביער וצוחקים עליך חזק.

ריאן~
    "פלאוור התחילי עם גפן מצליפה!" קוראת שרה בולבאזאור שלה, פלאוור, מהנהנת בראשה ומבין פקעתה נשלח גפן ארוך וירוק המסתלסל בדרכו לפיצ'ו הקטן שלך, אשר נעמד נחוש כמול הגפן ובשנייה האחרונה מנתר הצידה ומשחרר מבין גופו הזעיר מכת חשמל העוברת בכל הגפן עד שמגיעה לפלאוור ופוגעת בה קשה. למרות המכה הגפן לא נעצר ונכרך סביב רגלו של פיצ'ו ומעיף אותו באוויר ומצליף בו בראשו ומפיל אותו על האדמה.
    "פלאוור נהמה ואז תעברי לחיתוך זעם!" קוראת שרה ומניפה את שערה לאחור ומצביעה לעבר פיצ'ו.

[size=" מספר בועות בודדות פוגעות בעץ ואילו כל השאר מתפזרות לכל עבר.[/size][/color]
    ״פיצ׳ו זה היה טוב אבל עומדת מולך יריבה לא קלה״ אומר לפיצ׳ו בכריזמה.
    בזמן הנהמה שלה תשתמש שוב בשוק חשמלי וכשהיא תתקרב אליך בשביל לחתוך אותך תשתמש בזריזות שלך בשביל להתחמק ומיד לאחר מכן תשתמש בסטירה כפולה! אתה יותר מהיר ממנה פיצ׳ו קדימה!״ אדריך את פיצ׳ו בנחישות

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    אתה שולף את הפוקידע שקיבלת במעבדה לפני כמה שעות ולוחץ על הפונקציה של המפה. אתה מסתכל טוב טוב ורואה שירדת מהשביל אבל אתה עדיין בדרך 1. אתה בוחן אותה טוב ורואה שאתה במרחק של 3 ק"מ העיר ורידיאן. ומבחין במסלול חילופי להגיע לשם דרך היער. אתה מרים את מבטך ומבחין שמבלי לזוז בכלל אתה שוב על השביל. אתה מסתכל שוב ולפתע אתה שומע קול של הפוקידע ואתה רואה תמונה של פוקימון קטן וכחול שעל ראשו צומחים עלים "אודיש- פוקימון העשב השוטה" אומרת הפוקידע ואז אתה מבין שנפלת לתעלול של חבורה של אודיש. אתה מסתכל שוב ומבחין בשלושה כאלה רצים ביער וצוחקים עליך חזק.
    "מה?! חחח חצופים קטנים" אשאל את עצמי מופתע וארגיש כה פתי כי נפלתי בתרגיל שלהם. 'אלמד אותם כעט לא להתעסק איתי!' אחשוב ואוציא שוב את נידורן.
    "נידורן מיקוד אנרגיה, טען היטב ואז צא ותקוף בניקור אחד מהם!" אומר לו במרץ מצפה לעוד אימון.

.

3. the bitch is back
    כריס~
    צ'ארמנדר, נשלח מהפוקדור ועומד איתן כשלהבת זנבו בוהרת באש יוקדת ואז הוא מזנק לעבר הענף שעליו פאינקו יושב ואז מסתובב בעודו באוויר ומכוון את זנבו לעבר הפוקימון הכחול ושולח משם עשרות כדוריות אש הפוגעים בפינקו המופתע, אשר נופל על האדמה, אבל שניות לפני ההתרסקות מסביב לגופו נוצרת בועת אור ירוק אשר מגינה עליו מההתרסקות. פאינקו מתאושש מהר וקופץ בחזרה לאוויר עם דחיפה ומצליח להדוף את צ'ארמנדר באוויר. צ'ארמנדר מתרסק על כמה ענפים ולבסוף נתפס באחד מהענפים הגבוהים ונשאר תלוי שם.

אינג'ל~
    בלו מחייכת וזורקת לעברה חפץ. אתה תופסק את החפץ בידיך ומגלה שזה דיסק מתקפות מסוג קרן בועות (BubbleBeam) "לא מוכרים כאלה יותר. אתה מוזמן לשמור אותו לפוקימון אחד" היא אומרת בחיוך ואז משחררת את בלסטי שלה ועולה על גבו. בלסטי שלה הופך את התותחים שלו לכיוון למטה ומתחיל לשלוח מהם מים. "יש לי חיבה עזה לסקווירטל" קוראת בלו בזמן שהיא והפוקימון שלה נעלמים בצמרות העצים.

ריאן~
    פלאוור של שרה פותחת את פיה ויוצרת רעש צורמני וחזק הגורמת לך ולפיצ'ו לאטום את אוזניכם מהרעש המחריד. למרות זאת פיצ'ו משחרר מכה של חשמל עצבנית לעברה והיא נפגעת קלות. מיד לאחר מכן היא קופצת לאוויר והגפן שלה זוהרת בירוק-צהוב מחליא והיא מנסה לשסף את פיצ'ו המנסה לחמוק, אבל בשנייה האחרונה בעזרת גפן נוסף היא דוחפת את עצמה לכיוונו ומצליחה לשסף את ביטנו של פיצ'ו הנופל על האדמה. למרות זאת הוא מנער את ראשו וקופץ לאוויר ומתחיל להחטיף סטירות על פלאוור ומפיל אותה על האדמה.
    "פלאוור דחיפה!" קוראת שרה ברצינות "מיד אחרי זה חיתוך זעם שוב!"

ריצ'י~
    אתה מתעצבן ומוציא את נידורן הקטן והסגול שלך והוא זוהר באור בהיר וכתום ואז רץ לעברם של האודישים ובעזרת קור המשתנה למקום מנקר אחד מהם בחוזקה. האודישים מסתכלים עליכם מופתעים ומתחילים לנער את העלים שעל ראשם במהירות והם מנסים להתנצל בפניך חוץ מזה שפגעת בו, הנראה עצבני. אתה מבין שהוא המנהיג שלהם ובעוד שהאודישים האחרים מנסים להתנצל האודיש הזה פותח את פיו ושולח משם גוש סגול-חום חומצתי על פניו של נידורן שלך. הגוש מכסה אותו לגמרי- אבל לא נראה שזה מזיז לו יותר מידי והוא פשוט מנער את זה במהירות ממנו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    בלו מחייכת וזורקת לעברה חפץ. אתה תופסק את החפץ בידיך ומגלה שזה דיסק מתקפות מסוג קרן בועות (bubblebeam) "לא מוכרים כאלה יותר. אתה מוזמן לשמור אותו לפוקימון אחד" היא אומרת בחיוך ואז משחררת את בלסטי שלה ועולה על גבו. בלסטי שלה הופך את התותחים שלו לכיוון למטה ומתחיל לשלוח מהם מים. "יש לי חיבה עזה לסקווירטל" קוראת בלו בזמן שהיא והפוקימון שלה נעלמים בצמרות העצים.
    "סקווירטל קיבלנו קיצור דרך"אומר עם חיוך ואגיש לסקווירטל את הדיסק.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    אתה מתעצבן ומוציא את נידורן הקטן והסגול שלך והוא זוהר באור בהיר וכתום ואז רץ לעברם של האודישים ובעזרת קור המשתנה למקום מנקר אחד מהם בחוזקה. האודישים מסתכלים עליכם מופתעים ומתחילים לנער את העלים שעל ראשם במהירות והם מנסים להתנצל בפניך חוץ מזה שפגעת בו, הנראה עצבני. אתה מבין שהוא המנהיג שלהם ובעוד שהאודישים האחרים מנסים להתנצל האודיש הזה פותח את פיו ושולח משם גוש סגול-חום חומצתי על פניו של נידורן שלך. הגוש מכסה אותו לגמרי- אבל לא נראה שזה מזיז לו יותר מידי והוא פשוט מנער את זה במהירות ממנו.
    אני נלחם רק נגד אחד?! מעולה, חששתי ממאבק מול שלוש xd
    -----------
    'מתקפת רעל... לא כזה נורא' אחשוב כשאראה את המתקפה של אודיש. בעקבות התנצלותם של השניים האחרים הורה לנידורן לא לגעת בהם כלל וכך אתפייס איתם.
    בעבור האודיש התוקף אפקוד על נידורן "השתמש בפזילה נידורן, תעתע בו לרגע ואת תקוף באגרוף שאיבה."
    ולבסוף אוסיף "לאחר מכן תיכנס לאחד השיחים בעוד הוא מוכה על הרצפה, מבלי שיבחין בשיח אליו נכסת ושם בצע מיקוד אנרגיה"

.

6. משתמש מנוסה
    כריס~
    צ'ארמנדר, נשלח מהפוקדור ועומד איתן כשלהבת זנבו בוהרת באש יוקדת ואז הוא מזנק לעבר הענף שעליו פאינקו יושב ואז מסתובב בעודו באוויר ומכוון את זנבו לעבר הפוקימון הכחול ושולח משם עשרות כדוריות אש הפוגעים בפינק בלו בזמן שהיא והפוקימון שלה נעלמים בצמרות העצים.

ריאן~
    פלאוור של שרה פותחת את פיה ויוצרת רעש צורמני וחזק הגורמת לך ולפיצ'ו לאטום את אוזניכם מהרעש המחריד. למרות זאת פיצ'ו משחרר מכה של חשמל עצבנית לעברה והיא נפגעת קלות. מיד לאחר מכן היא קופצת לאוויר והגפן שלה זוהרת בירוק-צהוב מחליא והיא מנסה לשסף את פיצ'ו המנסה לחמוק, אבל בשנייה האחרונה בעזרת גפן נוסף היא דוחפת את עצמה לכיוונו ומצליחה לשסף את ביטנו של פיצ'ו הנופל על האדמה. למרות זאת הוא מנער את ראשו וקופץ לאוויר ומתחיל להחטיף סטירות על פלאוור ומפיל אותה על האדמה.
    "פלאוור דחיפה!" קוראת שרה ברצינות "מיד אחרי זה חיתוך זעם שוב!"

[color= שזה מזיז לו יותר מידי והוא פשוט מנער את זה במהירות ממנו.[/color]
    אחשוב על רעיון יצירתי להתמודד מול המהלכים הבאים של פלאוור, ״פיצ׳ו יותר מהיר...׳ אחשוב ואז אחייך כשרעיון מבריק עלה בראשי, ״פיצ׳ו,בזמן שפלאוור רצה בשביל לדחוף אותך תטען את עצמיך בשוק חשמלי! אך אל תשגר אותו לכיוון פלאוור, ברגע המתאים בעודך טעון בחשמל תקפוץ למעלה ותיגע בראש הפקעת של פלאוור ובאמצעות המגע שלך תעביר אליך את החשמל! מיד לאחר מכן בעודה מתמודדת עם החשמל תשתמש בגל הלם בשביל לשתק אותה סופית״ אדריך את פיצ׳ו בנחישות, ״קדימה! אתה מסוגל!״ אוסיף בכדי להחדיר לפיצ׳ו מוטיבציה לנצח

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    צ'ארמנדר, נשלח מהפוקדור ועומד איתן כשלהבת זנבו בוהרת באש יוקדת ואז הוא מזנק לעבר הענף שעליו פאינקו יושב ואז מסתובב בעודו באוויר ומכוון את זנבו לעבר הפוקימון הכחול ושולח משם עשרות כדוריות אש הפוגעים בפינקו המופתע, אשר נופל על האדמה, אבל שניות לפני ההתרסקות מסביב לגופו נוצרת בועת אור ירוק אשר מגינה עליו מההתרסקות. פאינקו מתאושש מהר וקופץ בחזרה לאוויר עם דחיפה ומצליח להדוף את צ'ארמנדר באוויר. צ'ארמנדר מתרסק על כמה ענפים ולבסוף נתפס באחד מהענפים הגבוהים ונשאר תלוי שם.
    ״צ׳ארמנדר הכה את הענף שאתה תקוע בו בעזרת זנבך ושריטות וקפוץ אליי!״ אקרא לו, מושיט את ידיי לרווחה. אני הולך להוכיח לו כי אני הולך לתפוס אותו, על כן אקח את התיק שלי ואזרוק אותו הכי גבוה שאוכל. אימוני הביסבול שאבי הכריח אותי לקחת בהם חלק השתלמו, שכן אני תופס מצויין. לאחר שיתפוס את התיק הכבד אקרא לצ׳ארמנדר שוב. ״צ׳ארמנדר, הדרך היחידה להיות צוות בלתי מנוצח היא על ידי שיתוף פעולה!״ אתעלם מכך שאני יודע כי התפיסה הולכת להכאיב לי. ״צ׳ארמנדר קדימה! לאחר שתקפוץ אני צריך שתירה גחלת לעבר פיינקו! קדימה!״

8. the bitch is back
    אינג'ל~
    אתה מחייך ונותן את הדיסק הכחול והישן לסקווירטל הרק נוגעת בו במהירות ושניהם מתחילים לזהור במהירות והדיסק נספג בתוך סקווירטל. סקווירטל מסתובבת ומפיה יוצא סילון ענקי של בועות המתפוצצות על הגזע עץ שניסתה מקודם לפגוע בו. מעצמת המתקפה אתה לפתע רואה משהו נופל מגזע העץ במכה חזקה על גבו. הפוקימון הירוק והקטן עם השש רגלים מסתובב ומסתכל עליכם בזעם

ריצ'י~
    קרב הוגן! :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן נעמד זקוף ועיניו זוהרות באור צהוב בהיר והוא מסתכל על אודיש, אשר נרתע ונתקע במקומו ולא מספיק להתחמק מהאגרוף יניקה השחור והזוהר של נידורן הפוגע בו ישירות בפנים ומעיף אותו לאחור.
    לאחר המתקפה החזקה והשתקת הזאת נידורן קופץ במהירות לאחד מהשיחים הקרובים ומתחבא שם וכנראה טוען את המיקוד אנרגיה שלו. לפתע העלים של אודיש מתחילים לזהור ולהתנער מצד לצד ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת בכל מקום. הריח מקסים גם אותך מניחוחו המתוק ובמהירות נידורן קופץ מהשיח מרחרח את את הניחוח המתוק שאודיש פיזר. לפתע כדור של אנרגיה נוצרת לפני אודיש ומתוכה יוצא כדור ענקי וירוק המתפוצץ על נידורן.

ריאן~
    פיצ'ו מבין את הרעיון שלך ועומד במקום ובלחיו הקטנות נוצרות ניצוצות קטנים של חשמל ונראה שהוא עומד מוכן בפני פלאוור ושניה לפני שהיא פוגעת בו הוא קופץ על גבה ומשחרר את מכת החשמל ההרסנית שלו לתוך הפקעת של פלאוור ופוגע בה בחוזקה והיא נופלת על האדמה מעלה עשן וחרוכה מעט. לאחר שניה פיצ'ו מתחיל לזהור באור כחול בהיר בהיר וגל של חשמל פוגע בה שוב ומשתק אותה.
    "לא פלאוור!" קוראת שרה אשר הפסידה קשות בקרב. "קרב טוב" אומרת לך ברצינות ומחזירה את פלאוור שלה לפוקדור "אני מניחה שאנחנו ניפגש שוב" אומרת ברצינות ואז הולכת משם במהירות ונעלמת בשיחים הגבוהים.

כריס~
    אתה לא מובן בשיט מה אתה רוצה >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ארמנדר עומד משותק ומבוהל מהגובה שעליו נמצא והוא לא מקשיב לך בכלל ואתה רואה שהוא בפאניקה מוחלטת. פאינקו בינתיים לא נראה שמזיז לו העובדה שצ'ארמנדר מת מפחד מהגובה והוא קופץ לאוויר ובעזרת מתקפה הורדה הוא מפיל את צ'ארמנדר על האדמה ואז מהאוויר שולח את עצמו עם דחיפה רצינית המרסקת את צ'ארמנדר על האדמה.
    צ'ארמנדר פצוע קשה.
    "אוי לא!" קוראת ג'סי "אולי תפסיק את הקרב? צ'ארמנדר שלך פצוע קשה!" מפצירה בך אחותך ועומדת על רגליה והיא כבר מכינה את הפוקדור של הפאני.
    גיל! 3>

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל~
    אתה מחייך ונותן את הדיסק הכחול והישן לסקווירטל הרק נוגעת בו במהירות ושניהם מתחילים לזהור במהירות והדיסק נספג בתוך סקווירטל. סקווירטל מסתובבת ומפיה יוצא סילון ענקי של בועות המתפוצצות על הגזע עץ שניסתה מקודם לפגוע בו. מעצמת המתקפה אתה לפתע רואה משהו נופל מגזע העץ במכה חזקה על גבו. הפוקימון הירוק והקטן עם השש רגלים מסתובב ומסתכל עליכם בזעם
    "סקווירטל תתחילי בקרן בועות לעברו של הפוקימון, אחר כך תעברי לדחיפה!"אומר
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    קרב הוגן! :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן נעמד זקוף ועיניו זוהרות באור צהוב בהיר והוא מסתכל על אודיש, אשר נרתע ונתקע במקומו ולא מספיק להתחמק מהאגרוף יניקה השחור והזוהר של נידורן הפוגע בו ישירות בפנים ומעיף אותו לאחור.
    לאחר המתקפה החזקה והשתקת הזאת נידורן קופץ במהירות לאחד מהשיחים הקרובים ומתחבא שם וכנראה טוען את המיקוד אנרגיה שלו. לפתע העלים של אודיש מתחילים לזהור ולהתנער מצד לצד ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת בכל מקום. הריח מקסים גם אותך מניחוחו המתוק ובמהירות נידורן קופץ מהשיח מרחרח את את הניחוח המתוק שאודיש פיזר. לפתע כדור של אנרגיה נוצרת לפני אודיש ומתוכה יוצא כדור ענקי וירוק המתפוצץ על נידורן.
    חחח מהלך יפה לפוקימון פרא...
    -------
    "וואוו... אוי לא!" אומר נדהם למראה מה שקרה ואשאל את נידורן לשלומו. "קדימה נידורן אתה מסוגל לעשות את זה. אתה חזק ורחוק מלהשבר!" ארומם את רוחו ואשבח אותו.
    לאחר החדרת המוטיבציה הקטנה אומר "נידורן פזילה, תעתע בו וברגע שלא ישים לב ניקור נוסף!"
    אוסיף להסביר "נקר בכוח, במלוא המרץ, אל תרפא!"

.

11. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="purple"]אינג'ל~
    אתה מחייך ונותן את הדי

ריצ'י~
    קרב הוגן! :p
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לפני אודיש ומתוכה יוצא כדור על נידורן.

ריאן~
    פיצ'ו מבין את הרעיון שלך ועומד במקום ובלחיו הקטנות נוצרות ניצוצות קטנים של חשמל ונראה שהוא עומד מוכן בפני פלאוור ושניה לפני שהיא פוגעת בו הוא קופץ על גבה ומשחרר את מכת החשמל ההרסנית שלו לתוך הפקעת של פלאוור ופוגע בה בחוזקה והיא נופלת על האדמה מעלה עשן וחרוכה מעט. לאחר שניה פיצ'ו מתחיל לזהור באור כחול בהיר בהיר וגל של חשמל פוגע בה שוב ומשתק אותה.
    "לא פלאוור!" קוראת שרה אשר הפסידה קשות בקרב. "קרב טוב" אומרת לך ברצינות ומחזירה את פלאוור שלה לפוקדור "אני מניחה שאנחנו ניפגש שוב" אומרת ברצינות ואז הולכת משם במהירות ונעלמת בשיחים הגבוהים.

כריס~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פצוע קשה!" מפצירה בך אחותך ועומדת על רגליה והיא כבר מכינה את הפוקדור של הפאני.
    ״מצוין פיצ׳ו! היית אדיר!״ אקרא בהתלהבות לפיצ׳ו וארוץ אליו ואחבק ולאטף את ראשו בחוזקה, ״היית מצוין,רוצה לנוח בפוכדור או איתי בחוץ?״ אשאל אותו ואחרי שהוא יענה ליאמשיך בדרכי ואחשוב על היעולות המעולות שפיצ׳ו הפגין בקרב הזה בסיפוק רב

12. the bitch is back
    ריצ'י~
    חכה לקרבות מכון! ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן שלך מנער את ראשו ונראה שהוא התאפס על עצמו ואז מסתכל לעברו של אודיש הפצוע, ועיניו מתחילות לזהות באור בהיר והוא ממקד את מבטו באודיש, אשר נתקע במקומו. לאחר הפזילה הישירה על האודיש- נידורן נוהם בחוזקה ואור בהיר ולבן נאגר לפני פיו של נידורן והאור משתנה לצורה של מקור ענקי, אשר לא יבייש אפילו פירו מבוגר וחזק, והוא רץ במהירות לעברו של אודיש ואז קופץ באוויר ועם מקור האור הוא משסף את גופו של אודיש, המועף אחורה בחוזקה- מתגלגל על עץ ומתעלף שם.
    האודישים האחרים בורחים במהירות למראה המנהיג המעולף שלהם.

אינג'ל~
    סקווירטל קשלך נעמדת זקוף בתוך שריונה ואז פותחת את פיה ומשם יוצא סילון ענקי של בועות כחולות ובהירות אשר עפות על הפוקימון הקטן, אשר פותח את פיו וחוט לבן ודקיק נשלח משם במהירות והוא מנסה להצליף עם החוט על הבועות ומצליח לפוצץ מספר גדול שלהן, אבל רובות מתפוצצות עליו והוא זועק מכאב. לפתע עיניו זוהרות באדום והאור סביבו מחשיך וכל מה שנשאר מסביב זה פרצוף מפחיד במיוחד אשר מרתיע את סקווירטל אשר קופאת במקומה ואז הוא שולח עוד חוט דקיק וארוך אשר נקשר על אחת מרגליה, והוא מנסה להפיל אותה על גבה, אבל סקווירטל תופסת בחוט ומושכת אותו בעצמה לעברה ואז דוחפת אותו בחזרה על העץ.

ריאן~
    פיצ'ו נראה מרוצה אבל בכל זאת אחרי שיפשוף חזק של ראשו הוא מחשמל אותך קלות ביד שתעזוב אותו ואז הוא מחזיר את עצמו לפוקדור שלו, כנראה למנוחה. אחרי מספר דקות של הליכה אתה מבחין בפוקימון חום היושב על אחד מהענפים הגבוהים ונראה שהוא מחזיק באחת מכנפיו כרישה גדולה .
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ריצ'י~
    חכה לקרבות מכון! ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן שלך מנער את ראשו ונראה שהוא שלהם.

[size="1"][color="purple"]אי סקווירטל תופסת בחוט ומושכת אותו בעצמה לעברה ואז דוחפת אותו בחזרה

ריאן~
    פיצ'ו נראה מרוצה אבל בכל זאת אחרי שיפשוף חזק של ראשו הוא מחשמל אותך קלות ביד שתעזוב אותו ואז הוא מחזיר את עצמו לפוקדור שלו, כנראה למנוחה. אחרי מספר דקות של הליכה אתה מבחין בפוקימון חום היושב על אחד מהענפים הגבוהים ונראה שהוא מחזיק באחת מכנפיו כרישה גדולה .
    ״ממממ״ אחשוב לעצמי ואביט בפארפיידג׳ בעניין ואשחרר את פיצ׳ו מהפוכדור, ״פיצ׳ו תשתמש בשוק חשמלי!״ אומר לפיצ׳ו ואצפה בו מבצע את הפעולה

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'ארמנדר עומד משותק ומבוהל מהגובה שעליו נמצא והוא לא מקשיב לך בכלל ואתה רואה שהוא בפאניקה מוחלטת. פאינקו בינתיים לא נראה שמזיז לו העובדה שצ'ארמנדר מת מפחד מהגובה והוא קופץ לאוויר ובעזרת מתקפה הורדה הוא מפיל את צ'ארמנדר על האדמה ואז מהאוויר שולח את עצמו עם דחיפה רצינית המרסקת את צ'ארמנדר על האדמה.
    צ'ארמנדר פצוע קשה.
    "אוי לא!" קוראת ג'סי "אולי תפסיק את הקרב? צ'ארמנדר שלך פצוע קשה!" מפצירה בך אחותך ועומדת על רגליה והיא כבר מכינה את הפוקדור של הפאני.

"צ'ארמנדר חזור!" אקרא לצ'ארמנדר ואסתובב לעבר ג'סי. "אני מודה לך על העזרה. מישהו ממש שונא אותי שם למעלה ככל הנראה..." אמלמל ואוציא את צ'ארמנדר על מנת לקבל סיוע רפואי מהאפיני שלה.
    "צ'ארמנדר, נלחמת יפה מאוד שם בקרב, אני מצטער שלא הייתי ברור כל כך, כנראה זה אומר שעלינו לעבור כמה אימונים רציניים על מנת לחזק את הקשר בנינו ואת ההבנה, אתה בעניין?" אשאל את צ'ארמנדר לאחר שיצא מהפוקדור.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    חכה לקרבות מכון! ;)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן שלך מנער את ראשו ונראה שהוא התאפס על עצמו ואז מסתכל לעברו של אודיש הפצוע, ועיניו מתחילות לזהות באור בהיר והוא ממקד את מבטו באודיש, אשר נתקע במקומו. לאחר הפזילה הישירה על האודיש- נידורן נוהם בחוזקה ואור בהיר ולבן נאגר לפני פיו של נידורן והאור משתנה לצורה של מקור ענקי, אשר לא יבייש אפילו פירו מבוגר וחזק, והוא רץ במהירות לעברו של אודיש ואז קופץ באוויר ועם מקור האור הוא משסף את גופו של אודיש, המועף אחורה בחוזקה- מתגלגל על עץ ומתעלף שם.
    האודישים האחרים בורחים במהירות למראה המנהיג המעולף שלהם.
    חחחח צורה משונה לתקוף בניקור, הייתי בטוח שהוא מנקר עם הקרן שעל ראשו...
    ----------
    "וואוו כל הכבוד נידורן! זה היה קרב רציני..." אומר ואביט על האודיש המעולף והסחוט. אחשוב מעט לעצמי ואחליט 'קדימה נידורן, לא נשאיר אותו ככה!'
    אוציא בקבוק מים מהתיק אשים על היד ואשפריץ עליו מעט בנוסף אוציא גם טיפ טיפה מזון לפוקימונים ואגיש לו.
    "קרב טוב אודיש, ועכשיו להתראות לך. חייב לזוז" אדבר אליו בחיוך ואמשיך עם נידורן (אל תגרום לי לתפוס אותו. לא התאמנתי מספיק לעוד פוקימון :d)

.

עמוד 6 מתוך 24 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •