Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 352
  1. the bitch is back
    ריאן~
    אתה משחרר את פיצ'ו היוצא אל הקרב ומבחין בפוקימון המוזר למראה ואז קורא בקול וניצוצות חשמליים נוצרים סביבו במהירות וכל החשמל נשלח במהירות בקרן חזקה וצהובה לעברו של פראפאד'ג' ופוגעת בו ישירות.
    הפוקימון החום והקטן נופל מהענף, אבל פורש כנפיים ומתחיל לעוף באוויר לפתע המקל אשר בידו מתחיל לזהור באור סגול בהיר ופרפד'ג' זורק אותו לעברו של פיצ'ו ופוגע בו בבטנו ומעיף אותו אחורנית.

כריס~
    תנוחי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    האפני רצה במהירות לעברו של צ'ארמנדר הפצוע הקשה, אבל הוא דוחף אותה אחורנית ושואג בקול חזק, המרתיע לא רק אותה ואת ג'סי, אלה גם אותך, ואתה כושל אחורנית ממנו כשלהבת זנבו גדלה ומתפשטת במהירות ונהיית סילון ענקי של אש, אשר משם נשלח כדור אש ענקי אשר עף ישירות על פאינקו ומתפוצץ עליו בחוזקה.
    כולכם עומדים מופתעים למראה האש היוקדת אשר בוהרת על זנבו של צ'ארמנדר והמכה הקטלנית על פאינקו שלוקח לכם כמה שניות לקלוט שהקרב לא נגמר וצ'ארמנדר עדיין רוצה להלחם. פאינקו נשרף קשות, אבל מתאפס על עצמו וקופץ לעברו של צ'ארמנדר שלך עם דחיפה, אבל צ'ארמנדר פשוט מצליף בזנבו בחוזקה כאילו פאינקו לא יותר מכדור-עף והוא מעיף אותו על גזע עץ ומרסק אותו שם.

ריצ'י~
    מקור זה במקום פה :ם
    באמת מנהיג אודישים פראי וחזק?
    השקעתי בו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את נידורן אשר קופץ מאושר סביבך בדילוגים כל הדרך לאודיש, אשר מתיישב ומתחיל לשחק עם עליו בביישנות ולוקח בשמחה את המים ואת האוכל שאתה מביא לו. לפתע הוא קופץ ומסתכל עליך ישירות ומנער בעליו במהירות כמסמן לך לעקוב אחיו ואז רץ לתוך היער, נעמד אחרי כמה צעדים ושוב מסמן לך לעקוב אחריו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    מקור זה במקום פה :ם
    באמת מנהיג אודישים פראי וחזק?
    השקעתי בו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את נידורן אשר קופץ מאושר סביבך בדילוגים כל הדרך לאודיש, אשר מתיישב ומתחיל לשחק עם עליו בביישנות ולוקח בשמחה את המים ואת האוכל שאתה מביא לו. לפתע הוא קופץ ומסתכל עליך ישירות ומנער בעליו במהירות כמסמן לך לעקוב אחיו ואז רץ לתוך היער, נעמד אחרי כמה צעדים ושוב מסמן לך לעקוב אחריו.
    כן מה... זה לא קשור לאודיש, אודיש זה אחלה פוקימון. פשוט לא תופס בהתחלה, רק מאמן ומשקיע ביכולות של הפוקימון.
    -------------------
    'ממממ... אם הוא מתעקש זה חייב להיות משהו מעניין' אהרהר לעצמי בסקרנות מרובה ואחליט ללכת אחריו בחשש.
    בצעדים קטנים אלך אחריו ואשמור ממנו פער של מטר או 2 כל הזמן עד ההגעה אל הלא נודע.

.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    תנוחי
    האפני רצה במהירות לעברו של צ'ארמנדר הפצוע הקשה, אבל הוא דוחף אותה אחורנית ושואג בקול חזק, המרתיע לא רק אותה ואת ג'סי, אלה גם אותך, ואתה כושל אחורנית ממנו כשלהבת זנבו גדלה ומתפשטת במהירות ונהיית סילון ענקי של אש, אשר משם נשלח כדור אש ענקי אשר עף ישירות על פאינקו ומתפוצץ עליו בחוזקה.
    כולכם עומדים מופתעים למראה האש היוקדת אשר בוהרת על זנבו של צ'ארמנדר והמכה הקטלנית על פאינקו שלוקח לכם כמה שניות לקלוט שהקרב לא נגמר וצ'ארמנדר עדיין רוצה להלחם. פאינקו נשרף קשות, אבל מתאפס על עצמו וקופץ לעברו של צ'ארמנדר שלך עם דחיפה, אבל צ'ארמנדר פשוט מצליף בזנבו בחוזקה כאילו פאינקו לא יותר מכדור-עף והוא מעיף אותו על גזע עץ ומרסק אותו שם.
    זו ההזדמנות שלי. לא ביזבזתי זמן ושלפתי פוקדור. זרקתי אותו על פיינקו וקצצתי אצבעות במתח...

4. משתמש מנוסה
    ריאן~
    אתה משחרר את פיצ'ו היוצא אל הקרב ומבחין בפוקימון המוזר למראה ואז קורא בקול וניצוצות חשמליים נוצרים סביבו במהירות וכל החשמל נשלח במהירות בקרן חזקה וצהובה לעברו של פראפאד'ג' ופוגעת בו ישירות.
    הפוקימון החום והקטן נופל מהענף, אבל פורש כנפיים ומתחיל לעוף באוויר לפתע המקל אשר בידו מתחיל לזהור באור סגול בהיר ופרפד'ג' זורק אותו לעברו של פיצ'ו ופוגע בו בבטנו ומעיף אותו אחורנית.

[color ש מכדור-עף והוא מעיף אותו על גזע עץ ומרסק אותו שם.[/color]

ריצ'י~
    את המים ואת האוכל שאתה מביא לו. לפתע הוא קופץ ומסתכל עליך ישירות ומנער בעליו במהירות כמסמן לך לעקוב אחיו ואז רץ לתוך היער, נעמד אחרי כמה צעדים ושוב מסמן לך לעקוב אחריו.
    ״פיצ׳ו יפה עכשיו תנצל את מהירותך בכדי לקפוץ מצד לצד ולהשתמש בשוק חשמלי! תדאג שפארפיידג׳ יתחמק נהמתקפה בכדי שתוכל להפתיע אותו בגל הלם!״ אדריך את פיצ׳ו בנחישות

5. the bitch is back
    ריצ'י~
    אתה עוקב אחרי האודיש ומוודה שיש ביניכם מרחק למקרה ויחליט להוביל אותך למלכודת. במקום זאתה אתה מופתע לגלות עץ ענקי מלא פירות אדומים וגדולים. בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהם הצ'רי ברי. פירות אלה עוזרים לפוקימונים משותקים. אודיש עם אחד מהעלים שלו מצביע על העץ בהתלהבות ואז מתחיל לטפס עליו במהירות וזורק לעברך 3 פירות גדולים ועסיסיים.

כריס~
    אתה שולף פוקדור אדום ונוצץ ומכוון לעברו של פאינקו ואז זורק אותו במהירות על פאינקו. הפוקדור, בעודו באוויר נפתח וקרן של אור נשלחת מתוכו ועוטפת את פאינקו- הנשאב לתוך הפוקדור. הפוקדור נסגר ונופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד עד שלאחר כמה רגעים מותחים, נעצר.
    פאינקו נלכד.
    אתה וצ'ארמנדר צוהלים מאושר וג'סי והאפני מצטרפות גם לשמחה, אבל מבחין במשהו מעיב על ליבה של ג'סי והיא נראית מעט מהורהרת, אבל אחרי כמה רגעים ארשת פניה משתנות והיא מברכת אותך על לכידתך הראשונה.
    "אז לאן הולכים מכאן?" שואלת בחיוך בזמן שהאפיני מרפאת את שני הפוקימונים שלך.

ריאן~
    פיצ'ו מתחיל לרוץ במעגלים סביב פארפאד'ג' אשר מנסה בעזרת רוח אדירה להעיף חול על פיצ'ו. כמה שניות לאחר מכן, ניצוצות של חשמל נוצרים סביב פיצ'ו והוא שולח אותן לעברו של פרפאד'ג' אבל מכוון בכוונה ימינה מידי בשביל שהפוקימון המעופף, יעוף שמאלה בשביל להתחמק, אבל בזכות המהירות של פיצ'ו הוא שולח גל חשמלי כחול מבין לחיו ושולח אותו לעברו של פארפאד'ג' ופוגע בו ישירות.
    ניצוצות חשמליים נוצרים על הפוקימון המסכן וכנף אחת שלו נתקעת במקום- מה שגורם לו ליפוק על האדמה.
    למרות זאת, פארפאד'ג' אינו מוותר ומקלו הירוק זוהר שוב בסגול בהיר והוא שולח אותו לעברו של פיצ'ו כמו בומרנג ופוגע בו שוב.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="green"]
    ריאן~
    פיצ'ו מתחיל לרוץ במעגלים סביב פארפאד'ג' אשר מנסה בעזרת רוח אדירה להעיף חול על פיצ'ו. כמה שניות לאחר מכן, ניצוצות של חשמל נוצרים סביב פיצ'ו והוא שולח אותן לעברו של פרפאד'ג' אבל מכוון בכוונה ימינה מידי בשביל שהפוקימון המעופף, יעוף שמאלה בשביל להתחמק, אבל בזכות המהירות של פיצ'ו הוא שולח גל חשמלי כחול מבין לחיו ושולח אותו לעברו של פארפאד'ג' ופוגע בו ישירות.
    ניצוצות חשמליים נוצרים על הפוקימון המסכן וכנף אחת שלו נתקעת במקום- מה שגורם לו ליפוק על האדמה.
    למרות זאת, פארפאד'ג' אינו מוותר ומקלו הירוק זוהר שוב בסגול בהיר והוא שולח אותו לעברו של פיצ'ו כמו בומרנג ופוגע בו שוב.
    אחייך ואצפה בסיפוק רב בפיצ'ו הנלחם, "נהדר! פנטסטי!" אקרא בקול בכדי שפיצ'ו ישמע אותי היטב, "עכשיו הקרב בידיים שלך! תטעין את עצמיך שוב בשוק חשמלי אך אל תשגר אותו! תקיף את פארפיידג' בסיבובים וכשהוא מתחיל להתעייף ושהשיתוק ישפיע עליו תיגע בו בגבו ותחשמל אותו כהוגן! אם זה לא מספיק מיד תגיב בסטירות כפולות!" אומר בנחישות ואצפה בקרב

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    אתה עוקב אחרי האודיש ומוודה שיש ביניכם מרחק למקרה ויחליט להוביל אותך למלכודת. במקום זאתה אתה מופתע לגלות עץ ענקי מלא פירות אדומים וגדולים. בעזרת הפוקידע אתה מגלה שהם הצ'רי ברי. פירות אלה עוזרים לפוקימונים משותקים. אודיש עם אחד מהעלים שלו מצביע על העץ בהתלהבות ואז מתחיל לטפס עליו במהירות וזורק לעברך 3 פירות גדולים ועסיסיים.

size][/color][/size]
    אביט בו מלמטה ומופתע מאוד אומר לו תודה. אוציא שקית מהתיק ואשים בהם את הפירות.
    ״היי אודיש תוכל להוריד אחד נוסף שנאכל עכשיו?״ אשאל בנימוס ואחשוב ׳אתן אותו לנידורן אולי זה יהיה לו טעים׳

.

8. מנהל ראשי
    כריס~
    אתה שולף פוקדור אדום ונוצץ ומכוון לעברו של פאינקו ואז זורק אותו במהירות על פאינקו. הפוקדור, בעודו באוויר נפתח וקרן של אור נשלחת מתוכו ועוטפת את פאינקו- הנשאב לתוך הפוקדור. הפוקדור נסגר ונופל על האדמה ומתחיל להתגלגל מצד לצד עד שלאחר כמה רגעים מותחים, נעצר.
    פאינקו נלכד.
    אתה וצ'ארמנדר צוהלים מאושר וג'סי והאפני מצטרפות גם לשמחה, אבל מבחין במשהו מעיב על ליבה של ג'סי והיא נראית מעט מהורהרת, אבל אחרי כמה רגעים ארשת פניה משתנות והיא מברכת אותך על לכידתך הראשונה.
    "אז לאן הולכים מכאן?" שואלת בחיוך בזמן שהאפיני מרפאת את שני הפוקימונים שלך.
    ״אנחנו צריכים להגיע לעיר הקרובה... אבל אני ללא ספק מעוניין לתפוס עוד פוקימון אחד, אולי פוקימון מים או משהו.״ אענה לה. אביט בעיניה הגדולות ואחייך אליה, אחרי הכל אני מכיר אותה יותר מכל אדם אחר, תמיד הייתי בסביבתה כשהיו ימים קשים בבית והיא תמיד סמכה עליי. ״ג׳סי, מה העניין? אל תגידי לי שום דבר הרי את יודעת שאני מכיר אותך יותר מכל אדם אחר... זוכרת את יום ההולדת של אלכס? שנפגעת כשלא הוזמנת ואני הבנתי את זה לבד? קדימה, שתפי אותי.״

9. the bitch is back
    ריאן~
    פיצ'ו מרים את ידיו וניצוצות חשמליים מתחילים להיאגר סביבו והוא מתחיל לרוץ במעגלים כמו מטורף סביב פארפאד'ג החצי משותק, המנסה בינתיים להדוף את פיצ'ו עם המקל שלו שזורק אותו כמו בומרנג, אבל פיצ'ו בינתיים מצליח להתחמק,, והוא נוגע בפארפאד'ג בגבו ומזרים דרכו מאות וולטים של חשמל טהור הפוגע בפוקימון המעופף והקטן בעצמה אדירה.
    בדיוק כשפיצ'ו מנסה להכות אותו בסתירה כפולה, המקל חוזר לכנפו של פארפאד'ג' ופיצ'ו נפגע בראשו ומועף לאחור. לפתע גופו של פארפאד'ג' מתחיל לזהור באור בהיר וניראה שמצבו השתפר לפתע.
    אתה בודק בפוקידע שלי ומגלה שפארפאד'ג' השתמש בדגירה והוא החזיר לעצמו חיים, אבל איבד את הסוג מעופף שלו.

ריצ'י~
    אודיש מחייך ומהנהן בראשו ובעזרת אחד מעליו קוטף עוד פרי אחד וזורק לך אותו לידיים ואז קופץ למטה במהירות.
    אתה בינתיים מביא לנידורן שלך לאכול אותו והוא בולע אותו בשנייה וקורא בקול שמח.
    לא נראה שזה אבל הזיז לו יותר מידי.

כריס~
    ג'סי משפילה את עיניה ואז מרימה אותה במעט חשש "כלום. ההתנהגות הזאת שלך הזכירה לי את אבא לפני שהלכנו. זה הכל" אומרת בשקט "בוא לא נדבר על זה. זה רק יקלקל לנו את האווירה פה. בוא נחפש עכשיו לי פוקימון! לך יש פאינקו! אל נמצא אפילו גם לך" היא אומרת בחיוך ומשלבת את ידיה ואז מתחילה ללכת במהירות.
    לפתע שניכם שומעים רעש במרומים. אתם מעיפים מבט ושם אתם רואים פוקימון קטן וורוד שנסחף עם הרוח וצווח . במבט שני אתה מבחין בעוד פוקימון חום אשר מנקר אותו בלי היסס .
    "אוי לא חייבים לעזור לו!" קוראת ג'סי ומשחררת את האפיני שלה. ובפעם הראשונה אתה יכול באמת לראות איזו יריבה ג'סי תיהיה באחד מהימים "האפיני כבידה!" קוראת ג'סי והאפיני שלה מתחילה לזהור באור בהיר ועינייה מצטמצמות ולפתע אתה מרגיש כוח ענקי אשר מושך אותך למטה, וככה אתה באמת מוצא את עצמך. אתה מסתכל ורואה את שני הפוקימונים נעצרים ונמשכים למטה במהירות ושניהם מתרסקים. "האפיני עכשיו תעברי ללהביור על ספירו!" קוראת במהירות ואכן האפיני שלה פותחת את פיה וסילון אש ענקי נפלט מפיה הקטן של הפוקימון הורודה והוא פוגע ישירות בספירו.
    לפתע הספירו הקטן צווח בקול ועוד שני ספירויים חוברים אליו ושלושתם מתעופפים סביבכם. בינתיים ההופיפ הקטן רץ במהירות מאחורי רגליה של ג'סי ומסתכל על הקרב בפחד.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ריאן~
    פיצ'ו מרים את ידיו וניצוצות חשמליים מתחילים להיאגר סביבו והוא מתחיל לרוץ במעגלים כמו מטורף סביב פארפאד'ג החצי משותק, המנסה בינתיים להדוף את פיצ'ו עם המקל שלו שזורק אותו כמו בומרנג, אבל פיצ'ו בינתיים מצליח להתחמק,, והוא נוגע בפארפאד'ג בגבו ומזרים דרכו מאות וולטים של חשמל טהור הפוגע בפוקימון המעופף והקטן בעצמה אדירה.
    בדיוק כשפיצ'ו מנסה להכות אותו בסתירה כפולה, המקל חוזר לכנפו של פארפאד'ג' ופיצ'ו נפגע בראשו ומועף לאחור. לפתע גופו של פארפאד'ג' מתחיל לזהור באור בהיר וניראה שמצבו השתפר לפתע.
    אתה בודק בפוקידע שלי ומגלה שפארפאד'ג' השתמש בדגירה והוא החזיר לעצמו חיים, אבל איבד את הסוג מעופף שלו.
    "מעצבן.." אמלמל במעט עצבים אך אמשיך את הקרב כהרגלו, "פיצ'ו אסור לנו לתת לו לרפא את עצמו עוד! חייבים לסיים את זה מיד! תקפוץ מיד למול פארפיידג' ותסטור לו פעמיים בחוזקה, לאחר מכן תטען את השוק החשמלי החזק ביותר שלך ותשלח אותו לכיוון פארפיידג'!" אדריך את פיצ'ו בנחישות.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    אודיש מחייך ומהנהן בראשו ובעזרת אחד מעליו קוטף עוד פרי אחד וזורק לך אותו לידיים ואז קופץ למטה במהירות.
    אתה בינתיים מביא לנידורן שלך לאכול אותו והוא בולע אותו בשנייה וקורא בקול שמח.
    לא נראה שזה אבל הזיז לו יותר מידי.
    'מממ אוקיי... אז אם הוא לא משותק אין לזה השפעה מלבד פרי טעים' אהרהר לעצמי. לאחר מכן אומר לאודיש תודה רבה.
    "קדימה נידורן, נזוז!" אומר לו בחיוך נלהב להמשיך במסע ולגלות עוד דברים. אומר לאודיש להתראות בחיוך ומנופף לו לשלום. אמשיך לי בדרך בעודי שורק מנגינת שיר אהוב.

.

12. the bitch is back
    ריאן~
    פיצ'ו מנער את ראשו ואז מסתער על פארפאד'ג' במהירות אדירה וקופץ עליו בפנים ומתחיל לסתור לו בפנים מספר פעמים. פארפאד'ג' מנסה להעיף ממנו את פיצ', אבל השיתוק מכה בו וכל מה שהוא מצליח לעשות זה לצווח באוזנו של פיצ'ו הקופץ לאחור ומגן על אוזניו הרגישות מהרעש הצורמני של היריב המעופף שלכם. פיצ'ו מרים את ידיו גבוה באוויר ולפתע פותח בשאגה חזקה היוצרת סביבו כיפת אור שחורה ואז מתקפת חשמלית ענקית נשלחת מתוך לחיו וגופו הקטנים לעברו של פארפאד'ג' אשר משנה את צורה במקום לקרן לראש של דרקון חשמלי ומפוצצת את פארפאד'ג' ומחסלת אותו.
    פיצ'ו, למרות שהמתקפה שלו, גם נראה שהוא נפגע מהמתקפה החזקה.
    אתה מסתכל בפוקידע ומגלה שפיצ'ו למד לבד תוכנית מרושעת( Nasty Plot).

ריצ'י~
    בעודך שורק שיר קליט [YOUTUBE]v=EAmChFTLP4w[/YOUTUBE] אתה ממשיך ללכת עוד כמה מטרים נוספים כשאתה מבחין בנער בלונדיני ההולך כמה מטרים ממך כשלפתע הוא מסתובב ומסתכל עליך באריכות ואז מחייך וניגש אליך . "היי אתה היית גם בתדרוך של בלו נכון?" הוא שואל בחיוך "שמי קורן. נעים מאוד" הוא אומר בנימוס ומושיט את ידו לשלום. בקצת היסוס, אתה לוחץ אותה "אז מוכן למצוא את רד? אתה לא מבין כמה אני רוצה להיות זה שימצא אותו! ככה אוכל לבקש ממנו להתאמן תחתיו והוא יהיה המאסטר שלי!" אומר בהתלהבות וממשיך לדבר באריכות עד שאתה מאבד עיניין ברור ואז נעצר מדיבורי הסרק שלו "אוי שיעממתי אותך. בכל מקרה, כשזיהיתי אותך, חשבתי אולי כדאי שאני אתאמן קצת. מה דעתך על קרב?" הוא שואל בחיוך רחב מידי החושף שורה של שיניים לבנות ונוצצות.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    ריאן~
    פיצ'ו מנער את ראשו ואז מסתער על פארפאד'ג' במהירות אדירה וקופץ עליו בפנים ומתחיל לסתור לו בפנים מספר פעמים. פארפאד'ג' מנסה להעיף ממנו את פיצ', אבל השיתוק מכה בו וכל מה שהוא מצליח לעשות זה לצווח באוזנו של פיצ'ו הקופץ לאחור ומגן על אוזניו הרגישות מהרעש הצורמני של היריב המעופף שלכם. פיצ'ו מרים את ידיו גבוה באוויר ולפתע פותח בשאגה חזקה היוצרת סביבו כיפת אור שחורה ואז מתקפת חשמלית ענקית נשלחת מתוך לחיו וגופו הקטנים לעברו של פארפאד'ג' אשר משנה את צורה במקום לקרן לראש של דרקון חשמלי ומפוצצת את פארפאד'ג' ומחסלת אותו.
    פיצ'ו, למרות שהמתקפה שלו, גם נראה שהוא נפגע מהמתקפה החזקה.
    אתה מסתכל בפוקידע ומגלה שפיצ'ו למד לבד תוכנית מרושעת( nasty plot).

[/color][/size]
    תגיד אני אוכל ללמד אותו שהוא יהיה בחוץ כל הזמן כמו אש?

אביט בתדהמה למראה מכת הברק האדירה שנוצרה מגופו הקטן של פיצ'ו, "פיצ'ו כל הכבוד!!!" אריע באושר וארוץ אליו ואחבק אותו בחוזקה, "ולמדת גם מתקפה חדשה!" אוסיף בחיוך רחב ואלטף את ראשו של פיצ'ו בחיבה רבה, "עכשיו כדאי שתנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור,אביט לעבר פארפיידג' המעולף ואשאיר לידו מעט מים ואוכל שיצליח להתאושש ואחר כך אמשיך בדרכי בעודי מתלהב מהצורה שלבשה מכת הברק של פיצ'ו.

14. מנהל ראשי
    ג'סי משפילה את עיניה ואז מרימה אותה במעט חשש "כלום. ההתנהגות הזאת שלך הזכירה לי את אבא לפני שהלכנו. זה הכל" אומרת בשקט "בוא לא נדבר על זה. זה רק יקלקל לנו את האווירה פה. בוא נחפש עכשיו לי פוקימון! לך יש פאינקו! אל נמצא אפילו גם לך" היא אומרת בחיוך ומשלבת את ידיה ואז מתחילה ללכת במהירות.
    לפתע שניכם שומעים רעש במרומים. אתם מעיפים מבט ושם אתם רואים פוקימון קטן וורוד שנסחף עם הרוח וצווח . במבט שני אתה מבחין בעוד פוקימון חום אשר מנקר אותו בלי היסס .
    "אוי לא חייבים לעזור לו!" קוראת ג'סי ומשחררת את האפיני שלה. ובפעם הראשונה אתה יכול באמת לראות איזו יריבה ג'סי תיהיה באחד מהימים "האפיני כבידה!" קוראת ג'סי והאפיני שלה מתחילה לזהור באור בהיר ועינייה מצטמצמות ולפתע אתה מרגיש כוח ענקי אשר מושך אותך למטה, וככה אתה באמת מוצא את עצמך. אתה מסתכל ורואה את שני הפוקימונים נעצרים ונמשכים למטה במהירות ושניהם מתרסקים. "האפיני עכשיו תעברי ללהביור על ספירו!" קוראת במהירות ואכן האפיני שלה פותחת את פיה וסילון אש ענקי נפלט מפיה הקטן של הפוקימון הורודה והוא פוגע ישירות בספירו.
    לפתע הספירו הקטן צווח בקול ועוד שני ספירויים חוברים אליו ושלושתם מתעופפים סביבכם. בינתיים ההופיפ הקטן רץ במהירות מאחורי רגליה של ג'סי ומסתכל על הקרב בפחד.
    ״צ׳ארמנדר צא!״ אפקוד על ה׳ צ׳ארמנדר שלי ״נעשה פה אי צדק ואנחנו חייבים לעזור! תתרכז היטב באחד הספירוים ותזהר לעברו בלעיסה, לאחר שתתפוס אותו כוון לעברו את הזנב ותירה עליו גחלת!״ אפקוד לעבר צ׳ארמנדר. אני יודע כי מתקפת אש חלשה כמו גחלת תמשוך יוצר מדי זמן, אני זוכר שלמדתי בעבר כיצד מלמדים פוקימון אש להביור וניסיתי להיזכר איך, באותו רגע זה פשוט לא עלה לי....

15. the bitch is back
    ריאן~
    אני שונא את אש :X
    אבל אם הוא ירצה הוא יוכל להיות בחוץ...
    בטוח לא רוצה ללכוד אותו? :ם
    אתה משבח את פיצ'ו והוא מהנהן בהסכמה ונראה לך מעט חלש והוא חוזר בשמחה לפוקדור שלו למנוחה קלה. אתה בינתיים מתכופף ליד פארפאד'ג' השותה בשמחה את המים שאתה מביא לו והוא קורא בשמחה ואז עף בחזרה לענף שעליו ישב. אתה ממשיך ללכת ורואה שהשביל נגמר באמצע קרחת יער קטנה ואתה מבין שאתה צריך לרדת מהשביל להתקדם ביער.
    אתה מתחיל ללכת ישר ונכנס עמוק לתוך היער החשוך מעט כשלפתע אתה שומע ציחקוק מבין העצים. ואתה רואה משהו סגול ומהיר רץ בין הענפים הגבוהים. אתה עומד זקוף במקום ומסתכל על היצור שרץ סביבך ומסרב להתגלות. לפתע אתה מרגיש משהו כבד פוגע בגבך. אתה מסתובב במהירות כשעוד פרי ענק פוגע בצידך השני. אתה מסתובב במהירות וככה כמה פעמים, עד שאתה שם לב ליצור סגול וקטן הנקרע מצחוק על אחד מהעצים . אתה מתעצבן ומגלה במהירות שהפוקימון היא איפום. פוקימון ארוכת הזנב.

כריס~
    צ'ארמנדר נראה מעט מהסס ורץ לעבר הספירו השמאלי ופיו זוהר באור שחור והוא פותח אותו ונוגס בספירו, אשר מנסה להתחמק, אבל נלכד בלסתותיו של צ'ארמנדר שלך. במהירות הוא מנסה לשלוח גחלת עם זנבו, אבל ספירו נוסף קופץ עליו ומנקר אותו בחוזקה בראשו ובתור רפלקס צ'ארמנדר משחרר את הספירו השני אשר מצטרף אל חברו והוא גם מנקר את צ'ארמנדר. בינתיים, הפאני קופצת לעבר ספירו השלישי ומנחיתה עליו חבטה חזקה ומעיפה אותו על גזע עץ ואז פותחת את פיה ושולחת להביור נוסף ופוגעת בו קשה.
    מהצד השני אחד מהספירויים מפסיק לנקר את צ'ארמנדר ויוצר סביבו פירמידת אור ושולח קרן כחולה-אדומה וצהובה לעבר צ'ארמנדר ופוגעת בו קשה.
    "האפני ביצת ריפוי ואז תעזרי לצ'ארמנדר עם הקסמה ואז שוב כבידה!" קוראת ג'סי בביטחון מלא, מה שגורם לך מעט לתהות מאיפה יש לה את כל הנחישות הזאת בקרב.
    גיל! 3>

עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •