Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 352
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריאן~
    אני שונא את אש :x
    אבל אם הוא ירצה הוא יוכל להיות בחוץ...
    בטוח לא רוצה ללכוד אותו? :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משבח את פיצ'ו והוא מהנהן בהסכמה ונראה לך מעט חלש והוא חוזר בשמחה לפוקדור שלו למנוחה קלה. אתה בינתיים מתכופף ליד פארפאד'ג' השותה בשמחה את המים שאתה מביא לו והוא קורא בשמחה ואז עף בחזרה לענף שעליו ישב. אתה ממשיך ללכת ורואה שהשביל נגמר באמצע קרחת יער קטנה ואתה מבין שאתה צריך לרדת מהשביל להתקדם ביער.
    אתה מתחיל ללכת ישר ונכנס עמוק לתוך היער החשוך מעט כשלפתע אתה שומע ציחקוק מבין העצים. ואתה רואה משהו סגול ומהיר רץ בין הענפים הגבוהים. אתה עומד זקוף במקום ומסתכל על היצור שרץ סביבך ומסרב להתגלות. לפתע אתה מרגיש משהו כבד פוגע בגבך. אתה מסתובב במהירות כשעוד פרי ענק פוגע בצידך השני. אתה מסתובב במהירות וככה כמה פעמים, עד שאתה שם לב ליצור סגול וקטן הנקרע מצחוק על אחד מהעצים . אתה מתעצבן ומגלה במהירות שהפוקימון היא איפום. פוקימון ארוכת הזנב.
    את פארפיידג'? מה פתאום!

"זה אייפום!" אקרא בעניין ואביט בפוקימון הסגול, "חושב שזה מצחיק אה?" אומר לו ברצינות ואצחק מעט, "אייפום...פוקימון מהיר...יכול ללמוד הרבה מתקפות...אפשר לתת לו הזדמנות!" אומר ברצינות, "אבל פיצ'ו עכשיו נח..אולי אוכל לעודד אותו לעקוב אחריי" אמלמל לעצמי בשקט ואחשוב על רעיון, "היי אייפום!" אקרא,אקח את הפרי ואכוון לכיוונו של אייפום ואז ארוץ מעט בהמשך השביל,אקווה שאייפום יעקוב אחריי,אולי אוכל לשכנע אותו להצטרף אליי מבלי להילחם.

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    צ'ארמנדר נראה מעט מהסס ורץ לעבר הספירו השמאלי ופיו זוהר באור שחור והוא פותח אותו ונוגס בספירו, אשר מנסה להתחמק, אבל נלכד בלסתותיו של צ'ארמנדר שלך. במהירות הוא מנסה לשלוח גחלת עם זנבו, אבל ספירו נוסף קופץ עליו ומנקר אותו בחוזקה בראשו ובתור רפלקס צ'ארמנדר משחרר את הספירו השני אשר מצטרף אל חברו והוא גם מנקר את צ'ארמנדר. בינתיים, הפאני קופצת לעבר ספירו השלישי ומנחיתה עליו חבטה חזקה ומעיפה אותו על גזע עץ ואז פותחת את פיה ושולחת להביור נוסף ופוגעת בו קשה.
    מהצד השני אחד מהספירויים מפסיק לנקר את צ'ארמנדר ויוצר סביבו פירמידת אור ושולח קרן כחולה-אדומה וצהובה לעבר צ'ארמנדר ופוגעת בו קשה.
    "האפני ביצת ריפוי ואז תעזרי לצ'ארמנדר עם הקסמה ואז שוב כבידה!" קוראת ג'סי בביטחון מלא, מה שגורם לך מעט לתהות מאיפה יש לה את כל הנחישות הזאת בקרב.
    ״צ׳ארמנדר תקשיב אליי!״ אקרא לעבר צ׳ארמנדר. אני מבין איך זה עובד, כל אחד מהם מגן על חברו שם. לפגוע רק באחד מהם לא יניב שום תועלת ורק מסכן את צ׳ארמנדר ״הסתחרר במהירות ושחרר כמות גדולה של גחלות כדי לפגוע בשלושתם בו זמנית!״

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ריצ'י~
    בעודך שורק שיר קליט אתה ממשיך ללכת עוד כמה מטרים נוספים כשאתה מבחין בנער בלונדיני ההולך כמה מטרים ממך כשלפתע הוא מסתובב ומסתכל עליך באריכות ואז מחייך וניגש אליך . "היי אתה היית גם בתדרוך של בלו נכון?" הוא שואל בחיוך "שמי קורן. נעים מאוד" הוא אומר בנימוס ומושיט את ידו לשלום. בקצת היסוס, אתה לוחץ אותה "אז מוכן למצוא את רד? אתה לא מבין כמה אני רוצה להיות זה שימצא אותו! ככה אוכל לבקש ממנו להתאמן תחתיו והוא יהיה המאסטר שלי!" אומר בהתלהבות וממשיך לדבר באריכות עד שאתה מאבד עיניין ברור ואז נעצר מדיבורי הסרק שלו "אוי שיעממתי אותך. בכל מקרה, כשזיהיתי אותך, חשבתי אולי כדאי שאני אתאמן קצת. מה דעתך על קרב?" הוא שואל בחיוך רחב מידי החושף שורה של שיניים לבנות ונוצצות.
    "מממ..." בעודי מביט בנידורן סתם לבדוק איך הוא לקרב עכשיו.
    במידה והוא בסדר ומרגיש טוב אומר "אוקיי נשמע לי טוב, אתן לך להתחיל" אכבד אותו כדי להבטיח שהוא התרכז בקרב ויפסיק לדבר קצת. אעמוד שם עם נידורן ואחכה לפוקימון שישלוף ולמהלך שלו...

.

4. the bitch is back
    ריאן~
    מה הוא מגניב! :X
    ואייפום נקבה :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מרים את הפרי הירוק והקשה ומכוון לעברה של איפום, אבל היא פשוט מדלגת משם לענף אחר, גבוהה יותר ואתה מתחיל לרוץ קדימה ואחרי כמה מטרים, אתה מבחין שאיפום אפילו לא מתייחסת אליך והיא מתחילה לדלג בין הענפים לכיוון הנגדי משלך. אתה מבין שהיא ממש לא בקטע של לעקוב אחריך.

כריס~
    צ'ארמנדר מהנהן בראשו ומסתכל עליך בזווית העין. בדיוק שאחרי כל הספירויים מתמקדים בהאפיני עם ההקסמה שלה צ'ארמנדר מסתובב על רגליו ועם זנבו מושט הוא מצליח לפגוע בספירויים, אשר לפתע נמשכים בכוח עצום על האדמה.
    אתה מבין שמתקפת הכבידה של האפני פועלת. אבל בגלל הסיבוב, כמה להבות מתחילות להדליק כמה שיחים, אשר בנדלקים במהירות אדירה.
    "אני אטפל בזה" אומרת ג'סי במהירות והיא והאפני עוברות לכבות את האש, כשהופיפ אחריהן והיא משאירה אותך לטפל בשלושה הספירויים אשר פצועים קשה מהמתקפות המשולבות שלכם.
    אחד מהספירויים- כנראה המנהיג שלהם, כי אתה מבחין שהוא מחלק להם פקודות מצליח להתיישר והוא נוהם בחוזקה ואז רץ במהירות לעברו של צ'ארמנדר ומנקר אותו בבטנו.

ריצ'י~
    קורן מחייך ושולף פוקדור מהכיס שלו וזורק אותו לאוויר "זה יהיה מעניין! אני מבטיח!" הוא אומר בחיוך ובקול צייצני. מתוך הפוקדור שלו יוצאת פוקימון קטנה וכחולה המזכירה לך את נידורן שלך .
    "הכירו את נידורי! הפוקימון שלי! ידעת שגם לבלו הייתה נידורן? עד עכשיו היא כבר נידוקווין, אבל זה לא חשוב כי נידורן שלי ממש טובה!" הוא אומר וממשיך עוד כמה דקות בלדבר על נידורן שלו ולתת דוגמאות על נידורן מפורסמות.
    אתה מכחכח בגרונך "אה כן, סליחה!" הוא אומר בצחוק "אוקי נידורן תתחילי עם נהמה ואז תעברי לשריטה!" קורא קורן בהתלהבות יתרה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    קורן מחייך ושולף פוקדור מהכיס שלו וזורק אותו לאוויר "זה יהיה מעניין! אני מבטיח!" הוא אומר בחיוך ובקול צייצני. מתוך הפוקדור שלו יוצאת פוקימון קטנה וכחולה המזכירה לך את נידורן שלך .
    "הכירו את נידורי! הפוקימון שלי! ידעת שגם לבלו הייתה נידורן? עד עכשיו היא כבר נידוקווין, אבל זה לא חשוב כי נידורן שלי ממש טובה!" הוא אומר וממשיך עוד כמה דקות בלדבר על נידורן שלו ולתת דוגמאות על נידורן מפורסמות.
    אתה מכחכח בגרונך "אה כן, סליחה!" הוא אומר בצחוק "אוקי נידורן תתחילי עם נהמה ואז תעברי לשריטה!" קורא קורן בהתלהבות יתרה.
    בונא... חתיכת דחפור הקורן הזה!!! אתה טוב בבניית אישיות ממש, אני אשכרה קורה את מה שהוא כביכול אומר ומשתעמם באמת ומחפש תעיקר :d
    --------------------
    'היי חחח צירוף מקרים נחמד, נידורן נקבה נגד נידורן זכר... באמת יהיה כיף' אחשוב לעצמי והעלה חיוך קטן על פניי.
    לאחר מכן בקור רוח אסביר לנידורן שלי "אוקיי נידורן, אל תתרגש מהנהמה הזאת, זה סתם כדי להרתיע..."
    ואז אדריך "כשהיא תגיע עם שריטה אל תחמוק. תנגח את השריטה ואותה עם ניקור, אתם פוקימוני אדמה, ניקור ישפיע יותר." כך גם אבדוק את העמידות של נידורן.

.

6. משתמש מנוסה
    ריאן~
    מה הוא מגניב! :x
    ואייפום נקבה :ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
    אתה מרים את הפרי הירוק והקשה ומכוון לעברה של איפום, אבל היא פשוט מדלגת משם לענף אחר, גבוהה יותר ואתה מתחיל לרוץ קדימה ואחרי כמה מטרים, אתה מבחין שאיפום אפילו לא מתייחסת אליך והיא מתחילה לדלג בין הענפים לכיוון הנגדי משלך. אתה מבין שהיא ממש לא בקטע של לעקוב אחריך.

כריס~
    לעברו של צ'ארמנדר ומנקר אותו בבטנו.

בצחוק "אוקי נידורן תתחילי עם נהמה ואז תעברי לשריטה!" קורא קורן בהתלהבות יתרה.
    לא הוא לא xd
    לא רוצה לעקוב אחריי...

״אייפום! את נראית כמו פלוץ סגול ורופצני!״ אומר לה בניסיון לעצבן אותה כדי שתעקוב אחריי, ואז אמשיך ללכת בדרכי,אם היא תרצה לעקוב אחריי בשימחה,אם לא אז מדי פעם אביט לאחור כדי לראות אם היא שם

7. the bitch is back
    ריצ'י~
    תודה D:
    והם עדיין לא אדמה. רק נידוקווין ונידוקינג הם אדמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן של קורן נוהמת בחוזקה, אבל נידורן שלך כבר מתכונן והוא נשאר במקום מחכה לשריטה של יריבתו, וכשהיא מתקרבת לשרוט אותו, כשציפורניה מתארכים וזוהרים בלבן, נידורן שלך קופץ הצידה וקרן של אור נוצרת לפני פיו ומשנה צורתה לצורת מקור ארוך, והוא מנקר אותה בצד גופה. נידורן עפה אחורה, אבל עם הציפורניים הארוכות שלה מצליחה לשרוט גם את נידורן שלך חלש.
    "נידורי תתאפסי ואז מיקוד אנרגיה ואז בעיטה כפולה!" קורא קורן בנחישות ואז פונה אליך "נכון זה מרגש?! שני פוקימונים מאותו סוג נלחמים אחד בשני! אתה יודע שיש עוד כמה פוקימונים שהם בעיקרון אותו סוג אבל הם שונים לגמרי! כמו טאורוס ומילקטנק! וולביט ואילומיס הפוקימוני חרק שנראים כמו גחליליות!" מספר לך קורן "קראתי על זה בפוקידע שלי! יש שם גל כך הרבה מידע חשוב והכרחי בשביל מסע טוב. אתה לא חושב שכדאי לעבור על כל הפוקידע?" הוא שואל אותך.

ריאן~
    אני חושב שהוא מיוחד. הוא לומד דווקא הרבה מתקפות טובות :X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לצרוח לעברה של איפום, אבל היא כבר התרחקה מידי ולא שומעת אותך, אבל יש לך תחושה שתראה אותה שוב. אתה מושך בכתפייך וממשיך ללכת. לפתע, אתה מבחין בפוקימון ציפור קטן ושחור, שנראה לא קשור בכלל לאיזור . אתה פותח את הפוקידע ומגלה שזה טיילו. פוקימון סנונית הנפוץ בעיקר במחוז הואן.
    אתה מרים מבט ורואה את טיילו, שכנראה עבר דרך ארוכה מאוד בשביל להגיע לפה.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    [size="1"][color="green"]
    ריאן~
    אני חושב שהוא מיוחד. הוא לומד דווקא הרבה מתקפות טובות :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לצרוח לעברה של איפום, אבל היא כבר התרחקה מידי ולא שומעת אותך, אבל יש לך תחושה שתראה אותה שוב. אתה מושך בכתפייך וממשיך ללכת. לפתע, אתה מבחין בפוקימון ציפור קטן ושחור, שנראה לא קשור בכלל לאיזור . אתה פותח את הפוקידע ומגלה שזה טיילו. פוקימון סנונית הנפוץ בעיקר במחוז הואן.
    אתה מרים מבט ורואה את טיילו, שכנראה עבר דרך ארוכה מאוד בשביל להגיע לפה.
    "וואו זה טיילו!" אומר בהתפעלות ואביט בפוקימון השונה,אצפה בו ואראה לאן הוא מתעופף ואמשיך בדרכי במחשבה עליו כפוקימון שימושי לצוות.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    תודה d:
    והם עדיין לא אדמה. רק נידוקווין ונידוקינג הם אדמה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן של קורן נוהמת בחוזקה, אבל נידורן שלך כבר מתכונן והוא נשאר במקום מחכה לשריטה של יריבתו, וכשהיא מתקרבת לשרוט אותו, כשציפורניה מתארכים וזוהרים בלבן, נידורן שלך קופץ הצידה וקרן של אור נוצרת לפני פיו ומשנה צורתה לצורת מקור ארוך, והוא מנקר אותה בצד גופה. נידורן עפה אחורה, אבל עם הציפורניים הארוכות שלה מצליחה לשרוט גם את נידורן שלך חלש.
    "נידורי תתאפסי ואז מיקוד אנרגיה ואז בעיטה כפולה!" קורא קורן בנחישות ואז פונה אליך "נכון זה מרגש?! שני פוקימונים מאותו סוג נלחמים אחד בשני! אתה יודע שיש עוד כמה פוקימונים שהם בעיקרון אותו סוג אבל הם שונים לגמרי! כמו טאורוס ומילקטנק! וולביט ואילומיס הפוקימוני חרק שנראים כמו גחליליות!" מספר לך קורן "קראתי על זה בפוקידע שלי! יש שם גל כך הרבה מידע חשוב והכרחי בשביל מסע טוב. אתה לא חושב שכדאי לעבור על כל הפוקידע?" הוא שואל אותך.
    "אני מניח..." אענה לו בשלווה, מסתיר את הציניות שלי היטב. אתמקד בקרב מבלי לייחס חשיבות גדולה מידי למה שהוא אומר, פשוט אשתדל להתמקד ואומר "נידורן עכשיו נטר לאחור וחמוק ואז תחמוק שוב עם שבירה מהירה שמאלה."
    ואסיים בפקודה "עכשיו אגרוף יניקה, קדימה אתה מסוגל חמוד!" אקווה שבמהלך הזה אצליח יותר.

.

10. the bitch is back
    ריאן~
    אתה חושב שאיזה שימושי הוא ואתה ולך ממנו xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל לעבר הטיילו הקטן ורואה אותו מתעופף מהאזור במהירות. אתה מתחיל לחשוב לעצמך על הפוקימונים העתידיים שלך. אחרי כמה דקות, אתה מבחין בהתמעטות של העצים ולפניך נפרשת עיר גדולה במיוחד לפניך. אתה בודק במפה ומגלה שאתה הגעת לעיר ורידיאן. העיר הראשונה במסע שלך.
    אתה מסתכל סביב ואתה רואה המון בתים וחנויות והמון מאמנים צעירים המתאמנים עם הפוקימונים שלהם.

ריצ'י~
    נידורן עומד במקום ומקפץ הצידה, מצליח להתחמק מרגלה הקטנה של נידורן של קורן ואז קופץ שוב שמאלה ומתחמק מהבעיטה השנייה, אשר באה בסיבוב. שני הנידורינים נוהמים אחד על השני ואז נידורן שלך, מטעין אגרוף יניקה שחור משחור לעברה של נידורן, אשר בתורה מצליחה גם להתחמק מהמתקפה.
    "וואי שניהם פשוט מתחמקים!" מגחכך קורן ואז פניו מרצינות לפתע "נידורי קדימה קפצי לאוויר ותתרסקי עליו עם שריטות!" הוא קורא ברצינות והפוקימון שלו רצה לעברו של נידורן ואז קופצת גבוה באוויר וציפורני ידיה מתחילות לזהור באור לבן והיא מכוונת אותן לעברו של הפוקיון שלך.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ריאן~
    אתה חושב שאיזה שימושי הוא ואתה ולך ממנו xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל לעבר הטיילו הקטן ורואה אותו מתעופף מהאזור במהירות. אתה מתחיל לחשוב לעצמך על הפוקימונים העתידיים שלך. אחרי כמה דקות, אתה מבחין בהתמעטות של העצים ולפניך נפרשת עיר גדולה במיוחד לפניך. אתה בודק במפה ומגלה שאתה הגעת לעיר ורידיאן. העיר הראשונה במסע שלך.
    אתה מסתכל סביב ואתה רואה המון בתים וחנויות והמון מאמנים צעירים המתאמנים עם הפוקימונים שלהם.
    חחחחחח כי אני לא יודע אם אני רוצה לתפוס אותו xd

אחייך למראה העיר ההומה אדם, אטייל מעט בעיר ואז אדע שאני צריך להמשיך בדרך לכיוון יער ורידיאן,אחפש אותו ואמשיך בהליכה לכיוון העיר פיוטר

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    ריצ'י~
    נידורן עומד במקום ומקפץ הצידה, מצליח להתחמק מרגלה הקטנה של נידורן של קורן ואז קופץ שוב שמאלה ומתחמק מהבעיטה השנייה, אשר באה בסיבוב. שני הנידורינים נוהמים אחד על השני ואז נידורן שלך, מטעין אגרוף יניקה שחור משחור לעברה של נידורן, אשר בתורה מצליחה גם להתחמק מהמתקפה.
    "וואי שניהם פשוט מתחמקים!" מגחכך קורן ואז פניו מרצינות לפתע "נידורי קדימה קפצי לאוויר ותתרסקי עליו עם שריטות!" הוא קורא ברצינות והפוקימון שלו רצה לעברו של נידורן ואז קופצת גבוה באוויר וציפורני ידיה מתחילות לזהור באור לבן והיא מכוונת אותן לעברו של הפוקיון שלך.
    "נידורן, אהיה מוכן לזינוק ברגע שהיא תיהיה קרובה מספיק, בצע סלטה ודחף אותה בחזרה לאחור עם רגלייך! ואז רוץ אליה בשיא המהירות והכה בה עם ניקור!" אומר לו בנחישות רבה.

.

13. the bitch is back
    ריאן~
    עכשיו כבר אבוד חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלי יותר מידי סיבובים בעיר ולא בדיקה מעמיקה שם אתה ממשיך קדימה. אתה עובר דרך אקדמיה גדולה וליד המכון הגדול של העיר שנמצא בקצה הצפוני של העיר.
    אתה מבחין גם בסוג של שוק גדול הפרוש ליד המכון וכמובן מרכז גדול וחנות. אתה מושך בכתפיך והולך משם. אחרי כמה רגעים אתה מבחין בהתפצלות דרכים. אחת לכיוון מערב. דרך פרועה למראה דרך הרים גבוהים ואילו בהמשך אתה רואה דרך המובילה לתוך יער עבות.

ריצ'י~
    נידורן עומד דרוך ומוכן ושנייה לפני הפגיעה הוא קופץ אחורה ועם רגליו דוחף אותה באוויר אחורנית, לא לפני שהיא מצליחה לשסף את גבו עם השריטות שלה, אבל נידורן לא מייחס לזה חשיבות והאור המשתנה למקור נוצר שוב על פיו והוא קופץ אחרי נידורן ומנקר אותה בבטנה והיא נופלת על האדמה. בחוזקה.
    "באמת נידורי אני יודע שאת מסוגלת לפגוע בו!" מפציר בה קורן בקול קרוע "קדימה צאי עם מיקוד אנרגיה ואז בעיטה כפולה!" קורא שוב.
    נידורן שלו זוהרת באור כתום ועיניה זוהרות באודם והיא מסתערת על נידורן שלך ובועטת בו פעמיים בפרצופו ומעיפה אותו אחורנית בחוזקה.
    גיל! 3>

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    נידורן עומד דרוך ומוכן ושנייה לפני הפגיעה הוא קופץ אחורה ועם רגליו דוחף אותה באוויר אחורנית, לא לפני שהיא מצליחה לשסף את גבו עם השריטות שלה, אבל נידורן לא מייחס לזה חשיבות והאור המשתנה למקור נוצר שוב על פיו והוא קופץ אחרי נידורן ומנקר אותה בבטנה והיא נופלת על האדמה. בחוזקה.
    "באמת נידורי אני יודע שאת מסוגלת לפגוע בו!" מפציר בה קורן בקול קרוע "קדימה צאי עם מיקוד אנרגיה ואז בעיטה כפולה!" קורא שוב.
    נידורן שלו זוהרת באור כתום ועיניה זוהרות באודם והיא מסתערת על נידורן שלך ובועטת בו פעמיים בפרצופו ומעיפה אותו אחורנית בחוזקה.
    נו אוף רציתי לנצל את הזמן בוא היא עושה מיקוד גם אני למיקוד.
    ----------------
    'שיט לעזזל, נראה שהוא הספיק לאמן אותה יותר משאני אימנתי את שלי... היא זריזה הרבה יותר...' אתמרמר לי בליבי. לאחר מכן אחשוב לרגע ולפתע יעלה בי רעיון ענק!
    "נידורן!" אשב את צומת ליבו אליי "קודם כל בצע מיקוד אנרגיה" אתחיל. "כעת רוץ אל אחד השיחים שכאן, ותישאר שם כדקה, ומשם נוע בזריזות לשיח הבאה אחריו והבא אחריו... גרור אותה אחרייך. ונוע בין כ-5 שיחים באופן לא סדיר ובלבל אותה"
    אשים לב למתרחש ואגיב בהתאם "כשתראה שהיא מתבלבלת הכה אותה באגרוף שאיבה חזק בכל הכוח!"
    (יעני עקוב אחריי המנהיג כזה... מקווה שאהבת)

.

15. משתמש מנוסה
    ריאן~
    עכשיו כבר אבוד חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    בלי יותר מידי סיבובים בעיר ולא בדיקה מעמיקה שם אתה ממשיך קדימה. אתה עובר דרך אקדמיה גדולה וליד המכון הגדול של העיר שנמצא בקצה הצפוני של העיר.
    אתה מבחין גם בסוג של שוק גדול הפרוש ליד המכון וכמובן מרכז גדול וחנות. אתה מושך בכתפיך והולך משם. אחרי כמה רגעים אתה מבחין בהתפצלות דרכים. אחת לכיוון מערב. דרך פרועה למראה דרך הרים גבוהים ואילו בהמשך אתה רואה דרך המובילה לתוך יער עבות.

ריצ'י~
    נידורן עומד דרוך ומוכן ושנייה לפני הפגיעה הוא והיא נופלת על האדמה. בחוזקה.

״במה לבחור..״ אמלמל בחשיבה רבה,בהרים יהיה אפשר למצוא פוקימוני אדמה,אבן או אש ואילו ביער יהיה אפשר למצוא פוקימוני עשב, ואחרי חשיבה רבה אלך אני בדרך! ההררית

עמוד 8 מתוך 24 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •