Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 24 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 352
  1. the bitch is back
    ריצ'י~
    פעם אחרת? חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן מתאפס במהירות וזוהר באור כתום וזוהר ואז רץ לאחד מהשיחים הגבוהים ומתחבא מפני נידורן, והמלכודת שלך פעולת. נידורן רצה בעקבות נידורן שלך לתוך השיחים ואחרי כמה דקות אתם שומעים מהומה רצינית ונידורן מועפת בעצמה מאחד מהעצים ומתרסקת על גזע עץ בצד השני של הקרחת יער.
    "אוי ואבוי נידורן!" קורא קורן ונראה מעט מהוסס "נידורן אתה יכולה להמשיך?" שואל אותה ונידורן מתאמצת לקום, אבל לבסוף נעמדת.
    "אוקי בואי תנסי עוקץ רעל!" הוא מורה לה ברצינות.

ריאן~
    זאת דרך בעיקרון ללא מוצא בשבילך, אז שתיהיה בעניין..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי היסוס קל, אתה מחליט לעשות מעקף קצר דרך דרך 22 המובילה בסופה לדרך האלופים. בדרך לשם אתה מבחין בהידלדלות העצים והעשבים, עד שאתה ממש הולך על דרך עפר סלעית למדי, מוקף בצוקי ענק ומפה לשם אתה שומע צווחה של איזה פוקימון מעופף גבוה למעלה בשמיים. לפתע אתה שומע נהמה כבדה על עץ בודד העומד זקוף לצד הדרך. אתה מתבונן מקרוב ואתה מבחין בפוקימון קטן וחום וזועף למראה והוא מזנק על פרצופך עוד לפני שאתה מבחין מה הוא. אתה מצליח להדוף אותו מגלה פוקימון חום בהיר עם אף חזירי . אתה מגלה שזה מאנקי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ritsuka kun צפה בהודעה
    ריצ'י~
    פעם אחרת? חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    נידורן עוקץ רעל!" הוא מורה לה ברצינות.

ריאן~
    זאת דרך בעיקרון ללא מוצא בשבילך, אז שתיהיה בעניין..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אחרי היסוס קל, אתה מחליט לעשות מעקף קצר דרך דרך 22 המובילה בסופה לדרך האלופים. בדרך לשם אתה מבחין בהידלדלות העצים והעשבים, עד שאתה ממש הולך על דרך עפר סלעית למדי, מוקף בצוקי ענק ומפה לשם אתה שומע צווחה של איזה פוקימון מעופף גבוה למעלה בשמיים. לפתע אתה שומע נהמה כבדה על עץ בודד העומד זקוף לצד הדרך. אתה מתבונן מקרוב ואתה מבחין בפוקימון קטן וחום וזועף למראה והוא מזנק על פרצופך עוד לפני שאתה מבחין מה הוא. אתה מצליח להדוף אותו מגלה פוקימון חום בהיר עם אף חזירי . אתה מגלה שזה מאנקי.
    אי אפשר להגיע אני מהדרך הזאת לפיוטר?

אתעצבן מההתנפלות של מאנקי ואשחרר מיד את פיצ׳ו מהפוכדור, ״פיצ׳ו תכנ במאנקי מיד במכת ברק!״ אומר לפיצ׳ו בנחישות

3. the bitch is back
    ריאן~
    לא זאת הדרך לליגה :ם כאילו אתה יכול לנסות לטפס על אחד מהצוקים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    פיצ'ו יוצא מהפוקדור מעט יותר רענן מהקרב הקודם שלו, אבל עדיין חלש כי טרם ריפאת אותי לחלוטין, והוא מטעין חשמל בין לחיו והוא משחרר אותו לעברו של מאנקי אשר נפגע מהמתקפה, אבל רק מנער את ראשו ואז ציפורני ידיו מתחילות לזהור באור לבן והוא טס לעברו של פיצ'ו ומצליח לשרוט בבטנו בחוזקה.
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    ריאן~
    לא זאת הדרך לליגה :ם כאילו אתה יכול לנסות לטפס על אחד מהצוקים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    פיצ'ו יוצא מהפוקדור מעט יותר רענן מהקרב הקודם שלו, אבל עדיין חלש כי טרם ריפאת אותי לחלוטין, והוא מטעין חשמל בין לחיו והוא משחרר אותו לעברו של מאנקי אשר נפגע מהמתקפה, אבל רק מנער את ראשו ואז ציפורני ידיו מתחילות לזהור באור לבן והוא טס לעברו של פיצ'ו ומצליח לשרוט בבטנו בחוזקה.
    ״מהר פיצ׳ו תנצל את הקירבה שלו בשביל להשתמש בסטירה כפולה! אחר כך בזמן שהוא מתאושש גל הלם!״ אומר לפיצ׳ו במהירות

5. the bitch is back
    ריאן~
    פיצ'ו מתעשת על עצמו מהר ומסתובב באוויר ומכה במאנקי כשלוש פעמים בחזרה ומעיף אותו על גבו. מאנקי קופץ מהר ועיניו זוהרות באור צהוב ובהיר והוא מסתכל במבט מלחיץ את בפיצ'ו, הנרתע מעט, אבל הוא מתחיל לזהור באור כחול ובהיר ושולח גל חשמלי לעברו של מאנקי ומצליח לשתק אותו.
    מאנקי מנער את ראשו ואז קורץ לפתע ומתקרב בצורה יותר מידי חושנית לעברו של פיצ'ו ולפני שפיצו מספיק להגיב, מקבל חבטה חזקה בטנו.
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כריס~
    צ'ארמנדר מהנהן בראשו ומסתכל עליך בזווית העין. בדיוק שאחרי כל הספירויים מתמקדים בהאפיני עם ההקסמה שלה צ'ארמנדר מסתובב על רגליו ועם זנבו מושט הוא מצליח לפגוע בספירויים, אשר לפתע נמשכים בכוח עצום על האדמה.
    אתה מבין שמתקפת הכבידה של האפני פועלת. אבל בגלל הסיבוב, כמה להבות מתחילות להדליק כמה שיחים, אשר בנדלקים במהירות אדירה.
    "אני אטפל בזה" אומרת ג'סי במהירות והיא והאפני עוברות לכבות את האש, כשהופיפ אחריהן והיא משאירה אותך לטפל בשלושה הספירויים אשר פצועים קשה מהמתקפות המשולבות שלכם.
    אחד מהספירויים- כנראה המנהיג שלהם, כי אתה מבחין שהוא מחלק להם פקודות מצליח להתיישר והוא נוהם בחוזקה ואז רץ במהירות לעברו של צ'ארמנדר ומנקר אותו בבטנו.
    "צ'ארמנדר!" אני צועק בקול, מגבש רעיון. "שרוט אותו בכל הח ותמשיך לאחוז בו ואז תסיים אותו עם לעיסה ומיד תשחרר אותו, תזנק לעבר השניים האחרים ותירה לעברת גחלת!"

7. משתמש מנוסה
    ריאן~
    פיצ'ו מתעשת על עצמו מהר ומסתובב באוויר ומכה במאנקי כשלוש פעמים בחזרה ומעיף אותו על גבו. מאנקי קופץ מהר ועיניו זוהרות באור צהוב ובהיר והוא מסתכל במבט מלחיץ את בפיצ'ו, הנרתע מעט, אבל הוא מתחיל לזהור באור כחול ובהיר ושולח גל חשמלי לעברו של מאנקי ומצליח לשתק אותו.
    מאנקי מנער את ראשו ואז קורץ לפתע ומתקרב בצורה יותר מידי חושנית לעברו של פיצ'ו ולפני שפיצו מספיק להגיב, מקבל חבטה חזקה בטנו.
    ״פיצ׳ו קדימה הצלחת לשתק אותו!״ אומר לפיצ׳ו בעידוד, ״עכשיו תשתמש מהר בתוכנית מרושעת בכדי לחזק את עצמיך! ומיד אחר כך תשתמש במכת ברק חזקה! אתה מסוגל פיצ׳ו קדימה!״ אומר לפיצ׳ו ואעודד אותו להצליח

8. the bitch is back
    כריס~
    צי'פורניו זוהרות באור לבן ומתארכות והוא שורט את ספירו בבטנו ואז כשהוא מועף אחורה, צ'ארמנדר פותח את פיו, הזוהר באור שחור כהה והוא לועס את בטנו של ספירו ומנער אותו מצד לצד ואז זורק אותו לאוויר. בינתיים הוא מרים את זנבו אשר בקצהו בוהרת האש בחוזקה והוא שולח משם עשרות כדוריות אש העפות על הספירויים האחרים, אשר נהדפים לאחור. שני הספירויים בורחים מהמקום ומשאירים שם את המנהיג שלהם, שעדיין עומד וקורא בקול צורמני וגבוה וסביבו נוצרת שוב פירמידת אור והוא שולח קרן צבעונית לעברו של צ'ארמנדר.

ריאן~
    עיניו של פיצ'ו זוהרות באור שחור וסביבו גם נוצרת הילה שחורה ואפלה ואז הוא מרים את ידיו ומשחרר קרן חשמלית אימתנית אשר נשלחת במהירות אדירה ובצורה מרשימה לעברו של מאנקי ופוגעת בו בחוזקה.
    מאנקי צווח וגופו מתחיל לזהור באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באור אדום ולמרות השיתוק שלו הוא רץ בצליעה קלה לעברו של פיצ'ו ואחת מרגליו מתחילה לזהור באור לבן והוא בועט בסיבוב ברגליו של פיצו ומפיל אותו על בטנו. פיצ'ו לא נראה משהו.
    גיל! 3>

9. מנהל ראשי
    כריס~
    צי'פורניו זוהרות באור לבן ומתארכות והוא שורט את ספירו בבטנו ואז כשהוא מועף אחורה, צ'ארמנדר פותח את פיו, הזוהר באור שחור כהה והוא לועס את בטנו של ספירו ומנער אותו מצד לצד ואז זורק אותו לאוויר. בינתיים הוא מרים את זנבו אשר בקצהו בוהרת האש בחוזקה והוא שולח משם עשרות כדוריות אש העפות על הספירויים האחרים, אשר נהדפים לאחור. שני הספירויים בורחים מהמקום ומשאירים שם את המנהיג שלהם, שעדיין עומד וקורא בקול צורמני וגבוה וסביבו נוצרת שוב פירמידת אור והוא שולח קרן צבעונית לעברו של צ'ארמנדר.
    ״צ׳ארמנדר, קפוץ הצידה וחמוק מהמתקפה!״ אני מחליט לסיים את הקרב הזה. בכל דקה שחולפת אני מתאהב הספירו הזה. אני ממהר להוציא פוקדור. ״לאחר שתחמוק סיים את הקרב הזה, לעיסה ואז גחלת מתווח אפס! פוקדור, צא!״

10. משתמש מנוסה
    כריס~

ריאן~
    עיניו של פיצ'ו זוהרות באור שחור וסביבו גם נוצרת הילה שחורה ואפלה ואז הוא מרים את ידיו ומשחרר קרן חשמלית אימתנית אשר נשלחת במהירות אדירה ובצורה מרשימה לעברו של מאנקי ופוגעת בו בחוזקה.
    מאנקי צווח וגופו מתחיל לזהור באור כתום בהיר ועיניו זוהרות באור אדום ולמרות השיתוק שלו הוא רץ בצליעה קלה לעברו של פיצ'ו ואחת מרגליו מתחילה לזהור באור לבן והוא בועט בסיבוב ברגליו של פיצו ומפיל אותו על בטנו. פיצ'ו לא נראה משהו.
    ״פיצ׳ו קדימה רק עוד מטמץ קטן!״ אומר במטרה להחדיר בפיצ׳ו מוטיבציה לנצח.
    ״רק עוד מכת ברק אחת בכל הכוח! קדימה!״ אקרא בנחישות ואצביע על פיצ׳ו

11. the bitch is back
    כריס~
    צ'אמנדר מתחמק ע"י קפיצה הצידה ואז מסתער לעברו של הספירו המנסה לחמוק גם, אבל נקלע בין לעיסת הצבת של צ'ארמנדר והוא נפצע קשה מאוד מהמתקפה ואז בעזרת זנבו צ'אמנדר שולח עשרות כדוריות אש אדומות המחסלות את ספירו סופית.
    בלי לחכות יותר מידי אתה שולח פוקדור על ספירו מעולף. הפוקדור נפתח וכולא אותו בקרן אור אדומה ובהירה ואז הפוקדור נופל ומתחיל להתגלגל מצד לצד. למרות כל הגילגולים הפוקדור נראה בריב פנימי והוא מתגלגל לפתע בין השיחים ונעלם שם.

ריאן~
    פיצ'ו מתנער במהירות ושולח עוד מכת ברק חזקה לעברו של מאנקי ופוגע בו ישירות. מאנקי לא נראה טוב, אבל עדיין עומד.
    גיל! 3>

12. מנהל ראשי
    כריס~
    צ'אמנדר מתחמק ע"י קפיצה הצידה ואז מסתער לעברו של הספירו המנסה לחמוק גם, אבל נקלע בין לעיסת הצבת של צ'ארמנדר והוא נפצע קשה מאוד מהמתקפה ואז בעזרת זנבו צ'אמנדר שולח עשרות כדוריות אש אדומות המחסלות את ספירו סופית.
    בלי לחכות יותר מידי אתה שולח פוקדור על ספירו מעולף. הפוקדור נפתח וכולא אותו בקרן אור אדומה ובהירה ואז הפוקדור נופל ומתחיל להתגלגל מצד לצד. למרות כל הגילגולים הפוקדור נראה בריב פנימי והוא מתגלגל לפתע בין השיחים ונעלם שם.
    ׳מה קורה פה לעזאזל?!׳ אאני חושב בכעס ׳מישהו למעלה משתין עליי!׳
    אני מחזיר את צ׳ארמנדר לפוקדור שלו ורץ למצוא את הפוקדור.

13. משתמש מנוסה
    כריס~

ריאן~
    פיצ'ו מתנער במהירות ושולח עוד מכת ברק חזקה לעברו של מאנקי ופוגע בו ישירות. מאנקי לא נראה טוב, אבל עדיין עומד.
    אביט בנחישות של מאנקי ואתפעל ממנה, ״פיצ׳ו! עוד מכת ברק אחרונה וסיימנו עם הקרב!״ אומר לו, אך לפני זה אנסה להציע למאנקי אוכל ומים,לראות איך הוא יגיב

14. the bitch is back
    כריס~
    אתה מחזיר את צ'ארמנדר לפוקדור שלו ומתחיל לרוץ לעבר השיחים, אבל הם עדיין בוערים מהגחלת ששרפה אותם וג'סי עדיין מנסה לכבות אותם, אבל היא לא כ"כ מצליחה "תעזור לי!" היא קוראת בלחץ ומורה להאפיני שלה יחד עם ההופיפ שעדיין מסתובב סביבה לזרוק חול על הלהבות.

ריאן~
    אתה מתקרב למאנקי במעט מהוסס ומציע לו מים ואוכל, אבל הוא מנסה לשרוט אותך מהזעם התוקף אותו מהקרב הקשה.
    פיצ'ו קופץ קדימה וניצוצות של חשמל נאספות סביבו והוא תוקף את מאנקי בוזקה.
    מאנקי מתעלף מהמתקפה החזקה אבל יחד איתו גם פיצ'ו אשר נפגע מהדף של המתקפה של עצמו.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    כריס~
    אתה מחזיר את צ'ארמנדר מסתובב סביבה לזרוק חול על הלהבות.

ריאן~
    אתה מתקרב למאנקי במעט מהוסס ומציע לו מים ואוכל, אבל הוא מנסה לשרוט אותך מהזעם התוקף אותו מהקרב הקשה.
    פיצ'ו קופץ קדימה וניצוצות של חשמל נאספות סביבו והוא תוקף את מאנקי בוזקה.
    מאנקי מתעלף מהמתקפה החזקה אבל יחד איתו גם פיצ'ו אשר נפגע מהדף של המתקפה של עצמו.
    ״פיצ׳ו היית מצוין,אני בטוח שאם לא היית עייף מהקרב הקודם היית מנצח בלי בעיה״ אומר לו בחיוך וארים אותו ואז אחזיר אותו לפוכדור, אביט במאנקי ואחשוב לאיטי, ״הוא די חזק...הוא שרד הרבה מכות ברק מפיצ׳ו ואפילו שאני אתכנן לתפוס עוד פוקימוני לוחם תמיד יהיה אפשר להשאיר אותם אמל הפרופסור,זה מה שאחותי הייתה עושה״ אמלמל לעצמי ואוציא פוכדור ריק מכיסי ואז אקרא ״פוכדור צא!״ ואזרוק את הפוכדור הריק על מאנקי המעולף ואמתין לראות מה יקרה

עמוד 9 מתוך 24 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •