איך אני משיג SURF ו- VOLT TACKLE לפיצ'ו?
איך אני משיג SURF ו- VOLT TACKLE לפיצ'ו?
פיצ'ו אם SURF?
לא נישמע הגיוני בכלל
נידמה לי שלפיצ'ו זה בילתי אפשרי(את השניה אני לא ממש מכיר אז לא יכול לעזור)
זה אפשרי, היה כתוב בסרבי.Originally posted by Dark@Jun 30 2007, 03:33 PM
פיצ'ו אם SURF?
לא נישמע הגיוני בכלל
נידמה לי שלפיצ'ו זה בילתי אפשרי(את השניה אני לא ממש מכיר אז לא יכול לעזור)
אז ככה ...Originally posted by Charizard@Jun 30 2007, 04:09 PM
זה אפשרי, היה כתוב בסרבי.
אפשר ללמד אותו את זה, אבל שים לב שזה כתוב בSpecial Ataacks מה שאומר שאתה לא סתם ככה ללמד Surf.
Volt Tackle נמצא ליד Egg Moves כלומר, הוא ילמד את זה אוטומטית רק עם קיבלת אותו מהביצה.
עוד שאלות ?
אם אין אני אנעל.
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
תנעל לא נראה לי שיהיו לו שאלות....
כן, איך אני משיג את זה (את ה- Surf)?Originally posted by Ninetails@Jun 30 2007, 04:19 PM
אז ככה ...
אפשר ללמד אותו את זה, אבל שים לב שזה כתוב בSpecial Ataacks מה שאומר שאתה לא סתם ככה ללמד Surf.
Volt Tackle נמצא ליד Egg Moves כלומר, הוא ילמד את זה אוטומטית רק עם קיבלת אותו מהביצה.
עוד שאלות ?
אם אין אני אנעל.
בעיר פיושה (Fuchsia City) ישנו ספארי (Safari Zone) כנס לשם, תחפש בית, דבר עם האיש והוא יביא לך Surf.Originally posted by Charizard@Jun 30 2007, 04:33 PM
כן, איך אני משיג את זה (את ה- Surf)?
עוד שאלות?
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא, לא את ההתקפה (אני יודע להשיג Surf!), איך אני מלמד פיצ'ו Surf?Originally posted by Ninetails@Jul 1 2007, 07:24 PM
בעיר פיושה (Fuchsia City) ישנו ספארי (Safari Zone) כנס לשם, תחפש בית, דבר עם האיש והוא יביא לך Surf.
עוד שאלות?
יש פוקימונים שאי אפשר ללמד אותם את המתקפה.
גם כן מנהל פורום המשחקים,ולא מבין כלום ><..
כדי שפיצ'ו ילמד VOLT TACKLE אתה צריך לשים על הפיקאצ'ו שאתה מרבה איתו חפץ בשם LIGHT BALL
שנראה ככה:
את החפץ הזה אתה יכול להשיג כשאתה תופס פיקאצ'ו פראי אז יתכן שיש את זה עליו מוצמד
ובקשר לשחייה,זה בילתי אפשרי אפשר להשיג את זה רק ע"י המשחק BOX ורק אם אתה משחק בגיימבוי אמיתי
אבל כדי לא לבאס אותך,אתה יכול גם ללמד אותו את ההתקפה אם הקוד הבא:
C2A1D7AF 0A81337B
תכניס את הקוד הזה ואז תלמד אותו שחייה וזה יעבוד
זהו B)
עריכה: הקוד הזה לברקת,היתבלבלתי,לא משנה ><"
אוקיי, ממש תודה(סוף סוף תשובה ארוכה, מפורטת ומובנת)!Originally posted by BOolBoOl@Jul 1 2007, 08:33 PM
גם כן מנהל פורום המשחקים,ולא מבין כלום ><..
כדי שפיצ'ו ילמד VOLT TACKLE אתה צריך לשים על הפיקאצ'ו שאתה מרבה איתו חפץ בשם LIGHT BALL
שנראה ככה:
את החפץ הזה אתה יכול להשיג כשאתה תופס פיקאצ'ו פראי אז יתכן שיש את זה עליו מוצמד
ובקשר לשחייה,זה בילתי אפשרי אפשר להשיג את זה רק ע"י המשחק BOX ורק אם אתה משחק בגיימבוי אמיתי
אבל כדי לא לבאס אותך,אתה יכול גם ללמד אותו את ההתקפה אם הקוד הבא:
C2A1D7AF 0A81337B
תכניס את הקוד הזה ואז תלמד אותו שחייה וזה יעבוד
זהו B)
עריכה: הקוד הזה לברקת,היתבלבלתי,לא משנה ><"
רק עוד דבר קטן לפני שנועלים- על פי מה שאתה אומר, עקרונית, ניתן שיהיה לי פיצ'ו עם שחיה באדום אש?
כן,זה אפשרי,אבל אם יש לך את המשחק BOX לקונסולת הXBOX וגיימבוי אם המשחק המקורי וכבל העברה,זה אפשרי
1000 תודות!Originally posted by BOolBoOl@Jul 1 2007, 09:28 PM
כן,זה אפשרי,אבל אם יש לך את המשחק BOX לקונסולת הXBOX וגיימבוי אם המשחק המקורי וכבל העברה,זה אפשרי![]()
אפשר לנעול.
לבקשתך,נעול.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)