אני צריך מדריך להורדת והתקנת הווינדווס ויסטה עובד פועל חלק בלי וירוסים בבקשה...!
אני צריך מדריך להורדת והתקנת הווינדווס ויסטה עובד פועל חלק בלי וירוסים בבקשה...!
ויסטה לא שווהOriginally posted by pokemon_ex@Nov 25 2008, 07:01 AM
ואם יש לך פחות מ-2GB זכרון RAM אז לא שווה לך...
אם יהיה לך פחות המחשב עצמו יהיה איטי מאוד
וויסטה לא שווה בכללי
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
הזהררר התרחק והשמר מוויסטה אומנם הוא מעוצב יפה יותר אבל הוא לא משהו ובוא די מאט את המחשב עוד שנה שנתיים הוא יהיה טוב(המחשבים ישתדרגו...עוברים לליזררררררר)
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
מחזק את המחזק (חח)
מייקרוסופט הגבילה את השימוש ב-directX10 רק לבעלי ויסטה!
ולכן אתם מחוייבים ויסטה ם אתם רוצים לשחק במשחקים התומכים בגירסא זאת בלבד
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
כולם פה צודקים אחד אחד, וויסטה לוקחת יותר מידי ביצועים מהמחשב, והינה עוד עובדה מציקה,
התקנת הוויסטה לוקחת 20-30 גיגה מהמחשב, בעוד שXP יכולה לקחת 3-4 גיגה וגירסאות קלות יותר של XP יכולות גם לקחת 500 MB, גם שתדע לך, שההגנות הבסיסיות של וויסטה חוסמות כמעט כל תוכנית, וזה מאוד קשה להשתמש במחשב ככה, בקיצור אם יש לך וויסטה זרוק את ההארד דיסק לפח קנה חדש ותתקין XP.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)