Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    הילד הורג אותי... כמה ליגות והוא לא הבין שהוא צריך לפתח את הפוקימונים שלו כדי לנצח ולהיות חזק??
    אני למשל בפרק בbw בתחרות של דון ג'ורג' ואש משתמש בסקראגי נגד הטרוט (הלוחם האדום)... הוא באמת ציפה לנצח?? הוא חייב לפתח את הפוקימונים שלו כדי לנצח. אם לא אז הוא ישאר בן 10 כל החיים שלו, ימשיך ללכת למקומות מוזרים, למצוא עוד ילדה שתשים אותו בfriendzone ועוד מישהו מסכן שילך איתו...

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    יוצרי הסדרה מאוד מסחריים. הם אפילו אמרו זאת במפורש, אש ישאר בן 10 יהיה לוזר, ישיג תגי מכון ויכיר חברים חדשים גם כשהנכדים שלך יזדקנו...

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    כי הוא לא לכד רטטה שהוא יצא למסע

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני מזהיר אותך בעל פה. אם תמשיך את הספאם שלך, אני אתחיל לנקוט באזהרות ואף בבאנים.
    אני מוכן לזרום ולצחוק איתך באשכול שפתחת ואף לגלות סבלנות, אך בשום אופן לא אסכים שתספים בנושאים שלגולשים אחרים...

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    יוצרי הסדרה מאוד מסחריים. הם אפילו אמרו זאת במפורש, אש ישאר בן 10 יהיה לוזר, ישיג תגי מכון ויכיר חברים חדשים גם כשהנכדים שלך יזדקנו...
    יואו זה משגע אותי... אש צריך להיות מזמן מאמן על אחרי כל הקרבות שהוא עשה... הם לא הולכים להוציא איזו תוכנית לבוגרים יותר ששמה יש יותר דגש על כל החוקים?? אני רואה שעכשיו הם לא שמים ז*ן על סוגים. פוקימון משתמש במתקפת חשמל על פוקימון עשב ומנצח... במשחק זה לא היה הגיוני.

6. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי avieliyahu1 צפה בהודעה
    יואו זה משגע אותי... אש צריך להיות מזמן מאמן על אחרי כל הקרבות שהוא עשה... הם לא הולכים להוציא איזו תוכנית לבוגרים יותר ששמה יש יותר דגש על כל החוקים?? אני רואה שעכשיו הם לא שמים ז*ן על סוגים. פוקימון משתמש במתקפת חשמל על פוקימון עשב ומנצח... במשחק זה לא היה הגיוני.
    כדי שהסדרה לא תבוטל ואז לא יהיה המשך... אש הרי צריך לעבור משברים, הפסדים וכד', גם בתחרויות ובקרבות מכון. מצד שני אש צריך גם לעבור עליות וניצחונות, ככה שלדוגמה בליגה, הוא לא ינצח אף פעם, כיוון שבדור הבא לדוגמה אחרי שאש ניצח בליגה זה כבר לא יהיה אותו הדבר, לאש תמיד יש מטרה אחת - והיא לנצח בליגה ולהפוך למאסטר, במידה וזה יתממש - מה יהיה על כל המסע והמשך הסדרה? זה מה שהיוצרים החליטו, זאת ועוד להשאיר את הסדרה בעיקר שפונה לילדים...

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayqt צפה בהודעה
    כדי שהסדרה לא תבוטל ואז לא יהיה המשך... אש הרי צריך לעבור משברים, הפסדים וכד', גם בתחרויות ובקרבות מכון. מצד שני אש צריך גם לעבור עליות וניצחונות, ככה שלדוגמה בליגה, הוא לא ינצח אף פעם, כיוון שבדור הבא לדוגמה אחרי שאש ניצח בליגה זה כבר לא יהיה אותו הדבר, לאש תמיד יש מטרה אחת - והיא לנצח בליגה ולהפוך למאסטר, במידה וזה יתממש - מה יהיה על כל המסע והמשך הסדרה? זה מה שהיוצרים החליטו, זאת ועוד להשאיר את הסדרה בעיקר שפונה לילדים...
    את זה אני מבין... אבל שלפחות יסיימו את הסדרה יפה. שיתנו לאש להילחם נגד כל צ'מפיון שיש וינצח את כולם ואז יכתירו אותו לאלוף של כל העולם.

8. משתמש מנוסה
    שים לב גם שבסדרה הם משתדלים להדגיש שאפילו פוקימון שהוא לא מפותח הוא חזק ויכול לנצח פוקימונים מפותחים,לדוגמא בקרב מוח החזית של אש מול ברנדון הוא השתמש בבלבזור וסקווירטל,שהם לא מפותחים אבל הצליחו לנצח את נינג'אסק ודוסקלופס שהם פוקימונים מפותחים.
    וגם אני לא חושב שאש יכול לשלוט בהתפתחות של הפוקימונים שלו כי הוא כן מתאמן איתם והם כן לומדים מתקפות שמראות שהם חזקים במשחקים כמו אושוואוט שיודע משאבת הידרו אפילו שזאת מתקפה שבמשחק הוא לומד אותה אחרי רמות 30 ששם הוא מתפתח,כל פוקימון וקצב ההתפתחות שלו,גם בליגה של סינו כשהוא קרא לכל הפוקימונים שלו סינדקוויל התפתח אחרי שלכל אורך המסע בג'וטו הוא היה סינדקוויל,זה רק מראה שלכל פוקימון יש קצב התפתחות שונה.

9. מנהל ראשי
    את זה אני מבין... אבל שלפחות יסיימו את הסדרה יפה. שיתנו לאש להילחם נגד כל צ'מפיון שיש וינצח את כולם ואז יכתירו אותו לאלוף של כל העולם.
    ואז? אחרי שהוא אלוף? אש סיים את המסע שלו.. הוא חווה את רגעי הניצחון אז למה שוב?
    זה הקטע של הסדרה..

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי itayqt צפה בהודעה
    ואז? אחרי שהוא אלוף? אש סיים את המסע שלו.. הוא חווה את רגעי הניצחון אז למה שוב?
    זה הקטע של הסדרה..
    כל הקטע זה שיסיימו את הסדרה כבר... כמה זמן כבר אפשר להריץ אותה?? שיתנו לו את החלום שלו להיות מאסטר פוקימונים ואז שיתחיל לנדוד ולעזור למאמנים אחרים או משהו בסגנון.

11. משתמש מנוסה
    כל הקטע זה שיסיימו את הסדרה כבר... כמה זמן כבר אפשר להריץ אותה?? שיתנו לו את החלום שלו להיות מאסטר פוקימונים ואז שיתחיל לנדוד ולעזור למאמנים אחרים או משהו בסגנון.
    פוקימון זה מותג מוכר מצליח מאוד, פוקימון היא אחת האנימות הכי מצליחות בכל העולם ואם יפסיקו אותו אז כסף לא ייענס לחברה יותר כי לא ייצאו עוד סרטים או פרקים לטלוויזיה

12. משתמש מנוסה
    הוא מתכוון שתהיה סדרה והכל, אבל כשאש נגיד כמו מיסטי, עוזר למאמנים אחרים ויהיה מאמן אחר שיהיה הדמות הראשית במקום אש ואש יהיה דמות משנית.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •