מתלבט בין לפרס או גריידוס, מי כדאי?
ממליץ לך על גארידוס הרבה יותר חזק בכל המובנים וגם לאפרס טוב,חוץ מזה לאפרס הוא רק סוג מים
וגארידוס הוא מים ומעופף זאת אומרת שהוא מוסיף לך עוד סוג לשישיה(תלוי עם מי התחלת אם התחלת עם צ'ארמנדר והוא כבר התפתח לצ'אריזרד אז יהיה לך כפל סוגים).
אבל זה ממש לא משנה אם יש לך כפל סוגים כל הקטע שתהנה מהמשחק ותשחק עם פוקימונים שאתה אוהב,מקווה שעזרתי!
לאפרס הוא גם קרח, וגם אומנם גרידוס הוא מעופף, אבל הוא לא לומד שום מתקפות מעופף בדור הזה.
לאפרס עדיף בדור הזה, כי יש לו גם מתקפות סטאב של מים וגם של קרח, בניגוד לגרידוס. חוץ מזה, הוא גם לומד מתקפות חשמל ועל חושי, וגם יכול להרדים. המתקפה המיוחדת שלו טובה משל גרידוס, וכל מתקפות המים בדור הזה מיוחדות. קרח הוא סוג מצוין ומאוד חבל אם תפסיד ראותו. לאפרס, לגמרי.
גרידוס לא טוב בדור הזה!!!!!
הוא מנוצל, כי כל המתקפות האדירות שאמרתם שיש לו מתבזבזות והולכות לטמהון, כאשר כל המתקפות הטובות הן מיוחדות, וההתקפה המיוחדת של גרידוס לט טובה כמו של לאפרס, שגם הוא לומד מתקפות מסוגים רבים!
באדום אש כל מתקפות המים הן מיוחדות, מה לא ברור?!
לאפרס בהרבה, ויש לי גם הסבר
אני תומך במה שנאמר על ידי charblastsaur
אתה רוצה פוקימון מים כלומר אתה מתכנן שיהיה לו מתקפות מים=> אתה צריך שהיכולת ההתקפית שלו תהיה מותאמת לסוג של רוב מתקפות המים.
דורות הבאים (4 ו5) הייתי אומר לך תבחר מה שבא לך כי יש מתקפות מים מיוחדות ופיזיות.
בדור הזה, מתקפות מים הן רק מיוחדות כלומר אתה צריך פוקימון מים עם sp. atk>atk או בעברית, תוקף מיוחד.
גרידוס הוא לא תוקף מיוחד
לפרס כן.
משמע ההמלצה שלי: לפרס.
מקווה שקראת הכל ואם אתה מסכים או לא, החלטה שלך.
RealGamer לשעבר
למי שמעוניין לדעת שיניתי כי זה השם של השחקן בJoin Avenue ובצ'אטים של פוקימון.
שישיות דור 5 שלי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)