Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 18 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 262
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רוי:
    חחחח... המשפט 'הקשוח האחרון לא יצא לך כזה טוב. לא מרתיע. סהר נמצא בדף רשומים.
    - - - - - - - - - - -
    ״מה גורם לכם לחשוב שאנחנו מנסים להיות זהים?!״ אתה יוצא עליהם נרגז. הם קצת עצבנו אותך ואתה מרשה לעצמך להרים את הקול על שתי ילדות בנות 8. ״כל אחד הוא מיוחד, אפילו בין התאומים הזהים ביותר לכעורה, יהיה לכל אחד מהם את יחודו״ אתה אומר ומביט בהן. הן לא מתרגשות מהדיבורים שלך ואומרות ״נה-נהנה-נה-נה... זה לא נכון! אנחנו דומות לחלוטין. והתיאום ביננו מושלם״ הם אומרות יחד באותו הזמן. אתה מתחמם עוד טיפה ומציע לסהר קרב זוגות, גם הן שולפות את הפוקדור באותה תנועה. ואתה וסהר שולפים פוקדור גם כן. הם מוציאות את שלהן, הפוקדורים נפתחים ושני קרני אור לבנות חזקות יוצאות ומגבשות צורה אחת באוויר ואחת באדמה. צורת ציפור שכשאשר ההילה מתפוגגת נראת כפידג'י. והשני צורתו ארמדיל וכאשר ההאור מתפוגג אתם רואים לפניכם סנדשרו.

דילן:
    חחחח נו אבל למה אתה כותב כללי?!!?!? אני תיארתי לך תמקום פעמיים ימעצבן.
    - - - - - - - - - - - - -
    את ממהרת לפעול מעתה והלאה ליפני שהחיילת שעילפת תתעורר. את מסתובבת שם בין הפעילים ולפי התלובושת רואה שישנם דרגות באיזור, חיילים כמוך/. אך שם יש מישהי שונה, גבוה רזה בעלת פרצוף מרושע ומקפיא שחצי מפניה מכוסים מסכת דמויית צפוי קרח. לפי הפקודות שהיא מחלקת והמיקום שבוא היא עומדת את מבינה במהרה שהיא מנהלת את העניינים. את מסתובבת בסולידיות בין כולם כשלפתע אותה בחורה קרה ומיסתורית קוראת לך במין שקט זועם "למה את לא עושה כלום?! את מבזבזת לי זמן קדימה לעבודה! עופי להוביל את החבילות יחד עם האחרים. זוזי! זוזי!" היא נוזפת בך ברשעות וחוצפה שאת מתפוצצת פשוט מלא להגיד לה דבר או להחטיף לה איזו מכה הגונה. את נכנסת מיד לשורה של חוליית מעבירי המיכליות. את מסיקה מהר שהחוליות פה מתחלקות לה. מעבירי חומר נפץ, שמירה, מעבירי אדמנטיום, תכנאי הרובו-דכפור וכמובן הממונה עליכם. הכל מתנהל מסודר להפליא. את נכנסת אל תוך הרובו-דחפור כשאת מעבירה את קופסת חומר הנפץ שבידייך ואז מבלי שאף אחד מרגיש את נכנסת ומחטטת במסמכים.
    רוב המסמכים שאת מוצאת הם רק להרכבת הפצצות המתוחכמות שלהם או ועל טכנולוגיית השימוש באדמנטיום וכמה עותקים של מבנה הרובו-דכפור שלהם ורובוטים אחרים שהם בונים כאן.
    אבל שום דבר על אישים בארגון, מכתבים בין מפקדים, תכנית, מטרות או אחר מי או מה הם מחפשים. רישומים עליהם חתומים אנשים. שום דבר...
    לפתע את מרגישה רטט מהפוקדע שלך. זה ריצ'י שכנראה מוכן ומחכה להוראה שלך לפעול!

תומאס:
    אתה ממשיך מאיפה שקודמך נעצר, תגיב לזה
    - - - - - - -
    אתה מופתע לראות אל מול עינייך פיקאצ'ו בפעם הראשונה. שהוא אחד מהפוקימונים הדגולים של רד, החזק ביותר מבינהם. אתה חושב בקדחנות כיצד לעזור לו. ואז מחליט להוציא הן את באלבזור והן את ספירו, באלבזור עולה על גבה של ספירו שמתעופפת וצוללת לאט אל הבור העמוק. הם מדברים שם עם פיקאצ'ו ובאלבזור צועק לך מלמטה ומסביר שפיקאצ'ו אומר שזאת הייתה מלכודת ציידים. הם כיסו את הבור בדשא מדומה ושמו עליו פרי פקיאצ'ו מאוד אהב. הוא הלך לקחת אותו מבלי לחשוד בדבר ונפל פנימה אל הבור.
    אתה שולח את ספירו להזעיק עזרה בעוד אתה בחוץ ובאלבזור ופיקאצ'ו בטוח הבור מדברים בינהם על מהות החיים או משהו... בינתיים כולכם מחכים לספירו. כעבור כ-25 אתה שומע את קריאותיה של ספירו שחוזרת ללא תוצאות. כנראה שאין אף אחד בקרבת מקום.

.

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדרו:
    אתה לא מוותר לקופיף הקטן, אייפום עוד יראה מי הוא אנדרו דייויס מבחינתך! אתה מגביר קצב הריצה שלך בכל הכוח, אתה וצ'ארמנדר ממש מתחילים למהר. אתה צורח וצועק כדי להלחיץ ולבלבל אותו אך השטותניק הזה צורח גם הוא ומחכה אותך. אתה לא מוותר ממשיך לרוץ ״פעמים כוח רצון חזק מכל שריר״ אתה ממלמל לעצמך משפט שמישהו אמר לך פעם ונחקק בזיכרונך. אתה כבר קרוב אליו בהחלט. אתה עוקף בריצה אפילו את צ'ארנדר מרים אותו עם הידיים למעלה, משליח אותו קדימה והוא מכה בעץ שבדיוק אייפום דרך עליו עם אגרוף ממוקד ומפיל אותו יחד עם תרייסר עלים! הוא משתמש בגחלת בעוד אייפום נופל. אך הקופיף הזה מצליח להניח ידו על הקרקע ליפני גופו הוא מסתחרר וזנבו זורח באור צהוב והוא ממטיר של כוכבים מנצנים ומהירים שמתנגשים בגחלת ויוצרים פיצוף קטן.
    כל החפצים שלך הוטלו על הרצפה כעט...
    אייפום עומד שם מולך נראה מחוייך אך רציני ומרוכז. עושה לך פרצוף ומכה בישבנו מולכם בבוז.

"עכשיו אתה הולך להילחם מולי!" אקרא לאייפום ואחייך. "צ'ארמנדר קדימה, הסתחרר במהירות ושחרר מלא גחלות, אל תתן לאייפום לחמוק!"

3. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivx10 צפה בהודעה
    [b]
    דילן:
    חחחח נו אבל למה אתה כותב כללי?!!?!? אני תיארתי לך תמקום פעמיים ימעצבן.
    - - - - - - - - - - - - -
    את ממהרת לפעול מעתה והלאה ליפני שהחיילת שעילפת תתעורר. את מסתובבת שם בין הפעילים ולפי התלובושת רואה שישנם דרגות באיזור, חיילים כמוך/. אך שם יש מישהי שונה, גבוה רזה בעלת פרצוף מרושע ומקפיא שחצי מפניה מכוסים מסכת דמויית צפוי קרח. לפי הפקודות שהיא מחלקת והמיקום שבוא היא עומדת את מבינה במהרה שהיא מנהלת את העניינים. את מסתובבת בסולידיות בין כולם כשלפתע אותה בחורה קרה ומיסתורית קוראת לך במין שקט זועם "למה את לא עושה כלום?! את מבזבזת לי זמן קדימה לעבודה! עופי להוביל את החבילות יחד עם האחרים. זוזי! זוזי!" היא נוזפת בך ברשעות וחוצפה שאת מתפוצצת פשוט מלא להגיד לה דבר או להחטיף לה איזו מכה הגונה. את נכנסת מיד לשורה של חוליית מעבירי המיכליות. את מסיקה מהר שהחוליות פה מתחלקות לה. מעבירי חומר נפץ, שמירה, מעבירי אדמנטיום, תכנאי הרובו-דכפור וכמובן הממונה עליכם. הכל מתנהל מסודר להפליא. את נכנסת אל תוך הרובו-דחפור כשאת מעבירה את קופסת חומר הנפץ שבידייך ואז מבלי שאף אחד מרגיש את נכנסת ומחטטת במסמכים.
    רוב המסמכים שאת מוצאת הם רק להרכבת הפצצות המתוחכמות שלהם או ועל טכנולוגיית השימוש באדמנטיום וכמה עותקים של מבנה הרובו-דכפור שלהם ורובוטים אחרים שהם בונים כאן.
    אבל שום דבר על אישים בארגון, מכתבים בין מפקדים, תכנית, מטרות או אחר מי או מה הם מחפשים. רישומים עליהם חתומים אנשים. שום דבר...
    לפתע את מרגישה רטט מהפוקדע שלך. זה ריצ'י שכנראה מוכן ומחכה להוראה שלך לפעול!

אשלוף כמה מהמסמכים ואחביא אותם במדים שלי ואז ארים אבן גדולה ואזרוק אותה לכיוון הרחוק מאיפה שהחבאתי את האישה ובתקווה בצד השני של ריצ'י.
    "יש שם מישהו! פולש!" אצרח ואצביע לכיוון שאליו זרקתי את האבן ואקווה שהם יתחילו לרוץ בעקבות הרעש.
    'שתישאר פה האישה הזאת' אחשוב לעצמי בקדחנות ואחכה לראות מה קורה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רוי:
    חחחח... המשפט 'הקשוח האחרון לא יצא לך כזה טוב. לא מרתיע. סהר נמצא בדף רשומים.
    - - - - - - - - - - -
    ״מה גורם לכם לחשוב שאנחנו מנסים להיות זהים?!״ אתה יוצא עליהם נרגז. הם קצת עצבנו אותך ואתה מרשה לעצמך להרים את הקול על שתי ילדות בנות 8. ״כל אחד הוא מיוחד, אפילו בין התאומים הזהים ביותר לכעורה, יהיה לכל אחד מהם את יחודו״ אתה אומר ומביט בהן. הן לא מתרגשות מהדיבורים שלך ואומרות ״נה-נהנה-נה-נה... זה לא נכון! אנחנו דומות לחלוטין. והתיאום ביננו מושלם״ הם אומרות יחד באותו הזמן. אתה מתחמם עוד טיפה ומציע לסהר קרב זוגות, גם הן שולפות את הפוקדור באותה תנועה. ואתה וסהר שולפים פוקדור גם כן. הם מוציאות את שלהן, הפוקדורים נפתחים ושני קרני אור לבנות חזקות יוצאות ומגבשות צורה אחת באוויר ואחת באדמה. צורת ציפור שכשאשר ההילה מתפוגגת נראת כפידג'י. והשני צורתו ארמדיל וכאשר ההאור מתפוגג אתם רואים לפניכם סנדשרו.

[/color][/size]
    המשפט הקשוח האחרון לא היה משפט קשוח, זה היה סתם משפט...
    ------------------------------------------------------------------
    'גם כן זהות לחולטין אין להם אפילו אותו פוקימון' אני חושב ומצחקק בכדי לעצבן אותן.
    "צא פארס!" אצעק בכל הכוח "פארס זה הקרב הראשון שלנו יחד, אבל אני בטוח שאנחנו נסתדר מעולה" אומר לפארס מחיוך מתמיד.
    "עכשיו פארס תשתמש בנעיצת רעל נגד סדשרו!" ' קרב מקרוב יכול להיות יתרון בשבילי ,אחרי הכל יש סיכו שפארס יגרום לשיתוק של סאנדשרו אם הוא יגע בו.'
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. משתמש מנוסה
    תומאס:
    אתה ממשיך מאיפה שקודמך נעצר, תגיב לזה
    - - - - - - -
    אתה מופתע לראות אל מול עינייך פיקאצ'ו בפעם הראשונה. שהוא אחד מהפוקימונים הדגולים של רד, החזק ביותר מבינהם. אתה חושב בקדחנות כיצד לעזור לו. ואז מחליט להוציא הן את באלבזור והן את ספירו, באלבזור עולה על גבה של ספירו שמתעופפת וצוללת לאט אל הבור העמוק. הם מדברים שם עם פיקאצ'ו ובאלבזור צועק לך מלמטה ומסביר שפיקאצ'ו אומר שזאת הייתה מלכודת ציידים. הם כיסו את הבור בדשא מדומה ושמו עליו פרי פקיאצ'ו מאוד אהב. הוא הלך לקחת אותו מבלי לחשוד בדבר ונפל פנימה אל הבור.
    אתה שולח את ספירו להזעיק עזרה בעוד אתה בחוץ ובאלבזור ופיקאצ'ו בטוח הבור מדברים בינהם על מהות החיים או משהו... בינתיים כולכם מחכים לספירו. כעבור כ-25 אתה שומע את קריאותיה של ספירו שחוזרת ללא תוצאות. כנראה שאין אף אחד בקרבת מקום.
    יש אפשרות להגדיל מעט את הגודל של הכתב? לא מתחשק לי לאמץ את העיניים יותר מדי... חח
    ~~~~~~~~~~
    "חייבת להיות דרך להוציא אותו משם" אני מהרהר מעט בקול, מביט אל עבר פיקאצ'ו הלכוד בפנים. לאחר כמה רגעים עולה בראשי רעיון קטן, ואני מחליט לנסות אותו "יש לי רעיון באלבאזור ופיקאצ'ו, אז שימו לב" אני אומר לשניהם "באלבאזור, זוכר איך הגעת אל הבור עכשיו? בעזרת ספירו. למה שפיקאצ'ו לא יעלה על גבה של ספירו והיא תוציא אותכם משם?" אני אומר להם בסקרנות קלה "פיקאצ'ו, הבנת?" אני פונה לפיקאצ'ו כעת.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    אתה מחייך. "עכשיו אתה הולך להילחם מולי!" אתה לוחש בחיוך, סגור ובטוח שיזכת את עצמך בקרב עם אייפום. אייפום ממשיך להשתטות מולך ואילו אתה וצ'ארמנדר לא מבזבזים זמן. צ'ארמנדר, לפקודתך כמובן, מסתחרר על גבו ומפזר מטרי גחלת בילתי פוסקים לכל עבר. אייפום שבמזלו הרב שם לב שוב פעם משתמש בזריזות, שולך מטר כוכבים מהירים ומנצנצים ומנטרל את הגחלת מלפגוע בו ככשתי המתקפות מתנגשות זו בזו פעם נוספת ויוצרות פיצוץ מלא אש ואבקת-כוכבים קסומה. אייפום לפתע רץ לעברך בשיא המהירות, לפתע משתמש הוא בצוות כפול ואז, במבנה חץ רצים אלייך כמוהו עוד ארבעה (סה"כ חמישה כמובן) שכל הזמן מחליפים מקומות בינהם ומקשים עלייך לזהות מיהו האמיתי. צ'ארמנדר שמהחלץ, ללא פקודה מגיב בגחלת ומפוצץ כמה מהם לא הספיק לנטרל את כולם כשלפתע הם מדלגים מעליו, הזיוף האחד שנשאר נעלם ואייפום האמיתי קופץ לעברך שוב ולוקח את הכובע! אינך מבין מה קורה ואתה מרים גבה על כך, בניהולו של קרב רציני אייפום שוב משחק לך עם הכובע להנאתו. חובש אותו בצורה מצחיקה.
    לפתע הוא מסתכל עליך, ועושה לך סימן של להתראות עם היד. ועם חבטה גדולה ברצפה משתמש בניתור ועף גבוה גבוה למעלה... הוא משתמש בצוות כפול וכל אחד רץ למקום אחר!
    הקופיף המטופש הזה נעלם לך עם הכובע, אין סיכוי עכשיו שתמצא אותו...

רוי:
    אתה מביט בשתיים בבוז וצוחק בפינהם במחשבה 'גם כן תאומות, אפילו הפוקימונים אינם זהים...' אתה מוציא את פרס החוצה. סהר נשאר עם הסקווירטלית שלו. "רוי זכור, כל אחד לוקח מטרה ומידי פעם מתחלפים כדי לסייע זה לזה" אתה מסמן לו חיובי עם האגודל וקרב מתחיל. אתה שולח את פארס להשתמש בנעיצה רעל על סנדשרו, הקטן מרים אחת מצוותותיו הזורחת בסגול חזק ורעיל ומזדרז לנוע אליו. הם מחלקות פקודות ולפתע פידג'י אוחז את סנדשרו בידיו עף ועושה ברגים במקום (ברגים= עף במעגל מלמטה למעלה. לא מימין לשמאל) צובר מהירות ואז משחרר את סנדשרו שמשתמש בגלגול ומהתנופה טס אל פארס במהירות הבזק ודורס אותו בעצמה עם הגלגול. בנתיים פידג'י נע בתנועות חדות מצד לצד עם מהירות ואז תוקף את הסקווירטלית של סהר שלא מצליחה להגן בדחיפה! הדחיפה הייתה חזקה מהרגיל בשל השימוש במהירות.
    שתי הילדות הקטנות הללו הציגו פה תיאום נפלא!

תומאס:
    נהוג שלא... אבל אני אגדיל, לגביי הדפים הראשיים של המשחק אני לא מגדיל. זה העיצוב של המשחק פשוט. אם תרצה תוכל להגדיל את הדף עצמו ע"י לחיצה על קונטרול וגלגול של גלגלת העכבר מעלה (לא יותר מידי)
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מהרהר לעצמך "חייבת להיות דרך כלשהי בא יוכלו לצאת משם. אתה מביט על הבור ועל כל אחד מהפוקימונים. וחושב בקדחנות. לפתע ספירו שלידך מנקרת אותך בראש ניקור קטן. "אח ספירו הרגעי זה כאב!" אתה מרים את קולך קצת מעוצבן שלפתע אתה מקבל רעיון כלכך פשוט. מכה במצחך שלא חשבת עליו ליפני כמה דקות עד. אתה צועק על תוך הבור העמוק "יש לי רעיון, שימו לב" והם מביטים בך "באלבזור, זוכר איך הגעת אל הבור מלחתחילה? בעזרת ספירו" אתה שואל אותו שאלה רטורית והוא מחוייך כי נזכר והבין למה אתה מתכוון. "פיקאצ'ו יעלה גבה של ספירו והיא תוציא אותו משם!" פיקאצ'ו נרתע! אף פעם לא התעופף לאוויר קודם לכן והוא מפחד. באלבזור מדבר איתו שם ומנסה לשכנע אותו, גם אתה צועק מלמעלה שיהיה בסדר ומרגיע אותו. כאשר בחשש גדול ומשתכנע... ספירו יורדת מטה והוא בפוש קטן מבאלבזור עולה על גבה, אוחץ בנוצותיה חזק ועוצם עיניים. קצת מעיק על ספירו אך היא אינה מתייחסת. ותוך שניות נוחטת ספירו כמו גדולה לצידך השמאלי כשפיקאצ'ו שמח מאושר פשוט מחבק את הדשא הרך והטוב. ספירו מביאה גם את באלבאזור וכל השלושה כאן עכשיו. פיקאצ'ו מודה לכם מאוד מאוד.

דילן:
    טוב בקצת ביאוס והרבה מאוד לחץ של זמן את מחליטה לצלם את מה שיש כאן ולא להמשיך לחפש שמות, מקומות ומטרות. כי זה באמת לא נמצא מול עינייך. את מוציאה את הפוקדע ומצלמת כמה וכמה מסמכים. שלפתע השורה של הובלת הקופסאות מתחילה לשים לב שאת לא נמצאת... את מיד מתגנבת מבלי שאף אחד, ואת שומעת שהלחשושים עלייך רק נעשים גדולים יותר, "איפה היא?!" "לאן היא נעלמה זאתי?" "לאן היא נעלמת כל הזמן, היא לא הייתה ככה ליפני כן" "היא מתנהגת מוזר פתאום" וזה מגביר בך את הלחץ. מבלי שאף אחד יראה את מתרחק וזורקת אבן גדולה שעושה רעש רב וצועקת מיד לכולם "פולשים! פולשים! יש פה פולשים!" המפקדת עליכם נראת דרוכה לקרב ומעוצבנת ואומרת "מה?! לא יכול להיות... את, אתה, ואתה ואתה" היא אומרת לכמה חיילים וחיילת אחרים ללכת לבדוק מזה שם. "את, בואי הנה מיד" היא קוראת לך. בעוד שתיכן מביטות בחיילים שנשלחו לחפש. "מה פשר הדבר שאת צועקת ככה ומרעישה! ועוד סתם ללא סיבה?! הינה הם אינם מוצאים דבר! מפגרת!" אומרת שמצמידה פניה לפנייך ומשכת בצווארון החולצה שלך בברוטליות. את מחליטה שאין ברירה היא ממשיכה להביט בך ולחשוד שאת שולחת יד לכיס ולוחצת על הכפתור בפוקדע שמסמן לריצ'י. תוך שניה הוא מגיע עם השוטרת ג'ניוארקניין שלה
    , שתי שומרים(X2) שעמדו הרחק מכאן בכניסה למבנה העצום. הם גן מגיעים לעזור לג'ני ולכולם ומביאים עימם את
    היטמונצ'אןוהיטמונלי. ובנוסף מגיע איתם פוקימון ריינג'רמן 'צוות חילוץ והצלה הכלל-מחוזי של לאנס'. ששולף מהר פוקדור משלו ומשתמש בסוואלוטובאמצעות מכשיר הצייד משתלט זמנית גם על אריאדוסשעבר באיזור.
    "אהבת? חחח.. חתיכת גדוד!" הוא אומר ומוציא את יאנמה וגם רוצה לעזור בלחימה, מיד מתלקח קרב איימים. המפקדת המיסתורית שאינך יודעת זהותה מביטה בך רותחת מזעם.

.

7. the bitch is back
    [size=1][color=red][b]

דילן:
    טוב בקצת ביאוס והרבה מאוד לחץ של זמן את מחליטה לצלם את מה שיש כאן ולא להמשיך לחפש שמות, מקומות ומטרות. כי זה באמת לא נמצא מול עינייך. את מוציאה את הפוקדע ומצלמת כמה וכמה מסמכים. שלפתע השורה של הובלת הקופסאות מתחילה לשים לב שאת לא נמצאת... את מיד מתגנבת מבלי שאף אחד, ואת שומעת שהלחשושים עלייך רק נעשים גדולים יותר, "איפה היא?!" "לאן היא נעלמה זאתי?" "לאן היא נעלמת כל הזמן, היא לא הייתה ככה ליפני כן" "היא מתנהגת מוזר פתאום" וזה מגביר בך את הלחץ. מבלי שאף אחד יראה את מתרחק וזורקת אבן גדולה שעושה רעש רב וצועקת מיד לכולם "פולשים! פולשים! יש פה פולשים!" המפקדת עליכם נראת דרוכה לקרב ומעוצבנת ואומרת "מה?! לא יכול להיות... את, אתה, ואתה ואתה" היא אומרת לכמה חיילים וחיילת אחרים ללכת לבדוק מזה שם. "את, בואי הנה מיד" היא קוראת לך. בעוד שתיכן מביטות בחיילים שנשלחו לחפש. "מה פשר הדבר שאת צועקת ככה ומרעישה! ועוד סתם ללא סיבה?! הינה הם אינם מוצאים דבר! מפגרת!" אומרת שמצמידה פניה לפנייך ומשכת בצווארון החולצה שלך בברוטליות. את מחליטה שאין ברירה היא ממשיכה להביט בך ולחשוד שאת שולחת יד לכיס ולוחצת על הכפתור בפוקדע שמסמן לריצ'י. תוך שניה הוא מגיע עם השוטרת ג'ניוארקניין שלה
    , שתי שומרים(x2) שעמדו הרחק מכאן בכניסה למבנה העצום. הם גן מגיעים לעזור לג'ני ולכולם ומביאים עימם את
    היטמונצ'אןוהיטמונלי. ובנוסף מגיע איתם פוקימון ריינג'רמן 'צוות חילוץ והצלה הכלל-מחוזי של לאנס'. ששולף מהר פוקדור משלו ומשתמש בסוואלוטובאמצעות מכשיר הצייד משתלט זמנית גם על אריאדוסשעבר באיזור.
    "אהבת? חחח.. חתיכת גדוד!" הוא אומר ומוציא את יאנמה וגם רוצה לעזור בלחימה, מיד מתלקח קרב איימים. המפקדת המיסתורית שאינך יודעת זהותה מביטה בך רותחת מזעם.

אחייך ואז אבעט לא בסנטר, מהידע והאימונים שעברתי בילדותי יחד עם אבי ואחותי ואז אשחרר את ווידל "תקשור אותה עם החוט שלך" אומר לו במהירות ואקפוץ אחורנית להתחמק מהמתקפות נגד שלה
    גיל! 3>

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    את מחייכת אל ריצ'י בעוד את נאבקת אם הבחורה במסכה. את מנסה לבעוט לא בסנטר אבל ברפלקס מהיר של הגנה היא עוצרת את זה ומפתיעה אותך. "חחחח נו באמת, למדת קארטה כמה דקות וחשבת שתצליחי להזיז למפקדת גבוהה בצוות ניאו-רוקט!" ותוך שנייה מבצעת רגלית ברגל אחת וגורמת לך לאבד שיווי משקל ואז אוחזת לך את היד מעקמת לך אותה אל מאחורי הגב ולוחצת חזק. את מצליחה לשלוח יד ולהוציא את ווידל במזל, נענקת מכאב את מצליחה לפלוט מבין חריקות שינייך "קשור אותה עם ירי חוטים" והוא שולח חוט היא מתכופפת מעט בועטת לך בחוליית פיקת הברך וגורמת לך לכרוע ברך בזעקה של כאב מתסכל, היא מתכופפת איתך ומתחמקת מן החוט. זה פשוט משפיל אותך איך שהיא נועלת אותך ומשחק בך כמו בובה על חוטים. היא בהחלט טובה אך את רותחת מזעם... אין פה כבר קשר לקרב פוקימון. זה עניין של כבוד!
    (נינג'ה פייט
    )

.

9. משתמש מנוסה
    [size=1]

תומאס:
    נהוג שלא... אבל אני אגדיל, לגביי הדפים הראשיים של המשחק אני לא מגדיל. זה העיצוב של המשחק פשוט. אם תרצה תוכל להגדיל את הדף עצמו ע"י לחיצה על קונטרול וגלגול של גלגלת העכבר מעלה (לא יותר מידי)
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מהרהר לעצמך "חייבת להיות דרך כלשהי בא יוכלו לצאת משם. אתה מביט על הבור ועל כל אחד מהפוקימונים. וחושב בקדחנות. לפתע ספירו שלידך מנקרת אותך בראש ניקור קטן. "אח ספירו הרגעי זה כאב!" אתה מרים את קולך קצת מעוצבן שלפתע אתה מקבל רעיון כלכך פשוט. מכה במצחך שלא חשבת עליו ליפני כמה דקות עד. אתה צועק על תוך הבור העמוק "יש לי רעיון, שימו לב" והם מביטים בך "באלבזור, זוכר איך הגעת אל הבור מלחתחילה? בעזרת ספירו" אתה שואל אותו שאלה רטורית והוא מחוייך כי נזכר והבין למה אתה מתכוון. "פיקאצ'ו יעלה גבה של ספירו והיא תוציא אותו משם!" פיקאצ'ו נרתע! אף פעם לא התעופף לאוויר קודם לכן והוא מפחד. באלבזור מדבר איתו שם ומנסה לשכנע אותו, גם אתה צועק מלמעלה שיהיה בסדר ומרגיע אותו. כאשר בחשש גדול ומשתכנע... ספירו יורדת מטה והוא בפוש קטן מבאלבזור עולה על גבה, אוחץ בנוצותיה חזק ועוצם עיניים. קצת מעיק על ספירו אך היא אינה מתייחסת. ותוך שניות נוחטת ספירו כמו גדולה לצידך השמאלי כשפיקאצ'ו שמח מאושר פשוט מחבק את הדשא הרך והטוב. ספירו מביאה גם את באלבאזור וכל השלושה כאן עכשיו. פיקאצ'ו מודה לכם מאוד מאוד.
    "זה בסדר פיקאצ'ו, לא יכולתי להשאיר אותך שם ככה.." אני אומר לו ומלטף את ראשם של ספירו ובאלבאזור. אני מביט בפיקאצ'ו ונזכר בפיקאצ'ו של רד ובכוח שהוא צבר. לאחר כמה רגעים, אני מקבל החלטה "פיקאצ'ו, אני רוצה לשאול אותך משהו... אולי אתה רוצה להצטרף לצוות שלי?" אני פונה אליו "אבל, אני לא רוצה לעשות את זה בלי קרב. אני רוצה לראות עד כמה אתה חזק" אני אומר לו "מה אתה אומר?" אני פונה אליו.

10. the bitch is back
    דילן:
    את מחייכת אל ריצ'י בעוד את נאבקת אם הבחורה במסכה. את מנסה לבעוט לא בסנטר אבל ברפלקס מהיר של הגנה היא עוצרת את זה ומפתיעה אותך. "חחחח נו באמת, למדת קארטה כמה דקות וחשבת שתצליחי להזיז למפקדת גבוהה בצוות ניאו-רוקט!" ותוך שנייה מבצעת רגלית ברגל אחת וגורמת לך לאבד שיווי משקל ואז אוחזת לך את היד מעקמת לך אותה אל מאחורי הגב ולוחצת חזק. את מצליחה לשלוח יד ולהוציא את ווידל במזל, נענקת מכאב את מצליחה לפלוט מבין חריקות שינייך "קשור אותה עם ירי חוטים" והוא שולח חוט היא מתכופפת מעט בועטת לך בחוליית פיקת הברך וגורמת לך לכרוע ברך בזעקה של כאב מתסכל, היא מתכופפת איתך ומתחמקת מן החוט. זה פשוט משפיל אותך איך שהיא נועלת אותך ומשחק בך כמו בובה על חוטים. היא בהחלט טובה אך את רותחת מזעם... אין פה כבר קשר לקרב פוקימון. זה עניין של כבוד!
    (נינג'ה פייט
    )

אחשוק את שיני ואנסה לבעוט שוב באפה בחוזקה ואז אעבור להראות את האתלטיות המשובחת שלי ואנסה לחבוט בה בעזרת אגרופי בבטנה. וכמובן אנסה להדוף את המתקפות שלה בהתחמקויות, אנסה להתיש אותה מהר
    גיל! 3>

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    תומאס:
    אתה מביט בו בחמלה ומלטף אותו בעדינות מרגיע את פיקאצ'ו הנסער והאסיר תודה ואומר לו "זה בסדר חמוד, לא יכולתי פשוט להשאיר אותך שם". לאחר מכן אתה מלטף את ספירו ובאלבזור שנהנים מכך מאוד ואילו פיקאצ'ו מביט בהם בסקרנות רבה. אף פעם לא ראה קשר מיוחד שכזה בין אדם ופוקימון. חיי פה ביער כל חייו והוא אינו יודע מהו מאמן. כשאתה שם לב לפיקאצ'ו שמביט בכם ככה. אתה מבין מיד מה קורה וחושב על האפשרות לצרף לך פיקאצ'ו לצוות... נזכר בפיקאצ'ו המדהים שיש לרד ובכמה כוח הוא יכול לצבור אם הוא יאומן היטב. אתה שואל אותו "היי פיקאצ'ו, תגיד תרצה אולי להיות חלק מהצוות שלי? נצא להרפתקאות וניהיה חברים טובים!" והוא מביט בך נרגש ומוקסם ועונה בחיוב "פיקה פיקקההה!" ולאחר מכן אתה מציע לו קרב קודם לכן והוא מסכים.
    עומד מוכן קומץ אגרופיו ואתה רואה שמנקודות לחיו האדומות הבוהקות פורצים הבזקי חשמל קטנים, הוא טעון ומוכן...

דילן:
    לא כתבת איך אתה משתחרר מהאחיזה, אבל בסדר נזרום עם זה...
    - - - - - - - - - -
    היא עומדת כפופה מעלייך בעוד את על הברכיים תחתיה. נעל העקב שלה דורכת לך היטב על רגל שמאל בכדי שלא תנסה לברוח וזה מתחיל לשרוף ולהציק... היא לוחצת ומעקמת לך את יד ימין שמאחורי גבך בכפייה ולא מרחמת (כמו נעילה של שוטר) אין לה שום סנטימנטים שלא לשבור לך אותה ודיי. בשניה פועלת מטה עצמך מתה ומנסה להשכיל בגמישות את רגלך השנייה לפניה ומצליחה, פוגע לך חזק בפנים אל האף המוסתר במסכה הקשה להפליא. ומההלם היא מרפה מעט ואת מנצלת את זה מתפרעת ומשתחרר ממנה. את רואה שזולג מפיה מעט דם שהיא מנגבת ומביטה בך בזעם קר ומאיים. אך אינך מראה שום פחד אלא להפך משדרת עוז ואומץ. שניכם עומדים כל אחת בעמידה דרוכה ללחימה שונה, נראה שאת משתמשת בטכניקת הנחש האופיינית למשפחת קוגה. ואילו היא עומדת עם רגל אחת קדימה שני ידיים אחת מעל השני ורגל שנייה מכופפת לאחור, צורה המזכירה עמידת גמל השלמה. את רצה ומתחילה להכות בה חזק באגרופים על כיוון הבטן, היא מקפצת אחורה וחוטפת כמה אבל שרירי בטנה אותם את מרגישה היטב עודפים את המכות כשלפתע נעמדת במקום מסתובבת ומתחמקת ממך מבלי לזוז ממקומה. אוחזת בשיערך ומושכת אותך מטה לרצפה. היא את משכילה לא רגל בין הרגליים ובועטת לה בגב ומעיפה אותה קדימה.היא נופלת על ארבע ואת מנסה לאגרף אותה שוב אך עם רגל שהיא מרימה היא מסיטה את אגרופייך עד שאוחזת את ידך ברווח שבין הנעל לעקב ומעיפה אותה הצידה, את מתאמצת שלא ליפול ועומדת בכך. "את לא רעה חביבתי. אבל זהו, רק לא רעה..." היא אומרת וצוחקת.
    בנתיים סביבכם כולם נלחמים זה בזה. למרות מיעוט האנשים שריצ'י הביא לעומת שלל החיילים שכאן האיכות עולה על הכמות וצוות העזרה המאולתר שלך מראה התחלה של סימני התגברות על החיילים.

.

12. משתמש מנוסה
    תומאס:
    אתה מביט בו בחמלה ומלטף אותו בעדינות מרגיע את פיקאצ'ו הנסער והאסיר תודה ואומר לו "זה בסדר חמוד, לא יכולתי פשוט להשאיר אותך שם". לאחר מכן אתה מלטף את ספירו ובאלבזור שנהנים מכך מאוד ואילו פיקאצ'ו מביט בהם בסקרנות רבה. אף פעם לא ראה קשר מיוחד שכזה בין אדם ופוקימון. חיי פה ביער כל חייו והוא אינו יודע מהו מאמן. כשאתה שם לב לפיקאצ'ו שמביט בכם ככה. אתה מבין מיד מה קורה וחושב על האפשרות לצרף לך פיקאצ'ו לצוות... נזכר בפיקאצ'ו המדהים שיש לרד ובכמה כוח הוא יכול לצבור אם הוא יאומן היטב. אתה שואל אותו "היי פיקאצ'ו, תגיד תרצה אולי להיות חלק מהצוות שלי? נצא להרפתקאות וניהיה חברים טובים!" והוא מביט בך נרגש ומוקסם ועונה בחיוב "פיקה פיקקההה!" ולאחר מכן אתה מציע לו קרב קודם לכן והוא מסכים.
    עומד מוכן קומץ אגרופיו ואתה רואה שמנקודות לחיו האדומות הבוהקות פורצים הבזקי חשמל קטנים, הוא טעון ומוכן...
    "הנה זה בא.." אני אומר לפיקאצ'ו ומסתכל על באלבאזור "אתה זה שהולך להילחם בו" אני אומר לו "בסדר באלבאזור, תתחיל עם מתקפת עלים קסומים!" אני פוקד עליו ומצביע לעברו של פיקאצ'ו.

13. the bitch is back
    תומאס:

דילן:
    לא כתבת איך אתה משתחרר מהאחיזה, אבל בסדר נזרום עם זה...
    - - - - - - - - - -
    היא עומדת כפופה מעלייך בעוד את על הברכיים תחתיה. נעל העקב שלה דורכת לך היטב על רגל שמאל בכדי שלא תנסה לברוח וזה מתחיל לשרוף ולהציק... היא לוחצת ומעקמת לך את יד ימין שמאחורי גבך בכפייה ולא מרחמת (כמו נעילה של שוטר) אין לה שום סנטימנטים שלא לשבור לך אותה ודיי. בשניה פועלת מטה עצמך מתה ומנסה להשכיל בגמישות את רגלך השנייה לפניה ומצליחה, פוגע לך חזק בפנים אל האף המוסתר במסכה הקשה להפליא. ומההלם היא מרפה מעט ואת מנצלת את זה מתפרעת ומשתחרר ממנה. את רואה שזולג מפיה מעט דם שהיא מנגבת ומביטה בך בזעם קר ומאיים. אך אינך מראה שום פחד אלא להפך משדרת עוז ואומץ. שניכם עומדים כל אחת בעמידה דרוכה ללחימה שונה, נראה שאת משתמשת בטכניקת הנחש האופיינית למשפחת קוגה. ואילו היא עומדת עם רגל אחת קדימה שני ידיים אחת מעל השני ורגל שנייה מכופפת לאחור, צורה המזכירה עמידת גמל השלמה. את רצה ומתחילה להכות בה חזק באגרופים על כיוון הבטן, היא מקפצת אחורה וחוטפת כמה אבל שרירי בטנה אותם את מרגישה היטב עודפים את המכות כשלפתע נעמדת במקום מסתובבת ומתחמקת ממך מבלי לזוז ממקומה. אוחזת בשיערך ומושכת אותך מטה לרצפה. היא את משכילה לא רגל בין הרגליים ובועטת לה בגב ומעיפה אותה קדימה.היא נופלת על ארבע ואת מנסה לאגרף אותה שוב אך עם רגל שהיא מרימה היא מסיטה את אגרופייך עד שאוחזת את ידך ברווח שבין הנעל לעקב ומעיפה אותה הצידה, את מתאמצת שלא ליפול ועומדת בכך. "את לא רעה חביבתי. אבל זהו, רק לא רעה..." היא אומרת וצוחקת.
    בנתיים סביבכם כולם נלחמים זה בזה. למרות מיעוט האנשים שריצ'י הביא לעומת שלל החיילים שכאן האיכות עולה על הכמות וצוות העזרה המאולתר שלך מראה התחלה של סימני התגברות על החיילים.
    "אני כל כך אהנה לראות אותך מדממת" אומר לה ברצינות ואנקה את פי ואז אסתער עליה עם ידי החשופות, אנסה לתלוש לה את המסכה מהפנים. "כלבה" אפלוט ואכוון בעיטה גבוהה לעבר צווארה.
    גיל! 3>

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    תומאס:
    "הנה זה בא.." אתה אומר לפיקאצ'ו וקורץ לו. שניכם לוקחים את הקרב ברוח טובה. אתה בוחר בבאלבזור לקרב ואילו ספירו מתעופפת לה לענפו של עץ קרב ומתבוננת לה בנוחות. באלבזור מתחיל את הקרב בפקודה של עלים קסומים לעבר פיקאצ'ו. הוא רוקע במקום פעם ברגל ימין ופעם בשמאל ומנוענע את הפרח שעל גבו מתחתיתו של הפרח משתחררים עלים חדים וחדקים הזורחים בשלל צבעים אל עבר פיקאצ'ו. העכברון הצהוב אינו נשאר חייב, מבלי לחכות הוא משתמש במכת ברק (Thundershock) העלים הקסומים מעת באלבזור ומכת הברק מעת פיקאצ'ו מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ של עשן אפור ומאובק שמתפזר מהר הן לכאן והן לשם ומקשה על השניים לראות לכמה שניות. אתה יחד עם באלבזור מבלי לזוז ופיקאצ'ו גם הוא עומד, שתיהם נפגעו קצת מהפיצוץ הזה. לאחר מכן פיקאצ'ו מתחיל לרוץ מהר מאוד אל באלבזור אם מתקפה מהירה, הילה לבנה בעקבות הפיקאצ'ו המסתער מרוב המהירות שלו (Quick Attack)

דילן:

אווו... איזה ביטצ'ית קטנה את.
    - - - - - - - -
    "אני כלכך נהנת לראות אותך מדממת" את אומרת לה ברצינות ומנקה את פיך עם היד. את קצת מזיעה ובהחלט בהחלט חם לך. היא מחייכת ואומרת "גם אני אותך!" ומצביע בהתנשאות על יידך שנחתכה כנראה מהעקב הדק והחד שלה בנעליים שחסמה לך כמה מהבעיטות. את מרשה לעצמך להתרגז עד פורענות ומסתערת עליה בשיגעון. את מכה אותה מהר וחזק והיא מנסה להגן ופעם בין כמה חבטות שלך מצליחה להשכיל איזה אגרוף לכתף ולבטן או בעיטה חדה ומציקה מנעליה על שוקייך החשופים. הגיבריון שלך קצת קרוע ושער מפוזר אך גם בשרוולי בגדיה יש קרעים ושפשופים ושיערה אף לא נראה טוב משלך. "כלבה" את מכנה אותה וכשאת מנסה להסיר ממנה את המסכה ולראות מי היא. היא כלכך מגוננת עליה ופשוט אין היא נותנת לך להגיע. ואז בתנופה את שולחת בעיטה על צווארה, זה מפתיע אותה. היא חוסמת אך ידה מתעקמת מן החסימה כי אין היא הספיקה להתגונן כפי שצריך.
    "ררר... חתיכת אשפה עלובה!" היא משתגעת בחריפות, קורעת קצת מהחצאית הצמודה של כדי לנוע בחופשיות ואין היא מפסיקה לשחרר בעיטות גבוהות ונמוכות. גם כשאר את חוסמרת אותם זה מכאיב ושורט בגלל העקבים. כשלפתע קופצת באוויר, בעיטה המכוונת לאוזן, את מתכופפת אך לא צפית את הרגל השנייה שפוגעת לך במדוייק בלחי. היא נופלת אצרה וגם את מוטלת על הרצפה כאובה מאוד.
    "אגב כלבה..." היא אומרת ומשחררת מאחד הפוקדורים שלה האונדאוור. היא נובחת עלייך בטירוף מעורר אימה, גיהנום בעינייה שהיא שואגת עלייך ומגררת בשיניים חשופות וחדות!
    "האנדאוור, נלמד את המסתננת הזאת לקח, שרפי אותה בלהב..." ולפתע דוחף ארקניין ענק את האנדאוורית שלה עם סופר מהירות ומביט בה 'בפרצוף מפחיד'
    הצוות שכאן כמעט הובס לגמריי, כמה מתאגדים סביב הבוסית שלוחצת על כפתור. בשלט קטן. לפתע פיצוץ חזק נשמע לאחור! ואחריו עוד אחד אפילו חזק יותר! אתם מביטים אחורה לראות מה קורה כשלפתע מסוק ענק מגיע מוריד חבל ואוסף אותה בראש הסולם ואת 6 החיילים שנשארו לעמוד ומסתלקים. הפצצות היו מותמנות מראש לשם הסחה במקרה של צורך בבריחה, כל פרט אצלם היה מתוכנן. המסוק משחרר צרור יריות שגורם לך לשטורת לשומרים ולריצ'ארד להתפזר ולתפוס מכסה. אחד קופץ מן הסולם יורד לקחת את המסחרית ובה חבילות הנפץ ומיכליות האדמנטיום ונוסע בדורסנות אל תוך היער ללא כיוון ידוע ובשיא המהירות. הרובו-דחפור התפוצץ בהשמדה עצמית וכך גם שתי החומות וכל המכשירים הקטנים מסביב. הם צפו פשיטה מהסוג הזה והשמידו כל זכר. החיילים שנשארו מאחור, הפגועים והפצועים נאזקים מיד וכל הפוקימונים שלהם מוחזרים לפוקדורים והפוקדורים ננעלים. מסחרית של המשטרה המקומית אוספת את החיילים.
    "עבודה טובה מר..." אומרת ג'ני לריצ'י "ריצ'ארד השם זה ריצ'ארד" אומר בגאווה. "כל הכבוד שהזעקתם אותנו!" "ואת מדהימה פשוט, איזו תכנית כל הכבוד... תוכלי להיות שוטרת מבצעית מעולה בבגרותך!" קורצת לך ג'ני ביראת כבוד.

.

15. the bitch is back
    תומאס:
    "הנה זה בא.." אתה אומר לפיקאצ'ו וקורץ לו. שניכם לוקחים את הקרב ברוח טובה. אתה בוחר בבאלבזור לקרב ואילו ספירו מתעופפת לה לענפו של עץ קרב ומתבוננת לה בנוחות. באלבזור מתחיל את הקרב בפקודה של עלים קסומים לעבר פיקאצ'ו. הוא רוקע במקום פעם ברגל ימין ופעם בשמאל ומנוענע את הפרח שעל גבו מתחתיתו של הפרח משתחררים עלים חדים וחדקים הזורחים בשלל צבעים אל עבר פיקאצ'ו. העכברון הצהוב אינו נשאר חייב, מבלי לחכות הוא משתמש במכת ברק (thundershock) העלים הקסומים מעת באלבזור ומכת הברק מעת פיקאצ'ו מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ של עשן אפור ומאובק שמתפזר מהר הן לכאן והן לשם ומקשה על השניים לראות לכמה שניות. אתה יחד עם באלבזור מבלי לזוז ופיקאצ'ו גם הוא עומד, שתיהם נפגעו קצת מהפיצוץ הזה. לאחר מכן פיקאצ'ו מתחיל לרוץ מהר מאוד אל באלבזור אם מתקפה מהירה, הילה לבנה בעקבות הפיקאצ'ו המסתער מרוב המהירות שלו (quick attack)

דילן:

אווו... איזה ביטצ'ית קטנה את.
    - - - - - - - -
    "אני כלכך נהנת לראות אותך מדממת" את אומרת לה ברצינות ומנקה את פיך עם היד. את קצת מזיעה ובהחלט בהחלט חם לך. היא מחייכת ואומרת "גם אני אותך!" ומצביע בהתנשאות על יידך שנחתכה כנראה מהעקב הדק והחד שלה בנעליים שחסמה לך כמה מהבעיטות. את מרשה לעצמך להתרגז עד פורענות ומסתערת עליה בשיגעון. את מכה אותה מהר וחזק והיא מנסה להגן ופעם בין כמה חבטות שלך מצליחה להשכיל איזה אגרוף לכתף ולבטן או בעיטה חדה ומציקה מנעליה על שוקייך החשופים. הגיבריון שלך קצת קרוע ושער מפוזר אך גם בשרוולי בגדיה יש קרעים ושפשופים ושיערה אף לא נראה טוב משלך. "כלבה" את מכנה אותה וכשאת מנסה להסיר ממנה את המסכה ולראות מי היא. היא כלכך מגוננת עליה ופשוט אין היא נותנת לך להגיע. ואז בתנופה את שולחת בעיטה על צווארה, זה מפתיע אותה. היא חוסמת אך ידה מתעקמת מן החסימה כי אין היא הספיקה להתגונן כפי שצריך.
    היא "ררר... חתיכת אשפה עלובה!" היא משתגעת בחריפות, קורעת קצת מהחצאית הצמודה של כדי לנוע בחופשיות ואין היא מפסיקה לשחרר בעיטות גבוהות ונמוכות. גם כשאר את חוסמרת אותם זה מכאיב ושורט בגלל העקבים. כשלפתע קופצת באוויר, בעיטה המכוונת לאוזן, את מתכופפת אך לא צפית את הרגל השנייה שפוגעת לך במדוייק בלחי. היא נופלת אצרה וגם את מוטלת על הרצפה כאובה מאוד. "אגב כלבה..." היא אומרת ומשחררת מאחד הפוקדורים שלה האונדאוור. היא נובחת עלייך בטירוף מעורר אימה, גיהנום בעינייה שהיא שואגת עלייך ומגררת בשיניים חשופות וחדות!
    "האנדאוור, נלמד את המסתננת הזאת לקח, שרפי אותה בלהב..." ולפתע דוחף ארקניין ענק את האנדאוורית שלה עם סופר מהירות ומביט בה 'בפרצוף מפחיד'
    הצוות שכאן כמעט הובס לגמריי, כמה מתאגדים סביב הבוסית שלוחצת על כפתור. בשלט קטן. לפתע פיצוץ חזק נשמע לאחור! ואחריו עוד אחד אפילו חזק יותר! אתם מביטים אחורה לראות מה קורה כשלפתע מסוק ענק מגיע מוריד חבל ואוסף אותה בראש הסולם ואת 6 החיילים שנשארו לעמוד ומסתלקים. הפצצות היו מותמנות מראש לשם הסחה במקרה של צורך בבריחה, כל פרט אצלם היה מתוכנן. המסוק משחרר צרור יריות שגורם לך לשטורת לשומרים ולריצ'ארד להתפזר ולתפוס מכסה. אחד קופץ מן הסולם יורד לקחת את המסחרית ובה חבילות הנפץ ומיכליות האדמנטיום ונוסע בדורסנות אל תוך היער ללא כיוון ידוע ובשיא המהירות. הרובו-דחפור התפוצץ בהשמדה עצמית וכך גם שתי החומות וכל המכשירים הקטנים מסביב. הם צפו פשיטה מהסוג הזה והשמידו כל זכר. החיילים שנשארו מאחור, הפגועים והפצועים נאזקים מיד וכל הפוקימונים שלהם מוחזרים לפוקדורים והפוקדורים ננעלים. מסחרית של המשטרה המקומית אוספת את החיילים.
    "עבודה טובה מר..." אומרת ג'ני לריצ'י "ריצ'ארד השם זה ריצ'ארד" אומר בגאווה. "כל הכבוד שהזעקתם אותנו!" "ואת מדהימה פשוט, איזו תכנית כל הכבוד... תוכלי להיות שוטרת מבצעית מעולה בבגרותך!" קורצת לך ג'ני ביראת כבוד.
    אני יודע
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה השוטרת ג'ני" אומר לה ותוך כדי אבדוק עד כמה חמורות הפציעות שלי. "מי האנשים האלה בכלל? מה הם רצו מהשמורה?" אשאל אותה רצינות ואז אפנה לריצ'י ואחייך אליו. "תודה על הכל" אומר לו
    גיל! 3>

עמוד 10 מתוך 18 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •