פורסם במקור על ידי
nivx10
[size=1][color=royalblue][b]
דילן:
את מביטה כה כאילו כועסת שבכלל שאל, כאילו הוא נגדך למרות שאת יודעת שהוא לא ואומרת בחוסר סובלנות "אני אהיה בסדר" ואז ההנמקה פשוט פורצת ממך ברגש תיסכול חזק "זה לא שמעולם לא הייתי מוכנה לדברים האלה. אל תשכח שסיפרתי לך מיהו אבא שלי. ותאמין לי שחיי נינג'ה הם לא דבר פשוט, זה היה בראש ובראשונה אצלו. גדלתי לתוך עולם שמרגיל אותך לכאב והתעלות על סבל גופני. אבל לא הייתי מוכנה אילה, היא הייתה חזקה מאוד. וגם לא התאמנתי כלכך הרבה זמן" את מספרת לו ומתרגשת כלכך שאת פותחת את כל זה שאת כמעט ובוכה. אך בולמת זאת ולא מרשה לעצמך להראות חולשה. את ועוד שתיקה של רק כמה שניות אותה את פשוט מנצלת לומר בקיצור "ועכשיו לילה טוב" ומתכסה במהרה. מצפה לשינה מרגיעה וטובה שתביא יום חדש. ריצ'י לא מוסיף דבר מה בנוגע לשיחה שעשיתם עכשיו, רק אומר "הכל יהיה בסדר ממחר, לילה טוב דילן" והולך גם הוא לישון. את נשארת ערה מעט, פשוט שוכבת בשקט עם עיניים פקוחות כשגבך מופנה אל דילן, תוהה לעצמך אם הוא כבר נרדם בכל כמה דקות. עייפות הגוף מביסה אותך לבסוף ואת נרדמת... שינת ישרים, בשינה עמוקה וטובה את זוכה. למחרת בבוקר את קמה. ממש מאוחר! השעה 11:58!!!
אף פעם בחייך לא קמת בשעה שכזו. דילן כבר מזמן לא במיטה, את מבינה את זה ממיטתו המסודרת והמאורגנת. את מתמתח ומשמיעה קולות צייצניים ומחייכת לעצמך את מרגישה הרבה יותר טוב. הרגל עדיין קצת נוקשה, ועדיף שהקיבוע ישאר עוד טיפה אבל כל השאר מצויין.
יש לך שם על שידה שבין המיטות שלכם מגש ועליו: קפה חלש על השולחן שתי בסקוויטים, וקורסון שוקלד שנראה עסיסי. "את הקפה אני הכנתי, הבסקוויטים מהלובי, וקורסון מהמאפיה. את ישנה כמו סנורלקס! בוקר טוב לך. יצאתי עם הפוקימונים להתאמן בזירות הראווה. אנחנו אמורים לפנות את החדר עד 12:30" ואת מופתעת מאוד ומבינה שהזמן דוחק.
לקחתי כבר את כל הדברים שלי פרט לבגדים שאיתם ישנתי. איספי לי אותם בשקית והביאי לי אותם שתוכלי. גם יש כסף במגירה הראשונה בשידה הזאת שלמי בו לג'וי על הלינה ובואי לפגוש אותי"