Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 262
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivx10 צפה בהודעה
    דילן:
    החלטה נבונה...
    - - - - - - -
    לאחר התלבטות של עוד מס' רגעים אחדים את מהנהנת לווידל והוא קורץ לך מתנשף ומסמן לך שהכל יהיה בסדר. את אומרת לבחור "קדימה אני מוכנה. אני ממשיכה עם ווידל, תוציא!" והבחור הנלהב מטה גופו לאחור לזרוק חזק את הפוקדור וצוחק צחוק זדוני "החלטה נבונה מותק. לפחות בשבילי!" ומן הפוקדור יוצא החוצה קרן אור גדולה וחזקה. זה נראה פוקימון גדול, מן איש קטן עם קרניים... אינך ממש מסוגל לראות עקב הסינוור אך כשהו מתפוגג הינה מולך פינסיר גדול, בוהק, בריא וקשוח!
    מיד הנער הגוטי פוקד עליו "פינסיר תשתמש בריקוד חרבות!" הוא נראה כמתחיל בתנועות מוזרות, של ידיים ועמידה שונים. מבטו מתאמץ ולפתע הקרניים שעל ראשו נעשות גדולות בהירות וגדלות ומתחדדות.
    ואז הוא פוקד על פינסיר להשתמש באחיזרת צבת, והחרק המפחיד רץ אל עבר ווידל הקטן בנעמות גרוניות מגעילות מעט וכשצוותות ראשו נפתחות ונסגרות משמיעות צליל חיכוך סכינים. מתקדם בריצה מגושמת וראשו מופנה אל ווידל.

[/color]

"ווידל קדימה תשלח חוט על הקרניים שלו ותמשוך אותו קדימה! תשתמש במהירות שלו נגדו! אחרי זה תשלח מטר של עוקץ רעל!" אקרא 'אני חייבת לסיים את הקרב מהר' אחשוב לעצמי בהיסוס 'ווידל גם ככה פצוע והוא עוד חלש יחסית לפוקימונים של הנער הזה'
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דילן:
    חחח כתבתי ריצה איטית ומגושמת, איזה מהירות יש לשמוק הזה? Xd
    - - - - - - - - - - - -
    במהרה כבר יושב לך רעיון בקנה המחשבה ואת פוקדת על ווידל בבטחון "ווידל השתמש בירי חוטים, שלח חוט אל הקרניים של פינסיר ומשוך אותו קדימה!" "תשמש במהירות שלו נגדו. אחר כך תתקוף בעוקץ רעל!" ו-ווידל מיד יוצא לעבודה. הוא שולח את החוט אל הצבתות בראשו של פינסיר, אך הצוותות לצערך הרב מכוסות קוצים שקורעים קליל את החוט. החוט של ווידל הוא דק מידי כדי להשתלט על איזור כמו הקרניים שלו. המתקפה שנכשלה מאפשר לפינסיר להמשיך במלאכתו הוא מגיע אל ווידל והודף את ווידל בבטנו שנענק מכאבים ואז סוגר עליו את צוותיות הגדולות והחדות ומוחץ אותו, וודיל מתפתל בפרעות מכוון שנדקר מקוצי הצבתות הנועצים בו. ואז לפתע פינסיר ווידל מזדקף ונעמד במהירות תוך כדי שפותח את צבתותיו ומשליך את ווידל מעבר לגבו גבוה באוויר והוא נופל לקרקע בכאב. ווידל שנופל כלל אינו מוותר לעצמו מרים מעט את ראשו ושולח עוקצי רעל. פינסיר משתמש בהתקשחות והעוקצים שפוגעים כמעט ולא מזיקים לו, רק כמה מהם חודרים וחותכים אותו קצת אך הרוב מתעקמים ונופלים או עפים לצדדים כמו ריקושט. "פינסיר שבירת לבנים!" מבקש המאמן והוא מתקדם על ווידל עם ידו מנופת באוויר, זורחת באור לבן חזק ומתעבה ומתחזקת גם כן. ווידל בנתיים מתאמץ לאסוף את עצמו מהרצפה.

.

3. the bitch is back
    דילן:
    חחח כתבתי ריצה איטית ומגושמת, איזה מהירות יש לשמוק הזה? Xd
    - - - - - - - - - - - -
    במהרה כבר יושב לך רעיון בקנה המחשבה ואת פוקדת על ווידל בבטחון "ווידל השתמש בירי חוטים, שלח חוט אל הקרניים של פינסיר ומשוך אותו קדימה!" "תשמש במהירות שלו נגדו. אחר כך תתקוף בעוקץ רעל!" ו-ווידל מיד יוצא לעבודה. הוא שולח את החוט אל הצבתות בראשו של פינסיר, אך הצוותות לצערך הרב מכוסות קוצים שקורעים קליל את החוט. החוט של ווידל הוא דק מידי כדי להשתלט על איזור כמו הקרניים שלו. המתקפה שנכשלה מאפשר לפינסיר להמשיך במלאכתו הוא מגיע אל ווידל והודף את ווידל בבטנו שנענק מכאבים ואז סוגר עליו את צוותיות הגדולות והחדות ומוחץ אותו, וודיל מתפתל בפרעות מכוון שנדקר מקוצי הצבתות הנועצים בו. ואז לפתע פינסיר ווידל מזדקף ונעמד במהירות תוך כדי שפותח את צבתותיו ומשליך את ווידל מעבר לגבו גבוה באוויר והוא נופל לקרקע בכאב. ווידל שנופל כלל אינו מוותר לעצמו מרים מעט את ראשו ושולח עוקצי רעל. פינסיר משתמש בהתקשחות והעוקצים שפוגעים כמעט ולא מזיקים לו, רק כמה מהם חודרים וחותכים אותו קצת אך הרוב מתעקמים ונופלים או עפים לצדדים כמו ריקושט. "פינסיר שבירת לבנים!" מבקש המאמן והוא מתקדם על ווידל עם ידו מנופת באוויר, זורחת באור לבן חזק ומתעבה ומתחזקת גם כן. ווידל בנתיים מתאמץ לאסוף את עצמו מהרצפה.

"ווידל תשלח חוט לעבר ענף גבוה ותמשוך את עצמך משם!" אקרא במהירות 'ממש כמו ספיידרמן.. בבקשה תתחמק מזה' אחשוב לעצמי במהירות "ווידל תנסה להדוף אותו כמה שאתה יכול עם עוקץ רעל! אל תתן לו להתקרב אליך! כוון לעיניים"
    גיל! 3>

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    את ממהרת לפעול, מפחדת מאוד על ווידל הקטן שנחבט שם וסובל. מבקשת בלחץ "ווידל תשלח חוט לעבר ענף גבוה ומשוך את עצמך משם! מהר!" ווידל יורה חוט ארוך שעף אל עבר עץ בצד השני של הזירה, לוקח לחוט זמן להגיע ובנתיים פינסיר מתחקרב. החוט נדבק ומתלפף פעמיים סביב הענף ווידל זולל אותו בחזרה ומתחיל למשוך את עצמו במהירות, פינסיר מנסה להנחית את מתקפת שבירת הלבנים שמחמיצה, פוגעת ברצפה ומעיפה רסיסי אדמה ואבן לכל עבר. שבר אדמה כמעט ופוגע בחוט ומנתק אותו, מפספס ממש בכמה מילימטרים... את נאנחת קלות ומבקשת מווידל להרחיק את פינסיר עם עוקץ רעל. ווידל שולח מטרי חצים סגולים וחדים אל פינסיר שפשוט סופג את זה וממשיך להתקדם מכה בעץ בחזקה. פינסיר מגיע אל העץ מטלטל אותו והולם בו וכל העץ רועד בחזקה, עלים וענפים דקים מתחילים ליפול בהתחלה ואז נופלים הענפים הכבדים יותר ומהראשונים שבניהם היה הענף של ווידל שנופל מטה היישר לעבר צבתות האימה של פינסיר שמחכה בקוצר רוח ושוב מחכך אותם בתעווה לקרב. הענף נופל אל בין הצבתות ו-ווידל זורק את עצמו מהענף לרצפה שנייה ליפני שפינסיר מרסק את הענף לחתיכות. ווידל משתמש בעוקץ רעל מס' פעמים ומתרחק לאחור מנסה להרחיק את פינסיר ששוב משתמש בהתקשחות וחוסם את העוקצים, צוחק ברשעות ומתקדם בשאננות אל ווידל כאילו כבר יודע שהוא מנצח עכשיו בקרב.
    כשלפתע ווידל פוגע עם מטח קוצים אחד כמעט במלואו אל תוך עיניו של פינסיר שצורח מכאב ואינו רואה דבר, עוצם אותם מרפלקס, הם כואבות ושורפות לו והוא לא מצליח לפתוח אותם!

.

5. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    דילן:
    החלטה נבונה...
    - - - - - - -
    לאחר התלבטות של עוד מס' רגעים אחדים את מהנהנת לווידל והוא קורץ לך מתנשף ומסמן לך שהכל יהיה בסדר. את אומרת לבחור "קדימה אני מוכנה. אני ממשיכה עם ווידל, תוציא!" והבחור הנלהב מטה גופו לאחור לזרוק חזק את הפוקדור וצוחק צחוק זדוני "החלטה נבונה מותק. לפחות בשבילי!" ומן הפוקדור יוצא החוצה קרן אור גדולה וחזקה. זה נראה פוקימון גדול, מן איש קטן עם קרניים... אינך ממש מסוגל לראות עקב הסינוור אך כשהו מתפוגג הינה מולך פינסיר גדול, בוהק, בריא וקשוח!
    מיד הנער הגוטי פוקד עליו "פינסיר תשתמש בריקוד חרבות!" הוא נראה כמתחיל בתנועות מוזרות, של ידיים ועמידה שונים. מבטו מתאמץ ולפתע הקרניים שעל ראשו נעשות גדולות בהירות וגדלות ומתחדדות.
    ואז הוא פוקד על פינסיר להשתמש באחיזרת צבת, והחרק המפחיד רץ אל עבר ווידל הקטן בנעמות גרוניות מגעילות מעט וכשצוותות ראשו נפתחות ונסגרות משמיעות צליל חיכוך סכינים. מתקדם בריצה מגושמת וראשו מופנה אל ווידל.

אנדרו:
    עם 'פרצוף מפחיד' שומש, והשיג את המטרה שלו (הרתעה ו/או הפחדה של היריב) אין לו עוד השפעה מעבר לכך. זה נמשך לכמה טורות אקראיים ואז מתפוגג וניתן להשתמש שוב. כרגע אין טעם חחח...
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בנהמות ופנים מפחידות והוא עושה כן, וולפיקס עדיין מוכה פחד וחששות. מסתגרת בתוך עצמה בעוד רוז מבקשת ממנה בתסכול וצער "בבקשה וולפקיס, סחרור אש! שריטה! עשי משהו..." אך כל אלו עולים בתוהו... צ'ארמנדר טוען אגרוף ממוקד, ידו בהדרגתיות נטענת זורחת באור לבן-כחלכל שכזה וכשזה מוכן לוקח כמה צעדי תנופה ומכה בעצמה אדירה בוולפיקס שמתעופפת באוויר נוחתת ומתגלגלת על הרצפה נחבטת ונשרטת ממנה. וולפיקס שנהלמה קשות ורואים זאת על גופה, בעייפות רבה מסתגרת בין זנבה הרחב והך ופשוט לא מסוגלת להמשיך. אתה מחייך כי עוד שנייה הקרב הזה נגמר. "נו וולפיקס בבקשה קומי והשיבי מלחמה!" אומר רוז "אני מבטיחה לך קטנה שלי, אנחנו ננצח אותו!" היא קוראת לאחר מכן. כל אלו ונראה שאין תגובה פרט לפחד מציק. "וולפיקס קדימה אנו מוכרחות לנצח. למרות כל ההפסדים את המסע הזה אנחנו מסיימות יחד! כמנצחות!!!" רוז אומר ולפתע אוזנה של וולפיקס שמזדקפת משנה את תגובתה, וולפיקס מתגברת על הפחד ועומדת ונוהמת ולהט עז בעינייה! משהו שרוז אמרה הצית בה בערה רצינית!
    "יש יש. מעולה וולפיקס עכשיו בכל הכוח סחרור אש!!!" פוקדת רוז ומפיה של וולפיקס מגיחה ספירלת אש דקה ורותחת המסתחררת סביב צ'ארמנדר ומתחיל להתקווץ סביבו בעוד היא מקיפה אותו (fire spin) וצארמנדר חוטף כמה כוויות מציקות מהאש שהולכת וסוגרת עליו. ואז בנשימה עמוקה של וולפוקיס ספירלת האש הדקה הופכת לשניות למתח אש עצבני הפוגע בצ'ארמנדר הלא מוכן ישירות ומעיף אותו אחורה בחזקה (fire spin המשך) ונפסק מיד. ולפתע וולפיקס זורחת והופכת פרוותה לגוון צהוב זרחני ורעמת ראשו וזנבה לצבע מוזהב בוהק. אינך מבין ולפתע אחד מהקהל צועק "וואו זה היכולת של וולפיקס, 'הבזק אש' כמה מגניב". הן אתה והן רוז לא יודעים על מה מדובר והיא בודקת לעצמה בפוקדע.

מונקי:
    "עבודה טובה פראס וסקווירטל" אתה אומר לשני הפוקימונים המחייכים אליך וכך עושה גם אחיך! אתם מסיימים בכיף זה לזה שמלא באהבת אחים. לאחר מכן אתה מביט מרוצה מעצמך בבנות ואומר "אתן רואות? אומנם שנינו שונים אבל אנחנו טובים כצוות". אך במהרה ליבך מתמלא רגש אשם מפאת העובדה שהם קטנות ורגישות כלכך
    ואתה מחליף את האמרה הקודמת בנחמה ומחמיא "זה לא נורא להפסיד, אתן נתתן לנו קרב ממש טוב והתיאום בינכם מעולה! כל הכבוד, בקרבות הבאים תצליחו יותר!" והוא מסתכלות עליך ביראת כבוד ואז רצות פולטות ביחד, באותו הזמן בקול רם "תודה!" ומחבקות אותך ואתה אותן. לאחר מכן הן הולכות ורוי ניגש אלייך בשקט "כל הכבוד אך גדול? גם אחרים אתה יודע להרגיע ולשמח. אתה אח נהדר!"
    ואז שניכם מחזירים את הפוקימונים וממשיכים בדרך. מנופפים לבנות בשלום ועם הזמן נעלמים מהן. לאחר כ-20 דקות אתם רואים מרחוק את העיר וורידיאן! שניכם מלאי התרגשות ובעוד אתה חושב על תחרות עם רוי לשם, אתה מטה ראשך ימינה ורואה שהוא כבר טס בריצה אל וורידיאן וצועק בערמומיות "נתראה בוורידיאן אח" ואתה רץ בעקבותיות.
    שניכם מגיעים לשם, הוא מעט קודם ואתה חצי שנייה אחריו. היער שראיתם כולו התחלף
    חיש באספלת, בטון ושייש המרכיבים את המבנים של וורידיאן. עיר יפה וחביבה. היא קטנה אך יותר מאוכלסת ומפותחת מפלאט. אתם מביטים באנשים כל אחד בעיסוקיו אך נראים מאושרים, רגשי אחווה וידידות זורמים פה בין כולם במעבה העיר קרוב לכניסה מהצד הדרומי (זה שלכם) מופיע מיד המרכז, כמה מטרים ממנו החנות ובינהם בית מגורים, עוד כמה בתים פרוסים כמו בית הדואר, בית דפוס. עיירה פשוטה מאוד כביכול. לאחר כל מבני העיר ישנו המכון בקצה הצפוני שלה נראה שומם קצת אך מתופח למראהו. מהצד המזרחי של העיר ישנו שביל צדדי המוביל לשמורת טבע פראית השייכת לעיר באופן מלא. וצפון מערב לה ממשיכה הדרך אל העיר סרוליין. מן המזרח במעבה שמורת הטבע מבצבץ בניין רחב ענק הרואים מרחוק אותו אחיך מיד מזהה כמבנה הליגה וממלמל לעצמו "בעוד כמה חודשים אני אזכה שם!"

תומאס:
    אתה משפיל מבט וחושב לעצמך בבוז ומצטער מאוד על שלא הקשבת לאימך שאמרה הלוך וחזור לקחת לך בגדים חלופיים. מרים מבטך ואומר לשניים תודה רבה שאתם עוזרים לי, הדייג עוד עסוק בשלו ואילו הנערה מביטה בך בצחקוק בשייני ונבוך. אתה מביט סביב וממלמל לעצמך "וואוו איזה מקום יפייפה..." ומוסיף "אף פעם לא חשבתי שיש באיזור הזה מקום שכזה" ופונה כך אל הדייג שעוד בשלו ואין הוא מתייחס, "יום ללא דגים הוא יום דיי מתסכל, הנח לו" אומרת הנערה היפה בנועה ומתיישת לידך. אתה מיד מוודא כי התעטפת היטב במגבת והיא ומחייכת חיוך רחב. אתה מציג את עצמך ואומר ששמך תומאס בלאק. לפתע מושך את צומת ליבו של הדייג ואומר "תומאס? שם יפה חבוב" ומניף את החכה ומשליך חוט ארוך למים פעם נוספת. "חח קוראים לו תומאס" מסבירה לך הנערה את הפתאומיות בגישה שלו. "אגב, לי קוראים לילי" ומסבירה לך על המקום "קוראים למקום 'אגם השקט' אני ובנדודי תומאס קראנו לו ככה. כי פרט לנו ולעוד שלושה אנשים אולי אף אחד לא מכיר את המקום הזה. הפוקימונים באגם שומרים היטב על פרטיותם ולא פולשים מן האיזור הזה לחלקים אחרים בדרך" ואתה מהנהן בהבנה. לפתע הדייג פונה אלייך ואומר "בלאק אמרת שמשפחת היא נכון? ליפני כ-6 שנים היה אדם בשם מתיו בלאק שאתגר את רד והובס לגמריי, היה לו צוות מעולה. אבל אין על רד שלנו... המגן המושלם של חבל אינדיגו, איני מבין מה לו לעזוב. אף אחד לא יהיה חזק כמוהו" אומר הדייג בעוד הוא דיבר על אביך מבלי שידע (חחח כן מתיו, זרום איתי).
    סליחה שאני לא מוחק אני מהטלפון.
    "אתה צריך עוד לנצח אותי בשביל זה!"אני אומר לסהר בפנים זעופות,"טוב אולי כדי לחשוב על הליגה יותר מאוחר עכשיו כדי לנו ללכת למרכז הפוקימונים"
    אני חושב שכדי לי לאמן את הפוקימונים לבד בזירות האימון במרכז,אני חייב לחזק את הפוקימונים שלי עם אני רוצה לנצח את סהר,ובפעם הבאה אני יפתיע אותו ביכולות שלי אני יחשוב בביטחון והתחיל ללכת למרכז.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

6. the bitch is back
    דילן:
    את ממהרת לפעול, מפחדת מאוד על ווידל הקטן שנחבט שם וסובל. מבקשת בלחץ "ווידל תשלח חוט לעבר ענף גבוה ומשוך את עצמך משם! מהר!" ווידל יורה חוט ארוך שעף אל עבר עץ בצד השני של הזירה, לוקח לחוט זמן להגיע ובנתיים פינסיר מתחקרב. החוט נדבק ומתלפף פעמיים סביב הענף ווידל זולל אותו בחזרה ומתחיל למשוך את עצמו במהירות, פינסיר מנסה להנחית את מתקפת שבירת הלבנים שמחמיצה, פוגעת ברצפה ומעיפה רסיסי אדמה ואבן לכל עבר. שבר אדמה כמעט ופוגע בחוט ומנתק אותו, מפספס ממש בכמה מילימטרים... את נאנחת קלות ומבקשת מווידל להרחיק את פינסיר עם עוקץ רעל. ווידל שולח מטרי חצים סגולים וחדים אל פינסיר שפשוט סופג את זה וממשיך להתקדם מכה בעץ בחזקה. פינסיר מגיע אל העץ מטלטל אותו והולם בו וכל העץ רועד בחזקה, עלים וענפים דקים מתחילים ליפול בהתחלה ואז נופלים הענפים הכבדים יותר ומהראשונים שבניהם היה הענף של ווידל שנופל מטה היישר לעבר צבתות האימה של פינסיר שמחכה בקוצר רוח ושוב מחכך אותם בתעווה לקרב. הענף נופל אל בין הצבתות ו-ווידל זורק את עצמו מהענף לרצפה שנייה ליפני שפינסיר מרסק את הענף לחתיכות. ווידל משתמש בעוקץ רעל מס' פעמים ומתרחק לאחור מנסה להרחיק את פינסיר ששוב משתמש בהתקשחות וחוסם את העוקצים, צוחק ברשעות ומתקדם בשאננות אל ווידל כאילו כבר יודע שהוא מנצח עכשיו בקרב.
    כשלפתע ווידל פוגע עם מטח קוצים אחד כמעט במלואו אל תוך עיניו של פינסיר שצורח מכאב ואינו רואה דבר, עוצם אותם מרפלקס, הם כואבות ושורפות לו והוא לא מצליח לפתוח אותם!
    "נהדר ווידל! עכשיו קשור את רגליו עם החוט ואז זנק עליו עם נשיכת חרק!" אקרא 'יש עוד סיכוי' אחשוב לעצמי בסיפוק "קדימה ווידל אתה מסוגל!" אקרא בהתלהבות
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    [size=1][color=purple]

תומאס:
    אתה משפיל מבט וחושב לעצמך בבוז ומצטער מאוד על שלא הקשבת לאימך שאמרה הלוך וחזור לקחת לך בגדים חלופיים. מרים מבטך ואומר לשניים תודה רבה שאתם עוזרים לי, הדייג עוד עסוק בשלו ואילו הנערה מביטה בך בצחקוק בשייני ונבוך. אתה מביט סביב וממלמל לעצמך "וואוו איזה מקום יפייפה..." ומוסיף "אף פעם לא חשבתי שיש באיזור הזה מקום שכזה" ופונה כך אל הדייג שעוד בשלו ואין הוא מתייחס, "יום ללא דגים הוא יום דיי מתסכל, הנח לו" אומרת הנערה היפה בנועה ומתיישת לידך. אתה מיד מוודא כי התעטפת היטב במגבת והיא ומחייכת חיוך רחב. אתה מציג את עצמך ואומר ששמך תומאס בלאק. לפתע מושך את צומת ליבו של הדייג ואומר "תומאס? שם יפה חבוב" ומניף את החכה ומשליך חוט ארוך למים פעם נוספת. "חח קוראים לו תומאס" מסבירה לך הנערה את הפתאומיות בגישה שלו. "אגב, לי קוראים לילי" ומסבירה לך על המקום "קוראים למקום 'אגם השקט' אני ובנדודי תומאס קראנו לו ככה. כי פרט לנו ולעוד שלושה אנשים אולי אף אחד לא מכיר את המקום הזה. הפוקימונים באגם שומרים היטב על פרטיותם ולא פולשים מן האיזור הזה לחלקים אחרים בדרך" ואתה מהנהן בהבנה. לפתע הדייג פונה אלייך ואומר "בלאק אמרת שמשפחתך היא נכון? ליפני כ-6 שנים היה אדם בשם מתיו בלאק שאתגר את רד והובס לגמריי, היה לו צוות מעולה. אבל אין על רד שלנו... המגן המושלם של חבל אינדיגו, איני מבין מה לו לעזוב. אף אחד לא יהיה חזק כמוהו" אומר הדייג בעוד הוא דיבר על אביך מבלי שידע (חחח כן מתיו, זרום איתי).
    "מתיו הוא אבא שלי" אני אומר לו בחיוך "אתם עוד תראו שהכישרון שלו עובר במשפחה" אני מוסיף בגאווה ומעט בשחצנות "לילי, תגידי... מותר לתפוס פה פוקימונים לצוות או שבגלל שזה מקום שמור אז עדיף שלא?" אני שואל אותה, בזמן שאני חש רטט בלתי מוסבר בביטני 'ידעתי שאסור לי לאכול קורנפלקס לארוחת בוקר... זה תמיד עושה לי גזים!'

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדרו:
    עם 'פרצוף מפחיד' שומש, והשיג את המטרה שלו (הרתעה ו/או הפחדה של היריב) אין לו עוד השפעה מעבר לכך. זה נמשך לכמה טורות אקראיים ואז מתפוגג וניתן להשתמש שוב. כרגע אין טעם חחח...
    אתה פוקד על צ'ארמנדר להשתמש בנהמות ופנים מפחידות והוא עושה כן, וולפיקס עדיין מוכה פחד וחששות. מסתגרת בתוך עצמה בעוד רוז מבקשת ממנה בתסכול וצער "בבקשה וולפקיס, סחרור אש! שריטה! עשי משהו..." אך כל אלו עולים בתוהו... צ'ארמנדר טוען אגרוף ממוקד, ידו בהדרגתיות נטענת זורחת באור לבן-כחלכל שכזה וכשזה מוכן לוקח כמה צעדי תנופה ומכה בעצמה אדירה בוולפיקס שמתעופפת באוויר נוחתת ומתגלגלת על הרצפה נחבטת ונשרטת ממנה. וולפיקס שנהלמה קשות ורואים זאת על גופה, בעייפות רבה מסתגרת בין זנבה הרחב והך ופשוט לא מסוגלת להמשיך. אתה מחייך כי עוד שנייה הקרב הזה נגמר. "נו וולפיקס בבקשה קומי והשיבי מלחמה!" אומר רוז "אני מבטיחה לך קטנה שלי, אנחנו ננצח אותו!" היא קוראת לאחר מכן. כל אלו ונראה שאין תגובה פרט לפחד מציק. "וולפיקס קדימה אנו מוכרחות לנצח. למרות כל ההפסדים את המסע הזה אנחנו מסיימות יחד! כמנצחות!!!" רוז אומר ולפתע אוזנה של וולפיקס שמזדקפת משנה את תגובתה, וולפיקס מתגברת על הפחד ועומדת ונוהמת ולהט עז בעינייה! משהו שרוז אמרה הצית בה בערה רצינית!
    "יש יש. מעולה וולפיקס עכשיו בכל הכוח סחרור אש!!!" פוקדת רוז ומפיה של וולפיקס מגיחה ספירלת אש דקה ורותחת המסתחררת סביב צ'ארמנדר ומתחיל להתקווץ סביבו בעוד היא מקיפה אותו (fire spin) וצארמנדר חוטף כמה כוויות מציקות מהאש שהולכת וסוגרת עליו. ואז בנשימה עמוקה של וולפוקיס ספירלת האש הדקה הופכת לשניות למתח אש עצבני הפוגע בצ'ארמנדר הלא מוכן ישירות ומעיף אותו אחורה בחזקה (fire spin המשך) ונפסק מיד. ולפתע וולפיקס זורחת והופכת פרוותה לגוון צהוב זרחני ורעמת ראשו וזנבה לצבע מוזהב בוהק. אינך מבין ולפתע אחד מהקהל צועק "וואו זה היכולת של וולפיקס, 'הבזק אש' כמה מגניב". הן אתה והן רוז לא יודעים על מה מדובר והיא בודקת לעצמה בפוקדע.
    הבזק אש פועל כתגובה למתקפת אש שוולפיקס נפגע ממנו -.-
    אגב, אתה מודע לכך שצ'ארמנדר עמיד נגד מתקפות אש, כן?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'ארמנדר, עכשיו כשהאפקט פועל תפעל חזיתית, טען אגרוף ממוקד ותקוף בישירות את וולפיקס!" אפקוד על צ'ארמנדר. אני מתרגש להילחם בקרב של שני פוקימוני אש. זה כל כך אני!!!

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    רוי:
    כשאתה שומע את המלמולים השקטים אך היומרניים של סהר אתה מתרגז קצת "היי, אל תשכח עלייך עוד לנצח אותי בשביל זה" והוא מביט בך מבוהל מופתע כי שמעת את זה. הוא מחייך אלייך חיוך מתנצל ואומר "היי לכל אחד מותר לחלום, דיברתי לעצמי אל תפגע..." ואתה אומר "טוב נו... אולי לא כדי עכשיו שנחשוב על הליגה הגדולה, קדימה אל מרכז הפוקימונים!" והוא מסכים איתך ושניכם צועדים לשם. קצת שקט סורר בינכם, מעט נפגעת ממה שלחשש לעצמו סהר. סהר בנתיים מביט סביב ומתפעל מן העיר. אתם מגיעים למרכז וכשאתם קרובים לדלתות הם נפתחות אוטומטית. הכירות צובעים גווני צהוב וכתום נעימים. מרצפות לבנות כמה חלונות ספות רבות, אדומות ומועצבות מקיפות שולחנות, יש שם בערך 6 מקומות ישיבה כאלו. בכל פינה בקומה ישנו מסך טלוויזיה המשדר ערוצים, רובם חדשות. עיתונים מפוזרים על השולחנות, מכונת קפה על הדלפק, עמדת פלאפוניים ציבוריים ומוכנת ההחלפות איי-שם בפינה. אין הרבה אנשים פרט לבחור זקן לבוש מחוייט קורא לו עיתון ושותה אספרסו, שתי ילדים שמשחקים בנינטדו זה עם מול זה. בחורה שנראה שכבר שעות מדברת בפלאפון. בחור שמן ומלא זיפים לבוש אוזניות שנרדם בישיבה, ועכשיו גם אתה וסהר בפנים.
    אתם פונים אל האחות ג'וי שנמצאת בלפק בסוף החדר, היא מיד נענת בחיוך חביב וחם ושואלת "כן חמודים אפשר לעזור?" הנחמדות שלה גורמת לך פשוט לחייך. לידה עומדת צ'אנסיהעוזרת שלה. אתה מבקש שתרפא לך ולאחיך את הפוקימונים. היא שואלת לשמותיכם ומדביקה תגי שמות בהתאם על הפוקדורים ושולחת אותם למכונת הריפוי ומבקשת מיכם להמתין כ-15 דקות. בנתיים אתם ממתינים שם (פרטתי לך פחות או יותר הכל שם מצא משהו, כל דבר שתעשה יוביל אותך להמשך אחר) ישנה שם גם מפה מפורטת ומצויירת מדוייק של העיר וורידיאן וכל המבנים והמקומות בהם אפשר לבקר.

דילן:
    "נהדר ווידל!" את קוראת מופתעת, מופתעת את המאמן של פינסיר וכל הקהל אולי פרט לריצ'י שמחייך כשרואה את המתרחש בקרב. את מעתה ממהרת לפעול ואומרת "עכשיו ווידל, קשור את רגליו ע"י שימוש בירי חוטים ואז זנק עליו עם נשיכת חרק!" פינסיר בנתיים מתפרע רוקע ברגליו ומשליך ראשו לכל עבר בתקווה שהקרניים הארוכות והסגולות שלו (בגלל ריקוד החרבות) יפגעו במשהו. ווידל שולח חוט הקושר את רגליו של ווידל והינה הוא צולל לאדמה נוחט על פניו. 'אולי יש עוד סיכוי' את מחייכת חיוך רחב וגדול, חשוף שיניים ממש פצצת אנרגיה חיובית. ווידל הקטן זוחל קדימה עולה על פינסיר ונושך אותו בנשיכת חרק, דבר שמהיותו חרק לא משפיע כלכך אך בהחלט מכאיב ומציק. "פינסיר הרגע, עכשיו התקשחות!" קורא המאמן וגופו של פינסיר חוזר להתקשח ווידל לפתע קורא בכאב, ששיניו הנוקשות נוגסות בשריון הקשיח וכואבות לו. פינסיר מצליח סוף סוף לפקוח את עיניו. תחילה רואה מטושטש אך לאט לאט מתעקלם בחזרה. הוא מתרומם ונעמד כשווידל נושך את גבו ואז פוקד עליו המאמן "תשתמש נגד ווידל בזריקה הכרחית" ופינסיר תולש את ווידל מגבו מסובב אותו מעט באוויר עם ידיו וזורק הרחק (Vital throw) לאחר מכן פינסיר שוב מגיע אל ווידל הפצוע אנוש ומשתמש באחיזת צוות ומתחיל למחוץ ואותו ללחוץ אותו! ווידל צורח מכאבים בעוד הקוצים הקטנים שבצבתות של פינסיר רק מוסיפות לכאב הרב!

תומאס:
    אתה מגיב לדברי הדייג בחיוך גאה ואומר "מתיו זה אבא שלי" והדייג מביט בך מופתע מאוד כמעט נופל משרפשף הקטן עליו יושב ואומר "אביך זה מתיו?! וואוו בטח אתה גאה להיות בן של מאמן נהדר שכזה. אני זוכר שראיתי כמה מהקרבות שלו בטלוויזיה. פרט לקרב מול רד הגדול, כל שאר הקרבות לפניו היו נצחונות מדהימים..." והוא מביט בך ביראת כבוד ומוצא בך פאסון מסויים. "חחח תודה, אתם עוד תראו הכישרון עובר במשפחה" ולפתע פורצת לילי לשיחה בהתרגשות "אני מאוד מקווה בשבילך אתה יודע? אני מקווה שתצליח אפילו יותר מאביך" ואתה מביט בך בהרמת גבה אך בחיוך חם ואומר לה תודה. לפתע מכה אותך רטט חזק בבטן. ומבט חולה ולחוץ מכה מכסה את פנייך
    כשאתה מרגיש לחץ שמחייב 'בית כיסא' ואז אתה נזכר בבוקר וחושב במרמור 'אוויי. . . הקורנפלקס' ולילי מביטה בך בחוסר הבנה. אתה ממש בולם את עצמך מלשחרר גזים בנוכחות השתיים ומנסה לתרכז ולעביר נושא. "תגידי לילי... מותר לתפוס כאן פוקימונים או שהמקום הזה הוא שמורה?" והיא מסבירה בכנות "כפי שאמרתי זה אינה שמורה, זה פשוט מקום שאף אחד לא ממש יודע עליו. מצאנו אותו אני והדוד שלי כאן תומאס במקריות. אז מותר לתפוס, אבל מניסיון אני חייבת לציין שקשה מאוד לתפוס כאן פוקימונים. הם מתעקשים לחיות כאן כמשפחה אחת גדולה ומקשים מאוד על הלכידה שלהם"

אנדרו:

זה החדש, הוא כמעט כמו הישן רק שהסוף שונה
    "יש יש. מעולה וולפיקס עכשיו בכל הכוח סחרור אש!!!" פוקדת רוז ומפיה של וולפיקס מגיחה ספירלת אש דקה ורותחת המסתחררת סביב צ'ארמנדר ומתחיל להתקווץ סביבו בעוד היא מקיפה אותו (Fire spin) וצארמנדר חוטף כמה כוויות מציקות מהאש שהולכת וסוגרת עליו. ואז בנשימה עמוקה של וולפוקיס ספירלת האש הדקה הופכת לשניות למתח אש אמתני הפוגע בצ'ארמנדר הלא מוכן ישירות ומעיף אותו אחורה בחזקה (Fire Spin המשך) ומהרגע הזה צ'ארמנדר לכוד בתוך ספירלת אש המקיפה אותו. (זה לפי ההסבר על המתקפה מ-serebii) ובכל פעם שמנסה לצאת מכלוב האש המאולתר הזה הוא נהלם מן האש ונהדף אחורנית.

.

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    "יש יש. מעולה וולפיקס עכשיו בכל הכוח סחרור אש!!!" פוקדת רוז ומפיה של וולפיקס מגיחה ספירלת אש דקה ורותחת המסתחררת סביב צ'ארמנדר ומתחיל להתקווץ סביבו בעוד היא מקיפה אותו (fire spin) וצארמנדר חוטף כמה כוויות מציקות מהאש שהולכת וסוגרת עליו. ואז בנשימה עמוקה של וולפוקיס ספירלת האש הדקה הופכת לשניות למתח אש אמתני הפוגע בצ'ארמנדר הלא מוכן ישירות ומעיף אותו אחורה בחזקה (fire spin המשך) ומהרגע הזה צ'ארמנדר לכוד בתוך ספירלת אש המקיפה אותו. (זה לפי ההסבר על המתקפה מ-serebii) ובכל פעם שמנסה לצאת מכלוב האש המאולתר הזה הוא נהלם מן האש ונהדף אחורנית.
    ״צ׳ארמנדר תחזיק מעמד!״ אקרא לו בדאגה. אני יודע שזה עשוי להחזיק אפילו רק שני תורות והוא פוקימון אש ועמיד לכל זה. לכן החלטתי לנצל את המתקפה שלו נגדו. ״בזמן שאתה לכוד טען אגרוף ממוקד! כשתשתחרר תזנק לעברו ותכה בו באגרוף ממוקד בתוך הפה שלו!״

11. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    רוי:
    כשאתה שומע את המלמולים השקטים אך היומרניים של סהר אתה מתרגז קצת "היי, אל תשכח עלייך עוד לנצח אותי בשביל זה" והוא מביט בך מבוהל מופתע כי שמעת את זה. הוא מחייך אלייך חיוך מתנצל ואומר "היי לכל אחד מותר לחלום, דיברתי לעצמי אל תפגע..." ואתה אומר "טוב נו... אולי לא כדי עכשיו שנחשוב על הליגה הגדולה, קדימה אל מרכז הפוקימונים!" והוא מסכים איתך ושניכם צועדים לשם. קצת שקט סורר בינכם, מעט נפגעת ממה שלחשש לעצמו סהר. סהר בנתיים מביט סביב ומתפעל מן העיר. אתם מגיעים למרכז וכשאתם קרובים לדלתות הם נפתחות אוטומטית. הכירות צובעים גווני צהוב וכתום נעימים. מרצפות לבנות כמה חלונות ספות רבות, אדומות ומועצבות מקיפות שולחנות, יש שם בערך 6 מקומות ישיבה כאלו. בכל פינה בקומה ישנו מסך טלוויזיה המשדר ערוצים, רובם חדשות. עיתונים מפוזרים על השולחנות, מכונת קפה על הדלפק, עמדת פלאפוניים ציבוריים ומוכנת ההחלפות איי-שם בפינה. אין הרבה אנשים פרט לבחור זקן לבוש מחוייט קורא לו עיתון ושותה אספרסו, שתי ילדים שמשחקים בנינטדו זה עם מול זה. בחורה שנראה שכבר שעות מדברת בפלאפון. בחור שמן ומלא זיפים לבוש אוזניות שנרדם בישיבה, ועכשיו גם אתה וסהר בפנים.
    אתם פונים אל האחות ג'וי שנמצאת בלפק בסוף החדר, היא מיד נענת בחיוך חביב וחם ושואלת "כן חמודים אפשר לעזור?" הנחמדות שלה גורמת לך פשוט לחייך. לידה עומדת צ'אנסיהעוזרת שלה. אתה מבקש שתרפא לך ולאחיך את הפוקימונים. היא שואלת לשמותיכם ומדביקה תגי שמות בהתאם על הפוקדורים ושולחת אותם למכונת הריפוי ומבקשת מיכם להמתין כ-15 דקות. בנתיים אתם ממתינים שם (פרטתי לך פחות או יותר הכל שם מצא משהו, כל דבר שתעשה יוביל אותך להמשך אחר) ישנה שם גם מפה מפורטת ומצויירת מדוייק של העיר וורידיאן וכל המבנים והמקומות בהם אפשר לבקר.

[/color][/size]
    לא זכור לי שרציתי לרפא אבל שהיה...
    ------------------------------------------

״איזו פוקימונית חמודה!״ אמור לאחות ג׳וי ואבקש ממנה שתתן לי מידע עליה.
    ׳אולי כדי לי להחליף את פארס בשאנסי? אומנם פארס הראה קרב ראוי אבל אני חושב שאני יבדוק במכונת ההחלפות׳ אחליט לאחר התלבטות קצרה ואלך לכיוון המכונה.
    ״היה לי פוקימון כמו לאחות ג׳וי החמודה״ אומר בלחש ואצחקק כאשר אני מאט מסמיק.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

12. משתמש מנוסה

תומאס:
    אתה מגיב לדברי הדייג בחיוך גאה ואומר "מתיו זה אבא שלי" והדייג מביט בך מופתע מאוד כמעט נופל משרפשף הקטן עליו יושב ואומר "אביך זה מתיו?! וואוו בטח אתה גאה להיות בן של מאמן נהדר שכזה. אני זוכר שראיתי כמה מהקרבות שלו בטלוויזיה. פרט לקרב מול רד הגדול, כל שאר הקרבות לפניו היו נצחונות מדהימים..." והוא מביט בך ביראת כבוד ומוצא בך פאסון מסויים. "חחח תודה, אתם עוד תראו הכישרון עובר במשפחה" ולפתע פורצת לילי לשיחה בהתרגשות "אני מאוד מקווה בשבילך אתה יודע? אני מקווה שתצליח אפילו יותר מאביך" ואתה מביט בך בהרמת גבה אך בחיוך חם ואומר לה תודה. לפתע מכה אותך רטט חזק בבטן. ומבט חולה ולחוץ מכה מכסה את פנייך
    כשאתה מרגיש לחץ שמחייב 'בית כיסא' ואז אתה נזכר בבוקר וחושב במרמור 'אוויי. . . הקורנפלקס' ולילי מביטה בך בחוסר הבנה. אתה ממש בולם את עצמך מלשחרר גזים בנוכחות השתיים ומנסה לתרכז ולעביר נושא. "תגידי לילי... מותר לתפוס כאן פוקימונים או שהמקום הזה הוא שמורה?" והיא מסבירה בכנות "כפי שאמרתי זה אינה שמורה, זה פשוט מקום שאף אחד לא ממש יודע עליו. מצאנו אותו אני והדוד שלי כאן תומאס במקריות. אז מותר לתפוס, אבל מניסיון אני חייבת לציין שקשה מאוד לתפוס כאן פוקימונים. הם מתעקשים לחיות כאן כמשפחה אחת גדולה ומקשים מאוד על הלכידה שלהם"
    אני והפה הגדול שלי... :}
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "היי, עד שלא ננסה לא נצליח לראות אם אפשר לעשות זאת, נכון?" אני אומר ללילי ומסתכל לראות אם הבגדים התייבשו קצת "באלבאזור, פיקאצ'ו, ספירו, צאו!" אני קורא ומשחרר את שלושתם החוצה מהפוכדורים שלהם "אוקיי חברה, יש לנו אתגר די גדול כאן. המקום הזה הוא מקום מחייה של פוקימוני מים רבים. הם משמשים כמשפחה אחד לשני. אם אנחנו רוצים חבר חדש לצוות, צריך לעשות זאת בחוכמה" אני אומר להם "לכן, אני רוצה שתעשו סיבוב באגם, תבדקו את הפוקימונים שיש. אם אתם רואים פוקימון מעניין, תחזרו אליי. נראה אם נצליח לאתר אחד כזה." אני מדרבן אותם "אה ועוד משהו. אני לא רוצה שתסתכנו יותר מדי בקרב כנגד כמה בבת אחת" אני מוסיף "tז קדימה, צאו לדרך!" אני אומר להם "בוא נראה מה יקרה כעת" אני זורק לעבר תומאס ולילי "נראה איך המשפחה הזאת מתפקדת יחדיו." אני אומר להם בחיוך.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    היא נקבה מתוקי
    - - - - - - -
    ״צ'ארמנדר החזק מעמד״ אתה קורא לו בדאגה. אתה מודע להשפעות סחרור אש ולעובדה שהכלוב הזה יכול להימשך זמן רב ולדכות את הזמן של צ'ארמנדר לתקוף למרות שצ'ארמנדר עמיד למתקפות אש זה עדיין תוקע אותו. צ'רמאנדר שבנתיים מחוסר פקודה מנסה לדחוף את עצמו מבעד לטבעות האש עד שאתה נותן את הפקודה ומבציר בו ״הרגע צ'ארמנדר, דיי חמוד, הקשב״ והוא אכן נרגע. ועומד נינוח ומתרכז בדבריך. ״טען אגרוף ממוקד כל עוד אתה כלוא שם, טען אותו עוד ועוד עד שהכלוב יתפוגג וכשתשתחרר פגע בפניה, כוון ללסת״ ומסכת פניך פנים תקיפות ובטוחות. צ'ארמנדר בעמידת מוצא מתחיל לטעון את האגרוף שמתיל לזהור ולהתגבש. בנתיים וולפיקס לפתע וולפיקס מרימה ראשה ומתחילה ליילל, ייללת זאב ארוכה וכשאתה מבחין במין גלים קטנים המתפשטים ממנה. היא מתחזקת מכך. ״וזה היה יללה אנדרו ידידי״ אומרת רוז קמוצת אגרופים בבטחון רב. ואז לפתע וולפיקס רצה במהירות שיא ומתנגשת בצ'ארמנדר ובכלוב שלו והודפת אותם חזק חזק לאחור. צ'ארמנדר משתדל בכל כוחו ונשאר בעמידתו טוען את האגרוף בעוד הוא גולש לאחור. כלוב האש עדיין ישנו וצ'ארמנדר ממשיך לטעון. לפתע וולפיקס יורה גחלת אל עבר הכלוב. מתקפת אש קטנה שרק מוסיפה לחום ולא עושה מאומה... אך לפתע משתמשת מבקשת רוז "וולפיקס מהר, השתמשי בכליאה" (Imprison) ומסבירה "מעתה, היות ו-וולפיקס גם היא יודעת גחלת. צ'ארמנדר אינו יכול לתקוף עם זה עד לסיום הקרב" ואתה מתרגז. בנתיים להבת הכלוב הולכת ודואכת. צ'ארמנדר ממשיך וממשיך לטעון כשלפתע נעלם כלוב האש שצ'ארמנדר נכלא בו והוא יוצא לדרך בכל הכוח להכות באגרוף ממוקד עתיר אנרגיה בוולפיקס שפשוט בורחת מצ'ארמנדר שרץ אחריה. היא רצה ממנו ומביטה אחורה כשהוא בעקבותיה. מתקרב לעץ בפינת הזירה מבלי לשים לב כשאז רוז צורחת "וולפיקס עץ לפנייך שימי לב!" היא נבהלת ובולמת עצמה ממש כחריקת מכונית על הכביש ואז בפקודת רוץ יוצאת במתקפה מהירה קופצת על הגזע וממנו ניתור לצד השני וצ'ארמנדר מפספס לרוע המזל ומכה עם אגרוף אדיר בעץ שפשוט נשבר ונופל. צ'ארמנדר המבוהל קופץ הצידה וזז מן העץ וולפיקס נפגעת מנפילתו באמצע הזירה, מתכסה בין עליו וענפיו ועתה לא רואים אותה... אך אז היא מצליחה להיחלץ בגמישות בין הענפים ועומדת על גזע העץ מגרגרת בעצבנות על צ'ארמנדר. כל קהל הילדים סביב המחכים לקרב ואלה מן הזירות הצמודות לכם עוצרים את הקרב שלהם. מריעים ומשתוללים מהאגרוף האדיר הזה של צ'ארמנדר שפיספס... אך לא פספס.

רוי:
    לא נורא, לרפא זה חשוב חחח... וזה חינם!
    - - - - - - - - -
    ״איזה פוקימונית חמודה היא זו!״ אתה אומר מוקסם מן הצ'אנסי השמנמנה והמתוקה של האחות ג'וי שמודה לך. אתה פותח את הפוקדע ושמסביר:
    צ'אנסי - פוקימון האחות. צ'אנסי הם פוקימונים שכמעט כל אחוזי הרבייה שלהן הם נקבות. הן פוקימונים אכפתיים ורגישים לזולת. גם לאחר קרב עם יריב שנוא תבוא הצ'אנסי לעזרתו. הן לומדות שלל מתקפות ריפוי והרגעה מיוחדות אשר מסייעות לפוקימון עצמו בעת קרב ואף לשאר צוות הפוקימונים כולו של המאמן. ונכבה.
    אתה מביט במכונת ההחלפות ואז חושב לרגע ושואל את ג'וי בסקרנות ״סילחי לי, אבל תרצי אולי להחליף את הפארס שלי בצ'אנסי שלך?״ והיא מיד נרחצת מכך במין מבט מתנצל: ומדברת תוך שימוש בידיה ״לאלאלאלאלא!״ ומוסיפה ״צ'אנסי היא לא להחלפה או מכירה. היא החברה הכי הכי טובה שלי״ ואז אתה חושב לעצמך 'מממ... אמנם פארס נתן קרב טוב בהחלט אך בכל זאת אלך אל מכונת ההחלפות ואראה אולי אוכל להשיג שם צ'אנסי או לקבל מילדים הצעה לכמה פוקימונים אחרים' ואתה בהחלט צועד לשם. בנתיים סהר מביט במפה של העיר וורידיאן שהייתה תלויה שם ובוחן אותה היטב... אתה מגיע אל המכונה ושם ישנם 4 ילדים אחד שלא משתכנע מלהחליף את הטאורוס שלו בעד שום דבר ועוד שלושה שמתכננים אליו. אתה שואל אותם ״היי שלום, שמי רוי. אני מעוניין לבצע החלפה מישהו מעוניין אולי בפארס? חזק בעל שלל מתקפות מגוונות?״ ושלושה מהם פונים אלייך:
    אחד אומר ״אני מוכן לתת לך תמורת פארס את ההוטהוטשלי״
    השנייה אומרת ״אני מוכנה לתת לך תמורתו את ההורסישלי״
    ושלישי אומר ״וואוו פארס יהיה וודאי לפארסקט, אם הוא חזק ובר מתקפות כפי שאתה טוען את הטנגלהאו הליקיטאנגשלי.

.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    מצטער על הדאבל פוסט, שכחתי לעדכן ל-Triple T...

תומאס:
    הוצאת אותם ליפני שלושה המשכים. תיהיה עיקבי ^.^
    - - - - - - - - - - -
    ״אם לא ננסה לא נדע, לא כן?״ אתה שואל וקורץ אל לילי הקורצת בחזרה. אתה מסתכל לראות עם הבגדים התביישו אך נראה שהם עוד רחוקים מזה... ואת המשימה הזאת תצטרך לבצע עירום עטוף מגבת. ״באלבזור, פיקאצ'ו, ספירו אליי״ אתה קורא לשלושה וכולם קמים ממקומם ומתקבצים סביבך בסקרנות. ״אוקיי צוות, זהו אתגר דיי רציני. המקום הזה הוא מקום מחייה של פוקימוני מים רבים. הם משמשים כמשפחה אחד לשני כאן. לכן, אני רוצה שתעשו סיבוב על שפת האגם, הכירו את הפוקימונים שכאן. אם אתם מבחינים בפוקימון חזרו אליי״ הם מהנהים לראשם וקוראים בחיוך להסכמה ורצים/עפים כל אחד לעבר אחר. אתה מחכה שם כמה זמן. אולי כ-10 דקות וקם ממקומך מחזק את קשר המגבת ומחליט לראות מה קורה עם השלושה. ספירו נרדמה על איזה עץ בניגוד למה שביקשת... נראה שהיא עדיין לא ממושמעת כמו שצריך. את הפרח על גבו של באלבזור אתה מזהה בקושי, מתוך שיח בו באלבזור מתחבא מפניי כמה פסאיידקיםשזועפים על כי התקרבו להם אל הביצים. ואילו פיקאצ'ו מהעבר האחר משחק לו עם וומפר קטןבמחבואים. ואתה עצמך מבחין בקורסולהששוחה לה בצחוק וגיל באיזור ירקרק של המים מרובה עצות ניצני אגם קטנים ושושנות מים יפות.

.

15. משתמש מנוסה
    מצטער על הדאבל פוסט, שכחתי לעדכן ל-triple t...

תומאס:
    הוצאת אותם ליפני שלושה המשכים. תיהיה עיקבי ^.^
    - - - - - - - - - - -
    ״אם לא ננסה לא נדע, לא כן?״ אתה שואל וקורץ אל לילי הקורצת בחזרה. אתה מסתכל לראות עם הבגדים התביישו אך נראה שהם עוד רחוקים מזה... ואת המשימה הזאת תצטרך לבצע עירום עטוף מגבת. ״באלבזור, פיקאצ'ו, ספירו אליי״ אתה קורא לשלושה וכולם קמים ממקומם ומתקבצים סביבך בסקרנות. ״אוקיי צוות, זהו אתגר דיי רציני. המקום הזה הוא מקום מחייה של פוקימוני מים רבים. הם משמשים כמשפחה אחד לשני כאן. לכן, אני רוצה שתעשו סיבוב על שפת האגם, הכירו את הפוקימונים שכאן. אם אתם מבחינים בפוקימון חזרו אליי״ הם מהנהים לראשם וקוראים בחיוך להסכמה ורצים/עפים כל אחד לעבר אחר. אתה מחכה שם כמה זמן. אולי כ-10 דקות וקם ממקומך מחזק את קשר המגבת ומחליט לראות מה קורה עם השלושה. ספירו נרדמה על איזה עץ בניגוד למה שביקשת... נראה שהיא עדיין לא ממושמעת כמו שצריך. את הפרח על גבו של באלבזור אתה מזהה בקושי, מתוך שיח בו באלבזור מתחבא מפניי כמה פסאיידקיםשזועפים על כי התקרבו להם אל הביצים. ואילו פיקאצ'ו מהעבר האחר משחק לו עם וומפר קטןבמחבואים. ואתה עצמך מבחין בקורסולהששוחה לה בצחוק וגיל באיזור ירקרק של המים מרובה עצות ניצני אגם קטנים ושושנות מים יפות.
    'עדיין לא... אני כבר בטוח שיש כאן עוד פוקימונים' אני חושב לעצמי. אני מסמן לבאלבאזור לחפש עוד פוקימונים 'ספירו, אני אטפל בך אחר כך..' אני חושב לעצמי למראה ספירו הישנה. אני מתחיל לצעוד מסביב לאגם, מצטרף לחיפושים 'מי יודע, אולי אראה שוב את הפוליוורל הזה ממקודם..' אחשוב לעצמי בתקווה תוך כדי החיפושים.

עמוד 14 מתוך 18 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •