Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 18 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 262
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivx10 צפה בהודעה
    דילן:
    "עבודה נהדרת ווידל!" את משבחת את החמוד הקטן והוא מתכח ברגלך חמוד כלכך. את מרימה אותו בעדינות ומחבקת אותו חזק חזק במקביל לפניך. ואת את מפרידה את החיבוק עדיין אוחזת בו ומדבר אליו "אתה יודע לא רק שניצחת בעוד קרב גם עכשיו נלכוד פוקימון נוסף! את הראשון שלנו!"
    ואז את שולפת פוקדור מהחגורה, בלחיצה ארוכה על הפכתור הוא גודל מקטן לגדול ואז בלחיצה קטנה את זורקת אותו והוא נפתח ושואב בקרן אדומה את בלספראוט המעולף לתוכו, נסגר ונופל על הארץ.
    הוא מתחיל להתנדנד שוב ושוב משמאל לימין... ימינה.... ושוב שמאלה... ועוד פעם ימינה וכל העת משמיעה צליל הבהוב מעצבן שכזה. כשאז לפתע נעצר! נעצר כשבלספראוט בפנים!
    מזל טוב תפסת בלספראוט.

[/color]

"עשינו את זה!" אקרא באושר ואמחץ את וודיל בידי "הכל בזכותך!" אמשיך להלל אותו ואז אניח אותו על מקום הכבוד שלו על כתפי, ארים את הפוקדור של בלאספורט ואפנה שוב לווידל "מוכן לקרב הבא שלך?" אשאל וצחקק ואז אמשיך ללכת לעבר העיר הבאה, בתקווה למצוא עוד אימון לווידל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    "באלבזור אל תכנע!" אתה מעודד אותו. אתה מאוד לחוץ ומודאג כשאתה צופה בספירו מנקר בלם רחמים, מתקפה זאת מסוג מעופף מזיקה במיוחד לפוקימון עשב כמו בלבאזור. העורב האדמוני הזה גורם לצרות צרורות.
    אתה פוקד על באלבזור להגיב בדחיפה, לתקוף בה ולתת כל מה שהוא יכול. הוא מהנהן בראשו ובאגרסיביות רבה משיב לספירו עם דחיפה. ספירו מנקר והוא דוחף... קרב אמתני של כוח מול כוח, אך בשל ניקור מתקפה אפקטיבית מאוד על סוג עשב זה לא לטובת באלבזור. אתה מבין שעלייך לחשוב על משהו שיהפוך את התוצאה מהר.
    אני רואה את באלבזור סובל, ואומר לעצמי "אני חייב להוציא אותו מהמצב הזה!" אני חושב לעצמי כיצד לעזור לבאלבזור ועולה לי רעיון! אני פוקד על באלבזור "באלבזור קפוץ לעבר ספירו והשתמש בעלים קסומים, מיד כשזה פוגע בספירו הכן את עצמך לדחיפה בכל הכוח!" אני אומר בקול מלא ביטחון. אני צועק לבאלבזור בנוסף "בסיום חזור הנה שלא תפגע!"

3. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    רוי:
    אז הגיע הזמן שתתקדם ל-Firefox אתה לא חושב? הוא כלכך הרבה יותר טוב... אין לך מושג עד שתנסה. ואגב חשיבה יפה =)
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה מרגיש מעט מתוסכל, הריי לכעורה נראה שאין יותר מידי לסקווירטל מה לעשות אלא לספוג את המכות ולקוות שישרוד. אך אם מחשבה קצרה אתה מבין שזה לא נכון. 'בין החבטות האלה יש רווח אולי נוכל...' אתה חושב ומגבש לך אסטרטגיה. סקווירטל בנתיים סופג שם מכות רבות כאשר אתה מסביר לו "סקווירטל תשתמש הגנת כדור ואז בבועות מהצד הנגדי לפארס כדי לברוח" הוא מבין ומנסה, הוא סופג עוד כמה מכות כי השיתוק לא נמוג בין רגע. אבל בין המכות הוא מצליח לבצע זאת. הוא מתכנס אל תוך השיריון משגר מפתח ראש בועות רבות המעיפות אותו לאחור!
    סקווירטל עף חזק מאוד עד שנכנס בסקווירטלית של סהר שמופתע ואינו מבין מה אתה עושה, הסקווירטלית שלו נדחפה בגללך ונפלה על האדמה מה שנתן אפשרות לאודיש לתקוף אותה.
    מעט רשלנות קוראת בכל המהלך הזה, אבל אתה חייב להתעשת עם מהלך ולחזור לקרב מהר. פארס שם נראה שצוחק עליך.

היה לי קשה לעזוב את אינטרנט אקספלורס הוא היה חברי משכבר ימים..
    -----------------------------------------------
    "אני מצטער על זה סהר" אני אומר מסמיק ומוציא לשון.
    "אבל בה וננצל את המצב לטובתנו ונעשה מזה קרב 2x2" אני אומר בנחישות.
    "סקווירטל תשתמש זנב שלך כדי לשגר את הסקווירטלית של סהר על פראס ואז תשתמש בנשיכה על אודיש" אומר לעברו של סקווירטל במבט ואוסיף אני סומך עליך שתצליך.
    "ולאחר מכן הפנה לסהר "תפקוד על הסקווירטלית שלך להישתמש במהלך שעשיתי קודם עם סקווירטל כדי היתחמק זה יעלה את כוח הפגיעה."
    'נראה את פראס צוחק אחרי זה' אני חושב בשמחה על האסטרטגיה שחשבתי עלייה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דילן:
    כשבלספראוט נתפס בפוקדור את קוראת באושר רץ ומחבקת שוב את ווידל חזק חזק. הוא כבר אינו ממש נהנה מיזה אך שמח בשמחתך. "הכל בזכותך!" את ממשיכה להלל אותו ומחזירה אותו למקומו הקבוע על כתפייך. את ניגשת ומרימה את הפוקדור של בלספראוט, מקטינה אותו ושמה אותו בחגורה. לפתע את שומעת רכשים חזקים מן העצים, ואז את שומעת מאותם שיחים רעש מחיאות כפיים. את מתקרבת וכשאת בודקת אין שם דבר... את מניחה שסתם דמיינת וממשיכה הלאה. מרוצה מעצמך מאוד, אל העיר וורידיאן את ממשיכה ללכת לאחר 10 דקות הליכה את שוב שומעת רכשים. גם מורגש שמישהו מתבונן בך ולאחר עוד בדיקה אין כלום ולפתע את שומעת "היי!" מפי מישהו, מה שעוצר אותך אך אינך רואה כלום, את מסתובבת עם כל גופך לכל כיוון ועדיין לא רואה דבר. "דיי עם המשחקים האלה! גלה את עצמך כבר!" את צועקת מעוצבנת והוא צוחק ומשיב "כאן למעלה!" את מרימה ראשך ורואה על ענף חזק נער בעל גופיה כחולה, ברמודה חומה ונעליי מטיילים. שיערו שחור ומבריק והוא נראה מחוייך הוא קופץ מטה אלייך ונוחת חלק מיד שולח ידו ללחיצת יד ואומר "היי, שמי ריצ'ארד, את יכולה לקרוא לי ר'יצי" את עדיין לא מבינה מה פשר כל המהירות והישירות הזאת שהריי עד עכשיו התחבא כמו פחדן. הוא מחכה למענה כלשהו.

אנדרו:

"ישששש!!!" אתה צועק בקולי קולות. "ניצחנו... ניצחנו...ניצחנו וניצחנו!" אתה קורא בצחוק וצוהל כשאתה מרים את צ'ארמנדר ורוקד איתו שוב. הוא מבין שאתה בהחלט מרוצה מעבודתו והריי לכם הניצחון הראשון. כשצ'ארמנדר יושב לך מאחורי בין הכתפיים (כמו שמרימים מישהו על הכתפים) אתה מתעלם מהרטטה המעולף לגמריי שהשארת מאחור ומתקדם, צ'ארמנדר מביט בו מרחמים אבל מתגבר על זה ככל שאתם מתרחקים. הזמן עובר אתם מתקדמים ומטיילים כשלפתע אתה מועד קדימה. צ'ארמנדר כמובן נופל ממך על פניו ומשפשף את אפו ברגישות. אתה רוטן מאוד מביט לאחור ורואה גומחה! גומחה קטנה ועגולה חפורה היטב. והינה מולך עוד כמה מהם וסימני חפירה לא גמורים בינהם מלויים בטיה סדקי קרקע...
    לפתע אתה שומע מלמול כמו איזה שיר "דיגלדיג-דיגלדיג-דיגלדיג-דיגלדיג..." לא פוסק כשממש חצי סנטימטר מול פניך של צ'ארמנדר השוכב לו על הרצפה נפערת עוד גומחה וממנה יוצא דיגלט! השניים נבהלים אחד מהשני מהפתאומיות בה נפגשו וצועקים זה על זה מהפחד.

טוני:
    משתפר... אבל אני עדיין מצפה ממך למיוחד יותר ;)
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    באלבזור סובל שפשוט כואב לך עליו כבר, אתה חושב וחושב בקדחנות אל המוח למצוא איזה פתרון או הברקה 'קדימה מוח... אני חייב להוציא אותו מהמצב הזה' אתה מהרהר בתסכול. לאחר דקה של מחשבה עולה לך סוף סוף רעיון! אתה מדריך את באלבזור והוא מתחמק מניקור אחד של פירו מנצל זאת כדי לקפוץ מעליו ולתקוף אותו בעלים קסומים. פגיעה ישירה שספירו לא ציפה לה כלל! באלבזור קפוץ לעבר ספירו והשתמש בעלים קסומים, ספירו נופל שם על האדמה, ממהר לאסוף את עצמו אך זה היה שנייה מאוחר מידי כי באלבזור הסתער ודחף אותו חזק שוב על האדמה, ספירו נגגר על קרקע משופשף ושרוט והוא מתעלף. הוא נתן קרב קשוח אך ניצחתם!!!

רוי:
    אני מוכן לזרום על הקרב זוגות הלא מתוכנן... אבל לא על זה שתתן גם לאחיך פקודות. אחיך יעשה את שלו את שלך, ותתאימו את עצמכם אחד לשני. זה הקושי והיופי כאן!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה חורץ לשון וצוחק כשאתה רואה את כל הרשלנות והבלאגן אך בולם את עצמך ומתנצל בפני סהר הרותן. אתה מקבל מיזה רעיון של הפיכת הקרב לקרב 2VS2 ואחיך זורם עם הרעיון. סקווירטלית של סהר נכנסת לכונחיה ואתה משגר אותה על אודיש. שנחבט כהוגן ואתה חוזר עם הסקווירטל שלך אל פארס שחוטף מהסקווירטל נשיכה חזקה וכואבת. סקווירטל ממש לועס אותו ולא מרפא, עד לפתע שוב השיתוק המעצבן משפיע וסקווירטל קופא במקומו. פארס רוצה לנצל את זה לעוד נעיצת רעל כשמטר בועות של הסקווירטלית החמודה של סהר סוחפת את פארס הרחק ממך אל גזע עץ. הוא מתנגש בו ואף נופלים עליו כמה תפוחים קשים ומרגיזים. (אסור לכם להילחם 2על1 אלא רק להחליף בין היריבים שלכם כל פעם אם באלכם, משמע תקוף עכשיו את אודיש)

.

5. מנהל ראשי
    טוני:
    משתפר... אבל אני עדיין מצפה ממך למיוחד יותר ;)
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    באלבזור סובל שפשוט כואב לך עליו כבר, אתה חושב וחושב בקדחנות אל המוח למצוא איזה פתרון או הברקה 'קדימה מוח... אני חייב להוציא אותו מהמצב הזה' אתה מהרהר בתסכול. לאחר דקה של מחשבה עולה לך סוף סוף רעיון! אתה מדריך את באלבזור והוא מתחמק מניקור אחד של פירו מנצל זאת כדי לקפוץ מעליו ולתקוף אותו בעלים קסומים. פגיעה ישירה שספירו לא ציפה לה כלל! באלבזור קפוץ לעבר ספירו והשתמש בעלים קסומים, ספירו נופל שם על האדמה, ממהר לאסוף את עצמו אך זה היה שנייה מאוחר מידי כי באלבזור הסתער ודחף אותו חזק שוב על האדמה, ספירו נגגר על קרקע משופשף ושרוט והוא מתעלף. הוא נתן קרב קשוח אך ניצחתם!!!
    ~ תודה, זה בין המשחקים הראשונים שיוצא לי בכלל לשחק אז אני מנסה רק להיכנס לזה
    ____
    "באלבזור עשית את זה! ניצחת את הפוקימון הראשון!" אני מסתכל במעט רחמים לעבר ספירו ואומר, "ספירו היית יריב קשוח!" לוקח את היד שלי אל עבר הכיס בלי היסוס, שולף פוקדור וצועק "פוקדור צא!" בתקווה לתפוס את ספירו. אני מסתכל לעבר באלבזור ומחייך לעברו חיוך מלא בכבוד על הניצחון שלו.

6. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    דילן:
    כשבלספראוט נתפס בפוקדור את קוראת באושר רץ ומחבקת שוב את ווידל חזק חזק. הוא כבר אינו ממש נהנה מיזה אך שמח בשמחתך. "הכל בזכותך!" את ממשיכה להלל אותו ומחזירה אותו למקומו הקבוע על כתפייך. את ניגשת ומרימה את הפוקדור של בלספראוט, מקטינה אותו ושמה אותו בחגורה. לפתע את שומעת רכשים חזקים מן העצים, ואז את שומעת מאותם שיחים רעש מחיאות כפיים. את מתקרבת וכשאת בודקת אין שם דבר... את מניחה שסתם דמיינת וממשיכה הלאה. מרוצה מעצמך מאוד, אל העיר וורידיאן את ממשיכה ללכת לאחר 10 דקות הליכה את שוב שומעת רכשים. גם מורגש שמישהו מתבונן בך ולאחר עוד בדיקה אין כלום ולפתע את שומעת "היי!" מפי מישהו, מה שעוצר אותך אך אינך רואה כלום, את מסתובבת עם כל גופך לכל כיוון ועדיין לא רואה דבר. "דיי עם המשחקים האלה! גלה את עצמך כבר!" את צועקת מעוצבנת והוא צוחק ומשיב "כאן למעלה!" את מרימה ראשך ורואה על ענף חזק נער בעל גופיה כחולה, ברמודה חומה ונעליי מטיילים. שיערו שחור ומבריק והוא נראה מחוייך הוא קופץ מטה אלייך ונוחת חלק מיד שולח ידו ללחיצת יד ואומר "היי, שמי ריצ'ארד, את יכולה לקרוא לי ר'יצי" את עדיין לא מבינה מה פשר כל המהירות והישירות הזאת שהריי עד עכשיו התחבא כמו פחדן. הוא מחכה למענה כלשהו.

[/COLOR]

"אוקי" אומר בחוסר עיניין, אנפנף את שערי הצידה ואלך משם ואתעלם ממנו. (קשה להשגה אני )'איזה נער מוזר' אחשוב לעצמי ואנסה לא לסטות מהמטרה האמיתית שלי ולהוכיח למשפחתי שאני אהיה מנהיגה מעולה!
    גיל! 3>

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    טוני:
    חח בכיף חבריקו ^.^
    - - - - - -
    "באלבזור עשית את זה! ניצחת את הפוקימון הראשון שלך!" אתה קורא באושר ובאלבזור מרוצה מעצמו מלא ביטחון עצמי מסתכל עליך ביראת כבוד על כושר המנהיגות שהפגנת בקרב למרות הכל. אחרי הכל אתה מביט בספירו המעולף שם וחושב "הוא היה יריב קשוח..." ואז מבלי לחשוב עוד שניות נוספות מוציא פוקודור חדש וריק וזורק אותו על ספירו. הפוקדור נפתח לרווחה ואיתו נשלחת קרן אדומה ובוהקת על ספירו המקיפה אותו ושואבת אותו אל הפוקדור, הפוקדור אחרכך נסגר ומתחיל להתנדנד סחור סחור על הרצפה. אתה מביט בפוקדור בתקווה רבה כשכל שניה הופכת נצח עד שלפתע נשמע צליל שקט ועמום מן הפוקדור שנעצר. ספירו נתפס מזל-טוב!

דילן:

את לא רואה שום עניין בלבד עם הנער המשונה הזה שקפץ לו פתאום. את פשוט עונה "אוקיי" ומנפנפת אותו בהתעלמות אלגנטית. הוא מרים גבה ואומר "רגע לאן זה? ככה סתם את הולכת רציתי להציע לך משהו!" הוא אומר כשיד אחת מאחורי הגב, זזה ומגששת אחר דבר מה...

.

8. the bitch is back
    [color=seagreen][b]

דילן:

את לא רואה שום עניין בלבד עם הנער המשונה הזה שקפץ לו פתאום. את פשוט עונה "אוקיי" ומנפנפת אותו בהתעלמות אלגנטית. הוא מרים גבה ואומר "רגע לאן זה? ככה סתם את הולכת רציתי להציע לך משהו!" הוא אומר כשיד אחת מאחורי הגב, זזה ומגששת אחר דבר מה...

אסתובב בקוצר רוח "מה אתה רוצה?" אשאל ואצקצק בלשוני, אשלב את ידי ואתופף עם רגלי על האדמה "אני רק רוצה להודיע לך שאני הבת של קוגה, אתה לא רוצה להתעסק איתי!" אזרוק לאוויר בתקווה שזה ירתיע אותו מעט וכבר אכין מהלך במידה וינסה לגעת בי.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה

רוי:
    אני מוכן לזרום על הקרב זוגות הלא מתוכנן... אבל לא על זה שתתן גם לאחיך פקודות. אחיך יעשה את שלו את שלך, ותתאימו את עצמכם אחד לשני. זה הקושי והיופי כאן!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה חורץ לשון וצוחק כשאתה רואה את כל הרשלנות והבלאגן אך בולם את עצמך ומתנצל בפני סהר הרותן. אתה מקבל מיזה רעיון של הפיכת הקרב לקרב 2vs2 ואחיך זורם עם הרעיון. סקווירטלית של סהר נכנסת לכונחיה ואתה משגר אותה על אודיש. שנחבט כהוגן ואתה חוזר עם הסקווירטל שלך אל פארס שחוטף מהסקווירטל נשיכה חזקה וכואבת. סקווירטל ממש לועס אותו ולא מרפא, עד לפתע שוב השיתוק המעצבן משפיע וסקווירטל קופא במקומו. פארס רוצה לנצל את זה לעוד נעיצת רעל כשמטר בועות של הסקווירטלית החמודה של סהר סוחפת את פארס הרחק ממך אל גזע עץ. הוא מתנגש בו ואף נופלים עליו כמה תפוחים קשים ומרגיזים. (אסור לכם להילחם 2על1 אלא רק להחליף בין היריבים שלכם כל פעם אם באלכם, משמע תקוף עכשיו את אודיש)
    הזה שהסקווירטלית תשתמש בשיטה שלי היה יותר כמו הצעה תוקפנית אבל אני מקבל את הארה ואני לא יפקוד עליו יותר.
    ------------------------------------------------------------------------------
    "סקווירטל צא מהשיטוק הזה אני סומך עליך" אני אומר לסקווירטל בקול סמכותי ורגוע.
    "ואחר כך תשתמש בבועות על האדמה שאודיש עומד עלייה כדי שתהפוך לבוץ, ואז נשיכה על פניו" אני אומר לאודיש ואקווה כי יצליח במשימה שלו.
    "היי סהר שמעתה את הפקודה שלי לאודיש אולי גם לך כדי לנסות" אני מייאץ (ולא פוקד).
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

10. מנהל ראשי
    טוני:
    חח בכיף חבריקו ^.^
    - - - - - -
    "באלבזור עשית את זה! ניצחת את הפוקימון הראשון שלך!" אתה קורא באושר ובאלבזור מרוצה מעצמו מלא ביטחון עצמי מסתכל עליך ביראת כבוד על כושר המנהיגות שהפגנת בקרב למרות הכל. אחרי הכל אתה מביט בספירו המעולף שם וחושב "הוא היה יריב קשוח..." ואז מבלי לחשוב עוד שניות נוספות מוציא פוקודור חדש וריק וזורק אותו על ספירו. הפוקדור נפתח לרווחה ואיתו נשלחת קרן אדומה ובוהקת על ספירו המקיפה אותו ושואבת אותו אל הפוקדור, הפוקדור אחרכך נסגר ומתחיל להתנדנד סחור סחור על הרצפה. אתה מביט בפוקדור בתקווה רבה כשכל שניה הופכת נצח עד שלפתע נשמע צליל שקט ועמום מן הפוקדור שנעצר. ספירו נתפס מזל-טוב!
    אקפוץ בכל שמחה! אני לוקח את באלבזור על הידיים ומחבק אותו בכל בחוזקה! ואומר "באלבזור זה הכל בזכותך" ומחלק לו חיוכים בלי הרף.
    אני ניגש לעבר הפוקדור המכיל בתוכו את הספירו שבזה עתה תפסתי. אני ניגש צעד צעד, זה מרגיש לי כמו נצח. באלבזור צעד צעד אחרי ואני כולי נרגש לקראת הפוקימון הראשון שתפסתי. אני מרים את הפוקדור וצועק בקול רם "פוקדור צא! ספירו אני בוחר בך!" אני רואה את ספירו יוצא מן הפוקדור, אך רואה כי הוא גם פצוע ותשוש מן הקרב הקודם. אני אומר לספירו בכל חזק ובביטחון "ספירו ברוך הבא לצוות שלנו, אני טוני וזה באלבזור - נעים להכיר!" אני חושב לעצמי שהדבר הראשון הנכון לעשות הוא לחפש פה מרכז פוקימונים בסביבה לספירו הפצועה וגם לבאלבזור התשוש לאחר הקרב הקשה.

11. מנהל ראשי
    שם: אדם
    "ישששש!!!" אתה צועק בקולי קולות. "ניצחנו... ניצחנו...ניצחנו וניצחנו!" אתה קורא בצחוק וצוהל כשאתה מרים את צ'ארמנדר ורוקד איתו שוב. הוא מבין שאתה בהחלט מרוצה מעבודתו והריי לכם הניצחון הראשון. כשצ'ארמנדר יושב לך מאחורי בין הכתפיים (כמו שמרימים מישהו על הכתפים) אתה מתעלם מהרטטה המעולף לגמריי שהשארת מאחור ומתקדם, צ'ארמנדר מביט בו מרחמים אבל מתגבר על זה ככל שאתם מתרחקים. הזמן עובר אתם מתקדמים ומטיילים כשלפתע אתה מועד קדימה. צ'ארמנדר כמובן נופל ממך על פניו ומשפשף את אפו ברגישות. אתה רוטן מאוד מביט לאחור ורואה גומחה! גומחה קטנה ועגולה חפורה היטב. והינה מולך עוד כמה מהם וסימני חפירה לא גמורים בינהם מלויים בטיה סדקי קרקע...
    לפתע אתה שומע מלמול כמו איזה שיר "דיגלדיג-דיגלדיג-דיגלדיג-דיגלדיג..." לא פוסק כשממש חצי סנטימטר מול פניך של צ'ארמנדר השוכב לו על הרצפה נפערת עוד גומחה וממנה יוצא דיגלט! השניים נבהלים אחד מהשני מהפתאומיות בה נפגשו וצועקים זה על זה מהפחד.
    ״צ׳ארמנדר מוכן לקרב?!״ אשאל בהתלהבות. כבר ידעתי כי פוקימון אש הוא המומלץ לי ביותר ולא בזבזתי זמן לגלות את כישוריו. ״צ׳ארמנדר קדימה, אנחנו הולכים להבהיל אותו כהוגן! תשלב פרצוף מפחיד ונהמה! תגרום לו להיבהל אל תוך הבור שלו ואז במהרה תטען את האגרוף הממוקד שלך ואז כשהוא יעלה תתקוף בכל הכח באגרוף ממוקד!״

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    ״צ׳ארמנדר מוכן לקרב?!״ אתה שואל כשכבר אתה יודע את התשובה. שוב מחשוב טובות עולות בך מפוקימון האש שברשותך. צ'ארמנדר מקבל את ההסברים שלך פועל כך, הוא משתמש בנהמה ואז מוסיף לעניין פרצוף מפחיד ושואג בטירוף גדול על ווידל שנחרד עד מאוד ומתחפר עמוק באדמה. רועד מפחד... אתה מחכה בנתיים ומורה לצ'ארמנדר להכין אגרוף ממוקד. דיגלט המפוחד מציץ החוצה כדי לבדוק עם צ'ארמנדר עוד בסביבה ומקבל כרעם ביום בהיר את האגרוף האדיר לפניו, הוא נגרר בתוך האדמה כמטר או שתיים לאחור, זאת מתקפה חזקה מאוד אך הוא מנער את ראשו ונראה שוב מאופס ומפוקס. דיגלט עצבני מאוד נכנס לתוך האדמה ויוצר סביב צ'ארמנדר 6 חורים במעגל. כל שניה הוא נכנס לאחד ויוצא מאחר, משגע את צ'ארמנדר פשוט שלא מספיק לעקוב וקפוא במקומו. כשלפתע תחת רגליו של צ'ארמנדר נפער חור גדול ועם מתקפת נגיחה דיגלט הולם בגבו ומעיף אותו גבוה למעלה. כל מה שעולה למעלה חייב גם לרדת וצ'ארמנדר מתרסק על הדשא שטיפ טיפה מרכך את הנפילה. דיגלט בנתיים שוב נעלם אל תוך האדמה. (הוא השתמש ב-dig ו-headbutt)

רוי:
    "סקווירטל נסה להשתחחר מהשיתוק הזה, אתה מסוגל!" אתה מבקש מסקווירטל וסומך עליו. אך זה לשווא. זה מעבר ליכולתו להשתחרר מזה בכזאת קלות ועדיין יהיו רגעים שזה יוכל תקוף אותו במפתיע... אתה מצווה עליו להשתמש בבועות על הרצפה וכך הוא עושה. הבועות יוצאות רבות וצפופות בקצב מאוד מהיר כל אחת שמתפצצת משאירה מים על הקרקע ואט אט האדמה הופכת רקה ורטובה עד בוצית. אודיש מנסה לנוע אל סקווירטל ולתקוף כשלפתע מחליק מהבוץ ונופל על גבו. סקווירטל ואתה מנצלים את המצב והוא נושך את אודיש ברגלו שצועק רק שיפסיק. לאחר נשיכה חזקה וכואבת משליח את אודיש הרחק ימינה, ופתאום מאותו מקום הסקווירטלית של סהר משליחה אליך את פארס!
    "יאללה רוי, חזרנו כל אחד למקור, נסיים אותם!" מעודד אותך אחיך.

דילן:
    חסרת סבלנות כבר את מסתובבת אליו ושואלת "מה אתה רוצה?!" בגלגול עיניים וצקצוק לשון... אין לך הסבר בכלל למה בכל זאת הסתובבת. ליתר ביטחון את מזהירה אותו ומודיעה לו שאת הבת של קוגה המפורסם מאמן מכון הרעל המקורי והחזק שהיה גם חבר לשעבר בצוות רוקט. הוא מכה בראשו ואומר בפליאה "קוגה?! קוגה קוגה המפורסם?! אז את בטח.." ואת משלימה אותו "נינג'ה, כן! אז אל תתעסק איתי!" למשמע דבריו הוא נושם עמוק וגם כבר מתחיל לאבד סובלנות "אוף אם רק היית מוכנה להקשיב במקום להפנות לי תגב כמו טווס היית שאני מעוניין להזמין אותך לקרב. היית נראת כלפיי חוץ ילדה נחמדה... ואת בטח הולכת לוורידיאן כמו עוד המון אחרים שהתחילו היום תמסע, סתם רציתי חברה לדרך. יש מבין סנובית?" הוא מחזיר לך בלשונו ומשלב ידיו מרוצה מעצמו.

טוני:
    אין צורך במרכז כרגע... באלבזור בסדר גמור הוא יכול להמשיך לפחות עוד 4 קרבות בכיף. אצלי זה לא כמו במשחקי סימולטור זה לא שאם הוא התעלף חייב ריפוי. גם ספירו ינוח בפוקדור ויוכל להיות כשיר לפחות לעוד קרב אחד עד שתמצא מרכז בעיר קרובה.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מקפץ משמחה! מחבק את באלבזור בחזקה מודה לו מהלל אותו רבות והוא מרוצה מעצמו עד השמיים. אתה ניגש בזהירות ובהתרגשות רבה לעבר הפוקדור של ספירו, לאחר מכן אתה מוציא אותו החוצה לעשות היכרות מיידית. הוא נפלט מהפוקדור תשוש עד מאוד ומביט בכם בבוז. לא נראה כי כרגע הוא מרוצה, הפוקדע אומר על זה שספירו כעורב הוא אוהב לעבוד לבד מטבעו ולא כלכך סומך על אחרים. לוקח להם זמן להתחבר ולהתרגל למאמן שלהם. אך הם פוקימונים כיפיים ונאמנים מאוד... דברי הפוקדע מרגיעים אותך ואתה מכבה אותו, לאחר ההיכרות העגומה בינכם אתה מחזיר אותם לפוקדור וממשיך בדרך. אתה ממשיך ישר על השביל המסומן כדי להגיע ליעד שלך, העיר וורידיאן. כמה שיותר מהר שלפתע נשמעים מבעד לשיחים נורא גבוהים רעש צעקות מוזרים "צ'ייוווווווווו!!!.." ושוב עוד פעם "צ'יייווווו!!!" זה נשמע מדיי רחוק אך לא רחוק מידי. אינך רואה מזה אבל זה מאוד מסקרן אותך למרות שזה אומר לסטות מהדרך.

.

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדרו:
    ״צ׳ארמנדר מוכן לקרב?!״ אתה שואל כשכבר אתה יודע את התשובה. שוב מחשוב טובות עולות בך מפוקימון האש שברשותך. צ'ארמנדר מקבל את ההסברים שלך פועל כך, הוא משתמש בנהמה ואז מוסיף לעניין פרצוף מפחיד ושואג בטירוף גדול על ווידל שנחרד עד מאוד ומתחפר עמוק באדמה. רועד מפחד... אתה מחכה בנתיים ומורה לצ'ארמנדר להכין אגרוף ממוקד. דיגלט המפוחד מציץ החוצה כדי לבדוק עם צ'ארמנדר עוד בסביבה ומקבל כרעם ביום בהיר את האגרוף האדיר לפניו, הוא נגרר בתוך האדמה כמטר או שתיים לאחור, זאת מתקפה חזקה מאוד אך הוא מנער את ראשו ונראה שוב מאופס ומפוקס. דיגלט עצבני מאוד נכנס לתוך האדמה ויוצר סביב צ'ארמנדר 6 חורים במעגל. כל שניה הוא נכנס לאחד ויוצא מאחר, משגע את צ'ארמנדר פשוט שלא מספיק לעקוב וקפוא במקומו. כשלפתע תחת רגליו של צ'ארמנדר נפער חור גדול ועם מתקפת נגיחה דיגלט הולם בגבו ומעיף אותו גבוה למעלה. כל מה שעולה למעלה חייב גם לרדת וצ'ארמנדר מתרסק על הדשא שטיפ טיפה מרכך את הנפילה. דיגלט בנתיים שוב נעלם אל תוך האדמה. (הוא השתמש ב-dig ו-headbutt)

זה דיגלט לא ווידל חח...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'ארמנדר תנצל את זה שהוא נמצא מתחת לאדמה, שכב על הגב והסתחרר במרכז העיגול שדיגלט יצר, שחרר מזנבך כמה שיותר גחלות ותמשיל להסתחרר עד שהוא יצא מאחד החורים! כשהוא יצא ויפגע נצל את ההזדמנות לשחרר ליו אגרוף ממוקד!" אפקוד על צ'ארמנדר. אני יודע שיש לו יתרון על צ'ארמנדר, אך בשביל זה יש מאמן שיעזור לו בקרב.

14. משתמש מנוסה
    [b]
    רוי:
    "סקווירטל נסה להשתחחר מהשיתוק הזה, אתה מסוגל!" אתה מבקש מסקווירטל וסומך עליו. אך זה לשווא. זה מעבר ליכולתו להשתחרר מזה בכזאת קלות ועדיין יהיו רגעים שזה יוכל תקוף אותו במפתיע... אתה מצווה עליו להשתמש בבועות על הרצפה וכך הוא עושה. הבועות יוצאות רבות וצפופות בקצב מאוד מהיר כל אחת שמתפצצת משאירה מים על הקרקע ואט אט האדמה הופכת רקה ורטובה עד בוצית. אודיש מנסה לנוע אל סקווירטל ולתקוף כשלפתע מחליק מהבוץ ונופל על גבו. סקווירטל ואתה מנצלים את המצב והוא נושך את אודיש ברגלו שצועק רק שיפסיק. לאחר נשיכה חזקה וכואבת משליח את אודיש הרחק ימינה, ופתאום מאותו מקום הסקווירטלית של סהר משליחה אליך את פארס!
    "יאללה רוי, חזרנו כל אחד למקור, נסיים אותם!" מעודד אותך אחיך.

"בסדר סהר אני יסיים את פארס" אני אומר לו בקול רם למרות חששות לסקווירטל 'נראה שהישטוק הזה לא מוכן לעזוב אותי וקרב מקרוב היה מסוכן, אני לא רציתי להישתמש בבועות עד עכשיו כי זה חלש על פארס אבל נראה שאין לי בררה' אני חושב ומתכנן "סקווירטל תשתמש במתקפת בועות לכיוון פארס ותנסה לגרום לה להיתנגש בעץ או להיתחכך בריצפה!" אומר לסקווירטל בנחישות למרות החשש," ואם אתה שוב נתקפף בשיתוק תיכנס מהר לתוך השיריון!"
    'אנחנו נסיים את הקרב הזה עכשיו' אני חושב בנחישות ורואה את המחרחש בשדא הקרב.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    רוי:
    אתה יודע... הצלפת זנב זה הצלפות קטנות, חלשות ומהירות ביריב שמורידות את ההגנה. זה אחלה של דבר.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מסמן לאחיך עם האגודל שקיבלת. אתה חושש מאוד מכל קטע השיתוק הזה. פארס יריב טוב בקרב צמוד וזה לערתך כרגע. אתה מחליט להשתמש בבועות על אף הידע שמתקפה כמו זו לא תשפיע כלכך על סוג עשב. אך מבחינתך אין ברירה... סקווירטל מנסה בועות, סוף-סוף לשם תקיפה. פרץ בועות גדול יוצא מפיו הם מתפוצצות על פארס ופוגעות בו קצת כל אחת בזו אחר זו. בכל זאת ישנה השפעה כלשהי ומה גם שפארס כבר עייף. הוא נהדף עד שנעצר בגלל סלע גדול. לפתע השפעת השיתוק סוף סוף פוסקת! על דעת עצמו סקווירטל מתקרב אל פארס וסוגר עליו כשהוא צמוד אל אותו הסלע. סקווירטל מדזרד אליו ומכפכף את פרס עם הצלפות קטנות ורגישות של זנבו על פארס ומרכך אותו, מוריד לו את ההגנתיות ואז שוב תוקף בבועות ומסיים את הקרב!
    פארס הקטן מעולף אל הדשא. אתה מביט אחורה וכמה שניות אחריך גם סהר והסקווירטלית שלו מנצחים את אודיש. "הקרב שלי היה נהדר! לא התקשתי כלל למרות שהוא היה פוקימון עשב!" מתרברב לו סהר.

אנדרו:
    חחח סורי...
    - - - - - - - - - - -
    אתה לא מאבד את אשתונתיך, כל כולך בתוך הקרב. "צ'ארמנדר, שכב על הגב והסתחרר במרכז העיגול שדיגלט יצא, שחרר מזנבך כמה שיותר גיצי גחלת ואל תפסיק עד שנפגע בו!" צ'ארמנדר מהנהן בראשו ומיד פועל כהסברך מסתחרר שוב ושוב ושוב ויוצר כמו ממטרת גיצים חזקה וחמה. רק מחכה לדיגלט הפחדן שמתחפר לו כל הזמן. בטיפשותו דיגלט יוצא לבדוק מה קורה למעלה מעל האדמה וחוטף בדיוק מהלומת להבה לפניו. הוא נשרף וכואב ומיד חוזר לאדמה, מתקפות מסוג אש אינן משפיעות כלכך על פוקימוני אדמה ולכן לא ספג נזק רציני כלכך למרות הפגיעה הישירה. הוא שוב מנסה לצאת ושוב צ'ארמנדר המסתובב פוגע בו. אתה מיד קורא בהתלהבות "צ'ארמנדר עכשיו עצור ועבור לאגרוף ממוקד" צ'ארמנדר עוצר מנסה לטעון מהר ככל שהוא אך זה היה מאוחר מידי דיגלט עיקל את המתרחש וברח שוב לאדמה. הוא יוצא מהחור שמאחורי צ'ארמנדר ושורק לו שהסתכל ואז בלא בושה במהלך מלוכלך משליך גלי אדמה אבק לפניו של צ'ארמנדר (Sand-attack) וצ'ארמנדר אינו רואה! חול מכסה את עיניו שורף ומציק לו והוא אינו יכול לפתוח אותם. דיגלט מיד בעוד נגיחת ראש בבטנו של צ'ארמנדר שעף ונופל על זנבו בכאב.
    הקרב שקול כרגע... זה באמת יריב מתוחכם.

.

עמוד 5 מתוך 18 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •