Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 18 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 262
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דילן:
    אין קשר, הוא יכול להיות מורעל כמו שזה קורה במשחקי הקונסולות השונות (וזה קרא לי עם ספינרק בפלאטינה) זה יכול לקרות גם פה.
    - - - - - - - - - - - - -
    את פועלת מהר כדי לא לספק לריצ'י את התענוג לראות אותך לחוצה או לווידל לראות שהבטחון בקרב ירד והרבה. את מורה לו ״וודיל מהר, תשתמש בירי חוט ותקשור את רגליו. תפיל אותו על האדמה הוא גם ככה מסוחרר זה קל״ את אומרת ומעודדת אותו בנוסף, ומראש אומרת לו ״לאחר מכן אל תשכח נשיכת חרק״ ווידל בהחלט פועל בזריזות... הוא משתמש בירי חוטים וחוט ארוך ודביק נשלוך ומתלפפף סביב הקצרות של נידורן. ״נידורן תתעשט, ניקור וסיים את זה עם עוד ניקור״ הוא מנער את ראשו מנקר את החוט ומזנק מעלה אל ווידל המופתע ואת כבר מתה מפחד ורואה את ההפסד... כלפתע ווידל על דעת עצמו שולח או ירי חוטים שתופף לנידורן היטב את הקרן הזורחת באור לבן ומסובב או מטיח אותו בגזע עץ שמאחוריו. נידורן נופל לקרקע כמעט ולא יכול לזוז ווידל מושך אותו ואכן נושך אותו בנשיכת חרק עד שמתעלף! ווידל הצליח!
    ״אני לא מאמין״ קורא ריצ'י בתסכול, אך אחריי כמה שניות מתחלף בהבנה. הוא צועק לך מהעבר השני של הזירה המאולתרת ״כל הכבוד! קרב ממש כיפי״

.

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדרו:
    מבלי לבזבז אף שנייה מיותרת אתה משליח פוקדור ריק לוחץ עליו וזורק אותו על מטאפוד בקריאה "פוקדור צא!" הפוקודור מסתחרר באוויר נפתח וממנו נשלחת קרן אור אדומה המקיפה את הגולם הירקרק ושואב אותו פנימה אל הכדור. הכדור נסגר באוויר נופל לקרקע ומתחיל להתנדנד. ימינה ושמאלה שוב ושוב עם צליל מתמשך ומעצבן וזה נראה כמו נצח. המתח הוא גובר ואתה כבר רוטט מהתרגשות. אתה ממש בטוח שמטאפוד יתפס כי הוא סוף-סוף פוקימון המתאים לך. 'דיי נו..' אתה חושב ובעצבנות כשלפתע נשמע 'tooo..' חלוש ועמום מן הפוקדור. הוא נעצר והכפתור מרכז הפסיק להבהב. מה שאומר שתפסת לך מטאפוד!!!
    __
    "מעולה!" אקרא בקול ואמהר להוציא אותו. "מטאפוד אתה פוקימון מדהים! יש לך יכולות וכח נחישות חזקים שלא יביישו צ'אריזרד! אתה תהיה פוקימון נהדר בצוות שלי! אתה מרגיש את החום הזה? זו העוצמה שבצוות שלנו בוערת כמו אש!!!! יש!!!!!!" אני צורח בלי שליטה. האנדרנלין פעם בי במהירות. עכשיו זה הזמן להתקדם לעבר יער ורידיאן! עם שני פוקימונים אני בלתי מנוצח!

3. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivx10 צפה בהודעה
    דילן:
    אין קשר, הוא יכול להיות מורעל כמו שזה קורה במשחקי הקונסולות השונות (וזה קרא לי עם ספינרק בפלאטינה) זה יכול לקרות גם פה.
    - - - - - - - - - - - - -
    את פועלת מהר כדי לא לספק לריצ'י את התענוג לראות אותך לחוצה או לווידל לראות שהבטחון בקרב ירד והרבה. את מורה לו ״וודיל מהר, תשתמש בירי חוט ותקשור את רגליו. תפיל אותו על האדמה הוא גם ככה מסוחרר זה קל״ את אומרת ומעודדת אותו בנוסף, ומראש אומרת לו ״לאחר מכן אל תשכח נשיכת חרק״ ווידל בהחלט פועל בזריזות... הוא משתמש בירי חוטים וחוט ארוך ודביק נשלוך ומתלפפף סביב הקצרות של נידורן. ״נידורן תתעשט, ניקור וסיים את זה עם עוד ניקור״ הוא מנער את ראשו מנקר את החוט ומזנק מעלה אל ווידל המופתע ואת כבר מתה מפחד ורואה את ההפסד... כלפתע ווידל על דעת עצמו שולח או ירי חוטים שתופף לנידורן היטב את הקרן הזורחת באור לבן ומסובב או מטיח אותו בגזע עץ שמאחוריו. נידורן נופל לקרקע כמעט ולא יכול לזוז ווידל מושך אותו ואכן נושך אותו בנשיכת חרק עד שמתעלף! ווידל הצליח!
    ״אני לא מאמין״ קורא ריצ'י בתסכול, אך אחריי כמה שניות מתחלף בהבנה. הוא צועק לך מהעבר השני של הזירה המאולתרת ״כל הכבוד! קרב ממש כיפי״

אתה בטוח? כי לכל פוקימון רעל יש חסינות מלהיות מורעל :x
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תודה!" אקרא לו ואז ארוץ לווידל שלי "אוי אתה כזה מושלם!!!" אקרא מאושר ואחבק אותו בחוזקה "איזה כיף!!" אמשיך ואז אלטף אותו על הראש ואחייך אליו בכנות "נראה לי שמגיעה לך מנוחה רצינית!" אוסיף ואחזיר אותו לפוקדור שלו שיתרענן קצת.
    "נו אז הולכים לעיר ורידיאן?" אשאל בחיוך ואקרוץ לריצ'י.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    טוני:
    אתה מופתע לראות אל מול עינייך פיקאצ'ו בפעם הראשונה. שהוא אחד מהפוקימונים הדגולים של רד, החזק ביותר מבינהם. אתה חושב בקדחנות כיצד לעזור לו. ואז מחליט להוציא הן את באלבזור והן את ספירו, באלבזור עולה על גבה של ספירו שמתעופפת וצוללת לאט אל הבור העמוק. הם מדברים שם עם פיקאצ'ו ובאלבזור צועק לך מלמטה ומסביר שפיקאצ'ו אומר שזאת הייתה מלכודת ציידים. הם כיסו את הבור בדשא מדומה ושמו עליו פרי פקיאצ'ו מאוד אהב. הוא הלך לקחת אותו מבלי לחשוד בדבר ונפל פנימה אל הבור.
    אתה שולח את ספירו להזעיק עזרה בעוד אתה בחוץ ובאלבזור ופיקאצ'ו בטוח הבור מדברים בינהם על מהות החיים או משהו... בינתיים כולכם מחכים לספירו. כעבור כ-25 אתה שומע את קריאותיה של ספירו שחוזרת ללא תוצאות. כנראה שאין אף אחד בקרבת מקום.
    אני מבין כי ספירו חוזר ללא תוצאות, וישנו בור עמוק שברגל אני לא אוכל להגיע לשם לעבר פיקצ'ו ולעזור לו, אני חושב עם עצמי ואומר, "טוב ספירו, עכשיו זה תלוי רק בך! אני בטוח שאתה מסוגל לעשות את זה". אני אומר לספירו בקול שמשרה עליו ביטחון רב, "ספירו אני סומך עלייך, עוף לעבר פיקצ'ו ובאלבזור, ואת מלכודת הציידים שהציידים עשו תפרק בעזרת מתקפה מהירה בעוצמה רבה! לאחר מכן כך את פיקצ'ו ובאלבזור חזרה הנה! אני בטוח שאתה יכול לעשות את זה, אני סומך עלייך" ומשחרר את ספירו לעשות את מה שביקשתי בתקווה גדולה כי ספירו מסוגל.

5. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    [b]
    רוי:
    סילון בועות נשמע יותר טוב. אבל בסדר
    - - - - - - -
    אתה מהר מאוד מפנים את העובדה שרטיקייט יהיה קשה. קרב ראשון מול פוקימון מפותח זה לא קל... אבל מצד שני זה גם מלהיט אותך. אתה קורא אל סקווירטל ומביט עליו מבט המשדר ביטחון בחיוך אמיץ והוא משיב לך אותו דבר. אתה פוקד על סקווירטל לתקוף בסילון בועות, סקווירטל מתכנס לשיריון שלו יורה מתקפת בועות מחור זנבו ועף אל רטיקייט. רטיקייט מצליח להשתמש בהצלפת זנב כמה שניות ליפני שזה פוגע בו והוא עף גבוה ונוחט על הרצפה. רטיקייט הוריד קצת את כוח ההגנה של סקווירטל, משם הוא מסתער על סקווירטל אך בעצם לא תוקף ושוב משתמש בהצלפת זנב... סקווירטל מחייך, הוא חושב שרטיקייט פחדן. לפתע רטיקייט קופץ מסקווירטל בגלגולה לאחור, נוחט על ארבע ורץ שוב עם מתקפה מהירה אל סקווירטל! פשוט טס אל עבר הצב הקטן שמחכה ממך לפקודה.

.[/color][/size]
    אם כך סילון בועות זה היה
    -----------------------------------------------
    "סקווירטל תשתמש בהגנה מהר" אומר לו בחשש שיפגע, 'זה נהיה מותח יותר ויותר זה ממש מלהיב!'
    "סקווירטל תשתמש בהצלפת זנב על רטקייט ואז על הרצפה כדי יצור אבק ובסוף תשתמש בנשיכה במפתיע" אומר לסקווירטל בביטחון ובלהט.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    ״מעולה!״ אתה קורא בקול בכל גדול ולא עומד בפיתוי להוציא אותו החוצה. הוא מביט בך אך נראה עייף וטשוש במיוחד. ״מטאפוד אתה פוקימון מדהים! יש לך יכולות וכח נחישות חזקים שלא יביישו צ'אריזרד״ אתה מעריף לו שווחים ועיניו מחייכות בעייפות שכזו. אתה מוסיף ״אתה תהיה פוקימון נהדר בצוות שלי, אתה מרגיש את החום הזה? זו העוצמה שבצוות שלנו בוערת כמו אש! יש!!!״ אתה צורח בקולי קולות, ממש שואג בקול עד שהוא נשבר ממש (הקול שלך כאילו) מטאפוד נראה כי קצת נחרד מהצרחה, הוא פוקימון יותר שקט ומופנם מצ'ארמנדר ולא מת על השגעונות הללו. אך הוא מחייך ובהחלט נראה מרוצה מהצוות שהוא נמצא בו. אתה מבין שהוא באמת צריך מנוחה טובה וממושכת בפוקדור. לצבור כוחות מחדש ואתה מאפשר לו ומחזיר אותו פנימה לפוקדור.
    אתם ממשיכים בדרך, עכשיו אתה במלוא המרץ חושב ורוצה קדימה אל וורידיאן, אתה פותח בריצה קלה שמגבירה את הקצב ההתקדמות שלך בהרבה, כשלפתע אתה שומע צרחה. זו לה הייתה צרחה של קריאת מצוקה על של התלהבות מתפרצת. בדיוק כמו הצרחות שלך, רק שהקול שלה היה קצת משונה!
    זה לא מהמקום בוא אתה עומד, אך נשמע שזה מגיע לא רחוק ממך.

רוי:
    אתה מגיב מהר למזלך ומיד פוקד על סקווירטל להשתמש בהגנת כדור. אתה מרגיש הקלה לרגע כשלפתע אתה מבחין בחיוך זדוני שמחביא רטיקייט. אינך מבין ולפתע המתקפה המהירה פוגעת חזק בסקווירטל שבטוח השיריון שלו מטלטלת אותו בפנים ומעיפה אותו חזק עד שסקווירטל נעצר מהתנגשות בגזע עץ. הוא עדיין ניזוק וכואב מההתקפה! אינך מבין איך ואחיך הקטן מסביר ״רטיקייט מראש השתמש בהצלפת זנב כלכך הרבה פעמים, כדי להוריד לסקווירטל את ההגנה בקרב ומעכשיו יהיה לו קל יותר לפגוע בסקווירטל״ ואתה מתמרמר ומתעצבן איך לא שמת לב. אתה שואל את סקווירטל עם הוא בסדר הוא מתאמץ לקום אך הוא נעמד ומסמן לך שהכל טוב.
    אתם לא מוותרים, אתה מבקש אותו להשתמש בהצלפת זנב על הרצפה והוא עושה זאת ומעיף עשבים חול ואבק לכל עבר ומציק לרטיקייט. ואז מתוק מסך האבק הקטן פורץ סקווירטל עם נשיכה ומפתיע את רטיקייט שלא רעה כלום. נושך אותו חזק אוחז בו בפיו וסוגר את הלסת חזק. רטיקייט מצייץ מכאב. כשלפתע הוא חושב על משהו מסובב את ראשו בגמישות לסקווירטל שנושך אותו ומשתמש על סקווירטל בלעיסה (Crunch) ונושך ולועס עצמה רבה יותר את סקווירטל והשניים חורקים שיניים ומנסים בכל כוחם להביס זה את זה!

דילן:
    כן בטוח... טוב נו נגיד שהוא ״נרפא״ באורח פלא ונלך איתך.
    - - - - - - - - -
    אתה מודה לנער החביב. זה אכן היה קרב נהדר ואין מאושרת ממך כי ניצחת. ״אוי אתה מושלם ווידל שלי״ את מחמיאה לו בחיבה רבה והוא מחוייך וסמוק לחיים עם האף הוורוד והחמוד שלו שמאדים. את מלטפת לו את הראש בעדינות והוא מצתמרר מהמגע הנעים מתקבץ לו ונרפא ואת מתפוצצת מצחוק. את מחליטה שמגיעה לזחל הקטן מנוחה הגונה, מחזירה אותו לפוקדור. ואז לפתע ריצ'ארד קורא לך מהעבר השני, אוחז בשני ידייך בשתיקה ואז אומר לך שבי כאן. ואת מיישבת ונשענת תחת גזע עץ. בריצה קלה הוא מזנק וצולל לתוך איזה שיח ומוציא ממנו כמה פירוט, הוא נדקר מהקוצים וזה מביא אותך לצחקק מעט והוא מסמיק. הוא מביא לכם פירות שניכם מוציאים כריכים ואת הפוקימונים שלכם. אוכלים בנחת כשהפוקימונים מוצאים זמן גם לשחק אתכם וגם לאכול לנוח ולצבור כוחות... ריצ'ארד לפתע מוציא כערת עץ קטנה לוקח המפרי שהביא לך ומעוד כמה פירות שיש לו בתיק ומתחיל לכתוש אותם בעזרת אבן שהוא מרים מהקרקע ושותף, לאחר מכן מוסיף קצת מים ומים לימון וזה מוכן. ומעניק לך את זה באומרו ״קחי תני לווידל שלך, הוא ירגיש הרבה הרבה יותר טוב ואנרגתי״ ואת נותנת באמת לווידל לטעום את זה הוא מרחרח טועם וקופץ ומיד מתחי לזלול וגומר זאת מיד, ריצ'ארד מיד מכין עוד פעם במנה גדולה יותר כשרואה את הביקוש ונותן גם לאחרים. לאחר 45 דקות של בילוי בטבע הפראי בנעימים לשם שינוי. ריצ'י קם מקים גם אותך הוא מתמתח ואתם מחזירים את כולם לפוקדורים וממשיכים בדרך.
    עט עט העצים, השיחים ואפילו קצת מהדשא מתחילים להיעלם ואתם מבינים שכשהצמחייה נעלמת יש מבנים. הכל מתחלף חיש במהרבה באספלת, כוכר ושיש המרכיבים את המבנים של וורידיאן. עיר יפה ונחמדה. היא קטנה אך יותר מאוכלסת ומפותחת מפלאט. אתם מביטים באנשים כל אחד בעיסוקיו אך נראים מאושרים, רגשי אחווה וידידות זורמים פה בין כולם במעבה העיר קרוב לכניסה מהצד הדרומי (זה שלכם) מופיע מיד המרכז, כמה מטרים ממנו החנות ובינהם בית מגורים, עוד כמה בתים פרוסים כמו בית הדואר, בית דפוס. עיירה פשוטה מאוד כביכול. לאחר כל מבני העיר ישנו המכון בקצה הצפוני שלה נראה שומם קצת אך מתופח למראהו. מהצד המזרחי של העיר ישנו שביל צדדי המוביל לשמורת טבע פראית השייכת לעיר באופן מלא. וצפון מערב לה ממשיכה הדרך אל העיר סרוליין. מן המזרח במעבה שמורת הטבע מבצבץ בניין רחב ענק הרואים מרחוק אך אין לכם מושג מה תפקידו. ריצ'י השאנן והנינוח משלב ידיים מאחורי ראשו ושואל מה תרצי לעשות.

.

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדרו:
    ״מעולה!״ אתה קורא בקול בכל גדול ולא עומד בפיתוי להוציא אותו החוצה. הוא מביט בך אך נראה עייף וטשוש במיוחד. ״מטאפוד אתה פוקימון מדהים! יש לך יכולות וכח נחישות חזקים שלא יביישו צ'אריזרד״ אתה מעריף לו שווחים ועיניו מחייכות בעייפות שכזו. אתה מוסיף ״אתה תהיה פוקימון נהדר בצוות שלי, אתה מרגיש את החום הזה? זו העוצמה שבצוות שלנו בוערת כמו אש! יש!!!״ אתה צורח בקולי קולות, ממש שואג בקול עד שהוא נשבר ממש (הקול שלך כאילו) מטאפוד נראה כי קצת נחרד מהצרחה, הוא פוקימון יותר שקט ומופנם מצ'ארמנדר ולא מת על השגעונות הללו. אך הוא מחייך ובהחלט נראה מרוצה מהצוות שהוא נמצא בו. אתה מבין שהוא באמת צריך מנוחה טובה וממושכת בפוקדור. לצבור כוחות מחדש ואתה מאפשר לו ומחזיר אותו פנימה לפוקדור.
    אתם ממשיכים בדרך, עכשיו אתה במלוא המרץ חושב ורוצה קדימה אל וורידיאן, אתה פותח בריצה קלה שמגבירה את הקצב ההתקדמות שלך בהרבה, כשלפתע אתה שומע צרחה. זו לה הייתה צרחה של קריאת מצוקה על של התלהבות מתפרצת. בדיוק כמו הצרחות שלך, רק שהקול שלה היה קצת משונה!
    זה לא מהמקום בוא אתה עומד, אך נשמע שזה מגיע לא רחוק ממך.
    ארוץ לעבר הצרחה...

8. משתמש מנוסה

רוי:
    אתה מגיב מהר למזלך ומיד פוקד על סקווירטל להשתמש בהגנת כדור. אתה מרגיש הקלה לרגע כשלפתע אתה מבחין בחיוך זדוני שמחביא רטיקייט. אינך מבין ולפתע המתקפה המהירה פוגעת חזק בסקווירטל שבטוח השיריון שלו מטלטלת אותו בפנים ומעיפה אותו חזק עד שסקווירטל נעצר מהתנגשות בגזע עץ. הוא עדיין ניזוק וכואב מההתקפה! אינך מבין איך ואחיך הקטן מסביר ״רטיקייט מראש השתמש בהצלפת זנב כלכך הרבה פעמים, כדי להוריד לסקווירטל את ההגנה בקרב ומעכשיו יהיה לו קל יותר לפגוע בסקווירטל״ ואתה מתמרמר ומתעצבן איך לא שמת לב. אתה שואל את סקווירטל עם הוא בסדר הוא מתאמץ לקום אך הוא נעמד ומסמן לך שהכל טוב.
    אתם לא מוותרים, אתה מבקש אותו להשתמש בהצלפת זנב על הרצפה והוא עושה זאת ומעיף עשבים חול ואבק לכל עבר ומציק לרטיקייט. ואז מתוק מסך האבק הקטן פורץ סקווירטל עם נשיכה ומפתיע את רטיקייט שלא רעה כלום. נושך אותו חזק אוחז בו בפיו וסוגר את הלסת חזק. רטיקייט מצייץ מכאב. כשלפתע הוא חושב על משהו מסובב את ראשו בגמישות לסקווירטל שנושך אותו ומשתמש על סקווירטל בלעיסה (crunch) ונושך ולועס עצמה רבה יותר את סקווירטל והשניים חורקים שיניים ומנסים בכל כוחם להביס זה את זה!

'המצב לא נראה טוב בשביל סקווירטל' אחשוב בעצבנות והתחיל לנסות להעלות ראיונות שיעזרו לי.
    לאחר מספר שניות של חשיבה העלה אסטרטגיה "סקווירטל תשתמש בהצלפת זנב בשביל לדגדג את רטקייט."
    כאשר רטקייט ירגיש את הדגדוג הוא בוודאי יחליש את האחיזה בסקווירטל' אחשוב בשמחה ואמשיך בפקודותיו לסקווירטל "סקווירטל תשתמש בבעות על הרגליים של רטקייט ותנסה להעיף אותו ממך!" אומר לו בנחישות וחום.

ת
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. the bitch is back
    [size=1][color=red][b]
    דילן:
    כן בטוח... טוב נו נגיד שהוא ״נרפא״ באורח פלא ונלך איתך.
    - - - - - - - - -
    אתה מודה לנער החביב. זה אכן היה קרב נהדר ואין מאושרת ממך כי ניצחת. ״אוי אתה מושלם ווידל שלי״ את מחמיאה לו בחיבה רבה והוא מחוייך וסמוק לחיים עם האף הוורוד והחמוד שלו שמאדים. את מלטפת לו את הראש בעדינות והוא מצתמרר מהמגע הנעים מתקבץ לו ונרפא ואת מתפוצצת מצחוק. את מחליטה שמגיעה לזחל הקטן מנוחה הגונה, מחזירה אותו לפוקדור. ואז לפתע ריצ'ארד קורא לך מהעבר השני, אוחז בשני ידייך בשתיקה ואז אומר לך שבי כאן. ואת מיישבת ונשענת תחת גזע עץ. בריצה קלה הוא מזנק וצולל לתוך איזה שיח ומוציא ממנו כמה פירוט, הוא נדקר מהקוצים וזה מביא אותך לצחקק מעט והוא מסמיק. הוא מביא לכם פירות שניכם מוציאים כריכים ואת הפוקימונים שלכם. אוכלים בנחת כשהפוקימונים מוצאים זמן גם לשחק אתכם וגם לאכול לנוח ולצבור כוחות... ריצ'ארד לפתע מוציא כערת עץ קטנה לוקח המפרי שהביא לך ומעוד כמה פירות שיש לו בתיק ומתחיל לכתוש אותם בעזרת אבן שהוא מרים מהקרקע ושותף, לאחר מכן מוסיף קצת מים ומים לימון וזה מוכן. ומעניק לך את זה באומרו ״קחי תני לווידל שלך, הוא ירגיש הרבה הרבה יותר טוב ואנרגתי״ ואת נותנת באמת לווידל לטעום את זה הוא מרחרח טועם וקופץ ומיד מתחי לזלול וגומר זאת מיד, ריצ'ארד מיד מכין עוד פעם במנה גדולה יותר כשרואה את הביקוש ונותן גם לאחרים. לאחר 45 דקות של בילוי בטבע הפראי בנעימים לשם שינוי. ריצ'י קם מקים גם אותך הוא מתמתח ואתם מחזירים את כולם לפוקדורים וממשיכים בדרך.
    עט עט העצים, השיחים ואפילו קצת מהדשא מתחילים להיעלם ואתם מבינים שכשהצמחייה נעלמת יש מבנים. הכל מתחלף חיש במהרבה באספלת, כוכר ושיש המרכיבים את המבנים של וורידיאן. עיר יפה ונחמדה. היא קטנה אך יותר מאוכלסת ומפותחת מפלאט. אתם מביטים באנשים כל אחד בעיסוקיו אך נראים מאושרים, רגשי אחווה וידידות זורמים פה בין כולם במעבה העיר קרוב לכניסה מהצד הדרומי (זה שלכם) מופיע מיד המרכז, כמה מטרים ממנו החנות ובינהם בית מגורים, עוד כמה בתים פרוסים כמו בית הדואר, בית דפוס. עיירה פשוטה מאוד כביכול. לאחר כל מבני העיר ישנו המכון בקצה הצפוני שלה נראה שומם קצת אך מתופח למראהו. מהצד המזרחי של העיר ישנו שביל צדדי המוביל לשמורת טבע פראית השייכת לעיר באופן מלא. וצפון מערב לה ממשיכה הדרך אל העיר סרוליין. מן המזרח במעבה שמורת הטבע מבצבץ בניין רחב ענק הרואים מרחוק אך אין לכם מושג מה תפקידו. ריצ'י השאנן והנינוח משלב ידיים מאחורי ראשו ושואל מה תרצי לעשות.

אסתכל סביב "מה דעתך להסתכל בשמורה? בטוח יש שם משהו מעניין" אציע לו בחיוך "גם מסקרן אותי מה זה הבניין שם" אומר ואצביע עליו. "רוצה לבוא?" אשאל בחיוך ואתחיל ללכת לכיון
    גיל! 3>

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    חחח... איזה תגובה יבשה, באמת שלא עשיתי זאת כדי מתוך ידיעה שתרוץ לשם. נתתי לך את הבחירה נטו. יכולת להתעלם חח.
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה סוטה מהדרך והולך בעקבות הקולות. זה מסקרן אותך, מאוד וכלל שאתה מתקרב הקולות נשמעים מן הסתם חזק יותר וזה מוביל אותך להליכה מהירה עד ריצה.
    לפתע את נעצר. קרחת יער יפה ופרחונית, דשא יפייפיה ורוח נעימה וסיבבך טבעת עצים שמקיפה אותך. לפתע אתה מרגיש משיכה קלה בראש והכובע שלך נעלם! "מה, היי! איפה הכובע מה קורה פה?!" אתה צועק אל עצמך ואז שומע צחוק. אתה מתעצבן וצועק על החלל "מיזה! אך חוץ מקולות הרוח ורחש עלים אינך שומע דבר... לפתע עוד משיכה והפעם במכנסיים! אתה מנסה מהר להבין מה נגנב ואתה שם לב שחסרים לך פוקדע ושני פוקדורים מהחגורה! זה קורה ממש במהירות ואתה לא מבין מי עומד מאחורי זה. שוב נשמע הצחוק המרגיש ואתה כבר ממש משתגע, מתחיל ללכת במעגלים להסתכל סביב ולצעוק "מי זה!?!?!" "תחזור מיד הנה עם הדברים שלי מי שלא תיהיה!" "צא החוצה כבר פחדן!!!" וכו'...
    אתה ממש נטרף שלפתע שוב נגיעה בראש, דממת אלחוט ולפתע מול אינך מוריד את ראשו פוקימון סגול ומקפיץ אותך משום מקום באומרו "פום פום!" ממש מול הפנים.

דילן:
    את מביטה סביב סביב ומחליטה ללכת אל השמורה מזרחית לעיר. היא מסקרנת אותך מאוד, בעיקר המנבה הגדול שמבצבץ לו איי שם מרחוק. דילן זורם עם הרעיון ואומר "אין בעיה, רק בואי נלך דרך העיר... נראה מה יש לעשות פה" את מוכנה להסכם ושניכם מחייכים זה לזו. אתם נכנסים פנימה ושם עומד לו קבצן זקן שמציע שיעורי לכידת פוקימונים תמורת פרוטות. ילדים משחקים להם בחוץ, מאחורי המרכז ישנן שתי זירות רחוב, בהן מתכנסים לא מעט אנשים ונלחמים בראנדומליות בזה אחר זה. מישהו ניגש אליכם בגסות ומחלק לכם ברשור ל-מופע תזמורת וורידיאן ב-7 בערב בבימת העיר ליד חנות "הכל למאמן" (החנות הרגילה) וריצ'י שמעלעל בזה מגיב "זה נראה מעניין אולי מוטב שנסחור חדר במרכז הפוקימונים להלילה ונצפה בזה. מת על מוזיקה פשוט" ומסמיק כשאת מביטה בו באופן מוזר.
    אתם בכל מקרה מגיעים לשמורה ומטיילים שם... מקום יפה, העצים שם שונים מן הדרך בה הלכת עד עכשיו. כנראה בשביל גידול פירות מסוג שונה לתושבי העיר הם נמוכים יותר בעלי עלים רחבים יותר. ננטעו בידי אדם ובגלל זה מסודרים כלכך אתם מבינים, שבילים ומדשאות נקיות ופרחים מגודרים פעם בכמה מטרים. אך למרות המלאכתיות שבמקום אין כאן עד עכשיו שום דבר פרט לטבע. לפתע כאילו משום מקום בצעקה מטורפת מגיע מאנקי, הוא מביט בך בשיגעון ונראה מאוד עצבני, ריצ'י מיד מגיב ושולף פוקדור וכבר שנייה ליפני להוציא את נידורן "רוצה שאעיף אותו?" הוא שואל כמאנקי מביט בך חורק רגליו על הקרקע ומניף זנבו ואגרופיו לכל עבר...

רוי:
    'לעזזל זה לא טוב!' אתה חושב לעצמך לחוץ ועצבני. מגרד בראש חזק כשאתה חושב בקדחנות על איזה מהלך מפתיע שישנה את התמונה לטובתך. לאחר כמה דקות מחשבה כשאתה צופה בסקווירטל ורטיקייט נושכים זה את זה ללא רחם אתה מקבל רעיון, "סקווירטל תשתמש בהצלפת זנב בשביל לדגדג את רטקייט" אתה פוקד עליו והוא משחרר מן הנשיכה שלו מתמקד בהצלפת זנב, מזיז אותו מצד מצד על הבטן הפרוותית של רטיקייט שבין רגע מתחיל לפרוץ בצחוק משגע, תוך כדי כמובן גם ההגנה שלו נחלשת בגלל אפקט הצלפת הזנב, הוא צוחק וצוחק עד שסקווירטל מפסיק. אתה מקווה שבועות של סקווירטל יעיפו את העכברוש גבוה למעלה אבל רגליו מצויידות בציפורניים חדות שמפוצצות את הבועות. בכל מקרה בועות מתפוצצות על רגליו וגופו התחתון בעיקר ומפילות אותו לאחור, ההגנה שלו נחלשה והן משפיעות יותר!
    הוא משתמש שוב במיקוד אנרגיה ושוב מתחיל לזהור...

.

11. משתמש מנוסה
    [size=1][color=red][b]
    רוי:
    'לעזזל זה לא טוב!' אתה חושב לעצמך לחוץ ועצבני. מגרד בראש חזק כשאתה חושב בקדחנות על איזה מהלך מפתיע שישנה את התמונה לטובתך. לאחר כמה דקות מחשבה כשאתה צופה בסקווירטל ורטיקייט נושכים זה את זה ללא רחם אתה מקבל רעיון, "סקווירטל תשתמש בהצלפת זנב בשביל לדגדג את רטקייט" אתה פוקד עליו והוא משחרר מן הנשיכה שלו מתמקד בהצלפת זנב, מזיז אותו מצד מצד על הבטן הפרוותית של רטיקייט שבין רגע מתחיל לפרוץ בצחוק משגע, תוך כדי כמובן גם ההגנה שלו נחלשת בגלל אפקט הצלפת הזנב, הוא צוחק וצוחק עד שסקווירטל מפסיק. אתה מקווה שבועות של סקווירטל יעיפו את העכברוש גבוה למעלה אבל רגליו מצויידות בציפורניים חדות שמפוצצות את הבועות. בכל מקרה בועות מתפוצצות על רגליו וגופו התחתון בעיקר ומפילות אותו לאחור, ההגנה שלו נחלשה והן משפיעות יותר!

'יש המצב השתנה לטובתי!' אחשוב בשמחה 'עכשיו רק נותן לי למצוא מהלך חכם כדי לגמור את זה' המשיך במחשבותיו האופטימיות ואומר לסקווירטל מייד "סקווירטל תשתמש בבועות כדי לעלות למעלה כך שרטקייט לא יוכל לפגוע בך ואחר כך תקפוץ עליו עם נשיכה, אם הוא מנסה לברוח תשתמש בסילון בועות יחד עם הגנה כדי לשנות כיוון ולפגוע בו עם השריון!"
    'אני מקווה שמיקור האנרגיה של רטקייט יעקב אותו מספיק כדי שסקווירטל יסיים את המהלך' אחשוב בחשש ואנסה לא להעביר אותו לסקווירטל.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    רוי:
    הודעה פרטית נשלחה. תקרא, תפנים ותבצע.
    - - - - - - - -
    אתה מאוד מרוצה מהשצלחת את המהלך הקודם ושנית את פני הקרב, אף על פי שהוא לא יצא כמו שרצית עדיין זה הצליח. אתה יותר נינוח ואופטימי עכשיו וראשך צלול לחשוב על מהלך וזה מה שאתה עושה. מתכנן לעצמך לגמור את הקרב ונותן לסקווירטל מס' הוראות. הוא מתחיל בקרן בועות מתיישב על קומץ מהן ועולה למעלה לאוויר, רטיקייט ממשיך בשלו כשסקווירטל קופץ מלמעה היישר מתביית על סקווירטל עם פה פעור ומוכן לנשיכה כשסקווירטל לפתע מסיים את מיקוד האנרגיה ומשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק וזה מהר קדימה. אינך מתרגש מיזה סקוירטל
    ״עבור להגנת כדור ובצע סילון בועות״. סקווירטל באוויר נכנס לשיריון משגר בועות וטס אחריי רטיקייט. רטיקייט למזלו מבחין בשריון המעופף בעקבותיו ופונה שנייה אחת ליפני התנגשות בעץ שמאלה, ״סקווירטל לא״ אתה צועק ולמזלך הוא פוגע בצד העץ מההדף גם מועף שמאלה עף אל רטיקייט שלזה כבר לא היה מוכן ופוגע היישר בפניו. רטיקייט נופל על הקרקע מעולף לחלוטין! סקווירטל יוצא משיריון כשהוא אוחז שתי ידיים בראשו ונראה שיש לו לרגעים סחרחורת מרה, אך הוא מחייך אליך כי יודע שניצח (למרות שהוא רואה אותך 6 פעמים כרגע)

.

13. the bitch is back
    אנדרו:
    חחח... איזה תגובה יבשה, באמת שלא עשיתי זאת כדי מתוך ידיעה שתרוץ לשם. נתתי לך את הבחירה נטו. יכולת להתעלם חח.
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה סוטה מהדרך והולך בעקבות הקולות. זה מסקרן אותך, מאוד וכלל שאתה מתקרב הקולות נשמעים מן הסתם חזק יותר וזה מוביל אותך להליכה מהירה עד ריצה.
    לפתע את נעצר. קרחת יער יפה ופרחונית, דשא יפייפיה ורוח נעימה וסיבבך טבעת עצים שמקיפה אותך. לפתע אתה מרגיש משיכה קלה בראש והכובע שלך נעלם! "מה, היי! איפה הכובע מה קורה פה?!" אתה צועק אל עצמך ואז שומע צחוק. אתה מתעצבן וצועק על החלל "מיזה! אך חוץ מקולות הרוח ורחש עלים אינך שומע דבר... לפתע עוד משיכה והפעם במכנסיים! אתה מנסה מהר להבין מה נגנב ואתה שם לב שחסרים לך פוקדע ושני פוקדורים מהחגורה! זה קורה ממש במהירות ואתה לא מבין מי עומד מאחורי זה. שוב נשמע הצחוק המרגיש ואתה כבר ממש משתגע, מתחיל ללכת במעגלים להסתכל סביב ולצעוק "מי זה!?!?!" "תחזור מיד הנה עם הדברים שלי מי שלא תיהיה!" "צא החוצה כבר פחדן!!!" וכו'...
    אתה ממש נטרף שלפתע שוב נגיעה בראש, דממת אלחוט ולפתע מול אינך מוריד את ראשו פוקימון סגול ומקפיץ אותך משום מקום באומרו "פום פום!" ממש מול הפנים.

דילן:
    את מביטה סביב סביב ומחליטה ללכת אל השמורה מזרחית לעיר. היא מסקרנת אותך מאוד, בעיקר המנבה הגדול שמבצבץ לו איי שם מרחוק. דילן זורם עם הרעיון ואומר "אין בעיה, רק בואי נלך דרך העיר... נראה מה יש לעשות פה" את מוכנה להסכם ושניכם מחייכים זה לזו. אתם נכנסים פנימה ושם עומד לו קבצן זקן שמציע שיעורי לכידת פוקימונים תמורת פרוטות. ילדים משחקים להם בחוץ, מאחורי המרכז ישנן שתי זירות רחוב, בהן מתכנסים לא מעט אנשים ונלחמים בראנדומליות בזה אחר זה. מישהו ניגש אליכם בגסות ומחלק לכם ברשור ל-מופע תזמורת וורידיאן ב-7 בערב בבימת העיר ליד חנות "הכל למאמן" (החנות הרגילה) וריצ'י שמעלעל בזה מגיב "זה נראה מעניין אולי מוטב שנסחור חדר במרכז הפוקימונים להלילה ונצפה בזה. מת על מוזיקה פשוט" ומסמיק כשאת מביטה בו באופן מוזר.
    אתם בכל מקרה מגיעים לשמורה ומטיילים שם... מקום יפה, העצים שם שונים מן הדרך בה הלכת עד עכשיו. כנראה בשביל גידול פירות מסוג שונה לתושבי העיר הם נמוכים יותר בעלי עלים רחבים יותר. ננטעו בידי אדם ובגלל זה מסודרים כלכך אתם מבינים, שבילים ומדשאות נקיות ופרחים מגודרים פעם בכמה מטרים. אך למרות המלאכתיות שבמקום אין כאן עד עכשיו שום דבר פרט לטבע. לפתע כאילו משום מקום בצעקה מטורפת מגיע מאנקי, הוא מביט בך בשיגעון ונראה מאוד עצבני, ריצ'י מיד מגיב ושולף פוקדור וכבר שנייה ליפני להוציא את נידורן "רוצה שאעיף אותו?" הוא שואל כמאנקי מביט בך חורק רגליו על הקרקע ומניף זנבו ואגרופיו לכל עבר...

רוי:
    אני מהפלאפון.
    ~~~~~~~~~~
    אסתכל על המאנקי בקצת חשש "חמוד מצידך להגן על כבודי" אומר בחיוך ואתן לו את הבמה.
    "נראה לך שיש פה פוקימוני רעל?" אשאל אותו כדרך אגב ואסתכל על הקרב ולמרות זאת אכין את הפוקדור של ווידל ליתר ביטחון
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    רוי:
    הודעה פרטית נשלחה. תקרא, תפנים ותבצע.
    - - - - - - - -
    אתה מאוד מרוצה מהשצלחת את המהלך הקודם ושנית את פני הקרב, אף על פי שהוא לא יצא כמו שרצית עדיין זה הצליח. אתה יותר נינוח ואופטימי עכשיו וראשך צלול לחשוב על מהלך וזה מה שאתה עושה. מתכנן לעצמך לגמור את הקרב ונותן לסקווירטל מס' הוראות. הוא מתחיל בקרן בועות מתיישב על קומץ מהן ועולה למעלה לאוויר, רטיקייט ממשיך בשלו כשסקווירטל קופץ מלמעה היישר מתביית על סקווירטל עם פה פעור ומוכן לנשיכה כשסקווירטל לפתע מסיים את מיקוד האנרגיה ומשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק וזה מהר קדימה. אינך מתרגש מיזה סקוירטל
    ״עבור להגנת כדור ובצע סילון בועות״. סקווירטל באוויר נכנס לשיריון משגר בועות וטס אחריי רטיקייט. רטיקייט למזלו מבחין בשריון המעופף בעקבותיו ופונה שנייה אחת ליפני התנגשות בעץ שמאלה, ״סקווירטל לא״ אתה צועק ולמזלך הוא פוגע בצד העץ מההדף גם מועף שמאלה עף אל רטיקייט שלזה כבר לא היה מוכן ופוגע היישר בפניו. רטיקייט נופל על הקרקע מעולף לחלוטין! סקווירטל יוצא משיריון כשהוא אוחז שתי ידיים בראשו ונראה שיש לו לרגעים סחרחורת מרה, אך הוא מחייך אליך כי יודע שניצח (למרות שהוא רואה אותך 6 פעמים כרגע)
    "עבודה מעולה סקווירטל!" אומר לו בקול גדול "עכשיו תחזור לפוקדור מגיע לך מנוחה אחרי הקרב הזה" אומר לו בחיוך מלאה שניים והחזיר אותו.
    'מעניין מה קורה עם סהר ורטטה?' אחשוב לעצמי ואז אשאל את אחי בקול " היי סהר איך הולך נגד רטטה?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    חחחחחחחחח זה ילמד אותך לא להתחמק מקרבות שלך! XDD אם היית לוקח את הקרב ווידל היה מתפתח. עונש... חכה להזדמנות הבאה שאני יחשוב שמתאים לפתח אותו עכשיו.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    את מסתכלת על מאנקי קצת מבוהלת, כשריצ'ארד עומד ומגן עלייך את מסמיקה וחושבת שזה חמוד וגם דואגת לידע אותו. את בנתיים שוב תוהה בחלומות על לתפוס עוד פוקימוני רעל (שעלה לך ביוקר עכשיו) ריצ'ארד מחליט להוציא את יאנמה במחשבה שנייה ומנהל קרב איתן עם המאנקי. מאנקי נותן שם קרב טוב עם מתקפות כמו: הטלה ססמית (Seismic Toss), בעיטה נמוכה (Low Kick), שבירת לבנים (Brick Break), התעלות (Bulk Up), חיקוי (mimic).
    את המהלך הראשון יאנמה יוזם בצוות כפול המקיף את מאנקי ומכה ומשגע את מוחו כאשר כל פעם מכה בו ממקום אחר ומשתמש בכפילים שלו כדי לדמות התקפה לגרום למאנקי להתחמק סתם ולהתעייף מהר.
    מאנקי לבסוף משתמש בחיקוי ובאמצעותה משתמש במתקפה מהירה מקיפה על כל הכפילים מעלים אותם ופוגע ביאנמה האמיתי בשבירת לבנים. יאנמה מתאושש מיזה מהר, בכל זאת היתרון הסוגים בקרב לרשותו. הוא פשוט נעמד עיניו זוהרות באור כחול עמוק וקורן ממש, זוהי 'ראיית הנולד' הוא ידע שמאנקי ינסה לקפוץ ולהנחיט בעיטה נמוכה ולכן חמק בזריזות כנפיים. מאנקי ממשיך לפתע באמצעות האקרובטיות שלו מנתר בין שלושה עצים שיאנמה מנסה לעקוב ונפתח בגבו היטב בתנופת זנב מנטר מאנקי מעלה מחזיק ביאנמה ומתחיל להסתחרר עוד ועוד. ומוריד אותו מטה בזריקה מלמעלה יאנמה המסחורר לגמריי צולל על הקרקע אך בקריאת עידוד של ריצ'י מתאמץ ולהתעשט ועושה זאת שנייה ליפני התרסקות. הוא עולה למעלה אל הקופיף עם דחיפה שפוגעת ישירות ואז בום על-קולי שמנחיט את מאנקי לקרקע. הקופיף הזועם כבר משתגע, הוא משתמש בהתעלות זורח בהילה אדומה המפיצה קצת חום סביב. שריריו מתחזקים וגדים מעט והוא מעץ לעץ בזיגזג מהיר בטירוף שוב מגיע אל יאנמה ומאגרף אותו בשבירת לבנים. לאחר מכן שוב התעלות והוא עוד יותר חזק. יאנמה משתמש בצוות כפול פעם ועוד פעם מאנקי המשוגע מחסל אותם מהר מידי. יאנמה עולה למעלה כשמאנקי אוחז לפתע בזנבו מנסה לתפס עליו ולגמור את זה בהטלה ססמית קרב אווירי מתנהל כשיאנמה מנסה להשחרר את מאנקי ממנו ובסוף עם מתקפה מהירה נגד הרוח מאנקי מתעופף לו באוויר מהגב של יאנמה שמכה בוא עם 3 מתקפות של בום על קולי שמסיימות את העניין. הקוף מעולף לגמריי. ביצועים מרהיבים של יאנמה וריצ'ארד, תיאום מעולה בין השניים. ואז הוא בדיבור על יאנמה מפתיע אותך כאשר אומר לו "טוב חמוד יפה לקרב ראשון שלנו יחד!" כשהשפרירית הקטנה נוחטת לו על היד.

מונקי:
    "עבודה מעולה סקווירטל, כל הכבוד לך" אתה מהלל אותו ומחזיר אותו לפוקדור למנוחת ישרים כשאתה מחוייך אליו והוא אלייך. אתה מהרהר לעצמך מה עם סהר ורטטה כשאתה רואה את סהר יושב נח לו עם לידבה שרגוע ושמח בידיו וסקווירטלית יושבת מחוייכת על רטטה שעילפה בעצמה. סהר ששמע שירים בנגן פוקח עין אחת ומביט בך ואז קם על רגליו ואומר "או, הינה סיימת. רטיקייט מפותח ניצחת לבד. כל הכבוד אח גדול!" ומושיט ללחוץ לך את היד. סהר מאחל דרך צלחה ללידבה ושלא יסתבך שוב בצרות ולידבה עף עם הפרי שלו חופשי ומאושר.

.

עמוד 8 מתוך 18 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •