Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 18 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 262
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivx10 צפה בהודעה
    [size=1][color=purple][u][b]
    מונקי:
    "עבודה מעולה סקווירטל, כל הכבוד לך" אתה מהלל אותו ומחזיר אותו לפוקדור למנוחת ישרים כשאתה מחוייך אליו והוא אלייך. אתה מהרהר לעצמך מה עם סהר ורטטה כשאתה רואה את סהר יושב נח לו עם לידבה שרגוע ושמח בידיו וסקווירטלית יושבת מחוייכת על רטטה שעילפה בעצמה. סהר ששמע שירים בנגן פוקח עין אחת ומביט בך ואז קם על רגליו ואומר "או, הינה סיימת. רטיקייט מפותח ניצחת לבד. כל הכבוד אח גדול!" ומושיט ללחוץ לך את היד. סהר מאחל דרך צלחה ללידבה ושלא יסתבך שוב בצרות ולידבה עף עם הפרי שלו חופשי ומאושר.
    'סהר מראה יכולות ממש מעולות, אני מתחיל לחשוש שאני בסוף לא יצלח לנצח אותו בקרב המכריע' אני חושב לעצמי בחשש ושולח חיוך לעברו ולוחץ את ידו.
    "כמה נחמד שעזרנו ללידבה זה ממש כיף לראות אותו מאושר כל כך" אומר לאחי בשלווה והמשיך בדרכי ואסמן לו לבוא איתי 'מעניין איזה פוקימונים מעניינים נמצע בהמשך הדרך' אחשוב בהיתרגשות והמשיך ללכת בשקט.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדרו:
    חחח... איזה תגובה יבשה, באמת שלא עשיתי זאת כדי מתוך ידיעה שתרוץ לשם. נתתי לך את הבחירה נטו. יכולת להתעלם חח.
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה סוטה מהדרך והולך בעקבות הקולות. זה מסקרן אותך, מאוד וכלל שאתה מתקרב הקולות נשמעים מן הסתם חזק יותר וזה מוביל אותך להליכה מהירה עד ריצה.
    לפתע את נעצר. קרחת יער יפה ופרחונית, דשא יפייפיה ורוח נעימה וסיבבך טבעת עצים שמקיפה אותך. לפתע אתה מרגיש משיכה קלה בראש והכובע שלך נעלם! "מה, היי! איפה הכובע מה קורה פה?!" אתה צועק אל עצמך ואז שומע צחוק. אתה מתעצבן וצועק על החלל "מיזה! אך חוץ מקולות הרוח ורחש עלים אינך שומע דבר... לפתע עוד משיכה והפעם במכנסיים! אתה מנסה מהר להבין מה נגנב ואתה שם לב שחסרים לך פוקדע ושני פוקדורים מהחגורה! זה קורה ממש במהירות ואתה לא מבין מי עומד מאחורי זה. שוב נשמע הצחוק המרגיש ואתה כבר ממש משתגע, מתחיל ללכת במעגלים להסתכל סביב ולצעוק "מי זה!?!?!" "תחזור מיד הנה עם הדברים שלי מי שלא תיהיה!" "צא החוצה כבר פחדן!!!" וכו'...
    אתה ממש נטרף שלפתע שוב נגיעה בראש, דממת אלחוט ולפתע מול אינך מוריד את ראשו פוקימון סגול ומקפיץ אותך משום מקום באומרו "פום פום!" ממש מול הפנים.
    "צ'ארמנדר נדמה לי שזה יום המזל שלנו!" אקרא בגאווה. כל כך רציתי שיהיה לי אייפום, מאז שהייתי קטן! הגיע הזמן להגשים לי חלום קטן. "מטאפוד אני בוחר בך!" אני קורא בהתלהבות. "תירה לעבר אייפום חוטים ותתפוס אותו ואז תתקשח!"

3. the bitch is back
    דילן:
    חחחחחחחחח זה ילמד אותך לא להתחמק מקרבות שלך! Xdd אם היית לוקח את הקרב ווידל היה מתפתח. עונש... חכה להזדמנות הבאה שאני יחשוב שמתאים לפתח אותו עכשיו.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    את מסתכלת על מאנקי קצת מבוהלת, כשריצ'ארד עומד ומגן עלייך את מסמיקה וחושבת שזה חמוד וגם דואגת לידע אותו. את בנתיים שוב תוהה בחלומות על לתפוס עוד פוקימוני רעל (שעלה לך ביוקר עכשיו) ריצ'ארד מחליט להוציא את יאנמה במחשבה שנייה ומנהל קרב איתן עם המאנקי. מאנקי נותן שם קרב טוב עם מתקפות כמו: הטלה ססמית (seismic toss), בעיטה נמוכה (low kick), שבירת לבנים (brick break), התעלות (bulk up), חיקוי (mimic).
    את המהלך הראשון יאנמה יוזם בצוות כפול המקיף את מאנקי ומכה ומשגע את מוחו כאשר כל פעם מכה בו ממקום אחר ומשתמש בכפילים שלו כדי לדמות התקפה לגרום למאנקי להתחמק סתם ולהתעייף מהר.
    מאנקי לבסוף משתמש בחיקוי ובאמצעותה משתמש במתקפה מהירה מקיפה על כל הכפילים מעלים אותם ופוגע ביאנמה האמיתי בשבירת לבנים. יאנמה מתאושש מיזה מהר, בכל זאת היתרון הסוגים בקרב לרשותו. הוא פשוט נעמד עיניו זוהרות באור כחול עמוק וקורן ממש, זוהי 'ראיית הנולד' הוא ידע שמאנקי ינסה לקפוץ ולהנחיט בעיטה נמוכה ולכן חמק בזריזות כנפיים. מאנקי ממשיך לפתע באמצעות האקרובטיות שלו מנתר בין שלושה עצים שיאנמה מנסה לעקוב ונפתח בגבו היטב בתנופת זנב מנטר מאנקי מעלה מחזיק ביאנמה ומתחיל להסתחרר עוד ועוד. ומוריד אותו מטה בזריקה מלמעלה יאנמה המסחורר לגמריי צולל על הקרקע אך בקריאת עידוד של ריצ'י מתאמץ ולהתעשט ועושה זאת שנייה ליפני התרסקות. הוא עולה למעלה אל הקופיף עם דחיפה שפוגעת ישירות ואז בום על-קולי שמנחיט את מאנקי לקרקע. הקופיף הזועם כבר משתגע, הוא משתמש בהתעלות זורח בהילה אדומה המפיצה קצת חום סביב. שריריו מתחזקים וגדים מעט והוא מעץ לעץ בזיגזג מהיר בטירוף שוב מגיע אל יאנמה ומאגרף אותו בשבירת לבנים. לאחר מכן שוב התעלות והוא עוד יותר חזק. יאנמה משתמש בצוות כפול פעם ועוד פעם מאנקי המשוגע מחסל אותם מהר מידי. יאנמה עולה למעלה כשמאנקי אוחז לפתע בזנבו מנסה לתפס עליו ולגמור את זה בהטלה ססמית קרב אווירי מתנהל כשיאנמה מנסה להשחרר את מאנקי ממנו ובסוף עם מתקפה מהירה נגד הרוח מאנקי מתעופף לו באוויר מהגב של יאנמה שמכה בוא עם 3 מתקפות של בום על קולי שמסיימות את העניין. הקוף מעולף לגמריי. ביצועים מרהיבים של יאנמה וריצ'ארד, תיאום מעולה בין השניים. ואז הוא בדיבור על יאנמה מפתיע אותך כאשר אומר לו "טוב חמוד יפה לקרב ראשון שלנו יחד!" כשהשפרירית הקטנה נוחטת לו על היד.

[/color][/size]

"פשש כל הכבוד לך!" אומר בהתלהבות ואטפח על שיכמו "פוקימון נהדר יאנמה!" אוסיף ואלטף את הפוקימון שלו בחיבה "יאללה בוא נמשיך לראות מה יש פה!" אומר לו בהתלהבות ואמשיך להסתובב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לא נורא.. יהיו עוד פעמים :d
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רוי:
    שמע חפש לי ספרייט שיהיה דומה לספרייט שלך שיתאים לאח שלך (שיהיה דומה קצת, בפנים, בשיער... משהו) אני יוסיף לך אותו כשותף בדף רשומים.
    - - - - - - - - - - -
    'סהר מראה יכולות ממש מעולו, אולי בסוף הוא יצלח לנצח אותי בקרב המכריע' אתה מתחיל לתהות באופן מוזר ומפוחד שכזה יחד עם כל הפרגון והאהבה שלך כלפיו. ואז אתה כמובן שולח ידך ולוחץ את ידו שהוצעה לך ללחיצת יד. אתה מביט בו מחייך אלייך בתמימות ואתה לדאוג שלמרות שזאת רק תחילת המסע אולי האח הקטן התעלה פה בין השניים. אתה מנער את ראשך אל מולו שלא מבין מה אתה עושה וכך גם אתה מנער את המחשבות האלה מעלייך, מפסיק להטריד את המוח בטיפשות. ״כמה נחמד שעזרנו ללידבה הקטן״ ואחיך צוחק ואז שתיכם אומרים בו זמנית ״כן איזה כיף לראות אותו מאושר ככה לא?״ ופורצים בצחוק קולני ומתגלגל בעוד אתם הולכים בהמשך הדרך. אתם ממשיכים לכם והזמן עובר. עוברות שעות ואתם מתחילים לראות סימנים של עיר כבר, כמו פחים מלאים בזבל מאנשים שערכו כאן ארוחה קבוצתית בחיק הטבע, פחות עצים לפניכם. ״וואוו... כבר ממש קרובים לוורידיאן״ שוב שניכם אומרים יחד וכבר ממש מופתעים זה מזה. כשלפתע אתם שומעים אנחה כפולה וקול כפול וגבוה שאומר ״ההה... עוד זוג אחים לא זהים שמנסים להיות תאומים״ ואתם רואים שתי בנות קטנות. הן זהות לחוטין במראה, ושניהם קטנות וחצופות שמעירות לכם כך בכלל.

אנדרו:
    ״צ'ארמנדר נדמה לי שזה יום המזל שלנו״ אתה מחייך אל הדינוזאור הכתום שלך כשהוא מביט בך בחיוך. אתה מנסה לשלוח ידיים אל ראשך ולאחוז באייפון כשהוא קופץ במקומו חומק מידיך ושוב נוחט לך על הראש, ומשם תוך שנייה מזנק אל עץ שמאחוריך. ומרקד וקורא בקולי קולות עליזים. הוא חובש את הכובע שלך בצורה שלומיאלית ומצחיקה ומבצע ג'אגלינג בפוקדע ובשתי הפוקדורים שגנב. אתה מביט בו וצוחק צחוק מתגלגל וחושב כמה רצית אייפום תמיד והינה כנראה הגיע הזמן להשיג לך אחד. אתה מוציא את מטאפוד החוצה ומבלי שאייפום שם לב מטאפוד שולח ירי חוטים. אייפום מבחין לפתע ובפוקס של ממש מצליח להתחמק מניח את הדברים על הענף ומיד משתמש בניתור (Bounce) הוא מזנק עם דחיפת הזנב שלו לגובה עצום, אתה ממש רואה אותו בקטן שלא לדבר על הסנוור שאתה ומטאפוד חטפתם מהשמש כשהבטתם באייפום... מאפוד בנתיים מתקשח, ולפתע אייפום צולל בחזרה וחובט עם מכה חזקה במאטפוד שעף הרחק כמה מטרים ומתעלף מיד. מטאפוד כנראה לא נח מספיק מהקרב המייגע שספג מול צ'ארמנדר. ובנוסף מתקפה מסוג מעופף כמו זו חזקה עליו פי 2.
    אייפום חוזר בילוגים זריזים אל העץ בו הדברים שלך מוחזקים, אוסף אותם בידיו ומתחיל לברוח לך עם שתי הפוקדורים, הפוקדע והכובע!

דילן:
    'פפש...' זה לא מילה של ליידי XD
    - - - - - - - -
    ״שיוא כל הכבוד לך״ את אומרת נלהבת מהקרב הנהדר הזה שסיפק ריצ'י. הוא משוויץ מלא ביטחון כשאומר ״כן זה היה קרב טוב... היו לי יותר״ ואת מנידה ראשך מצד לצד במן חיוך ציני של איזה שוויצר. את מלטפת את היאנמה שעל ידו עם האצבע בעדינות והוא מחייך אלייך כמו פוקימון חביב. לאחר מכן הוא מחזיר אותו ואת מיד חוזרת למטרה לשמה באתם... אך לרגע הוא ניגש אל המאנקי, מתכופף אליו מתלחשש לעצמו. מוציא קצת ציוד מהתיק. תרסיס נגד שריפה, תרסיס נגד הרעלה, פינצטה ולוקח מקל דק וזעיר מאחד השיחים. ממלמל לעצמו כל מיני מילים שאת לא מבינה. למאנקי מתחיל ליזול קצת דם מן הרגל. את מתבוננת טוב יותר וקוץ רציני נכנס לו שם ובגלל זה הוא השתגע. הוא מוציא את הקוץ עם הפינצה והמקל שאותו עטף בצמר גפן וריסס עליו חומר נגד שריפה שלא שיכאב פחות. לאחר מכן לוחץ עוד טיפה להוצי עוד קצת דם נגוע מהמקום ליתר ביטחון. מנקה ומרסס נגד הרעלה. ולבסוף עם גוש צמר גפן חדש אותו הוא מקווץ ומגלגל מניח על המקום ועליו קושר תחבושת.
    ״הינה לך מאנקי קטן!״ אומר ריצ'י מרוצה ומעיר אותו, נותן לו פוקוביה ודחיפה קטנה בגב שיצא לדרכו... הקופיף מודה לו מאוד ומזנק חזרה לעצים כמעט כמו חדש. אתם ממשיכים להסתובב ביער כשלפתע אתם שומעים רכשי קידוח וחפירה, צעקות של אנשים צפון מזרחית אליכם אל מעבי השמורה! אתם רצים ואת כמו נינג'ה אמיתית מתגנבת בחשאיות עילאית ועוצרת בקרבת מקום שתאפשר לכם לראות מבלי להיראות. אתם רואים חיילים של לא ייאמן אך 'צוו רוקט'!!! שניכם חשבתם שזה התפרק... מקצת מידע שיש לך מאביך עדיין יש אנשים המאמינים באידיאולוגיה של הצוות ונקראים 'ניאו-רוקט' המנסים להחיות מחדש את הארגון. הם ממש קרובים למבנה העצום שנראה כמו חומה, המבנה שסקרן אותך בהתחלה, מבנה ליגת אינדיגו. מובילים חבילות חופרים, וצוות אחד שם עובד על בניית קודח דמוי רייהורן! םה מנסים כנראה לפרוץ את המבנה ולגנוב דבר מה התמון במבנה הענק. הם בפינת המבנה ועובדים בשקט יחסית לכן אף אחד לא מרגיש בהם.
    הם רבים ומסוכן שיראו אתכם סתם ככה. אתם צריכים קצת עזרה ומהר או לפתור זאת בדרך אחרת...

.

5. the bitch is back
    [size=1][color=royalblue][b]
    דילן:
    'פפש...' זה לא מילה של ליידי xd
    - - - - - - - -
    ״שיוא כל הכבוד לך״ את אומרת נלהבת מהקרב הנהדר הזה שסיפק ריצ'י. הוא משוויץ מלא ביטחון כשאומר ״כן זה היה קרב טוב... היו לי יותר״ ואת מנידה ראשך מצד לצד במן חיוך ציני של איזה שוויצר. את מלטפת את היאנמה שעל ידו עם האצבע בעדינות והוא מחייך אלייך כמו פוקימון חביב. לאחר מכן הוא מחזיר אותו ואת מיד חוזרת למטרה לשמה באתם... אך לרגע הוא ניגש אל המאנקי, מתכופף אליו מתלחשש לעצמו. מוציא קצת ציוד מהתיק. תרסיס נגד שריפה, תרסיס נגד הרעלה, פינצטה ולוקח מקל דק וזעיר מאחד השיחים. ממלמל לעצמו כל מיני מילים שאת לא מבינה. למאנקי מתחיל ליזול קצת דם מן הרגל. את מתבוננת טוב יותר וקוץ רציני נכנס לו שם ובגלל זה הוא השתגע. הוא מוציא את הקוץ עם הפינצה והמקל שאותו עטף בצמר גפן וריסס עליו חומר נגד שריפה שלא שיכאב פחות. לאחר מכן לוחץ עוד טיפה להוצי עוד קצת דם נגוע מהמקום ליתר ביטחון. מנקה ומרסס נגד הרעלה. ולבסוף עם גוש צמר גפן חדש אותו הוא מקווץ ומגלגל מניח על המקום ועליו קושר תחבושת.
    ״הינה לך מאנקי קטן!״ אומר ריצ'י מרוצה ומעיר אותו, נותן לו פוקוביה ודחיפה קטנה בגב שיצא לדרכו... הקופיף מודה לו מאוד ומזנק חזרה לעצים כמעט כמו חדש. אתם ממשיכים להסתובב ביער כשלפתע אתם שומעים רכשי קידוח וחפירה, צעקות של אנשים צפון מזרחית אליכם אל מעבי השמורה! אתם רצים ואת כמו נינג'ה אמיתית מתגנבת בחשאיות עילאית ועוצרת בקרבת מקום שתאפשר לכם לראות מבלי להיראות. אתם רואים חיילים של לא ייאמן אך 'צוו רוקט'!!! שניכם חשבתם שזה התפרק... מקצת מידע שיש לך מאביך עדיין יש אנשים המאמינים באידיאולוגיה של הצוות ונקראים 'ניאו-רוקט' המנסים להחיות מחדש את הארגון. הם ממש קרובים למבנה העצום שנראה כמו חומה, המבנה שסקרן אותך בהתחלה, מבנה ליגת אינדיגו. מובילים חבילות חופרים, וצוות אחד שם עובד על בניית קודח דמוי רייהורן! םה מנסים כנראה לפרוץ את המבנה ולגנוב דבר מה התמון במבנה הענק. הם בפינת המבנה ועובדים בשקט יחסית לכן אף אחד לא מרגיש בהם.
    הם רבים ומסוכן שיראו אתכם סתם ככה. אתם צריכים קצת עזרה ומהר או לפתור זאת בדרך אחרת...

"אני חושבת שכדאי שנקרא לשוטרת ג'ני" אלחש לריצ'י. "תלך ואני אנסה לעקב אותם ולגלות מה הם עושים" ומבלי לחכות לתשובה אקפוץ על אחד מהעצים, אטפס עליו במהירות ואחפש מקום טוב לתצפית. אשחרר את ווידל מהפוקדור "אתה לא נראה פוקימון מאיים, תנסה להיסתובב שם לראות לרחרח מה הם עושים בסדר? תנסה לא למשוך יותר מידי תשומת לב" אלחש לו ואכין את עצמי לקרב. אכין גם את הפוקדור של בלספראוט למקרה ומשהו קורה שם שיכנס לעזור לווידל.
    גיל! 3>

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    אתם שניכם ממשיכים להתבונן... ולא ממש מבינים מה קורה, ריצ'י לשמרות שהוא בחור מוכשר. עושה קצת רעשים ומיד את מבינה שנינג'ה היא לא התחום שלו. את לוקחת את הפיקוד ושולחת אותו להשיג עזרה, משטרה, כוח משמר כל שהוא, פוקימון ריינג'ר או כל משהו בסגנון. הוא מהנהן בראשו ובא לצאת, את מושכת בכתפו ועוצרת "היי חכה, עצור אותם 11-12 מטר מכאן כי אם תגיע עם כוח גדול הרוקטים שפה ישימו לב! אני אסמן לכם מתי לבוא"

הוא מבין ויוצא מיד לדרך, רץ מהר המאנייק, מפתיע אותך. את חוזרת להתבונן בהם נושמת נשימה עמוקה ועולה מעלה בשקט על העץ נצמדת אל הענף סבוך עלים קורעת כמה מהם ויוצרת לך חור קטן ממנו את מתבוננת. על מעשיהם... הם מעבירים חבילות ומיכליות של משהו לתוך הרובוט שהם מכינים, דמוי הרייהורן. קרנו נראת כמו קטן קידוח מחודדת ורצינית! כמה מהם בונים קירות אקוסטים ניידים שיבודדו את הרעש לעד שהם יעשו נזק רציני במבנה וממש יחדרו לתוכו. הם פועלים מאוד חכם ודיסקרטי... כנראה שהם רוצים להעביר משהו לצד השני. את שולחת את ווידל לרחרח שם הוא פוקימון קטן ש-"לכעורה" חלש ומאוד אופייני לאיזור. הקטנצ'יק יורד מהעץ ומתחיל להסתובב שם. מרחרח הקטנצ'יק ומזהה כל מיני דברים, באמת לא מתייחסים אליו שם. לאחר כ15-20 דקות ווידל חוזר אלייך עם פיסת נייר בפיו וכמה תרוכובות, ומנסה לספר לך גם שמהחבילות הללו הריח כימיכאלים כמו אמנטיום המשמש ליצירת גבישים מגנטיים אלקטרוסטאטיים (חרטוט כלשהו) מאוד חזקים, וחומר נפץ כמובן בחבילות. בנוסף הפיסת נייר שבפיו היא מכתב!
    אתה מזהה את הכתב מהמכתבים שג'ובאני בכבודו ובעצמו היה שולח לאביך ב-'תקופתו האפלה'. ג'ובאני כתב זאת ובמכתב כתוב "כבר שנים שני מחפש אותו, את השיבוט, את הערור... את החלום שבניתי וניסה להרוס אותי. וסוף סוף גליתי איפהוא, מקום נסתר שמתחיל מתחת לאדמת אינדיגו ויוצ..." פה המכתב נעצר, הפיסה קרועה. 'ווידל!' את כאילו צועקת עליו במבט כעוס והוא מביט בך בפנים מתנצלות.

.

7. the bitch is back
    דילן:
    אתם שניכם ממשיכים להתבונן... ולא ממש מבינים מה קורה, ריצ'י לשמרות שהוא בחור מוכשר. עושה קצת רעשים ומיד את מבינה שנינג'ה היא לא התחום שלו. את לוקחת את הפיקוד ושולחת אותו להשיג עזרה, משטרה, כוח משמר כל שהוא, פוקימון ריינג'ר או כל משהו בסגנון. הוא מהנהן בראשו ובא לצאת, את מושכת בכתפו ועוצרת "היי חכה, עצור אותם 11-12 מטר מכאן כי אם תגיע עם כוח גדול הרוקטים שפה ישימו לב! אני אסמן לכם מתי לבוא"

הוא מבין ויוצא מיד לדרך, רץ מהר המאנייק, מפתיע אותך. את חוזרת להתבונן בהם נושמת נשימה עמוקה ועולה מעלה בשקט על העץ נצמדת אל הענף סבוך עלים קורעת כמה מהם ויוצרת לך חור קטן ממנו את מתבוננת. על מעשיהם... הם מעבירים חבילות ומיכליות של משהו לתוך הרובוט שהם מכינים, דמוי הרייהורן. קרנו נראת כמו קטן קידוח מחודדת ורצינית! כמה מהם בונים קירות אקוסטים ניידים שיבודדו את הרעש לעד שהם יעשו נזק רציני במבנה וממש יחדרו לתוכו. הם פועלים מאוד חכם ודיסקרטי... כנראה שהם רוצים להעביר משהו לצד השני. את שולחת את ווידל לרחרח שם הוא פוקימון קטן ש-"לכעורה" חלש ומאוד אופייני לאיזור. הקטנצ'יק יורד מהעץ ומתחיל להסתובב שם. מרחרח הקטנצ'יק ומזהה כל מיני דברים, באמת לא מתייחסים אליו שם. לאחר כ15-20 דקות ווידל חוזר אלייך עם פיסת נייר בפיו וכמה תרוכובות, ומנסה לספר לך גם שמהחבילות הללו הריח כימיכאלים כמו אמנטיום המשמש ליצירת גבישים מגנטיים אלקטרוסטאטיים (חרטוט כלשהו) מאוד חזקים, וחומר נפץ כמובן בחבילות. בנוסף הפיסת נייר שבפיו היא מכתב!
    אתה מזהה את הכתב מהמכתבים שג'ובאני בכבודו ובעצמו היה שולח לאביך ב-'תקופתו האפלה'. ג'ובאני כתב זאת ובמכתב כתוב "כבר שנים שני מחפש אותו, את השיבוט, את הערור... את החלום שבניתי וניסה להרוס אותי. וסוף סוף גליתי איפהוא, מקום נסתר שמתחיל מתחת לאדמת אינדיגו ויוצ..." פה המכתב נעצר, הפיסה קרועה. 'ווידל!' את כאילו צועקת עליו במבט כעוס והוא מביט בך בפנים מתנצלות.

"לא נורא, רק פעם הבאה תנסה לא לאכול יותר את הדפים" אומר לו ברצינות ואסתכל סביב 'אני חייבת לעצור אותם איכשהו.. אבל הפוקימונים שלי עוד חלשים מידי בשביל זה' אחשוב לעצמי ואז יעלה לי רעיון ואחכה עד שאחד מהאנשים יגיע קרוב לעץ שלי. 'אני אתפוס אותו אעלף אותו ואז אפשוט ממנו את המדים ואכנס לשם לראות מקרוב מה הם עושים' אחשוב לעצמי בסיפוק ואטפח לעצמי על השכם על הרעיון הנהדר
    גיל! 3>

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    דילן:
    את מביטה בווידל ונאנחת ומחייכת אליו כי לא הייתה לו כוונה רעה "לא נורא, רק פעם הבאה תנסה לא לאכול את הדפים" והוא מתנצל בחמידות נפלאה. את שוב חוזרת להתבונן שם 'אני חייבת לעצו אותם איכשהו...' ואת חושבת ועולה לך רעיון! את טופחת לעצמך על השכם ומאוד מרוצה מעצמך ומשתוקקת כבר לפעול. מחכה שם בשקט שמישהו או מישהי יעברו ואכן זה קורה. ולמזלך הרב זו גם בחורה, סתם נשענת על העץ תחתייך עם רגל על הגזע ומעשנת לרוגעה. כשאת כבר מתכננת ווידל מביט בעינייך הוא רוצה לסייע ומבקש שסתמכי עליו. את יורדת מאחור למטה על שיח מאחורי העץ ווידל שעדיין למעלה שולח חוט דביק האוחז את הכובע של מרים אותו ממש טיפה ומטה אותו הציה ומפיל אותו. הבחורה המופתעת אוחזת את הסיגריה בפיה ומתוכפפת להרים את הכובע. צווארה בדיוק למולך, תוך שניות את שולחת יד נותנת לחיצה במקום רגיש ומערפלת לה את החושים לגמריי עד איבוד ההכרה לחלוטין! ווידל נראה ממש מרוצה מעצמו הוא זוחל למטה אל השיח ומביט בך מתלבשת. אין לך בושה ממנו ואת אף מחייכת אליו ואומרת לו "כולה כבוד ניגנ'ה קטן שלי" ונוגעת לו באף. אחריי שסחבת אותה לשיח החלפת איתה בגדים ואת נראת כמו בת רוקט אמיתית את מכניסה את ווידל לפוקדור. והולכת להסתובב. (את המקום כבר תיארתי פעמיים בחר לאיפה להתחיל ללכת)

.

9. מנהל ראשי
    ״צ'ארמנדר נדמה לי שזה יום המזל שלנו״ אתה מחייך אל הדינוזאור הכתום שלך כשהוא מביט בך בחיוך. אתה מנסה לשלוח ידיים אל ראשך ולאחוז באייפון כשהוא קופץ במקומו חומק מידיך ושוב נוחט לך על הראש, ומשם תוך שנייה מזנק אל עץ שמאחוריך. ומרקד וקורא בקולי קולות עליזים. הוא חובש את הכובע שלך בצורה שלומיאלית ומצחיקה ומבצע ג'אגלינג בפוקדע ובשתי הפוקדורים שגנב. אתה מביט בו וצוחק צחוק מתגלגל וחושב כמה רצית אייפום תמיד והינה כנראה הגיע הזמן להשיג לך אחד. אתה מוציא את מטאפוד החוצה ומבלי שאייפום שם לב מטאפוד שולח ירי חוטים. אייפום מבחין לפתע ובפוקס של ממש מצליח להתחמק מניח את הדברים על הענף ומיד משתמש בניתור (bounce) הוא מזנק עם דחיפת הזנב שלו לגובה עצום, אתה ממש רואה אותו בקטן שלא לדבר על הסנוור שאתה ומטאפוד חטפתם מהשמש כשהבטתם באייפום... מאפוד בנתיים מתקשח, ולפתע אייפום צולל בחזרה וחובט עם מכה חזקה במאטפוד שעף הרחק כמה מטרים ומתעלף מיד. מטאפוד כנראה לא נח מספיק מהקרב המייגע שספג מול צ'ארמנדר. ובנוסף מתקפה מסוג מעופף כמו זו חזקה עליו פי 2.
    אייפום חוזר בילוגים זריזים אל העץ בו הדברים שלך מוחזקים, אוסף אותם בידיו ומתחיל לברוח לך עם שתי הפוקדורים, הפוקדע והכובע!
    ״אתה כזה חמוד!!״ אצרח ואזנק בריצה לעברו ״צ׳ארמנדר, השתמש בגחלת לעבר הענף שאייפום עומד עליו, במידה וזה יצליח זנק לעברו ותירה לעברו גחלת!״

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    עוד הפעם אתה צורח? עד וורידיאן אתה תגמור על הקול שלך...:d
    - - - - - - - -
    "אתה כזה חמוד!!" אתה צועק וקופץ במקום, חולף בך רעד ההתרגשות שמכה בך תמיד שאתה נפעם מפוקימון. צ'ארמנדר שולח גחלת על הענף שאייפום עומד עליו אך לשווא, לא פוגע (כי כתבתי שהוא לא עומד על ענף אלא מתחיל לברוח לך עם הדברים). אתה וצ'ארדמנדר. אתה וצ'ארמנדר שוב ושוב מנסה גחלת ללא הצלחה. אתה לפתע במהלך הריצה חוטף פלאש בק ממה שקרה בדשא בתחילת המסע כשאר אתה רואה שצ'ארמנדר שרף איזה ענף במרדף אחריי הקופיף. לפתע צ'ארמנדר פוגע בו פעם אחת. פוקדור אחד שלקח לך אייפום נופלים ממנו, הוא נבהל מהכביה שחטף בזנבו מהגחלת של צ'ארמנדר הרודף. הפוקדור נופל על הרצפה ואתה מתעקב כי נעצרת להרים אותו. אייפום צובר עוד טיפה פער ממכם. הוא זריז במיוחד...

.

11. מנהל ראשי
    אנדרו:
    עוד הפעם אתה צורח? עד וורידיאן אתה תגמור על הקול שלך...:d
    - - - - - - - -
    "אתה כזה חמוד!!" אתה צועק וקופץ במקום, חולף בך רעד ההתרגשות שמכה בך תמיד שאתה נפעם מפוקימון. צ'ארמנדר שולח גחלת על הענף שאייפום עומד עליו אך לשווא, לא פוגע (כי כתבתי שהוא לא עומד על ענף אלא מתחיל לברוח לך עם הדברים). אתה וצ'ארדמנדר. אתה וצ'ארמנדר שוב ושוב מנסה גחלת ללא הצלחה. אתה לפתע במהלך הריצה חוטף פלאש בק ממה שקרה בדשא בתחילת המסע כשאר אתה רואה שצ'ארמנדר שרף איזה ענף במרדף אחריי הקופיף. לפתע צ'ארמנדר פוגע בו פעם אחת. פוקדור אחד שלקח לך אייפום נופלים ממנו, הוא נבהל מהכביה שחטף בזנבו מהגחלת של צ'ארמנדר הרודף. הפוקדור נופל על הרצפה ואתה מתעקב כי נעצרת להרים אותו. אייפום צובר עוד טיפה פער ממכם. הוא זריז במיוחד...
    אני לא מוותר, אייפום עוד יראה מה זה אנדרו דייויס! אתפוס ריצה בכל הכח ואצרח על מנת לבלבל אותו ולעכב אותו, אני נזכר במה שהמורה לספורט שלי אמר (זה אמיתי חח) ״לפעמים כח רצון חזק יוצר מכל שריר!״ ואאיץ את הקצב התקדמות. כשנגיע לאייפום או לפחות נצמצם פערים אבקש ממנו להחטיף אגרוף ממוקד על גזע העץ במטרה להפיל את הקוף הסורר... אם אצליח להפיל אותו אפקוד לעבר צ׳ארמנדר ״גחלת בכל הכח!״

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    אתה לא מוותר לקופיף הקטן, אייפום עוד יראה מי הוא אנדרו דייויס מבחינתך! אתה מגביר קצב הריצה שלך בכל הכוח, אתה וצ'ארמנדר ממש מתחילים למהר. אתה צורח וצועק כדי להלחיץ ולבלבל אותו אך השטותניק הזה צורח גם הוא ומחכה אותך. אתה לא מוותר ממשיך לרוץ ״פעמים כוח רצון חזק מכל שריר״ אתה ממלמל לעצמך משפט שמישהו אמר לך פעם ונחקק בזיכרונך. אתה כבר קרוב אליו בהחלט. אתה עוקף בריצה אפילו את צ'ארנדר מרים אותו עם הידיים למעלה, משליח אותו קדימה והוא מכה בעץ שבדיוק אייפום דרך עליו עם אגרוף ממוקד ומפיל אותו יחד עם תרייסר עלים! הוא משתמש בגחלת בעוד אייפום נופל. אך הקופיף הזה מצליח להניח ידו על הקרקע ליפני גופו הוא מסתחרר וזנבו זורח באור צהוב והוא ממטיר של כוכבים מנצנים ומהירים שמתנגשים בגחלת ויוצרים פיצוף קטן.
    כל החפצים שלך הוטלו על הרצפה כעט...
    אייפום עומד שם מולך נראה מחוייך אך רציני ומרוכז. עושה לך פרצוף ומכה בישבנו מולכם בבוז.

.

13. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    רוי:
    שמע חפש לי ספרייט שיהיה דומה לספרייט שלך שיתאים לאח שלך (שיהיה דומה קצת, בפנים, בשיער... משהו) אני יוסיף לך אותו כשותף בדף רשומים.
    - - - - - - - - - - -
    'סהר מראה יכולות ממש מעולו, אולי בסוף הוא יצלח לנצח אותי בקרב המכריע' אתה מתחיל לתהות באופן מוזר ומפוחד שכזה יחד עם כל הפרגון והאהבה שלך כלפיו. ואז אתה כמובן שולח ידך ולוחץ את ידו שהוצעה לך ללחיצת יד. אתה מביט בו מחייך אלייך בתמימות ואתה לדאוג שלמרות שזאת רק תחילת המסע אולי האח הקטן התעלה פה בין השניים. אתה מנער את ראשך אל מולו שלא מבין מה אתה עושה וכך גם אתה מנער את המחשבות האלה מעלייך, מפסיק להטריד את המוח בטיפשות. ״כמה נחמד שעזרנו ללידבה הקטן״ ואחיך צוחק ואז שתיכם אומרים בו זמנית ״כן איזה כיף לראות אותו מאושר ככה לא?״ ופורצים בצחוק קולני ומתגלגל בעוד אתם הולכים בהמשך הדרך. אתם ממשיכים לכם והזמן עובר. עוברות שעות ואתם מתחילים לראות סימנים של עיר כבר, כמו פחים מלאים בזבל מאנשים שערכו כאן ארוחה קבוצתית בחיק הטבע, פחות עצים לפניכם. ״וואוו... כבר ממש קרובים לוורידיאן״ שוב שניכם אומרים יחד וכבר ממש מופתעים זה מזה. כשלפתע אתם שומעים אנחה כפולה וקול כפול וגבוה שאומר ״ההה... עוד זוג אחים לא זהים שמנסים להיות תאומים״ ואתם רואים שתי בנות קטנות. הן זהות לחוטין במראה, ושניהם קטנות וחצופות שמעירות לכם כך בכלל.

[/COLOR][/SIZE]
    אני יודע שהוא לא ממש דומה אבל הרבה יותר קל לי אם הוא היה קצט שונה ממני.
    --------------------------------------------------------------------
    "מה גורם לכם לחשוב שאנחנו מנסים להיות זהים? אני אשאל אותה במעט רוגז.
    "כל אחד מיוחד ואין שני אנשים זהים אפילו לא תאומים" אומר לה בעוקצנות.
    "סהר אתה רוצה להראות להם עד כמה אני ואתה שונים זה מזה אשאל אותו והכין את הפוקדור של פארס בידי.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

14. the bitch is back
    דילן:
    את מביטה בווידל ונאנחת ומחייכת אליו כי לא הייתה לו כוונה רעה "לא נורא, רק פעם הבאה תנסה לא לאכול את הדפים" והוא מתנצל בחמידות נפלאה. את שוב חוזרת להתבונן שם 'אני חייבת לעצו אותם איכשהו...' ואת חושבת ועולה לך רעיון! את טופחת לעצמך על השכם ומאוד מרוצה מעצמך ומשתוקקת כבר לפעול. מחכה שם בשקט שמישהו או מישהי יעברו ואכן זה קורה. ולמזלך הרב זו גם בחורה, סתם נשענת על העץ תחתייך עם רגל על הגזע ומעשנת לרוגעה. כשאת כבר מתכננת ווידל מביט בעינייך הוא רוצה לסייע ומבקש שסתמכי עליו. את יורדת מאחור למטה על שיח מאחורי העץ ווידל שעדיין למעלה שולח חוט דביק האוחז את הכובע של מרים אותו ממש טיפה ומטה אותו הציה ומפיל אותו. הבחורה המופתעת אוחזת את הסיגריה בפיה ומתוכפפת להרים את הכובע. צווארה בדיוק למולך, תוך שניות את שולחת יד נותנת לחיצה במקום רגיש ומערפלת לה את החושים לגמריי עד איבוד ההכרה לחלוטין! ווידל נראה ממש מרוצה מעצמו הוא זוחל למטה אל השיח ומביט בך מתלבשת. אין לך בושה ממנו ואת אף מחייכת אליו ואומרת לו "כולה כבוד ניגנ'ה קטן שלי" ונוגעת לו באף. אחריי שסחבת אותה לשיח החלפת איתה בגדים ואת נראת כמו בת רוקט אמיתית את מכניסה את ווידל לפוקדור. והולכת להסתובב. (את המקום כבר תיארתי פעמיים בחר לאיפה להתחיל ללכת)

'צריך לעשות את זה זריז לפני שהבחורה הזאת תתעורר' אחשוב לעצמי ואז אתחיל להסתובב בין האנשים של צוות רוקט ואנסה לתחקר כמה מה יש בפנים.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    שם בפורום: ~BarMaster~
    שם שחקן: בר
    ספרייט:
    רקע: בר נולד בעיר פאלט. אמא של בר נפטרה ממחלה קשה ומאז בר תמיד התגעגע וברגעי משבר תמיד נזכר בה מתחזק וממשיך.
    אבא של בר היה מאמן חזק וידוד לכן כל הזמן בר נשאר לשמור על אחיו בבית וכאשר הוא נרדם היה יוצא לראות קרבות לחפש אחר פוקימונים ללמוד עליהם ולהאכיל לשמור ולטפל בהם, בר מאז ומתמיד אהב פוקימונים. אביו של בר אהב מאוד פוקימונים מסוג אש והפוקימון המרכזי ושאיתו התחיל את המסע הוא מגמורטור שכמובן התחיל כמגבי. הוא השיג את כל התגים של האיזור ואף ניסה להביס גם את רד לאחר הצלחות רבות באה התבוסה אביו של בר לקח קשה את ההפס ופרש ושרר בו דיכאון קשה מאוד אבל עם הזמן הוא עבר.
    כאשר אביו פרש בר היה יותר חופשי ואף לפעמים שיחק עם המגמורטור של אביו ויצא יותר החוצה והכיר יותר פוקימונים ותמיד חלם להיות מאמן ולנצח את כולם. בר שלא כמו אביו אהב את כל סוגי הפוקימונים אבל העדיף במקצת את סוג הרוח כי חשב שהם מגניבים, יותר שהם מרחפים ויכולים לעבור דרך דברים ללא מאמץ. יום אחד שיצא החוצה הוא עבר ליד בית נטוש ושמע צעקות מבפנים, רץ פנימה וראה גאסטלי שילד גדול מתעלל בוא וזורק עליו אבנים בר רץ להגן עליו ונפגע גם אבל הצליח להרים את הגאסטלי ולברוח איתו ומרכז הפוקימונים מאתו מקרה בר רצה שבמהלך המסע יתפוס גאסטלי.
    פוקימון התחלתי: ...... מה שאמרת לי
    אצל הפרופ': -לא לגעת-
    חפצים: פוקדורים(5X), פוקדע, מזון ושתייה, מחסנית תגים, מפה.
    כסף: 1000$
    הערות/הארות/בקשות: ..... גם זה אתה יודע

עמוד 9 מתוך 18 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •