"אמ אמ אמ!" צרחתי בהיסטריה, פתחתי את המזוודה ולקחתי משם פוקדור וזרקתי אותו על הרצפה. "מי שלא תהיה הצילו!" דמעות עלו בעיניי. למה תמיד אני חייבת לעשות את הדבר הנכון?!charmander~
הצבע הזה סבבה?
~~~~~~~~~~~~~~~~
את מפחדת למראה שני האנשים ונסוגה אחורנית, חושבת לחזור הביתה ולומר להורייך שהפרופסור נרצח ע"י האנשים או משהו, אבל את לא יכולה פשוט להשאיר אותו שם. את מסתובבת ופוצחת בריצה מהירה שמפתיעה את האנשים וגם את הפרופסור שמופתע לראות אותך, את חוטפת את המזוודה ומתחילה לרוץ במסדרון בחיפוש אחר יציאה "היי! תחזרי הנה!" צועק לעברך הצמד ומתחילים לרוץ אחרייך. הפרופסור מתאושש מעט ואז מתחיל ללכת במהירות אחרייך. לבסוף את מוצאת יציאה החוצה וממשיכה לברוח עם המזוודה, עד שלבסוף את מבחינה בגדר שחוסמת את דרכך ולא מאפשרת לך להמשיך לרוץ "תפסנו אותך!" את שומעת את כל האישה מאחורייך. את מסתובבת, ורואה אותם מאחורייך "אני אטפל בה, צא בידוף!" היא קוראת ומשליכה פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה פוקימון בונה קטן שנעמד מולך בתוקפנות "תקוף אותה בהתקלה!" היא מצווה עליו "מהר, יש במזוודה פוכדורים, תבחרי אחד מהם!" את שומעת לפתע את קולו של רואן, ואת קולטת אותו מגיע מעבר לפינה.
![]()
~~~~~~~~~~~~~
אני צריך קצת רקע עליך כדי לעשות לך המשךxd סליחה שאני כזה בור...