Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 119
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    charmander~
    הצבע הזה סבבה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    את מפחדת למראה שני האנשים ונסוגה אחורנית, חושבת לחזור הביתה ולומר להורייך שהפרופסור נרצח ע"י האנשים או משהו, אבל את לא יכולה פשוט להשאיר אותו שם. את מסתובבת ופוצחת בריצה מהירה שמפתיעה את האנשים וגם את הפרופסור שמופתע לראות אותך, את חוטפת את המזוודה ומתחילה לרוץ במסדרון בחיפוש אחר יציאה "היי! תחזרי הנה!" צועק לעברך הצמד ומתחילים לרוץ אחרייך. הפרופסור מתאושש מעט ואז מתחיל ללכת במהירות אחרייך. לבסוף את מוצאת יציאה החוצה וממשיכה לברוח עם המזוודה, עד שלבסוף את מבחינה בגדר שחוסמת את דרכך ולא מאפשרת לך להמשיך לרוץ "תפסנו אותך!" את שומעת את כל האישה מאחורייך. את מסתובבת, ורואה אותם מאחורייך "אני אטפל בה, צא בידוף!" היא קוראת ומשליכה פוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה פוקימון בונה קטן שנעמד מולך בתוקפנות "תקוף אותה בהתקלה!" היא מצווה עליו "מהר, יש במזוודה פוכדורים, תבחרי אחד מהם!" את שומעת לפתע את קולו של רואן, ואת קולטת אותו מגיע מעבר לפינה.
    "אמ אמ אמ!" צרחתי בהיסטריה, פתחתי את המזוודה ולקחתי משם פוקדור וזרקתי אותו על הרצפה. "מי שלא תהיה הצילו!" דמעות עלו בעיניי. למה תמיד אני חייבת לעשות את הדבר הנכון?!
    ~~~~~~~~~~~~~

אני צריך קצת רקע עליך כדי לעשות לך המשךxd סליחה שאני כזה בור...

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    "אמ אמ אמ!" צרחתי בהיסטריה, פתחתי את המזוודה ולקחתי משם פוקדור וזרקתי אותו על הרצפה. "מי שלא תהיה הצילו!" דמעות עלו בעיניי. למה תמיד אני חייבת לעשות את הדבר הנכון?!
    ~~~~~~~~~~~~~

אני צריך קצת רקע עליך כדי לעשות לך המשךxd סליחה שאני כזה בור...
    ברשומים יש את הטופס שלי :} וההמשך שלי להתחלה היא בהודעת ההתחלה של כולם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את תופסת את הפוכדור ומשליכה אותו במהירות קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מתחילה להתגבש צורה של שועל קטן על הקרקע "איווי" אומר הפוקימון "זה איווי! הוא יודע התקלה והזזת זנב!" אומר לך הפרופסור במהירות. בינתיים, הבידוף רץ קדימה ועומד לתקוף עם התקלה את איווי!

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי triple-t צפה בהודעה
    רשום :}

barmaster~
    "in my place..." מצפצף השעון המעורר שלך ומעיר אותך משנתך. אתה קo לאט לאט מהמיטה, מפהק ומתמתח
    אתה קם ממיטתך והולכת לצחצח שיניים בחדר האמבטיה הסמוך לחדרך, לאחר מכן מתארגן במהירות ויורד אל עבר המטבח שם מחכה לך אביך, ובשולחן כבר מוגשת ארוחת הבוקר.
    "מתרגש?" שואל אותך אביך, מסיים לאכול צנים קטן שהוא מחזיק בידו "שלא תאחר לחלוקה" הוא מוסיף בזמן שמאחוריו מתרוצצים הפוקימונים של אביך. המגמרטור שלו מציץ פנימה דרך חלון המטבח ומחייך אלייך. אתה מסיים לאכול ארוחת בוקר ולוקח את התיק מאביך. הוא מחבק אותך קצרות ונפרד ממך כשדמעה יורדת מעינו. אתה יוצא מהבית בהרגשה של פרידה.
    מזג האוויר בעיר טווינליף עכשיו אביבי ללא ענן בשמיים, בשמיים עפים כל מיני פוקימוני ציפור בזמן אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר. אחרי כמה דקות אתה נכנס אל דרך 201 וצועד אל עבר העיר סאנג'ם הסמוכה. מרחוק אתה מבחין באגם ויריטי הגדול, יפה כמו בכל שאר השנה. אתה ממשיך לצעוד וכעבור חצי שעה מגיע אל העיר סאנג'ם הגדולה. אחרי הליכה של 10 דקות את מבחינה מרחוק במעבדה הגדולה. אתה מתחיל לרוץ אל עבר המעבדה וכעבור חצי דקה מגיע אל דלת הכניסה, שלהפתעתך פתוחה. אתה נכנס פנימה ושומעת רעש שיחה במסדרון. אתה מציץ וקולט שם איש מבוגר עם זקן וחלוק לבן () מחזיק מזוודה בידיו, ולפניו עומדים 2 אנשים ( ) מאיימים עליו. "קדימה רואן, תעביר אלינו את המזוודה, עכשיו!" קוראת הגבר.
    "ואוו ואוו, מה הולך כאן" אגיד בקול רם.
    "מה אתם שניכם חושבים שאתם עושים לפרופסור זה לא רכוש שלכם עזבו אותו בשקט שניכם" אגיד לשניים

4. מנהל ראשי
    את תופסת את הפוכדור ומשליכה אותו במהירות קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מתחילה להתגבש צורה של שועל קטן על הקרקע "איווי" אומר הפוקימון "זה איווי! הוא יודע התקלה והזזת זנב!" אומר לך הפרופסור במהירות. בינתיים, הבידוף רץ קדימה ועומד לתקוף עם התקלה את איווי!
    "אמ אמ אאאאממממממממ!" אלחץ נורא "ברח משם או משהו!"

5. משתמש מנוסה
    ~BarMaster~
    "ואוו ואוו, מה הולך כאן" אתה אומר בקול רם ומקפיץ את צמד האנשים "מה אתם שניכם חושבים שאתם עושים לפרופסור זה לא רכוש שלכם עזבו אותו בשקט שניכם" אתה אומר להם ונעמד ליד רואן במהירות "אל תדחוף את האף שלך לדברים שהם לא שלך ילד!" צועקת עליך האישה "אני אלמד אותך לקח" אומר הגבר ושולף פוכדור "צא אקנס!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה נחש סגול שנעמד מוכן לקרב מולכם "קדימה אקנס עוקצי רעל!" הוא מצווה עליו ואקנס מתכוון לירות לעברכם עוקצי רעל! "מהר, קח את זה!" רואן אומר לך ומוציא מהמזוודה שבידו פוכדור "תשתמש בפוקימון הזה להגן על עצמך!" הוא אומר לך.

Charmander~
    "אממ... ברח משם או משהו!" את קוראת לעבר איווי שמסתכל עלייך ועל בידוף, ואז בידוף קופץ ודוחף אותו בחוזקה ואיווי נופל על הרצפה, אך מתאושש במהרה. הוא מסתכל על בידוף במבט כועס "תגידי לו להשתמש במתקפה כלשהי, קדימה!" מעודד אותך רואן.

6. משתמש מנוסה
    ~barmaster~
    "ואוו ואוו, מה הולך כאן" אתה אומר בקול רם ומקפיץ את צמד האנשים "מה אתם שניכם חושבים שאתם עושים לפרופסור זה לא רכוש שלכם עזבו אותו בשקט שניכם" אתה אומר להם ונעמד ליד רואן במהירות "אל תדחוף את האף שלך לדברים שהם לא שלך ילד!" צועקת עליך האישה "אני אלמד אותך לקח" אומר הגבר ושולף פוכדור "צא אקנס!" הוא קורא ומשליך את הפוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה נחש סגול שנעמד מוכן לקרב מולכם "קדימה אקנס עוקצי רעל!" הוא מצווה עליו ואקנס מתכוון לירות לעברכם עוקצי רעל! "מהר, קח את זה!" רואן אומר לך ומוציא מהמזוודה שבידו פוכדור "תשתמש בפוקימון הזה להגן על עצמך!" הוא אומר לך.

"תודה פרופסור" אומר ואקח את הפוכדור במהירות
    "קדימה צא חבר תן לאקנס הזה בראש" אגיד בקור רוח ואזרוק את הפוכדור לאוויר
    -------------
    עריכה: אתה יכול במקום לקרוא לי בשם של הפורום פשוט תשים בר יהיה לך יותר קל

7. מנהל ראשי
    charmander~
    "אממ... ברח משם או משהו!" את קוראת לעבר איווי שמסתכל עלייך ועל בידוף, ואז בידוף קופץ ודוחף אותו בחוזקה ואיווי נופל על הרצפה, אך מתאושש במהרה. הוא מסתכל על בידוף במבט כועס "תגידי לו להשתמש במתקפה כלשהי, קדימה!" מעודד אותך רואן.
    לא עדיף שתשתמש בשם של השחקנית? זה נראה לי יעזור לשנינו לזכור את השם שלה חח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקי אוקי!" אלחץ. "תשתמש בהתקלה!"

8. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Triple-T צפה בהודעה

מונקי~
    אתה מכניס את כל הציוד לתוך התיק שלך ונזכר בעבר שלך, וכל מה שקרה בבית הגידול. אתה מביט לעבר טורטוויג שמסתכל לעברך, מחייך. אתה מתכופף אליו ומציג את עצמך ומספר לו שאתם הולכים לנצח את הליגה ולהביס את "המושיע". טורטוויג קופץ בשמחה והוא נראה מוכן מאוד לצאת לדרך.
    מה תעשה?
    "אני שמח שאתה מסכים איתי, אבל עכשיו אנחנו צריכים לצאת ולהיתאמן ואלי להוסיף לצוות שלנו פוקימון נוסף!" אומר לטרטוויג כולי נחוש והתחיל ללכת.
    'אני מקווה שנמצא בקרוב מישהו חזק לצוות' אחשוב בעודי צועד לכיוון דרך 201 עם המפה בידי.

ציטוט פורסם במקור על ידי Triple-T צפה בהודעה

'הכול נראה מאוד שליו עכשיו, ולחשוב שלפני 5 דקות עוד התחולל פה קרב פוקימונים' אני חושב לעצמי. אני מביט בפוכדור של טורטוויג שבידי ומחייך "הגיע הזמן" אני אומר לפוכדור ומוציא את המפה שלי. אני מסתכל עליה ומחליט לחזור לעבר דרך 201 וללכת לאזור האגם, בחיפוש אחר פוקימון מים לצוות שלי.
    'הכל נראה כל כך שליו,מוזר לחשוב שהתרחש כאן קרב פוקימונים לפני דקות אחדות' אתה חושב לעצמך ומסתכל לכיוון הפוכדור של טרטוויג "הגיע הזמן" אתה אומר ומוציא את המפה.
    אתה מסתכל על מפה ומחליט ללכת לכיוון אזור האגם בדרך 201 כדי לתפוס פוקימון מים, עד מהרה אתה מגיע לאגם די רחב ובו פוקימוני מים רבים אך לצערך רובם בתוך המים, 'מה אני יעשה? יש להם את היתרון המובטח במים' אתה חושב בבהלה ולפתע אתה רואה כי ישנם כמה פוקימונים גם על שפת המים כגון : שאוחז בראשו בחוזקה , תוהה אשר קופצת על זנבה בחיפוש אחר חבריה וגם שמשטה בחבורה של קטרפי () ומהפנט אותם בעזרת בטנו.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

9. משתמש מנוסה
    בר~
    סבבה :}, ונסה לתת גם לי המשך לפי ההתחלה בהודעת ההתחלות הראשונות :}
    ~~~~~~~~
    "תודה פרופסור" אתה אומר לפרופסור ומשליך את הפוכדור שקיבלת קדימה "קדימה צא חבר תן לאקנס הזה בראש!" אתה קורא בזמן שהפוכדור נפתח וקרן אור מגיח ממנו החוצה. קרן האור מתגבשת לה על רצפת המסדרון, ואחרי כמה שניות מופיע לפניך פוקימון גור זאב קטן שמחייך בשמחה "שינקס!" הוא קורא () "זהו שינקס, הוא יודע מתקפת דחיפה וטעינה!" מנחה אותה רואן "הפוקימון החלשלוש הזה לא יעזור לך!" אומרת האישה והגבר שלידה מצחקק "קדימה אקנס תראה לו מי אתה, השתמש בחניקה!" הוא פוקד עליו. אקנס זוחל במהירות לעברו של שינקס ולופת אותו בחוזקה, שינקס זועק בכאב ומנסה להשתחרר, אבל לא מצליח.

הילארי~
    "אוקיי קדימה... התקלה!" את מצווה על איווי והוא מתחיל לרוץ אל עבר בידוף "תתחמק!" קוראת האישה אבל בידוף לא מספיק ואיווי פוגע בו בחוזקה, מעיף אותו אחורנית. בידוף נופל על הרצפה אבל מתאושש תוך כמה רגעים "אז את רוצה קרב? תקבלי! בידוף השתמש בצווחה!" קוראת האישה. בידוף פוצח את יו ומתחיל לצווח בקול גדול דבר שגורם לכאב ראש לאיווי שמנסה לסגור את אוזניו אך ללא הועיל "עכשיו קדימה, התקלה!" פוקדת המאמנת עליו. בידוף מתחיל לרוץ לעברו של איווי ועומד לתקל אותו!

ג'ונתן~
    "אני שמח שאתה מסכים איתי, אבל עכשיו אנחנו צריכים לצאת ולהיתאמן ואלי להוסיף לצוות שלנו פוקימון נוסף!" אתה אומר לטרטוויג והוא מחייך ומהנהן בראשו. אתה שולף את המפה ומחליט לחזור לכיוון דרך 201 בחיפוש אחר פוקימון חדש לצוות שלך. שניכם צועדים אל עבר דרך 201 ואחרי כמה דקות אתה נכנס פנימה. מסביבך אתה מבחין בכמה עצים ושיחים רבים שנמצאים בכל מקום ומקיפים את השביל הקטן. אתה צועד לך בשביל כשטורטוויג הולך לצידך ונעצר לא פעם כדי להריח את השיחים השונים. לפתע, אתה שומע משק כנפיים מעליך. אתה מביט למעלה ומבחין בפוקימון סנונית שחולף מעליך ונוחת לא רחוק ממך, מתחיל לנשנש חתיכה של תפוח עץ שזרוק על הרצפה.

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    'הכל נראה כל כך שליו,מוזר לחשוב שהתרחש כאן קרב פוקימונים לפני דקות אחדות' אתה חושב לעצמך ומסתכל לכיוון הפוכדור של טרטוויג "הגיע הזמן" אתה אומר ומוציא את המפה.
    אתה מסתכל על מפה ומחליט ללכת לכיוון אזור האגם בדרך 201 כדי לתפוס פוקימון מים, עד מהרה אתה מגיע לאגם די רחב ובו פוקימוני מים רבים אך לצערך רובם בתוך המים, 'מה אני יעשה? יש להם את היתרון המובטח במים' אתה חושב בבהלה ולפתע אתה רואה כי ישנם כמה פוקימונים גם על שפת המים כגון : שאוחז בראשו בחוזקה , תוהה אשר קופצת על זנבה בחיפוש אחר חבריה וגם שמשטה בחבורה של קטרפי () ומהפנט אותם בעזרת בטנו.
    'יש כאן פוקימוני מים מעניינים... מעניין איך קוראים להם' אני חושב לעצמי. אני שולף את הפוקדע שבידי ומברר את השמות שלהם. לאחר מכן אני אמשיך להתבונן בפוקימונים השונים בחיפוש אחר פוקימוני מים שונים שמסתובבים להם שם.

10. מנהל ראשי
    הילארי~
    "אוקיי קדימה... התקלה!" את מצווה על איווי והוא מתחיל לרוץ אל עבר בידוף "תתחמק!" קוראת האישה אבל בידוף לא מספיק ואיווי פוגע בו בחוזקה, מעיף אותו אחורנית. בידוף נופל על הרצפה אבל מתאושש תוך כמה רגעים "אז את רוצה קרב? תקבלי! בידוף השתמש בצווחה!" קוראת האישה. בידוף פוצח את יו ומתחיל לצווח בקול גדול דבר שגורם לכאב ראש לאיווי שמנסה לסגור את אוזניו אך ללא הועיל "עכשיו קדימה, התקלה!" פוקדת המאמנת עליו. בידוף מתחיל לרוץ לעברו של איווי ועומד לתקל אותו!
    איווי מתחיל למצוא חן בעיני. ז'תומרת, הוא חמוד נורא. אני לא מוכנה שיקרה לו משהו, בטח שלא בגלל הבידוף הזה. "איווי, קפוץ על בידוף לפני שהוא יספיק לפגוע בך ואז תנענע בזנבך, לאחר מכן, תפוס תאוצה ודחף אותו!" אה להיות יצירתית, לא מאמינה שהמשפט הזה יצא מפי כאילו...

11. משתמש מנוסה
    הילארי~
    "איווי, קפוץ על בידוף לפני שהוא יספיק לפגוע בך ואז תנענע בזנבך, לאחר מכן, תפוס תאוצה ודחף אותו!" את פוקדת על איווי, נרגשת עדיין מזה שהמשפט הזה יצא מפיך. איווי רץ לעבר בידוף וקופץ עליו, מפתיע אותו ומבטל לחלוטין את מתקפת ההתקלה שלו. איווי משתמש בהנפת זנב סביב בידוף ובידוף מתחיל לפחד למרות שהוא לא מרגיש שקורה לו משהו רציני, ואז איווי משתמש בהתקלה משלו ודוחף את בידוף, שמופתע פתאום מעוצמת המכה ומועף אחורנית. בידוף נופל על הקרקע מעולף "לא!" צועקת האישה בכעס ומחזירה את בידוף המעולף "אני אטפל בך אחר כך!" היא אומרת לפוכדור שלו "אומנם היה לכם מזל, אבל הוא לא יהיה איתכם שוב בעתיד! אתם עוד תשמעו את השם רוז וגרין!" אומר הבחור שאיתה ועשן לפתע ממלא את המקום. אחרי כמה רגעים העשן מתפזר והצמד הזה כבר לא נמצא שם "את בסדר?" שואל אותך רואן.

12. משתמש מנוסה
    barney stinson~
    אל תשכח לבדוק מידע לגבי אותו פוקימון..
    ~~~~~~~~~
    "מהר פיפלאפ, השתמשי בחבטה ואז בצווחה!" אתה פוקד על פיפלאפ. פיפלאפ קמה מיד על רגליה וקופצת לעבר הפוקימון עם חבטה ופוגעת בו, מעיפה אותו אחורנית. פיפלאפ פוצחת את פיה ומשתמש בצווחה, שגורמת לפוקימון לכאבי ראש. הפוקימון מתאושש מעט, ואור לבן מתחיל להקיף אותו בצורת כדורים, אבל אחרי כמה שניות נעלם ולא נראה שקורה כלום.
    מה תעשה?
    אני מנהל עכשיו משחק ולא מסתדר לי יותר מידי יצירתיות בלהמשיך אותך.. חח מצטער
    ==============================
    "מהר פיפלאפ השתמשי בצווחה ונסי להמנוע את האור הלבן הזה!" אצעק לעבר פיפלאפ בלחץ
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. מנהל ראשי
    הילארי~
    "איווי, קפוץ על בידוף לפני שהוא יספיק לפגוע בך ואז תנענע בזנבך, לאחר מכן, תפוס תאוצה ודחף אותו!" את פוקדת על איווי, נרגשת עדיין מזה שהמשפט הזה יצא מפיך. איווי רץ לעבר בידוף וקופץ עליו, מפתיע אותו ומבטל לחלוטין את מתקפת ההתקלה שלו. איווי משתמש בהנפת זנב סביב בידוף ובידוף מתחיל לפחד למרות שהוא לא מרגיש שקורה לו משהו רציני, ואז איווי משתמש בהתקלה משלו ודוחף את בידוף, שמופתע פתאום מעוצמת המכה ומועף אחורנית. בידוף נופל על הקרקע מעולף "לא!" צועקת האישה בכעס ומחזירה את בידוף המעולף "אני אטפל בך אחר כך!" היא אומרת לפוכדור שלו "אומנם היה לכם מזל, אבל הוא לא יהיה איתכם שוב בעתיד! אתם עוד תשמעו את השם רוז וגרין!" אומר הבחור שאיתה ועשן לפתע ממלא את המקום. אחרי כמה רגעים העשן מתפזר והצמד הזה כבר לא נמצא שם "את בסדר?" שואל אותך רואן.
    "בסדר?!" אצעק על רואן "איך לעזאזל אני יכולה להיות בסדר?! שברתי ציפורן והייתי המון המון זמן בשמש! אני ממש עייפה ואני הותקפתי פה! איך אהיה בסדר!?"

14. משתמש מנוסה
    בר~
    סבבה :}, ונסה לתת גם לי המשך לפי ההתחלה בהודעת ההתחלות הראשונות :}
    ~~~~~~~~
    "תודה פרופסור" אתה אומר לפרופסור ומשליך את הפוכדור שקיבלת קדימה "קדימה צא חבר תן לאקנס הזה בראש!" אתה קורא בזמן שהפוכדור נפתח וקרן אור מגיח ממנו החוצה. קרן האור מתגבשת לה על רצפת המסדרון, ואחרי כמה שניות מופיע לפניך פוקימון גור זאב קטן שמחייך בשמחה "שינקס!" הוא קורא () "זהו שינקס, הוא יודע מתקפת דחיפה וטעינה!" מנחה אותה רואן "הפוקימון החלשלוש הזה לא יעזור לך!" אומרת האישה והגבר שלידה מצחקק "קדימה אקנס תראה לו מי אתה, השתמש בחניקה!" הוא פוקד עליו. אקנס זוחל במהירות לעברו של שינקס ולופת אותו בחוזקה, שינקס זועק בכאב ומנסה להשתחרר, אבל לא מצליח.

לא הבנתי את כל הקטע הזה של ההמשכים, אם אפשר לוותר על הזה אני ישמח מאוד אבל באמת שלא אכפת לי אם אתה רוצה
    -----------------------------------
    "שינקס ברגע שהוא חונק אותך אותך תשתמש בטעינה והוא יתחשמל" אגיד לו
    "קדימה חבר זה רק נחש קטן" אגיד בעידוד

15. משתמש מנוסה
    הילארי~
    אני ממש מצטער, אבל אני פה פשוט מתפקע מצחוק על ההמשך שלך חחחחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר?! איך לעזאזל אני יכולה להיות בסדר?! שברתי ציפורן והייתי המון המון זמן בשמש! אני ממש עייפה ואני הותקפתי פה! איך אהיה בסדר!?" את מתחילה לצעוק שם על רואן שמופתע מכל העניין "גבירתי הצעירה, אם ככה את מרגישה אולי את לא מתאימה להיות בכלל מאמנת פוקימונים! אולי אני פשוט רציך לשמור את הפוקימון ההתחלתי שתבחרי למאמן אחר." רואן משיב לך בחזרה
    "תביני, להיות מאמן פוקימונים זה לא דבר מושלם. צריך לעבוד קשה, להשקיע בפוקימונים שלך וגם בעצמך, והפוקימונים שלך יחזירו לך את ההשקעה בהרבה ממה שאת נתת להם!" הוא מרצה לך בחריצות. איווי בינתיים מסתובב לך בין הרגליים, מביט בך וברואן.

ברני~
    אל תשכח להשתמש בפוקדע!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מהר פיפלאפ השתמשי בצווחה ונסי להמנוע את האור הלבן הזה!" אתה צועק לעבר פיפלאפ בלחץ והיא מיד משתמשת בצווחה שגורמת לכאבי אוזניים אצל פוקימון החרק. לפתע, האור הלבן גדל ונורה על ידו אל עבר פיפלאפ, ופוגעת בה בחוזקה! פיפלאפ מוטחת על הקרקע, ולוקח לה זמן להתאושש מההתקפה. פוקימון החרק מחייך מעט אבל לא זז, מארגן את האנרגיה שלו בחזרה בעקבות ההתקפה האחרונה.

בר~
    כמו שאני עושה לך המשך, אתה עושה לי :}. אתה רושם למעלה את ההמשך שלך לתגובה שלי (של המשחק עצמו) ואז אתה מוסיף ציטוט עם ההמשך שעשיתי לפי ההמשך שנתת לי (של הדמות שלי) וככה הלאה. תשים לב איך אני ומונקי עושים זאת :}
    ~~~~~~~~
    "שינקס ברגע שהוא חונק אותך השתמש בטעינה כדי לחשמל אותו!" אתה פוקד על שינקס. אקנס חונק את שינקס שמנסה להשתחרר ומשתמש בטעינה. גבו מתחיל להעלות ניצוצות קטנים וזה מפחיד מאוד את אקנס שנבהל מהם ומשחרר את שינקס מרוב פחד "קדימה אקנס אל תהיה כזה פחדן! עוקץ רעל!" צועק לעברו הגבר. אקנס מתעשת במהירות ותוקף עם עוקץ רעל ומשגר 3 כאלה לעברו של שינקס!

עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •