Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 119
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי triple-t צפה בהודעה

בר~
    כמו שאני עושה לך המשך, אתה עושה לי :}. אתה רושם למעלה את ההמשך שלך לתגובה שלי (של המשחק עצמו) ואז אתה מוסיף ציטוט עם ההמשך שעשיתי לפי ההמשך שנתת לי (של הדמות שלי) וככה הלאה. תשים לב איך אני ומונקי עושים זאת :}
    ~~~~~~~~
    "שינקס ברגע שהוא חונק אותך השתמש בטעינה כדי לחשמל אותו!" אתה פוקד על שינקס. אקנס חונק את שינקס שמנסה להשתחרר ומשתמש בטעינה. גבו מתחיל להעלות ניצוצות קטנים וזה מפחיד מאוד את אקנס שנבהל מהם ומשחרר את שינקס מרוב פחד "קדימה אקנס אל תהיה כזה פחדן! עוקץ רעל!" צועק לעברו הגבר. אקנס מתעשת במהירות ותוקף עם עוקץ רעל ומשגר 3 כאלה לעברו של שינקס!
    פשוט לרשום לך התחלה ?
    - - - -- - - - -
    'אוי ואבוי מה אני יכול לעשות עכשיו' אחשוב לעצמי
    לאחר כמה שניות יעלה לי רעיון ואגיד בהיסוס: "שינקס תסובב את הזנב שלך מהר שיצור מגן מעוקצי הרעל"

2. משתמש מנוסה
    בר~
    פתחת את עמוד 5 ולכן תזכה בפרס של העמוד!
    ~~~~~~
    'אוי ואבוי מה אני אעשה עכשיו??' אתה חושב מעט בלחץ, כשלפתע רעיון עולה בראשך "קדימה שינקס, סובב את הזנב שלך כדי ליצור מגן מפני עוקצי הרעל!" אתה מצווה עליו. שינקס מסתובב ומציב את זנבו לפניו ומתחיל לסובב אותו, עוקצי הרעל פוגעים בזנב המסובסב ועפים הצידה "קדימה אקנס, תחסל אותו כבר! עוקץ רעל!" מצווה שוב האיש ואקנס מוציא שוב עוקצי רעל, והפעם יוצאים שם 6!! שינקס מצליח לחסום 3 מהם אבל נראה שהוא לא יספיק לחסום את השאר!!
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    בר~
    פתחת את עמוד 5 ולכן תזכה בפרס של העמוד!
    ~~~~~~
    'אוי ואבוי מה אני אעשה עכשיו??' אתה חושב מעט בלחץ, כשלפתע רעיון עולה בראשך "קדימה שינקס, סובב את הזנב שלך כדי ליצור מגן מפני עוקצי הרעל!" אתה מצווה עליו. שינקס מסתובב ומציב את זנבו לפניו ומתחיל לסובב אותו, עוקצי הרעל פוגעים בזנב המסובסב ועפים הצידה "קדימה אקנס, תחסל אותו כבר! עוקץ רעל!" מצווה שוב האיש ואקנס מוציא שוב עוקצי רעל, והפעם יוצאים שם 6!! שינקס מצליח לחסום 3 מהם אבל נראה שהוא לא יספיק לחסום את השאר!!
    מה תעשה?
    אהבתי את המ"ת הזה אתה משקיע באמת כל הכבוד
    -----------------------------
    "קדימה שינקס תקפוץ גבוהה ותחמוק מזה וכשתיהיה מעליו צא בדחיפה חזקה מהשמיים לכיוונו" אגיד לשינקס בעידוד
    'זה חייב לעבוד' אחשוב לעצמי

4. משתמש מנוסה
    בר~
    "קדימה שינקס תקפוץ גבוהה ותחמוק מזה וכשתיהיה מעליו צא בדחיפה חזקה מהשמיים לכיוונו" אתה אומר לשינקס ומעודד אותו להצליח במתקפה. שינקס משתמש בזנבו ומרים את עצמו באוויר ועוקצי הרעל מפספסים אותו ונוחתים ממש לידך. שינקס נוחת על אקנס ומשתמש בהתקלה ופוגע בו בחוזקה. אקנס מוטח אחורנית ונופל על הרצפה מעולף "לא!!!" קורא בזעם המאמן שלו ומחזיר אותו לפוכדור שלך "אני אטפל בך אחר כך" הוא אומר לפוכדור שלו "אנחנו נשוב, עוד לא שמעתם את המילה האחרונה מרוז וגרין!" הוא אומרים כשלפתע עשן מקיף אותם ואתם לא רואים כלום. אחרי כמה שניות העשן מתפזר והם כבר לא שם "אתה בסדר?" שואל אותך רואן.

5. משתמש מנוסה
    בר~
    "קדימה שינקס תקפוץ גבוהה ותחמוק מזה וכשתיהיה מעליו צא בדחיפה חזקה מהשמיים לכיוונו" אתה אומר לשינקס ומעודד אותו להצליח במתקפה. שינקס משתמש בזנבו ומרים את עצמו באוויר ועוקצי הרעל מפספסים אותו ונוחתים ממש לידך. שינקס נוחת על אקנס ומשתמש בהתקלה ופוגע בו בחוזקה. אקנס מוטח אחורנית ונופל על הרצפה מעולף "לא!!!" קורא בזעם המאמן שלו ומחזיר אותו לפוכדור שלך "אני אטפל בך אחר כך" הוא אומר לפוכדור שלו "אנחנו נשוב, עוד לא שמעתם את המילה האחרונה מרוז וגרין!" הוא אומרים כשלפתע עשן מקיף אותם ואתם לא רואים כלום. אחרי כמה שניות העשן מתפזר והם כבר לא שם "אתה בסדר?" שואל אותך רואן.
    "אני בסדר השאלה פה זה עם אתה בסדר אתה הצלת אותנו שהבאת לי את שינקס" אגיד לפרופסור בפליאה.
    "כל הכבוד חבר הראת להם מזה מגיע לך לנוח" אגיד לשינקס ואחזיר אותו לפוכדור ואחכה לתשובה של הפרופסור

6. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ג'ונתן~
    "אני שמח שאתה מסכים איתי, אבל עכשיו אנחנו צריכים לצאת ולהיתאמן ואלי להוסיף לצוות שלנו פוקימון נוסף!" אתה אומר לטרטוויג והוא מחייך ומהנהן בראשו. אתה שולף את המפה ומחליט לחזור לכיוון דרך 201 בחיפוש אחר פוקימון חדש לצוות שלך. שניכם צועדים אל עבר דרך 201 ואחרי כמה דקות אתה נכנס פנימה. מסביבך אתה מבחין בכמה עצים ושיחים רבים שנמצאים בכל מקום ומקיפים את השביל הקטן. אתה צועד לך בשביל כשטורטוויג הולך לצידך ונעצר לא פעם כדי להריח את השיחים השונים. לפתע, אתה שומע משק כנפיים מעליך. אתה מביט למעלה ומבחין בפוקימון סנונית שחולף מעליך ונוחת לא רחוק ממך, מתחיל לנשנש חתיכה של תפוח עץ שזרוק על הרצפה.

.
    'איזה פוקימון נחמד' אחשוב לעצמי ואנסה להיתקרב עליו בידידותיות.
    "טרטוויג תשער פה בבקשה אני לא רוצה להבהיל אותו ולפתוח בקרב" אומר לטרטוויג והצחיל להיתקדם על בירכי עם חיוך על פניו.

'יש כאן פוקימוני מים מעניינים... מעניין איך קוראים להם' אני חושב לעצמי. אני שולף את הפוקדע שבידי ומברר את השמות שלהם. לאחר מכן אני אמשיך להתבונן בפוקימונים השונים בחיפוש אחר פוקימוני מים שונים שמסתובבים להם שם.
    ברצינות אתה בודק את כולם ואתה אפילו לא רוצה אותם!!!
    ----------------------------------------
    אתה מתחיל לבדוק את הפוקימונים המסתובבים ומגלה כי לפוקימון שאוחז את ראשו קוראים פסיידק, לפוקימון אשר קופך על זנבו קוראים אזומריל ולפוקימון שמשתה בזחלים קוראים פוליווג.
    אולם הם לא נראים לך מענינים ולכן אתה ממשיך ומחפש פוקימוני מים, רוב רובם של הפוקימונים שאתה רואה נמצעים במים ונראים כך ()
    וביבשה אתה רואה עוד זוג פוקימונים שקודם לא שמתה לב עליהם ששוכב ונראה כמו סלע ורוד ענקי ו שמשעש את עצמו בשימוש בפצצת בוץ כדי לעוץ מעט באוויר.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

7. משתמש מנוסה
    בר~
    "אני בסדר תודה שהבאת לי את שינקס" אתה אומר לפרופסור ומודה לשינקס על הקרב ומחזיר אותו לפוכדור שלו שיניח "ובכן, אני מניח שבאת אליי לקבל פוקימון התחלתי נכון?" שואל אותך רואן ואתה מניד בראשך בחיוב "ובכן, אני חושב שכבר בחרת אותו" הוא אומר לך בחיוך ומסתכל על הפוכדור של שינקס שבידך "אתה ושינקס הצגתם פה יכולת תיאום בקרב, ואני בטוח מאוד שהוא זה שצריך להיות הפוקימון שלך" הוא מסביר לך ומסתובב אחורנית, לוקח אותך אל אחד החדרים הסמוכים "קח את אלה" הוא אומר ומניח בתוך ידיך 5 פוכדורים חדשים ומכשיר אדום גדול "אלה פוכדורים שבעזרתם תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך, וזהו מכשיר הפוקדע, איתו תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים השונים שתפגוש במסע" הוא מסביר לך על הציוד. לבסוף, הוא משחרר אותך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה שמח ונרגש!

ג'ונתן~
    תמיד צריך לדעת מה שמות הפוקימונים :}
    וזה היה אזוריל ולא אזומריל (הצורה האחרונה שלו)
    ~~~~~~~~~
    אתה מסמן לטורטוויג להיות בשקט כי אתה רוצה להפתיע את הפוקימון. אתם מתקרבים בשקט בשקט לעבר הפוקימון והוא מסיים לאכול, ובשנייה האחרונה הוא מבחין בכם ומיד מניף את כנפיו ועף גבוה למעלה ומעוצמת הרוח של כנפיו שניכם נהדפים לאחור!
    הפוקימון נוחת לא רחוק ממכם, מסתכל לעברכם בבוז קל וחוזר לאכול זרעים שעל הקרקע. "טוויג?" שואל אותך טורטוויג בתהייה ומסתכל לעבר הציפור.

ברצינות אתה בודק את כולם ואתה אפילו לא רוצה אותם!!!
    ----------------------------------------
    אתה מתחיל לבדוק את הפוקימונים המסתובבים ומגלה כי לפוקימון שאוחז את ראשו קוראים פסיידק, לפוקימון אשר קופך על זנבו קוראים אזומריל ולפוקימון שמשתה בזחלים קוראים פוליווג.
    אולם הם לא נראים לך מענינים ולכן אתה ממשיך ומחפש פוקימוני מים, רוב רובם של הפוקימונים שאתה רואה נמצעים במים ונראים כך ()
    וביבשה אתה רואה עוד זוג פוקימונים שקודם לא שמתה לב עליהם ששוכב ונראה כמו סלע ורוד ענקי ו שמשעש את עצמו בשימוש בפצצת בוץ כדי לעוץ מעט באוויר.
    'הפוקימונים האלה נראים נחמדים, אבל עדיין לא מצאתי משהו שמוצא חן בעיני' אחשוב לעצמי ולאחר מכן אמשיך להסתובב שם, עד שאמצא פוקימון מתאים לקרב. אני ממשיך להסתכל ימינה ושמאלה, כאשר בדרך אני מוציא את טורטוויג החוצה שיעזור למצוא אחד.

8. משתמש מנוסה
    בר~
    "אני בסדר תודה שהבאת לי את שינקס" אתה אומר לפרופסור ומודה לשינקס על הקרב ומחזיר אותו לפוכדור שלו שיניח "ובכן, אני מניח שבאת אליי לקבל פוקימון התחלתי נכון?" שואל אותך רואן ואתה מניד בראשך בחיוב "ובכן, אני חושב שכבר בחרת אותו" הוא אומר לך בחיוך ומסתכל על הפוכדור של שינקס שבידך "אתה ושינקס הצגתם פה יכולת תיאום בקרב, ואני בטוח מאוד שהוא זה שצריך להיות הפוקימון שלך" הוא מסביר לך ומסתובב אחורנית, לוקח אותך אל אחד החדרים הסמוכים "קח את אלה" הוא אומר ומניח בתוך ידיך 5 פוכדורים חדשים ומכשיר אדום גדול "אלה פוכדורים שבעזרתם תוכל לתפוס פוקימונים לשישיה שלך, וזהו מכשיר הפוקדע, איתו תוכל לבדוק מידע על הפוקימונים השונים שתפגוש במסע" הוא מסביר לך על הציוד. לבסוף, הוא משחרר אותך ואתה יוצא החוצה מהמעבדה שמח ונרגש!

'הגיע הזמן להיתאמן עם שינקס ולהתחזק לקראת המסע ואולי לתפוס חבר חדש לצוות' אחשוב לעצמי.
    "קדימה חבר צא החוצה" אגיד ויזרוק את הפוכדור של שינקס וירים אותו על הכתף שלי והמשיך בדרכי.

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~barmaster~ צפה בהודעה
    'הגיע הזמן להיתאמן עם שינקס ולהתחזק לקראת המסע ואולי לתפוס חבר חדש לצוות' אחשוב לעצמי.
    "קדימה חבר צא החוצה" אגיד ויזרוק את הפוכדור של שינקס וירים אותו על הכתף שלי והמשיך בדרכי.
    "הגיע הזמן להתאמן ביחד עם שינקס ולתפוס חבר חדש לצוות" אתה חודב לעצמך. אתה שולף את הפוכדור של שינקס ומשליך אותו קדימה. מתוך הפוכדור יוצא החוצה שינקס בקרן אור אדום ונעמד לידך "שינקס!" הוא קורא בשמחה ומביט בך. אתה מלטף את ראשו ומרים אותו בידך, מניח אותו על כתפך, אולם אחרי כמה שניות הוא קופץ ממנה לקרקע. נראה שהוא לא אוהב גובה כל כך.
    אתה מבין זאת, ומאפשר לו להישאר על הרצפה. אתה צועד לך יחד איתו ברחובות העיר סאנג'ם ולבסוף נעמד במרכז העיר. אתה בוחן את המפה ומתלבט לאן כדאי לך ללכת - האם לחזור לדרך 201 ואולי להמשיך לאגם וריטי הסמוך, או להמשיך במסע ולהתקדם אל עבר דרך 202?

10. משתמש מנוסה
    "הגיע הזמן להתאמן ביחד עם שינקס ולתפוס חבר חדש לצוות" אתה חודב לעצמך. אתה שולף את הפוכדור של שינקס ומשליך אותו קדימה. מתוך הפוכדור יוצא החוצה שינקס בקרן אור אדום ונעמד לידך "שינקס!" הוא קורא בשמחה ומביט בך. אתה מלטף את ראשו ומרים אותו בידך, מניח אותו על כתפך, אולם אחרי כמה שניות הוא קופץ ממנה לקרקע. נראה שהוא לא אוהב גובה כל כך.
    אתה מבין זאת, ומאפשר לו להישאר על הרצפה. אתה צועד לך יחד איתו ברחובות העיר סאנג'ם ולבסוף נעמד במרכז העיר. אתה בוחן את המפה ומתלבט לאן כדאי לך ללכת - האם לחזור לדרך 201 ואולי להמשיך לאגם וריטי הסמוך, או להמשיך במסע ולהתקדם אל עבר דרך 202?
    לא ענית לי עם לרשום לך התחלה או לא מה זה לא נעים לי שאתה ככה
    אהה וכן אם אתה יכול להוסיף מפה והסבר זה יהיה טוב אני יכול לעזור לך לחפש שלח לי ה"פ אם אתה רוצה
    ---------------------
    "אמממ" אגיד במחשבה
    "קדימה בוא נלך לאגם וריטי אולי נתפוס חבר חדש לצוות שם וניתאמן" אגיד לשניקס ואלך לכיוון אגם וריטי.

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ צפה בהודעה
    לא ענית לי עם לרשום לך התחלה או לא מה זה לא נעים לי שאתה ככה
    אהה וכן אם אתה יכול להוסיף מפה והסבר זה יהיה טוב אני יכול לעזור לך לחפש שלח לי ה"פ אם אתה רוצה
    ---------------------
    "אמממ" אגיד במחשבה
    "קדימה בוא נלך לאגם וריטי אולי נתפוס חבר חדש לצוות שם וניתאמן" אגיד לשניקס ואלך לכיוון אגם וריטי.
    יש מפה בהודעה הראשית בספויילר יחד עם פירוט על כל אחד מהערים :P
    ואתה יכול לרשום לי התחלה, תעקוב אחר התגובות של מונקי ושלח מתחילת המשחק ותראה איך אנחנו עושים אותם
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה חבר בוא נלך אל עבר אגם ורייטי, נתפוס לעצמו חבר חדש לצוות" אתה אומר לשינקס והוא מחייך ישר. אתה פונה חזרה אל עבר דרך 201 וכעבור מספר דקות נכנס לתוכה. אתה צועד לך בתוך השביל כשמסביבך חולפים להם כל מיני מאמנים שבדרך לעיר סאנג'ם. אתה מבחין בשיחים גדולים ועצים משני צידי הדרך. שניכם ממשיכים ללכת ואתה חולף על פני הפנייה אל עבר עיר הולדתך, טווינגליף. אתה ממשיך הלאה אל עבר האגם, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון שקופץ על השביל לפניך. אתה רואה שזה מין חתול עם זנב מסולסל וארוך. נראה שהוא משחק עם משהו.

12. משתמש מנוסה
    יש מפה בהודעה הראשית בספויילר יחד עם פירוט על כל אחד מהערים :p
    ואתה יכול לרשום לי התחלה, תעקוב אחר התגובות של מונקי ושלח מתחילת המשחק ותראה איך אנחנו עושים אותם
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה חבר בוא נלך אל עבר אגם ורייטי, נתפוס לעצמו חבר חדש לצוות" אתה אומר לשינקס והוא מחייך ישר. אתה פונה חזרה אל עבר דרך 201 וכעבור מספר דקות נכנס לתוכה. אתה צועד לך בתוך השביל כשמסביבך חולפים להם כל מיני מאמנים שבדרך לעיר סאנג'ם. אתה מבחין בשיחים גדולים ועצים משני צידי הדרך. שניכם ממשיכים ללכת ואתה חולף על פני הפנייה אל עבר עיר הולדתך, טווינגליף. אתה ממשיך הלאה אל עבר האגם, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון שקופץ על השביל לפניך. אתה רואה שזה מין חתול עם זנב מסולסל וארוך. נראה שהוא משחק עם משהו.
    "אדיר, תראה שינקס הוא שלנו" אגיד לשינקס
    לאחר מכן הוציא את הפוקדע ואבדוק את המידע עליו.
    "שינקס קדימה צא תיקול חזק" איגד לשינקס לאחר דיברי הפוקדיע.

אתה מגיע למעבדה לאחר שניפרדת מאמא שלך ופתאום רואה זוג אנשים במעבדה מאימים על הפרופסור שמחזיר מזוודה: "קדימה זקן תעביר לנו את המזוודה ולא תיפגע" האישה אומרת לפרופסור.
    ואז פתאום האישה מבחינה בך ושולחת פוכדור לאוויר וממנו יוצא מאיים "ילד תעוף מפה או שתיפגע" אומרת
    מה תעשה??

13. משתמש מנוסה
    [b]
    ברני~
    אל תשכח להשתמש בפוקדע!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מהר פיפלאפ השתמשי בצווחה ונסי להמנוע את האור הלבן הזה!" אתה צועק לעבר פיפלאפ בלחץ והיא מיד משתמשת בצווחה שגורמת לכאבי אוזניים אצל פוקימון החרק. לפתע, האור הלבן גדל ונורה על ידו אל עבר פיפלאפ, ופוגעת בה בחוזקה! פיפלאפ מוטחת על הקרקע, ולוקח לה זמן להתאושש מההתקפה. פוקימון החרק מחייך מעט אבל לא זז, מארגן את האנרגיה שלו בחזרה בעקבות ההתקפה האחרונה.

'מה אעשה?! זה היה חזק מידי בשביל פיפלאפ' אחשוב לעצמי ואז אשלוף את הפוקידע שלי על מנת לדעת מה לעשות כנגד הפוקימון הזה בזמן שאני פוקד על פיפלאפ להשתמש שוב בצווחה
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    הילארי~
    אני ממש מצטער, אבל אני פה פשוט מתפקע מצחוק על ההמשך שלך חחחחחח
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר?! איך לעזאזל אני יכולה להיות בסדר?! שברתי ציפורן והייתי המון המון זמן בשמש! אני ממש עייפה ואני הותקפתי פה! איך אהיה בסדר!?" את מתחילה לצעוק שם על רואן שמופתע מכל העניין "גבירתי הצעירה, אם ככה את מרגישה אולי את לא מתאימה להיות בכלל מאמנת פוקימונים! אולי אני פשוט רציך לשמור את הפוקימון ההתחלתי שתבחרי למאמן אחר." רואן משיב לך בחזרה
    "תביני, להיות מאמן פוקימונים זה לא דבר מושלם. צריך לעבוד קשה, להשקיע בפוקימונים שלך וגם בעצמך, והפוקימונים שלך יחזירו לך את ההשקעה בהרבה ממה שאת נתת להם!" הוא מרצה לך בחריצות. איווי בינתיים מסתובב לך בין הרגליים, מביט בך וברואן.
    "זה לא ילך לך רואן יקירי..." אומר לרואן ואשחק בשערי. ברור שאני רוצה את האיווי הזה, הוא נראה חמוד יחסית. אבל אני לעולם לא אודה בזה. הרבה יותר קל להפיל את האשמה על האדם הכי קרוב לליבי. "אתה הרי מכיר את אמא שלי איזבל לא? היא החליטה שאני אצא למסע ואני כנראה אצתרך פוקימון התחלתי למסע ואני מסכימה לקחת את איווי, למרות שאין לך הרי משהו יותר חמוד להציע לי נכון? אז אני פשוט אלך עם הפוקימון הזה."

'מי אלה??' אני חושב לעצמי ומתקרב אליהם עוד קצת. שאני קולט שכבר עוד רגע יבחינו בי, אני מתחיל לרוץ לעברם "היי, תעזבו אותו!" אני צועק וקופץ לפניהם, נעמד מולם בעוז "מה אתם רוצים ממנו בכלל?!" אני מוסיף בלהט הרגע.
    "מה אתה רוצה קרצייה?" שאלה האשה בגסות רוח. היא מנידה את ידה זילזול ומביה לעבר רואן. "אז הבאת חבר? מאמן חסר נסיון ישבחר מהמזוודה פוקימון מהחלוקה? אתה צוחק עלינו? תעביר אלינו את המזוודה ילד. חבל על הזמן שלנו ועל החיים שלך.."

15. משתמש מנוסה
    הילארי~
    "יש לי עוד כמה פוקימונים, אבל נראה לי שאיווי הכי יתאים לך" אומר לך רואן "ותקשיבי למשהו, הילארי. מסע הפוקימונים הזה רק יעזור לך. אני מכיר מאמנים שהיו כמוך ולא אהבו האמת פוקימונים, אבל ברגע שהתחילו את המסע שלהם והתחברו לפוקימון שלהם רק הלכו ואהבו את זה יותר ויותר והיום הם בין המאמנים החזקים ביותר בתחום" אומר לך רואן "אם ככה, אז תגידי מזל טוב, איווי הוא הפוקימון שלך!" אומר לך רואן בשמחה ואיווי מתחיל לילל בשמחה.
    רואן מוסר לך את כל הציוד הנדרש ומסמן לך שאת רשאית ללכת לדרכך.

"מה אתה רוצה קרצייה?" שאלה האשה בגסות רוח. היא מנידה את ידה זילזול ומביה לעבר רואן. "אז הבאת חבר? מאמן חסר נסיון שיבחר מהמזוודה פוקימון מהחלוקה? אתה צוחק עלינו? תעביר אלינו את המזוודה ילד. חבל על הזמן שלנו ועל החיים שלך.."
    "זה לא הולך לקרות בחיים!" אני קורא בנחישות ומחזיר בידי את המזוודה יותר בחוזק "אמרתם שיש בפנים פוקימונים התחלתיים, נכון?" אני אומר להם בחיוך ממזרי. תוך שנייה אני פותח את המזוודה ושולף פוכדור מתוכה "בוא נראה במה זכיתי" אני אומר "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו אל עבר הקרקע.

ברני~
    אתה לא יודע מה לעשות לנוכח מצב הפוקימונים בזירה ואתה מחליט להוציא את הפוקדע ולבדוק מידע על הפוקימון שמולך. לאחר בירור קצר אתה מגלה שזהו קריקטוט, פוקימון מסוג חרק, ושהמתקפה שפגעה בפיפלאפ היתה מתקפת התמדה, שרק בתור השלישי שלאחר הפעלה היא תוקפת.
    נראה שקריקטוט עומד להשתמש שוב בהתמדה!

בר~
    "תראה שינקס, הפוקימון הזה הולך להיות שלנו!" אתה אומר לשינקס ושינקס מחייך לעברך, הוא נראה מוכן לקרב. אתה מוציא את הפוקדע שלך ומכוון אותו אל עבר הפוקימון שמולך. לאחר בירור קצר אתה מגלה שזהו גלמיאו, פוקימון מסוג נורמל, שמסוגל ללמוד מתקפות מסוגים אחרים כמו על חושי ואופל!
    "בסדר שינקס, תקוף בתיקול!" אתה מצווה על שינקס ושינקס מתקרב לאט לאט לגלמיאו ומפתיע אותה עם התקלה חזקה. גלמיאו נהדפת אחורנית כמה מטרים, אבל מיד מתעשתת ונעמדת על רגליה. היא שולפת ציפורן מאחת מרגליה ומתחילה לרוץ אל עבר שינקס, שמנסה לעקוב אחריה ומנסה להתחמק אבל גלמיאו יותר מהירה ממנו ופוגעת בו עם שריטה, הודפת אותו אחורנית.

אתה מגיע למעבדה לאחר שניפרדת מאמא שלך ופתאום רואה זוג אנשים במעבדה מאימים על הפרופסור שמחזיר מזוודה: "קדימה זקן תעביר לנו את המזוודה ולא תיפגע" האישה אומרת לפרופסור.
    ואז פתאום האישה מבחינה בך ושולחת פוכדור לאוויר וממנו יוצא מאיים "ילד תעוף מפה או שתיפגע" אומרת
    מה תעשה??
    "מה אתם רוצים מהפרופסור??? תעזבו אותו!" אני צועק ומנסה להגן על הפרופסור ועל המזוודה, אבל בליבי אני מעט נלחץ מהפוקימון שהיא הוציאה "רואן יש כאן איזה פוקימון שיכול לעזור לי??" אני שואל אותו מעט בלחץ.

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •