Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 119
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי triple-t צפה בהודעה

בר~
    "תראה שינקס, הפוקימון הזה הולך להיות שלנו!" אתה אומר לשינקס ושינקס מחייך לעברך, הוא נראה מוכן לקרב. אתה מוציא את הפוקדע שלך ומכוון אותו אל עבר הפוקימון שמולך. לאחר בירור קצר אתה מגלה שזהו גלמיאו, פוקימון מסוג נורמל, שמסוגל ללמוד מתקפות מסוגים אחרים כמו על חושי ואופל!
    "בסדר שינקס, תקוף בתיקול!" אתה מצווה על שינקס ושינקס מתקרב לאט לאט לגלמיאו ומפתיע אותה עם התקלה חזקה. גלמיאו נהדפת אחורנית כמה מטרים, אבל מיד מתעשתת ונעמדת על רגליה. היא שולפת ציפורן מאחת מרגליה ומתחילה לרוץ אל עבר שינקס, שמנסה לעקוב אחריה ומנסה להתחמק אבל גלמיאו יותר מהירה ממנו ופוגעת בו עם שריטה, הודפת אותו אחורנית.

רשמת שיש לשינקס פזילה ותיקול עכשיו בסיפור רשמת שיש לו טעינה ומקווה שרשמתי התחלה בסדר אני ימשיך לרשום לך המשכים דרך אגב מה מתקפת נסיגה עושה
    --------------------------------------
    "כל הכבוד שינקס אתה יותר חזק" אגיד לשינקס בעידוד.
    "עכשיו תרוץ אליו מהר ורגע לפני שאתה מגיע אליו תשכב תוך כדי שאתה מחליק, ואז תעטוף לו את הרגליים עם הזנב שלך ותשתמש בטעינה" אגיד.

---------------------------------------
    "מה אתם רוצים מהפרופסור??? תעזבו אותו!" אני צועק ומנסה להגן על הפרופסור ועל המזוודה, אבל בליבי אני מעט נלחץ מהפוקימון שהיא הוציאה "רואן יש כאן איזה פוקימון שיכול לעזור לי??" אני שואל אותו מעט בלחץ.
    הפרופסור מהסס לרגע ופותח את המזוודה וממנה מוציא נוצץ "קח תישתמש בזה.
    אתה לוקח את הפוכדור וזורק לאוויר וממנו יוצא . "המתקפות שלו הם התקלה ונסיגה"

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Triple-T צפה בהודעה
    [color="darkorange"][b]
    ג'ונתן~
    תמיד צריך לדעת מה שמות הפוקימונים :}
    וזה היה אזוריל ולא אזומריל (הצורה האחרונה שלו)
    ~~~~~~~~~
    אתה מסמן לטורטוויג להיות בשקט כי אתה רוצה להפתיע את הפוקימון. אתם מתקרבים בשקט בשקט לעבר הפוקימון והוא מסיים לאכול, ובשנייה האחרונה הוא מבחין בכם ומיד מניף את כנפיו ועף גבוה למעלה ומעוצמת הרוח של כנפיו שניכם נהדפים לאחור!
    הפוקימון נוחת לא רחוק ממכם, מסתכל לעברכם בבוז קל וחוזר לאכול זרעים שעל הקרקע. "טוויג?" שואל אותך טורטוויג בתהייה ומסתכל לעבר הציפור.

.
    סליחה בתבלבלתי בשמות
    דרך אגב כמו שאתה רואה אני ממשיך להגיב למרות ההודעה הפרטית אבל מיום שישי אני לא יוכל להגיב כלל.
    --------------
    'איזה פוקימון חוצוף אני בסה"כ רציתי להיתידד איתו מבלי להילחם' אחשוב בראשי עצבני מאט.
    "טוב ניסיתי בנחמד ולא הצליח, טרטוויג תשתמש בדחיפה" אומר לו בנחישות בלהט בהרגע.
    'אולי זה לא רעיון כל כך טוב הרי זהו פוקימון מסוג מעופף' אחשוב בשנית לאחר כמה שניות
    "טוב באו נבדוק אותו בפוקדע לכל מיקראה" אומר לעצמי והוציא את הפוקידע.

[color="darkorange"][b]
    'הפוקימונים האלה נראים נחמדים, אבל עדיין לא מצאתי משהו שמוצא חן בעיני' אחשוב לעצמי ולאחר מכן אמשיך להסתובב שם, עד שאמצא פוקימון מתאים לקרב. אני ממשיך להסתכל ימינה ושמאלה, כאשר בדרך אני מוציא את טורטוויג החוצה שיעזור למצוא אחד.
    אתה ממשיך בחיפוך במחשבה כי אניך מאתה את הפוקיקימון שמתאים לך, ולאחר דקות מספר של חיפושים אתה מוציא את טרטוויג החוצה כדי שיעזור לך למצוא אוחד.
    לבקשתך הוא יוצא ומתחיל לחפש פוקיימוני מים ויוצא מזוות הראייה שלך לכמה דקות ושורר שקט מעיק סביבך על החוף הבודד, עד שלפתע אתה שומע משהו מהשיחים שמצדידך והם מתחילים לנוע, מה זה? אתה חושב בחשש כאשר אתה רואה את טרטוויג קופץ עליך בבהלה ואחיו עף פוקימון ציפור שדומא לשחף ().
    נראה כי טרוויג נכנס לבלגאן רציני ופוקימון השחף שלך לעבריכם מתקפת בועות.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    הילארי~
    "יש לי עוד כמה פוקימונים, אבל נראה לי שאיווי הכי יתאים לך" אומר לך רואן "ותקשיבי למשהו, הילארי. מסע הפוקימונים הזה רק יעזור לך. אני מכיר מאמנים שהיו כמוך ולא אהבו האמת פוקימונים, אבל ברגע שהתחילו את המסע שלהם והתחברו לפוקימון שלהם רק הלכו ואהבו את זה יותר ויותר והיום הם בין המאמנים החזקים ביותר בתחום" אומר לך רואן "אם ככה, אז תגידי מזל טוב, איווי הוא הפוקימון שלך!" אומר לך רואן בשמחה ואיווי מתחיל לילל בשמחה.
    רואן מוסר לך את כל הציוד הנדרש ומסמן לך שאת רשאית ללכת לדרכך.
    "אתה לא מתכוון ברצינות נכון?" אשאל את רואן בכעס. "אני הצלתי אותך וכל מה שאני מקבלת זה ציוד שבכל מקרה הייתי צריכה לקבל ועוד איווי קטן? קדימה, תתאמץ קצת יותר ותתגמל אותי! אני יכולה לחשוב על כל מיני תמלוגים..."

"זה לא הולך לקרות בחיים!" אני קורא בנחישות ומחזיר בידי את המזוודה יותר בחוזק "אמרתם שיש בפנים פוקימונים התחלתיים, נכון?" אני אומר להם בחיוך ממזרי. תוך שנייה אני פותח את המזוודה ושולף פוכדור מתוכה "בוא נראה במה זכיתי" אני אומר "צא פוכדור!" אני קורא ומשליך אותו אל עבר הקרקע.

אתה ממהר לזרוק את אחד הפוקדורים ופוקימון ירוק יוצא משם. היה זה טורטוויג. נראה היה כי הוא מאוד שמח לראות אותך.
    "אל תשחק אם מה שאתה לא מכיר!" הבחורה מזהירה. "סאלקון! חוט משי!"

4. משתמש מנוסה
    [color="magenta"][b]

[color="blue"]ברני~
    אתה לא יודע מה לעשות לנוכח מצב הפוקימונים בזירה ואתה מחליט להוציא את הפוקדע ולבדוק מידע על הפוקימון שמולך. לאחר בירור קצר אתה מגלה שזהו קריקטוט, פוקימון מסוג חרק, ושהמתקפה שפגעה בפיפלאפ היתה מתקפת התמדה, שרק בתור השלישי שלאחר הפעלה היא תוקפת.
    'מה אעשה נגד המתקפה הזו?' אחשוב לעצמי ואז אצעק לפיפלאפ להשתמש בצווחה פעם נוספת על מנת למנוע מקריקטוט להשתמש שוב בהתמדה.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    הילארי~
    "תגמול? בחיי, את ילדה קשוחה ולא פחות מזה גם מעצבנת.." אומר רואן ונאנח "אוקיי, הנה טיפ בשבילך - קרב המכון הראשון שלך יערך בעיר אורבורג, ובו מנהיגת המכון משתמשת בפוקימוני אבן. לכן, עדיף לך לבקר באגם וריטי הקרוב ולתפוס לעצמך פוקימון מים, הוא יהיה שימושי מאוד" אומר לך הפרופסור, ואחרי כמה רגעים את לא מבינה פשוט איך, את מוצאת את עצמך מחוץ למעבדה, כשאיווי על ידך והדלת מאחורייך ננעלת. נדמה לך שאת שומעת את פרופסור רואן נאנח בעודו אומר "נשים.."

אתה ממהר לזרוק את אחד הפוקדורים ופוקימון ירוק יוצא משם. היה זה טורטוויג. נראה היה כי הוא מאוד שמח לראות אותך.
    "אל תשחק אם מה שאתה לא מכיר!" הבחורה מזהירה. "סאלקון! חוט משי!"
    נראה לי שהתבלבלת במשחק אחי... אין להם סילקון חח
    תערוך בהודעה הבאה שתגיב עם המשך חדש

ג'ונתן~
    אתה מצווה על טורטוויג להשתמש בהתקלה בלהט הרגע, וטורטוויג כבר מתחיל לרוץ אבל אתה מסמן לו לעצור ולחזור. אתה מחליט לבדוק מידע על הפוקימון שמולך ואתה מגלה שזהו סטארלי, מסוג מעופף שיודע מגוון מתקפות (). הפוקדע מספר גם כן שסטארלי מתיידד די מהר יחסית עם המאמן שלו ברגע שהוא תופס אותו ונהיה נאמן לו. סטארלי ממשיך לאכול ומציץ לעברכם כל כמה רגעים לראות מה קורה.
    לפתע טורטוויג מושך בחולצתך ומסתכל לעברך, ומסמן לעבר שיח מלא פירות שנמצא לידיכם, ואז לעבר סטארלי.

אתה ממשיך בחיפוך במחשבה כי אניך מאתה את הפוקיקימון שמתאים לך, ולאחר דקות מספר של חיפושים אתה מוציא את טרטוויג החוצה כדי שיעזור לך למצוא אוחד.
    לבקשתך הוא יוצא ומתחיל לחפש פוקיימוני מים ויוצא מזוות הראייה שלך לכמה דקות ושורר שקט מעיק סביבך על החוף הבודד, עד שלפתע אתה שומע משהו מהשיחים שמצדידך והם מתחילים לנוע, מה זה? אתה חושב בחשש כאשר אתה רואה את טרטוויג קופץ עליך בבהלה ואחיו עף פוקימון ציפור שדומא לשחף ().
    נראה כי טרוויג נכנס לבלגאן רציני ופוקימון השחף שלך לעבריכם מתקפת בועות.
    "תיזהר!" אני קורא לעברו של טורטוויג ודוחף אותו הצידה בזמן שאני מתחמק מהבועות "קדימה טורטוויג, בוא נראה להם מי אנחנו! קפוץ לעברו עם התקלה, ואז תשתמש בנסיגה כדי להגן על עצמך! קדימה!" אני פוקד עליו.

בר~
    כרגע יש לו התקלה, פזילה וטעינה. בהמשך הוא ילמד את שאר המתקפות.
    ומתקפת נסיגה מעלה את ההגנה של הפוקימון שמשתמש בה. זה די דומה לסליל הגנה
    ~~~~~~~~
    "קדימה שינקס, תרוץ אל עבר גלמיאו ואז תגרום לעצמך להחליק, תוך כדי שאתה עוטף את עצמך עם הזנב שלך ותשתמש בטעינה!" אתה פוקד על שינקס והוא מהנהן, הוא יוצא בריצה ואז מחליק לעבר גלמיאו שקופצת אחורנית ומנסה לחמוק, שינקס משתמש בטעינה והופך את עצמו לגוש חשמל שז, אבל כעבור כמה רגעים הטעינה נפסקת ושינקס מאבד את החשמל! גלמיאו מנצלת זאת לעוד שריטה ומעיפה בחוזקה את שינקס אחורנית. כנראה שהוא עוד לא שולט כמו שצריך בטעינה.

הפרופסור מהסס לרגע ופותח את המזוודה וממנה מוציא נוצץ "קח תישתמש בזה.
    אתה לוקח את הפוכדור וזורק לאוויר וממנו יוצא . "המתקפות שלו הם התקלה ונסיגה"
    "בסדר טורטוויג, מהר! השתמש בהתקלה על הפוקימון הזה!" אני פוקד עליו במהירות

ברני~
    בעודך מתלבט מה לעשות מול ההתקפה, אתה מורה לפיפלאפ להשתמש שוב בצווחה ופיפלאפ משתמשת בצווחה אבל חוץ מהפחתה בהגנה של קיקטוט לא קורה כלום. האור הלבן מתגבר... כדאי שתעשה משהו מהר, אחרת הקרב יסתיים כנראה בתור הבא!

6. משתמש מנוסה
    בר~
    כרגע יש לו התקלה, פזילה וטעינה. בהמשך הוא ילמד את שאר המתקפות.
    ומתקפת נסיגה מעלה את ההגנה של הפוקימון שמשתמש בה. זה די דומה לסליל הגנה
    ~~~~~~~~
    "קדימה שינקס, תרוץ אל עבר גלמיאו ואז תגרום לעצמך להחליק, תוך כדי שאתה עוטף את עצמך עם הזנב שלך ותשתמש בטעינה!" אתה פוקד על שינקס והוא מהנהן, הוא יוצא בריצה ואז מחליק לעבר גלמיאו שקופצת אחורנית ומנסה לחמוק, שינקס משתמש בטעינה והופך את עצמו לגוש חשמל שז, אבל כעבור כמה רגעים הטעינה נפסקת ושינקס מאבד את החשמל! גלמיאו מנצלת זאת לעוד שריטה ומעיפה בחוזקה את שינקס אחורנית. כנראה שהוא עוד לא שולט כמו שצריך בטעינה.
    "לא נורא שינקס אנחנו עוד נעבוד על זה" אגיד לשינקס.
    "עכשיו אל תוותר ותחזיר לגלמיאו והתקלה חזקה ברגע שהוא שולף את הציפורניים תיזהר ותנסה לזוז" אגיד לו שנית.
    ------------------------------
    "בסדר טורטוויג, מהר! השתמש בהתקלה על הפוקימון הזה!" אני פוקד עליו במהירות
    אתה פוקד על טרטוויג להשתמש בהתקלה, אתה רואה אותו מתחיל לרוץ מהר ומהר ומשתנגש באקנס בחוזקה. אקנס עף אחורה ומתנגש בקיר ונפגע קשה מההתקלה הזאת.
    "ילד זה לא העסק שלך אתה תיפגע, אבל אם אתה רוצה בכוח אתה תשלם על זה" האישה אומרת לך.
    "קדימה אקנס שלי אל תוותר לילדון הזה תתאושש ותקפוץ על טרטוויג בחניקה (Warp)" פוקדת על אקנס. אתה רואה את אקנס מתאושש טיפה זוחל לעבר טרטוויג במהירות

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~barmaster~ צפה בהודעה
    "לא נורא שינקס אנחנו עוד נעבוד על זה" אגיד לשינקס.
    "עכשיו אל תוותר ותחזיר לגלמיאו והתקלה חזקה ברגע שהוא שולף את הציפורניים תיזהר ותנסה לזוז" אגיד לו שנית.
    אתה פוקד עליו לתקוף עם התקלה חזקה ולהיזהר מהציפורניים שלו, ושינקס רץ במהירות לעבר גלמיאו. שינקס זז ימינה ושמאלה מנסה לבלבל את גלמיאו ומצליח לפגוע בה עם ההתקלה, פוגע בה בחוזקה. גלמיאו לא מוותרת ומשתמשת בצווחה וגורמת להגנה של שינקס לרדת ולשיערות ראשך לסמור. לאחר מכן, היא יוצאת במהרה עם שריטה ועומדת לפגוע בשינקס!

אתה פוקד על טרטוויג להשתמש בהתקלה, אתה רואה אותו מתחיל לרוץ מהר ומהר ומשתנגש באקנס בחוזקה. אקנס עף אחורה ומתנגש בקיר ונפגע קשה מההתקלה הזאת.
    "ילד זה לא העסק שלך אתה תיפגע, אבל אם אתה רוצה בכוח אתה תשלם על זה" האישה אומרת לך.
    "קדימה אקנס שלי אל תוותר לילדון הזה תתאושש ותקפוץ על טרטוויג בחניקה (warp)" פוקדת על אקנס. אתה רואה את אקנס מתאושש טיפה זוחל לעבר טרטוויג במהירות
    "מהר אל תיתן לאקנס לתפוס אותך!" אני קורא בלחץ "תרוץ מצד לצד במטרה לבלבל אותו, אם הוא מצליח לתפוס אותך מהר תשתמש בנסיגה! אם לא, אז השתמש בהתקלה נגדית!" אני פוקד עליו.

8. משתמש מנוסה
    אתה פוקד עליו לתקוף עם התקלה חזקה ולהיזהר מהציפורניים שלו, ושינקס רץ במהירות לעבר גלמיאו. שינקס זז ימינה ושמאלה מנסה לבלבל את גלמיאו ומצליח לפגוע בה עם ההתקלה, פוגע בה בחוזקה. גלמיאו לא מוותרת ומשתמשת בצווחה וגורמת להגנה של שינקס לרדת ולשיערות ראשך לסמור. לאחר מכן, היא יוצאת במהרה עם שריטה ועומדת לפגוע בשינקס!
    "שינקס עכשיו תתרכז ברגע שהוא נוגע תשתמש בטעינה כדי לחשמל אותו תנסה יותר להתרכז עכשיו ואז אתה תצליח, אם תצליח לאחר שהוא יתחשמל תפגע בו בהתקלה בכל הכוח" אגיד לשינקס.

"מהר אל תיתן לאקנס לתפוס אותך!" אני קורא בלחץ "תרוץ מצד לצד במטרה לבלבל אותו, אם הוא מצליח לתפוס אותך מהר תשתמש בנסיגה! אם לא, אז השתמש בהתקלה נגדית!" אני פוקד עליו.
    "מהר אל תיתן לאקנס לתפוס אותך" אתה אומר בלחץ טרטוויג מתחיל לרוץ מצד לצד ואקנס מתבלבל ולא מצליח לתפוס את טרטוויג.
    "תשתמש בהתקלה" אתה פוקד עליו, טרטוויג מתחיל לרוץ אל אקנס, "אקנס תחמוק מזה" האישה אומרת. אקנס רואה שטרטוויג רץ לעברו וזוחל הצידה ומתחמק אבל אז פתאום טרטוויג חוזר ופוגע בו ישירות אתה מתפאל מהחוכמה שיש לטרטוויג

9. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה פוקד על שינקס להשתמש בטעינה ברגע שגלמיאו פוגעת בך, ושינקס ממתין לרגע המתאים. ברגע ששינקס נפגע מהשריטה הוא מפעיל את הטעינה. חשמל מתחיל להיווצר סביב זנבו ועל גבו וחלק ממנו פוגע בזרועה של גלמיאו ומחשמל אותה מעט, והיא זועקת מכאב ונהדפת אחורנית. שינקס מנצל זאת ורץ קדימה במהירות אל עבר גלמיאו, ומשתמש בהתקלה חזקה מאוד שמעיפה אותה אחורנית. גלמיאו מוטחת בקרקע וקורסת אליו, מחוסרת הכרה. שינקס עומד ממול, מתנשף ומביט בגלמיאו המעולפת.

"מהר אל תיתן לאקנס לתפוס אותך" אתה אומר בלחץ טרטוויג מתחיל לרוץ מצד לצד ואקנס מתבלבל ולא מצליח לתפוס את טרטוויג.
    "תשתמש בהתקלה" אתה פוקד עליו, טרטוויג מתחיל לרוץ אל אקנס, "אקנס תחמוק מזה" האישה אומרת. אקנס רואה שטרטוויג רץ לעברו וזוחל הצידה ומתחמק אבל אז פתאום טרטוויג חוזר ופוגע בו ישירות אתה מתפאל מהחוכמה שיש לטרטוויג
    "ואו טורטוויג, כל הכבוד!" אני קורא, מתפעל מאוד מהחוכמה של טורטוויג 'אני שמח שקיבלתי אותו לקרב הזה' אני חושב לעצמי "עכשיו מהר טורטוויג, השתמש שוב בהתקלה, תוך כדי שאתה רץ מצד לצד ומתחמק מההתקפה של אקנס!" אני פוקד עליו.

10. משתמש מנוסה
    בר~
    אתה פוקד על שינקס להשתמש בטעינה ברגע שגלמיאו פוגעת בך, ושינקס ממתין לרגע המתאים. ברגע ששינקס נפגע מהשריטה הוא מפעיל את הטעינה. חשמל מתחיל להיווצר סביב זנבו ועל גבו וחלק ממנו פוגע בזרועה של גלמיאו ומחשמל אותה מעט, והיא זועקת מכאב ונהדפת אחורנית. שינקס מנצל זאת ורץ קדימה במהירות אל עבר גלמיאו, ומשתמש בהתקלה חזקה מאוד שמעיפה אותה אחורנית. גלמיאו מוטחת בקרקע וקורסת אליו, מחוסרת הכרה. שינקס עומד ממול, מתנשף ומביט בגלמיאו המעולפת.
    "כל הכבוד חבר עשית עבודה מעולה, מגיע לך לנוח להמשך חזור" אגיד לשינקס ואחזיר אותו לפוכדור.
    "עכשיו הגיע הזמן, אתה שלי גלמיאו" אגיד ואזרוק פוכדור חדש מהתיק שלי על גלמיאו.
    --------------------------------
    "ואו טורטוויג, כל הכבוד!" אני קורא, מתפעל מאוד מהחוכמה של טורטוויג 'אני שמח שקיבלתי אותו לקרב הזה' אני חושב לעצמי "עכשיו מהר טורטוויג, השתמש שוב בהתקלה, תוך כדי שאתה רץ מצד לצד ומתחמק מההתקפה של אקנס!" אני פוקד עליו.
    "ואו טרטוויג כל הכבוד!" אתה אומר לו והוא מתמלא במוטיבציה.
    "עכשיו מהר טרטוויג השתמש בהתקלה כשאתה רץ מצד לצד תוך כדי שאתה מתחמק מהמתקפות של אקנס" אתה אומר לו, וטרטוויג מתחיל לרוץ במהירות רב אל עבר אקנס, אקנס אפילו לא מצליח לעשות שום דבר ונפגע קשות מההתקלה עף אחורה ומתעלף. "אתה עוד תשמע ממנו ילד קטן וחטטן, קדימה אקנס תחזור לא נורא אנחנו עוד נכסח ליליד הזה את הצורה" האישה אומרת מחזירה את אקנס שלה לפוכדור ומסתלקת משם עם הגבר.
    "כל הכבוד נערי הצלת אותי ואת המעבדה אני מודה לך מאוד, כתמורה אתה מקבל את טרטוויג, תשמור עליו ובהצלחה במסע". הפרופסור אומר לך.

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~barmaster~ צפה בהודעה
    "כל הכבוד חבר עשית עבודה מעולה, מגיע לך לנוח להמשך חזור" אגיד לשינקס ואחזיר אותו לפוכדור.
    "עכשיו הגיע הזמן, אתה שלי גלמיאו" אגיד ואזרוק פוכדור חדש מהתיק שלי על גלמיאו.
    --------------------------------
    "עכשיו מהר טרטוויג השתמש בהתקלה כשאתה רץ מצד לצד תוך כדי שאתה מתחמק מהמתקפות של אקנס" אתה אומר לו, וטרטוויג מתחיל לרוץ במהירות רב אל עבר אקנס, אקנס אפילו לא מצליח לעשות שום דבר ונפגע קשות מההתקלה עף אחורה ומתעלף. "אתה עוד תשמע ממנו ילד קטן וחטטן, קדימה אקנס תחזור לא נורא אנחנו עוד נכסח ליליד הזה את הצורה" האישה אומרת מחזירה את אקנס שלה לפוכדור ומסתלקת משם עם הגבר.
    "כל הכבוד נערי הצלת אותי ואת המעבדה אני מודה לך מאוד, כתמורה אתה מקבל את טרטוויג, תשמור עליו ובהצלחה במסע". הפרופסור אומר לך.

"כל הכבוד חבר, עשית עבודה מעולה, מגיע לך לנוח" אתה אומר לשינקס ומחזיר אותו לפוכדור שלו "הנה זה בא... פוכדור צא!" אתה קורא ומשליך פוכדור ריק אל עבר גלמיאו המעולפת. הפוכדור נוגע בה וקרן אור אדומה יוצאת החוצה מהפוכדור ומקיפה את גלמיאו, שנשאבת אל תוך הפוכדור בזוהר אדום. הזוהר נסגר בתוך הפוכדור שנוחת על הקרקע ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה, היה נדמה לרגע שהפוכדור עומד להיפתח אבל הוא ממשיך להסתובב עד שלפתע נודם ונעצר במקומו. לכדת את גלמיאו!

"ואו, תודה פרופסור!" אקרא בשמחה 'סוף סוף... הפוקימון הראשון שלי!' אחשוב לעצמי בשמחה. אני לוקח מהפרופסור את כל הציוד הדרוש למסע, ויוצא החוצה מהמעבדה עם הפוכדור של טורטוויג בידי. 'הגיע הזמן לעשות הכרה רשמית עם טורטוויג' אני חושב לעצמי ומניף את הפוכדור באוויר "טורטוויג, אני בוחר בך!" אני קורא ומשליך את הפוכדור קדימב. אחרי שטורטוויג יצא החוצה אני מתכופף אליו ומלטף את ראשו "שלום טורטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות המאמן והפוקימון הכי חזקים ואנחנו נזכה בליגת הפוקימונים ונביס את "המושיע"!" אני קורא בקול . לאחר מכן אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע קצר עליו.

12. משתמש מנוסה
    "כל הכבוד חבר, עשית עבודה מעולה, מגיע לך לנוח" אתה אומר לשינקס ומחזיר אותו לפוכדור שלו "הנה זה בא... פוכדור צא!" אתה קורא ומשליך פוכדור ריק אל עבר גלמיאו המעולפת. הפוכדור נוגע בה וקרן אור אדומה יוצאת החוצה מהפוכדור ומקיפה את גלמיאו, שנשאבת אל תוך הפוכדור בזוהר אדום. הזוהר נסגר בתוך הפוכדור שנוחת על הקרקע ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה, היה נדמה לרגע שהפוכדור עומד להיפתח אבל הוא ממשיך להסתובב עד שלפתע נודם ונעצר במקומו. לכדת את גלמיאו!
    "נחמד תפסתי גלמיאו" אגיד וארים את הפוכדור שלו
    'הגיע הזמן למבחן האמיתי הראשון, המכון הראשון בעיר אורבורג' אחשוב לעצמי והתחיל ללכת לכיוון העיר אורבורג.
    ----------------------
    "ואו, תודה פרופסור!" אקרא בשמחה 'סוף סוף... הפוקימון הראשון שלי!' אחשוב לעצמי בשמחה. אני לוקח מהפרופסור את כל הציוד הדרוש למסע, ויוצא החוצה מהמעבדה עם הפוכדור של טורטוויג בידי. 'הגיע הזמן לעשות הכרה רשמית עם טורטוויג' אני חושב לעצמי ומניף את הפוכדור באוויר "טורטוויג, אני בוחר בך!" אני קורא ומשליך את הפוכדור קדימב. אחרי שטורטוויג יצא החוצה אני מתכופף אליו ומלטף את ראשו "שלום טורטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות המאמן והפוקימון הכי חזקים ואנחנו נזכה בליגת הפוקימונים ונביס את "המושיע"!" אני קורא בקול . לאחר מכן אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע קצר עליו.
    אתה זורק את הפוכדור של טרטוויג באוויר כדי להוציא אותו ולהכיר אותו קצת יותר.
    "שלום טרטוויג, שמי תומאס ואנחנו הולכים להיות המאמן והפוקימון הכי חזקים ואנחנו נזכה בליגת הפוקימונים ונביס את "המושיע" טרטוויג מהנהן בראשו ונראה מלא במוטיבציה.
    אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע עליו: "טרטוויג, פוקימון צב העשב, הוא נראה כמו צב אך קצב ומהירות תזוזתו שונות לגמרי ממראהו".

-----
    מקווה שאילתרתי מספיק טוב את הפוקדע חחחחחחח

13. משתמש מנוסה
    המצטיין השבועי

בכל שבוע אני אדרג את משתתפי המשחק בין 4 ציונים שונים - A,B,C וF, כאשר כל שבוע שחקן אחד יזכה שחקן אחד בלבד בציון A+ בתור השחקן המצטיין של השבוע והוא יזכה בפרס שווה במיוחד!

ואילו פירוטי הציונים:
    A+
    השחקן המצטיין של השבוע. שחקן שהגיב תגובות מרשימות, הגיב בצורה קבועה והגיע להישגים מרשימים במהלך השבוע. בכל שבוע המצטיין השבועי יקבל ממני פרס שווה. זה יכול להתחיל בגרייט בול ולהיגמר אף בפוקימון נדיר ואף יותר!

A
    שחקן מוביל במשחק, מגיב בצורה נהדרת ומהנה. לא נבחר למצטיין השבוע בגלל שהיה שחקן אחד מוצלח יותר ממנו. שחקן משכמו ומעלה. המשך כך!

B
    שחקן בעל תגובות מעניינות, אך עדיין יש לאן לשאוף בנושא התגובות במשחק וכמותם.

C
    שחקן המגיב כמות תגובות קטנות ולעיתים יכול להיות שלא מושקעות מדי, נוטה להגיב באיחור של מעל יומיים שלושה להמשכים. במידה ואין שיפור ניכר עלול לראות את עצמו בשבוע הבא בדירוג F.

F
    דרגת הציון הרעה במשחק. כששחקן מגיע לדרגה זו סימן שעליו להשתפר במהירות, ושהוא מועמד להוצאה מהמשחק בקרוב מאוד. עדיף לכם לא לראות את עצמכם מופיעים בה.

אז ללא עיכובים, בוא נתחיל עם חלוקת הציונים!

נתחיל מהסוף להתחלה:

F -
    השחקן שאותו אני ממקם פה הוא matan0067. מתן היה השחקן הראשון שנרשם למשחק והגיב ביומיים הראשונים של המשחק 3 תגובות, אך מאז נעלמו עקבותיו והוא הפסיק להגיב. במידה ולא יצור איתי קשר ביומיים הקרובים, סביר להניח שיוצא מהמשחק.

C -
    השחקן שאותו אני ממקם פה הוא Charmander. לאחר ההרשמה למשחק נעלמת למשך יומיים-שלושה אבל לאחר מכן חזרת והתחלת להגיב. אני מצפה לראותך במהרה לפחות בדרגה B. אני מייחס את היעדרותך בימים האלה ללימודים.

B -
    השחקן שאותו אמקם פה השבוע הוא Barney Stinson. הסיבה היחידה שאתה נמצא פה ולא בדירוג A היא הסיבה שלא הגבת כמה ימים בגלל שהמחשב שלך לא עבד. ברגע שתחזור להגיב בצורה רציפה, אני בטוח שתהיה בדירוג A כל הזמן ואולי אף תגיע לדירוג A+. שיהיה בהצלחה!

A -
    השבוע השחקן שממוקם פה הוא מונקי. מאז שנרשמת למשחק הראית תגובות מרשימות ומושקעות. בשל הבגרויות נאלצת להקפיא את עצמך למשך כמה ימים, אבל למרות זאת מצאת לעצמך זמן להגיב להמשכים שלי והראית יכולות מרשימות. מצפה לראותך שבוע הבא כשחקן המצטיין. המשך כך!

והנה זה מגיע... המצטיין של השבוע!
    *תופים*

A+
    מצטיין השבוע שלנו הוא המשתמש ~BarMaster~!
    בר, נרשמת למשחק לפני כשבוע בתור הרשום האחרון ומאז הגבת לא פחות מ4 תגובות כל יום! תגובות ארוכות, משקיעות. הראית יכולות מרשימות בתור שחקן. כל הכבוד!
    ולכן, הפרס שלך השבוע... הפרס הוא חפץ קטן העונה לשם מים מיסטים!
    כאשר תתפוס פוקימון מסוג מים ותיתן לו להחזיק את החפץ הזה, מתקפות המים שלו יתחזקו פי 10!
    החפץ נוסף לחפציך :}

המשך יבוא מחר, שיהיה לילה טוב (אפשר להגיב על הדירוג בינתיים)
    הדירוג נוסף בקישור להודעה

14. משתמש מנוסה
    [color="pink"][b]
    ברני~
    בעודך מתלבט מה לעשות מול ההתקפה, אתה מורה לפיפלאפ להשתמש שוב בצווחה ופיפלאפ משתמשת בצווחה אבל חוץ מהפחתה בהגנה של קיקטוט לא קורה כלום. האור הלבן מתגבר... כדאי שתעשה משהו מהר, אחרת הקרב יסתיים כנראה בתור הבא!
    חחחח קברת לי תצורה אני רואה
    --------------------------
    'מה אעשה?' אחשוב לעצמי ואתחיל להשלים עם כך שאני כנראה מפסיד את הקרב הראשון שלי. אבל אז אזכר בפרט שכחתי ממנו, פיפלאפ היא פוקימון מים ואזכר במתקפת בועות שיש לרוב פוקימוני מים ואז אצעק לפילאפ "הי פיפלאפ, אני יודע שזה חדש לך אבל תנסי להשתמש במקפת בועות!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

15. משתמש מנוסה
    ברני~
    'מה לעשות מה לעשות..' אתה חושב לעצמך בלחץ כשלפתע אתה נזכר שפיפלאפ היא פוקימון מסוג מים, אולי היא יודעת מתקפה כזאת?! אחרי מחשבה נוספת אתה נזכר שיכול להיות שהיא יודעתת להשתמש במתקפת בועה! "אני יודע שאת פוקימון מסוג מים פיפלאפ, לכן נסי להשתמש במתקפת בועה!" אתה פוקד עליה. פיפלאפ מסתכלת לעברך ומהנהנת. היא פוצחת את פיה ויוצרת בועה קטנה, ושולחת אותה אל עבר קריקטוט. קריקטוט לא זז ממקומו וסופג את הבועה ישר בפרצוף. בעקבות המתקפה הוא סופג מכה די קשה ונהדף אחורנית, פוגע בעץ סמוך ונופל על הקרקע, מעולף "פיפלאפ!" קוראת פיפלאפ בשמחה ומניפה את סנפיר ידה כלפי מעלה.

בר~
    "יש תפסתי גלמיאו!" אתה חושב לעצמך בשמחה ומרים את הפוכדור שלה מהרצפה. אתה מכניס את הפוכדור שלה לחגורת הפוכדורים שלך ומסתכל אל עבר האופק 'הגיע הזמן להמשיך לעבר האתגר הראשון שלי - מכון העיר אורבורג!' אתה חושב לעצמך ואתה מסתובב וחוזר חזרה אל עבר העיר סאנדום. אחרי הליכה של חצי שעה אתה נכנס בתוכה, וממשיך לחצות אותה כאשר בינתיים השמש מתמקמת במרכז השמיים. אחרי הליכה נוספת של רבע שעה אתה מגיע אל היציאה מהעיר סאנג'ם והכניסה לדרך 202. אתה עוצר לקחת כמה נשימות עקב המאמץ של ההליכה, ואז נכנס פנימה. לפתע, קופץ ילד קטן מתוך אחד השיחים שלידך, מחזיק בידו תיק קטן ופוכדור ביד השנייה "היי, אתה מאמן! אולי אתה רוצה מולי קרב 1 על 1?" הוא פונה אליך בחיוך.

"ואו, תודה פרופסור!" אני אומר לו בהתלהבות ומחייך את עבר טורטוויג 'סוף סוף יש לי פוקימון!' אני חושב לעצמי בשמחה "פרופסור, אני לא אמור לקבל בנוסף גם ציוד?" אני שואל אותו, לפני שאני עוזב את המעבדה.

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •