Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 119
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי triple-t צפה בהודעה
    בר~
    "יש תפסתי גלמיאו!" אתה חושב לעצמך בשמחה ומרים את הפוכדור שלה מהרצפה. אתה מכניס את הפוכדור שלה לחגורת הפוכדורים שלך ומסתכל אל עבר האופק 'הגיע הזמן להמשיך לעבר האתגר הראשון שלי - מכון העיר אורבורג!' אתה חושב לעצמך ואתה מסתובב וחוזר חזרה אל עבר העיר סאנדום. אחרי הליכה של חצי שעה אתה נכנס בתוכה, וממשיך לחצות אותה כאשר בינתיים השמש מתמקמת במרכז השמיים. אחרי הליכה נוספת של רבע שעה אתה מגיע אל היציאה מהעיר סאנג'ם והכניסה לדרך 202. אתה עוצר לקחת כמה נשימות עקב המאמץ של ההליכה, ואז נכנס פנימה. לפתע, קופץ ילד קטן מתוך אחד השיחים שלידך, מחזיק בידו תיק קטן ופוכדור ביד השנייה "היי, אתה מאמן! אולי אתה רוצה מולי קרב 1 על 1?" הוא פונה אליך בחיוך.
    'זה יכול להיות אתגר נחמד לקראת המכון' אחשוב לעצמי.
    "אין בעיה ילד" אגיד לו והוציא את הפוכדור של גלמיאו ביד
    "צא חבר בוא נראה מה אתה שווה" אגיד ואזרוק את הפוכדור של גלמיאו באוויר.
    ----------------------------------
    מקווה שהבנת שדיי ברור שהעבור במרכז פוקימונים לפני זה שגלמיאו לא מעולף
    ---------------------------------------------------
    "ואו, תודה פרופסור!" אני אומר לו בהתלהבות ומחייך את עבר טורטוויג 'סוף סוף יש לי פוקימון!' אני חושב לעצמי בשמחה "פרופסור, אני לא אמור לקבל בנוסף גם ציוד?" אני שואל אותו, לפני שאני עוזב את המעבדה.
    "אוי נכון כמעט שכחתי, תודה שהזכרת לי" הפרופסור אומר ומחייך אליך, הוא הולך רגע ולאחר כמה שניות חוזר עם ציוד למסע שלך.
    "הנה קח" הוא מושיט לך את כל הציוד, "עכשיו אני מוכן למסע, תודה פרופסור" אתה אומר לו לוקח את כל הציוד ויוצא מהמעבדה, מה תעשה תחזור לכיוון אגם וריטי או תלך לכיוון דרך 202?

2. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ג'ונתן~
    אתה מצווה על טורטוויג להשתמש בהתקלה בלהט הרגע, וטורטוויג כבר מתחיל לרוץ אבל אתה מסמן לו לעצור ולחזור. אתה מחליט לבדוק מידע על הפוקימון שמולך ואתה מגלה שזהו סטארלי, מסוג מעופף שיודע מגוון מתקפות (). הפוקדע מספר גם כן שסטארלי מתיידד די מהר יחסית עם המאמן שלו ברגע שהוא תופס אותו ונהיה נאמן לו. סטארלי ממשיך לאכול ומציץ לעברכם כל כמה רגעים לראות מה קורה.
    לפתע טורטוויג מושך בחולצתך ומסתכל לעברך, ומסמן לעבר שיח מלא פירות שנמצא לידיכם, ואז לעבר סטארלי.
    תדה על הציון הגבוהה אני מקווה להיות המצתיין בפעם הבאה.
    --------------------------------------------------
    "רעיו טוב טרטוויג" אומר לו בחיוך ואגש לעבר שיח הפירות, 'טוב שנים או שלושה יספיקו כדי להסביא פוקימון קטן כמו סטארלי' אני אחשוב בזמן שאני קוטף פירות.
    לאחר שאסיים אני יתקופף ואלך על הברכים כאשר הפירות בידי "סטארלי אתה רוצה משהו טעים? אשאל אותו כאשר הפירות מופנים לכיוונו ואחכה לתגובתו.

"תיזהר!" אני קורא לעברו של טורטוויג ודוחף אותו הצידה בזמן שאני מתחמק מהבועות "קדימה טורטוויג, בוא נראה להם מי אנחנו! קפוץ לעברו עם התקלה, ואז תשתמש בנסיגה כדי להגן על עצמך! קדימה!" אני פוקד עליו.
    יש שם רק פוקימון אחד אם לא הייתי מובן.
    אתה דוחף את טרטוויג מגן עליו ממתקפת הבועות,בעודך מנסה להיתחמק פרץ הבועות פוסק ונראה כי חטפתה את כל כוחה של ההתקפה, אולם היא לא ממש הזיקה לך ורוב הפצעים הם מהקפיצה לעבר טרטוויג שהותירה אותך פצוע קלות בקרסול.
    "טר טר טרטוויג" אומר עליך טרטוויג המפוחד לעור הדם שיוצא מבעד לקרסול שלך והוא לפתע זוהר באור ירוק נוגע בך ואט אט הפצע נעלם.
    "מזל טוב טרטוויג למד שאיבה" קורא הפוקדע.
    אולם השימחה לא נמשחת לאורך זמן בעוד שפוקימון הציפור מתקדם לעברכם עם בתקלה. באופן מיידי אתה פוקד עליו "קדימה טורטוויג, בוא נראה להם מי אנחנו! קפוץ לעברו עם התקלה, ואז תשתמש בנסיגה כדי להגן על עצמך! קדימה!"
    וכפי שביקשתה הור משתמש בשתי רגליו האחוריות כדי לקפוץ על הציפור בדחיפה, לבסוף שניהם נפגשים באוויר ועפים בחזרה לאדמה כאשר שניהם מתנשפים. מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

3. משתמש מנוסה
    ברני~
    'מה לעשות מה לעשות..' אתה חושב לעצמך בלחץ כשלפתע אתה נזכר שפיפלאפ היא פוקימון מסוג מים, אולי היא יודעת מתקפה כזאת?! אחרי מחשבה נוספת אתה נזכר שיכול להיות שהיא יודעתת להשתמש במתקפת בועה! "אני יודע שאת פוקימון מסוג מים פיפלאפ, לכן נסי להשתמש במתקפת בועה!" אתה פוקד עליה. פיפלאפ מסתכלת לעברך ומהנהנת. היא פוצחת את פיה ויוצרת בועה קטנה, ושולחת אותה אל עבר קריקטוט. קריקטוט לא זז ממקומו וסופג את הבועה ישר בפרצוף. בעקבות המתקפה הוא סופג מכה די קשה ונהדף אחורנית, פוגע בעץ סמוך ונופל על הקרקע, מעולף "פיפלאפ!" קוראת פיפלאפ בשמחה ומניפה את סנפיר ידה כלפי מעלה.
    "את נהדרת!" אצעק אלייה בשמחה אחבק וארים אותה. לאחר מכן אחזיר אותה לפוקדור שלה כדי שתנוח ואמשיך בדרכי בדרך 201 לכיוון אגם וראיטי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    מצטער על חוסר העדכונים, הייתי עסוק (עבודה וכו'..)
    מקווה להגיב כמה שיותר בסופ"ש :}

ברני~
    אתה מרים את פיפלאפ מהרצפה ומחבק אותה, משבח אותה ואומר לה שהיא נהדרת. היא מסמיקה מעט ואתה מחזיר אותה לפוכדור שלה לנוח, ולאחר מכן אתה ממשיך לצעוד אל עבר אגם וראיטי. אתה צועד לעברו וכעבור כחצי שעה של הליכה אתה מגיע לעיקול מוסתר בצד. אתה נכנס אליו ואתה מגיע אל האגם!
    אבל נראה שאתה לא לבד שם! אתה מבחין שם בכמה פוקימונים שנמצאים להם מחוץ למים ומטיילים להם על שפת האגם (, , , , ), באגם שוחים להם כמה פוקימוני מים (, , , ) ועל שפת האגם בקצה הרחוק יושב לו מאמן וצופה אל האגם, מחייך אל הפוקימון שלידו (, )

ג'ונתן~
    "רעיון טוב טורטוויג" אתה אומר לטורטוויג וקוטף 3 פירות 'זה יספיק לו כנראה..' אתה חושב לעצמך ואתה ניגש לאט לאט לעבר סטארלי "זה בשבילך סטארלי" אתה אומר לו ומניח את זה בזהירות לידו. סטארלי נבהל שוב ומתעופף הצידה ונוחת כמה מטרים ממכם בזמן שאתה חוזר ליד טורטוויג. סטארלי מתקרב לאט לאט אל עבר הפירות ומריח אותם עם מקורו, ואז מתחיל לאכול. טורטוויג מתקרב אליו לאט לאט ומתחיל לדבר איתו, סטארלי מסתכל עליו אבל ממשיך לאכול. נראה שסטארלי התחבר אל טורטוויג.
    כעבור דקה, סטארלי מסיים לאכול את הפירות ומסתכל לעברך, הוא קורא בשמו בשמחה, מודה לך על הפירות. לאחר מכן, הוא עף לעבר ענף באחד העצים לידכם.

יש שם רק פוקימון אחד אם לא הייתי מובן.
    אתה דוחף את טרטוויג מגן עליו ממתקפת הבועות,בעודך מנסה להיתחמק פרץ הבועות פוסק ונראה כי חטפתה את כל כוחה של ההתקפה, אולם היא לא ממש הזיקה לך ורוב הפצעים הם מהקפיצה לעבר טרטוויג שהותירה אותך פצוע קלות בקרסול.
    "טר טר טרטוויג" אומר עליך טרטוויג המפוחד לעור הדם שיוצא מבעד לקרסול שלך והוא לפתע זוהר באור ירוק נוגע בך ואט אט הפצע נעלם.
    "מזל טוב טרטוויג למד שאיבה" קורא הפוקדע.
    אולם השימחה לא נמשחת לאורך זמן בעוד שפוקימון הציפור מתקדם לעברכם עם בתקלה. באופן מיידי אתה פוקד עליו "קדימה טורטוויג, בוא נראה להם מי אנחנו! קפוץ לעברו עם התקלה, ואז תשתמש בנסיגה כדי להגן על עצמך! קדימה!"
    וכפי שביקשתה הור משתמש בשתי רגליו האחוריות כדי לקפוץ על הציפור בדחיפה, לבסוף שניהם נפגשים באוויר ועפים בחזרה לאדמה כאשר שניהם מתנשפים. מה תעשה?
    "קדימה טורטוויג, זו ההזדמנות שלך! קפוץ לעברו והשתמש בשאיבה, ומיד לאחר מכן סיים את הקרב עם התקלה!" אני קורא בהתלהבות, בודק מידע על הפוקימון שמולי
    ~~~~~~
    אני בודק מידע כי אני לא זוכר שבדקתי לפני

בר~
    אתה לא צריך לעבור כל רגע במרכז, הוא מתרפא בפוכדור. רק אחרי קרבות די גדולים יחסית (כמו למשל מכון) מומלץ לרפא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר גמור אני מסכים להצעה שלך!" אתה אומר לילד ושולף את הפוכדור של גלמיאו "בוא נראה מה את שווה!" אתה קורא ומשליך את הפוכדור של גלמיאו קדימה. גלמיאו מגיחה החוצה ביללה, ונעמדת מוכנה לקרב "גלמיאו, מה? אם ככה, אני בוחר בך, סטארלי! צא!" קורא הילד ומשליך פוכדור משלו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה פוקימון ציפור קטן ששורק ומביט בכם בגאווה ().
    "ניתן לכם להתחיל" אומר הילד בחיוך.

"אוי נכון כמעט שכחתי, תודה שהזכרת לי" הפרופסור אומר ומחייך אליך, הוא הולך רגע ולאחר כמה שניות חוזר עם ציוד למסע שלך.
    "הנה קח" הוא מושיט לך את כל הציוד, "עכשיו אני מוכן למסע, תודה פרופסור" אתה אומר לו לוקח את כל הציוד ויוצא מהמעבדה, מה תעשה תחזור לכיוון אגם וריטי או תלך לכיוון דרך 202?
    אני שולף את הפוכדור של טורטוויג ומביט בו 'הגיג הזמן להתחיל את המסע!' אני חושב לעצמי בחיוך. "ובכן טורטוויג, אני תומאס המאמן שלך, ביחד נגיע לליגה ונדיח את המושיע סוף סוף ונזכה באליפות!" אני מביט לעבר טורטוויג ואומר לו בהתלהבות.
    'ממ... טורטוויג הוא פוקימון מסוג עשב, אולי שווה לבקר באגם לפני שאני ממשיך הלאה' אני מהרהר לעצמי. אני מחליט ללכת לעבר אגם וריטי כי מי יודע, אולי אמצא שם פוקימון מעניין. (טורטוויג הולך לצידי)

5. משתמש מנוסה

בר~
    אתה לא צריך לעבור כל רגע במרכז, הוא מתרפא בפוכדור. רק אחרי קרבות די גדולים יחסית (כמו למשל מכון) מומלץ לרפא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר גמור אני מסכים להצעה שלך!" אתה אומר לילד ושולף את הפוכדור של גלמיאו "בוא נראה מה את שווה!" אתה קורא ומשליך את הפוכדור של גלמיאו קדימה. גלמיאו מגיחה החוצה ביללה, ונעמדת מוכנה לקרב "גלמיאו, מה? אם ככה, אני בוחר בך, סטארלי! צא!" קורא הילד ומשליך פוכדור משלו. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח החוצה פוקימון ציפור קטן ששורק ומביט בכם בגאווה ().
    "ניתן לכם להתחיל" אומר הילד בחיוך.
    'הזנב של גלמיאו בטח יהיה כלי התקפי והגנתי מצויין אני צריך לנסות להשתמש בו' אחשוב לעצמי.
    "קדימה גלמיאו בוא ננסה משהו תקפוץ גבוה עם הזנב שלך לעבר סטארלי (שבאוויר, כנראה הוא ציפיר לא ? ) ותעטוף אותו עם הזנב באוויר אל תרפא את האחיזה ותנחת על האדמה כאשר אתה מטיח אותו על האדמה" אגיד לו בהיסוס לראות עם הזנב באמת כלי טוב ויעיל.
    -------------------------------------------------------------------------------
    אני שולף את הפוכדור של טורטוויג ומביט בו 'הגיג הזמן להתחיל את המסע!' אני חושב לעצמי בחיוך. "ובכן טורטוויג, אני תומאס המאמן שלך, ביחד נגיע לליגה ונדיח את המושיע סוף סוף ונזכה באליפות!" אני מביט לעבר טורטוויג ואומר לו בהתלהבות.
    'ממ... טורטוויג הוא פוקימון מסוג עשב, אולי שווה לבקר באגם לפני שאני ממשיך הלאה' אני מהרהר לעצמי. אני מחליט ללכת לעבר אגם וריטי כי מי יודע, אולי אמצא שם פוקימון מעניין. (טורטוויג הולך לצידי)
    "ובכן טרטוויג אני המאמן שלך אנחנו נגיע לליגה ונביס את המושיע" אתה אומר לו והוא מעלה חיוך.
    'טרטוויג מסוג עשב לכן עדיף לי ללכת ואגם' תחשוב לעצמך ותתחיל ללכת לאגם.
    אתה הולך לך ליד האגם ומתרשם מהיופי הרב של האגם, ולפתע קופץ מהמים ליבשה במטרה להתייבש קטן המקפץ לו על הזנב, ומתנער מכל המים.

6. משתמש מנוסה
    ג'ונתן~
    "רעיון טוב טורטוויג" אתה אומר לטורטוויג וקוטף 3 פירות 'זה יספיק לו כנראה..' אתה חושב לעצמך ואתה ניגש לאט לאט לעבר סטארלי "זה בשבילך סטארלי" אתה אומר לו ומניח את זה בזהירות לידו. סטארלי נבהל שוב ומתעופף הצידה ונוחת כמה מטרים ממכם בזמן שאתה חוזר ליד טורטוויג. סטארלי מתקרב לאט לאט אל עבר הפירות ומריח אותם עם מקורו, ואז מתחיל לאכול. טורטוויג מתקרב אליו לאט לאט ומתחיל לדבר איתו, סטארלי מסתכל עליו אבל ממשיך לאכול. נראה שסטארלי התחבר אל טורטוויג.
    כעבור דקה, סטארלי מסיים לאכול את הפירות ומסתכל לעברך, הוא קורא בשמו בשמחה, מודה לך על הפירות. לאחר מכן, הוא עף לעבר ענף באחד העצים לידכם.
    "היי סטארלי הו לכאן" אומר לו בניסיון לשכנע אותו.
    "אני הייתי רוצה שתצתרף עלי, מה דעתך?" אני אשאל ואחכה לראות איך הוא יגיב.
    'למה הוא ממשיך להיתנגד, אני ממש רוצה להיתחבר עליו לפני שאני תופס אותו וקרב הוא לא האופצייה הרצוייה' אני אחשוב ברוגז בזמן שאחשוב על סטארלי.

"קדימה טורטוויג, זו ההזדמנות שלך! קפוץ לעברו והשתמש בשאיבה, ומיד לאחר מכן סיים את הקרב עם התקלה!" אני קורא בהתלהבות, בודק מידע על הפוקימון שמולי
    ~~~~~~
    אני בודק מידע כי אני לא זוכר שבדקתי לפני
    חשבתי באמת למה לא בדקת קודם (הרי על כולם חוץ ממנו בדקת)
    ---------------------------------------------------
    "קדימה טורטוויג, זו ההזדמנות שלך! קפוץ לעברו והשתמש בשאיבה, ומיד לאחר מכן סיים את הקרב עם התקלה!" את קורא לעבר טרטוויג בהיתלהבות יתרה, ותגובתו לא מאחרת להגיע ולאחר כמה שניות הוא מתעטף באור ירוק ונראה טוב יותר ולעמותו הציפור נראת תשושה עוד יותר.
    לאחר מכן הוא מנסה לתקוף בהתקלה ולסיים את הקרב, אך הוא מתחיל לעוף באוויר במעגלים ומגביר את מהירותו ככל שהזמן עובר.
    בזמן שהוא עף במעגלים אתה בודק אותו בפוקדע ומגלה כי זהו ווינגול פוקימון מעופף/מים. וונגול אוהב לעוף גבוהה באוויר במיוחד לייד הים ובחופים והוא עדיין אינו יודע מתקפות רבות.
    לאחר הבדיקה שלך בפוקדע נראה בוונגול מפסיק לעוף במעגלים וצונך לכיוונו של טרטוויג עם התקלה שנייתה מהירה ביותר!
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

7. משתמש מנוסה

ברני~
    אתה מרים את פיפלאפ מהרצפה ומחבק אותה, משבח אותה ואומר לה שהיא נהדרת. היא מסמיקה מעט ואתה מחזיר אותה לפוכדור שלה לנוח, ולאחר מכן אתה ממשיך לצעוד אל עבר אגם וראיטי. אתה צועד לעברו וכעבור כחצי שעה של הליכה אתה מגיע לעיקול מוסתר בצד. אתה נכנס אליו ואתה מגיע אל האגם!
    אבל נראה שאתה לא לבד שם! אתה מבחין שם בכמה פוקימונים שנמצאים להם מחוץ למים ומטיילים להם על שפת האגם (, , , , ), באגם שוחים להם כמה פוקימוני מים (, , , ) ועל שפת האגם בקצה הרחוק יושב לו מאמן וצופה אל האגם, מחייך אל הפוקימון שלידו (, )

ארוץ לכיוון של סידוט ואשלוף את הפוקידע שלי כדי לדעת עליו מידע, בזמן הזה אחושב לעצמי 'הפוקימון הזה מעניין מעט, אולי הוא יוכל לעזור לי בהמשך המסע'
    בברכה, דודי

8. משתמש מנוסה
    בר~
    גלמיאו נקבה, שים לב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה גלמיאו, השתמשי בזנב שלך כדי לקפוץ גבוה ותעטפי בעזרתו את סטארלי! לאחר מכן צנחי למטה והטיחי אותו באדמה!" אתה מצווה על גלמיאו וגלמיאו מזנקת גבוה באוויר, מפתיע את סטארלי שלא מספיק לזוז ואחרי כמה שניות הוא מוטח באדמה, אבל מתאושש מהר יחסית "לא רע, לא ציפיתי ממך למתקפה כזאת" אומר הילד "אבל הגיע הזמן לשנות את המצב" הוא מוסיף "קדימה סטארלי, השתמש במתקפה מהירה!" הוא פוקד עליו. סטארלי ממריא למעלה ומתחיל לצלול במהירות אל עבר גלמיאו כשאור לבן וכסוף מגיח מאחוריו, גלמיאו מנסה לחמוק אבל לא מצליח וסטארלי פוגע בה בחוזקה! גלמיאו מוטחת אחורנית על הקרקע ומנסה לקום לאט לאט. הילד מחייך "כל הכבוד סטארלי" הוא אומר לסטארלי שלו "עכשיו, מתקפה מהירה שוב!" הוא קורא וסטארלי עף למעלה וצולל לעבר גלמיאו שוב עם מתקפה מהירה, הוא מתקרב אליה במהירות אדירה!

"ובכן טרטוויג אני המאמן שלך אנחנו נגיע לליגה ונביס את המושיע" אתה אומר לו והוא מעלה חיוך.
    'טרטוויג מסוג עשב לכן עדיף לי ללכת ואגם' תחשוב לעצמך ותתחיל ללכת לאגם.
    אתה הולך לך ליד האגם ומתרשם מהיופי הרב של האגם, ולפתע קופץ מהמים ליבשה במטרה להתייבש קטן המקפץ לו על הזנב, ומתנער מכל המים.
    'ואו, מי הפוקימון הזה?' אני חושב לעצמי בהפתעה בזמן שאני מביט בו. אני שולף את הפוקדע מתוך תיקי ומכוון אותו אל עבר הפוקימון במטרה לגלות מידע על הפוקימון הזה "טורטוויג, מה דעתך לגביו?" אני שואל את טורטוויג ומצביע לעבר הפוקימון.

ברני~
    אתה שולף את הפוקדע שלך ואתה ניגש לעבר פוקימון הבלוט. שאר הפוקימונים מופתיעים ומיד מתרחקים מהמקום, בעוד פוקימון הבלוט מסתכל עליך באי הבנה. אתה בודק עליו מידע והפוקדע חושף שזהו סידוט, פוקימון מסוג עשב, שנוהג לחיות על עצים גבוהים כשהוא תלוי ואוהב מאוד מאגרי מים בשביל לשתות מהם.
    אתה מסתכל לעבר סידוט והוא לעברך, לפתע הוא קופת לעברך ודוחף אותך אחורנית. הוא נעמד מולך, קורא בנחישות "סידוט!". אתה מבין שאם תרצה לתפוס אותו, תצטרך להילחם בו.

ג'ונתן~
    "היי סטארלי, בוא לכאן!" אתה קורא לעברו של סטארלי אבל הוא מציץ עליכם קצת ומיד טומן את מקורו תחת אחת מכנפיו "טוויג טוויג" אומר לך טורטוויג ומסמן לך שעדיף לעזוב אותו כרגע. מאוכזב, אתה מסתובב ומתחיל לצעוד משם עם טורטוויג. אחרי כמה צעדים אתה שומע פתאום משק כנפיים, אתה מסתובב ורואה שסטארלי עף לעברכם במהירות, ונוחת על הכתף שלך "סטארלי!" הוא קורא בחיוך. נראה שהוא החליט להצטרף אלייך בסוף!

"קדימה טורטוויג, זו ההזדמנות שלך! קפוץ לעברו והשתמש בשאיבה, ומיד לאחר מכן סיים את הקרב עם התקלה!" את קורא לעבר טרטוויג בהיתלהבות יתרה, ותגובתו לא מאחרת להגיע ולאחר כמה שניות הוא מתעטף באור ירוק ונראה טוב יותר ולעמותו הציפור נראת תשושה עוד יותר.
    לאחר מכן הוא מנסה לתקוף בהתקלה ולסיים את הקרב, אך הוא מתחיל לעוף באוויר במעגלים ומגביר את מהירותו ככל שהזמן עובר.
    בזמן שהוא עף במעגלים אתה בודק אותו בפוקדע ומגלה כי זהו ווינגול פוקימון מעופף/מים. וונגול אוהב לעוף גבוהה באוויר במיוחד לייד הים ובחופים והוא עדיין אינו יודע מתקפות רבות.
    לאחר הבדיקה שלך בפוקדע נראה בוונגול מפסיק לעוף במעגלים וצונך לכיוונו של טרטוויג עם התקלה שנייתה מהירה ביותר!
    "אוי לא!" אני קורא בבהלה "מהר, נסה להשתמש בנסיגה לפני שהוא פוגע בך כדי לבלום את ההתקפה!" אני מצווה מיד על טורטוויג בניסיון לחמוק מההתקפה של ווינגול "לאחר מכן, שאיבה!" אני מוסיף.

9. משתמש מנוסה
    בר~
    גלמיאו נקבה, שים לב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה גלמיאו, השתמשי בזנב שלך כדי לקפוץ גבוה ותעטפי בעזרתו את סטארלי! לאחר מכן צנחי למטה והטיחי אותו באדמה!" אתה מצווה על גלמיאו וגלמיאו מזנקת גבוה באוויר, מפתיע את סטארלי שלא מספיק לזוז ואחרי כמה שניות הוא מוטח באדמה, אבל מתאושש מהר יחסית "לא רע, לא ציפיתי ממך למתקפה כזאת" אומר הילד "אבל הגיע הזמן לשנות את המצב" הוא מוסיף "קדימה סטארלי, השתמש במתקפה מהירה!" הוא פוקד עליו. סטארלי ממריא למעלה ומתחיל לצלול במהירות אל עבר גלמיאו כשאור לבן וכסוף מגיח מאחוריו, גלמיאו מנסה לחמוק אבל לא מצליח וסטארלי פוגע בה בחוזקה! גלמיאו מוטחת אחורנית על הקרקע ומנסה לקום לאט לאט. הילד מחייך "כל הכבוד סטארלי" הוא אומר לסטארלי שלו "עכשיו, מתקפה מהירה שוב!" הוא קורא וסטארלי עף למעלה וצולל לעבר גלמיאו שוב עם מתקפה מהירה, הוא מתקרב אליה במהירות אדירה!
    'יפה אז באמת הזנב אחלה של כלי' אחשוב לעצמי.
    "קדימה גלמיאו תשתמשי בזנב שלך כמו קפיץ ותקפצי כשהוא ממש קרוב ותשתמשי בצווחה כשאת ממש מעליו שתחריש לסטארלי את האוזניים, את מסוגלת" אגיד.
    --------------------------------------------------------------------
    'ואו, מי הפוקימון הזה?' אני חושב לעצמי בהפתעה בזמן שאני מביט בו. אני שולף את הפוקדע מתוך תיקי ומכוון אותו אל עבר הפוקימון במטרה לגלות מידע על הפוקימון הזה "טורטוויג, מה דעתך לגביו?" אני שואל את טורטוויג ומצביע לעבר הפוקימון.
    "הורסי, פוקימון סוס הים, הוא ידידותי וחזק, שותף טוב שאפשר לסמוך עליו" הפוקידע אומרת.
    "טרטוויג מה דעתך לגביו? " אתה שואל את טרטוויג שמהנהן בראשו שהוא מוכן לקרב

10. משתמש מנוסה

ג'ונתן~
    "היי סטארלי, בוא לכאן!" אתה קורא לעברו של סטארלי אבל הוא מציץ עליכם קצת ומיד טומן את מקורו תחת אחת מכנפיו "טוויג טוויג" אומר לך טורטוויג ומסמן לך שעדיף לעזוב אותו כרגע. מאוכזב, אתה מסתובב ומתחיל לצעוד משם עם טורטוויג. אחרי כמה צעדים אתה שומע פתאום משק כנפיים, אתה מסתובב ורואה שסטארלי עף לעברכם במהירות, ונוחת על הכתף שלך "סטארלי!" הוא קורא בחיוך. נראה שהוא החליט להצטרף אלייך בסוף!
    "אז סטארלי אתה רוצה להיצתרף עלינו סוף סוף?!" אני אשאל אותו בחיוך רחב ואגיש לעברו פוקדור.
    'אני מקווה שהוא לא יחליט ללכת מאיתנו שוב' אחשוב בלחץ בעוד שהפוכדור מוגש לעברו.

"אוי לא!" אני קורא בבהלה "מהר, נסה להשתמש בנסיגה לפני שהוא פוגע בך כדי לבלום את ההתקפה!" אני מצווה מיד על טורטוויג בניסיון לחמוק מההתקפה של ווינגול "לאחר מכן, שאיבה!" אני מוסיף.
    אתה רוצה שאני יתן לך גם צבע?
    --------------------------------------
    "אוי לא!" אתה קורא בבהלה שגורמת לוונגול לחיוך חיוך ערמומי בעוד הוא טס בשיא המהירות לעבר טרטוויג.
    "מהר מהר, נסה להשתמש בנסיגה לפני שהוא פוגע בך כדי לבלום את ההתקפה! לאחר מכן, שאיבה!" אתה קורא בשנית כדי שינסה להיתחמק וטרטוויג ממהר להישתמש בנסיגה, ומיד לאחר מכן ענן אבק נוצר בזירה.
    מה קורה כאן אתה שואל את עצמך ולפתע אתה רואה את טרטוויג עומד בקושי כאשר רגלו השמלית פצועה וליידו אתה רואה את ויינקול מעופף על טורנדו במעגלים, כנראה שווינגול ניסה לשנות כיוון עם טרטוויג כאשר הוא הישתמש בנסיגה אך כשל.
    "טוויג טוויג טרוויג" טרטוויג מייבב בכאבים ומתחיל להישתמש בשאיבה וגופו הופך ירוק ואט אט הוא מתרפאה אך לא לחולוטין ועדיין רגלו השמאלית פצועה.
    לעומתו ווינגול נראה תשוש ולמרות הפציעה של טרטוויג הוא מתרוממם וקם על רגליו בעוד שוויגול ממשיך להיסתובב בטורנדו של עצמו מוכה פעם אחר פעם עד שהטורנדו פסק והוא נופל על הריצפה מעולף. מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~barmaster~ צפה בהודעה
    'יפה אז באמת הזנב אחלה של כלי' אחשוב לעצמי.
    "קדימה גלמיאו תשתמשי בזנב שלך כמו קפיץ ותקפצי כשהוא ממש קרוב ותשתמשי בצווחה כשאת ממש מעליו שתחריש לסטארלי את האוזניים, את מסוגלת" אגיד.
    "קדימה גלמיאו, השתמשי בזנב שלך כמו קפית ותקפצי כשהוא ממש קרוב ותשתמשי בצווחה כדי להחריש לו את האוזניים!" אתה מצווה על גלמיאו. גלמיאו מקפלת את זנבה ומשתמשת בו בשביל לקפוץ רגע שסטארלי פוגע בה, אבל סטארלי הקדים אותה ופוגע בה בחוזקה! סטארלי מטיח את גלמיאו על הרצפה, וגלמיאו נופלת פצועה קשה "בוא נסיים את הקרב. מתקפה מהירה נוספת!" קורא הילד וסטארלי צולל שוב עם ההתקפה!
    אבל לפתע גלמיאו מצליח לקום מהרצפה, כאשר עיניה בוהקות במין אור סגול. היא משתמשת בזנב שלה כדי לקפוץ בחוזקה לעבר סטארלי ומיד לאחר מכן משתמשת בשריטה חזקה משלה! סטארלי חוטף מכה ישירה ומוטח על הקרקע מעולף "מה??? איך זה קרה???!" קורא הילד בהפתעה. הוא מחזיר את סטארלי לפוכדור שלו ומודה לך על הקרב. הוא שולח יד לכיס ושולף משם שטר של 20$ "זה בשבילך" הוא אומר לך ולאחר מכן הולך משם.
    אתה מסתכל די נדהם על גלמיאו, ואחרי כמה שניות היא נופלת על הקרקע, מוטשת. הזוהר בעיניים שלה נעלם.

ציטוט פורסם במקור על ידי ~barmaster~ צפה בהודעה
    "הורסי, פוקימון סוס הים, הוא ידידותי וחזק, שותף טוב שאפשר לסמוך עליו" הפוקידע אומרת.
    "טרטוויג מה דעתך לגביו? " אתה שואל את טרטוויג שמהנהן בראשו שהוא מוכן לקרב
    "אוקיי טורטוויג, אם ככה בוא נתפוס אותו!" אני קורא ומצביע לעבר הורסי "טורטוויג, שאיבה!" אני פוקד עליו.

ג'ונתן~
    "אז אתה רוצה להצטרף אלינו סוף סוף??" אתה אומר בהתלהבות לסטארלי והוא מנקר בתגובה את ראשך לאות חיבה. אתה מחייך מעט בכאב, ושולף פוכדור ריק מכיסך. סטארלי מנופף בכנפיו וממריא באוויר, נוגע בפוכדור בכנפו. הפוכדור נפתח וסטארלי נשאב פנימה באור אדום, והפוכדור נסגר עליו, נכבה אחרי כמה רגעים בלבד. תפסת את סטארלי!
    "טוויג טוויג!" קורא טורטוויג בשמחה.

אתה רוצה שאני יתן לך גם צבע?
    --------------------------------------
    "אוי לא!" אתה קורא בבהלה שגורמת לוונגול לחיוך חיוך ערמומי בעוד הוא טס בשיא המהירות לעבר טרטוויג.
    "מהר מהר, נסה להשתמש בנסיגה לפני שהוא פוגע בך כדי לבלום את ההתקפה! לאחר מכן, שאיבה!" אתה קורא בשנית כדי שינסה להיתחמק וטרטוויג ממהר להישתמש בנסיגה, ומיד לאחר מכן ענן אבק נוצר בזירה.
    מה קורה כאן אתה שואל את עצמך ולפתע אתה רואה את טרטוויג עומד בקושי כאשר רגלו השמלית פצועה וליידו אתה רואה את ויינקול מעופף על טורנדו במעגלים, כנראה שווינגול ניסה לשנות כיוון עם טרטוויג כאשר הוא הישתמש בנסיגה אך כשל.
    "טוויג טוויג טרוויג" טרטוויג מייבב בכאבים ומתחיל להישתמש בשאיבה וגופו הופך ירוק ואט אט הוא מתרפאה אך לא לחולוטין ועדיין רגלו השמאלית פצועה.
    לעומתו ווינגול נראה תשוש ולמרות הפציעה של טרטוויג הוא מתרוממם וקם על רגליו בעוד שוויגול ממשיך להיסתובב בטורנדו של עצמו מוכה פעם אחר פעם עד שהטורנדו פסק והוא נופל על הריצפה מעולף. מה תעשה?
    אם בא לך לתת צבע תיתן... שיהיה יפה רק :}
    ~~~~~~~~~
    "זה... זה נגמר" אני אומר בהנחת רווחה למראה ווינגול המעולף "טורטוויג!" אני נזכר בו ורץ אליו לבדוק מה מצבו "נתת קרב מעולה" אני אומר לו בחיוך ומלטף את ראשו "חזור לנוח בפוכדור בינתיים" אני אומר לו. אני מסתכל על ווינגול המעולף ושולף פוכדור "הנה זה בא... צא פוכדור!" אני קורא ומשליך פוכדור אל עבר ווינגול המעולף.

12. משתמש מנוסה

"קדימה גלמיאו, השתמשי בזנב שלך כמו קפית ותקפצי כשהוא ממש קרוב ותשתמשי בצווחה כדי להחריש לו את האוזניים!" אתה מצווה על גלמיאו. גלמיאו מקפלת את זנבה ומשתמשת בו בשביל לקפוץ רגע שסטארלי פוגע בה, אבל סטארלי הקדים אותה ופוגע בה בחוזקה! סטארלי מטיח את גלמיאו על הרצפה, וגלמיאו נופלת פצועה קשה "בוא נסיים את הקרב. מתקפה מהירה נוספת!" קורא הילד וסטארלי צולל שוב עם ההתקפה!
    אבל לפתע גלמיאו מצליח לקום מהרצפה, כאשר עיניה בוהקות במין אור סגול. היא משתמשת בזנב שלה כדי לקפוץ בחוזקה לעבר סטארלי ומיד לאחר מכן משתמשת בשריטה חזקה משלה! סטארלי חוטף מכה ישירה ומוטח על הקרקע מעולף "מה??? איך זה קרה???!" קורא הילד בהפתעה. הוא מחזיר את סטארלי לפוכדור שלו ומודה לך על הקרב. הוא שולח יד לכיס ושולף משם שטר של 20$ "זה בשבילך" הוא אומר לך ולאחר מכן הולך משם.
    אתה מסתכל די נדהם על גלמיאו, ואחרי כמה שניות היא נופלת על הקרקע, מוטשת. הזוהר בעיניים שלה נעלם.
    "ואוו, מה זה היה גלמיאו" אגיד בשוק 'מה זה היה, ואוו גלמיאו ממש חזקה' אחשוב לעצמי שנית.
    "היה קרב מעולה חבר נפגש בהמשך המסע" אגיד לילד "אהה ותודה" ואקח את השטר
    "חזרי גלמיאו אני ממש מופתע כל הכבוד מגיע לך מנוחה, חזרי" אגיד והחזיר אותה לפוכדור.
    "להתראות" אגיד והמשיך בדרכי לכיוון העיר אורבורג המכון הראשון.
    -------------------------------------------------------------
    "אוקיי טורטוויג, אם ככה בוא נתפוס אותו!" אני קורא ומצביע לעבר הורסי "טורטוויג, שאיבה!" אני פוקד עליו.
    שאיבה ? O_o
    --------------------

"טרטוויג קדימה שאיבה" אתה מורה לטרטוויג אך הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה.
    "סליחה התכוונתי לטיקול חזק" אתה מתקן את עצמך ועכשיו טרטוויג הבין את הפקודה טוב מאוד ומתחיל לרוץ מהר מאוד ופוגע ישירות בהורסי שלא יודע מאיפה זה בא הוא עף אחורה ופוגע בעץ, הוא מתאושש בקושי ומשתמש בקרן בועות חזקה שמתקרבת אל טרטוויג.

13. משתמש מנוסה

"
    ג'ונתן~
    "אז אתה רוצה להצטרף אלינו סוף סוף??" אתה אומר בהתלהבות לסטארלי והוא מנקר בתגובה את ראשך לאות חיבה. אתה מחייך מעט בכאב, ושולף פוכדור ריק מכיסך. סטארלי מנופף בכנפיו וממריא באוויר, נוגע בפוכדור בכנפו. הפוכדור נפתח וסטארלי נשאב פנימה באור אדום, והפוכדור נסגר עליו, נכבה אחרי כמה רגעים בלבד. תפסת את סטארלי!
    "טוויג טוויג!" קורא טורטוויג בשמחה.

"יש תפסתי את סטארלי" אני אקרע בשימחה לעברו של טרטוויג "עכשיו צא סטארלי, אני רוצה שתהיה איתי בחוץ אם זה לא מפריע לך" אומר לסטארלי ואוציע אותו מהפוקדור.
    "עכשיו סטארלי אתה מוכן להראות לי איזה מתקפות אתה מכיר?" אשאל אותו לאחר הליכה קצרה.

אם בא לך לתת צבע תיתן... שיהיה יפה רק :}
    ~~~~~~~~~
    "זה... זה נגמר" אני אומר בהנחת רווחה למראה ווינגול המעולף "טורטוויג!" אני נזכר בו ורץ אליו לבדוק מה מצבו "נתת קרב מעולה" אני אומר לו בחיוך ומלטף את ראשו "חזור לנוח בפוכדור בינתיים" אני אומר לו. אני מסתכל על ווינגול המעולף ושולף פוכדור "הנה זה בא... צא פוכדור!" אני קורא ומשליך פוכדור אל עבר ווינגול המעולף.
    מקווה שאהבתה את הצבע
    ודך אגב איזה רשע אתה יכול לרפא אותו עם טרטוויג!
    ------------------------------------------
    "זה... זה נגמר" אתה אומר בהפתאה ופולט הנחת רווחה ואז נזכר בחבריך טרטוויג הפצוע "טורטוויגנתת קרב מעולה" אתה אומר לו ובודק את מצבו, עלפי מה שאתה רואה רוב הנזק מההתקפה של ווינגול עבר בעיקבות השאיבה אבל הרגל שלו פצוע והוא מתקשה לרוץ במהירות.
    "חזור לנוח בפוכדור בינתיים" אתה אומר לו בעקבות כך והוא מהנהן בראשו ומחיך לעברך ונכנס לפוקדור.
    לאחר מכן אתה מתפנה לעבר ווינגול ששוכב פצוע לחלוטין ומעולף ואתה מחליט לתפוס אותו ואומר לעצמך "הנה זה בא... צא פוכדור!" ומעיף את אחד הפוכדורים הרקים שלך לווינגול.
    הפוכדור נוגע בווינגול וקרן אור אדומה לוכדת אותו והפוכדור עומד מבלי לזוז כמה שניות.
    מזל טוב תפסתה ווינגול. מה תעשה?
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

14. משתמש מנוסה
    [color="darkorange"][b]

ברני~
    אתה שולף את הפוקדע שלך ואתה ניגש לעבר פוקימון הבלוט. שאר הפוקימונים מופתיעים ומיד מתרחקים מהמקום, בעוד פוקימון הבלוט מסתכל עליך באי הבנה. אתה בודק עליו מידע והפוקדע חושף שזהו סידוט, פוקימון מסוג עשב, שנוהג לחיות על עצים גבוהים כשהוא תלוי ואוהב מאוד מאגרי מים בשביל לשתות מהם.
    אתה מסתכל לעבר סידוט והוא לעברך, לפתע הוא קופת לעברך ודוחף אותך אחורנית. הוא נעמד מולך, קורא בנחישות "סידוט!". אתה מבין שאם תרצה לתפוס אותו, תצטרך להילחם בו.
    אזרוק את פיפלאפ מהפוקדור שלה ואפקוד עלייה להשתמש בצווחה ולאחר מכן בחבטה!
    בברכה, דודי

15. משתמש מנוסה
    ברני~
    תשקיע בהודעות שלך בבקשה, שים לב איך אחרים עושים זאת
    ~~~~~~~~~~
    "קדימה פיפלאפ, צאי!" אתה קורא ומשליך את הפוכדור שלה ופיפלאפ מגיחה ממנו, מוכנה לקרב "קדימה פיפלאפ, השתמשי בצווחה ואז בחבטה!" אתה פוקד עליה. פיפלאפ משתמשת בצווחה שגורמת לסידוט להחרשת אוזניים וההגנה שלו יורדת, ומיד לאחר מכן פיפלאפ משתמשת בחבטה שפוגעת בחוזקה בסידוט ומעיפה אותו אחורנית. סידוט מתאושש לאט לאט ונעמד במקומו, ומשתמשת בהתמדה. אתה נזכר במה שקרה בקרב מול קריקטוט, שהשתמש באותה מתקפה. זה יכול להיות קטלני!

ג'ונתן~
    "יש תפסתי סטארלי!" אתה קורא בשמחה ומניף את הפוכדור שלו באוויר "קדימה סטארלי, צא החוצה!" אתה קורא ומוציא אותו. סטארלי מגיח החוצה ועף לצידך בזמן שאתם מתקדמים בדרככם, ולבסוף אתם מגיעים בחזרה לעיר סאנג'ם. אחרי הליכה קצרה אתם נעצרים מול מרכז הפוקימונים "אז, אתה רוצה להראות לי כמה מהמהלכים שלך?" אתה פונה אל סטארלי והוא מהנהן. הוא מציג בפניך את המתקפה המהירה שלו, ואז תוך כדי הוא מוסיף לזה התקלה. לבסוף, הוא משתמש בצווחה ועור התוף שלך כואב מהרעש.
    בום! מישהו מתנגש בך מאחורה ושניכם נופלים על הרצפה "היי, תיזהר!" אתה שומע קול. אתה מרים את מבטך ומבחין בנער ששוכב גם הוא על הרצפה "תראה מה קרה בגלל הסטארלי שלך, בגללו התנגשתי בך!" הוא אומר ומחזיק קצת את גוב. אתה מבחין בפוכדור שנפל ממנו ומתגלגל לידו. אתה מבין שהוא מאמן!

מקווה שאהבתה את הצבע
    ודך אגב איזה רשע אתה יכול לרפא אותו עם טרטוויג!
    ------------------------------------------
    "זה... זה נגמר" אתה אומר בהפתאה ופולט הנחת רווחה ואז נזכר בחבריך טרטוויג הפצוע "טורטוויג נתת קרב מעולה" אתה אומר לו ובודק את מצבו, עלפי מה שאתה רואה רוב הנזק מההתקפה של ווינגול עבר בעיקבות השאיבה אבל הרגל שלו פצוע והוא מתקשה לרוץ במהירות.
    "חזור לנוח בפוכדור בינתיים" אתה אומר לו בעקבות כך והוא מהנהן בראשו ומחיך לעברך ונכנס לפוקדור.
    לאחר מכן אתה מתפנה לעבר ווינגול ששוכב פצוע לחלוטין ומעולף ואתה מחליט לתפוס אותו ואומר לעצמך "הנה זה בא... צא פוכדור!" ומעיף את אחד הפוכדורים הרקים שלך לווינגול.
    הפוכדור נוגע בווינגול וקרן אור אדומה לוכדת אותו והפוכדור עומד מבלי לזוז כמה שניות.
    מזל טוב תפסתה ווינגול. מה תעשה?
    שפתיי רוטטות מעט בעודי מביט בפוכדור הדומם שעל הקרקע ''עשיתי את זה.. תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!'' אני ממלמל לעצמי בשמחה, ומרים את הפוכדור מהרצפה "טורטוויג, יש לנו פוקימון חדש בצוות!" אני אומר לפוכדור שלו בחיוך. אני מניח את הפוכדורים של שניהם בחגורת הפוכדורים שלי, ומתחיל לצעוד בחזרה אל עבר העיר סאנג'ם במטרה לבקר שם במרכז.

בר~
    נדהם מכוחה של גלמיאו, אתה משבח אותה על הקרב ומחזיר אותה לפוכדור שלה לנוח. אתה מכניס את הכסף לארנק שלך, מחזיר את הפוכדור של גלמיאו לחגורת הפוכדורים ואתה ממשיך בדרך. אתה צועד בדרך 202 בשביל בין שיחים רבים ומדשאות גדולות. לפתע אתה שומע קולות של ילדים בוכים.

"טרטוויג קדימה שאיבה" אתה מורה לטרטוויג אך הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה.
    "סליחה התכוונתי לטיקול חזק" אתה מתקן את עצמך ועכשיו טרטוויג הבין את הפקודה טוב מאוד ומתחיל לרוץ מהר מאוד ופוגע ישירות בהורסי שלא יודע מאיפה זה בא הוא עף אחורה ופוגע בעץ, הוא מתאושש בקושי ומשתמש בקרן בועות חזקה שמתקרבת אל טרטוויג.
    "קדימה טורטוויג, השתמש בנסיגה כדי להפחית את עוצמת המכה של קרן הבועות! לאחר מכן, רוץ לעברו והשתמש שוב בהתקלה חזקה! קדימה!" אני פוקד עליו.

עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •