שם בפורום: אורן
שם במשחק: אורן
רקע: אורן נולד למשפחה עשירה ומפורסמת. אביו היה אלוף ליגת סינו, ואמו הייתה מפקדת הרינג'רים. אך זמנים עברו. פוקימוניו של אביו חלו במחלה חשוכת מרפא, וכל סטיילר שנגע ביד אמו התקלקל.
אורן הבין שהמקרים קשורים להתרחשויות הציפורים, ויצא למסע להשיב את הסדר על כנו.
ספרייט:
פוקימון התחלתי: איוי
ציוד:
כסף:

) הוא מחייך אלייכם ואומר "הגעתם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלכם?" אתם עונים לו "כן!" בהתלהבות ורצים ישר אל פרופסור אוק. הוא מסתובב אליכם ואומר "או! הגעת לכאן!" אתם עונים לו "קדימה פרופסור! אני רוצה את הפוקימון שלי!" הוא מגיש אלייכם פוקדור ואומר "זה הפוקימון שלך, אבל לפני שתקבל את הפוקידע אני צריך טובה קטנה, תלך לעיר ורדיאן בבקשה שמעתי שיש בעיה באחת החנויות שם ולא ברור לי מה הולך שם" הוא אומר אליכם ומחייך. אתם יוצאים מן המעבדה ונעמדים.

) הוא מחייך אלייכם ואומר "הגעתם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלכם?" אתם עונים לו "כן!" בהתלהבות ורצים ישר אל פרופסור אוק. הוא מסתובב אליכם ואומר "או! הגעת לכאן!" אתם עונים לו "קדימה פרופסור! אני רוצה את הפוקימון שלי!" הוא מגיש אלייכם פוקדור ואומר "זה הפוקימון שלך, אבל לפני שתקבל את הפוקידע אני צריך טובה קטנה, תלך לעיר ורדיאן בבקשה שמעתי שיש בעיה באחת החנויות שם ולא ברור לי מה הולך שם" הוא אומר אליכם ומחייך. אתם יוצאים מן המעבדה ונעמדים.
) קופצת אלייך ובורחת. אתה לא מבין מה הולך ומביט לתוך השיח. לאחר כמה שניות אתה מבין שהרטטה לא סתם תקפה אותך וברחה, אתה רואה שם אקנס (
) גדול ומכוער שמביט בך. הוא נראה נורא עצבני ומוכן לתקוף אותך!
)