ממש מצטער שלא הגבתי כמה ימים! הייתה לי בעיה במחשב!
לוקאס:
לא רשום, כן ספרייט זה הכרחי, לא מרוצה מהרקע.
ג'וני:
אקנס שולח חץ רעל ישירות על אברה שלא מצליח לברוח הפעם עם הטלפורט שלו. אבל אברה מצליח להתאושש מהר ומרים בעזרת הטלקנסיז שלו בול עץ ושולח אותו על אברה. הפעם אקנס מתלפף על הבול עץ עוד שהבול עץ באוויר ובתנועה. כאשר הבול עץ נופל על הריצפה אקנס מתקדם בזחילה במהירות אל אברה, מתלפף סביבו וחונק אותו. אברה נראה חסר אונים.
ברנדון:
אתה מוציא את הפוקדור של בלבזור, זורק אותו באוויר. מהפוקדור יוצא אור אדום שלאט לאט נראה כפוקימון דמוי צב בגוונים שונים של ירוק עם מעיין פרח סגור על גבו. הוא צועק "באא..באאא..." ומחייך אלייך. לפתע אתה מבחין ברד () הוא אומר לך "יש לך פוקידע ופוקדורים?" בחיוך. אתה עונה לו שלא אבל הפרוסור שלח אותך לעיר ורידיאן כדי להביא לו משהו מהחנות. רד אומר שהוא יעשה זאת בשבילך ונותן לך פוקידע ו5 פוקדורים. אתה עונה לו תודה והוא מסתלק משם במהירות.
תומאס:
"צוות רוקט הא?" גרין אומר במסתוריות ומוסיף "אני אלך לשם, אל תתעסק בזה" הוא אומר ונותן לך 5 פוקדורים ופוקידע "תמשיך במסע שלך, אם יהיו לי עידכונים לגבייך אני אצור איתך קשר." הוא אומר ומסתלק במהירות לכיוון העיר ורידיאן.
כריס:
אתה מתקרב כדי לשמוע אבל אתה לא מבין בדיוק מה הולך שם. הבחור מצוות רוקט נראה מאוד עצבני ולחוץ אתה שואל אותו "מה הולך כאן?!" הוא מביט בך בכעס ואומר לך "ילדון כדיי לך לברוח מפה אחרת לא תצא מפה בחיים!" אתה אוחז את הפוקדור של צ'אמנדר ומבין שזה לא הולך להיות קל. לפתע דוקטור אוק מופיע! () האיש מצוות רוקט נראה לחוץ והוא בעצמו לא מבין מה הולך שם, הוא דוחף אותך ובורח. דוקטור אוק אומר לך שצוות רוקט מתחיל לנסות לשדוד מחניות ברחבי המחוז כסף, שיקויים ופוקדורים, אתה מבין שזה משהו שכיח ואתה תפגוש מקרים כאלה לרוב. "קח 5 פוקדורים ואת הפוקידע" הוא אומר ומעניק לך אותם. אתה יוצא מן החנות.