לא, כי הוא בנאדם. כל עוד הוא לא ביקש שתתקן אותו אסור לך לתקן אותו.
פורסם במקור על ידי Charmander לא, כי הוא בנאדם. כל עוד הוא לא ביקש שתתקן אותו אסור לך לתקן אותו. Show me the rule baby
פורסם במקור על ידי killerb אין לי אז תשלח לאילנה/שרית הודעה בוובטופ והם יביאו לך. אם הן לא עונות תשלח לויקי, אולי יש לה. אדם-אם הוא לא נעלב מזה אין לך זכות לתת לי או לכל אדם אחר באן על התיקונים. חוצמזה שאני רק מנסה לעזור לו.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי hellknight אז תשלח לאילנה/שרית הודעה בוובטופ והם יביאו לך. אם הן לא עונות תשלח לויקי, אולי יש לה. בטח למה יש לי כוח לזה... הייתה לך בגרות כבר?
פורסם במקור על ידי KillerB בטח למה יש לי כוח לזה... הייתה לך בגרות כבר? בגרות במה?
פורסם במקור על ידי HellKnight בגרות במה? היום הייתה לך?
פורסם במקור על ידי killerb show me the rule baby אין לתקן את עמית בשום אופן, צורה, כיוון רצון, כל עוד עמית לא ביקש בצורה מפורשת לסייע בעברית שלו. עמית~ יש לי זכות כל עוד עמית לא אמר לי שהוא מעוניין שתתקן אותו.
פורסם במקור על ידי charmander אין לתקן את עמית בשום אופן, צורה, כיוון רצון, כל עוד עמית לא ביקש בצורה מפורשת לסייע בעברית שלו. איפה זה כתוב? למה שקד ופלופי לא קיבלו שום דבר על זה שהם העליבו אותי
אני המצאתי את זה ברגע זה. ואף אחד לא העליב אותך. אם כבר אתה התגרת בפלופי. הודת בזה בעצמך.
פורסם במקור על ידי charmander אני המצאתי את זה ברגע זה. ואף אחד לא העליב אותך. אם כבר אתה התגרת בפלופי. הודת בזה בעצמך. נכון אבל הם קראו לי אפס סתם מתי שלא דיברתי איתו בכלל
פורסם במקור על ידי killerb היום הייתה לך? לא. אדם-לפי דעתי לא נראלי שזה נכון מה שאתה עושה.נראלך הגיוני שאני אעשה משהו,שלפי ההנחה לא פוגע במישהו, ואני אקבל על זה עונש? תביא לי הוכחה שזה כן פוגע בו ואז אני אתנצל ואשתדל להפסיק.
פורסם במקור על ידי hellknight לא. אדם-לפי דעתי לא נראלי שזה נכון מה שאתה עושה.נראלך הגיוני שאני אעשה משהו,שלפי ההנחה לא פוגע במישהו, ואני אקבל על זה עונש? עמית נכון פלופי ועמית 2 ושקד קראו לי אפס? אז אדם לא רוצה לתת באן כשזה באמת העלבה זה מראה כמה פרוטקציות... עוד מעט תישאר פה רק ההנהלה והפאנבויז של נדב
פורסם במקור על ידי killerb עמית נכון פלופי ועמית 2 ושקד קראו לי אפס? אז אדם לא רוצה לתת באן כשזה באמת העלבה זה מראה כמה פרוטקציות... עוד מעט תישאר פה רק ההנהלה והפאנבויז של נדב על עמית 2 אני לא יודע אבל על פלופי כן.
פורסם במקור על ידי hellknight על עמית 2 אני לא יודע אבל על פלופי כן. בנוד הקודם שקד קרא לי אפס ואז עמית אמר שאם שקד אומר כנראה זה נכון
פורסם במקור על ידי killerb בנוד הקודם שקד קרא לי אפס ואז עמית אמר שאם שקד אומר כנראה זה נכון אמרתי לך, אני לא זוכר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום